Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 122 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 122 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Déli Torony - Madárposta torony | |
|
+50Clína Aoife Nessa Felaern Yhendorn Sasha Lupinien Adam Kerphina Natalia Tatiana Ridolf Exan Frostburn Sidonia Gisa Deyan Serenity Wade Jackson Gabriella Ophelia Milena Cat R. Morgan Artemis Taylor Nessie di Alsiera Emily Kyra Beawer Eira Eilertsen Isabella Newton Kádár Enikő Sarah Crawford Alice Wantroose Isidor Tibor Hideki Yuu Madeleine Mayeul Victoria T. Lassenien Oyasumi Setsuna Jack Darkfield Mary N. Juliett Lizbeth Westlive Mariya Zaharina Samantha Troops Katherine Mary Black Jessa McFarland Sheena McFarland Moyra McFarland Laura Wylee Shawn Griffin Nikorina Grozda Vendess Yankov Selena Angel Arysha Kazume Leona Arts Ayla Madyzyn Aaron Drawer - Allidon Fleur Isabelle Trender David Branson Pierre Bontavier Anastasiya Mila Cerridwen Paderau Afon Natalie Depp Ashley Christable Kaen el Jericho 54 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Déli Torony - Madárposta torony Vas. Júl. 12, 2009 3:56 pm | |
| First topic message reminder :A Kúria padlásán van a szállásuk a Nezabar Varázslóképző postásmadarainak: a keselyűknek és a kőszáli sasoknak.
A ragadozó madarak itt élnek saját fészkeikben és itt várják a diákokat, akik a leveleiket rájuk bízzák, hogy azokat a címzetthez juttassák. A padláson a madaraknak két bejáratot vájtak az iskola alapítói és építői, hogy azokon e hatalmas és nemes madarak könnyedén ki-be repkedhessenek küldeményeikkel.
Azonban a diákoknak, akik a levelet a postásokra akarják bízni, soha nem szabad üres kézzel érkezniük. A keselyűk és a sasok kedvenc eledele a házi manók által készített sörben pácolt marha, amit a diákoknak előbb meg kell szerezniük a manóktól, hogy levelük biztosan a rendeltetési helyére jusson. Aki elfeledkezik az ajándékról könnyen súlyos sérülésekkel kerülhet a betegszobába... | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kasey Jake Ellswood
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 441 Kaszt : Üzenőláda :
Made by Clína
Este 10 után is bárhol játszhatok!
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Feb. 14, 2013 3:45 pm | |
| *Ahogy a húst tartalmazó tálka lekerül a rúdra, amin asólymok ücsörögnek, az egyik már rá is veti magát ,félrelökve még vagy három madarat, akik lelkesen akarnak - vagy akartak volna - falatozni a finom húsból. Csak megcsóválom a fejemet, és úgy pislogok ki az ablakon, amikor lépteket hallok. Megfordulva Diana-t pillantom meg, aki csak egy egyszerű Sziával köszönt. végül is nem valami beszédes jellem, mivel is köszöntene?* - Szia! De régen találkoztunk. Jól vagy? *kérdezek rá, és habár elég kellemetlen így köszönteni egy régi ismerőst, mikor legutóbb találkoztunk, elég durván ki volt bukva a lány. Nem is beszéltünk azóta, csak az órákon futottunk össze, no meg néha a szobában.* - Hol van a kutyád? *ez az egyetlen, ami feltűnik, a sapka valahogy most nem esik le.* | |
| | | Diana Lunitech
Főkarakter : Clína Aoife Nessa Hozzászólások száma : 439 Kaszt : Üzenőláda : Animágus alakja: Házi kaszáspók
A kijárási tilalom nem érvényes rá!
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Feb. 14, 2013 3:39 pm | |
| *Egész nap a gyomra vezette. Az éjszakai bájital kúra meghozta az eredményét, szinte az összes tünete elmúlt. Egy valami nem múlt el nyomtalanul: a tegnap este emléke. Mentalista lévén megtehette volna, hogy kizárja agyából a zavaró gondolatokat, mégsem tette. Minél többet rágódik rajtuk, annál inkább úgy képzeli, hogy érez valamit, amit az emberek szorongásként élnek meg. A szobájában nem lehettt megmaradni, ezért a lehető legtávolabbi pontot választotta, amit csak fellelhetett idebent. Nem, nem a Labirintust, holott az lett volna logikus. Fel-fel, egészen fel! A madárposta toronyba megy, nem akarja megkockáztatni a Kilátót. Ha már kockázat, gondosan mérlegeli azt is, hogy Venn készen áll -e már arra, hogy egy csapat vad madár között fegyelemezett kutyaként viselkedjen. Másodszor hagyja a szobában Clínával, remélve, hogy az engedékeny tündelány nem rontja majd el az ő tökéletes munkáját. Felérve látja, hogy nincs egyedül. Jake ad fel épp egy csomagot.* -Szia! *Mondja neki egyszerűen. Mintha valami furcsa fény is lenne a szemében, ahogy a másikra néz, de nem szól semmit. A párkányra támaszkodik, és kifelé, az ég felé bámul. Nem ez az egyetlen furcsa benne. Ruházata bár egy az egyben olyan, mint bármikor, feje fedetlen. Hetyke, Capitan feliratú tengerészgyalogos kalapja nincs sehol.* | |
| | | Kasey Jake Ellswood
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 441 Kaszt : Üzenőláda :
Made by Clína
Este 10 után is bárhol játszhatok!
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Feb. 14, 2013 3:29 pm | |
| *Régen voltam már otthon. Nem is emlékszem, talán karácsonykor. Ami azért - valljuk be, annyira nem volt régen, mégis nagyon hiányoznak már a szüleim és a húgom, úgyhogy nem csoda, hogyha egyre többször és egyre gyakrabban írok nekik levelet. Most is ez tettem, a délutánom nagy részét a levél körmölésével töltöttem, így egy igen vastag borítékot kell majd elvinnie a sólyomnak, akit kiválasztok. Utam tehát a Madártoronyba vezet, egyik kezemben pedig a vaskos levél, másik kezemben pedig egy apró tálka, amiben néhány darab nyers hús van. Na igen, ezt már igen hamar megtanultam, hogy a sólymok csak akkor állnak rendelkezésre, hogyha tele van a hasuk és szimpatikusnak találják a feladót. Szerencsére én elég gyakran járok ide, úgyhogy velem már megbarátkoztak, de azért még nem merek hús nélkül feljönni ide. Most is lerakom a tálkát az egyik sólyom mellé, és a torony egyik ablakához sétálva várom, hogy a kiválasztott madár megtömje a gyomrát annyira, hogy végül elvigye a levelemet.* | |
| | | Clína Aoife Nessa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 110 Kaszt : Üzenőláda : .
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Vas. Dec. 16, 2012 1:28 pm | |
| *A finom léptek mögött bizony a színes lányka rejtőzik. Ő sem tudott eddig a karácsonyról, de nagyon örül ennek az ünnepnek, hiszen a szeretetet ünnepelni kell! Nem csak egy nap, de minden nap! Neki a jelenlegi legnagyobb szerette Fel, ezért is kutatta őt ennyi ideig. Most pedig, hogy az ajándék végre a földön van, a nyakába ugrik és össze-vissza ölelgeti, még puszival is elhalmozza. Érti a mozdulatot, segít neki kibontani az ajándékot, és szinte ragyog, amikor látja a másik szemében az örömöt.* -Meséltél róla. Nem emlékszel? Amikor én meséltem, hogy északról származom, te mesélted, hogy kentaurok között éltél egy ideig. *A kérdést nem igazán érti.* -A te szíved, neked kellene tudnod, hogy van, nem? | |
| | | Felaern Yhendorn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1322 Kaszt :
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Vas. Dec. 16, 2012 1:17 pm | |
| *Éppen Clína felé hajóznának gondolatai, hiszen mostanában elég ritkán látják egymást sajnos, de meghallja a finom lépteket. Nem ismeri fel, hogy ki az, de annyiban fogadni merne, hogy tündevér csorgadozik annak ereiben. Talán Loriel, vagy Clína érkezik hozzá? Amikor meglátja, hogy bizony a vidám – és egészen eddig zöldruhás – lányka ért fel a lépcsőn, szája azonnal hosszú mosolyra húzódik. Eloltja a pipát, és elhelyezi zsebében, és közelebb lép hozzá. Az ajándéktól némileg meglepődik – még senkitől sem kapott semmit ennek az ünnepnek az alkalmából, tavaly még azt se tudta mi ez, és nem voltak még olyan jó barátai, akik gondoltak volna rá. A karácsonyi forgatagból csakúgy, mint tavaly, most is kimarad, megtartja a társadalomtól elzárkózó művészlélek szerepét. De talán, ennek a fiatal tündének a kedvéért még azt is megtenné, hogy kinéz a karácsonyi díszekben pompázó Nellondba, és ő maga is karácsonyi hangulatba öltözteti magát.* - Köszönöm, aranyos vagy. Az én ajándékomra még várnod kell néhány napot, de.. ez nagyon kedves tőled. *Meghatva próbálja elrejteni elérzékenyülését, és úgy-ahogy sikerül is neki. Még elveit megszegve le is rakja rögtön a csomagot, és megölelgeti a lányt, egy-egy puszit is ad neki jobb és bal orcájára.* - Nyissam ki most? *Pillant oda az ajándékra, és odatartja kettejük közé, hogy együtt tépjék fel az ajándékot. Meglátva a szobrocskát vigyora még szélesebbre tágul, szinte más az arcszerkezete így, ekkora hatalmas vigyorral.* - Honnan tudtad egyáltalán? *Nem is emlékszik arra, hogy mesélt volna valaha a lánynak kentauri „származásáról”. Felemeli maga fölé, és forgatja, hogy minden szempontból megfigyelje, és örülhessen minden négyzetcentiméterének.* - Mesélj szívem, hogy vagy? | |
| | | Clína Aoife Nessa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 110 Kaszt : Üzenőláda : .
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Vas. Dec. 16, 2012 1:00 pm | |
| *Az egész karácsonyi felfordulás magával sodorta a vidám lánykát, így hol eltűnt a szemek elől, hol az egész iskola középpontjává vált. Ruházata nem a megszokott élő növényruha, azt már forró téli álomba helyezte. Felsőruházata egy nyúzott, cserzett párducbunda, alul pedig egyszerű, kockás szoknyát visel. Haja nem a megszokott mézszőke zuhatag, felülről lefelé a szivárvány minden színé csillog a hajzatán. Megevett valami nagyon finom csokit, amitől a haja elkezdett színeket válatni. Most éppen szivárványos, ki tudja később milyen lesz. Felszalad a toronyba, kezében egy hatalmas, becsogolt ajándék van, ezt készül feladni, méghozzá Felaernnek, akit nagyon régen nem látott. Faragott, díszített, kézzel festett kentaur szobrocska. Felérve hitetlenkedő arcot vág, hiszen pot ő áll vele szemben. Azonnal a nyakába ugrana, de kezében van a hatalmas doboz. Kicsit eltátja a száját, és vidáman felkacag.* -Felaern! Pont téged kerestelek! Boldog Karácsonyt! *Mondja vidáman, és Fel kezébe nyomja a becsomagolt ajándékot.* | |
| | | Felaern Yhendorn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1322 Kaszt :
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Vas. Dec. 16, 2012 12:45 pm | |
| **Szállj…!**
Szállj, madár, szállj, vidd hírét Felaernnek messzi tünde honba, hadd kapják meg levelét, melyben tudósísja őket mindarról, mely vele történt. Elméjében bizarr gondolatok cikáznak egyre, ahogy elengedi a baglyot. * - Csillagok őrizzenek utadon.. *Szól utána a szép tünde szavakkal, áldást küldve a hosszú útra. Nem tudja kizárni fejéből, hogy vajh’ mi történik most otthon. Hogy vannak a vének? Kik születtek mostanában? És mit tesz éppen jóságos anyja, akit úgy ott hagyott, egyedül? Furdalás kínozza lelkét, ki tudja, magányos-e épp? Összehúzza köpenyét, szájából kiveszi a tünde pipát, és a zöldes füstöt karikákban küldi a postaszolgálat után. Néha meg-meg igazítja egy pálcikával a benne égő dohányt, hiszen bizony, több száz éves eszköz az, még apjától örökölte meg, s azóta is nagy becsben tartja, csupán akkor veszi elő, hogy „rágyújtson”, ha nagyon gyötri a honvágy. S kentaur népség merre kóborol most? Kortárs csikói azóta már sokat öregedtek, s vén mestere ki tudja, él-e még? De kár, de kár, hogy őket még a bagoly – de még a varjú se találja meg sehol. Égre kell néznie éjnek idején, ha bármit is meg akar tudni róluk, s akkor talán átérezheti a velük való közösséget újra, hisz valamely régi barátja bizonyosan rá gondolva keresné a csillagokban válaszait.*
| |
| | | Sasha Lupinien
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 338 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az gainsboro.
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szomb. Dec. 01, 2012 6:35 pm | |
| *Mondjuk ő nem azért tör tányérokat, mert mondjuk mérges, nem direkt, egyszerűen csak ügyetlen.* -Oh, értem, szegény. *Fene tudja, hogy most ez Adamnek szól, vagy az asztalost sajnálja, talán jobb is ha kétértelmű marad. Az érzelmek terén pedig ő mindig is azt látta, hogy Adam nagyon is uralni képes, vagy legalábbis igazán kitörni még sose látta, vagy talán inkább csak pozitív oldalról. Pedig biztosan annak is lenne kell.* -Tudom... *Leheli egészen halkan. Lépnie kell és fog is, csak magában kell még lerendezni bizonyos dolgokat, ezért is sétál mostanában olyan sokat, hogy szellőztesse a fejét, bár ez most nem jött össze, mert e téren a fiú inkább másfelé tereli a gondolatait. Ő Petert igenis az apjának tekinti, sose volt neki normális szülője, a saját apja egy agresszív orosz pasi, aki nem egyszer erős taslikkal erősített rá, ha úgy gondolta, hogy neki van igaza.* -Jó hát neked nem, de nekem igenis olyan, mintha az apám lenne és szerintem Emma is hasonlóképp tekint rá. Csendesen figyelve hallgatja végig a fiú szavait, fura hogy szólnia sem kell, szinte saját magát erősíti meg abban, amit leányzónk mondott neki, de persze nem veszi még ezt sem komolyan.* -Barát, hát látod Meld nekem is ilyen barát, mégis mást mondasz. *Elmosolyodik, de nem akar ebbe jobban belemenni, nem ismeri Em érzéseit, és lehet hogy totál tévútra vezetné csak Adamat, amit szintén nem akar, csak megint vitát szülne. Az utolsó mondatokra csak halkan sóhajt egyet. Sose látta még a fiút ennyire nyitottnak, mert most tényleg olyan, valahogy egész más, mint amikor undok és kötekedő folyamatosan.* -Te tudod Adam, én nem mondhatom meg, hogy milyen légy, de talán néha azért őt is bántja, maximum nem szokta mondani. *Finoman megrántja a vállát, miközben nekidől a korlátnak és onnan pillant a menni készülő fiú után.* -Lehet, hogy könnyebb, de az élet nehézségekből áll...nem lehet mindig a könnyebb utat választani. *Ezt pont ő mondja, aki éppen hogy a könnyebb utat keresi, és nem akar bonyodalmat Melddel, mert fél a csalódástól.* | |
| | | Adam Kerphina
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 105 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szomb. Dec. 01, 2012 6:22 pm | |
| Én nem tányérokat török, és nem véletlenül. *Böki ki még mindig az utolsó lépcsőfokon állva, ahogy néz fel a lányra, egészen epikus jelenet. Már csak a végszó hiányzik.* Ha éppen felforrok, akkor a falat ütöm, hogy repednek a téglák, a múltkor rajtam gazdagodott meg egy csóró asztalos, mert rossz kedvem volt nellondban. *Vonja meg a vállát, nem arról híres, hogy tudná uralni az érzelmeit, pedig aztán jósként muszáj lenne higgadtnak, szemlélődőnek lennie.* Meld haverom, olyan mint egy kölyökkutya, teljesen odaadással szeret téged, így vagy úgy, de lépned kell. Vagy előre, vagy hátra. *Sugalja azt amit igaznak vél, aztán a Peteres dologban megrázza a fejét.* Hülyeség. *Már megint lehülyézi a lány, ezúttal nem szó szerint* Felnőttek vagyunk, Peter inkább tanító, vagy bátty, nekem aztán nem az apám. *Eltűnődik rajta, hogy éppen az imént mondott ellent magának, ez megesik, de arról is szó van, hogy Meld és Sasha, no meg az ő ügyük teljesen más. Valójában persze nem más, csak itt most ő a vak fél, és még erőltetve sem látja be.* Azért vagyok vele más, mert ő akkor is elfogadott, amikor őt bántottam. Feltétel nélkül szeret. *Mondja ki, aztán ő maga is elgondolkozik a kimondottakon.* Mint egy jóbarát. *Bizonygatja, hiszen ezért értik meg egymást, Emma mindig ott van ha kell, és hősünk egyszerűen nehezen boldogulna már nélküle. Létszükségletté vált. Na de ennyire? Megrázza a fejét, ez is hülyeség. A fene a nőkbe. Bolondok mind! Bolondok mint ő maga is. Az utolsó szavakra már csak bizonytalanul szívja be az ajkát.* Nem tudom Sasha. *Suttogja.* Talán taplónak már könnyebb lennem. Vele is az vagyok, csak őt nem érdekli. Megyek és leiszom magam. Megint. *Ki akarja törölni ezt a beszélgetést, elfelejteni mindent. Emma, hol vagy...?* | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szomb. Dec. 01, 2012 6:10 pm | |
| *Nem nagyon veszi észre a mosolyt, de esélyes, hogy inkább valamiféle kinevetésnek vélné inkább, mint annak, hogy Adam cukinak tartja. A fiú szavaira picit elgondolkodik, de azért ez nem könnyű, főleg, ha az embernek már törtök össze a szívét apró darabokra. Így könnyebb volt neki a rajongás éveken át, mert így egy álomvilágban élve nem sérülhet.* -Én tudom ezt...tudom jól, Meld nagyon kedves, és aranyos, és mindig ott van, segít, ha valamit elbénázok, ő sosem nézett úgy, mint más, ha eltörtem valamit, pedig én aztán ismerem a lesajnáló tekinteteket! *Aprót sóhajt, hát igen nem egyszerű az ember lányának, ha vérfarkas és mellette még irtó ügyetlen is, kevés dolog marad meg a környezetében hosszú távon épségben, ami amúgy törékeny lenne.* -Én csak, muszáj, hogy magamban elrendezzem ezt...valahogy. *Az Emmás dologra csak elmosolyodik.* -Peter olyan, mintha az apánk lenne, szóval ezt meg te gondolod rosszul, és ha a barátod, akkor most magadnak mondasz ellent na! *Még el is mosolyodik a végén, de persze nem ismeri Emma Adam irányába táplált érzelmeit, erről sose beszélt neki a lány. E téren egészen emlékeztet valakire, inkább másokról tud sok mindent, mintsem mások róla.* -De te tudod, én ebbe végképp nem szólhatok bele, elég bonyolult vagyok önmagamban is. *Finoman megrántja a vállát és csak figyeli, ahogy a madarak menten le is csapnak a morzsákra és se perc alatt elpusztítják az utolsó szemig. A tapló megfogalmazásra csak a haját kezdi el birizgálni, Adam most egész normális lássuk be.* -Az ellentétek vonzzák egymást, és nem vagy tapló...mindig. Csak nem értem, hogy sokszor miért vagy az, amúgy meg vele nem is vagy. *Teszi még hozzá.* | |
| | | Adam Kerphina
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szomb. Dec. 01, 2012 5:55 pm | |
| *Dehogy vágja ő ki Sashát a korláton, inkább attól fél, hogy elhamarkodott volt a túlzott testi érintkezés, mert még a végén nem tudná magát visszafogni. Kár lenne a dologért, olyan szépen felépítette nemtetszését. Azért a mosolyát nem tudja elfolytani, ahogyan a lány a sütit eszi, és közben próbál teleszájjal válaszolni, rém cuki, már ha Adam használna ilyen szavakat. Az önostorozásra nem tud, nem is akar nagyon kitérni.* Ahha. Te tudod. Nem akarlak én győzködni, csak abba gondolj bele, hogy mit tud Jeremy, amit Meld nem. Szerintem semmit. Sőt, Meld törődik veled. Azt mondják, hogy az ember szerelme a legjobb barátja. Ebben akár lehet is valami. *Vonja meg a vállát, a végén még ő fogja tartani a gyertyát a két másiknak. Az Emmás dologra felnevet, ilyesmi még eszébe sem jutott eddig.* Rémeket látsz, nem először. Ő tényleg barát, sőt inkább olyan, mintha a hugom lenne, különben meg Emma drága inkább a vezető hajlamúakat kedveli, Peterért van oda, kirögném a belemet, ha többet akarna tőlem. *Kesernyésen elmosolyodik.* Ne aggódj miattam, megvagyok. *Kiszórja a maradék morzsákat a madaraknak, aztán megfogja a korlátot, mielőtt még visszanézne, hiszen már indul is.* A csillagvirág egyébként pedig igazi művészlélek, én pedig köztudottan tapló vagyok, nemigaz? *A hajába belekap a szél, majdnem lenyeli egyes tincseit.* | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szomb. Dec. 01, 2012 5:39 pm | |
| *Hát lássuk be szónoklat ide, vagy oda, azért benne van a logika abban, hogy kerülni akarja, akárhogy is, de Adam sincs oda érte még mindig, legalábbis azért ezt érezni lehet. Elfogadja végül a segítő kezet, bár kissé bizonytalanul, már majdnem lepereg lelki szemei előtt, ahogy Adam túlrántja a lendületet és átvágja a korláton, de aztán nem történik ilyesmi. Elvesz egy sütit és majszolgatni kezdi. Aprót bólint félig teli szájjal, mondhatni erre foghatja, hogy nem válaszol egyből semmit. A kérdésre csak elhúzza picit a száját, ebből jól látszik, hogy egyelőre még nem sikerült megbeszélnie Melddel a dolgokat.* -Még nem sikerült, én értem, amit mondtál, de ő nagyon jó barát, és nem akarom elrontani. Félek, hogy elrontanám ezzel? Tudom hülye vagyok! *Rázza meg a fejét, máris megválaszolva azt, amit bizonyára Adam gondol reflexből. És végülis ahogy mondja, úgy is gondja. Meld a legjobb barátja Emma után, és nem akarja elveszíteni, ha netán nem jön úgy össze ez a kapcsolat, hogy a fiú szeretné. Kedveli, nem tudja, hogy szereti-e, még azt se teljesen fogta fel, hogy igazából a Jeremy felé táplált érzései inkább csak egy régi szerelem buta kivetülései.* -De amúgy most te és Emma? *Teszi fel a magától értetődő kérdést, mert hiába no csúnyán mondta, a dolgot múltkor a "menjetek szobára" megszólalással, de azért valahol logikus felvetés volt.* | |
| | | Adam Kerphina
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szomb. Dec. 01, 2012 5:30 pm | |
| *Azt nem tudja, hogy Sasha még a szónoklat után is kerülné őt, így csak a csörrenésre lesz figyelmes, a szél úgy tűnik máshonnan fúj, és nem figyelt fel a másik farkasra. Elsőre ismét kelletlen, de mivel barátságot igért, letörli a megvető tekintetet, és a lány felé fordul teljes testével.* Gyere csak. *Segíti fel kezet nyújtva a lánynak Sashát a felsőbb lépcsőfokokra. Odatolja a tálcát, amin a süti van, és visszafordul a tájhoz.* Nem akartalak hülyének nevezni, pláne mások előtt, azt sajnálom, a többi jogos volt szerintem, de mindegy, legalább túl vagyunk rajta. *Kattint még kettőt, aztán átadva Sashának a gépet (hogy megnézhesse a képeket) rámered, miközben a korlátnak dől.* Sikerült megbeszélni Melddel a dolgokat? Vagy ne ugassak bele, ugye? *Kérdezi karbafont kézzel, picit darkos pillantással illetve szerelmét. Titkos szerelmét, aki úgysem vesz soha semmit észre, tehát akár még ki is mutathatná, akkor sem lepleződne le. De nem, maradjon ez a semleges három lépés távolság.* | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szomb. Dec. 01, 2012 5:20 pm | |
| *Még mindig kissé maga alatt van, habár Emmával legalább este beszélgettek kicsit, de azért mégis most úgy érzi tényleg egyedül van, mint a ujja. Valami miatt Em úgy véli jobban kell a támogatás Adamnek, amit nem ért, Meld pedig úgy tűnt végképp összezavarodott, amikor még el is húzódott tőle Adam szónoklata után. Valahogy beszélnie kéne a fiúval, hogy megértse mi is dúl benne, talán akkor könnyebb lenne mindenkinek. Egyelőre viszont még nem tudja, hogyan vághatja bele, így inkább csak a folyosókat rója, és épp a lépcsőn halad felfelé, amikor fényképező gép kattanásainak hangjára figyel fel. Óvatosan osongál közelebb, az a terv, hogy amennyiben Adamről van szó, akkor kerülve az esetleges viszálykodás lehetőségét, inkább csendben lelép. Ez persze akkor működne, ha nem lopakodna közelebb, hiszen a vérfarkas hallása baromi jó és a szaglása sem hanyagolható el, az pedig végképp probléma, hogy amikor főhősnőnk meg akar fordulni, hogy elsunnyogjon, akkor reflexből sikerül az egyik lépcsőfordulóban ácsorgó páncélt meglöknie, ami nagy robajjal dől le a lépcsőn. Felszisszen és mostmár nincs mit tenni, beljebb lép a toronyba.* -Én is kaphatok, vagy csak madarakban? *Szúrja ki hamar a lepény szagát, és ez lássuk be elég semleges téma, hogy ne lehessen belőle vita.* | |
| | | Adam Kerphina
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szomb. Dec. 01, 2012 5:13 pm | |
| *A gondolataiba mélyedve járkál, és odatéved, ahol nem olyan régen Melddel beszélgettek, most visz fényképezőt is, hiszen bár még a hó nem esett le, a táj már csodaszép, leszállt a köd, tejszerű függönybe burkolva mindent, a természetszerető farkas pedig áhitozó pillantásokkal kattingat. Most elszáll minden gondja, úgy tűnik, hogy bár a bonyolult szerelmi száll nem oldódott meg, legalább kicsit nyugalom van, hogy nem ennyire ajtóstul rontanak a másikra az acsarkodó beszólásokkal. A hosszú ballonkabát most sehol, fekete posztókabátot visel, nem akarja, hogy csak úgy meglássák, és hát a sötétben így könnyebben rejtőzködik. Hozott az étkezőből egy kis narancsos lepényt, azzal etetgeti a madarakat, néha ő is bekap egy szeletet, és nyújtózik egyet a korlátot markolva, nem is veszi észre, hogy jön valaki.* | |
| | | Exan Frostburn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 110 Kaszt : Üzenőláda : Elovics kisasszony!
Remélem jól vagy, és szépen alakult az életed az ezer év alatt, mialatt nem beszéltünk!
X
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Nov. 12, 2012 5:56 pm | |
| * Viszonozza a mosolyt, és nekitámaszkodik a falnak. Kissé oldalra billentett fejjel hallgatja Natit.* - Érdekes, nálunk sem jobb a helyzet. Annyi a különbség, hogy nekem van belőlük elegem, s nem fordítva. * Váll vonva bámul ki az ablakon.* - Nem szeretem, ha megmondják mit csináljak.. * Keresztbe fonja maga előtt a karját és ő is elmosolyodik.* - Most már nincs aki megmondja, hogy hazamenjek. Elköltöztem tudod. De hétvégére mindig hazamegyek, ránézek a házra. * Rodrick heves szárnycsapkodások közepette beröppen az ablakon.* - Belwarnak írtam ezt a levelet, csak vele beszélek már. Ő nem is jön vissza. Hiába erőltette, akkor sincs érzéke a varázsláshoz. * Nevet halkan, aztán ráköti Rodrick lábára a levelet és kiröpteti a toronyból.* - Amúgy nagyon szép helyre költöztem, egyszer megnézhetnéd. * Mondja és miközben beszélgetnek, csak azt veszi észre, hogy rájuk sötétedett, és egyre hidegebb is lett hiszen közeleg a tél.* - Menjünk vissza a kúriába, itt kint hideg van. *Veti fel az ötletet, és, ha Nati is rábólint akor együtt elindulnak lefelé a lépcsőn.* | |
| | | Natalia Tatiana Ridolf
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 926 Kaszt : Üzenőláda : "A szerelem sötét verem. Főleg, ha letakarják és ráülnek." (Rejtő Jenő)
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Nov. 12, 2012 5:26 pm | |
| *A zokogása szerencsére idővel csillapodik, bár a szomorúsága nem csökken. Viszont mivel már nem sír, így képes fókuszálni a tekintetét és felfogni, amit Exan kérdez.* Nem megyek haza, apám meg is ölne, ha beállítanék. *Mondja szomorúan. Örülne persze, ha ott lehetne a nagyanyja temetésén, de nem hajlandó Angliának még csak a közelébe sem menni - legalább annyira utálja az apját, mint az őt.* Itt leszek a szülinapomon, bár nem hiszem, hogy bárki fel akarna köszönteni - rajtatok kívül persze. Nem mintha valami világraszóló partit szeretnék... *Teszi hozzá egy halvány mosoly kíséretében. Felmerül benne a gondolat, hogy most, hogy már nem sír, esetleg elengedhetné Exant, de olyan jól érzi magát a fiú karjaiban, hogy a gondolat ahogy jött, el is tűnik. Amikor megérzi a fél-tünde kezét az arcán, önkéntelenül is elmosolyodik, de azután belehasít a bűntudat, és nem is bánja, hogy a fiú hátrébb lép.* ~Szegény nagyi csak most halt meg, nem lenne szabad ilyen boldognak lennem, úgyhogy jobb is, hogy abbahagyta. A végén még ki tudja, mit csinálnék.~ *Töpreng magában, és ő is kerüli a másik tekintetét, úgyhogy valószínűleg szinkronban bámulnak kifelé az ablakon egy darabig.* Ó, a nyári szünetig biztos itt maradok. És te mikor mész el legközelebb? Belwarral minden rendben van? *Kezd el kérdezősködni, részben azért, hogy a saját gondolatait is elterelje.* | |
| | | Exan Frostburn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 110 Kaszt : Üzenőláda : Elovics kisasszony!
Remélem jól vagy, és szépen alakult az életed az ezer év alatt, mialatt nem beszéltünk!
X
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Nov. 12, 2012 5:06 pm | |
| * Látja, hogy Nati a könnyeivel küszködik, és át is nyújtja neki a levelet, amiben egy halálhírt közölnek.* - Sajnálom.. * Simít végig a lány vállán.* - Akkor gondolom, nemsokára hazautazol? * Kérdi, és keresi a lány sötétkék tekintetét. Ő is átöleli, szorosabban magához húzza. A torony ablakán befúj a hideg szél. Visszagondol és arra a következtetésre jut, hogy gyakran látja a lányt szomorúan, és ekkor eszébe jut valami.* - Akkor a szülinapodkor sem leszel itt? * Kérdi, hátha valamennyire eltereli a lány figyelmét a levélről, viszont magáról is elfeledkezik és letöröl a lány arcáról egy könnycseppet, s csak azután jön a felismerés, hogy talán messzebb ment a megengedettnél. A reakció mindenesetre sok mindent elárulhatott Exanról.Enged az addigi szorításból, és kissé eltávolodik.* - Bocs, ezt.. nem kellett volna. * Egy ideig kerüli a másik tekintetét, Rodrickra néz, aki már nincs az ablakban. Mély levegőt vesz és próbálja terelni a szót valami vidámabb dologra, persze az agya mindeközben azon zakatol, hogy vajon Nati mit gondol magában.* - Jó lenne, ha maradnál. * Mondja egy félmosoly kíséretében. | |
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 926 Kaszt : Üzenőláda : "A szerelem sötét verem. Főleg, ha letakarják és ráülnek." (Rejtő Jenő)
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Nov. 12, 2012 4:39 pm | |
| *Nem sír annyira - nyilvános helyen semmiképp sem vetemedne ilyesmire - hogy ne hallja meg a nyikorgó gerendákat.* ~Na remek, még csak ez hiányzott.~ *Gondolja, mielőtt még meglátná a közeledő alakot. Természetesen csak Pavelhez beszélt, de ezt mintha az erre tévedt diáktársa nem tudná - az a diáktársa, akinek furcsán ismerős hangja van. Meglepődve kapja fel a fejét, és mikor meglátja, hogy Ex a titokzatos idegen, igyekszik kipislogni a szeméből a könnyeket, hogy jobban lásson.* Szia. *Köszön viszonylag halkan.* Nem ijesztettél meg. *Próbál egy mosolyt is az arcára erőltetni, hogy mutassa, minden rendben vele, de mikor Ex rákérdez a bajára, nem bírja tovább, és ismét eltörik a mécses.* Olvasd. *Nyújtja neki az angolul írt, gyászkeretes levelet, és amikor ismét meg tud szólalni, magyaráz egy kicsit.* Az apai nagyanyám volt. Nem szerettem különösebben, de azért mégis... *Igyekszik megvilágosítani a helyzetet, de kérdéses, hogy mennyire érteni a szavait a zokogástól. Szergej kedves, baráti leveléről, amit még mindig a kezében szorongat, meg is feledkezik, és nem tehet róla, de önkéntelenül is - valószínűleg a kedves érintés hatására - átöleli Exant, hogy a továbbiakban a pólójába zokogjon.* | |
| | | Exan Frostburn
X
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Nov. 12, 2012 4:13 pm | |
| * A felkavart porban alig lehet látni bármit is, ezért lehetséges az, hogy nem vette észre Natit, aki valószínűleg tőle nem messze állt és csak akkor figyelt fel amikor meghallotta a lány hangját. Egyből felismerte és felé fordult, hallgatta, hogy kihez beszél. Először csak annyit hall, hogy szervusz kicsikém. Gondolkozik, gondolkozik, hogy vajon kinek mondhatta, és egyből a legrosszabbra gondol, mivel nem lát csak az orráig. Natinak barátja van. Hirtelen nehezebbnek érzi magát, és egy pillanat erejéig Rodrickról is totál megfeledkezik, a madár elég intelligens, tudja, hogy mi terelte el gazdája figyelmét és fehér fejét Nati felé fordítja. A korhadt fagerendák halk panasszal sírnak fel ahogy Exan elindul Nati felé, ha mást nem, ezt a lány biztos meghallja.* - Ja csak egy madár.. * Mondja megnyugodva.* - Ja.. Szia Nati, boccs nem akartalak megijeszteni. * Mondja, és bizonyára a lány értetlenül áll majd Exan furcsa belépése előtt.* - Öhm.. Nem tudtam kihez beszélsz, azt hittem.. Azt hittem van itt még valaki. * Mondja kissé megkönnyebbülten,és lehajol a földre, hogy felvegye az elhagyott levelét. Leporolja, aztán Pavelre, majd Natira néz, és csak akkor látja, hogy a lány sír.* - Te sírsz? * Kérdi és közelebb sétál mellé.* - Mi történt? * Kérdi aggódva, és a kibontott levélre pillant, ami nem tartalmazhatott valami kellemes infót. Gyengéden megérinti a lány vállát.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Nov. 12, 2012 3:48 pm | |
| *Mostanában minden szép és jó körülötte, és ilyen őszintén szólva már nagyon rég volt vele. Most már, hogy tudja, hogy folyton úton van, Exan miatt sem aggódik annyira, és végre a tanulással is utolérte magát, úgyhogy vidáman dudorászva mászik fel a déli toronyba. Mikor odaér, még nincs ott senki, így nyugodtan körbenézhet, Pavelt keresve. Igen, azért jött fel ide, hogy meglátogassa a baglyot, aki azonban nincs a toronyban. Már-már feladná a keresését, mikor az egyik ablakon berepül a madár, egy vaskos boríték társaságában.* Szervusz, kicsikém. *Cirógatja meg a madár fejét, miközben elveszi tőle a borítékot.* ma hány levelet hoztál anyától? *Kérdezi kíváncsian, miközben óvatosan felnyitja a borítékot. A legtöbb levele még mindig a mugli címére érkezik, így azokat az édesanyja postázza neki, és ez ma sincs másképp. A szokásos levélke mellett még két borítékot talál, és neki is áll, hogy kibontsa őket. Az első egy kedves levél, orosz macskakaparással, és "Szergej" aláírással ami egy kicsit gondolkodóba ejti a leányzót, de aztán úgy dönt előbb a másik borítékkal foglalkozik. Amikor kibontja - az egyébként angol bélyegzős - borítékot, egy fekete keretes levél esik ki belőle, amit elolvasva egészen elsápad és könnyek futják el a szemét. Csak áll ott a falnak támaszkodva, gépiesen simogatja Pavel fejét, és igyekszik nem túl hangosan sírni. Mivel se lát, se hall, ezért fel sem tűnik neki, hogy valaki időközben belépett a helyiségbe.* | |
| | | Exan Frostburn
X
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Nov. 12, 2012 3:35 pm | |
| * Ezen a hétvégén kivételesen nem utazott haza, ami felüdülés, hiszen nem kell a sok cuccokkal vonatozni hazafelé, mint azt oly sokszor tette. A szüleivel most kifejezetten rossz a kapcsolata ezért nem is óhajtotta látni őket, de Belwarral azért még tartják a kapcsolatot, úgyhogy vette a fáradtságot és írt pár sort neki. A levelet gondosan összehajtotta és dzsekijének a belső zsebébe rejtette. Nem igazán akart most kimozdulni, pláne nem lépcsőzni a madárpostáig, de ennyit illene megtenni. A sport csarnokot is egyre kevesebbszer látogatja, de azért még nem kezdett leamortizálódni, csak mostanában kedvtelen. Lassan sétál felfelé a kanyargó lépcsőn, és mikor felér próbálja kikerülni a repkedő baglyokat és egyéb postamadarakat akik szépen felkavarják a port, úgyhogy lehet az utána érkező szemébe is száll majd. Exan a pulcsiját a szája elé tartva sétál a torony ablakához aminek párkányán Rodrick ült. Végigsimított a madáron aki kitárta hófehér szárnyait, aztán Exan elkezdett a zsebében kutatni a levél után, amit nem talált. Lehet, hogy valaki megtalálja a lépcsőn, vagy az is lehet, hogy a felkavart porban leli meg. | |
| | | Wade Jackson Tanár
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 48 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Szept. 27, 2012 5:27 pm | |
| *Mikor a lány élesen felkacag, csak felemeli a kezét a füléhez, félig eltakarva, jelezve, hogy eléggé bántja a hang, és talán jobb lenne, ha elhallgatna. Aztán a leány be is vallja a vétket, amivel nem akarta meggyanúsítani, mire bólint.* - Igazából arra gondoltam, hogy nem hordod a szakkitűződet, de ha már így bevallottad, igen, a bokrok miatt jöttem eredetileg. Remélem, azzal tisztában vagy, hogy a tűz átterjedhetett volna, vagy megsérülhetett volna a diáktársad, ami igen nagy szerencsére rád nézve, hogy nem történt meg, a mások épségének veszélyeztetése ugyanis kicsapást von maga után. *Nem akar ő nagyon fenyegetni, de ha a lány így áll hozzá a tettéhez, akkor kénytelen lesz közölni vele a tényeket. Pontlevonás? Büntetőmunka? Nem, feleselésért talán annyit kapna, de a bokros történetért könnyedén járhat még több is.* | |
| | | Sidonia Gisa
Főkarakter : Cat Morgan Hozzászólások száma : 106 Kaszt : Üzenőláda : ,,A gyűlölet gonoszságot terem, s a gonoszság az élet ellensége."
,,Az emlékek annál hamarább elmúlnak, minél távolabb esnek az embertől."
,,Az mindegy (...), hogy emlékezel-e vagy felejtesz, ha egyszer a múlttal törődsz."
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Szept. 27, 2012 5:11 pm | |
| * A férfi szavaira élesen felkacag, ami rettentő gonoszul hangzik, és egyre jobban visszhangzik az épületben. Ennek az az oka, hogy nem csak egyszer, hanem legalább hússur szegte megna házirendet, plusz néhány gyújtogatás nellondban. De eddig azt se tudta hogy van új tanár. Mindenesetre büszke magára hogy csak egy tette derült ki a sok közül. * - Mégis milyen szabályt? Hogy felgyújtottam egy bokrot? Sajnálom, útban volt. * Ezzel elárulta magát, nem is kicsit, de valószínűleg nem csak ő gondolt erre a dologra. * - Vagy hogy feleseltem egy tanárral? * Itt ismét ördögi kacajt hallat. * - Na és, mit fog tenni? Pontlevonás? Büntető munka? Csak tessék! Vagy pikkelni fog rám? Mert az annyira nem lenne jó tanárbácsihoz illő dolog. * Itt egy gyerekes, ugyanakkor kegyetlen mosoly terült szét az arcán, s csak vigyorogva figyeli a férfi reakciójat. Bár lehet hogy túlreagálta, de kissé zavaros elméjében ez meg sem fordul. * | |
| | | Wade Jackson Tanár
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 48 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Szept. 27, 2012 4:55 pm | |
| *Ha hallja is valamennyire a sziszegést, nem nagyon tulajdonít neki jelentőséget. Nem látja, honnan jöhetne, és nem érez felőle veszélyt, így inkább hagyja. Mikor a leányzó rákérdez, hogy ki zavarja, akkor kicsit széttárja a karjait.* - Csak én. Azért remélem, annyira mégsem zavarok. *Még mindig nem lép közelebb, elsősorban azért nem, mert nem szeretne a peremhez kerülni. Köszöni szépen, nem akar még véletlenül sem lepillantani, hogy tudatosuljon benne, mennyire magasan vannak, és mekkorát tudna innen zuhanni. Úgy tudja, az erkéllyel ellentétben itt még védelmező bűbájok sincsenek, amit mérhetetlen felelőtlenségnek tart. A már határozottan udvariatlanabb kérdésre viszont megvonja a vállát, és felvont szemöldökkel zsebredugja a kezeit.* - Nos, normális esetben azt mondanám, hogy épp csak udvarias akartam lenni és érdeklődni, de ha így állsz hozzá, válaszolhatom azt is, hogy tanárként igenis van hozzá közöm, a diákok mikor mit csinálnak az iskola területén, és egyébként mióta itt vagyok egyszer szegted meg a házirendet. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony | |
| |
| | | | Déli Torony - Madárposta torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |