Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Északi torony - Titkos padlás | |
|
+88Titokzatos idegen Speranza di Bagliore Sasha Lupinien Adam Kerphina Gabriella Ophelia Milena Lincoln Lawrence Ivona Ivanovna Isabella Newton Samuel J. Colwell Villámléptű Athanar Mila Zelenkova Evelyne Oriole Raven Blackmoon Caleb Dawson Ivo Todorka Ayla Madyzyn Aurora Valanthe Mediaris Daran Fila Chirs Molly Grozda Aleksandar Grozda Andrea Tabassum Hua Xiangfeng Andréa Bontavier Miley Hortingberg Atum Malah Johnny Lecker Estera Linnet David Branson Lola Hugley Lumiére el Michelle Nicolas Demerest Bianca Phelps-Blamely Aeryn Baker Martin Silent Patrick Baker Belnis Undomiel Clare Sparkle Jack Darkfield Tim Leopold Emily Kyra Beawer David Robert Beawer Mary N. Juliett Amelia Davenport Ariadné Tanith Lizbeth Westlive Nemes Kida Caroline Johansson Saniyya E. Miguela Eva Katherine Mary Black Rufina Roksana Roseberg Maggie Foster Larissa Ravenwood Senna Marsine - archiv Kalandmester Senilla Rachel Roseberg Petra Alexis Yordan Lola Lois Burn Laura Wylee Shiwo Altolos Selena Angel Demetria Evangelos Yasmine S. Moore Spirit Oldevent Rayko S Dragomir - archiv Aleksandar Stefan Andrey Bogdan Missy de Vontier Alessy de Vontier Crissy de Vontier Pierre Bontavier Leona Arts Rosalie Hooper Celso Eustorgio Bonifacio Blanche Ravenwood-archiv Samantha Troops Aaron Drawer - Allidon Miranda Wilson Elisaveta Mira Katerina Svetlana Elizabet Kingston Sean Randy Zealot Concordia Xanto Hunyadvári Szevér Katerina Shezhana Varvara Aali White David Grivalt Ann-Tabitha Serenity Cirelin de Sovalon 92 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Északi torony - Titkos padlás Vas. Júl. 12, 2009 3:58 pm | |
| First topic message reminder :Kevesen találják meg azt a kis rejtekajtót, ami a Kilátóba felvezető lépcső mögött nyílik. Vasajtóról van szó, de mégsem olyan nehéz hála a mágiának. Egy kis fémretesz eltolásával, könnyedén be lehet jutni, de persze kiszúrni magát az ajtót már egyáltalán nem ilyen egyszerű. Az ajtó egyébként egy méter magas, tehát nem lehet kinyújtózkodva beférni rajta, habár koboldok előnyben vannak. A sima diákoknak kicsit össze kell húzni magukat, afféle Aliz-csodaországban utánérzés. Belépve már látni is a kis helyiséget, ami végül is annyira nem is kicsi, sőt mondhatni meglepően nagy, ahhoz képest, hogy a toronyban talált helyet magának, vélhetően tértágító bűbájjal kezelték. Kinézetre olyan, mint egy átlagos padlás, tele van lomokkal, régi holmikkal, és nem kevés itt a por sem. Akkor se lepődj meg, ha kósza pókokba botlasz, hisz ők szeretik a félhomályos sarkokat. Van itt régi, kissé fals zongora, vázák, kihajított cipők, ósdi szekrények, antik külsővel. De mégis...ki tudja mire bukkansz a sok lom között, talán egy régi lakó naplója is itt hever, és afféle legenda is szól a helyről, hogy az elveszett holmik is itt találnak végső lakhelyet, tehát lehet, hogy az elkallódott pennádat is megtalálod is. Bár, hogy hogyan került ide, az rejtély marad...talán örökre. Szóval a sok lom között, akár még becses, titkos, különleges tárgyakat is találhatsz. A falakon nincs fényforrás, se lámpa, se egyéb, hisz ritkán jár itt bárki is. Akad 1-2 poros kép, de ide a portrék se túl gyakran szoktak ellátogatni. Egyetlen kis ablak van, körülbelül 20 centi átmérőjű kerek darab, afféle, mint a hajók ablaka. Nem sok fény szűrődik itt be, főként éjszaka, akkor szinte vaksötét van... írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 31, 2010 6:10 pm-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
David Robert Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 267 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Szer. Május 05, 2010 4:30 pm | |
| *Hirtelen fordul hátra, amikor Pierre pálcafényére lesz figyelmes, majdnem el is esik egy dobozban.* - Hali, Pierre... Robert Beawer vagyok. *Rázza meg a kezét erősen a fiúnak. A sok portól erős tüsszöghetnékje támad, úgy hogy egy darabig el is fordul a fiú felől, ne tüsszentse össze-vissza szegényt.* - Ne haragudj. *Tüsszent még egyet, majd, a két pálca fényében tüzetesen is körbepillant. Észrevesz egy ódon zongorát, és eszébe jut, hogy majd szól Emilynek a dologról, hátha van kedve egy kicsit játszani.* - Érdekes hely...
| |
| | | Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Szer. Május 05, 2010 4:24 pm | |
| * Pierre sétál fel a toronyba. A lépcső kezdi teljesen kikészíteni szegény fiúcskát, ezért aztán úgy dönt inkább mégsem megy ki a kilátóba. Azonban egy ajtót talál. Egy ajtót amin belül egy csodálatos, de félelmetes kis világ jelenik meg előtte. Bemegy a kis rozoga ajtón majd fényességet lát. Egy fiú alakjára ismer aki pálcájával világít. - Lumos! * Mondja ő is az igét majd a fiú felé sétáll. Óvatosan minden kacaton át. Odaér hozzá és látja, hogy még idegen. Köszönti hűát illedeélmesen. - Szia. Pierre Bontavier vagyok. * Mondja miközben jobb kezét nyújtja a fiúnak. | |
| | | David Robert Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 267 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Szer. Május 05, 2010 4:09 pm | |
| *David olyan picire húzta össze magát, amennyire csak tudta, hogy beférjen a Titkos Padlásra. Bajkeverő módjára természetesen megtalálta az ajtót, és mivel kíváncsi fajta, rögtön be is ment; azaz csak próbálkozott. Jó idő telt, mire átfért rendesen, karcolások és ruhaszakadás nélkül, de benn volt. Mivel semmit nem látott, hisz a kis ablakon alig szűrődött be a fény, előhúzta farzsebéből a pálcáját, és kimondta az oly sokat használt, igencsak hasznos varázsigét:* - Lumos! *A pálcája fényében elkezdett nézelődni, de olyan sok régi dolog volt, hogy igazából azt sem tudta, merre nézzen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 11:29 am | |
| - Oh, én nem követem el azt a hibát, amit ő. Én sose becsülöm le az ellenfelem. De nekem, vele ellentétben... vannak szövetségeseim. Őtőle... elég sokan távolodtak el ezután. *Bólint lassan.* - A szövetségesekben meg sokkal, sokkal több erő rejlik, mint egy egyszerű hülyeségben. Amortentiát itatni valakivel, és megfektetni magadat vele... nem kell nagy ész hozzá. *Bólogat, nos igen.* - Ne mondj ilyet. Éééén lógok nap mint nap Lawrence-el, és azt hiszem sikerült kiismernem... na néha tud meglepetést okozni, de egy dolgot tutira tudok. *Néz komolyan a lányra.* - Barátként tekint rád. És igenis fenékbe billentene, ha megtudná. Lehet, hogy nem viszonozza az érzelmeidet... de barátként tekint rád. *Aztán a lány megy, Chris pedig utána... szépen elkíséri a Préri kutya hálóig a lányt, majd ő maga elindul... elfele.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 11:01 am | |
| -Nem nem gondoltam...*motyogja a lány kissé zavartan. Amikor a fiú sötétten elmosolyodik akkor egy halvány mosoly jelenik meg az arcán, de ez sem az igazi mosoly.*-Én tudom, hogy ügyes vagy meg minden, de azért ne becsüld le Samanthát se. Látod miket csinál!*mondja a lány nyugodta hangon, talán egy kicsit kezd megnyugodni. Vagy csak próbálja elterelni a gondolatait. Lawrence nevére csak ijedten kapja fel a fejét.*-Majd egyszer talán valamikor elmondom neki...De nem akarom ilyennel idegesíteni, meg aztán lehet nagyívben...khm nem érdekelné...*mondja a lány, majd csak vállat von. Amikor Chris szúros tekintettel pillant akkor csak bólint, talán kicsit habozva, de bólint.*-Nevermore!*suttogja a lány, majd csak feláll.*-Én most asszem megyek! Kicsit fáradt vagyok alszok egyet szerintem...*mondja a lány, majd a fiúra pillant.*-Jösz?*teszi fel neki a kérdést, majd, ha igen akkor a Második emeleten elköszön a fiútól ő pedig tovább battyog a harmadikra. Besétál a Préri kutyába, majd ledől az ágyra és hagyja, hogy magával ragadja az álmosság. Hagyja, hogy békés álmokba csöppenjen....* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 10:50 am | |
| - Csak ki akartam emelni, hogy törődök veled. Gondolod, hogy... én... bárkivel, aki ott van? Nehogy azt hidd. Jana se. *Arra, hogy elhatározott volna valamit, csak sötéten elmosolyodik.* - Hidd el... határozottan alábecsül engem, ha azt hiszi, rosszabbat nem tudok neki nyújtani annál, hogy bántsam. Nem fogom megütni, nem fogok se pálcát, se más fegyvert ráemelni. *Mondja mosolyogva, majd ugye magához öleli Susant, és felsóhajt.* - Fine. De csakhogy tudd, Janától többet kapnál mint tőlem. És szerintem azt se tennéd ki az ablakba, amit Lawrence-től kapnál. *Lepillant szúrós szemekkel.* - Hát nagyon remélem, hogy megszabadultál a többitől. És Susan, ha még egyszer... *Nem fejezi be a mondatot. De nem is kell.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 10:35 am | |
| -Te hoztad elő!*morogja a lány, aztán a Samanthás ügyre csak megcsóválja a fejét.*-Látom elhatároztál valamit!*mondja a lány, miközben megigazítja a hajtá. Kicsit úgy néz ki mint valami utcalány. Amikor a fiú válaszol akkor csak megrázza a fejét.*-Én nem akarom!*suttogja a lány alig hallhatóan, miközben a tenyerébe temeti az arcát.*- Nem ilyennek képzeltem el az életem!*válaszolja a lány, majd csak leül a földre hátát neki vetve a falnak. A lány végül felsóhajt majd ránéz a fiúra.*-Elmondod valakinek is?*kérdezi meg a lány. Hát igen egy valamitől tart arra, hogy rájön esetleg Lawrence , hogy mit művel magával.*-Ugye neki nem fogod elmondani?*kérdezi meg a lány, majd megtörli az arcát. Aztán újra a fiúra néz.*-Ami megmaradt azt beleöntöttem a mosdóba!*mondja a lány aztán elkezd gondolkozni. Mit csináljon? Tényleg kezd megőrűlni?* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 10:25 am | |
| - Na jó, ezt már azt hittem lerendeztük. Nem voltunk józanok, de megtörtént, slussz. Hacsak időben nem mész vissza, és nem rúgod seggbe a múltbéli önmagadat, hogy "ne igyál te idióta", akkor nem is fog változni. És én arra szavazok, hogy ezt ne tedd meg. *Mondja, félrebillentett fejjelé. A következő szavakra keserűen elmosolyodik.* - Ó, sokkal rosszabb vár rá életben, mintha megölnénk. *Suttogja, és valami sötét, és aljas fény csillan fel a barna szemek mélyén. Nos igen... ha Christopher Strife-on múlik Samantha Troops ezerszer és ezerszer meg fogja bánni, hogy ilyesmire vetemedett. És mindez anélkül, hogy a fiú megint hozzáérne. Vagy ha megbánni nem is fogja... a bűnét nem fogja elfelejteni. Chris olyan lesz neki, mint Edward Elricnek az automailje, és az öccsének a páncélja... az örök emlékeztető a bűnre, amit elkövetett. No de az egy másik hely, másik alak. Most Susan átöleli, mire Chris felsóhajt, és visszaöleli.* - Az egyes-egyedül rajtad múlik, Susan. *Mondja teljesen komolyan.* - Nem rajtam. Nem a családodon, nem a szobatársaidon. Rajtad. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 10:11 am | |
| *A lány csak valami nyögés szerű hangot ad ki a fiú szavaira, majd csak megforgatja szemeit.*-Persze mert akkor is be voltam baszva...De amúgy az sem történt volna meg, ha józanok vagyunk...*jegyzi meg a lány hidegen, majd csak kihuzza magát. Már amennyire ki tudja magát, mert hát azért nem valami fitt a csaj. Amikor a fiú megfordul akkor csak felsóhajt. Végre elmegy mi? Nah jó nem! Amikor a fiú újra megszólal akkor csak furcsán összeszorúl a szíve a barát szóra. Lehunyja a szemeit, majd amikor kinyitja könnyek kezdenek el folyni belőle. Amikor a fiú pár csak pár lépésre van tőle akkor kicsit imbolyogva megindul a fiú felé, majd megáll előtte. Végig hallgatja annak a szavait, majd csak nyel egyet.*-Egyáltalán nem tartalak köcsögnek és, ha Samantha bármit is elmer rólad mondani akkor a két kezemmel fujtom meg...*mondja a lány komolyan. Majd Chris szavaira csak egy keserves mosoly suhan át az arcán. A lány csak elérzékenyülve nyúl a fiú után, majd átöleli. A lány mostmár tényleg rázkódik a sírástól. Majd egy kis idő után csukladozva szólal meg.*-Köszönöm!*suttogja a lány, majd csak lehunyja a szemeit.*-Tudom, hogy egy nagy baromságot csináltam..*suttogja a lány, majd csak eltolja magát a fiútól.*-Ugye nem fogok rászokni?*kérdezi meg a lány kétségbesetten. Majd csak vesz egy mély levegőt. Smaragdzöld szemeivel a fiú arcába néz.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 9:58 am | |
| *A lány eltávolodik, mire a csípőjére teszi a kezeit.* - Peeersze, semmi közöm hozzá. Tudod mit, nem is érdekel, azért volt az az éjszaka is, mert utállak, és igazából csak azt akarom, hogy pocsékul legyél. Most, hogy ezt elértem, csáó, itt se vagyok. *Int, és el is fordulne, de csak egy háromszázhatvan fokos fordulatot tesz, és ismét a lány felé fordul.* - Csak annyi közöm van hozzá, hogy a barátom vagy. Én legalábbis annak tartalak. És nem, nem fogom végignézni, hogy az egyik barátom élőhalottá változik, és nem mágia miatt, hanem azért, mert szétdrogozza az agyát. *Ismételten közelít Susan felé, és arra mindvégig figyel, hogy a lány ne indulhasson el az ajtó felé, mert akkor egyből elkapja. Megáll a közeledésben, pár lépésre Susantól, és mindeddig kicsit meggörnyedt tartásban állt, most kihúzza magát.* - Lehet, hogy utolsó tuskó köcsögnek tartasz, amiért megütöttelek. *Mondja halkan, éles a kontraszt az előző hangszínéhez képest.* - De tudod mit? Nekem már úgyis mindegy. Samantha alighanem már elterjesztette mindenfelé, hogy egy utolsó seggfej vagyok, aki lányokat üt meg. Higgy amit akarsz, de itt és most megesküszöm neked Susan Watson, hogy nem fogom hagyni, hogy tönkretedd magad. Ha még egyszer megérzi rajtad a szagát Lilith... vagy megtudom... nem csak pofont fogsz kapni. Nem fenyegetlek. Ígérek. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 9:51 am | |
| *Susan csak tébolydultan rázza meg a fejét amikor a fiú követi. A lány csak próbálja ellökni magától a fiút amikor az felsegíti a székre. Bár valószínű nem sok sikerrel nincs abban a fizika állapotban, hogy fiúkkal kötekedjen. A lány csak figyeli a fiú reakcióit, majd amikor az elkever neki egy pofont akkor csak megdöbbent arccal mered rá. Kicsit meg is inog a széken, majd fogja magát és egy gyors mozdulattal feláll. Most nem az ajtóhoz megy hanem csak feáll és eltávolodik a fiútól. Szólásra nyitja a száját, de nem jön ki rajta hang hanem csak valami nyöszörgés.*-Mi, hogy a?-motyogja a lány zavartan, de nem nagyon jön ki értelmes szó a száján. Végül csak megszólal kissé hidegen, no meg bunkón.*-Neked mégis mi közöd van hozzá? Senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálok magammal...*mondja a lány majd maga sem veszri észre, hogy a hangja egy oktávval feljebb csúszott. Természetesen nem gondolja komolyan ezeket a dolgokat és Chris is ismeri talán annyira, hogy ezt észrevegye.*-Idióta? Valóban? Akkor meg nem értem minek foglalkozol egy idiótával?*teszi fel a kérdést kicsit nagyképűen, majd csak ránéz az ajtóra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 9:39 am | |
| *Susan hátrál, Chris utána, ugyanúgy, lassan. Lassú, könnyed, szinte hangtalan léptekkel megy Susan után - tornacipőben ez nem nehéz, egyáltalán nem. Mint egy ragadozó, mint egy kutya, aki elől hátrál az áldozata, ő viszont nem akarja hagyni, hogy elmenjen.* - Gyerünk. *Sziszegi, majd amikor Susan lerogy, lehajol érte, magragadva a lány két vállát, felhúzva, egyszerűen leültetve a székra a síró lányt, hogy ne a padlón kucorogjon. Arra, hogy meg akar halni, csak összeszorítja a száját, a következő szóra viszont felizzanak barna szemei, jobb keze lendül, és egy hatalmas pofon csattan Susan arcán. Kisebb csoda lenne, ha nem zuhanna ettől földre a lány.* - Ha meg akarsz halni, akkor ezzel a lehető legjobb úton vagy, idióta. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 9:36 am | |
| * Amikor a fiú elé áll akkor csak megdermed nem mer megmozdulni sem. Elég érdekes látvány az biztos, talán utoljára akkor viselkedett így amikor látta holtan összeesni az anyját. Talán még akkor sem volt ilyen állapotban. Amikor Chris megszólal akkor csak megrázza a fejét és elkezd hátrálni.*-Nem..*suttogja a lány szinte már levegőért kapkodva. Végül csak imbolyogva oda sétál a zongorához és megkapaszkodik benne. Majd csak összecsuklik a lány és földre zuhan. Összegömbölyödve fekszik a padlon, miközben sír.*-Én meg akarok halini!*sikítja szinte a lány, majd csak ököllel belecsap a padlóba. Végül csak vesz egy nagy levegőt, majd kinyögi a választ.*-Drogot...*mondja a lány miközben néha néha megrázkódik a sírástól.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 9:29 am | |
| *Amikor Susan feláll, Chris ellöki magát a zongorától, hátrákl pár lépést, egyet oldalra, és pontosan Susan és az ajtó között áll így, elzárva a lánytól az egyetlen lehetséges menekülési útvonalat. Kis terpeszben áll, kezei immáron leengedve, nem fonja őket össze, és arcvonásai furcsán megkeményednek. Mintha... már tudná.* - Mondd ki. *Mondja, szinte hideg hangon, barna szemeivel továbbra is a lányra nézve. A magyarázkodással, a "nem akartam"-al nem törődik.* - Gyerünk, mondd ki. Mit vettél ott a piacon. Mit vettél be? *Szinte sziszegi a szavakat. A lánytól akarja hallani, hogy mit. És nem, nem hagyja, hogy elmenjen. Választ akar. Most.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 9:25 am | |
| *A lány még mindig csak ül, de most megsem mozdul. Úgy mint aki szöget nyelt. Akár egy szobor. Bőre is elég sápatag. Amikor Chris megszólal akkor pillantását a fiúra emeli, majd csak megcsóválja a fejét.*-Ha nem jött volna oda biztos nem veszem meg...Én nem akartam, csak csak....*mondja a lány kétségbeesetten. Kezei amik eddig a zongorán nyugodtak most kissé elkezdenek remegni. A lány csak idegesen feláll, majd az ajtó felé indul meg. Mikor már majdnem odaért akkor megtorpan és a padlót kezdi el fixírozni. A szívverése teljesen felgyorsult. Szégyenli magát ami azt illeti. Legszívesebben elásná magát a föld alá. Azt pedig tudja, hogy a fiú nem fogja békén hagyni amég meg nem mondja , hogy mi történt. A lány óvatosan visszafordul a fiúhoz, majd ránéz. Nem mond semmit, bár a pillantásából elég egyértelmű, hogy mit akar mondani. Talán egy sajnálomot...Végül csak suttoga szólal meg.*-Tényleg nem akartam...Ugye elhiszed?*kérdezi meg a lány szinte könyörögve.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 9:17 am | |
| *Chris figyel Susanra, figyel, nem véve le a szemeit róla egy pillanatra se. Lilith lassan csóválja meg a fejét.* Bájitaltól nem változik meg az ember feromonja, legalábbis nem így. Ez... valami más. Teljesen más. *Chris csak bólint, bár ő aztán nem érzi az emberek illatanyagait. Azt meghagyja Lilithnek, mégiscsak ő ak utyább kettőjük közül.* - Na, remek, legalább eljutottunk valameddig. És, mit szermányoltál be a sötét negyedben? *Kérdezi, oldalt dőlve a zongorának, mellkasa előtt összefonva a karjait, miközben egy gyanú kezd feléledni az elméje mélyén.* ~Csak nem... nem, annyira... ennél ő okosabb... ugye?~ *De nincs válasz Lilithtől az elméjében. Susan válaszára várnak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 9:12 am | |
| *A lány csak megcsóválja a fejét. Majd vesz egy levegőt és megszólal.*-Tudod a bájitalok elég sokszor megváltoztatják az ember hangulatát, érzelmeit. Vagy csak szimplán megölnek, elveszik tőled az életet.*mondja a lány halkan, majd egy kis szünetet tart aztán folytatja.*-Azért voltam olyan vidám mert Eufória Elixírt ittam...*válaszolja a lány, majd egy könnycsepp gördül le az arcán. Pillantását elkapja a fiúról, majd csak elnéz a poros padlásban.*-Azt hittem, majd jobb lesz a bájitaltól, de nem utána sokkal rosszabból éreztem magam. És...és múltkor lenn voltam Nellondban...A sötét negyedben...*mondja a lány, de itt elcsuklik a hangja nem mond többet. Csak mered bele a semmibe. Aztán Chrisre néz. Pillantása meggyötört.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 9:03 am | |
| *Hát, akkor hamarosan meg is tudja, hogy Christ nem lehet leszerelni. Egyszerűen nem. Kivéve ha élve eltemeted. De akkor meg kiássa magát a tőrével, és este azt veszed észre, hogy rádrúgja az ajtót, és követeli a választ. Makacs egy lény, az már biztos. Amikor Susan visszakérdez, Chris csak felvonja a szemöldökét.* - Az igazat. Miért vagy ilyen. Mi történt? Tegnap láttalak órán, még teljesen vidám voltál. Mi. Történt? *Kérdezi tagoltan, előrehajolva.* - Nem kérek több visszakérdezést. Választ akarok hallani. *Hangja immár teljesen ellentmondást nem tűrő.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 8:59 am | |
| *Hát inkább az előbbi, mint az utóbbi. A lány csak tovább játsza adalt, majd amikor a fiú az álla alá nyúl akkor csak belenéz a barna szempárba. Arca teljesen kifejezéstelen. Lilith kérdésre csak vállat von. Chris parancsolására csak szomorúan néz rá a fiúra, majd elkapja a fejét és visszafordul a zongorához. Az biztos, hogy elég makacs a lány. Susan újra kezdi a dalt, majd hirtelen csak abbahagyja. És csak ül, ül és mered a semmibe. Gondolatok százai keringenek a fejében. Minden olyan homályos mintha a tegnapi események legalább tíz éve megtörténtek volna. A lány végül felsóhajt és a fiúra néz.*-Mit akarsz hallani?*kérdezi meg a lány kissé rekedtes hangon, majd belenéz a fiú szemeibe. A lány szemei teljesen élettelenül merednek bele Chris szemeibe. Mintha valami üres kút lenne amiben zöldes fény kavarog.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 8:52 am | |
| *Hát, ha Susan azt hiszi, hogy ennyivel le tudja szerelni a srácot, akkor vagy nagyon naív, vagy alaposan félreismerte. PEdig a naivitás az Chrisnek a sajátja. De most annyira bizony nem naív, hogy el is higgye.* Határozottan furcsa a szagod. Mit műveltél, Susan? *Kérdezi a kutya halkan, Chris pedig kinyújtja a kezét, a lány álla alá nyúl, felemelve azt, ezzel kényszerítve. hogy Susan ránézzen.* - Mondd. *Ellentmondást nem tűrő hang, a barna szempárból az előző általános vidámság eltűnik, és csak komolyan csillannak meg a padlás enyhe fényében.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 8:47 am | |
| *A lány csak tovább játszik, amikor Chris belép. Az arca nem rezdül csak ül mint valami robot és üti le a zongora billentyűit. Mikor Lilith oda megy hozzá szinte észre sem veszi. Mikor véget ér a dal akkor csak megfordul, majd Chrisre néz. Szemei semmit mondóan merednek a fiúra, arca teljesen kifejezéstelen.*-Szia!*suttogja végül halkan, majd újra visszanéz a zongorára aztán meg újra a fiúra. A kérdésre csak vállat von.*-Semmi...Jól vagyok!*suttogja a lány, majd csak elfordítja a tekintetét nos, igen soha nem tudott jól hazudni a lány az biztos. A lány végül csak unuttan elkezd ütni a zonogorán egy billentyűt, semmi értelme annak amit csinál. Végül újra elkezd játszani. Valami egészen olyat mintha egy temetésen lenne.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 8:40 am | |
| - Emléééékszel? Egyszer Arnu merényletet követett el itt ellenem. Csak korcsolyát adott rád... És az felér egy halálos merénylettel. Hiányzik Arnu. Hehe... elképzeltem mit kapott volna Samantha tőle, ha még itt lenne... ééén, aki nem direkt adtam be neki, kaptam egy Ardordot meg egy kisebb párbajunk is volt. Jáháááj, szerintem akkor tényleg temethettük volna Samanthát, ha Arnu még itt lenne. De Jacket is, hogy volt olyan bamba, hogy harmadszor is bevette... Az is igaz. *Vidám párbeszéd, ahogy Chris és Lilith bemásznak a padlásra.* - Szevasz, Susan. Hát veled meg mi történt? *A lány láthatja, hogy Chris már ismét a régi... ismét élet van a barna szemekben, ismét könnyeden mozdul felé. Lilith a levegőbe szimatol, gyanakodva, a lányhoz csoszoga, egyértelműen őt szagolgatva.* Furcsa a szagod, te lány... *Jegyzi meg, felpillantva rá, mire Chris is félrebillenti a fejét.* - Mi történt? *Kérdezi aggódva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Ápr. 22, 2010 8:34 am | |
| *Egy nem éppen fitt lány közelíti meg a Titkos Padlást. Tegnapi "kiruccanása" óta a lány enyhén szólva le van lassulva, talán még a zombit szót is lehetne rá alkalmazni, sőt talán ez a legjobb kifejezés rá. Mindenesetre nem csak fizikailag néz ki szarul, de lelkileg sincs valami jó állapotban. A lány szemei alatt sötét karikák vannak. Tekintete kissé bamba is lehet. Amikor a lány felér a Titkos padláshoz akkor csak körbenéz, majd a régi zongorához megy. Végig simít rajta aztán, csak leül és elkezd játszani. Egy szép, szomorú dalt. A lány elég érdekes dolgot csinál néha-néha hangtalanul mozog a szája valószínüleg csak suttog. Elég érdekes látvány az biztos...*
// A játszott dal: https://www.youtube.com/watch?v=w2cFEHM9yMw // |
| | | Mary N. Juliett Diák
Főkarakter : tamus.fruzsina@hotmail.com Hozzászólások száma : 32 Kaszt : Üzenőláda : Ne add magad másnak mint, ami vagy mert az soha nem vezethet jóra!
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Vas. Ápr. 18, 2010 4:05 pm | |
| *Mikor Mary meghallja a Titkos Padlás nevét egyből elkezd fantáziálni.* ~Ki tudja, hogy milyen titkokat rejthet ez a hely!~ *Sietősen körbenéz Mary és már követi is Lizbeth-et a következő helyre.* | |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Vas. Ápr. 18, 2010 4:01 pm | |
| *Körútjuk következő állomása, a Titkos Padlás. Benyitnak, majd körbenéznek.* -Itt sok kacat van, de mindig lehet valami hasznosat találni. Néha nézz körül, hátha találsz valami izgalmasat. *Magyarázza, majd ismét hagyja a lányt, hogy nézelődjön. Amikor úgy érzi, hogy végzett, elindul a következő állomáshoz.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás | |
| |
| | | | Északi torony - Titkos padlás | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |