Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 119 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 119 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Betegszoba | |
|
+52Hiroshi Haku Jaden Parker Jasmine Demerest Kasey Jake Ellswood Diana Lunitech Desmond Waylan Nessie di Alsiera Anita Radoslava Ayla Madyzyn Cassandra Waylan Sarah Lairs Mila Zelenkova Játékmester Lorraine Betranche Emily Kyra Beawer Loretta Q. Alvord Seldrit El Perimd Laura Wylee Ann Harvard Lismine Lockwood Lina Wierro Farkas Zsuzsanna Gaiaea Isidor Tibor Pierre Bontavier David Branson James Ravenwood Katherine Mary Black Lizbeth Westlive Cirus Fedlimid Sylvia Grozda Irina Yuliana Belnis Undomiel Sepp Dierk Mariya Zaharina Daniel Soyler Valeriel Ravenwood Nikorina Grozda Rosetta Waylan Hunyadvári Szevér Meriel Ravenwood Samantha Troops Anaze White Stefan Dimitrov Moyra McFarland Faylinn C. Luinwe Rayko S Dragomir - archiv Leona Arts Miranda Wilson Cerridwen Paderau Afon Ann-Tabitha Serenity Kalandmester Cirelin de Sovalon 56 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Vas. Júl. 12, 2009 3:47 pm | |
| First topic message reminder :A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!
A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Szept. 13, 2009 10:26 am | |
| *Jana éppen valami könyvet olvasgat, mikor egy lányt hoznak be a szobába. Eszméletlen... és az arcból ítélve Leona az. Erre a könyvet félre teszi, oldalra csúsztatva lelógatja a lábát az ágyról, majd kicsit imbolygó léptekkel indul meg az alélt "szobatárs" ágya felé. Mikor oda ér, leül az ágyára. Ám a barátnője még jó darabig nem akar magához térni. Addig csinál neki egy teát, amit egy kis fémpohárba letesz az ágy melletti kis asztalra. Mikor végre kinyitja a szemét, Jana már az ágya szélén ül. Nincs rajta felső, csak a fáslival átkötözött felsőtest, valamint egy melegítőnadrág. Rámosolyog Leonára.* - No mi a fene? Te is nekiálltál az én utamat követni? Viva la meggondolatlanság, és Viva la szabad élet? * KÉrdi mosolyogva, majd köhint egyet-kettőt.* - Hogy kerültél ide? Mit csináltál már te nő? * Kérdi mosolyogva. Közben Lagmar is oda imbolyog, és felteszi a mellső mancsait az ágy szélére. Nézi a lányt, majd ő is megszólal. Morgó, de mégis kellemes hangon.* - Bevágta a fejét... nem csodálkoznék ha kettőt látna, és szédülne... * Közli kissé fáradt hangon. * |
| | | Leona Arts Diák
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 1342 Kaszt : Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Szept. 13, 2009 10:16 am | |
| *Leona nem tud ellenkezni, amikor Chris elkezdi cipelni. Érzi hogy lekerül róla a korcslya, de ott kilobban a tudata.*
*Amikor kinyitja a szemét, senki nincs a közelében. Eléggé fáj a feje. Odakap, és érzi a dudort.* ~ Na ennyit a korizásról... ~ gondolja és megkísérli kinyitni a szemét. * Halvány fény dereng át a szemhéján, és ismerős szagot érez. Mintha a agyengélkedőé lenne. Ha megerőlteti a memóriáját, eszébe jut mi is történt pontosan, miután elesett.* ~ ottmaradt a jó kis bakancsom ~ morogja magában. * De egyenlőre nem igazán tud tenni semmit. Szédül és fáj a feje.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Szept. 12, 2009 8:13 pm | |
| - Ugyan. Semmi gond. Nem tudhattad. De amúgy sem bánt a dolog. Ha nincs, hát nincs. Így jártam. * Mondja félvállról könnyedén. Hát igen. Így könnyen beszél. Ha nem lenne az a pár éjszaka... De volt.* - Nos igen. Egy barát nem erre való. De tudod... sokan nagyon rossz néven veszi, ha a nő mégsem úgy viselkedik, ahogy ők szeretnék, vagy ők gondolják. Márpedíg én nem kutyából vagyok, hogy körbeugráljam a "gazdit" egy füttyentésre. * Jegyzi meg, majd mikor a lány arról beszél, hogy ő igyekszik megismerni a másikat, arra helyeslően bólint. Aztán Lagmarra mosolyog a lány. Lagmar felnéz rá. Majd mikor az megkéri, hogy ígérje meg, ogy holnap még itt lesz, bólint.* - Ígérem, hogy holnap még itt leszek Anyu... * Mondja vigyorogva, majd bólint.* - Egyenlőre nem akarok elmenni... majd hétfőn. * aztán a lány elindul kifelé. Jana még int neki... bár nehezebben emeli a kezeit.* - Jó éjt. |
| | | Leona Arts Diák
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 1342 Kaszt : Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Szept. 12, 2009 7:57 pm | |
| *Leona szomorúan hallgatja Janát. Amikor a lány végez, így szól.* - Ne haargudj nem tudtam. Nem vagy nehéz eset, csak venni kell a bátorságot, hogy megismerjenek. Nem lenne szabad előítéletesnek lennünk. Én is igyekszem előbb kérdezni, de ez persze nem minidg sikerül. Egy barát egyébként sem azért van hogy irányítson. Ha nem tetszel neki úgy ahogy avgy, akkor meg sem érdemel.* Ekkor előmászik a daimon, és a gazdáját kezdi figyelni. Leona olvasott róla, hogy a daimónok érzik a gazdájuk fájdalmát, és fordítva. Rámosolyog az állatra, majd szomorúan ránéz Janára.* - Ne haargudj, de rohannom kell.. Holnap bejövök, ígérd meg hogy addig nem mész sehová. - mndja mosolyogva, majd ha Jana megesküdött, akkor sietve kirohan a teremből, és felrohan a harmadikra, hogy ledőljön aludni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Szept. 12, 2009 7:46 pm | |
| *Amikor Leona a barátját akarja hívni akkor felkacag.* - Jajj ne haragudj... ez most aranyos volt... Nem Köszönöm... Nem találnád meg... Ami nincs, azt nem találhatod.* * Kicsit meg is próbálja érinteni a mellhasát, mert a levegő kicsit sípolva, fájva jön ki belőle, de akkor is nevet. Ez most jól esett... De nem nincs barátja.* - Tudod... sosem voltam könnyű eset... így a pasiknak sosem jöttem be igazán. Nem tudnak irányítani... és ezt sokszor rossz néven veszik... Meg amúgy is... sokaknak túl... hmm... sötét, és bajos vagyok... a múltam miatt, és mert olyan vagyok amilyen. Nem férek a bőrömbe... mint azt láthatod. * Mutat végig magán. Aztán azért mosolyog. Ha nem zokogott volna titkon éjszakákat egy egy magányos nap után itt az iskolában, akkor talán szívből is tudna nevetni. De így kicsit károgósra, cinikusra sikerül. * - Egy két... hmmm talán mondhatnám, hogy közelebbi barátom van... Chris, Ariana... Estella, Sára. Őket mondhatnám barátaimnak... de inkább csak haveroknak titulálom őket. Barátaim igazából sosem voltak. * Fűzi tovább a mese fonalát. Végre Lagmar a hiéna is felnyitja a szemeit, aki valahol az ágy alatt húzta meg magát... a Daimon... És mostmár előmászik. Néz a lányra, majd Janára. Nem szól. Most nem. Nincs kedve. Neki is fájdalmai vannak... nem is kicsik. - Csak Lagmar... Ő az én kis szerelmem... Tudom... hülyén hangzik... De ő volt mindig velem amikor bajom volt... ő tudja minden gondolatom. * Vonja meg a vállát. Ám most már nem mosolyog... elgondolkodva néz a hiénára, és annak nagy barna szemeibe. Olyan csúnyácska az állat. Reggelente amikor rábámul Janára, mindig a röhögés kerülgeti... Minden reggele így indul. Lagmar vidítja fel.* |
| | | Leona Arts Diák
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Szept. 12, 2009 7:33 pm | |
| * Amikor Leona Mátéra gondol, elpirul egy kcist az akkor megbeszélt "korrepetáció" azóta sem került sorra, Istennek Hála. Leonának nem igazán tetszett a stílusa, és amúgy is foglalt ha úgy vesszük...* Amikor meglátja a katonaruhát, nem bírja megállni hogy elvigyorodjon. Megpaskolán a lány lábát, de nem akar neki fájdalmat okozni. majd kikerekedik a szeme, mikor a lány a szoknyájáról beszél. Neki pont fordítva van a dolog. Sok ruhája van, és két nadrágja. Amúgy sem tudja elképzelni Janát szoknyában.* - Ugyan ne zavartasd magad. Sok barátnőm van és volt, nem zavar a női fecsej. Csak tőlem ne nagyon várd el.* A kijelentésre, miszerint utálták őt, behúzza a nyakát, és bociszemeket mereszt.* ~ Engem? Dehát az égvilágon semmit nem csináltam...* Aztán a következő pár mondattal tökéletesen meg lesz hatva. Odamegy a lányhoz, és mivel megölelni nem tudja, mesimogatja a feje búbját.* Életében talán másodszor érte el valakinek a fejét, magasságából kifolyólag. Ez nála felér egy kitüntetéssel. * Rámosolyog a lányra.* - Kérsz valamit? Vagy szóljak esetleg valakinek hogy itt vagy? A barátodnak esetleg? - nem akar túrkálni mások életében, egyszerűen csak úgy gondolja, hogy a lánynak biztosan van valakije.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Szept. 12, 2009 7:17 pm | |
| - Ami azt illeti... a macska jelmez figyelemfelhívásnak volt... kíváncsi voltam mennyien vesznek észre, mert előtte való bájitalon nem hogy senki, de még a tanár sem vett észre. No persze... azzal a fess napszemüveges kölyökkel más volt a helyzet nem igaz? * Kérdi vigyorogva, és kicsit élcelődve, hisz ha jól emlékszik, akkor szaktársa, Czilley pont Leonát fűzte akkor. Aztán tovább folytatja.* - De a katonaruha... nos az nálam általános... kicsit odébb viszi a takarót. És igen. Most is a katonai nadrágban fekszik... már ha le nem szedték róla... ami nem túl valószínű. És a kard ami ott pihen a mellette lévő tölgy asztalon. Sára azt is megmentette neki, nehogy elveszítse. Az biztos, hogy Janának nagyon fájna érte a szíve. - Ami azt illeti... ez meg egy csikpés szoknyám van... illetve...nem csak ez a két darab ruhám van... hanem ezekből kollekció... * Jegyzi meg vigyorogva. Majd sóhajt egyet.* - Tudod... nem szoktam én feleslegesen kotyogni... az az de... De sajnos ez megesik órán. *Vállat von. Majd ő is arra figyel amerre a másik lány.* - Ami azt illeti... amiért én nem voltam azon az órán szimpi senkinek, utáltam mindenkit... téged is... ok nélkül. De mivel utána nem szólogattál be, mert nem röhögtél amikor kiosztották a büntit, így úgy döntöttem nincs miért utálnom téged... De most hogy te vagy az egyetlen, aki Sárán kívül bejött hozzám... * Elmosolyodik... Ebben talán minden benne van. * |
| | | Leona Arts Diák
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Szept. 12, 2009 7:04 pm | |
| *Leona nem mond semmit, csak hallgatja a lányt. * - Emiatt szerintem nem kell aggódnod. Hiszen egy mágus képzőben élsz... valaki biztosan észreveszi hogyha ilyesmi történne, és segítenek rajtad... de ne is aggódj emiatt hiszen nem gyakori... - próbálja megnyugtatni, de eléggé ramatyok az érvei.* Figyeli Janát, majd a macskajelmezes belépőjére terelődik a szó. Leona elvigyorodik, és felidézi mit érzett, amikor párba rakták őket.* - Hát be kell vallanom hogy nem imádtalak, amikor elmondtad a választ, amit kivételesen én is tudtam volna.... de a macskajelmezed cuki volt. Bár kcist megrémültem amikor levetkőztél és azalatt egy katonaruha volt. És nem nagyon örültem hogy veled kellett gyakorolnom. de mivel nem átkoztál halálra, azt a következtetést vontam le, hogy nem is vagy te olyan rossz... sőt.* Inkább elhallgat és a falon mászkáló pókot figyeli.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Szept. 12, 2009 6:52 pm | |
| - Nos ami azt illeti... jól látod a dolgokat ettől tartok... illetve... nem is egészen ettől... csak ha ne adja isten... valami úton módon képes lenne visszatérni... én lennék neki a tökéletes.. test... vagy... porhüvely... érted... * Leona a sebeire is tesz megjegyzést. Jana legyint egyet.* - Dehogy is nem. Ki fognak engedni. Tudod, hogy a mágia sok mindenre képes. Bízok a gyógyítókban... Lehet hogy fájni fog még egy kicsit... de addigra szerintem kiengednek... * Mondja vigyorogva. Óh igen. Ő bizony kint lesz hétfőn az órán. NEM hajlandó kihagyni már csak azért sem. Kell neki a vizsgamentesség. És bizony hogy kint lesz az órán.* - Kedves, hogy jegyzetelnél nekem. És az meg még jobb, hogy majd jössz velem majd. Végre valaki akivel eltölthetem az időmet. Hehe... ha bele gondolok hogy hogy találkoztunk először... Lefogadom te is azt gondoltad rólam, hogy egy nagyszájú hülyegyerek vagyok... jó... lehet hogy igazad is van... De nem annyira szemét... mint ahogy sokan gondolják... * Vigyorog a lányra.* |
| | | Leona Arts Diák
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Szept. 12, 2009 6:38 pm | |
| *Leona mosolyogva látja hogy a lány megissza a teát, de nem akar lefeküdni. Ráhagyja a dolgot, egyszer úgyis bealszik. Amikor a takarót igazgatja, meglátja a sebet. Egy kicsit felszisszen, majd sápadtan kijelenti.* - Nem fognak kiengedni hétfőn. Semmi bajod nem lesz ha kihagyod az órát. Jegyzetelek neked, emiatt ne aggódj.* mondja, miközben komolyan néz a lányra.* - Hát persze hogy magaddal fogsz cipelni...* ~ Majd én vigyázok rád...* - Nem tudok latinul...csak pár szót.. de hallottam a rokonodról. Szerintem nem kell félned. Már valószínűleg kitűntek volna hogyha lennének ilyesmi hajlamaid. Vagy nem tudom... nem értek az ilyesmihez. ugye ettől félsz? - kérdezi, mert persze tévedhet.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Szept. 12, 2009 6:26 pm | |
| - Hö? Hogy... Miva? Aludni? Te csaj! meg vagy húzatva? *Kérdi vigyorogva. Majd hozzá teszi. * - Most keltem fel. A teát elfogadom, valahol ott arra felé találsz. Amint az orvos mond... nos azt én megfogadom... addig amíg itt vagyok. Az meg, hogy hétfőn kiengednek e... hát merem remélni. Nincs kedvem egy óráról lemaradni. * Jegyzi meg vigyorogva, majd amikor a lány lefelé akarja igazgatni a párnáját, megpróbál ellenkezni. Ami persze nem könnyű. Marhára fájós még. * - De amúgy rendben van anya... ezentúl akkor inkább magammal viszlek. De azt ne várd el, hogy ne csináljak ilyet többet. Mint mondtam. Egyszer élünk... és én minden jót ki akarok próbálni... még ha nagyon határon táncolok is. * Mondja mosolyogva, majd elmélázik egy pár percre. * - Te tudsz latinul? Mert találtam a múltkor egy könyvet... illetve... az egyik szaktársam találta velem... Estella. Latinul van... de rólunk... azaz a családomról szól. A legendárium. És... találtunk valami jegyzetet, ami arról szól, hogy valamikor amikor befalazták Erzsébet ősömet, akkor megátkozta a családot, hogy nem tudom hány generációval később visszatér, és... nem tudom mi lesz... ezért kéne valaki aki tud latinul... Gondoltam rá, hogy valamikor... Ájjj... csak ne fájna így ez a rohadt égés... felkeresem Daisyt. Tudod... a bűbájos tanárnőt, aki büntit sózott rám... Hátha ő tudna valamit... * Mondja a lány fellelkesedve, hogy végre valaki van aki foglalkozik vele, és érdekli is amit csinál. Mikor megitatják, iszik. Óvatosan, és próbál nem megfulladni. Ahogy a takarót igazgatja a lány, megláthatja az arasznyi karmolásokat a lány melleinél, és a mellkasán. Valamint körülötte a csúnya égést. A karmolás még csak ok. De az égés... vajon mitől lehet...* |
| | | Leona Arts Diák
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Szept. 12, 2009 6:12 pm | |
| *Leona hallgatja a lány szavait, és mindjobban összehúzza a szemöldökét. Csípőre teszi a kezét, és készül, hogy bevesse az anyukájától tanultakat.* - mi az hogy egy griffen?! Persze hogy egyszer mindent ki kell próbálni de nem tizennégy évesen. Most pedig becsukod szépen a szádat, sok folyadékot iszol, hozok is neked teát. És mindig megfogadod amit az orvos mond. Nem engedhetnek ki egy ilyen sérüléssel hétfőn. minden nap eljövök hozzád rendben? - nem bírja tovább nevetés nélkül, ezért elfordul, hogy keressen valami ihatót.* Ha talál valami ilyesmit, akkor kitölti a lánynak, és a hátát fogva segít neki inni.* - Ne is ellenkezz. Idd meg szépen. Aztán pedig aludhatsz tovább. Ha bármire szükséged lenne itt vagyok. De ígérd meg, hogy többet nem csinálsz ilyen életveszélyes dolgot.... Vagy ha igen, engem is vigyél magddal... - teszi hozzá egy cinkos mosollyal, de nem néz a szemébe.* Megigazítja a párnát, hogy Jana lefeküdhessen, és betakarja. Gyorsan körbenéz, hogy mit tehetne még, de nem igazán talál semmit. Odamegy az ablakhoz, és megpróbálja kinyitni, hogy beengedjen egy kis friss levegőt.* Odakint már fénylenek a csilagot, és halk szél fújdogál.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Szept. 12, 2009 5:58 pm | |
| * Jana éppen már észhez szédült. Az adrenalin hatása elmúlt... az endorfinok most nem akarnak termelődni... Lehet az intravénás csokoládészirup megoldás lenne... Igen az biztos segítene. És akkor jön Leona. Nocsak. Egy első évfolyamos lány, aki egyszer párja volt a sötét varázslatoknál. Mindegy hogy csak egyszer találkoztak. Jól esik neki, hogy valaki bemegy hozzá. Nem szokása gyengélkedőn, vagy kórházba feküdni. Többnyire elég hamar kiheveri... de ez most nem az a helyzet amit olyan könnyen ki lehet. Erőtlenül rámosolyog, és kicsit feljebb araszol, hogy legalább ne fekvésbe beszélhessen a lányhoz. Ajkaira egyre szélesebb mosoly szalad, noha látszik egy egy rándulásán, hogy nagyon nem lehet most jó neki.* - Áhhh csak karcolások. * A takaró felett lévő égés nyomok a lány testén nem éppen karcolásokról árulkodnak... azaz... nem CSAK karcolásokról.* - Túl élem. Nem mondom hogy... * Elakad a szava ahogy belehasít az égés utóérzete, de azért mosolyog... vagy legalábbis próbál.* - Kellemes... De... Túlélem. Nem haragszom... Köszönöm hogy... bejöttél Leona. Ami azt illeti... most éppen elég hogy te itt vagy. Ha minden igaz már ellátták a sebeimet nem olyan rég. Az orvos azt mondta, hogy hülye vagyok. De könyörgöm... egyszer mindent ki kell próbálni az életben... Most az... hogy egy griffel birkóztam... * Kuncog kicsit, fájdalmas vonásokkal amikor nagyobb levegőt vesz, hogy folytathassa a mondandóját.* - Állítólag hétfőre már kint leszek... |
| | | Leona Arts Diák
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Szept. 12, 2009 5:50 pm | |
| *Leona sápadtan rohan be a gyengélkedőre. Nemrégen hallotta a szobatársától, hogy egy elsős lány súlyosan megsérült. Akkor az nem lehet más, csak olyan akit ismer.* Gyorsan magára kapta világoskék ruháját, és egy szürke pulóvert, bakanccsal. A hajával nem foglalkozott, csak gyorsan lerohant az első emeletre.* Sápadtan tekint az ágyon fekvő alakra. Amikor felismeri Janát, odamegy hozzá, és fölé hajol. A lány ébren van bár, de nagyon gyengének tűnik. Leona körülnéz, de gyógyítót nem igen lát.* - Hogy vagy? Nemrégen hallottam hogy mi történt veled. Nagyon fáj? Szóljak valakinek? - néz körbe, miközbenkezével az ágytakarót babrálja.* - Ne haragudj hogy így rád rontottam, tudom hogy még csak egyszer találkoztunk úgy komolyan, de megijedtem mikor meghallottam hogy egy elsőssel történt valami.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Szept. 12, 2009 4:42 pm | |
| *Súlyos sérültet lebegtetnek be a betegszobára. Mellkasán hatalmas karmolás szerű sebek, melyeket csak cifrázza az égés, ami ugyan ott található. A lebegő elsőéves arca is fájdalmakról árulkodik, noha az ájulás karjaiban van. most nem tud semmiről. Nem tudja, hogy szaktársa féltő gonddal lebegteti be, remélve jobbulását. Jana álmodik. Hogy mit? Az rejtély. De roppantul rossz bőrben van. Az égésnek, és a karmolásoknak nyomai fognak maradni, a hófehér, és amúgy alap állapotban szép bőrön. Kár érte. Pedíg csinos, és formás leányzó válhatott volna belőle enélkül... No persze. még nem kell leírni semmit. Vannak praktikák, amivel újra széppé "varázsolható" ez is.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Aug. 16, 2009 7:37 pm | |
| *Zara a lány bokáját nézi. Hát ő nem sokat változást lát mondjuk nem is ért hozzá hiszen akkor orvosnak ment volna. Akkor most nem ebben a suliban tanulna. Majd a lány elküldi diszkréten amit nem bán hiszen lassan úgy is menni kellet volna.* - Rendben. Tényleg nincs mit. Jobbulást és jó éjt* Mondja kedvesen a lánynak és az ajtó kilincsére rakja ki kezét. Lenyomja majd az ajtót ki is nyitja és kimegy a szobából. Természetesen nem hagyja nyitva az ajtót.* ~ Azt hiszen én is lefekszek~* Állapítja meg és ásít is egyet. Majd a harmadikra vezet útja ahol be megy a szobájába és le is fekszik aludni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Aug. 16, 2009 7:31 pm | |
| *Mila beveszi a löttyöt, és szinte érzi, ahogy lemegy a bokájába. AZ tiszta forró lesz, majd a fájdalom el is múlik. Zarára pillant.* -Egy éjszakát kibirok itt. Főleg, hogy már este van szerencsére. Reggel első dolgom lesz innen elmenni - jelenti ki Mila durcásan.* -Jó pasi. Áh. Itt egy lélek sincs - morogja a lány, majd a fejére húzza a takarót.* -Nem kell semmi, kössz. És kössz hogy felhoztál. Jó éjt! - küldi el diszkréten a lányt Mila. Hátat fordit neki, majd úgy ahogy van, ruhástúl, fájos bokástul elaszik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Aug. 16, 2009 7:21 pm | |
| *Zara a székről figyeli az eseményeket. Figyelmesen hallgatja amit gyógyító mond a lánynak majd a lány válaszát is figyeli. Milának nem tetszik az orvosság amit szóvá is tesz de ha járni akar akkor nincs mit tennie. Bár vicces lenn gipszben azt meg kell hagyni de Zara ezzel nem is foglalkozik hiszen nem nevet más kárán. A lány vonakodva de végül megitta a piros löttyöt. A gyógyító eltűnik így ketten maradnak a szobába* - Nincs mit. Hát ez pech hogy itt kell maradnod bár ha van itt egy helyes ápoló fiú én is maradok* Mondja mosolyogva a lánynak. Szét is néz hát ha szerencséje van de hát ma nincs. Nem bánkódik miatta sokáig.* - Hozzak neked valamit?* Kérdezi meg a lányt és fel áll a székről hiszen lehet hogy kell valami neki a szobájából vagy az ebédlőből.*
// Ok. Sajnáljuk.// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Aug. 16, 2009 7:19 pm | |
| //Ok, sry, nem tudtam. De csak egy egyszerű törés.... // |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Aug. 16, 2009 7:17 pm | |
| //Srácok ezt azért így ne. Oké, hogy nem érünk rá mindig, ilyenkor be lehet írni *-ok között, hogy jön a gyógyító és ellátja a sebet, vagy szólni, hogy nem érünk-e rá 1-2 hsz-re. De lényegében itt Kaen és az én karim a gyógyító, szerintem ti sem értékelnétek, ha én valahol kijátszanám valamelyik karitokat, hiszen nem tudok úgy kijátszani, ahogy ti teszitek, mert a ti karitok. Szóval légyszi más se játsza ki a miénket, hiszen nem tudhatjátok milyen Glendower, vagy Nadin jelleme.// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Aug. 16, 2009 7:08 pm | |
| *Mila és Zara lépdelnek, illetve ugrálnak fel a lépcsőkön.* -Miért nincs itt egy lift - liheg Mila, hiszem elég nehezen érkeznek fel az első emeletre. Szintén ugrálva érkeznek meg a betegszobába. Illetve csak Mila, hiszen Zarának nincs semmi baja. Legalábbis eddig nem mondott semmit. De Milát ez most cseppet sem érdekli. Nagyot csalódat benne a lány, hiszen eddig mindig a kedvesebbik oldalával találkozott, de Milának az az oldala elég ritkán jön elő. Sajnos. De hát ez van. Ahogy belépnek a Betegszobába Mila körbenéz. Fekete falak, fehér ágyak. Rettentesen nagy kontraszt.* -Undorito egy hely - motyogja Mila. Nem tudja, hogy Zara hallotta-e, de most nem is érdekli. A gyógyitó egyből odasiet hozzájuk és leülteti Milát egy székre, majd a lábát felrakja egy párnával lefedett székre.* -Hát ez sajnos eltört - állapitja meg egy pillantást után a gyógyitó. Milára pillant, majd Zarára.* -Egy kis varázsitalt kell meginnod, és itt kell maradnod éjszakára. DE holnapra kutya bajod sem lesz - jelenti ki a gyógyitó. Egy ágyra mutat, majd egy kis poharat ad oda Milának egy sötétpiros folyadékkal teli.* -Ezt igyam meg? Ezt nem gondolja komolyan - háborodik fel Mila. A gyógyitó feje elpirosdik.* -Ha akarsz még járni, akkor igen! - jelenti ki határozott, parancsoló hangon, majd eltűnik egy ajtó mögött.* -Fujj... - morogja Mila, majd felhajtja az italt. Hatalmas fintor terül szét az arcán, majd az ágyhoz ugrál és betakarózik. Eszébe jut Zara.* -Öhm. Kösz, hogy felhoztál - motyogja a lánynak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Aug. 16, 2009 7:00 pm | |
| * A lépcsőn elég lassan jönnek a két diák fel felé. Zara türelmesen vár minden egyes foknál hogy a lány fel lépjen vagy ugorjon. A beteg szoba ajtaja nyílik. Egy bicegő illetve egy lábon ugráló vagy lépegető Mila és Zara aki erősen fogja a lány karját lépnek be a szobába. A kék hajú lány segít Milának az ágyhoz menni. Egy férfi lesz látható a szobában.* - Jó estét történt egy kis baleset. Mila lába kiment és elég rondának tűnik.* Mutat rá a lány bokájára ami elég kék már. Zara már nem sokat tehet így leül egy székre és onnan figyeli az eseményeket* |
| | | Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Aug. 05, 2009 3:48 pm | |
| *Ann is elmosolyodik a történteken* -Arinak írtam levelet, de nem válaszolt. Nem tudom mi van vele, de ne izgasd magad. Biztosan jól van...- *mondja Ann Elére nézve* -A kutyus pedig Raykonál van. Láttam őket együtt az udvaron. Ha jól leszel, majd visszakapod őt is, addig Rayko úgy is vigyáz rá- *mosolyodik el Ann, majd a két fiút nézi.*
//fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Aug. 05, 2009 3:36 pm | |
| *Segít visszafektetni Deyant, mert árthat neki, ha túl sokat ugrál. Aztán mosolyogva nézi, ahogy Laefe bocsánatot kér a sráctól. Szerinte annyira nem voltak durvák a beszólásai, meg hát Deyan nem is olyan, akit ilyesmivel ki lehet hozni a sodrából. Ő sokkal nagyobbat vétett ellene, mégis bocsánatot nyert. Aztán a szerelméről, majd a kutyusról kezdi kérdezgetni őket.* -Nem tudom, mi van Aravisszal. Nem igazán kedveljük egymást. Legalábbis eddig nem sikerült megkedveltetnem vele magam. Valószínűleg azért, mert mióta kómába estél, nem beszéltem vele, előtte pedig utálatosan viselkedtem vele szemben. De ígérem, ha legközelebb látom, kiengesztelem őt is. Most már semmi bajom vele, és szerintem nagyon aranyos pár vagytok. Ha még mindig kitartotok a véleményetek mellett, akkor én maximálisan támogatom az eljegyzést. *mondja, aztán Ann-ra néz, hogy ő is mondja el, amit tud, majd a kutyust is elmondja.* -A kutyus ép és egészséges. Úgy hallottam, hogy egy fiúnak sikerült elhoznia a szálláshelyetekről, és most is vele van. Ha majd felkelsz, biztosan átadja. Állítólag rokonok vagytok. *teszi még hozzá, hogy Dey könnyebben rájöhessen, ki az, ha valóban van az iskolában rokona, és nem csak szóbeszéd.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Aug. 05, 2009 3:24 pm | |
| *Kicsit tényleg felizgatta magát, és ezért fel akart ülni, de Annék segítségével visszafeküdt. Ekkor megint éles fájdalom hasít a hátába meg a nyakába. Valószínűleg ott üthette meg a legjobban magát, és a csontjai is legalábbis meg vannak zúzódva, talán egyik-másik el is tört a nagy eséskor. Becsukja a szemét, hogy pihenhessen. Ekkor valami puhaságot érez a kezénél, majd a hangból megállapítja, hogy Ann daimónja az.* -Semmi gond, Laefe. Nem haragudtam rád sosem. Tudtam, hogy nem olyan vagy, amilyen akkor voltál. Nincs mit megbocsátanom. *mondja, és egy apró mozdulattal megsimogatja a tigris bundáját. Jól esik neki, hogy ennyire törődnek vele, és hogy Ele végül is jó útra tért. Aztán még egy fontos dolog eszébe jut.* -Na és mi van Aravisszal? Tud róla, hogy mi van velem? Hogyhogy ő nincs itt? Nem értesítettétek? *kérdi aggódva.* ~Talán vele is valami probléma van?~ *gondolja, és szétnéz a betegszobában. Sehol sem látja, legalábbis azon a pár ágyon nem, amire rá tud nézni anélkül, hogy komolyabb fájdalmat okozna a nyakának.* -És mi van a kutyussal? Nem emlékszem, hogy velem lett volna a házban, ahol voltunk... *mondja, aztán megpróbál visszaemlékezni arra az estére.* -Lényegében semmire nem emlékszem arról az estéről. Csak arra, hogy egy házban voltam a többiekkel, és egy kegyenc átka egyből eltalált, mikor ránk támadtak. De másra semmire sem. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betegszoba | |
| |
| | | | Betegszoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |