Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 76 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 76 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Déli Torony - Madárposta torony | |
|
+50Clína Aoife Nessa Felaern Yhendorn Sasha Lupinien Adam Kerphina Natalia Tatiana Ridolf Exan Frostburn Sidonia Gisa Deyan Serenity Wade Jackson Gabriella Ophelia Milena Cat R. Morgan Artemis Taylor Nessie di Alsiera Emily Kyra Beawer Eira Eilertsen Isabella Newton Kádár Enikő Sarah Crawford Alice Wantroose Isidor Tibor Hideki Yuu Madeleine Mayeul Victoria T. Lassenien Oyasumi Setsuna Jack Darkfield Mary N. Juliett Lizbeth Westlive Mariya Zaharina Samantha Troops Katherine Mary Black Jessa McFarland Sheena McFarland Moyra McFarland Laura Wylee Shawn Griffin Nikorina Grozda Vendess Yankov Selena Angel Arysha Kazume Leona Arts Ayla Madyzyn Aaron Drawer - Allidon Fleur Isabelle Trender David Branson Pierre Bontavier Anastasiya Mila Cerridwen Paderau Afon Natalie Depp Ashley Christable Kaen el Jericho 54 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Déli Torony - Madárposta torony Vas. Júl. 12, 2009 3:56 pm | |
| First topic message reminder :A Kúria padlásán van a szállásuk a Nezabar Varázslóképző postásmadarainak: a keselyűknek és a kőszáli sasoknak.
A ragadozó madarak itt élnek saját fészkeikben és itt várják a diákokat, akik a leveleiket rájuk bízzák, hogy azokat a címzetthez juttassák. A padláson a madaraknak két bejáratot vájtak az iskola alapítói és építői, hogy azokon e hatalmas és nemes madarak könnyedén ki-be repkedhessenek küldeményeikkel.
Azonban a diákoknak, akik a levelet a postásokra akarják bízni, soha nem szabad üres kézzel érkezniük. A keselyűk és a sasok kedvenc eledele a házi manók által készített sörben pácolt marha, amit a diákoknak előbb meg kell szerezniük a manóktól, hogy levelük biztosan a rendeltetési helyére jusson. Aki elfeledkezik az ajándékról könnyen súlyos sérülésekkel kerülhet a betegszobába... | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sidonia Gisa
Főkarakter : Cat Morgan Hozzászólások száma : 106 Kaszt : Üzenőláda : ,,A gyűlölet gonoszságot terem, s a gonoszság az élet ellensége."
,,Az emlékek annál hamarább elmúlnak, minél távolabb esnek az embertől."
,,Az mindegy (...), hogy emlékezel-e vagy felejtesz, ha egyszer a múlttal törődsz."
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Szept. 27, 2012 4:31 pm | |
| * Egy darabig csak a háta mögé zárt kézzel àlldogáll az ablak előtt, s valamiért furcsa, bizsergő érzés terjed a testében. Sohannem érzett még ehhez hasonlót, ez pedig a honvágy. Talán kezd meggyengülni? Nem valószínű, hanem minden rossz emberben van valami jó. Ezt csak most tapasztalta meg, de fura sziszegéssel beszél magában, amit a mögötte álló alak is meghallhat, mondjuk elég halk. Amikor megszólal, Gisi összerezzen, és fagyosan, de ugyanakkor nyugodt hangon formálja a szavakat. * - Ki...zavar?! * A mondat végére csak felemelkedett a hangja, de nem olyan vészesen, de a düh egyre fokozódik benne. Meggyengült, s pont ilyenkor figyelik a háta mögött. Ez nem nagy dolog, de mégis belülről marcangolja a lelkét. Majd gépiesen hátrafordul, s kicsit sem kedvesen felvonja a szemöldökét. * - Ugyan mi köze hozzá? * Ezután ismét elfordul, s maga elé mered, próbálja összerakni ki ez az alak. * | |
| | | Wade Jackson Tanár
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 48 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Szept. 27, 2012 4:18 pm | |
| - Jól van, jól van, megyek már. *Eléggé bizalmatlanul méregeti a toronyba vezető lépcsőket. Az egyik diák kétségbeesetten mesélte neki, hogy valaki felgyújtott néhány bokrot odakint, és hogy látta arrafele menni... persze ilyenekkel már megjárta egyszer, amikor bepánikoltatták, hogy egy diák megsérült a labirintusban, mégsem történt ilyesmi. Most viszont a diáklány kitartóan sürgeti, hogy kapja el a csirkefogót. Így megembereli magát, és felfele indul a lépcsőn, tériszonya ellenére. Eltart neki egy ideig megmászni a lépcsőket, így lemarad a belsirionos lánytól, majd mikor felér, akkor megkapaszkodik a korlátban, és a lehető leggyorsabban ellép a lépcsőtől. Ez az. Kellő távolságban a lépcsőtől és a torony szélétől itt, így rendben lesz. Int a kezével, mire a felé repülő madár visszacsapódik, mint valamilyen láthatatlan falról. Körülnézve megpillantja a lányt is, de egyelőre nem gyanúsítgat gyújtogatással, csak bólint.* - Szép estét. Mi járatban vagy erre ilyenkor? | |
| | | Sidonia Gisa
Főkarakter : Cat Morgan Hozzászólások száma : 106 Kaszt : Üzenőláda : ,,A gyűlölet gonoszságot terem, s a gonoszság az élet ellensége."
,,Az emlékek annál hamarább elmúlnak, minél távolabb esnek az embertől."
,,Az mindegy (...), hogy emlékezel-e vagy felejtesz, ha egyszer a múlttal törődsz."
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Szept. 27, 2012 3:48 pm | |
| * Talán nem is olyan jó hely a madárposta...legalábbis a madaraknak, mert közeleg Gisi, az őrült orosz hercegnő. Néhány bagoly ijedten elkezd huhogni és csapkodni mikor meghallja az éktelen, gonosz kacajt, ami azért hallat mert felgyújtott egy bokrot. De az nem piros lánggal, hanem valami portól feketével, csak hogy ijesztőbb legyrn...ja és nem mellesleg a tűz hulla szagot áraszt magából, ez is biztos valami fura dolog a feketepiacról. Mindenesetre lassan de elhagyja a dögszagú bokrot, s nyikorogva kinyitja, illetvr kirúgja a madárposta torony ajtaját. Persze az előtt bement az előcsarnokba és egyebek. A baglyok elkezdenek huhogni, s mikor az egyik termetes állat neki akar menni Gisinek, mert nem hozott neki eleséget, az két újjal beüt valahova a hasa és oldala közé, mire a bagoly elkezd vergődni, s csak egyik szárnyát tudja mozgatni. Hogy ennek mi értelme volt? A puszta kínzás vágyának tett eleget, s annak hogy nem ka egy nyamvadt levelet sem a szüleitől. * | |
| | | Deyan Serenity
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 825 Kaszt : Üzenőláda :
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Szept. 10, 2012 3:41 pm | |
| *-Hát, ezek után én is kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz. Bár én biztos nem bíztam volna rá a Hatalom Mágiát... Ha ilyeneknek hatalom kerül a kezébe, abból soha nem sül ki jó. Én már csak tudom... *céloz megint az Úrnőre. Épp eleget látott tőle bemutatót, hogy miért nem adna egy sötét mágus kezébe bármiféle hatalmat. A szintén fekete mágus csajra csak legyint.* - Az nem újdonság. Annyi fekete mágus diák van itt, hogy meg se tudom számolni. Egytől egyig el kéne őket vinniük az Auroroknak, de nem lehet, mert még nem csináltak semmi büntethetőt. De szerintem csak idő kérdése. *A mugli "orvoslási módszerekre" kerekre tágul a szeme, nem akar hinni a fülének.* -Jézusom, ezek nem normálisak. Ez már kóros. De szerencsére helyrejött, bár gondolom csak nagyon soká... Egy igazi gyógyító bármilyen kis törést egy-két napon belül helyrehoz neked fájdalommentesen. Nem, én nem doktor bácsi szeretnék lenni, hanem gyógyító. Már ha egyáltalán arra a pályára megyek. *aztán Magyarország kerül szóba, ami eszébe juttatja a nagyapját.* - Magyarország? Még sosem jártam ott... Bolgár vagyok, a szüleim is bolgárok. Apa apukája elvileg magyar volt, de nem ismertem meg sosem, így aztán nem volt okom oda menni. De hallottam már róla sok mindent, például ezt is, hogy szép hely. Egyetlen szépséghibája, hogy számomra kimondhatatlan városneveik vannak... | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Szept. 10, 2012 3:24 pm | |
| * Deyan vajon tényleg hallott erről a sztoriról? Nocsak, pedig elég rejtett dolog, mindenesetre nem tanácsos ezzel zaklatni a tanárnőt. * - Biztos fura alak, vajon hogy fog tanítani? Tuti szigorú lesz, meg komor, pedig a hatalommágia az egyik kedvenc tárgyam. Viszont csak segédtanár, úgy hogy nem biztos hogy sűrűn találkozunk vele. Amúgy én a könyvtárban olvastam ezt, egy...jó bevallom, a tiltott részegből vettem le egy könyvet amiben rengeteg ismert sötét varázsló képe szerepelt. De találtam mást is...egy orosz csajt. Mindössze tizenkilenc éves, de a szüleinek köszönhetően hírhedt sötét varázsló Oroszországban. Ráadásul ide jár a suliba. Vajon mit kereshet itt? Majd utána járok...De nem tőlem tudod. * Kacsint egyet arcán most már ismét vidám mosollyal. A gyógyítóra viszont nem bírja megállni, hogy ne röhögje el magát. * - Most belegondoltam. Deyan doktor bácsi, legalábbis a mugliknál így hívják a gyógyítókat. Egyszer eltört és felszakadt a lábam papámnál, és elvitt mugli orvosokhoz. Tűvel és cérnával varrják össze a sebeket, és bekötik nagy fehér izékbe a lábad. Hihetetlen fura szokásaik vannak. * Magyarázza felélénkülten, mert szeret a mugli dolgokról csevegni (meg úgy alapvetően minden teljesen felesleges dologról.) * - Én szeretem a mugli biológiát. Nagyjából olyan mint a Legendás lények gondozása, csak nem mágikus állatokkal. Annak idején találtam növényhatározókat meg ilyeneket, amikor Magyarországra utaztam. Nagyon szép hely, sok a folyó. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Szept. 10, 2012 3:13 pm | |
| *Deyan a hivatalban ezek egy részéről már hallott... De nem mindenről. Valószínűleg már akkor sem igazán bíztak benne... A két történet viszont egybevág, tehát nagy valószínűséggel Cat az igazság még nagyobb szeletét tudja, ha nem a teljeset. Miután eleget sírt, összeszedi magát és úgy válaszol.* - Igen, azt hallottam, hogy Skóciában élt és hogy köze volt a fekete mágusokhoz. De hogy ilyen formán, azt nem sejtettem. A Hivatalban beszéltek is róla és helytelenítették, hogy ő jár ide, ráadásul az aurorok egyik fő tárgyát, a Hatalommágiát tanítani. De hogy ilyen formában volt fekete mágus, azt nem tudtam én sem... És igen, ez volt az egyik álmom. De ebből már nem lehet semmi... Valószínűleg másik országban sem, mert gyorsan fog terjedni a híre. Más célt kell találnom, de egyelőre még nem tudom, mi legyen az. Ráadásul anya is auror, biztos nem fog örülni a hírnek... Nem baj, csinálok valami hasznosat. Elmegyek gyógyítónak vagy valami. Szeretek az embereken segíteni. Eddig úgy képzeltem a segítséget, hogy nyomozó leszek és elkapom a sötét alakokat. Így most... nem tudom. Gyógyítóhoz nem csak varázsolnom kéne tudni, hanem a mugli biológiával is tisztában kellene lennem... Na majd lesz valahogy. Beszéljünk másról.*mondja egy nagy sóhajjal. Egyelőre még gőze nincs, mit akar, de most már terelni akarja a témát. Elég volt a kesergésből.* | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Szept. 10, 2012 2:54 pm | |
| * Hát a mondat, amit véletlenül fecsegett ki - kell nekik olyan nagyszájúnak lennie - most valahogy mégis csak felkeltette Deyan érdeklődését. * - Hát, látom nem tudom titokban tartani, akkor elmondom. * Nagy levegőt vesz, és belekezd monológjába. * - Nos, gondolom hallottál az új Hatalommágia segédtanárról. Szóval, kicsit utána néztem, jesszusom ha ezt megtudná...Na és azt találtam, hogy ő egy skót, bukott auror. Illetve csak volt, mert most már ismét a jó oldalon áll. Skóciában volt egy rettegett személy, ezért nekromanta lett. De valami oknál fogva áttért a tanításra. Kissé zavaros, de a lényeg hogy valamikor auror volt, de elárulta a hivatalt, és auror vadász lett, vagy valami ilyesmi, és azóta megváltozott. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy hogy fog tanítani. * Miután befejezte mondókáját, már kezd is bele a másikba. * - Erre alapoztál mindent? Hűha, ez nehéz eset, de meg lehet oldani. Annak idején nekem is voltak baklövéseim, és ellenem fordult a saját családom, de megoldottam, kivéve a testvéreimnél. Úgy hogy ha én meg tudtam, te is meg fogod tudni oldani ezt a helyzetet. * A következő dolog az, amire csak egy kicsit számított. A sírós tanácsot nem hitte volna, hogy Deyan megfogadja, de mégis csak megtette, így a következő pillanatban már Cat nyakában szomorkodik. Kissé kényelmetlen helyzet, mert ritka az olyan, amikor valaki pont az ő vállán sír, de valamilyen szinten ez felemelő, és legeslegbelül örül, hogy ennyire megbíznak benne az emberek. Próbálja kedvesen megütögetni a hátát, de valahogy ez nem áll jól neki, így elég vicces látványt nyújt. De talán nem is annyira. * | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Szept. 10, 2012 2:36 pm | |
| -Igen, ő az. *Válaszol Catnek egy félmosollyal, mikor leesik nála a tantusz. Aztán a Hatalommágia tanáráról elejtett félmondatra felkapja a fejét.* - Honnan tudsz te erről? Miből gondolod? *Kérdi gyanakodva, hogy netán valami rosszban sántikál Cat. Erről utoljára az Auror Hivatalban hallott...* ~Nem, még VÉLETLENÜL se gondolj rá!~ *Parancsol rá önmagára és elmorzsol egy könnycseppet. Kemény fából faragták, nem szokott sírni... Kivéve, amikor valami tényleg nagyon bántja. Például a testvérének halála vagy ez a legutóbbi ügy.* - Hát, igen, sajnos megtörtént. De nem kellett volna. Bíztam benne, hogy soha nem derül ki... Elvégre az eset után egy hónapon belül haza is szöktem, és nem is voltam itt, amikor az Úrnő uralkodott itt. Az első adandó alkalommal megtagadtam őt. De... mégis kiderült. Már csak az a kérdés, hogy mi a jó fenét csinálok ez után. Ez volt az életem, erre tettem fel mindent. *Fakad ki, és most már nem bírja tovább, elsírja magát, és a legközelebbi ember, azaz Cat nyakába veti magát. Végül is ő lett az első ember, aki megtudta, nem Bella... De talán nem is baj, legalább amikor a szerelmével közli a hírt, erősebb lesz, és nem fog ennyire kifakadni neki. Akkor már talán terve is lesz, hogy mit kezdjen magával. Elvégre Bellának egy olyan emberre van szüksége, akinek tervei vannak, nem aki kétségbeesetten vergődik. Aztán a szakvezetők haláláról és visszatéréséről esik szó, és mikor nagyjából összeszedte Deyan, megpróbál válaszolni rá legjobb tudása szerint.* -Pontosan én sem tudom. Valami olyasmi van, hogy nem haltak meg igazából, csak egy másik létsíkra kerültek át, ahonnan még vissza tudtak jönni és bosszút állni. Nekem se teljesen világos minden részlet. Dehát... ugyebár engem nem is fognak beavatni, nem vagyok rá érdemes, épp a történtek miatt. | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Szept. 10, 2012 2:16 pm | |
| * Ha bajba kell kerülni, Catre bármikor lehet számítani, no de ennél fontosabb téma is akad..sokkal fontosabb. Sötét úrnő...* - HÁT PERSZE! * Kiált fel hirtelen Cat a néma töprengésből. * - Üpp, bocsi, csak rájöttem ki az a nő. * Mosolyt nem akar erőltetni az arcára, mert semmi olyat nem mondott, ami miatt kellene. De eztán megkíméli Deyt a közbekiáltásaitól, és figyelmesen hallgatja végig a beszámolót. A két D betű sem zaklatja fel, elvégre valami jelölés általában szokott lenni ilyen titkos szektákban vagy hasonlókban. * - Ugyan már, a mostani Hatalommágia segédtanár is egy bukott...* Itt gyorsan a szájára csapott, mert ezt az információt nem szabad ki kotyognia, akárhol is hallott róla. Nem is fogja, remélhetőleg. * - Szóval szerintem ez nem gond, elvégre most itt vagy, a jó oldalon. Általában az emberek múltjában van valami sötét, az enyémben is van, és túl tettem magam rajta, nagyjából...De nem ez a lényeg, hanem hogy ezt ne vedd annyira magadra, ami volt, elmúlt. Nem tudsz ellene mit tenni. Azt viszont nem mondom hogy felejtsd el, mert nem lehet, de mindenesetre próbáld meg túltenni magad rajta. * Elszorul a szíve Dey arcán, mert azért mimikafelismerő képessége meglehetősen jó, de anélkül is észre lehet venni hogy majdnem elsírja magát. * - Nyugodtan sírd ki magad, attól megkönnyebbül az ember. * Tanácsolja egy enyhe mosoly kíséretében. * - No de azt nem értem, hogy megölte a szakvezetőket, és vissza jöttek a szakvezetők...* Kicsit értetlen arca ("kicsit") elárulja hogy ez neki eléggé zavaros, de őszintén szólva már lassacskán ejteni akarja ezt a témát. * | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Szept. 10, 2012 2:03 pm | |
| *Sikeresen kipucolja Catet a koszból, elvégre ez egy egyszerű kis bűbáj, egy ex-aurornak ez semmiség.* -Szívesen, Cat. De azért máskor óvatosabban. Bár te mindig megtalálod a módját, hogy kerülj bajba... *Mondja apró nevetéssel, aztán a levélre terelődik a szó.* -Nem, Cat, ez nem ennyire egyszerű. Egy igazi auror nem futamodik meg, csak hogy mentse a bőrét. Két nap múlva meg is bántam, mert nem bírtam nézni, ahogy a többieket kínozza. Szívesen hátat fordítottam volna neki... De akkor már nem lehetett. *Meséli, és felhúzza a pólója ujját a válláról. Ezt eddig senki nem láthatta, még Bella sem. De most, hogy így járt, jobb, ha mindenki meg tudja a színigazságot Deyanról. A vállára fekete betűkkel rá van sütve két összefonódott D betű.* -Daronel Deneira. *mutatja az ujjával a két D betűt. Igencsak erőlködnie kell, hogy ne sírja el magát...* - Persze már meghalt. A kegyenceivel megtámadta az iskolát, nem egyszer. Sok kárt okozott nekünk és az iskolának. De azt mondta, ha átadjuk neki az iskolát, megkíméli az életünket. Én meg az egyszerűbb utat választottam... Elhagytam a keskeny utat a széles útért. Aztán megölte a szakvezetőket is és ő lett az uralkodó az iskolán... De aztán a szakvezetők visszajöttek, és megölték a Sötét Úrnőt, mi pedig, akik hálátlan módon elhagytuk az iskolát, kegyelmet kaptunk, hála Jericho professzornak. Én személyesen is bocsánatot kértem tőle nem egyszer, és kértem, hogy lehetőleg ne tudódjon ki soha, mert auror szeretnék lenni, és utálom magam azért, amit tettem. Ezek szerint mégis elmondta... | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Szept. 10, 2012 1:49 pm | |
| * Hát igen, megszokott tőle a furcsa belépő. Egyszer kötélről leesés, egyszer fáról....épp ideje volt már gerendáról is lezúdulnia. Hát meg is tette, csak épp nem direkt...* - Kaki?! A * életbe...* Káromkodja el magát mikor meghallja mi van a ruhája hátulján. * - Mire ezt kiszedem...* Be sem fejezte a mondatot, Deyan egy ügye bűbájjal eltüntette a bűbájt. Neki ez nem biztos hogy ment volna...Ugyanis lehet hogy a konyhában otthon van, de ő és a háziasság, két külön világ. Vagy legalábbis elég távol áll egymástól. * - Köszi, én ezt nem tudtam volna megcsinálni, asszem fejlesztenem kéne ezeket a dolgaimat. de majd...valamikor. * Egy ártatlan mosolyt még becsempész tekintetébe, aztán hirtelen komoly, és egyben érdeklődő pillantást mér Deyre, és az ügyre amiben részt vett. Először ledöbben, pont róla nem gondolta volna, de nem fog megharagudni. Akármennyire nem látszik, Cat nem ellenzi a fekete mágiás dolgokat, csak a szülei. * - Hát, mondjuk igaz, hogy nem valami logikus egy sötét auror, de szerintem ez se nem bűn, se nem rossz dolog. Végülis a biztonságod érdekében tetted. Ha ezt mások megtudnák, lehet hogy esetleg önző jelzővel illetnék, de nem igaz. Mentetted a bőröd, sokan megtették volna. De ha már itt tartunk, ki az a sötét úrnő? * Eme kérdés a hosszas monológ után valahogy furcsa hatást keltett, de Cat még sosem hallott erről a bizonyos úrnőről, bár lehet hogy egy két sort talált róla a könyvtárban. * | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Szept. 10, 2012 1:38 pm | |
| *Egy hangos placcsanás, és Cat hangja... Igen érdekes párosítás. Aztán amikor kinéz a kezei közül, meglátja a hústálba esett Catet. Bármennyire is szomorú most, elneveti magát, annyira vicces látványt nyújt a lány. Persze megszokhatta tőle, ha Catet keresi, szinte biztos, hogy ilyen lehetetlen szituációban találja meg általában.* - Szia, Cat! Fordulj meg, mert csupa hús meg kaki a ruhád hátul. Majd én letisztítom neked. *Amennyiben engedelmeskedik a kérésének a lány, akkor egy pálcasuhintással megszabadítja a kellemetlen maradványoktól, na persze, ha meg nem, akkor marad így... Aztán megkérdi Cat, hogy valami gond van-e, Dey szeme meg egyből elsötétül megint.* - Igen, így is mondhatjuk. Voltaképpen... óriási baklövést csináltam. *meséli a lánynak, és előhúzza a zsebéből a most már még inkább gyűrött papírt. A papír egy levél, amelyen a következő sorok állnak:* "Tisztelt Deyan Serenity Úr! Titkos forrásokból értesültünk róla, hogy két évvel ezelőtt, amikor a Sötét Úrnő megtámadta a Nezabar Szakiskolát, Ön átállt az ő oldalára, cserben hagyva társait. Nekünk azonban nincs szükségünk árulókra és besúgókra, így ezennel eltanácsoljuk Önt gyakornoki posztjáról, és a már felajánlott munkalehetőséget visszavonjuk Öntől. További kellemes tanulást. Üdvözlettel: Bolgár Mágiaügyi Minisztérium Auror Hivatal." | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Szept. 10, 2012 1:25 pm | |
| * Mily gyönyörű kilátás nyílik a lenyugvó napra...Illetve csak nyílna, ha naplemente lenne, de álmodozni szabad. Hát éppen ezt teszi, mikor a madárposta torony legtetejében egy vékony is gerendán ücsörög egy szál magában. Elvégre ki más lenne olyan őrült hogy odáig mászik csak hogy kényelmesen érezze magát, és ne kelljen bagolykakiban ülnie? Na jó, az utolsó tényleg elég nyomós indok, legalábbis számára.Csak hogy nincs egyedül..mos már. De két okból nem veszi észre. Először is, egyáltalán nem erőssége a változásokra való odafigyelés, másodszor is, nem akar lenézni mert másképp leesik. Viszont a hang...a hang ami különösen ismerős, valamiért megzavarta őt békés nyugalmában, és gépi mozdulattal odafordul, illetve lenéz. Csak ez annyira gyorsan sikeredett, hogy lecsúszik helyéről, és gyors zuhanásba kezd, egyenesen a baglyok hústálja felé, amiben nem csak hús van....Hatalmas placcsanással végre "földet" ér, és keserves arckifejezéssel nyögi ki az egyetlen mondatot ami eszébe jut, persze előtte keservesen felnyög. * - Ez....undorító. * Próbálja leszedni magáról a hús maradványokat, több kevesebb sikerrel, de ez nem olyan egyszerű. * - Ó, szia Deyan! * Köszön vidáman, de aztán ismét az undor ül ki az arcára, mert párducmintás tunikája most vöröses rózsaszínes, nyálkás felületű lett. * - valami gond van? * Kérdi a fiú arcát fürkészve. * | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Szept. 10, 2012 1:16 pm | |
| *Deyan érkezik a madárposta tornyába, mert egy levelet akar küldeni a szüleinek. Már előzőleg megírta a levelet, már csak a kuvikja lábára kellene kötni. Hamar meg is találja a madarat, és lehívja magához. Az azonban nem akar neki engedelmeskedni.* -Gyere már le, ne szórakozz velem te is! Épp elég ideges vagyok, még te is kezded... *Morogja magában. A madár engedelmesen leszáll, mert látja, hogy most nem érdemes Deyannal kötözködni, hacsak nem akarja, hogy másik madarat válasszon. Leszáll a padlóra, Deyan ráköti a lábára a kis pergament, amit a szüleinek írt, majd megrázza a tollát és elrepül. Láthatóan mint általában, most sem igazán rajong a több ezer kilométeres útért, de nincs mit tenni, oda kell vinnie a néhány sornyi rövidke kis levelet. Dolga végeztével Deyan leül az ablak mellé, és elővesz egy már agyongyűrt papírt, majd fogja a fejét. Láthatóan valami nagyon nem stimmel a sráccal...* | |
| | | Wade Jackson Tanár
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd Aug. 14, 2012 1:03 pm | |
| *Felvonja a szemöldökét mikor a leányzóból kifakad a kérdés, és elmosolyodik.* - Akkor mégis mit használjak? Ez a legkényelmesebb módja hogy frissítőt hordjak benne, akárhová megyek. *Arra nem válaszol, hogy mit iszik, és csak halványan mosolyog mikor a lány fülig vörösödik. Nem szándéka, hogy kikezdjen vele, vagy hogy komolyan ráhajtson, de mulattatja, hogy mennyire zavarba jön a kézcsókon. A Naxeldir főhadiszálláson még nem járt, így kíváncsian hallgatja Ophelia észrevételeit, majd kicsit megvonja a vállát.* - Igazából amit erről az iskoláról hallottam, hidd el, a hullamérgezés az utolsó dolog a halálozási indokok listáján. A tűz pedig gondolom mágikus, vagy legalábbis meg van bűvölve hogy a társalgó meggyújtását megakadályozza. Ettől persze még elhiszem, hogy nem lehet kellemes, köszönöm a tippet, majd nem járok arra. *Megvonja a vállát, majd felnevet.* - Lassan a testtel, kisasszony. Én csak az elméleti órákat fogom tartani, és azoknak is csak egy részét, amikor az eredeti tanár nem ér rá. Így nem fogunk túl sokat találkozni órán. Miről szeretnél hallani? Időm, az éppenséggel van. Még úgysem néztem körbe az iskolában. *Továbbra is teljesen gyanútlanul megbeszéli az időpontot és a találkozási helyet a lánnyal, majd még egy ideig ácsorog, aztán mély levegőt vesz, és nekiveselkedik a lépcsőknek lefelé.* | |
| | | Gabriella Ophelia Milena
Főkarakter : Clína Aoife Nessa Hozzászólások száma : 251 Kaszt : Üzenőláda : .
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd Aug. 14, 2012 12:52 pm | |
| *Figyeli a kulacsot, és nemesség ide vagy oda, nem tudja magában tartani kibukó kérdését.* -Manapság már senki nem használ kulacsot. Mit iszik belőle? *A keselyűkről tartott kiselőadást merev tekintettel hallgatja, és próbálja csak a számára tetsző dolgokat kiszűrni belőle. Például azt, hogy a vezetőséget negatív szóhasználattal említi, és hogy mennyire nincs otthon ezen a helyen. Új, akárcsak ő volt még két hete. Kicsit közelebb lép hozzá, és teljesen elvörösödik, amikor a férfi lágy csókot lehel a kezére. Ajkához emeli, és szertartásosan ő is rálehel egy gyors puszit. Ráemeli a tekintetét, s kicsit elkomorul a hangja.* -Az igazgató furcsa ízlésével nekem is meggyűlt a bajom. A Naxeldir főhadiszállását nem lehet élőként látogatni, mert pár perc alatt hullamérgezést lehet ott kapni. Fentről a mocsárszag árad be, lent a krematórium és a boncasztal bűze árad, a társalgóban pedig nyáron is hatalmas tűz ég. Életveszélyes. *Beleborzong az undorító emlékbe.* -Relikviamágia? *Csillognak a szemei, ahogy a férfira néz, de lehet úgy is értelmezni a pillantását, mintha a tantárgynak szólna.* -Nagyon érdekel, mit tud tanítani nekünk, hiszen a tantárgya az egyik legsokszínűbb mind közül. Lenne ideje erről többet is mesélni? *Rohannia kell, mert ha továbbra is itt marad, a szíve kiugrik a helyéről, és a tenyerében landol.* -Szeretném körbevezetni az iskolában, ha ráér délután. *Reméli, hogy sikerül egy későbbi időpontot megbeszélni. Ha ez sikerül, lerohan a toronyból, és eltűnik, mint a kámfor.* | |
| | | Wade Jackson Tanár
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd Aug. 14, 2012 12:35 pm | |
| *Nem veszi észre, hogy bárki lenne a közelben, így igencsak meglepődik, mikor a semmiből tűnik elő egy leányzó. Alighanem az egyik diákja lehet, legalábbis tanárkollégának határozottan fiatalnak tűnik. Elsőre nem válaszol, csak érdeklődve hallgatja a lányt, miközben belekortyol az övén lévő kulacsba. Ki tudja, mi van benne.* - A keselyűk szívós állatok. Hiába néz ki rongyosnak, attól még lehet sokkal erősebb, mint amilyennek látszik. Sokkal inkább a méretükkel van bajom... na meg eléggé undok dögök, mégis kinek jutna eszébe használni őket postásmadárnak? A vezetőségnek sincs ki az összes kereke. *Az utolsó mondatot már csak félhangosan teszi hozzá, azért nem akarja fennhangon szidni az igazgatóságot, mert a végén még kiteszik a szűrét.* - A kőszáli sas, az legalább egy nemes állat. *Teszi még hozzá merengve, és nem igazán tűnik fel neki az a vonzalom. Bár még nem is annyira egyértelmű, de könnyen lehet, hogy később sem venné észre. A leányzó kezet nyújt neki, de ahelyett, hogy elfogadná, inkább lehajol és kezetcsókol, röviden.* - Üdvözlöm, Ophelia kisasszony. Részemről Wade Jackson vagyok. Relikviamágia segédtanító. Vagy tanár. Mittudomén hogy hívják ezt itt. *Az utolsó mondatot persze megint csak elmotyogja.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd Aug. 14, 2012 12:22 pm | |
| ~Most! Szólítsd meg! Sima ügy. Odamész, és egyszerűen beszélsz hozzá. Mint egy köteg 50 euroshoz!~ *Nagy levegőt vesz és, közelebb lép hozzá.* -Szerintem is sokkal több értelme lenne a galambnak. *Mondja lágy, nyugodt hangon. Arcán gyöngéd mosoly, szemeit kicsit lesüti. Próbálja követni a férfi tekintetét, de elérti annak érdeklődését, és a madarakról kezd el beszélni.* -Az ott, például... *Mutat egy rongyosabb keselyűre.* -... elég szakadtnak néz ki. Nem hiszem, hogy elbírna egy hosszabb repülést. Meg ezek ragadozók és dögevők. mi garantálja, hogy út közben nem lövik le őket, vagy fogják be, mint "védett állatokat"? Nem is értem, hogy gondolhatták ezt. *Közben tüzetesen végignéz a férfin, és próbálja mentálisan is leplezni frissen ébredt vonzalmát.* -Ophelia vagyok! *Kezet nyújt neki, és szándékosan nem említi, hogy a bolgár milliomos auror, Hriszto Milena lánya. Ő most egyszerűen "csak" Ophelia.* | |
| | | Wade Jackson Tanár
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd Aug. 14, 2012 12:11 pm | |
| - Maradj már nyugton, te dög! Na azért. Egyáltalán kinek jut eszébe keselyűket használni postásmadárnak? Nem sokkal logikusabb a bagoly? Kisebb, és könnyebben befér akárhová. *Megcsóválja a fejét, de végig vigyáz arra, hogy ne menjen közel a torony széléhez, és még véletlenül se pillantson le. Furcsa dilemma alakul ki benne, mert minél gyorsabban le szeretne jutni innen, viszont a kilátás szép, amennyiben nem áll túl közel a peremhez, ráadásul épp elég volt felfelé megtenni a több mint száz lépcsőfokot, nem vágyik rá hogy ilyen hamar megismételje lefelé. Különben is, lefelé lépkedve sokkal jobban látja, mennyire magasan van, így pláne nem fűlik hozzá a foga. Így hát háttal nekitámaszkodik a peremnek, és a madarakat figyeli, miközben tovább beszél magához félhangosan.* - Na nem mintha a bagoly jobb lenne. Baglyok alig járnak a városokban. Miért nem tudnak az egyszerű galamb-módszernél maradni? Galamb mindenhol van, az nem feltűnő. | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd Aug. 14, 2012 11:58 am | |
| -Hol az az átkozott postahalom? *Sziszegi halkan. Az eszébe sem jut, hogy a madarak vannak annyira intelligensek, hogy a címzetthez dobják a levelet. Sehol-semmi. A magasság kezdi kikezdeni a vérnyomását, a buta dögök pedig a türelmét. Ő ugyan bele nem fog túrni a toll és ürülék halomba. Pálcájával takarítja maga előtt helyet, de persze nem talál semmit. Hirtelen lépéseket hall lentről. Bárki is az, nem szívesen találkozna vele pont itt, hiszen elég nagyszabású tervei vannak ahhoz, hogy vigyázzon a gyanú árnyékával is. Elbújik egy oszlop mögött, ahonnan épphogy csak kilátszik vérvörös uszályának szegélye, onnan les a felfelé lépkedőre. Egy férfi, és micsoda férfi! Ophy szíve azonnal nagyobbat dobban, ahogy végigtekint a kicsit beteges arcon, az intelligens tekinteten, a sokat látott, tapasztalt férfin. Azonnal lefő, kicsit zihálva veszi a levegőt. Vagy most azonnal eltűnik innen, vagy egyenest a férfihoz rohan, hogy a kegyeibe édesgesse magát. Ki tudja... Igaz, biztosan nem lehet jobb parti, mint az orosz milliomos, de ez jelenleg Ophy agya hátsó szegélyébe passzírozódik. próbálja visszafogni a lélegzetét, úgy figyeli árgus szemmel, mit is csinál a férfi.* | |
| | | Wade Jackson Tanár
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd Aug. 14, 2012 11:46 am | |
| *Mélyeket lélegzik ahogy egyre magasabbra lépdel a lépcsőkön, és igyekszik nem a háta mögé nézni. Ő a tengerhez van szokva, a hullámok, a vihar nem zavarja, de a magasság már annál inkább, az árbockosárban is mindig rosszul lett. Viszont kénytelen elküldeni ezt a levelet, és mivel nincs saját madara, a madárposta torony a legegyszerűbb megoldás.* - A francért van itt ennyi lépcső... Felesleges ennyire magas tornyokat építeni. *Félhangosan morog maga elé. Nem hozott magával semmilyen húst, de egy bűbájjal könnyedén elintézi, hogy a madarak ne essenek neki, hanem teljesítsék a kérését, és elvigyék a levelet. Egyelőre még nem veszi észre, hogy bárki más is lenne itt.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd Aug. 14, 2012 11:26 am | |
| *Legalább egy hete vár már édesanyja levelére, s lassan kezdi elveszíteni a türelmét. Felkerekedik hát, hogy megszemlélje azokat a korcsokat, akiknek a levelet kellene hozniuk. Már őszintén bánja, hogy nem adott több pénzt a férfinak (vagy nőnek?), aki elvitte titkos levelét az édesanyjának. Így biztos lehetett volna, hogy egy egy sötét, veszélyektől terhes estén, egy dögszagú sikátorban meg is kapja a válaszlevelet. Nem bízik ezekben a tollas kis dögökben, legszívesebben felrobbantaná az egész madárlakot. Ennél viszont megfontoltabb. Amint felér, egy nagy tál sült húst önt eléjük.* -Zabáljatok. *Csikorogja hűvösen, és elindul, hogy megkeresse a levelek gyűjtőhelyét. Csak van valami szemétdomb, ahová összedobálják a beérkező postát. Próbálja elkerülni a madárürüléket, és a ragadozókat is, varázspálcája kivételesen szorosan a kezébe simul.* | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Ápr. 05, 2012 12:30 pm | |
| * Kicsit megijedt hogy a baglyok veszélybe kerültek de Ness kisegítette őket. Semmi gond nem volt, csak egy véletlen baleset. Elvégre Exan nem tudthatta még csak először járt itt. Vagyis nem biztos, na mindegy. Megcímkézte Cat a levelét odament egy vöröses feketés gyönyörű bagolyhoz, megetette és rákötötte lábára levelet. Kezébe vette a baglyot és kiröpítette az ablakon. Még látszólag fiatal madár mert elég kis termetű. * - Nekem most fel kell mennem a szobámba egy pár percre, addig is sziasztok! * Köszönt el tőlük majd lassú léptekkel az ajtó felé indult és felballagott a harmadik emeletre a kastélyban. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Ápr. 05, 2012 12:15 pm | |
| * Na hát akkor egy butább baglyocska is evett a keselyűknek hozott marhából, viszont Ness gondoskodott szerencsétlen megmentéséről, eltűnt 20 percre majd amikor ismét megjelent egy zöld fiolát nyomott le a madárka torkán ezzel megmentve az ütődött kis baglyocskát. - Háát sajnálom, tényleg.. azt hittem, hogy a baglyok nem fognak belőle enni, vagy ha esznek sem halnak bele a marhahúsba.. * Mondta megilletődve közben a tarkóját vakargatta, nem akart ám rosszat a fiú, csak hallotta, hogy a madár házba belépve megtámadhatják a keselyűk vagy kőszáli sasok az emberkéket és nekik ezt kell hozni, hogy megússza csípések nélkül.Szóval amolyan ajándék , hogy tűrjék a jelenlétét. Tekintete a bugyuta bagolyra tévedt akit az előbb Nessie mentett meg, szóval elég hálás is lehetett a lánynak érte. - Most van egy új csodálód. * mondta a lánynak, közben a kis túlélőt kémlelte elkerekedett szemekkel.* - Mindenesetre azért kössz Ness. * Mosolyog a lányra, majd elindul lefelé a lépcsőn. még visszafordul és integet a lányoknak.* |
| | | Nessie di Alsiera
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1353 Kaszt : Üzenőláda : "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Ápr. 05, 2012 11:49 am | |
| //De most a baglyok is ettek belőle. Na, csak érdekesebbé akarom tenni a sztorit, baj az?// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony | |
| |
| | | | Déli Torony - Madárposta torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |