Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 36 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Második emeleti folyosók | |
|
+77Matthew Demerest Andie Fisher Szergej Romanov Lena Langhorne Enrathol Dorhead Isabella Newton Jonas Preston Polly Plummer Kasey Jake Ellswood Cat R. Morgan Nye Drystan Yoan Asen Shuang Zhen Aaron Colins Koizumi Risa Natanail Yosif Mephisto Pheles Thomas Evernight Lina Wierro Regina Ruosin Ryan Whitman Emett Neofit Jethro Skyler Anna Ivanov Gwilim Jan Benjamin G. Chevalier Juan Miguel Santiares Hunyadvári Szevér Emanuel Branimir Bogdan Ferka Simona Chiara Rossi Daniel Dragos Botond Vasil Cirus Fedlimid Megan Sweet Toportyán Zakariás Vivienne Mendelsohn Arabella Jagusia Vilen S. Vyacheslav Emily Kyra Beawer Masami Sora Gamba Drakon Yosif Zhivko Lizbeth Westlive Christofer Reinhold Mira Rose Estera Linnet Lucas Vladislav Shawn Griffin Elisaveta Mira Emil Jahzeel Joseph Kelentin Vendess Yankov Bianca Phelps-Blamely Daniel Soyler Valeriel Ravenwood Angels Merticall Chiyori Kiryuu - archiv Jay Monroe Ragnar Mortis Pierre Bontavier Sepp Dierk Dominic Mildor Han Jaejoong Varvara Torina Foster Teodor Angel Aali White Raymond Blackstone Galoneth Gentleberry Patrick Baker Elizabet Kingston Jack Darkfield Hallbjörn B. Laxness Aaron Drawer - Allidon Rose Emily Scott Samuel J. Colwell Cirelin de Sovalon 81 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Második emeleti folyosók Vas. Júl. 12, 2009 3:52 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriát számos zegzugos, kanyargós folyosó szeli át, melyet azonban nehéz kiismerni. Nagyon sok helyen van, hogy egy titkos ajtóra, vagy bemélyedésre bukkansz, amely akár olyan helyekre is vezethet, melyeket nem biztos, hogy jó, ha megismersz.
A harmadik emelet folyosói is hasonlóan kanyargósak, mint az iskola többi részében levők. Balra, és jobbra is sorra nyílnak a négy fős lány-hálók, és ha már jól kiismered magad ebben a rengetegben, tudhatod, hogy hol van a lányok közös fürdője. A lányok várószobáját nem nehéz megtalálni, közvetlenül a lépcsővel szemben van.
A falakat sorban szegélyezik festmények is, ritka az olyan hely, ahol ne lennének egymás alatt, fölött felfüggesztve a beszélő, festett portrék, csoportképek. Jobb vigyázni, hogy ne bosszantsd föl a festmények lakóit, mert elég nagy lármát tudnak csapni, és ha ők kimondanak valamit, hamar eljut a kúria minden zeg-zugába, hiszen a lefestett alakok tudnak járkálni a különböző festmények közt. írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 01, 2010 8:01 pm-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Dec. 07, 2011 8:57 pm | |
| *Mielőtt a fejére dobják a daimont a görény leugrik a földre, és rámorog Liamre.* -Látod, ha hallgattál volna rám és nem lennél ilyen rohadt neveletlen... *Motyogja pimaszul a daimonnak, aztán reagál csak Liamre.* -Ááá. Értem. Hát ő pillanatnyilag nem tartózkodik az iskolában as Scoop eltűnt, mint Bambi a mocsárban.*Vágja rá a fiú egyből a választ.* -Egyébként mi lenne, ha lenyomnád a kilincset? *Mondja a francia, és kinyitja az ajtót. A görény visszamászik a srác nyakában, és együtt figyelik a nellondit.* - Másik két haverom is eltűnt, de a többiekkel nem tudjuk hová. Szóval egyszer majd visszatérnek.*Vonja meg a vállát, és neki dől a falnak. Egyébként Alex további jellemzésén csak röhög meg bólogat. * -Gis is ezt mondána, de ő is átment Bambiba. *Szélesen vigyorog. Alex pakolásai szokásairól szóló infót meg elraktározza. hátha még jól jön egyszer valakinek.* ~ Spy, holnap felderítés* Üzeni a görénynek, akinek a felderítés szócskára felcsillan a szeme.* -Oké. Akkor Marc ha nem gond. *Vágja rá a fiú, majd homlok ráncolva hallgatja a daimonos dolgot.* - Ne haragudj, de Spy nem daimon. Csak egy görény, aki túlságosan is hozzám nőtt. *Felel komoran, mert hát Antoine szemszögéből ez így van... * -Hányni, de asszem már minden kijött. *Nevet fel, majd ő is visszakérdez.* - És te minek keresed a Scoop gyereket? //Fagy// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Dec. 07, 2011 8:56 pm | |
| *A veszekedésre, nem is szól semmit nincs is tudatában, hogy ott járnak körülötte.* ~Hagyd, lehet alszik!~Nem, Alex és az alvás nem vall rá tudod mit inkább maradj csendben így is elegem van!*Dühöng, és már a háromnál tart mire mondaná a varázslatot, megszólítják. A daimónra a srácnak rápillant majd kiemeli a pálcájával a szatyorból és egyenesen Antonine fejére dobja.* ~ Milyen otromba állat, nem tiszteli más tulajdonát..~Hagyd, ez is csak görény. A görényekről tudjuk a véleményt, de nem ez a főbb téma.*Mondja halkan daimónjának, nem bántásként mondja, de nem szereti Marcus azokat az állatokat. A fiúra csak pislog zöld szemeivel.* - Mi mi? nem igazából haveromat, keresem Alexander Scoop. Prefektus és főbb jellemzője, rossz napjaiban iszik, és mr egónak nevezi magát. Valljuk be, szerintem nem az még egy csepp agya sincsen, mert a képességét sem tudja használni és a dolgait is olyan helyre tudja dugni, hogy még én is hamar megtalálom.*Mondja, és sunyin gonoszul vigyorog. A fiú tényleg élvezi az ilyen helyzeteket.* - Én Marcus vagyok, de Liamnak is szeretem ha szólítanak. Ő itt Rochelle. Látom, a tied is olyan idióta mint az enyém. Merre felé mész?*Kérdezi meg a fiút, azután elindul valamerre, mert lassan 10 óra is.. Daimónja a fiúnak csak fúj egyet kettőt, és megsértődve elfekszik hempereg.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Dec. 07, 2011 8:40 pm | |
| *Egy fiú támolyog ki az egyik szobából. Elöl egy görény szalad, utána a fiú görnyedten tör magának utat.* ~ Mozogj Crine! Ha összehányod magad... ~ Nem megy, nem megy. *Sürgeti a daimon a fiút, aki sietősen halad előre, majd mikor Liam elé ér, térdre esik, és elhányja magát. Ha Liamnak szerencséje van akkor a srácnak nem sikerült leokádnia a cipőjét.* -Hopp. Egy róka. *Röhög fel a fiú, majd a kabátja zsebéből előrángat egy zsebkendőt, és megtörli az arcát.* -Azt hiszem nem kellett volna enni abból a fagyiból. *Motyogja maga előtt, aztán pár perc múlva megjelenik egy házimanó, aki feltakarítja a fiú hányását.* ~ Én mondtam, hogy egy hónapos az a fagylalt, de hallgattál rám?! ~ Kuss. Persze te annyira tapasztalt vagy, hogy mindent tudsz, mi?! *Kezdenek megint vitázni, aztán a francia fiú feláll a földről, és rápillant Liamre.* - Ily' későn rokonlátogatás? *Érdeklődik vigyorogva, majd azért tovább kérdezősködik.* -Szabad tudnom kit keresel? Talán akkor meg t'om mondani, hogy itt van-e, vagy sem. Bár sz'tem a sem az esélyes.* Vonja meg a vállát, majd lehajol a görényét, aki a fiú nyakába mászik.* -Egyébként Antoine vagyok. Ez a dög itt meg Spy. *Mutatkozik be a fiú, mire a görény megkarmolja a fiú nyakát, mire az ledobja a földre.* -Ne próbáld meg még egyszer! *Figyelmezteti a daimont, akinek az arcán egy apró vicsor/vigyor jelenik meg, majd a görény fogja magát, és bemászik Liam szatyrába.* Mássz ki onnan, te büdös kis sárkefe, mert elevenen megnyúzlak! *Üvöltözik a szatyorban lévő Spy-jal. Hát a daimon kiszedése most jobban foglalkoztatja egy cseppet, mint Liam háborgása.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Dec. 07, 2011 8:27 pm | |
| -Alexander!! Alexander, hol vagy te majom!*Egy 21 éves fiú dörömböl a fiú ajtajánál, hiszen napok óta nem hallott róla. A lába között, egy szatyor amiben a következők vannak: Vacsora alap a tofuhoz és a tejszínes garnélarák elkészítéséhez, sör ami mindig alap és természetesen szénsavas üditők és cigi az idiótának.* - Gyere már ki mi van veled!? Ha nem jösz ki, esküszöm elküldöm apádnak azt az üzenetet, hogy elkaptad a majomkórt és súlyos betegen fekszel valahol a kocsma közepén.*Kicsit se tűnik idegesnek bár a természete, nyugodtnak látszik valójában teljesen ideges. Pár napja a haját tépi. Ha a fiú elmenne tudna róla, de most. Emlékezet kiesése van hiába gondolkozik azzal a maradék eszével is. Vállat rántva tovább dörömböl. Kutyáját most kivételesen otthon hagyta az iskolába meg inkább nem hozza be. A karácsonyi partit is meg kell beszélnie a fiúval kit is akar hozni, mit akar kérni vacsorára és természetesen még egyéb finomságokat.* - Nyisd ki! Nyisd már ki az isten szerelmésre. Légy átkozozz, idióta Francia hülye gyerek... ha háromra nem nyitod ki az ajtót én berobbantalak esküszöm... egy...*El is kezdett számolni, és Marcus meg a türelmetlenség hááát.... nem tud uralkodni magán.* - Kettő, még egyszer mondom ha nem nyitod ki még azt is szét kürtölöm, hogy zsiráfos alsó nadrágban alszol éjszakánként és barnamacis alsónadrágban és batmenes jelmezben szoktál rohangálni otthon!*Kiabál és fenyegetőzik, ami tény az tény Alexe leégetni tiszta élvezet ő neki is, szeret szivatni másokat, de ez is most más helyzet. Csak fenyeget és ordibál..*
|
| | | Lina Wierro
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1271 Kaszt : Üzenőláda :
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Aug. 10, 2011 11:23 am | |
| //Fagy Tom usere megy el.* | |
| | | Thomas Evernight
Főkarakter : liza.amber.tom@gmail.com Hozzászólások száma : 33 Kaszt : Üzenőláda : Játékért Elizabeth Lowettet zargatni ^^
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Aug. 10, 2011 11:20 am | |
| -Én cuki?? *lepődik meg,persze utána nevetgél is egy kicsit.*-Az rossz lehet..és én sem szeretem az ilyen jósnőket.Csak a jóslásra figyelnek oda.Semmi másra..*mikor megérkeznek,Tom körülnéz.*-Meddig maradok itt?? | |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Aug. 10, 2011 11:01 am | |
| - Értem. biztos ők is olyan aranyosak mint te. *mosolyog, és próbál témát keresni.* - Öö.. Nekem csak egy húgom van. Itt él nellondban. Csak ő van nekem. Igen.. Ez van. Meg még van egy unokatesóm, akiről már tíz éve nem hallottam. Sajna. * dünnyög magában, és folytatja.* - Anya halála után csak úgy eltűnt. Hívtuk sokszor, nem e jönne el hozzánk, de nem vette fel. Tehát elég furcsa unokanővérem van. Anya testvérének a lánya. Egy idős velem. Anya tesója elég furcsa volt mindig is. Elvileg valami jós asszony. Furcsa volt. Rongyokat hordott amiken arany kis díszek voltak, mint a hastáncosoknak. Uh, nagyon rühelltem. *nyújtja ki a nyelvét, és a másik kezébe rakja a pálcát, és egy kulcsot húz elő.* - Megérkeztünk. *a kulcsot a kulcslyukba helyezi, majd jobbra fordítja.* | |
| | | Thomas Evernight
Főkarakter : liza.amber.tom@gmail.com Hozzászólások száma : 33 Kaszt : Üzenőláda : Játékért Elizabeth Lowettet zargatni ^^
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Aug. 10, 2011 10:53 am | |
| *Mikor Lina felnevet,Tom nem nevet vele,de azért ő is kuncog párat.*-Értem.*A mosdónak az ajtaját kinyitja,és fejét bedugja,egy kis körül nézésre.Ezt Lina nem igen láthatja,ha mégis,akkor meg az ajtót gyorsan becsukja,és követi a lányt.*-Ez mondjuk igaz.*mondja a gengszteres mondat után.*-Ááá értem..Részvétem.*köszörüli meg a torkát egy enyhe köhögés után.*~Remélem nem fáztam meg..~ *gondolja a fiú.*-Szüleim? Élnek.Messze tőlem.És van egy kisöcsém,Eric,meg egy ikertesóm,Diana.
| |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Aug. 10, 2011 10:37 am | |
| - Persze azért én osztalak be. *nevet fel, majd az utolsó lépcsőfokra lép.* - Ez a második emelet. *tekint a folyosóra, majd el is indul. A csomagokat lejjebb ereszti.* -Ez itt a mosdótok *mutat egy ajtó felé, ami a mosdó bejárata.* - Amerika jó, csak sok a gengszter.. *suttogja, és folytatja is.* -London sem olyan jó, de.. nekem mindig is.. Biztonságos volt. Tudod Amerikában ölték meg az apám, tehát nincs sok jó véleményem róla. *ismeri be, és kicsi könnycsepp gördül ki szeméből, amit azonnal le is töröl, amit biztos nem láthatott meg a fiú.* - Mondd, neked a szüleid még élnek? Vannak testvéreid? *kérdezi, próbál jó társaságot kihozni a fiúból.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Vas. Júl. 03, 2011 1:40 pm | |
| *Amikor előkotorja a ruháit és az arcát figyeli csak barátságosan és lelkesen mosolyog a Prefektus leányzó.* - Sajnálom a szakos Prefektusokkal nem tudom mi a gond napok óta nem láttuk őket ezért is jöttem én.*Feleli határozottan, majd Ryan cuccait a szobájába küldi fel.* - Helyes, nos a papiromon itt van pár szoba feltüntetve.* - Mondja, a fiúnak majd a kis papírját előveszi.* - Szürke farkas háló, Oroszlán háló, Piton háló,Szumátrai Tigris háló..*Sorolja fel a hálókat, amik szabadon vannak majd ránéz a szürke szemeivel a fiúra és kinyítja az ajtót hagyja, kilépjen a folyosóra és gondolkozóba.*
//Fagylalgatunk a mese miatt..//
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Csüt. Jún. 30, 2011 3:32 pm | |
| //Bocsi rosz hely // |
| | | Regina Ruosin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1329 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Csüt. Jún. 30, 2011 3:22 pm | |
| *A prefektust nem követheti a fiú csak a diákképiselőt. Susan ezt válaszolja a fiúnak.*-A tanítás csak ősztöl kezdődik. Most szakkörök vannak. Amit bátran ajánlok.*Aztán ráteszi a kezét a kilincsre. Ami valószínűleg a várószoba ajtajának kilincsre és ezt mondja mosolyogva.*-Izgulsz?*Aztán kinyitja az ajtót és megvárja amíg a fiú belép aztán ő is követi őt a csomagokat lebegtetve. És kedvesen becsukja az ajtót.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Csüt. Jún. 30, 2011 3:17 pm | |
| *A fiú megérkezik a második emeletre a prefektust követve.*~Vajon milyen az a várószoba?~*Gondolkozik,de úgy gondolja felesleges ezen gondolkodnia hiszen mindjárt úgy is kiderül.*Amúgy hogy megy itt a tanulás?*Kérdezi a láthatóan határozottan előre tartó prefektustól.*~Ilyen céltudatos vagy csak minél hamarabb szeretne végezni a munkájával?~*Folytatja a sétálást bár alig feltűnően követi a prefektust,mivel pár méterre le van maradva a lánytól.*Szép ez az épület.*Mondja de persze csak magának.* |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Hétf. Jún. 27, 2011 6:10 pm | |
| - Majdnem. *Mosolyog a fiúra vidáman. Szimpatikus neki a srác, életörömmel van teli. Felsétálnak a lépcsőn, és a másodiknál kifordulnak a folyosókra.* - Na, a következő, hogy tanórán mindig kötelező megjelenned, kivéve, ha betegszobán, vagy házon kívül vagy. Utóbbihoz a szakvezetőd engedélye szükségeltetik. *Kacsint Ryanra, biccent az egyik mellettük elhaladó fiúnak, akit már ismer.* - Nincsen alapvetően egyenruha a suliban, de azért az minimális öltözködési normákat természetesen be kell tartani. *Jegyzi meg csak úgy mellékesen, ez nem is annyira fontos. Elhaladnak még néhány ajtó mellett, majd Emily bekopog a Várószobák ajtaján - csak a biztonság kedvéért - belöki az ajtót, és belép. Itt is köszön egy-két fiúnak, majd körbefordul, karjait széttárva, mutatva Ryannak, hogy nézzen körbe.* - Pár napig itt leszel elszállásolva, aztán mikor lement minden adminisztrációs dolog, és a papírmunka, kapsz rendes szobát is. *Mosolyog a fiúra.* | |
| | | Ryan Whitman
Főkarakter : nimfa.nimfa@hotmail.com Hozzászólások száma : 58 Kaszt : Üzenőláda : Írj bátran, ha szeretnél játszani egyet Ryannel : )
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Hétf. Jún. 27, 2011 5:43 pm | |
| -Indul a mandula.*Kiáltott fel vidáman, majd fogta bőröndjeit, és cipelte őket.*-Örülök, hogy itt lehetek.*Mosolygott, majd hallgatta Emilyt.*-Igyekszem betartani mindet.*Sunyi mosolyt eresztett szabadjára, hisz ez természetes, hogy egy Ryan féle tini simán megszeg egy-két szabály csak úgy "véletlenül". Persze már sok iskolából kirúgták ez miatt, úgyhogy inkább tartja magát ahhoz, hogy nincs szabályszegés, nincs gond.*-Este tíz? Na nehogy. Én 10 után élem az életemet.*Poénkodott egy sort, pedig néha teljesen igaz ez a dolog.*Központi termek? Azok mik? Palentum teaház, Jenilia vidámpark? Úr isten.*Igen, Ryannel sokszor előfordul, hogy rosszul jegyez meg dolgokat.* | |
| | | Daniel Dragos
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 212 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szomb. Ápr. 23, 2011 8:27 am | |
| *Miután Emett kényelembe is helyezi magát a várószobában, Daniel nem marad itt tovább. Búcsút int neki és végigmenve a második emeleti folyosón elmegy saját szobájába. Tényleg változott a fiú és talán teljesen pozitívnak mondhatnó ez a változás.* | |
| | | Emett Neofit Diák
Főkarakter : bobac@freemail.hu Hozzászólások száma : 44 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szomb. Ápr. 23, 2011 8:25 am | |
| Köszönöm a segítséget, rendes tőled, hogy felkutattál. Örülök, hogy ebbe a házba kerültem, hozzám illik. * Mondja Emett, miközben körbenéz a tágas helyiségben. Egy kanapé, egy asztal székekkel, és ágyak. Ez található a szobában.* Nincs kérdésem, köszönöm.*mondja, és elterül a hencseren. | |
| | | Daniel Dragos
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 212 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szomb. Ápr. 23, 2011 8:20 am | |
| *Újabb belsirionos diák érkezett beosztásra, ezúttal azonban nem Anna Ivanov, a "bájos" és "szelíd" féltündelány társaságában érkezett meg az új diák, hanem az újonnan kinevezett szakmegbízottal Daniel Dragossal. Egészen a labirintus szívéből jöttek ide fel, ugyanis ott lelt rá újdonsült szaktársára a művészfiú.* A szakvezetőnő... hát elég nagyszabású jelenség. Én mindig is tartottam tőle. Nem meglepő, hogy az igazgatónő jobbkeze, hisz órán például gondolkodás nélkül gyilkol egy-egy sikeres varázslat érdekében. Félelmetes ereje van, nem avgyok benne biztos, hogy egy diákkal ne végezne könnyűszerrel épp úgy, mint az ellenségeivel. Ugyanakkor valahol ez a kegyetlenség nagyon vonzó és az sem mellékes, hogy nagyon szép nő. Furcsa játéka a Sorsnak, annyi biztos. *Fejtegeti Daniel, hogy milyen is Vladislava Feodosrov. Emett kérdezett rá még odalent és amig ide felértek, addig erről esett szó. Most azonban a kissé kimerítő séta után megérkeznek a fiúk várószobájának ajtaja elé. Daniel elővesz zsebéből egy kis kulcsot.* Egyelőre itt fogsz lakni, de hamarosan át fogunk vinni egy rendes hálószobába. *Magyarázza Emettnek és átadja neki a kulcsot.* Esetleg van kérdésed, vagy ilyesmi? *Érdeklődik, mert az egész reggeli keresésben kissé kifulladt már Daniel és menne saját dolgára.* | |
| | | Jethro Skyler Diák
Hozzászólások száma : 18 Kaszt :
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Pént. Ápr. 15, 2011 12:50 pm | |
| *Jethro egészen a Várószobákig követi a lányt akivel az út alatt nem beszéltek egy szót sem, de ezen nem csodálkozik hiszen a lány még a nevét sem mondta meg. A kulcsot átveszi a lánytól és a tanácsot is megfogadja, hogy ne hagyja el a kulcsot. Közben figyeli, hogy mit mondd a lány, majd mikor megfordul és elindul Jethro is elindul az ajtó felé, és már a zárba is helyezi a kulcsot. Ám ekkor még hallja a lány hangját, és az üdvözletet is.*Köszönöm*jegyzi meg és eltűnik a szoba mélyén, fárasztó volt az út ami alatt ideért, ideje megpihenni.* | |
| | | Anna Ivanov
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 2035 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Pént. Ápr. 15, 2011 12:34 pm | |
| *Ismét feltűnik a másidk emeleten Anna Ivanov alakja. Ritkán jár ide fel, de ismét egy új diákot vett a szárnyai alá, már amennyire ő képes és hajlandó ilyesmire. Egyébként nem mondhatjuk, hogy az utóbbi időben is olyan keserű, mint eddig, mert a féltünde lány igenis változik. Ha nem is tudatosan, de kezd megnyílni és jobb kapcsolatokat kiépíteni. Hogy érdekből, vagy pedig érzelmi alapon azt nem lehet tudni, de nincs is túlzott jelentősége. A lépcsőn feltűnik tehát a lány egy új belsirionos szaktársával karöltve. A fiú most érkezett és sokat kell még tanulnia ahhoz, hogy az enyéeszet ne rabolja el őt az elevenek közül. Aztán ki tudja... lehet Jathro fogja nyomorba dönteni a Nezabar teljes diákságát. Egyelőre homályba veszik a sorsa. Szótlanul haladnak, Anna nem pártolja a bájcsevejt. Rövidesen meg is érkeznek a Várószobák elé.* Ez itt a várószoba. Egy ideig ez lesz az otthonod, de hamarosan átkerülsz egy rendes szobába. *Mondja a lány és egy kis ezüstkulcsot kap elő a semmiből.* Jól őrizd meg, mert mágia nem tárja fel a szobákat, csak a kulcs. *Tanácsolja a fiúnak és átnyújtja a zárat nyitó eszközt.* Nem gondolom, hogy továbbiakban itt kellene lennem. Hamarosan úgyis taálkozunk még. *jelenti be csendesen, egyszerűen, majd ismét hátat fordít és ott hagyja Jathrot a Várószoba ajtaja előtt egy kulccsal a kezében. Pár lépés után azonban visszafordul a féltünde lány.* Üdv a Nezabarban! *Mondja oda a fiúnak, majd egy élénkebb mosolyt ereszt meg, végül ismét megfordul és elnyeli alakját a kúria roppant épülete...* | |
| | | Anna Ivanov
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 2035 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Kedd Márc. 01, 2011 8:57 pm | |
| *Sokáig filozofálgathatnánk azon, hogy mit jelent a lenézés, de ebbe most jobb nem belemerülni, mert ingoványos talajra tévednénk. Mikor Gwilim kinyílvánítja bizalmaztlanságát, Anna megtorpan, ránéz a fiőra és sötét mosoly jelenik meg az arcán.* Végre, egy következetes lény. *Jegyzi meg elismerően és igen, valőszínüleg Gwilim jó benyomást tett a lányra, így nem tartja már őt eltaposnivaló söpredéknek. Egy idő után megállnak a Nílusi krokodik feliratú ajtónál.* Íme a szobád. Bízom benne, hogy kellemes élmények kötnek majd ehhez a helyhez. *Fűzi hozzá a lány, majd egy kis kulcsot halász elő és Gwilim kezébe nyomja.* Bár a maroknyi árnyék mindenütt van... *Jegyzi meg végül, még mindig kegyetlen derüvel arcán, majd megfordul, hogy távozzon, de mielőtt elmenne, visszapillant.* Hogy is tarthatnál embernek, ha egyszer nem vagyok az?! *Mondja Gwilimnek költőien, majd tekintetével is egyenesbe fordul és már el is nyeli őt a Nezabar folyosója.* | |
| | | Gwilim Jan
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 94 Kaszt :
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Kedd Márc. 01, 2011 8:50 pm | |
| *Nézi a lányt ahogy megy előtte, s ő se szól hozzá, ha a csaj így áll hozzá.*-Hogyan bízhatnék egy olyan emberbe, akit nem tartok embernek?*kérdezi kíváncsian, valóban nem tartja embernek azokat akik ilyen nagyképűek, lenézőek. Egy egyszerű kérdést tett fel és erre is ilyen bunkó hangnemben kapott választ, reméli, hogy olyan sokszor nem találkozik a lánnyal, hisz nem akar se a barátja, se az ellensége lenni.*~Borzalmas, milyen emberek vannak itt, pedig nagyon dicsérik ezt a sulit.~*gondolja magában, közben szótlanul követi az előtte haladót.* | |
| | | Anna Ivanov
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Kedd Márc. 01, 2011 8:20 pm | |
| *Anna szótlanul, határozottan halad végig a folyosón. Hosszú, könnyed, fehér ruha van rajta. Vállán fekete köpenye árnyékként suhan utána. Gwilim barátságos közeledéséről és kérdéséről nem igen vesz tudomást. Ő sokkal intelligensebb és intellektuálisabb, semmint, hogy buta semmiségekről beszélgessen. Mindazonáltal felfigyelt a srác tehetségére és nem kizár, hogy Gwilim azon kevesek köréhez tartozik majd, akiket elfogad Anna. Nem szeret, pusztán elfogad. Nagyon kritikus társaival szemben, ugyanis elég magasra teszi a mércét. Gyülöli és megveti az ostoba, életképtelen embereket, így elég sokan nem kedvelik őt, sőt vannak, akik talán jogosan tartanak tőle. Hirtelen szólal meg mindenféle felvezető nélkül.* Teljesen mindegy hová megyünk. Neked nem kell mást tenned, mint bízni bennem.*Rá sem pillant szaktársára. Egyelőre nem igen méltatja erre, csak mennek a folyosón.* | |
| | | Gwilim Jan
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 94 Kaszt :
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Kedd Márc. 01, 2011 7:56 pm | |
| *Gwilt egy lány hangja riasztja fel a nézelődésből.* -Szia, igen én vagyok.*felismeri a lányt, az óráról, de hát nem tűnik barátkozósnak a hölgy, így bizonyára kevés a valószínűsége annak, hogy a legjobb barátok lesznek.*-És merre megyünk?*kérdezi, hogy azért mégse álljon be olyan csönd, mint a siralomházban. Alig van ereje a srácnak a bőröndjeit magával cipelni és túl sok kedve sincs hozzá, hisz az óra lefárasztotta.* | |
| | | Anna Ivanov
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Kedd Márc. 01, 2011 7:40 pm | |
| *Az idő megfoghatatlan velejárója az életnek. Egyik pillanatban még két lábon állunk, a következőben már az idő sodrásában száguldunk a pusztulás felé. A kérdés csak az, hogy képesek vagyunk-e magunkat kirekeszteni az idő sodrásából és akár tetteinkkel, akár egész lényünkkel halhatatlanul meghalni. Az igazi harcosok erre tesznek kísérleteket is. Márpedig Anna Ivanov igazi harcos, vadász, a lelkébe ivódott az erő. Épp ezért tud dacolni a sötét erőkkel, ezért a Sötét varázslatok használata egyik legkiemelkedőbb tárgya palettáján és ezért töltötte el a mai óra kellemes élményekkel hangulatát. Jóllehet ezt nem mutatja a külvilág felé, hisz kegyetlen arckifejezése maszkként feszül tekintetén. Hirt kapott róla, hogy egy fiú vár beosztásra. Hosszú idő után,ismét ő tölti meg a szakmegbízotti szerepet szakján,így hát ha kelletelenül is, de felmegy a második emeltre. Talán a sors akarta, hogy épp azzal a fiúval van elintérznivalója, akit volt szerencséje felmérni SHE órán. Mikor felér a folyosóra és meglátja Gwilimet, nem adja jelét különösebb érdeklődésnek. Megáll előtte, majd megszólítja.* Üdv! Bizonyára veled van dolgom. Gyere utánam és hozd a holmid! *Adja kiaz utasítást a szépséges féltünde lány.Nyersessége egyáltalán nem illik külleméhez, de stílusa és megjelenése mögött sötét titkok lappanganak. Mikor Gwilim összeszedte magát, megindul a folyosón Nyugati irányba.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók | |
| |
| | | | Második emeleti folyosók | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |