Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Betegszoba | |
|
+52Hiroshi Haku Jaden Parker Jasmine Demerest Kasey Jake Ellswood Diana Lunitech Desmond Waylan Nessie di Alsiera Anita Radoslava Ayla Madyzyn Cassandra Waylan Sarah Lairs Mila Zelenkova Játékmester Lorraine Betranche Emily Kyra Beawer Loretta Q. Alvord Seldrit El Perimd Laura Wylee Ann Harvard Lismine Lockwood Lina Wierro Farkas Zsuzsanna Gaiaea Isidor Tibor Pierre Bontavier David Branson James Ravenwood Katherine Mary Black Lizbeth Westlive Cirus Fedlimid Sylvia Grozda Irina Yuliana Belnis Undomiel Sepp Dierk Mariya Zaharina Daniel Soyler Valeriel Ravenwood Nikorina Grozda Rosetta Waylan Hunyadvári Szevér Meriel Ravenwood Samantha Troops Anaze White Stefan Dimitrov Moyra McFarland Faylinn C. Luinwe Rayko S Dragomir - archiv Leona Arts Miranda Wilson Cerridwen Paderau Afon Ann-Tabitha Serenity Kalandmester Cirelin de Sovalon 56 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Vas. Júl. 12, 2009 3:47 pm | |
| First topic message reminder :A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!
A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Farkas Zsuzsanna Gaiaea Diák
Főkarakter : gaiagaia@freemail.hu Hozzászólások száma : 392 Kaszt : Üzenőláda : Sziasztok Játékosok! Bárkivel szívesen játszom, ha van éppen időm, nyugodtan írjatok levelet, vagy vegyetek fel msnre.^^
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Aug. 20, 2010 7:40 pm | |
| *A srác kérésére leveszi a csizmájt -összeszorított fogakkal, mert irtóra fáj neki* és valamiért furcsa bizalmat érez a fiú iránt. Szinte természetesnek veszi, hogy Lawrence megfogja a lábát. Ekkor hirtelen a fájdalom eltünik és helyette kellemes melegség önti el a lábát. Elképedve néz a srácra. Igazán nagyot nőtt a szemében ezzel a kis akciójával. Hálás tekintettel köszöni meg a segitséget.~Hűű milyen helyes srác...aranyos~* -Hüüü...köszönöm szépen..nagyon kedves vagy. És igen, láttam. Köszöntem neki és bemutatkoztam, de szóra sem méltatott....*jegyzi meg kissé bosszankodva, de mindenképp jókedvüen* -Nem volt valami jó kedve..*mondja, ezzel feloldozva a srácot a képzeletbeli máglyahalál alól* | |
| | | Isidor Tibor Diák
Főkarakter : pyrusimester@hotmail.com Hozzászólások száma : 140 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Pént. Aug. 20, 2010 7:40 pm | |
| -Bocsánat,de én már leszeretnék feküdni,Jó ét Szép álmoka!*Mondta és elaludt* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Aug. 20, 2010 7:33 pm | |
| - Engem keresel? *Hallatszódik egy hang, ahogy benyitnak a betegszoba ajtaján, felvont szemmel. Persze, hogy az emlegetett szamár, noná, ki más. Még mindig rajta van a bőrkabátja, katanája, kandikál a spániel, kétség sem fér hozzá, hogy ugyanarról van szó, akit Lawrence emlegetett. Egyik kezében ott a zsebóra, kinyitva, majd be is zárja, eltéve a zsebébe. Mintha csak az órát nézte volna meg, majd belép, az ajtófélfának dőlve, és körbenéz.* - A csaták alatt nem volt ennyire megtelve a betegszoba. *Kommentálja, fekete tincsei alól az a barna szempár egyesével megnéz magának mindenkit. Nem mutatkozik be, elvégre Lawrence említette, hogy "Chris", és rögtön ezután be is lépett, azokkal a szavakkal, amikkel... egyértelmű, hogy Chris.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Aug. 20, 2010 7:28 pm | |
| - Laura? Hm, ez furcsa... Ezek szerint mégsem tudja, hogy a jelvényével játszik. Bár gondolom te sem álltál át az Úrnő oldalára... Akkor jóval nagyobbat kapna a fejére, amiért bántott. Róla tudom, hogy itt maradt... *Közben rápillant Tibor karjára, de nem látja a sötét jelet, így megnyugszik, hogy amaz sem állt át. A kéznyújtást elfogadja, megrázza, majd leugrik az ágyról, és Gaiaea szavaira halkan felnevet.* - Nem, dehogy... Mármint nem a hivatalos gyógyító, csak... egy afféle önkéntes. Ő meg nincs sehol, szóval megnézem, mit tudok kezdeni a lábaddal. Igen, vedd le a csizmát kérlek. *Féltérdre ereszkedik a lány előtt, és várja, hogy az levegye a csizmáját, majd finoman a bokájára teszi a kezét. Gaiaea érezheti, hogy elönti a lábát a melegség, és a zúzódás lassan eltűnik.* - Azt hiszem, ezzel meg is vagyok. *Mosolyog fel a lányra.* - Én nem voltam a szakkörön. Mi történt? És mondd... láttál ott egy bőrkabátos, katanás, sötét hajú fiút? Spániel volt mellette... Chris a neve. |
| | | Farkas Zsuzsanna Gaiaea Diák
Főkarakter : gaiagaia@freemail.hu Hozzászólások száma : 392 Kaszt : Üzenőláda : Sziasztok Játékosok! Bárkivel szívesen játszom, ha van éppen időm, nyugodtan írjatok levelet, vagy vegyetek fel msnre.^^
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Aug. 20, 2010 7:23 pm | |
| *Kissé rámered a fiatal kisfiura, aki a nemlétező öccsét juttatja eszébe, de engedelmeskedik a srácnak és odamegy az előttelévő ágyhoz és felül.* -Szakkörön voltam és zsupszkulcsal jöttünk vissza.Bénéztam egy sort, és kiment a bokám.*meséli, majd szégyellősen mosolyog és reménykedik, hogy nem kell a térdigérő csizmáját kifüznie......* -Vegyem le a csizmát? Te vagy a gyógyító?*tágulnek ki a lány kék szemei és nyílnak el az ajkai a megdöbbenéstől. Annyira le van taglózva, hogy még a fájdalmát is elfelejti* | |
| | | Isidor Tibor Diák
Főkarakter : pyrusimester@hotmail.com Hozzászólások száma : 140 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Pént. Aug. 20, 2010 7:19 pm | |
| -Laura volt,és Eramiros mint én.*Mondta Mérgessen,De amikor belépet egy lány és azt mondja hogy fáj a bokája akkor elcsodálkozott.*-Szia,a Nevem Isidor Tibor.*Most jutott eszébe hogy még nem mutatkozot be a fiunak*-Bocsánat,elfelejtettem be mutatkozni,Isidor Tibor vagyok.*Nyujtya felé a kezét* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Aug. 20, 2010 7:13 pm | |
| - Vízmágus... *Eltöpreng, láthatóan neveken gondolkozik.* - Laura jut így eszembe... Vagy a mi szakunkról Chleo... Több vízmágust nem tudok hirtelen. Milyen szakos volt? Hogy nézett ki? Akiket én mondtam, mindketten vezetőségi tagok, nem hinném, hogy csak úgy megtámadnak egy diákot, szóval aligha ők voltak. Tudniuk kellene, hogy a jelvényükkel játszanak. *Magyaráz, majd belép egy lány, mire biccent neki.* - Szervusz. Lawrence vagyok. És te? *Pillant Tibor felé, elvégre még egymásnak sem mutatoztak be, majd visszanéz a lányra.* - Mi történt a bokáddal? *Ül fel, hiszen mégiscsak természetes gyógyító.* - Lehet, hogy helyre tudnám rakni. |
| | | Farkas Zsuzsanna Gaiaea Diák
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Aug. 20, 2010 7:07 pm | |
| *Miután a zsupszkulcsot megfogta, a rantás beszippantotta. És mivel kissé esetlen volt -vagyis az egyik lábával éppen még lépett, hogy helyesbítsek- visszaérve elég nagyot esett. Meghúzta a bokáját. Gaiaea úgy gondolta, hogy jobb lenne valami orsossal megvizsgáltatni, mert holnap is lesz szakkör. Az egyik szembejövö diáktól megkérdezte, hogy merre találja és bicegve, meg persze magában szitkozódba elindult a betegszobára, reménykedve, hogy az orvosoknak nincs nyáriszünet. Lenyomva a hatalmas tölgyfaajtó aranyozott kilincsét egy hosszú teremben találja magát. A terembe két fiatal fiú van.* -Üdv!*köszönti öket és helyetfoglal az egyik székben, mert látja, hogy ezek "csak" diákok és nem tudnak segíteni a bokáján.Ha visszaköszönnek akkor bemutatkozik* -Farkas Zsuzsanna Gaiaea vagyok.*és próbálja nem annyira iszonyatosan törni a bolgárt* | |
| | | Isidor Tibor Diák
| Tárgy: Betegszoba Pént. Aug. 20, 2010 6:57 pm | |
| -Sajnos nem láttam tintát és pergamnetet,és hát nem nagyon mondanám hogy párbaj volt,csak elvette a pálcámat egy lány és vissza kértem de nem ata és hát vizmágus volt aztán jégtűt lött hozám aztán elájultam,amikor felébredtem már itt voltam.*Mondta* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Aug. 20, 2010 6:52 pm | |
| *Felvonja a szemöldökét, majd megismétli a köszönést.* - Szervusz. *Ezután megvonja a vállát, és a bájitalokat lepakolja az egyik asztalra.* - Na mindegy, akkor azt hiszem, megvárom itt, vagy ha sokáig nem jön, hagyok neki levelet... Pergament, tintát, pennát nem láttál valahol? *Kérdezget tovább.* - Kivel párbajoztál? Gondolom tudod, hogy azért ki is csaphatnak. *Jegyzi meg könnyedén, miközben leveti magát az egyik ágyra, és elhelyezkedik, kényelmesen, kezeit a tarkója mögé téve. Várja a gyógyítót.* |
| | | Isidor Tibor Diák
| Tárgy: Betegszoba Pént. Aug. 20, 2010 6:46 pm | |
| -Sajnos nem láttam a gyogyitot,és csak egy párbajba sérültem meg,és elvette a pálcámat.*Mondta Szomuran,és megalázottan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Aug. 20, 2010 6:40 pm | |
| *Nyugodt léptekkel sétál be a betegszobára. Gyógyitalokat hozott, amit néhány szaktársával készítettek el a főhadiszálláson a gyógyító kérésére, hiszen ha már van bájitaltan gyakorlótermük, használják ki. A gyógyítót viszont nem látja bent, így végül az egyik fiúhoz fordul.* - Szervusz. Nem tudod véletlenül, merre találom a gyógyítót? *Emeli fel kissé az üvegeket, jelezve, hogy azokat akarná átadni.* - Hadisebesülés? *Kérdezi mellékesen, bár akik a csatákban sérültek meg, azok már mind felgyógyultak, hiszen volt rá elég idejük.* |
| | | Isidor Tibor Diák
| Tárgy: Betegszoba Pént. Aug. 20, 2010 6:30 pm | |
| *Tibor fekszi az ágyán és boszankodik hogy miért nem mehett el*~Kellet nekem kekeckedni azal a lányal,és a pálcámat is elvette,mehetek majd vissza érte~*Gondolta* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 26, 2010 4:46 pm | |
| *Gaea az elmúlt egy órában azzal foglalkozott, hogy az árnyékok nyúlását próbálta szemlélni a szobában. Sikertelen ügy. Kint vastag rétegben lógázza lábait egy adag esőfelhő, és így a napfény nem hogy árnyékot, de mást sem kelt. Szinte naplementei lassan a hangulat. Tiszta depresszió! Minden gyógyító halad a maga során, megy a vizitelés, és neki várnia kell? Már rég beígérte neki a gyógyítója, hogy jön, és megnézi. Kissé türelmetlen is, mire rákerül a sor, de azért kivárt. Jobb engedéllyel kint lenni, mint szökni. A gyomra jól van. Az étel megemésztődöttnek tekinthető, sehol egy kínzó görcs. Bár még kellemetlen az érzet, főleg amikor a gyógyító összenyomkodja a gyomrát, és a lány hátába nyomja az ujját, de végülis túlélhető, és ki is szabadulhat, ha inkább tűr. És úgy tűnik, jól tűrt.* - Átöltözhet, és távozhat. *Adja meg a kegyelemdöfést a lánynak a gyógyító, és tovább lép a következő beteghez. Vele többet nem is törődik. Így hát a lány lelkesen függönyt húzogat, és átvedlik mint valami dilis kígyó. És most életében először örül annak, hogy tértágított tatyója az utóbbi időben egy ruhásszekrényt helyettesített. Felkap egy pót-edzőruha kollekciót, felcsatolja a pálcatartóját, fekete hajgumival összetűzi a haját, és felnyalábolja magára a vászoncipőt, és a tatyót, majd kikéri a pálcáját a megőrző vitrinből. Akkor érzi teljesnek magát, amikor újra kézben foghatja a vörösfenyő pálcát. ~Irány Sepp szobája, Bátorért!~ Vigyorodik el, és otthagyja azt a színteret, amit a legkevésbé akar újra viszont látni. Az összes kínjával, lázálmával, és rémálmával együtt. mély levegőt vesz, és kilép a folyosóra, hogy Bátorral találkozhasson, és hogy még elérhesse gyorsan Yanékat egy búcsúzásra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 26, 2010 2:14 pm | |
| *Legalább jó helyen lesz akkor is Liliya, ha nem jön ki valamiért Yan a szülőkkel. Bár attól még ugyan úgy aggódni fog a fiúért.* - Azért ígérd meg, hogy vigyázol magadra! *Még szaván fogja, a már készülődő fiút, akinek teljesen igazat kell adnia. Valóban jól esne neki már egy kis pihenő. Bezsibbadt az agya. És most, hogy már tudja, Bátor is jó helyen van, ráadásul Sepptől bármikor visszakérheti a kis szőrösét, ... na igen. Yan búcsúzik, és ő integet az ágyból vigyorogva utána. El is határozza, hogy alszik egy kicsit, és utána elintézi, hogy kimehessen innen. Már éppen fordulna az oldalára, amikor odajön hozzá egy gyógyító, és azzal zargatja, hogy meg akarja vizsgálni. Ráhúzza ellenkezést nem tűrően a függönyt, és leszedeti a lánnyal a pizsamáját. Ekkor tűnik csak fel neki, hogy a gyógyító most először nem hozott magával semmit, csak egy törölköző szerű valamit. Átesik a procedúra nagyján, az a szadista egyetlen rántással tépi le a csúszósan maszatos gézeket, majd a törölközővel letörli a kence maradványait, és szinte tornaórára készteti Gaeát. Hogy feküdjön a hátára, és hogy álljon fel és hajoljon le, meg ilyenek. A hegyeket nyomkodja, meg a gyomrába nyomja az ijjait, de bólogat, és hümmög. Majd amikor túl van a vizsgálaton, közli, hogy öltözködhet a lány.* - Pizsamába, vagy a sajátomba? *Kérdezi Gaea, mire a válasz sem marad el egy fintorra kísérve.* - Ha enne, már rég nem lenne itt! *Na ja! most a lány is fintorog.* - És ha megígérem hogy eszek? Kienged? *A válasz egyértelmű. Ahhoz előtte kell megennie a kajáját a lánynak, és ha minden rendben, mehet. Gaea szeme erre felcsillan. Tehát tényleg csak ezért van már itt! Hurrá! Akkor ma este Yanékat a fehér zsebkendőjével búcsúztathatja a saját lábán! A lány ujjong, amíg meg nem látja, mit laknak elé. Ugyanis azt utálja. Párizsis kenyeret. Szikrázó szemekkel néz a gyógyítóra, de lassan rágva eszik, hogy tuti ne legyen baja. Aztán iszik rá egy kis barack levet is, és vár. Most csak ezt teheti. Várni és reménykedni, hogy valóban elmehet.* - Egy óra múlva visszajövök, és megnézem hogy van. *Szól a gyógyító, és függönyt félretolva távozik a színről.*
/ Köszi a játékot Yan! ^^ /
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 26, 2010 1:54 pm | |
| *Nos igen, ha a családjáról meg a szerelme védelmezéséről van szó, elúszik a higgadtsága, mérlegelőképessége, s a nyugodtsága is. Ezzel a két dologgal lehet a legjobban kihozni a sodrából. A kézszorítástól lehiggad, aztán a lány Lillel kapcsolatos monológjára is válaszol.* -Nem is attól tartok, hogy nem fogják elfogadni, hogy szerelmesek vagyunk *Még mindig fura neki kimondani ezt a szót önmagával kapcsolatban...*, hanem.... Tudod, mikor Liliya kinyaggatta belőlem, hogy mondjam el, milyenek a szüleim, meg milyen nekem otthon, már akkor eléggé kiakadt, pedig csak szóban volt része benne. Nem tudom, mit fog szólni, ha élőben is végignézhet pár veszekedést köztem meg a szüleim között. Minden esetre én a magam részéről igyekszem majd kerülni a konfliktust, bár apámmal szinte lehetetlen... De ha eldurvul a helyzet, visszaküldöm Lilt *mondja halálosan komolyan, erről lehetetlen lebeszélni. Azért a másik lánynak ezt nem említette... Biztos nem lenne hajlandó beletörődni. Ismeri szerelmét, tudja, hogy amaz utálná egyedül hagyni a szüleivel, főként, miután személyesen is megismeri azokat. Látja, hogy Gaea kezd fáradni, de mielőtt elmegy, a kérdésre azért még válaszol.* -Általában nálam van, vagy Seppnél. Szomorú, hogy nem lehet itt veled. Ha pedig majd kiengednek *kicsit megnyomja a szót*, akkor már Seppnél lesz, mert ugye mi Lillel ma este elutazunk *mondja, mintegy végszóként, majd feláll.* -Ideje is volna nekilátnom a pakolásnak, meg meg kell tudakolnom valahonnan, hogy pontosan mikor tudnunk indulni. Neked pedig pihenned kéne, fáradtnak tűnsz *mondja, majd végigsimít a lány kezén.* -Vigyázz magadra, kérlek, amíg nem leszünk itt *kéri komolyan, majd felveszi a csuklyáját, és egy utolsó halvány mosollyal elbúcsúzik, és elindul a szobája felé.*
//Köszöntem a játékot // |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 26, 2010 1:27 pm | |
| *A fiú kiakadása tudja jól, hogy egyértelmű, mert ismeri, de kicsit túlzásnak érzi, hiszen erről az oldaláról nem ilyennek ismeri még Yant. Számára a srác maga a hideg mérlegelés, és a nyugodt sziklatömb mozdíthatatlanság. De ha Lilről van szó, ő sem tenne másképpen valószínűleg. Báááár, ... nem biztos, hogy még a saját testi épségét is veszélyeztetné egy szóváltás miatt, de az tény, hogy megtenne mindent azért, hogy a barátnőjének ne essen baja.* - Oké. ... Oké Yan. *Szorítja meg a fiú kezét, ami azóta is ott maradt a fiú kezében. De Gaea nem bánja.* - Nem fogják bántani, mert nem engeded meg nekik. Ismerlek. És egy dolgot pedig ne felejts, elsülhet a bemutatkozás jól is. Hiszen Liliya véla is egy kicsit. És ha jól tudom a te szüleid nagyon adnak arra, hogy ki legyen melletted, ha el jön az ideje. Nem hinném, hogy olyan nagyon ellenkeznek majd, ha meglátják Lilt. *Na igen, még ha negyed véla, akkor is kiütközik a lány kinézetén a vérvonala, még ha a lelke érzékenyebb is. Sajnos a véla lélek keményebb volta nem a lány sajátossága. De idővel, és ahogy a dolgok mostanában folynak errefelé a suliban, ez csak idő kérdése. Az agya lüktet, és fárad is a lány. Lehet, hogy ki is ütközik rajta. De olyan sok minden van a fejében amióta felébredt, és hiába a rohamos gyógyulása, Bátort még csak futólag látta, és nem mondták el neki, hogy ki vigyáz rá konkrétan. Látta már Seppel, és Liliya is említette, de nem tudja, ki az aki a gondját viseli a kis famumusnak valójában. Sepp ugyanis nem tudná hová tenni, ha edzeni megy, és valljuk be, a fiú nem az a kimondottan pesztra jellem. Míg Lilnél ott van Eva is, de ha Eváékkal van Bátor, akkor ki fog vigyázni rá?* - Yan. Nem tudod véletlenül ki vigyáz Bátorra? Láttam már mert behozták hogy megnyugodjon, de nem tudom, eddig ki vigyázott rá, és mi van vele. Kitől fogom tudni visszakérni a famulusomat? *Nem kicsit aggódik, az tény. És ha kiszökik, akkor Bátornak onnantól nála a helye. Vele kell lennie.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 26, 2010 1:05 pm | |
| -Köszönöm *mondja megnyugodva. Nem, nem veszi észre a színjátékot, mert sokfelé jár az agya, meg megbízik a lányban. Ha észrevette volna, borzalmasan ki lenne akadva, de úgy tűnik, Gaea jó színésznő. Bár Yan amúgy is úgy gondolja, hogy innét nem lenne egyszerű elszökni... A vérszomjas gyógyítók elől... Na igen, már neki is megvolt az első gyengélkedős hete, pont azelőtt engedték el, hogy Gaeát leszúrták. A kérdésre megvonja a vállát, ugyanis fogalma sincs.* -Csak annyit írtak, hogy "családi okokból" *rajzol a kezével macskakörmöket a levegőbe, hangjában pedig felfedezhető a gúny, mint bármikor, mikor a szüleit idézi. Mikor Liliyáras terelődik a szó, az ő arca is átmegy aggódóba. A lánynak nagyon sokat kellett győzködnie, mire belement a dologba, hisz borzasztóan félti, mert tudja, hogy gyengék az idegei. De ha a szülei miatt valami komoly lelki sérülést szenved...* -Vigyázni fogok rá. Bármi áron. Ha azok a mocskok bántani merik... *Hangja a mondat végére sziszegéssé halkul, Gaea pedig láthatja szemeiben a védelmező csillogást, és valami gyűlölet-félét. Nyilvánvaló, melyik érzés kinek szól. A bármi ár alatt pedig sok minden érthető... A saját fájdalma például az első a sorban, így, kegyetlen szülei mellett. Persze ő akkor sem lesz lelkileg túl jó passzban, mikor visszajön, hiszen a szülei vélhetően felesküdtek rá, hogy tönkreteszik az életét... S itt nem is a lelki békéje a legnagyobb értéke, sokkal inkább az, hogy kezd megtanulni kinyílni, jobban bízni az emberekben, kezd megtanulni ismét élni. Hogy ezzel a képességével mi lesz, mire visszajön, azt egyelőre jótékony homály fedi.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 26, 2010 12:26 pm | |
| *Enged Yannak, de csak látványban. A tervétől nem tágít. Valahogy el fogja intézni, hogy kijöhessen végre.* - Oké, enni kezdek. Ígérem! *Hajtja le durcásan a fejét, és nagyon reménykedik, hogy nem bukik le. Hogy nem bukik le mert színészkedik. Nem akar hazudni a fiúnak, és valahogy nem is igazán hazugság, mert megpróbál majd enni. De ő nem fűz hozzá akkora reményt, mint a gyógyítók, vagy a többiek. Ha egyszer iszonyat kellemetlen neki, akkor kellemetlen neki és kész! De utál itt lenni, és szerinte már marhára nincs itt keresnivalója. A sebe begyógyult. Enni meg nem érti miért annyira fontos, ha már iszik, és fel is kelhetett. majd fog. De utálja egyszerűen, hogy erőltetik nála az evést. Nem is érti mit várnak, amikor majdnem egy hete nem evett már amikor belétuszkolták az első adag ételt.* - Miért kell hazamenned? *Aggódik, hogy a fiú szülei talán kiveszik a fiút a suliból. Ámbár ha a ramazuri közben nem szólították hazatérésre, tuti nem ebben van a lényeg. Liliyát viszont őszintén félti. Amilyen kis érzékeny, még a végén kikészítik az érzéketlen szülők, és nem fognak törődni a vendégjoggal. Azért reménykedik, hogy nem így lesz. Fintorog egyet, amolyan féloldalasat. Hiányozni fognak a barátai. Nagyon.* - Vigyázol Liliyára ugye? Nagyon vigyázz rá kérlek! Ne engedd hogy bántsák! *Bár tudja jól, hogy ezt mondania sem kellett volna, de jobban érzi magát, hogy kimondhatta. legalább Yan és Lil is tudni fogja, hogy a szíve egy csücske nekik van föntartva. És onnan csak nagyon sok kell, hogy kikerüljenek. Több mint egy testvér? Nem tudhatja. Gaeának soha nem volt testvére. De ez a két valaki, nagyon a szívéhez nőtt. és fura ezt bevallania még magának is, de ... ragaszkodik hozzájuk. Pont, mint Sepphez.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 26, 2010 12:04 pm | |
| *Yan éppenhogy a lány pártján áll, ezért jobb szeretné, ha a száz százalékos gyógyulásig itt maradna.* -Ki kell ábrándítsalak: én is elfogult vagyok, mert a legjobb barátom vagy. Egyébként ezek szerint csak annyit kell tenned önmagad érdekében, hogy szépen nekilátsz az evésnek. *A második kérdésre is válaszol, gyorsan, mielőtt még a lány túlzottan felhúzná magát.* -Haza, Lil pedig felajánlotta, hogy eljön velem *mondja, közben nyugtatóan végigsimít a lány kezén, és folytatja.* Csak tegnap este derült ki, és akartam is mondani, csak azonnal a kiszökéssel kezdtél el foglalkozni. *Tulajdonképpen furcsán próbálkozik. Szavaival észhez téríteni, mozdulataival pedig megnyugtatni próbálja a lányt. Mélyen reménykedik benne, hogy összejön a dolog, főként mert nem akarja magára haragítani a lányt.* -Elhiszem, hogy már nagyon eleged van a betegszobából, de csak pár napot bírj még ki. A kedvünkért *kéri ellágyult tekintettel a lányt. Ő maga ugyan őszinte sajnálatára nem lesz itt, mikor barátnőjét végre kiengedik, de hát ez van. Sajnálja a lányt, tényleg, hogy itt kell lennie, hogy leszúrták, tényleg, mindenért. De reálisan átgondolva: a gyógyítók értenek a dolgukhoz, tudják, mit csinálnak. Ha azt mondják, még nem mehet el, annak valószínűleg oka is van.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 26, 2010 11:51 am | |
| *Yan nem áll a pártjára? Sebaj. Akkor kiszökik! Elhatározta. De ...* - Állj csak meg! Miért vagyok én felelőtlen? *Döbbenten kérdezi az éppen leülő barátját.* - A sebem szépen behegedt, csak éppen nem bírok enni. Ezért nem engednek ki. Sepp félt engem, mert elfogult. De Yan téged nem értelek. ... és ... mi az hogy Sepp it marad? Te hova ... És Liliya? Mi folyik itt amiből kihagytok Yan? *Na most kiakadt valóban! Itt mindenki tud mindent, csak éppen vele nem közöl senki semmit, biztonsági okokból. Egészségügyi okokból, mert neki itt a helye a gyenguszon. Mint aki még mindig halódik! Pedig már a kötszer is csak azért van a lányon elől-hátul, hogy a gyógykence ne a ruhájába kerüljön, hanem ott maradjon, ahol annak lennie kell. Feddőleg néz a fiúra, és magyarázatot követelő tekintetében ott van, hogy ha kell, pálca nélkül oldja meg a fiú nyelvét, ha kell, de kiszedi belőle, hogy mi van már megint. Elalszik pár órára, és máris a fejére áll a fél világ! Az aurorok megkergülnek, A barátai kiakadnak, és pánikolni kezdenek, amint aránylag helyre áll a rend, és mindenki itt hagyja csak mert azt ajánlotta egyvalakinek, hogy érdeklődjön a családjánál mit hallottak az egészből az ottaniak? És ezt nem is Yannak mondta, és csak egyébként is ötlet volt! ~Megkergülök!~ És most kezd ideges lenni, hogy elkobozták tőle a pálcáját. És látja is minden nap, hogy nem veszett oda amikor őt felnyársalták, hiszen a biztonsági vitrin szép átlátszó, és vagy hat biztonsági védővarázzsal van levédetve tutira. Akaratlanul is végighúzza az ujját a behegedt sebén a gyomránál. Érzi a kötözés puhaságát, és a nyálkás gyógykencét, amit megmozgatott a mozdulattal. Gaea szerint már valóban nem itt lenne a helye. Kiszökik. Igen. Ez lesz a legjobb megoldás. Ha mennek a többiek is, neki sincs itt helye. Nem itt van a helye.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 26, 2010 11:30 am | |
| *Látja is, hogy Gaea nincs éppen remek hangulatban, ezt igazolja is, hogy a lány elkezd neki könyörögni, hogy vigye ki innét.* -Majd ha meggyógyultál, Gaea. Teljesen *mondja gyorsan, mielőtt a lány közbevágna, majd végigsimít a hüvelykujjával a kezét szorító kézen, majd az orra alatt motyogva megjegyzi:* -Még jó, hogy Sepp itt marad, hogy ügyeljen rád, te felelőtlen lány *morogja, majd ismét normál hangerőre vált.* -Nem is csoda, hogy nem engednek el. Sőt, ne is engedjenek el, amíg teljesen meg nem gyógyultál. Elhiszem, hogy nem túl egyszerű ebbe így beletörődni, de nem sokára, kijöhetsz, én pedig biztos vagyok benne, hogy Sepp addig is minden nap látogatni fog *nyugtatgatja a lányt, aki valószínűleg kiakad, amiért Yan sem akar segíteni neki kijutni. Közben a fiú helyet foglal az egyik széken az ágy mellett, és ott hallgatja a valószínűleg kiakadt Gaeát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 26, 2010 11:22 am | |
| *Yannra úgy tűnik, jó hatással van nagyon Liliya közelsége, és a tudat, hogy mindig ott is lesz. De Gaea nem igazán ilyen örvendezős. Éppen az előbb veszett jól össze a gyógyítójával. Ki akar innen szabadulni. Úgy érzi, hogy sok mindent már nem igazán tudnak itt tenni érte, az meg az ő baja, ha nem eszik. Attól a szörnyű ízű vacaktól, amit meg táplálékpótlónak neveznek, és le kell nyelnie, még így felhígított formában is undorító a lány számára. De ez van. A sebe meg már szépen behegedt, csak a kellemetlen feszülős érzés maradt, ami akkor zavarja csak, ha mozog. Pedig most már mozognia kell, ha valóban ki aka innen kerülni. és bár nem tetszik neki, és a gyógyítónak sem nagyon, de erőlteti a minél több két lábon töltött fönt létet, és két étkezésnek nevezett szörnyűség között is inkább az ablaknál álldogálna, ha hagynák. Mindig visszazavarják az ágyába. Egyértelmű, ne legyen útban. De attól még van két lába, amin a lány már nagyon távozni akarna végre. Erre jön Yan, és vigyorog, mint a vadalma, és legszívesebben ordítva rohanna Gaea a folyosóra.* - Jó? Mitől jó? *Döbben le.* - Ezek még azt sem engedik, hogy felkeljek innen. *Bök az ágyára, és a fiú szemeibe nézve megenyhül.* - Jó téged látni. Kivinnél innen ha szépen megkérlek? Léééégyszí! *Yannak nyújtja a kezét, és megszorítja finoman.* - Sepp most ment el két órája, és egyszerűen hallani sem akar róla, hogy átcuccoljak a szobámba. Yan kegyelmezz legalább te nekem! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 26, 2010 11:11 am | |
| *Gyors, kimért léptekkel igyekszik a betegszoba felé, szokásos vérvörös köpenyes-csuklyás-feketeinges-bársonyfarmeros valójában. Halkan benyit, és tekintete egyből Gaea ágyára siklik. Oda is siet hozzá, és útközben leveszi a csuklyáját. Most sokkal kialvottabbnak és energikusabbnak, főként pedig jókedvűbbnek tűnik, mint tegnap, és ez valóban így van: délig aludt, aztán írt a szüleinek, hogy rendben, hazamegy, de nem egyedül: csak akkor, ha elmehet vele egy barátja. A szülei nagy nehezen beleegyeztek, így Yan most eléggé izgul az elkövetkező hetek miatt. Ugyanis kiderült, hogy tovább akarják ott fogni, mint gondolta. Ettől függetlenül most jókedvűen, ajkán halvány mosollyal lép oda Gaea ágyához.* -Gaea! *biccent* Hogy s mint ezen a gyönyörű délutánon? *kérdi, ami - tekintve az időjárást - elég furcsa. Mármint a gyönyörű délután. Mikor odakint pillanatokon belül leszakad az ég. De sebaj, Yant ez most nem igazán tudja lehangolni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 25, 2010 6:13 pm | |
| *Yan kijelentésére csak bólint. Hadd gondolja át a fiú, úgyis egyedül ő dönthet ebben az ügyben. Igen, Lil szívesen elmenne vele, sőt, ez minden vágya, de lehet, hogy a fiú valamilyen oknál fogva ezt nem szeretné. Ahogy megérkeznek, Yan és Gaea valószínűleg üdvözlik egymást, amit Lil is végighallgat, de nem marad sokáig ülve. Látja, hogy Gaea fáradt, meg amúgy is, úgy tervezték, hogy Yan ma csak beugrik hozzá, ráérnek majd holnap beszélgetni. Muszály is volt bejönni, hiszen szólniuk kellett, hogy feladták a leveleket.* - Bocs, Gaea, de nekünk most mennünk kell. Majd holnap beugrunk, te csak pihenj! *köszön el mosolyogva, majd Yannal együtt az ajtó felé veszi az irányt. Valószínűleg a fiú is elköszön, majd együtt elmennek valahova megbeszélni az utazásos ügyet - hogy hova, és hogy miről fognak még beszélgetni, az egyelőre még rejtély.*
//Naszóval, ezt nem így terveztük, de Yannak mennie kellett a net miatt, Sepp is eltűnt, úgyhogy majd holnap pótoljuk! (=// |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betegszoba | |
| |
| | | | Betegszoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |