Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Várószobák - fiúk | |
|
+107Natalia Tatiana Ridolf Speranza di Bagliore Hikaru Tudor Patrik Hua Xiangfeng Natanail Yosif Deyan Ilarion Shuang Zhen Nessie di Alsiera Villámléptű Athanar Galen Blaide Rosetta Waylan Alfons Gerard Játékmester Allidon Thomas Evernight Lina Wierro Rowland Dominick Helios Regina Ruosin Ryan Whitman Tom Smart Demian Emil Deyan Dmitriy Alvang Justyn Wyrzykowski Aleksandar K. K. Deyan Olaf Sebastian Pantaleon Christopher Tsvetan Zlatan Hristo Juan Miguel Santiares Szurdok ősi szelleme Monk Lyorn Denny Sefton Hideki Yuu Nikorina Grozda Marcus Duke Ivan Radomir Damyan Kolsvkein Isidor Tibor James Ravenwood Nemir Growal Emanuel Branimir Daniel Dragos Botond Vasil Steven Woodrow Emily Kyra Beawer Simeon Dragomir Nessa Noir Andraste David Robert Beawer Laura Wylee Celest Peresly Shien Kachmar Winnifred Anderson Katherine Mary Black Fafnoir Fallingstar Vilen S. Vyacheslav Lizbeth Westlive Yosif Zhivko Estera Linnet Owen Wolf Leonard Wernick Lucas Vladislav Daniel Soyler Gamba Drakon Sigurd Ragnar Neram Arthas Asberoth Venator Szirof Hessead Hunyadvári Szevér Joseph Kelentin Emil Jahzeel Vendess Yankov Kalandmester Torina Foster Shawn Griffin Senna Marsine - archiv Samantha Troops Angels Merticall Jerry Thompson Leona Arts Jay Monroe Elisaveta Mira Cyrus Seymour Ragnar Mortis Chiyori Kiryuu - archiv Anton Grigoriy - Allidon Caroline Nelson - archiv Martin Silent Pedro Montero Varga Máté Dániel Dominic Mildor Faudel Al' Karim Raymond Blackstone Kevin Rott Cyprian Drest Wanda Dorcas Gloria Berker Mikolaj Cristopher Woodstock Anaze White Han Jaejoong Varvara Rose Emily Scott Ayla Madyzyn Márk Bence Anthon Duke Roseberg Aaron Drawer - Allidon Thalia J. Carrere Wayne Lazarus Shahrivar Bojidar Radomir Rowan Stanford - archiv Cirelin de Sovalon 111 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Várószobák - fiúk Vas. Júl. 12, 2009 3:53 pm | |
| First topic message reminder :Afféle átvezető szoba. Minden újonnan érkezett diák, akit egy prefektus körbevezet, először itt kap szállást, arra a kis időre, amíg meg nem történik az iskolába való adminisztrálása, és sikerül neki megfelelő szobát, illetve közeget találni. Ez 1-2 napot vehet igénybe, diáktól függően, és persze az érkezők mennyiségétől függően. Több szoba van itt, melyek egybe nyílnak. Középen egy kisebb hall, afféle központi kis társalgó, ebből nyílnak a négy ágyas szobák, ahol időlegesen alhatnak a diákok. írta Cirelin de Sovalon
Lakók: Asberoth Venator (10+ hsz.) - Belsirion => Emil Vladislav Nedelcho (2 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Edmund Keynes (9 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Emil Preston (9 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Inkain Nílathwation (9 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Rory Fulke (2 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Ereuk Ahmanels (5 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Adam Stoyan (10+ hsz) - Naxeldir => Mithras Gareth Ludovico (6 hsz) -Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Isaac Karnel (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Zirkhim Plamen (10+ hsz) -Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Everitt Gunter (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Johnny Lecker (9 hsz) - Eramir Glarodyl Koskinen (5 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Konrad Archaon (10+ hsz) – Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Ari Taniel (10+ hsz) – Belsirion => /Régóta Inaktív, törölhető./ Suibhne Fachtna (3 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Dark Subrunc (9 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Brian Christian Miracle (4 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Nguyen Thien Eric (10+ hsz) - Naxeldir => Damyan Zhenya (9 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Sinatris Kovax (9 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Sesti Runitosz (7 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Jacob Lightrain (3 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Bojidar Radomir (4 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Márk Bence (8 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Kevin Rott (10+ hsz) - Eramir => Varga Máté Dániel (5 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Anton Grigoriy (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Pedro Montero (8 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Lyuben Andon (6 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Ragnar Mortis (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Cyrus Seymour (10+ hsz) - Naxeldir => Jerry Thompson (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Angels Merticall (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Leonard Wernick (10+ hsz) - Eramir => Owen Wolf (10 hsz) - Eramir (4 hsz) => Fafnoir Fallingstar (6 hsz) - Allidon Shien Kachma (10+ hsz) - Eramir => Cirus Fedlimid (10+ hsz) - Alli => Ivan Radomir (10+ hsz) - Allidon => Marcus Duke (8 hsz) - Allidon Hideki Yuu (10 hsz) - Eramir => Monk Lyorn (8 hsz) - Belsirion Denny Sefton (10+ hsz) - Belsirion => Dmitriy Alvang (10+ hsz) - Belsirion => Tom Smart (6 hsz) - Belsirion
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 23, 2009 10:21 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Hétf. Aug. 17, 2009 1:34 pm | |
| - Igazán nincs mit, elvégre ez a dolgom.*mondja a lány mosolyogva.* - Navigáció? Szóval vezesselek körbe, vagy megfelel egy kézzel rajzolt térkép is?*kérdezi a lány mosolyogva.* - Bár szerintem eléggé béna lett, a legtöbben el tudnak igazodni rajta.*mondja miközben előveszi a térképet a zsebéből.* - Körbevezetni az egész birtokon meg nem nagyon tudlak, mert hihetetlenül nagy.*mondja mosolyogva a lány.* - És rengeteg a folyosó, amint láthatod. | |
| | | Cyprian Drest Diák
Főkarakter : tz2312@hotmail.com Hozzászólások száma : 36 Kaszt : Üzenőláda : Amikor csak tehetem,állatokat mentek!!!
"Ha Nemtudsz Megmenteni Egy Lelket,Nemmentheted Meg Senkiét Sem"
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Hétf. Aug. 17, 2009 1:20 pm | |
| -Hát ugyhiszem hogy csak a legszükségesebb dolgokat pakolom ki,ha nemsokára költözök- ~Szoval még a papirmunkák végéig várnom kell,remek~-Köszönöm-*montdta Cyprian,és eltette a kulcsot a zsebébe*-Hát nemistudom,lehet hogy egy kis navigáció még rámférne- | |
| | | Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Hétf. Aug. 17, 2009 1:10 pm | |
| *Wanda érkezik meg egy újonccal a nyomában a fiú várószobához.* - Én eléggé rég óta tanulok itt, elvégre most leszek harmadikos.*mondja egy mosollyal, majd kinyitja a kulccsal az ajtót, aztán lerakja a fiú bőröndjét egy üres ágyra.* - Most itt fogsz lakni egy darabig, amíg az igazgatótanács nem adminisztrál, aztán majd rendes szobába kerülsz.*mondja a lány mosolyogva.* - Esetleg segíthetek még valamit? Körbevezesselek, vagy boldogulsz magad is? Esetleg egyedül hagyjalak egy kicsit hogy ki tudj pakolni? Bár szerintem néhány nap után költözöl...*mondja a lány elgondolkodva.* - Mindenesetre itt a kulcs.*mondja mosolyogva, majd a fiú kezébe nyomja a várószoba kulcsát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Vas. Aug. 16, 2009 11:17 am | |
| * Megkönnyebbülten lélegez fel a szobában lévő, majdnem teljesen teli bőrönd, és természetesen az információ hallatán, hogy a kipakolás gondolatát is elkergette a tisztelt szakvezető bácsi a srác fejéből. Nem szívesen ücsörgött volna kínos csendben az ágy szélén, amíg Marcus pakolászik, ennél sokkal kellemesebb dolgokkal is el tudja képzelni a mai délutánját, akár még a barátságos mosolyú fiú társaságában is. * - Nem várja el az újaktól senki, hogy a szobájában poshadjon pár napig, várva az emberkét, aki ad neki egy szobakulcsot. * Jegyzi meg egy finom mosollyal. Göndör tincsein gyors igazítást végez az indulás előtt, aztán egy erőteljes bólintással a lábát hívja segítségül az ajtó kinyitásához, amin előreengedi a csomagjával bajlódót, aztán a szobákhoz vezeti. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Vas. Aug. 16, 2009 11:10 am | |
| *Amikor hírtelen megjelenik a lány előtt, kicsit furcsálja, hogy nem sikerült meglepnie a lánykát. Pár másodpercnyi csönd következik, miközben Nikolina fejében több gondolat is megfordul és ezt Marcus is látja rajta, de nem kérdez rá, majd úgy is kiderül, ha a lány el akarja mondani azokat. * - Szóval Nikolina… *mondja a lány nevét, majd amikor tovább beszél a leányzó, akkor elmosolyodik. * - El se hiszem. A szakvezetőm megmondta, hogy majd küldd valakit, de nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar sor kerül majd rá. Szóval nyugi, nem rendezkedtem be, tudtam róla, hogy nem leszek itt sokáig. *mondja egy apró mosollyal, majd megfordul és elindul be a szobába, de pár lépés után hírtelen megáll, majd visszanéz a lányra. * - Milyen udvariatlan vagyok. Gyere be, ülj le valahova, addig én gyorsan összedobom a cuccaimat. *mondja barátságosan a lánynak, majd először a könyvét fogja meg, beletesz egy tollat – mely egykor még egy madáré volt – könyvjelzőnek, majd pedig előveszi a bőröndjeit. Ha Nikolina körbenéz a szobába, láthatja, hogy Marcus valóban nem pakolt még ki szinte semmit. A ruhák vissza vannak pakolva a bőröndbe, csupán csak pár tisztálkodásra való holmi van elől, meg még néhány könyv. Tehát a lánynak nem kell sokáig unatkoznia, a fiú pár percen belül összepakolja a két bőröndnyi cuccot, majd kezébe veszi és szaktársára pillant. * - Már indulhatunk is. *mondja és meg is indul az ajtó felé, de még visszanéz a lányra, hogy vajon jön-e. *
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Vas. Aug. 16, 2009 11:00 am | |
| * Hiú reményeket táplált az akció könnyűségi fokozatát illetően, könnyen meglehet, hogy első napjait a srác nem a szobájában ücsörögve fogja tölteni, hogy rögtön pattanhasson, amikor valaki a nevét kántálja szobáról szobára. Magából kellett volna kiindulnia, nem pedig egy olyan természetből, ami érdekes logikával megmagyarázott tetteken kívül még ezt is megtenné. De hamarosan egy széles váll állja útját, őzbarna szemei lassanként felsiklanak az arcára, hogy aztán félrebillentett fejjel mérje végig, mielőtt megszólalna. Igyekszik a fejében lévő összes gondolatot egy cselekvésre, a bemutatkozásra összpontosítani, ám pár rakoncátlan foszlány elszabadul, és máris tervezgetni kezdi, hogyan fogja felmérni Marcus harctudását, és egyéb képességeit. Apróbb fejrázással tolakszik ismét előtérbe a bemutatkozásra való szándék. * - Szia. Nikolina Rayna vagyok, Deridionos szakmegbízott. Gondolom szívesen olvasgatnál inkább a saját szobádban. Remélem még nem nagyon rendezkedtél be. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Vas. Aug. 16, 2009 10:53 am | |
| *Épp az ágyán fekszik és olvasgat. Haja most kicsit kócosabb a szokásosnál, látszik rajta, hogy már pár pózban próbálgatta az olvasgatást. Egyébként egy farmernadrágot és egy sötétkék pólót visel, kezein egy-egy bőrből készült karkötő található. Nyakában pedig egy szintén bőrből készült nyakláncon egy medál lóg, mely egy sast mintáz. A fiú nem tagadja, hogy melyik az az állat, amit a legjobban kedvel. Kezével épp lapozni kezd, amikor meghallja, hogy egy lány az ő nevét mondogatja. Nem is egyszer. Kicsit feljebb ül az ágyán és az ajtó felé kezd el nézelődni. * ~ Vajon ki kereshet engem? És a még jobb kérdés, ki tudja itt a nevemet, amikor még csak most érkeztem? ~ *gondolja magában, de ekkor meglátja a vörös hajú leányzót, aki épp az ő ajtajánál van. Rögtön felpattan, a könyvet nyitva, lefordítva teszi le az ágyára, hogy tudja, hol is tartott, majd már indul is az ajtó felé, hogy még időben utol érje a lányt. * - Héé, várj meg. Szia… *kezd bele, majd elmosolyodik. * - Úgy hallottam, hogy az én nevemet emlegetted. Miért kerestél? *kérdi, majd nekidől az ajtónak és úgy figyeli tovább a lányt. Bemutatkozni már felesleges, ezért is hagyta ki. *
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Vas. Aug. 16, 2009 10:44 am | |
| * A tájékozódás sosem volt az erőssége, és eddig még csak egyszer találta meg a fiú várószobát, lévén nem sokat jár arrafelé, a gyakorlóterem például sokkal több izgalommal kecsegtet az ifjú harcos leányzó számára, mint a fiúk szobája, de ezzel a véleményével egyedül van. Egy gyors útbaigazítást kért a folyosó egyik ablakában ücsörgő lánycsapattól, akikből bizony erősen kinézte, hogy nem csak látásból ismerik azt a helyiséget. Képet is adhattak volna neki, mert mégsem fog egy névtáblával ácsorogni az ajtóban, mint ahogy a mugli repülőtéren szokás, és ordításra sem adná a fejét, ha ez elkerülhető. Gyorsan megnézi még egyszer a nevet, aztán felfedezőútra indul, vagyis mindenhol bekérdez, hol lehet egy Marcus McCannt deridionos diák. Ha valaki esetleg magára ismer, Nikol értékelné, ha ezt vele is tudatná. * |
| | | Berker Mikolaj
Főkarakter : főkarakter (Kálmán Zsolt ---> facebookon vegyél fel) Hozzászólások száma : 448 Kaszt : Üzenőláda : Szívesen játszom bárkivel!
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Csüt. Aug. 13, 2009 4:42 pm | |
| *Berker körül néz és rájön, hogy az ébredés Deyan oka. Deyan kérdésére megörült.* - Persze! Induljunk!*
//egy pilanatra nem leszek itt | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Csüt. Aug. 13, 2009 4:39 pm | |
| *Deyan érkezik a várószoba elé. Nem nagyon van jobb dolga, úgyhogy meg akarja keresni Mikolajt, az új fiút, hogy még beszélgessenek kicsit. Benyit a várószobába, és megnézi, hogy a fiú alszik-e vagy valami. Épp alva találja, úgyhogy leül az ágya mellé, és megvárja, hogy felébredjen. Mikor a fiú kinyitja a szemét, és látta, hogy itt van, megszólítja.* -Szia, Mikolaj! Csak arra gondoltam, hogy körbevezetnélek a kastélyban. Nincs jobb dolgom, úgyhogy ha gondolod... *mondja, és feláll az ágyáról. Aztán várja, hogy mi lesz, és ha mennek, akkor kimegy az ajtón, ha nem, akkor marad a szobában.* |
| | | Berker Mikolaj
Főkarakter : főkarakter (Kálmán Zsolt ---> facebookon vegyél fel) Hozzászólások száma : 448 Kaszt : Üzenőláda : Szívesen játszom bárkivel!
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Csüt. Aug. 13, 2009 4:37 pm | |
| *Berker álmos szemekkel felkel. Körül néz és nagyon megrül, hogy tényleg itt van, mivel azt álmodta, hogy újra otthon van.* | |
| | | Berker Mikolaj
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Csüt. Aug. 13, 2009 2:42 pm | |
| -Szia!*Berker kedvesnek tartja a prefektust. Ledől az ágyra és elalszik* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Csüt. Aug. 13, 2009 2:30 pm | |
| *Elmosolyodik a fiú beszámolójára a családjáról.* -Ezek szerint hasonló cipőben járunk. Én is félvér vagyok és az én apukám se nézte jó szemmel, hogy varázsló vagyok. Azt akarta, hogy én vigyem a cégét tovább, ha ő már nem lesz. Annyira mérges lett, mikor megkaptam az iskolából a felvételi levelet, hogy kitagadott a családjából. Titokban persze engem is tanított anyukám, mert nem akarta, hogy tudatlanul jöjjek az iskolába. *mondja, aztán gondol egyet és feláll az ágyról.* -Na de minden bizonnyal pihenni akarsz. Nem is zavarlak tovább. Majd még találkozunk. Ha kell valami, szólj nekem vagy bárkinek, akin hasonló kitűzőt látsz. *mondja, és a prefektusi jelvényére bök.* Szia, jó pihenést. *köszön el, és elmegy a saját hálójába.* |
| | | Berker Mikolaj
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Csüt. Aug. 13, 2009 2:18 pm | |
| -Anyukám varázsló apukám viszont mugli. Otthagyott egy évre minket, amikor megtudta. Anyukám tanítgatott kisebb varázslatora. És te? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Csüt. Aug. 13, 2009 1:57 pm | |
| *Deyan és Berker érkezik a fiú várószobába, Deyan a srác táskáját lebegteti maga előtt. Aztán mikor megérkezik a szobába, megszünteti a varázslatot, és a táska egy kisebb puffanással leesik az ágy mellé.* -Nos. Itt fogsz aludni a többiekkel együtt, míg nem osztunk saját szobába. Majd szólunk, amikor már van szabad szoba. *mondja, aztán leül az ágyra, és úgy néz a fiúra.* -No és honnan származol? Szüleid varázslók? Mesélj magadról valamit. *kéri a srácot, hátha el tudja vonni a figyelmét egy időre a gondjairól.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Hétf. Aug. 10, 2009 6:42 pm | |
| - Hogy érted? *Kissé talán élesen kérdez vissza, mikor a fiú mondja, hogy az anyja átverte, miközben ellöki magát az ajtófélfától. Az ő anyja... nem tudta átverni. Sosem ismerte az asszonyt, hiszen... ikergyermekei alig néhány perce születtek meg, mikor megmérgezte magát, és ikreit is, de csak ő halt bele. A lány beleborzong az emlékbe; bár tény, hogy igazán nem emlékszik a dolgokra... de már a gondolat is elég ahhoz, hogy kirázza a hideg. Mikor a fiú a kubista stílust emlegeti, a képre pillant, és hümmög.* - Igen... az lehet. *Becsületére legyen mondva, teljesen nem ismeretlen neki a szó, tudja, hogy van ilyen stílus, csak éppen felismerni nem tudja igazán. De ha a fiú mondja, akkor biztos az. Mikor Máté kis híján elesik, mostmár utána kap, de mivel a zsebéből kell kihúznia a kezét, lassú lesz a mozdulat. Pláne, hogy fáziskéséssel is kezdi el, hiszen máshol jár az esze, nagyon máshol. Nem kérdez rá a fiú múltjára, pedig annyiból nem tud képet összerakni, amennyit az elárul... máskor érdekelné, kérdezne, de most nem igazán. Most... van más dolga is. Igen, egészen biztos, hogy van más dolga is.* ~ Ugye még csak meg sem fordul a fejedben, hogy megkeresd, és bocsánatot kérj, amikor nem is a te lelkeden szárad a dolog? - Elutasító voltam vele... akár még úgy is veheti, hogy elküldtem... az ég óvjon attól, hogy úgy vegye, mintha elküldeném... ~ *Összerándul, ez Máténak is feltűnhet... szinte bele sem mer gondolni. Kétségbeesés csillan a szemeiben, és már rohanna el...* - Akkor sok sikert, csak el ne tévedj. Szép napot. *Ennyit ved oda a fiúnak, majd már el is siet, a harmadik emeletre.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Hétf. Aug. 10, 2009 6:30 pm | |
| *A fiú körbenéz majd kissé elmosolyodik. -Tetszik a váróterem..vajon bent is ugyanilyen lesz? Tessék?..ja! Hát ha megtennéd hogy körbevezetsz! Egyáltalán nem ismerek itt semmit. Anyám is átvert...így hát..kicsit meg vagyok lepődve. *Kuncog a fiú, majd a képeket nézi. -Azt mintha kubista stílusban festették volna...te nem így gondolod? *Majd gyorsan keresni kezdi, a további műalkotásokat. -Hmm hmm..szobrok...szobrok.. *Kis ideig forgolódik, majdnem elesik a megint kikötődött cipőfűzőjébe. Ezt persze nem direkt csinálta, erre ő sem számított. -Ohhh...bocsánat. Kissé..elragadtattam magam. Nem tudok ellenállni a művészeteknek. Otthon is annyi kép volt a kastélyunkban. Utána meg az a rémes falu. Nem baj. A temető is megtette. Nem is gondoltam volna, hogy egy temetőt is ennyire ki lehet vesézni mint egy műalkotást. Mindent elárul a készítőjéről. *Ezek után ránéz a lányra. -Öhmm..nem szükséges inkább még sem...szeretném egyedül felfedezni az iskolát. Mindig leragadnék egy-egy képnél vagy szobornál. Köszönöm még egyszer hogy...segítettél. *Azzal gyengéden meghajol a fiú azzal elsétál.
A hozzászólást Máté Czilley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 10, 2009 6:51 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Hétf. Aug. 10, 2009 6:17 pm | |
| *Na igen, meglepő, talán kissé ijesztő is lehet, ha az ember előtt a semmiből megjelenik valaki. A lány mindenesetre felvonja a szemöldökét, mikor a fiú kijelenti, hogy tök mindegy. Kezet rázni vele nem igazán tud a fiú, mivel nem nyújtja oda a kezét, ha meg a levegővel szeretne, akkor ahhoz a lány sok sikert kíván, és csak halvány, kissé cinikus mosollyal figyeli a próbálkozást. Nem igazán kell loholnia sem, nem megy annyira gyorsan a lány, éppen csak lépeget, aztán lassan felérnek a második emeletre. Ott rögtön a lépcsővel szembeni ajtón nyit be, a várószoba központi részébe, majd tovább az egyik négyágyas szobába. Szerencsére az elsőben talál helyet, ezért a csomagokat az ágyra helyezi, majd a fiú felé fordul.* - Nem kell félned, majd belejössz az itteni dolgokba. ~ Méregkeverés, saját életed mentése mások feláldozásával, hullaásás, menekülés a tölgyesben lehetőleg elesés nélkül... - Nem egészen ezeket értettem itteni dolgok alatt. - Oh, valóban? Akkor... szeretett lény halálának végignézése, nyomozás kegyencek és egyebek után, aurorok munkájának végzése diákként... - Pereus... - Hm? - Kuss. ~ - Melyikre gondolsz, a lebegtetésre, vagy a láthatlanságra? Mind a kettőt fogod majd tanulni első évfolyamban, a láthatlanság egyszerű kiábrándító bűbáj volt... *Nem igazán nyúl a fiú után, mikor az kis híján elesik; a kezeit zsebreteszi, daimónja továbbra is láthatatlanul áll mellette, még nem múlik róla a bűbáj hatása.* - Este tíztől hajnali ötig kijárási tilalom, ilyenkor csak a saját szobádban, a főhadiszálláson és a társalgóban tartózkodhatsz... Nellondba nyáron minden nap, évközben hétvégén lehet lemenni. Röviden ennyi. Valahol ott a fiókban találsz házirendet... körbevezesselek esetleg? |
| | | Cristopher Woodstock Diák
Hozzászólások száma : 46 Kaszt : Üzenőláda : Csak magammal foglalkozok, és Te is inkább tedd ezt! [:
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Hétf. Aug. 10, 2009 9:06 am | |
| *Cristoph nyitogatja csipájit az ágyában, vagyis nem is az ágyában. Azt veszi észre, hogy a földön aludt és kegyetlenül elfeküdte a nyakát.Szép lassan feltápszkodik, majd kicammog a mosdóba.Megmossa az arcát, majd vissza sétál, és előszed valami göncöt magának. Miután végzett ezzel, kimegy a szobából bevágva magaután az ajtót.Gondolja ha már Ő sem tud aludni akkor senkise tegye azt.A folyosóról a fogadóba veszi az irányt, hogy megkapja a reggeli kávé adagját.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Vas. Aug. 09, 2009 9:31 pm | |
| - Néző pont kérdése az egész*mosolyodik el majd bólint*-Persze értem.*feleli kicsit tömörebben miközben haladnak szó ami szó kevés embererl tudott így eltársalogni főleg nem diákkal bár ez sokminden miatt lehet. LEhet csak éppen eddig nem igen volt ideje vagy esélye de ez most pozitív dolog a számára is* -Elárulok valamit*mosolyodik el kicsit ravaszabbul*-Mindenkivel úgysem lehet jóba, előbb utóbb mindig jön valami ellentét ami ketté választja az oldalakat mondhatom úgy is hogy a mágnes két pozitív oldala*mondja sejtelmesen persze abba eggyet ért hogy már az is nagyon jó ha valaki jóba akar lenni. A szándék is nagyon fontos legalábbis a férfi meglátásai szerint* -Nyár elején érkeztem a Nezabarba. Mondjuk úgy hogy felkértek a deridion szak vezetésérre, előtte a fehérororsz mágia ügyi minisztériumnál dolgoztam*feleli komoly hangon. Hogy egy orosz mit keres itt? Ez már jobb kérdés de bene van a választ a szavaiba*-Persze. Szívesen válaszolok is. Párbajtant oktatok majd a harmadik évfolyamnak*feleli egy félmosollyal az arcán igazából már kiváncsi ő is a diákokra és hogy hogy veszik majd az akadályt*-Hmm inkább mondjuk úgy hogy maga jókor érkezett nekem dolgom volt lent a faluba, és találkoztunk. Nem csak a szerencse dolga levégre az utunk keresztezte egymást pozitívan természetesen de azért kellett a véletlen szikrája is. Teszem hogy a vonat éppen akkor ért be*mondja komolyabb hangon néha ő is elgondolkozik az ilyen dolgok jelentésén de kevés az idő az effajta elmélkedésre* -Remélem is hogy nem hoz szégyent. De mondom emiatt nem aggódom szerintem megvan magába a kurázsi ahhoz hogy vegye az akadájokat, de szerintem még az év kezdet mindenkinek újjat fog hozni az első második és harmadik évfolyamnak is. Remélem pozitív irányba persze*mondja komolyabb hangon hozzá téve . A kéznyújtásra férfiasan megszorítja a srác kezét*-VAn még némi dolgom de néha jól jön egy kikapcsolódást segítő beszéllgetés. No és persze tanúságos is *teszi hozzá majd még biccent egyet a fiúnak*-Biztos vagyok benne hogy az útjaink még keresztezik egymásét remélem majd akkor is hasonlóan eltudunk témázni pár dologról. Szép estét magának is és remélem jól érzi magát majd köztünk. Viszont látásra*köszön el ekkor még látja hogy valaki jön befelé neki is biccent*-Szép estét önnek is*mondja maga után becsukva az ajtót nemsokára már csak a cipője hallk vízhangját veri vissza folyosó majd az is szép csendben elhal* |
Hozzászólások száma : 46 Kaszt : Üzenőláda : Csak magammal foglalkozok, és Te is inkább tedd ezt! [:
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Vas. Aug. 09, 2009 9:21 pm | |
| *Cristoph vágja be maga után az ajtót, majd dudorászva besétál.Csak kicsit később veszi észre, hogy bent van két ember a szobában.Az egyiket diáknak véli, a másikat viszont tanárnak.* -Szép jó estét!*köszön a tanárnak vélt személynek, majd biccent a másiknak.Leül ágyára,ledobja a nadrágját meg a pólóját, majd betakarozik és elkezd olvasni egy könyvet.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Vas. Aug. 09, 2009 9:16 pm | |
| - Hát igen, mindenhol más a jó és a rossz. Sok embernek a rossz is jó és másoknak meg fordítva. De szerintem érti, hogy mire gondolok. *mondja és inkább abbahagyja az eszmefuttatását. Nem akar a tanár agyára menni és a végén még túl okoskának tűnne. * - Tudom, hogy nem kell tudnom mindent azonnal, de szeretek néha jó benyomást kelteni. Persze nem akarok én mindenkivel feltétlenül jóba lenni, de azért pár emberrel nem árt, főleg a szakvezetőmmel. *mondja és most már el is vigyorodik. A kezdeti zavarodottsága elmúlni látszik, most már egészen ellazult, nem idegeskedik azon, hogy egy tanárral beszél. Ez valószínűleg azért van, mert szakvezetője is igen kedves és segítőkész, nem pedig egy távolságtartó ember. Közben hallgatja a tanár szavait és szemei fent akadnak egy mondaton, miszerint a tanárnak még új ez a dolog. * - Új? Ezek szerint még nem régóta tanít itt? És ha már itt tartunk, megkérdezhetem, hogy mit is tanít? *teszi fel az újabb kérdéseket a tanárnak, de a szobás dologra már nem reagál semmit. Tud ő várni egy prefektusra, na meg nem nőből van, hogy mindent tökéletesen a helyére rakjon már az első éjszakán. Így biztos lehet benne, hogy ha költözni kell, nem fog sokáig szöszmötölni. * - Ezek szerint Ön szerint se teljesen véletlen és nem is csak a szerencsén múlott, hogy mi összetalálkoztunk ma este. *fogalmazza meg a tanár szavait, legalábbis neki így volt érthető. Lehet, hogy ő értette féle, de nem hiszi…ha meg még is, akkor arra biztosan hamar választ kap. * - Köszönöm a bizalmat. Ne fogok szégyent hozni a szakjára, természetesen minden tőlem telhetőt megteszek majd ebben a hét évben, amíg ide járok majd. *mondja egy apró mosollyal és igyekszik nem kimutatni azt, hogy bizony a tanárnak ismét sikerült meglepnie. * ~ Nem gondoltam volna, hogy már is ilyen jó véleménnyel van rólam. ~ *gondolja, de persze örül neki. A lépést közben tartja, ahogy azt kell, majd amikor a vendégszoba elé érnek, belép rajta, majd a tanárára néz. * - Köszönöm a segítséget. Szívesen beszélgetnék még, de tudom, hogy sok dolga akad egy szakvezetőnek. *mondja, majd kezét ismét kinyújtja a tanár felé, elköszönésképpen. Tudja, hogy ez nem szokás, de ő most még is ezt teszi. Majd meglátjuk, hogy mit szól hozzá a tanára. * - Akkor hát minden jót és további szép estét. Remélem, hogy majd többször összefutunk. *mondja és ha a tanár elköszön tőle, akkor becsukja az ajtót, kipakol pár fontos dolgot és végül befekszik az ágyába, hogy kipihenje a mai nap fáradalmait, pontosabban a hosszú utazást. *
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Vas. Aug. 09, 2009 9:01 pm | |
| *Kicsit elmosolyodik*-Nemmondom ez bölcsességre utal. Minden esetre szerintem nem tett volna rossz benyomást.. Nomeg itt relatív kérdés hogy mi a rossz és a jó*mondja komoly hangon. Minden esetre eddig pozitív benyomást kelltett a férfiban, a többi dolog egy részére csak haválnyan bólogat bele egyezően miközbe hallgatja a fiút, az elnézés kérdésre csak lágyan int eggyet közbe még mindig mosolyog * -Nem baj spongyát rá nem kell mindent tudnia az első nap főleg nem ilyen kis részleteket. Nem harapok érte ha valaki azonnal nem ismer meg*feleli kicsit komolyabb hangin igazából ő nem az a hatalommal vissza élős típus talán csak azért mert auror volt és nem tanár így még ez is új neki*-Reméltem is hogy nem ilyen, én fontosnak tartom hogy az ember ismerje a tanárjait én is szivesen ismerkedek de... be kell valljam eddig ez a feladat kör még nekem is új*mosolyodik el, majd lágyan megrázza a fejét.*-Csak a fontosakat szerintem jobban még nem kell elvégre nemsokára új szobát kap ha minden jól megy akkor az már maradandó is lesz ahol jobban berendezkedhet. REmélem elnyeri majd a tetszését amúgy 4 ágyas szobák vannak nem hinném hogy bárki zavarná nomeg álltalába a tanulók elég jó fejű emberek is. Remélem majd szerez ismerősöket meg barátokat*mondja miközbe már mennek előre a férfi persze előre néz néha az ég felé de pillantása vissza vissza tér a srác arcára mondhatni nyugodt arccal hallgatja*-Érdekes hit, én is valamilyen szinten hiszek ebbe de inkább abba hogy az életem magam irányítom és nem valami felsőbb erő nevezzük sorsnak vagy fortuna-nak. Szerencse pedig tág fogalom lehet ami szerencse az a tudásból fakad avagy szokták azt is mondani hogy akinek nincs szerencséje az nem is tud igazán. *mondja kissé talán költőien megcsavarva a dolog végét de reméli a srác azért érti amit mondott* -hát gondolom ha megvan hozzá az esze akkor simán fogja venni az akadájokat. Bár ...*kicsit elmosolyodik*-A beszélgetésből annyit leszűrhetek hogy értelmes emberrel van dolgom szóval bízok a dolog sikerébe remélem hogy sikeres lesz az első és a többi év is. Sajnálni meg nem kell hiszen az alapozásnál kezdődik minden. Első évbe amúgy is érdekes tárgyak vannak amik fontosak a többire nézve hiszen úgy épülnek egymásra mint egy vár. Ha gyenge egy építő kő össze dőlhet, node ha persze kitesz magáért lehet még az évbe osztályt is léphet és már belekóstolhat a második évfolyam rejtelmeibe évvégén meg már abból vizsgázhat. MEglátjuk magán múlik. *mondja komoly hangon miközbe már baktat felfelé a szobába persze folyamatosan figyelve hogy nem hagyta e le véletlen a srácot de szerencsére nem. Lassan megérkeznek a váró szobához ahol a férfi ajtót is nyit majd miután megvan be engedi a fiút de ő maga nem megy be* -Remélem tetszeni fog az ideiglenes szállás. Pár nap mulva pedig jön a prefektus és segít önnek az eligazodásba a következő szobát illetően. Tudok esetleg még valamibe segíteni esetleg kérdése van e?*kérdezi még az ajtóban megállva* |
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Vas. Aug. 09, 2009 7:19 pm | |
| *Miután végzett, feláll és elindul ki a szobából.~Na felmérem a terepet, kiváncsi vagyok milyen lányok járnak ide~Felvette cipőjét majd ahogy jött ki is megy az ajtón, csak a böröndöt hagyja a helyén.* | |
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk Vas. Aug. 09, 2009 7:05 pm | |
| *Egy fáradt fiú lép be a szobába, mivel kint azt mondták neki, hogy még nincs egy szobába se beosztva. Így hát a várószobához sétált,kinyitotta az ajtót, majd lassan beslattyogott maga után húzva böröndjét, ami már kicsit piszkos volt a sok utazás miatt.Keresett egy üresnek tűnő ágyat majd lehuppant rá, és elterült.* -Hát ezt is megértük.*mondja, majd sóhajt egy nagyot.Nem áll neki egyből kipakolni, csak heverészik az ágyon, majd szép lassan felül, és elkezdi kipakolni cókmókjait.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Várószobák - fiúk | |
| |
| | | | Várószobák - fiúk | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |