Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Betegszoba - Page 3 I_vote_lcapBetegszoba - Page 3 I_voting_barBetegszoba - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Betegszoba - Page 3 I_vote_lcapBetegszoba - Page 3 I_voting_barBetegszoba - Page 3 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Betegszoba

Go down 
+52
Hiroshi Haku
Jaden Parker
Jasmine Demerest
Kasey Jake Ellswood
Diana Lunitech
Desmond Waylan
Nessie di Alsiera
Anita Radoslava
Ayla Madyzyn
Cassandra Waylan
Sarah Lairs
Mila Zelenkova
Játékmester
Lorraine Betranche
Emily Kyra Beawer
Loretta Q. Alvord
Seldrit El Perimd
Laura Wylee
Ann Harvard
Lismine Lockwood
Lina Wierro
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Isidor Tibor
Pierre Bontavier
David Branson
James Ravenwood
Katherine Mary Black
Lizbeth Westlive
Cirus Fedlimid
Sylvia Grozda
Irina Yuliana
Belnis Undomiel
Sepp Dierk
Mariya Zaharina
Daniel Soyler
Valeriel Ravenwood
Nikorina Grozda
Rosetta Waylan
Hunyadvári Szevér
Meriel Ravenwood
Samantha Troops
Anaze White
Stefan Dimitrov
Moyra McFarland
Faylinn C. Luinwe
Rayko S Dragomir - archiv
Leona Arts
Miranda Wilson
Cerridwen Paderau Afon
Ann-Tabitha Serenity
Kalandmester
Cirelin de Sovalon
56 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Betegszoba - Page 3 Illuzionista
Üzenőláda : Betegszoba - Page 3 Tek506f0370868af7782228

Betegszoba - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 3:47 pm

First topic message reminder :

A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!

A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.

Betegszoba - Page 3 Betegszoba1
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Jasmine Demerest

Jasmine Demerest

Főkarakter : Kaen el Jericho
Hozzászólások száma : 40
Kaszt : Betegszoba - Page 3 Mutatvanyos

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Feb. 02, 2013 10:43 am

*Megkapja hát a süteményt, és igyekszik elfojtani a sírását, csak szipogva ül fel, majszolgat.* Köszönöm. *Dobja hátra a haját, hogy ne kapja be eszegetés közben. A fehér blúz nincsen túlságosan összegombolva, tényleg nem szokta meg, hogy van dekoltázsa, és így üldögélve nagyon is belátni. Most ő hallgatja Jadent, ropogtatva próbál bólogatni, és sóhajtozik, hogy nincsen megoldás.* Azt hittem, hogy fog tudni segíteni... hát miféle iskola ez? Nőjjek fel, csak úgy? Varázsolni se tudok, Anabell tanít, de az édeskevés. Azt sem tudom, hogy illik ilyen korban viselkedni, mások évekig gyakorolják, én pedig utánozzam őket? *Rázza a fejét, most már tényleg leteszi a kekszet, mert teljesen felhergeli magát. Egyre gyorsabban veszi a levegőt, ahogyan próbálja elfojtani a sírást, a kitörő érzelmeket.* Adjon valami gyógyszert, amitől nem gondolok ilyesmikre... Kérem! *Pillog könyörgő tekintettel a férfire, a kérdésre pedig behunyja a szemét, és megráza a fejét.* Alig pár hete. Miért fontos ez? Nem tudom a kihagyott éveket pótolni. *Sóhajt fel, valami többre, jobb segítségre számított. Ennél még Stephen King is jobb.*
Jaden Parker
Nem Játékos Karakter
Jaden Parker

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 78
Kaszt : Betegszoba - Page 3 Mentalista
Üzenőláda : Betegszoba - Page 3 Lbqw
A színem a tan

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Feb. 02, 2013 10:32 am

*Hát nem csak direkt akarattal lehet csábosan nyalogatni egy kanalat, hanem maga a kanál nyalogatása már alapból is...egy pasi számára...szóval egyszerűbb, ha inkább félre néz. Meg egyébként is, ha ehhez hozzávesszük, hogy egy huri gyermeke, aki majdhogynem fél-véla kisugárzással rendelkezik, jó eséllyel akkor is felfigyelne rá bárki, ha egyszerűen csak hasra esne a folyosón, akármennyire is nem csábító célzattal teszi azt. Bólint a kanapés kérdésre, majd a szekrényhez lépdel, és elővesz egy kisebb zacskó süteményt. Naná, hogy van.* -Tessék, és nyugodtan nyúlj el, ahogy kényelmes. Elvileg, ha ellazulsz, amit egy kanapén könnyen meg lehet tenni, akkor könnyebb elmondanod, mi bánt. *A kanapé mellett amúgy egy kis asztalka is van, oda leteheti a kekszet, ha már nem kell, no meg egy kis doboz zsepi is akad, az jól szokott jönni időnként annyi szent. Visszaül a helyére és mostmár kinyitja a kis jegyzetfüzetet, időnként leír 1-1 kulcsszót, de nagyrészt a leányzóra figyel, és őt hallgatja. Azért lássuk be, tényleg nem valamiféle szokványos történetről van szó.* -Oh, akkor már mindent értek. *Azért ez kellemetlen, hirtelen azt sem tudja mi lenne a jó válasz, hiszen nem feltétlenül leli zűr ez, hanem fizikai, amire pedig nagyon sok megoldás nincsen. A könnycsepp láttán majdnem mozdul a székről, de aztán megembereli magát. Nem az a dolga, hogy diákokat ölelgessen, hanem hogy megpróbáljon segíteni, nem alakítva ki feltétlenül mélyebb kontaktust, hiszen jóval idősebb, és a személyzet tagja is.* -Ilyenkor egyszerűen csak ne figyelj rájuk, tudom, hogy könnyű ezt mondani, de ha ez a helyzet, sajnos nem tudsz rajta változtatni, kénytelen vagy elfogadni. Tudod Jasmine, előfordul, hogy az embernek fel kell nőnie, hamarabb, mint amire számít, van akinek háború miatt, vagy valami más, neked ez fizikailag történt meg. Idővel majd képes leszel alkalmazkodni a helyzethez, csak...ki kell várnod. Mióta vagy újra a világban?
Jasmine Demerest

Jasmine Demerest

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Feb. 02, 2013 10:20 am

*De hát ő nem is csábosan nyalogatta a kanalat. Nem is tudná. Az ő korában az volt a másik csábítgatása, hogy ki tud messzebbre köpni. Csak bólint a szolgás dologra, túltárgyalták. Az eszébe sem jut, hogy az ablaknál állva kissé vakító lehet így a társalgás, csak a saját problémája köti le.* Azt sem tudom, hogyan beszéljek róla, én sem értem pontosan, akkor más hogyan tehetné. Főleg, hogy mivel az előzményeket sem tudom. *Inkább a kanapé felé mutat.* Szabad? Mindig ki akartam próbálni egy ilyet. *Ha engedélyt kap, akkor leül oda, és kissé nyafogós fejet vág* Apa mindig adott a tea után teasütit, van? *Kérdezi homlokráncolva, aztán akár kap, akár nem, eldől, a szemét nem hunyja be* Egy sötét varázsló csapdájába kerültem, aki hat hosszú évre egy álomdimenzióba zárt be. Alig emlékszem belőle valamire, én maradtam aki voltam, de itt a valóságban... úgy tűnik öregedtem. És nem is tudom, hogy mit akarok. Nem akarom elveszteni a gyerekkoromat, de vissza már nem kaphatom, viszont engem nem az érdekel, ami a húsz éveseket, hanem...*Csak némán tátogja oda.* Én még babázok... *Süti le a szemét, aztán folytatja* De nem tudok úgy végigmenni a folyosón, hogy ne fütyülnének utánam ezek a hülye, hülye fiúk. Én még nem vagyok nagylány. *A hangja elcsuklik, és kibuggyan egy kövér könnycsepp a szeméből.*
Jaden Parker
Nem Játékos Karakter
Jaden Parker

A színem a tan

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Feb. 02, 2013 10:11 am

*Na jó a kanál nyalogatós effektnél már direkt másfelé néz, az egyik kis szobrocskát mustrálja látványosan, ami az asztalán van, mintha valami iszonyatosan fontos részletet vett volna észre rajta. Bólint a leányzó szavaira, végülis akkor legalább el van, az a lényeg.* -Jól van, látod akkor mégis csak túlélhető a helyzet, és lehetséges, hogy idővel több önállóságot is tanulsz majd, ha nem vesznek körül folyton sürgölődő szolgák. *Ezt már csak óvatosan teszi hozzá, nem akarja kifejezetten letörni a lelkesedést szolga ügyben, de hát nem igazán tartja illdomos dolognak, hogy az ember minden mozdulatát figyelik, és mindent alá raknak. Nem épp a legjobb nevelési módszer, mégha úri körökben ez így is megy. Nem zavarja, hogy Jasmine járkálni kezd, finoman követi a tekintetével, akkor is ha majd jól megfájdul a nyaka tőle, de nem akarja, hogy a leányzó úgy érezze, netán nem szentel neki elegendő figyelmet. Aztán megáll az ablak előtt, ez kissé retina kiégető módszer, mert ugye mögüle jön a fény. Időnként honyorog, de azért továbbra is figyel. A szavakra érdeklődve pillant rá, végülis igen, ez tényleg nem mondható hétköznapi problémának. Lesüti a szemét, amikor először követi Jas mozdulatát, aki mellére bök. Gyorsan igyekszik magára viszonylagos alapvető nyugalmat erőltetni, azért így nem könnyű, mintha egy fél-vélával állna szemben.* -Értem Jasmine. De mi történt, miért vagy tizennégy, mégis hogy kerültél akkor egy húsz éves testbe? *A mell dologra inkább nem reagál, az azért igazán nem lenne illendő.*
Jasmine Demerest

Jasmine Demerest

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Feb. 02, 2013 10:03 am

*Hümmögve hallgatja a férfit, és biccentéssel köszöni meg a teát. Naná, hogy sziruposan szereti, az adja meg az igazi ízét. Nem is túl forró, de azért megszokásból megkevergeti, mielőtt lenyalogatná a kanálról a ráragadt cukrot, mégiscsak kislány agyilag.* Való igaz, nem a miénk a kúria, teljesen nem, és rákényszerülök, hogy én is tegyek azért, ami kell, de nem vészesen rossz, végülis házimanók itt is vannak, ha nagyon kell valami. Az a kastély Nellondban nem a családomé, én értettem félre apát. *Bólintva ad igazat Jadennek, tévedni emberi dolog, de még egy hurival is megesik. Tehát iszogatnak, és Jaden hiába ajánlja fel a titoktartást, mégsem egyszerű ez neki, bizonyára nem egy szokványos probléma ez, mint amivel az angyal nap mint nap találkozik. Úgy érzi, járkálnia kell, talán úgy kevésbé lesz feszült. Feláll hát, betolja a széket, és mint Jean Valjan oda-vissza járkál a szobában. Időnként az ablakon is kipillant, végülis innen pont rálátni a birtokra.* Én... nem annyi vagyok, mint amennyinek kinézek. De nem úgy, mint a tündék. *Nagyot nyel, és kimondja* Még csak tizennégy vagyok, de borzasztóan zavar, hogy húsznak nézek ki, és ez... *Zavartan bök a mellére.* Mintha nem is az enyém lenne. *Dől neki az ablakpárkánynak háttal, tehát pont szembenéz a férfivel.*
Jaden Parker
Nem Játékos Karakter
Jaden Parker

A színem a tan

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Feb. 02, 2013 9:53 am

*Igen, nagyjából erre a reakcióra számított, amikor meglátta, hogy ki ücsörög a székben, így aztán egyáltalán nem is lepi meg a dolog. Még mindig mosoly játszik az arcán.* -Semmi baj kedves Jasmine, nem mondtam, hogy pontosan mivel foglalkozom, nem az te hibád, ha másra gondoltál. *Akaratlanul is követi tekintetével, ahogy a leányzó haja kibomlik és zavartan rezdül meg a szája széle, hogy rosszat feltételezett. Hát lássuk be a vére mégis csak elég meghatározó, a külsejét nem kicsit feldobja. Erőlteti magát, hogy szépen szakítsa el a tekintetét.* -Egyébiránt, ha gondnok lennék, azt se szégyellném, nincs annak semmi kivetni való. *Teszi még hozzá. Sosem nézett le senkit, az utolsó takarítónak is igen fontos szerepe tud lenni, hiszen nélküle kosz lenne nem de bár.* -Az a dolgom, hogy emlékezzek, valahogy a véremben van, de örülök neki, hogy megtaláltad őket. Ha jól sejtem az a kastély nem az övék volt ugye? És nagyon szörnyű itt az iskola falai között szolgálók nélkül? *Hisz legutóbb ez volt a leányzó legfőbb problémája ugye. Nem tudja, hogy azóta túltette-e már magát rajta. Aztán fel is áll, teát készít, cseresznyéset, és a kis tálcára cukrot is pakol, majd a leányzó megízesíti magának, ahogy kéri, ki tudja, hogy az édes pontosan mit jelent. Vagyon szirupot, vagy mérsékelten édeset, ami még nem nyomja el a tea alap ízét teljesen. A hezitálásra picit felkönyököl az asztalra, amikor már visszaült, vizslatóan nézi Jasmine tekintetét.* -Neked kell tudnod, hogy hogyan érzed jobban magad, annyit megígérhetek, hogy senkinek sem beszélek arról, amit itt ebben a szobában elhangzik, és nem posztom az sem, hogy bármi miatt elítéljelek, ha olyasmiről lenne szó. *Bátorítja kicsit, de erőltetni nem fog, annak sosincs értelme.*
Jasmine Demerest

Jasmine Demerest

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Feb. 02, 2013 9:45 am

*Felnéz az olvasásból, és észre sem vette az innen nyíló szobát, azt hitte valami aktatárolóba vezet, arra nem gondolt, hogy lakószoba lenne. Mégsem ezen lepődik meg, hanem azon, aki kijön rajta. Döbbenten teszi el táskájába a könyvet, és nagyot nyelve keresztbeteszi a lábát. Eltelik pár pillanat, amíg meg tud szólalni.* Én... én nem tudtam, hogy Ön az, Mr. Parker. Azt hittem, hogy gondnok, vagy ilyesmi, igazán sajnálom. *Hajtja le a fejét, az átkozott aranyvér miatt így nevelték, hogy nézzen le mindenkit, aki másoknak dolgozik. Hollófekete haja most kibomlik, talán túl laza volt a konty, és a tincsek így követik nyaka mozgását, közülük kivillan a füle, mintha minimum tünde lenne. Pedig nem, az anyja egy csodálatos szépségű huri, akinek mandulavágású szemeit, és kecses alakját örökölte, a sötét haj már Demerest vonal, akárcsak a felsőbbrendű ajakmozgatás. Amit most igyekszik mellőzni.* Nem gondoltam volna hogy emlékszik rám. Végül csak megtaláltam a rokonaimat. *Bólint, persze, hogy kér, brit lévén amikor csak kínálják, máris a tea lebeg a szeme előtt.* Teát, ha szabad, édesen. *Várja a finom italt, addig nem kezd bele a mondandójában, nem is nagyon tudja, hogyan fogalmazza meg.* Eljöttem, de nehéz leírnom a dolgot, talán jobb, ha még idejében visszatáncolok... *Ismeri be dilemmáját.*
Jaden Parker
Nem Játékos Karakter
Jaden Parker

A színem a tan

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Feb. 02, 2013 9:27 am

*Kifejezetten nincs külön irodája, hiszen túl sok látogatója amúgy sem szokott lenni, no meg nem képezett pszichológus, inkább afféle angyali tanácsadó. A betegszoba egy kisebb leválasztott kis irodája az övé, szokásos piros kanapé ugye, íróasztal, szék, jegyzetek a polcokon körbe, és persze alapvető díszítés is akad, néhány növény, pár egyszerűbb dísztárgy, tájképek, effélék. A saját szobája ebből az irodából nyílik, nem sokkal nagyobb, mint a diákok szobái, csak ugye ő egyedül lakik benne. Viszonylag korán kelt ugyan, de ettől függetlenül nem mászott ki az ágyból, olvasott, úgyhogy nem meglepő, ha még nem került elő. Amúgy sem volt senki, aki előre bejelentkezett volna. Az ajtó nyitódása viszont megcsapj a fülét, úgyhogy feltápászkodik az ágyból, már azért fel van öltözve, meg minden. Kávét kortyolgatva nyit hát ki, hogy megnézze ki jött. Netán csak valami manó, vagy a betegszobáról ugrott át Nadin beszélgetni, mert unatkozik? Bármelyikre lehet esély, de végül úgy fest egyik sem jön be. Ismerős arcot lát meg, a kissé nyafis úrikisasszonyt, akivel nem régen találkozott Nellondban.* -Szervusz, Jasmine igaz? *A névmemóriája elég jó, kell is ez, hiszen nem lenne szép, ha valakinek nem emlékezne a történetére, miután segítséget kért tőle. Ha a leányzó meglepődik, hogy őt találja itt, akkor persze jót mosolyog rajta, aztán lehuppan az íróasztal mögé. Kis jegyzetfüzetet vesz elő, hiszen mindig készít jegyzeteket, ha kell, akkor később vissza tudja olvasni. Persze minden titkosítva van, nem adhatja ki senkinek sem a legféltettebb titkait.* -Segíthetek valamiben? Kérsz esetleg valamit inni?
Jasmine Demerest

Jasmine Demerest

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Feb. 02, 2013 9:20 am

*Nem pontosan a betegszobába, hanem annak leválasztott részébe, a pszichológusi részlegre igyekszik, mert valakivel nem ártana megbeszélni, amik foglalkoztatják, és diáktársai, családja nem nagyon tudnának választ adni, mitől is lehetne jobban. Másoktól már hallott az iskolában tevékenykedő pszichológusról, ezért úgy dönt, hogy tesz egy próbát, nem veszíthet semmit. A leányzó most nem a megszokott halványkékben, hanem fekete kosztümben, és fehér blúzban van, egész elegánsan néz ki. Fekete haja kontyba van feltűzve, akár FBI ügynöknek is el lehetne sütni. Egy kis táska is van nála, és miután nem bejelentésre érkezett, sejti, hogy nem fogja itt találni a férfit. Vagy nőt? Nem is tudja, hogy ki várná. Tehát belépdel, és szemrevételezi a kicsi irodát. Semmi nem utal rá, hogy gyakran használnák. A kanapé és az iróasztallal szemben felállított szék között dilemmázik, végül a székre huppan le. Lefeküdni még ráér, ha netán hipnotizálnák, vagy ilyesmi. Várakozásához hozott egy izgalmas Stephen King könyvet. Felcsapja, és olvasni kezd, időnként felnéz, hátha jön valaki.*
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 441
Kaszt : Betegszoba - Page 3 Mutatvanyos_harcos_idezo
Üzenőláda : Betegszoba - Page 3 Tek50fab5cd260c03519874
Made by Clína
Este 10 után is bárhol játszhatok!

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 12:00 pm

*Még mindig aggódva szemlélem meg a leányzó arcát, és azt, hogy hogyan is néz ki. Nem igazán úgy néz ki, mint aki kómából tért vissza. Abszolút nem tűnik fáradtnak, vagy épp elcsigázottnak, sőt! Egészen izgatottnak néz ki, mintha valami történt volna. Mikor hangosan kijelenti, hogy baromira nincs jól, felvonom a szemöldökömet. A tenyerére nézek, amiben fekete porszerű akármi van, de cseppet sem hasonlít sziromra. Persze, hiszen össze van törve, de ezt nem tudhatom.*
- Hogy mi? Milyen szirom? És milyen álom? Jézusom, magyarázd el, mert nem értek semmit. *emelem fel a két kezemet, tenyérrel a lány felé és jelzem neki, hogy kicsit lassan a testtel, mert tényleg nem értek semmit. Lassan kapisgálni kezdem, hogy valószínű a látomásokról beszél a lány, amiket ez a méreg okoz az agyban. Mesélt nekem erről a gyógyító, amíg bekötötte Diana lábát. Ezért rángatózott hát a lány, és ezért próbált néhányszor szólni - illetve úgy nézett ki, mintha azt tenné. A kérdésre megvonom a vállamat és a nyitott ablak felé nézek.*
- Nem tudom, aludtam. De az ablakon berepülhetett bármi. Tudod, itt gyakran szellőztetnek. *jelentem ki, majd felállok és az ablakhoz sétálva kinézek, majd becsukom azt. Ismét Dianahoz fordulok és kérdőn nézek rá.*
- Mi történt?
Diana Lunitech

Diana Lunitech

Főkarakter : Clína Aoife Nessa
Hozzászólások száma : 439
Kaszt : Betegszoba - Page 3 Mentalista_auror_illuzionista
Üzenőláda : Animágus alakja: Házi kaszáspók
Betegszoba - Page 3 Tek50dad3b57d27d5724838
A kijárási tilalom nem érvényes rá!

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 11:56 am

*Arcába némi szín költözik, de mintha ráfagyitt volna a döbbenet. Jake felé fordul, és tőle szokatlan módon szólal meg.*
-Nem. Cseppet sem vagyok jól! Ezek a szirmok... Az álmomból hoztam őket ide, de ez lehetetlen. Csak álom volt...
*Mi van ha a Mester...? Nem! Ilyenre gondolni sem mer. Ha meghalt volna, akkor érezné. Gyomra néha-néha ugrik egy bukfencet, de ezt betudja a főzet hatásának. Legalábbis most kifejezetten manipulálja az agyát, hogy azt gondolja, ez a főzet miatt van. Jake felé fordul.*
-Ugye nem járt itt senki, aki ezt a kezembe nyomhatta volna? Esetleg az ablakon repülhetett még be...
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 441
Kaszt : Betegszoba - Page 3 Mutatvanyos_harcos_idezo
Üzenőláda : Betegszoba - Page 3 Tek50fab5cd260c03519874
Made by Clína
Este 10 után is bárhol játszhatok!

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 11:50 am

*Aggódom a lány miatt. Tényleg aggódom, habár nem is ismerem. Nem tett valami mély benyomást rám, hiszen halál sápadt, érzéketlen arca nem túl vonzó számomra, mégis... Méreg van a szervezetében, és hát mégis csak én hoztam fel ide a Betegszobába, úgyhogy úgy érzem, hogy kötelességem itt maradni, amíg jobban nem lesz. Lévén már késő délután van, nem csodálatom, hogy elnyom az álom. Egy darabig figyelem a lányt, néha-néha rángatózik, megmozdul az arca, kinyitja a száját, mintha mondani akarna valamit, majd ismét visszatér a kómába. A szívem hevesebben dobog, és érzem, hogy aggódom a lányért. Nem tudom, hogy miért és azt sem tudom, hogy mit él át a drog hatására, de az biztos, hogy itt leszek, mikor felébred. Sajnos az álom értem is eljön, habár szerencsére nem kómában, nekem nincsenek látomásaim és furcsa kalandjaim valami furcsa színes világba. A gyógyító hangjára ébredek fel, valamint arra, hogy Diana hangosan szólongat a nevemet. Kinyitom a szememet, és hirtelen kihúzom magam a széken.*
- Mi? Mi történt? Diana, jól vagy? *fókuszálok a gyógyítóra, majd végül a lányra, aki úgy tűnik, hogy egészen jól érzi már magát.*
Diana Lunitech

Diana Lunitech

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 11:45 am

*Egyre joban kerekedik a szeme, és elönti a "Mi a...?" érzés. Hátrébb lép, de köré folyik a világ, próbál úrrá lenni a gondolatain, s pálcája segít is ebben. Hirtelen felül a betegszobában. Jake persze -igazi férfi- alszik, hogy máshogy vigyázna a lány állapotának változásaira, viszont a gyógyító éber. Hoz valami fura italt, amit Diana átvesz.*
-Köszönöm szépen.
*Mosolytalan az arca, pedig tudja, hogy megmentették az életét. Érez némi hálát is a gyógyító felé, majd karácsonykor küld neki valami felületes, de kedves ajándékot, mondjuk egy doboz bonbont. Felhatja az italt, majd Jake felé fordul. Leteszi az üveget, és emelt hangon megszólal.*
-Jake! Jake, ébresztő!
*Ekkor veszi észre a kezében maradt fekete szirmokat. Eltátja a száját, és valami különös, rossz érzés kúszik a bőre alá. Mi van, ha mégsem teljesen álom volt? Ha álom lenne, hogy lehetne a kezében a szirom?*
-Az nem lehet...
*Suttogja halkan.*
Játékmester

Játékmester

Hozzászólások száma : 1128
Kaszt : Betegszoba - Page 3 Nincskaszt
Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 11:00 am

*A két ápoló vigyorogva indul meg Diana felé. Fehér ruhájukról hirtelen vér kezd el folyni, bemocskolva a hófehér padlót. A vér folyni kezd és lassan eléri Diana lábait. Az ápolóknak hirtelen bika fejük nő, és Diana körül forogni kezd a világ. Teljesen úgy érezheti, hogy megbolondult, vagy éppen, hogy álmodja a dolgokat. Azonban a pálcája segít neki, így mikor varázsolni kezd, a Bűvös dallam hat az ápolókra, akik szép lassan abbahagyják a sátáni kacajt és eloszlanak, mint a füst. Diana érezheti, hogy immár fekszik és ahogy kinyitja a szemét, megpillanthatja Jake-et maga mellett. Immár a Betegszobába van, az egyik ágyban fekszik. A torka ki van száradva, a karjai merevek és érzi, hogy a lábán egy hatalmas kötés van, de amúgy jól érzi magát. A feje kicsit hasogat, de ez el fog múlni. A gyógyító érkezik meg, és mosolyogva tölt neki egy kis vizet.*
- Örülünk, hogy visszatért közénk Kisasszony. Ezt igya meg, a szervezetének jól fog esni, hiszen eléggé kifáradt. Több mint 5 órán át volt eszméletlen. *magyarázza a gyógyító, megsimítja a lány arcát, majd ott hagyja, eltűnve a saját szobájában. A Betegszoba teljesen üres, csak Jake alszik halkan az ágy mellé húzott fotelban. Úgy tűnk, hogy végig itt maradt a lány mellett. Diana végül túlélte a dolgot, azonban ahogy jobb kezét megmozdítja, érezheti, hogy van benne valami: a porrá zúzott fekete szirom...*

Epilógus:
*Diana végül felépül, és kiderül, hogy egy igen különleges növénnyel volt dolga, ami furcsa hallucnációt okoz az agyban: z érzékszerveket vicceli meg. Színekre, szagokra és érzésekre bontja az emlékeket, mindenkinél más és másként hat. Különlegessége, hogy hipnózisként is lehet használni, illetve porként is akár megzavarni az ellenfelet. Néha azonban furcsa dolgokat produkál az agy és a növény. A kaland utáni 5. napon Dianát a szobájában egy levél várja, melyen megírják neki, hogy Mestere 38. éves korában elhunyt egy varázs-balesetben. A végrendeletében Dianat is megnevezte, és rá hagyta legféltettebb varázstárgyát, melyet a lány egy nagyobb csomagban kapott meg. Talán az illúzió mégis valóság volt?*

//Köszi a részvételt, remélem élvezted. Smile //
Diana Lunitech

Diana Lunitech

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 10:48 am

*A lépcső nem a mennyekbe vezeti, ahogy elsőre gondolta, pedig lélekben már felkészült a halálra. Ehelyett vissza jut az elmegyógyintézetbe. Kikerekedik a szeme. Körbepillant, és realizálja, higy tényleg ott van. Ezt az egészet csak képzelte? Nem varázsló, nem járt soha a Nezabarban, nem ismert meg különleges személyeket, nem ő fekszik most kómában? Skizoid lenne? Végül is, megesik, hogy a pszichésen sérültek állapota egyre csak romlik és romlik. Még az is lehet, hogy lázas képzelgéseiben megölte a Mesterét... Már épp nyújtaná megadóan a kezeit, hogy erőszakmentesen hurcolják vissza egy kényelmes, puha falú szobába, amikor megböki a kezét a pálcája markolata. Még mindig az álomban van! Előkapja és az első varázslatba kezd, ami az eszébe jut. Furulyaként emeli a szájához, és bűvös dallamot játszik rajta, ami ellenfeleinek teljes akaratát és saját gondolatvilágát lerombolja. Ha sikerül istennőként fognak rá tekinteni, s a szolgájaként fognak neki engedelmeskedni. Ha nem sikerült... Akkor végleg megkattant, és jobb is lesz neki nyálcsorgató őrültként egy gumiszobában... Erős akarata minden lélekjelenlétével tiltakozik ez ellen a gondolat ellen.*
Játékmester

Játékmester

Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 10:38 am

*A feketévé aszalódott virág elszáradtan várakozik a bura alatt, ami hirtelen felrobban és megjelenik két lépcső. A vrág a lány felé száll, majd egy szirmát hullajtja Diana kezébe, a másik kettő elrepül a két lépcső felé. A leányzó egy darabig csak áll és várakozik, majd végül a fehér lépcsőt választja, ami habár kicsit rozoga, hiszen kőből van, de furcsa fény vibrál körülötte. Ahogy lassan feljebb merészkedik és feje átbukik a felhőn (ami persze nem vizezi össze a lányt), egy hosszú folyosón találja magát. Egyből felismeri az elmegyógyintézet megszokott folyosóit. Jobbra-balra rácsos ajtók vannak, amik mögött a kórtermek találhatóak, szembe vele pedig két beteggondozó fehér cuccban.*
- Hát visszatértél közénk? *szólal meg az egyik kellemes férfi hangon, majd hátborzongató démoni kacajba fullad a mondat vége. A két nagy darab fehér ruhás ápoló megindul Diana felé egy kényszerzubbonnyal (muszáj-pulcsi) a kezükben.*
Diana Lunitech

Diana Lunitech

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 10:32 am

*A halál nem érinti meg, de a látomás furcsán érinti. Megrázza a fejét, és újra a réten találja magát. Csak egy buta álomkép volt, semmi több. Kezdi nagyon frusztráltnak érezni magát, ezért keresi a színes virágot, amikor hirtelen megváltozik körülötte minden. Frusztrációját jól mutatja, hogy a virág feketére rohadt, és két lépcső nyílt meg előtte. Hitetlenkedve pislog körbe. Csak nem fog az agyával azon vitázni, hogy jól döntött e? Ez egyszerűen nevetséges! Még néhány szilánkot is kap, amik csak azért nem verik ki a szemét, mert nagyon gyorsan rántja a karját az arca elé. A két lépcsőre néz, de igazából gondolkodnia sem kell. Felveszi a három virágszirmot, óvatosan tartja őket a markában, így remélve, hogy még életre kelhetnek. Az is eszébe jut, hogy örökre ittragadhat, de nem hagyja, hogy önmaga álljuon a saját útjába. Elindul felfelé a fehér lépcsőn, s kész szembenézni a tettei következményeivel.*
Játékmester

Játékmester

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 10:23 am

*A sasok igen durván megkarmolják a lány arcát és karját, de mindegyik törött nyakkal végzi, hála a lány gyors varázslatának. A Mester még mindig nyöszörög és segítségért kiált, úgy tűnik, mintha a méreg az agyát vette volna célba, és hallucinációi lennének, pokoli fájdalommal kísérve. Talán Diana is hamarosan az ő sorsára jut, hogyha nem tesz valamit. Furcsa választás, de végül is magát menti meg, mire a Mester egy halálsikollyal leheli ki a lelkét. Mikor pillái lecsukódnak, a férfi szelleme megjelenik Diana előtt.*
-"A valóság néha csak illúzió, az illúzió gyakran valóság." *szólal meg földöntúli hangon a férfi, majd eloszlik a szelleme, a teste pedig elernyedve terül el a sziklán. Diana megöleli a férfit, majd ismét változik a helyszín: újra a csodálatosan színes réten találja magát a leányzó. Nagyon élénk a fantáziája, hiszen minden kellemes, csilli-villi és színes. A virág ismét megjelenik, de a maradék három szirom közül mindegyik fekete, a szára pedig elszáradt. Egy aprócska asztalkán áll üvegbura alatt és látszik rajta, hogy már meghalt. Talán azért, mert Diana rosszul döntött? Minden esetre a bura hirtelen széttörik, néhány szilánkot állítva a lány testébe, a virág pedig ismét pörögni kezd és felemelkedik. Ezúttal Diana két út közül választhat: az egyik egy gyönyörű fehér , ámde romos lépcső, amit fény vesz körbe és az ég felé mutat, de nem látni a végét, egy nagyobb felhő takarja el, a másik pedig egy fekete, gyönyörűen megmunkált vaslépcső korláttal, ami lefelé vezet. Odalentről meleg, piros fény árad, furcsa árnyékot vetve a falakra, amik körbeveszik a lépcsőt. Valószínű, hogy tűz. Az elszáradt virágocska Diana kezébe röppen, majd lehullajtja szirmait, amik közül egy a fehér, egy a fekete lépcsőre esik, egy pedig Diana kezében marad.*
Diana Lunitech

Diana Lunitech

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 10:15 am

*A változás valószínűleg azért van, hogy minél jobban felspanolja magát, ami persze sikerül is. A belső idő viszont iszonyatosan kifárasztja. A sasok ráadásul összekarmolják, amitől ő is méreg hatása alá kerül. A Mester testéből is folyik a méreg. Ez ám a komoly észpárbaj. Közelebb lép a férfihez és megsimítja az arcát.*
-Ha léteznél, esküszöm, téged választanálak. Tudod jól...
*Aurornak készül, ezért a mérlegelés még nehezebb. Természetesen azonnal a másiknak segítene a saját élete árán is, ám figyelembe kell vennie azt is, hogy míg ő él és harcol idelenn, a férfi csak a fejében létezik, valójában nincs itt. Tehát ha itt meghal, az semmiféle változással nem jár, viszont ha Diana hal meg itt, akkor lehet, hogy sosem ébred fel a kómából. Ellátja a saját sebeit, majd a férfi felé fordul. Ha még él, akkor azonnal a sebei gyógyításához kezd, ha viszont meghalt, akkor csak megöleli, majd leszedi a láncokat róla, lefeketeti a földre, és egy búcsúcsókot lehel a homlokára. Közben folyamatosan mantrázza a fejében, hogy: "Ez nem a valóság."*
Játékmester

Játékmester

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 10:07 am

*A Mester valóban igen nagy változáson ment keresztül, hiszen most könyörög Dianának, a tanítványának, hogy segítsen neki. Kellemetlen, és talán egész nagy csalódás is lehet a lánynak a látvány. A Mester zihálva szedi a levegőt és látszik rajta, hogy hogyha nem segít neki a lány, akkor elég hamar el fog vérezni. Csak úgy, mint Diana a tűtől. Hogyha jobban szemügyre veszi a Mester sebeit, akkor azt is láthatja, hogy a kimart sebek széle zöldes árnyalatot vesz, a vérben pedig valami sárgás folyadék keveredik: mérgezés. Csak úgy, mint Diananál. A belső idő aktiválódik, és így a lány sorban elkapja a sasokat, habár mikor az elsőt megöli, az összes többi - kb. 4-5 darab - egyből nekitámad, megsértve az arcát és a karját a lánynak. A seb nem túl mély, de saját magán s észrevehet a sárgás mérgezést. Kellemetlen... Döntenie kell, hogy először a férfit menti meg és utána foglalkozik saját magával, vagy hagyja az öreget meghalni és egyből a saját sebét látja el.*
Diana Lunitech

Diana Lunitech

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 10:01 am

*Úgy tűnik, az agya pont tesz arra, hogy ő mit is szeretne. Lehet, hogy azt gondolja, így gyorsabban fel tudja dolgozni az ellenmérget, hiszen folyamatos izgalmi állapotban tartja a testet. Gyorsabb vérkeringés, gyorsabb antitest terjedés. Csak ez lehet az oka. Most, hogy erre rájött, sokkal nyugodtabban veszi az elé táruló akadályokat. Egészen addig amíg meg nem látja Hatasi Mestert egy sziklához láncolva. Sasok tépik a húsát, ő pedig pszi mágushoz méltatlanul zokogva könyörög neki, hogy segítsen. Nagyot nyel. Sosem tudta igazán szeretni ezt a férfit, de cserébe hatványozottan csodálta és követte, bármit mondott. Ő tanította meg a hideg logika jóra fordítására. Miatta lett auror, nem oedig mondjuk profi betörő/hekker. Fogait összepréseli, közte sziszegve ereszti ki a levegőt. Aktiválja a belső idejét, s iszonyatos sebességével megpróbálja elkapni a sasokat. Ha egyet meg tud fogni, azonnal, könyörület nélkül kitöri a nyakát.*
Játékmester

Játékmester

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 9:54 am

*A hajó immár csendesen, vihar nélkül ringadozik a parton, ahogy Diana hátra hagyta. A kis virág meg sem hallja a lány panaszos nyöszörgését, miszerint baromira nem ér rá ilyenekre. Azonban mivel éppen kómában van és a mérgező növény afféle drog, tökéletesen elvan ebben a Csodavilágban. A virágon még van négyféle szirom: narancs, piros, sárga és lila, ami közül a leányzó a lila színt választja. A kis virág ismét pörögve eltűnik és a helyszín is változik: egy hatalmas szikla ormon találja magát a leányzó, az egyik sziklához pedig az a személy van kiláncolva, aki a legközelebb áll Diana szívéhez, akit a legjobban szeret. Kísértetiesen hasonlít a dolog egy görög mondához, ugyanis az illető körül sasok röpködnek, néha-néha belecsípve a húsába, amitől vér áztatja a szirtet. Diana - hogyha érezne - minden bizonnyal valami szörnyű fájdalmat érezne a látvány miatt. De így csak az illető könyörgő-zokogó hangját hallja, hogy segítsen neki.*
Diana Lunitech

Diana Lunitech

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 14, 2012 9:45 am

*Szigorú merevséggel, keményen szorítja a kormányt, de még így is -mint a legtöbb női sofőr- meghúzza a jármű hátulját. Még szerencse, hogy ez egy álom-hajó, különben helyben agyvérzést kapna. Van egy olyan stresszhatár, amit ő sem bír hidegvérrel, és ha egy hajónak baja esik miatta, hát ez pont ilyen. Szerencsére az álom-hajók gyorsan regenerálódnak, vagy mi. A lehulló vitorlával ő maga is felszabadultabbnak érzi magát. Mintha az ő szívéről is lehullot volna valami nagy és nehéz. Várja, hogy felébredjen.
Ja nem. Az agya még nem unt rá a játékra, megint megjelenik a forgó színes virág, immár kék szirom nélkül. Kissé méltatlankodva néz a vigyorgó fény felé, s valami olyasmit mormol, hogy "Te most szórakozol velem? Nem érünk rá ilyesmire, hiszen tanulnom kell!" Semmi nem változik. Vesz egy mély levegőt és a szirmokra néz. Legyen a lila, az olyan közel áll a kékhez. Fogalma sincs, hogy az agya mit akar a lila színnel, hiszen sosem volt vele komolyabb kötődése. Valami olyasmit hallott róla, hogy a kielégületlenség színe, de ez sem ragadt meg benne igazán.*
Játékmester

Játékmester

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 13, 2012 11:53 am

*A viharos szél igencsak megtépázza a vitorlát, a lánynak elég nehéz dolga van a sziklákkal. A hajú fara néha neki-nekiütődik a szikláknak, de úgy tűnik, hogy Diana tényleg egész jól ért ehhez, mert végül épségben eléri a partot. Habár a hajón esett néhány karcolás és a vitorla is fáradtan hullik alá, a lány épségben van és nyugodtan kimászhat a partra, ahol a hatalmasra nőtt virág ismét pörögni-forogni kezd, majd összemegy és visszaszáll a lány kezébe. A fehér nyuszi is kíváncsian pislog, miközben szájából lila fű lóg ki. A szirmok ismét vibrálni kezdenek, majd világítani, jelezve, hogy Dianának megint választania kell, hogyha vissza akar jutni a testébe.
Odafent a gyengélkedőn Jake aggódva ücsörög a lány ágyánál és a mozdulatlan, érzelemmentes arcot nézi. Diana nyugodtan fekszik, mintha csak aludna, de Jake tudja, hogy ez nem csak alvásról szól, ugyanis a lány kómába zuhant. Nem reagál semmire és egy bűbáj segítségével juttatnak a szervezetébe tápanyagot.*
- Tarts ki Kislány!*suttogja Jake, miközben megsimítja a lány arcát.*

//Diana eltűnt, úgyhogy azt hiszem, fagy!//
Diana Lunitech

Diana Lunitech

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 13, 2012 11:03 am

*Nagyot sóhajt. Tiszta logikája most sem hagyta cserben, valóban sikerült a számára legtökéletesebbet kiválasztania. Azonnal megragadja a kormánykereket, s kicsit visszaidézi azokat a manővereket, amikor például a Nellondi kikötőbe "farolt" az egyárbocos hajóját. Megfeszíti az izmait, és úgy fordítja a hajót, hogy az orra a sziklák között fusson, de a szelet az oldalába vagy éppen szemből kapja. Ez biztosítja, hogy lassabban, és teljesen biztosan az orr felé haladjon a hajó, ne pedig oldalra, vagy ki tudja merre sodródjon el. A sziget közeledtével egy oldalabbra fordítja a hajót, s már csak úgy megszokásból kiálltja el magát.*
-Horgonyt le!
*Ha a horgony nem zuhan le még a sekély vízbe, akkor a homokfövenyre próbál farolni a hajóval.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 3 Icon_minitime

Betegszoba
Vissza az elejére 
3 / 24 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next
 Similar topics
-
» Betegszoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Első emelet-
Ugrás: