Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 78 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 78 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Északi torony - Titkos padlás | |
|
+88Titokzatos idegen Speranza di Bagliore Sasha Lupinien Adam Kerphina Gabriella Ophelia Milena Lincoln Lawrence Ivona Ivanovna Isabella Newton Samuel J. Colwell Villámléptű Athanar Mila Zelenkova Evelyne Oriole Raven Blackmoon Caleb Dawson Ivo Todorka Ayla Madyzyn Aurora Valanthe Mediaris Daran Fila Chirs Molly Grozda Aleksandar Grozda Andrea Tabassum Hua Xiangfeng Andréa Bontavier Miley Hortingberg Atum Malah Johnny Lecker Estera Linnet David Branson Lola Hugley Lumiére el Michelle Nicolas Demerest Bianca Phelps-Blamely Aeryn Baker Martin Silent Patrick Baker Belnis Undomiel Clare Sparkle Jack Darkfield Tim Leopold Emily Kyra Beawer David Robert Beawer Mary N. Juliett Amelia Davenport Ariadné Tanith Lizbeth Westlive Nemes Kida Caroline Johansson Saniyya E. Miguela Eva Katherine Mary Black Rufina Roksana Roseberg Maggie Foster Larissa Ravenwood Senna Marsine - archiv Kalandmester Senilla Rachel Roseberg Petra Alexis Yordan Lola Lois Burn Laura Wylee Shiwo Altolos Selena Angel Demetria Evangelos Yasmine S. Moore Spirit Oldevent Rayko S Dragomir - archiv Aleksandar Stefan Andrey Bogdan Missy de Vontier Alessy de Vontier Crissy de Vontier Pierre Bontavier Leona Arts Rosalie Hooper Celso Eustorgio Bonifacio Blanche Ravenwood-archiv Samantha Troops Aaron Drawer - Allidon Miranda Wilson Elisaveta Mira Katerina Svetlana Elizabet Kingston Sean Randy Zealot Concordia Xanto Hunyadvári Szevér Katerina Shezhana Varvara Aali White David Grivalt Ann-Tabitha Serenity Cirelin de Sovalon 92 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Északi torony - Titkos padlás Vas. Júl. 12, 2009 3:58 pm | |
| First topic message reminder :Kevesen találják meg azt a kis rejtekajtót, ami a Kilátóba felvezető lépcső mögött nyílik. Vasajtóról van szó, de mégsem olyan nehéz hála a mágiának. Egy kis fémretesz eltolásával, könnyedén be lehet jutni, de persze kiszúrni magát az ajtót már egyáltalán nem ilyen egyszerű. Az ajtó egyébként egy méter magas, tehát nem lehet kinyújtózkodva beférni rajta, habár koboldok előnyben vannak. A sima diákoknak kicsit össze kell húzni magukat, afféle Aliz-csodaországban utánérzés. Belépve már látni is a kis helyiséget, ami végül is annyira nem is kicsi, sőt mondhatni meglepően nagy, ahhoz képest, hogy a toronyban talált helyet magának, vélhetően tértágító bűbájjal kezelték. Kinézetre olyan, mint egy átlagos padlás, tele van lomokkal, régi holmikkal, és nem kevés itt a por sem. Akkor se lepődj meg, ha kósza pókokba botlasz, hisz ők szeretik a félhomályos sarkokat. Van itt régi, kissé fals zongora, vázák, kihajított cipők, ósdi szekrények, antik külsővel. De mégis...ki tudja mire bukkansz a sok lom között, talán egy régi lakó naplója is itt hever, és afféle legenda is szól a helyről, hogy az elveszett holmik is itt találnak végső lakhelyet, tehát lehet, hogy az elkallódott pennádat is megtalálod is. Bár, hogy hogyan került ide, az rejtély marad...talán örökre. Szóval a sok lom között, akár még becses, titkos, különleges tárgyakat is találhatsz. A falakon nincs fényforrás, se lámpa, se egyéb, hisz ritkán jár itt bárki is. Akad 1-2 poros kép, de ide a portrék se túl gyakran szoktak ellátogatni. Egyetlen kis ablak van, körülbelül 20 centi átmérőjű kerek darab, afféle, mint a hajók ablaka. Nem sok fény szűrődik itt be, főként éjszaka, akkor szinte vaksötét van... írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 31, 2010 6:10 pm-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Amelia Davenport Diák
Főkarakter : szokai1997@gmail.com Hozzászólások száma : 126 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Szomb. Márc. 27, 2010 8:39 pm | |
| *Amelia meglepődik, hogy az állat bocsánat daimón megszólal hisz csak a gazdájukkal szoktak beszélni, azért Amelia meghajol a daimón előtt evvel is ki nyilványitva tiszteletét. A lány azt is az eszébe vési, hogy a manók szoktak lopni, nem árt ha tudja, és már azt is tudja ha eltűnik valami itt kell keresnie. Aztán látja, hogy Ann megtalálja azt amit keresett , pedig most akart segíteni.* -Én Újzélandról érkeztem és te? Nem hiszem, hogy találkoztunk már! *Mondja és a lányra mosolyog*
///fagy/// | |
| | | Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Szomb. Márc. 27, 2010 8:18 pm | |
| -Laefe! Üdvözletem kisasszony! *köszön vissza a tigris a legnagyobb udvariassággal* ~Én ezt a manót kinyírom, mégjó, hogy van tőröm, bár igaz, az kevesebb fájdalmat is okoz...~ *gondolja a lány, de persze semmit se fog csinálni, maximum annyit, hogy holnap a gyakorlóteremben kiadja a dühét magából* -Tőlem egy manó vett el egy levelet, és a hajcsatomat, és a manók ide szoktál eldugni az általuk mástól elvett tárgyakat *mondja Ann mosolyogva és tovább keres, aztán ahogy arébb lép reccsen egyet a padló, és ahogy jobban megnézi Ann, hát ott van egy kis titkos rekesz,és a rekeszben benne van a manó által ellopott csatt és levél* -Hát látod vannak rejtekhelyek itt *mosolyodik el Ann, majd a táskájába teszi a levelet, a csattot pedig a hajába* -Te honnan jöttél? És mikor? Nem nagyon láttalak még az iskolában *bár az is lehet, hogy már találkoztak, de hát ugye a sok-sok diák között el lehet felejteni, hogy kit ismer már az ember, vagy esetüntben a tünde.* | |
| | | Amelia Davenport Diák
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Szomb. Márc. 27, 2010 8:07 pm | |
| *Amelia egy bársonyos hangot hall, ami vissza köszön, plussz fejet is hajt a daimónjával. A lány bemutatkozik, amit Amelia elraktároz a fejében. * -Az én nevem Amelia Davenport és a Davenport család első női leszármazottja! *Mondja kedves hangon majd a kígyója felé int.* -Ő pedig Devil, egy hírhedt nőcsábász és egyáltalán nem hasonlít ebben rám! És benne kit tisztelhetek? *Kérdezi és most a tigris felé int. * -Igazából nem hagytam el semmit csak erre vitt az út és hát bejöttem ide ami megérte! *Villant egy mosolyt a lányra.* | |
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Szomb. Márc. 27, 2010 7:48 pm | |
| -Én nem tudom, ha nem kerül elő, annak a manónak az lesz a legkisebb gondja, hogy kitekerem a nyakát *kezdett el duzzogni Ann, miközben tovább keresett* -Elintézem, hogy csak lépcsőket takaríthasson ebben az iskolában... *és a kapcsolatai révén tényleg megtehetné ezt a lány, de nem fogja, nem olyan lelkületű szerencsére. Aztán nyílik az ajtó, és egy lány lép be a daimonjával* -Sziasztok! *hajol meg a nagy tigris is illedelmesen. A meghajlásból már látszik, hogy nem egy ember a fiatal hölgy, aki tulajdonképpen 38 éves, és igen, egy fél-tünde. Bár a csuklyája a fején van, és az alól csak bársonyosan csengő hagja hallatszik, kezét a lány felé nyújtja* -Ann-Tabitha Serenity, a Serenity család első számú örökösnője *hát igen ezt a bemutatkozást is szoknia kell, hiszen egy-két év múlva pontosan ez lesz a feladata, igazgatni a Serenity birtokot, és az összes olyan dolgot itézni, ami kapcsolatos a Serenity családdal* -Mi járatban erre? Nem nagyon szoktak erre mások járni...kivéve hacsak nem tőlük is eltulajdonítottak valamit a manók *teszi hozzá a lány mosolyogva, majd a lányt figyeli hosszan. Zöld szemei csak úgy csillognak a csuklyája alól, és idővel ahogy lehajtja a csuklyát előkerül a tündékre jellemző hibátlan arc is.* | |
| | | Amelia Davenport Diák
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Szomb. Márc. 27, 2010 7:36 pm | |
| *Amelia lépked az ajtó felé. Lassú hangtalan léptekkel halad, miközben Devil ott tekereg a lábánál. ~Hova megyünk kedvesem~ Kérdi a kígyó. ~Oda~ Mutat Amelia a közel 1 méter magas ajtóra. Oda lép és benyit mielőtt belépne fényt gyújt a pálcájára és meg is indul de megtorpan, bent is fényt lát. Előreszegezett pálcával lép a terembe, ahol egy lány és egy tigris alakját rajzolja ki a fény. * -Sziasztok! *Köszön hangosan és elindul a lány és a daimónja felé. Devil ott csúszik mellette mint mindig és bizalmatlanul méregeti a tigrist és a lányt.* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Szomb. Márc. 27, 2010 7:17 pm | |
| *Ann érkezik meg a titkos padlásra a tigrisével, Laefevel* -Mi lehet Elrosszal? *kérdezte a lány elgondolkodva* -Ne aggódj, Ann! Ő a jég hátán is megél! *tette hozzá a tigris nyugtatva a lányt. Igaz, Ann írt már Elrosnak, de valahogy mostanában nem nagyon volt idejük beszélni egymással* -Ugye tudod mennyire szeretem őt? *és a tigris bólogatott a lánynak. Nyílt a titkos padlás ajtaja, és a tigris más is kimondta, amit eddig csak gondolt* -Tényleg muszáj oda bemennünk? Nem szeretem ezt a helyet. *ez azért hihetetlen, mert ugye egy hatalmas tigris áll most előttünk, és nem egy ijedős kismacska, na de ő Laefe... A lány viszont határozottan lépett előre* -Gyerünk, gyáva nyúl! *szólt vissza a tigrisnek, és már fényt is gyújtott a pálcájának a végén* -Te is tudod hogy miért vagyunk itt! Meg akarom találni azt a levelet, és a csattomat, és tudni lehet, hogy amit a manók tesznek el, azt itt dugják el. Tehát, mi meg megkeressük *mondja a lány a legkomolyabban és keresgetni kezd.* | |
| | | Ariadné Tanith
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 274 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Márc. 23, 2010 7:57 pm | |
| Az osztálytársaid? Ez érdekes fejlemény. Bár nem értem, hogy az iskola védelmi rendszere miért nem lépett működésbe. *Látja hogy a lány az óráját nézi, hát igen, neki is mennie kéne lassacskán, de végighallgatja Spiritet.* Hát azért nem ilyen egyszerű. *mosolyogna el, de megint tüsszent, amitől bosszankodó arcot vág.* Az egyik stílusa nem igazán jön be, olyan nyers, és minden lánynak teszi a szépet. A másik pedig nagyon sármos, de mintha neki is mindegy lenne, hogy kivel kavar. És ami még nem lenne elég, múltkor letámadott, és megcsókolt. Elismerem, hogy jó volt, de hogy képzeli? Nem is ismer az az arcátlan gazember. *picit remeg a hangja, de nem tudja, hogy miért nem tud dühös lenni Patrick-re. Aztán végül mindketten felállnak.* Rendben, még egy pici sétálás belefér, de már közeledem az éhenhaláshoz. *Elindulnak lefelé a padlásról.* | |
| | | Spirit Oldevent Diák
Főkarakter : kérdd el ^^ Hozzászólások száma : 152 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani szeretnél csak írj egy üzit, ha elérhető vagyok és máris mehetünk.
Persze, ha válaszolok xD
Ami biztos ^^
'09 November hónap szerepjátékosa cím - Allidon
'09 December hónap szerepjátékosa cím - Allidon
'10 Január hónap szerepjátékosa cím - Allidon
'10 Február hónap szerepjátékosa cím - Allidon
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Márc. 23, 2010 7:51 pm | |
| - Igaziból az osztálytársaim robbantották fel a sulit, de errpl nem tud senki úgyhogy psssztt! Benned megbízok, hogy senkinek sem mondod el. *Mosolyog egyet majd körülnéz, és rátekint a karórájára. Hamarosan mennie kell. itt a vacxsi ideje, meg amúgy is a kis plüssmackóját egyedül hagyta a szobájában. Már nagyon hiányolhatja a lányt.* - Hét az szép, egyszerre ketten. Hihi. Csak bírd túlélni. Hát, hogy kezeldd.. Aki neked jobban bejön úgy egybe azzal járj, ha szeretnél, a másikkal meg kedvesen meg kell értetni, hogy nem a te eseted, és hogy inkább maradjatok csak a világon a legjobb barátok. Biztos megértené, bár nem ismerem a fiút, akiről szó van. *Körbetekint.* ~ Lehet, hogy holnap feljövök ide kicsit takarítani, minden nagyon poros. ~ *Szinte szemébe sem tűnik a félhomályban, hogy Ariadné haja fehérre vált, de amikor észreveszi kicsit elcsodálkozik, amit arcán is látni lehet. Nem különösebben furcsa számára a dolog. Azokhoz képest amiket már Ő átélt. Int egyet, hogy kezdjenek lefelé sétálni, reméli a lány követi őt.* | |
| | | Ariadné Tanith
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Márc. 23, 2010 7:21 pm | |
| Akkor nagyjából egyidőben érkeztünk, furcsállom, hogy még nem találkoztunk, bár már hallottam rólad. *mosolyog, miközben továbbra is orrfúj.* Na nem kell megijedni, semmi élvekibelezős sztorit, csupa jót. *Észre sem veszi, de hófehérre vált a haja, úgy tűnik az alergia ilyen hülyén befolyásolja a metamorfmágiáját.* Igen? Mi történt az iskoláddal? Nem szoktak csak úgy lerombolódni az iskolák. Megtámadta valaki? *vonja fel a szemöldökét, eléggé nagy az igazságérzete.* Köszönöm szépen, megyeget, bár vannak tárgyak, amik határozottan nem az én izlésem, de majd jövőre jön végre a nekromancia. Már előre elolvastam a tanmenetet, és alig várom, hogy kipróbálhassam őket élesben. Azért van némi előnyöm, hogy szakmegbízott vagyok, néha belóghatok a tanáriba leskelődni. Amíg le nem szedik a fejem. *Elgondolkozik, aztán kiböki.* Magánéletileg... fura módon annak ellenére, hogy sosem fiúztam, most ketten is rámhajtottak, és nagyon nem tudom, hogy hogyan kezeljem. Nem vagyok az a cicababa tipus. Van ötleted? | |
Főkarakter : kérdd el ^^ Hozzászólások száma : 152 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani szeretnél csak írj egy üzit, ha elérhető vagyok és máris mehetünk.
Persze, ha válaszolok xD
Ami biztos ^^
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Márc. 23, 2010 7:13 pm | |
| *Érdekes, de egyben mókás is. Furcsa. De kinézetre nagyon megnyerő. Spiritnek első benyomásra is már szimpatikusnak tűnik a diáklány. Reméli, hogy nem is rontja el kettőjük, eddigí még felhőtlen viszonyát, bár ahogy magát és a sok hülyeségét ismeri, ez bármikor bekövetkezhet. Körülnéz a kézfogásuk után.* - Hát, tavaly október óta koptatom itt a padokat és rontom a levegőt. Dübronból jöttem át ide, kicsit lerombolódott ott a suli... vagyis nagyon. Csak por maradt belőle. És nem volt kedvem megvárni, míg újraépítik. Hihi. *Körülnéz, ő is leül az egyik fotelbe, Ariadné mellé pontosabban.* - Mi jók történnek veled mostanság? Hogy megy a tanulás? Nem láttalak még errefelé. Gondolom a szakunk miatt. Amúgy meg szép jelvény! *Dícséri meg a kitűzőtt helyzetjelző igazolványt az iskolai rajgsorban.* | |
| | | Ariadné Tanith
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Márc. 23, 2010 6:57 pm | |
| Hát neki nincsenek súlyproblémái. Tudja magáról, hogy a görög és az indián vér a két olyan származás a világon, amiből a legszebb gyermek születhet. Ettől függetlenül nincs elájulva magától, nem egy pasizós tipus, jó alaposan elküldte már Mátét többször a búsba, Patrick-kel pedig az emlékezetesen letámadós csók óta nem találkozott, és már kezdi kiheverni. A szörnyű allergia ellenére hűvösen felnevet, és elfogadja a nyújtott kezet.* Hát rendben van Spirit, taknyot rá. Annyira beteg vagyok, hogy nem is megfelelően köszöntem. A zombik tépjenek szét álmodban drágaságom. Azaz minden jót. *mosolyog továbbra is, aztán nyomatékosított hangnemben megismétli a kérdését, a kissé szeleburdi lány talán átsiklott felette* Régóta jársz ide? Nekem ez a második évem, Görögországban kezdtem a tanulást, de az elég ócska volt. *Ismét tüsszent, és kifújja az orrát.* | |
Persze, ha válaszolok xD
Ami biztos ^^
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Márc. 23, 2010 6:51 pm | |
| *Ahogy felér a lépcső tetejére, gyorsacskán, de óvatosan kinyitja az ajtót, és lassú léptekkel belép. Nehogy már leszakadjon a léc alatta, amilyen dagadt. Neki ez a véleménye a 47 kilójával. Senki sem tudja kirázni a fejéből ezt a hülyeségét, pálcikaember létére.* ~ Hát ja. Minden a régi. ~ *Kuncogja el magát. Körbesétál a szobában, a leesett könyveket próbálja rakosgatni. Az egyik leesik a kezéről és nagyot puffan, valamint egy kisebb porfelhőt hoz létre fél méteres körzetében. A lány nagy kézmozdulatokkal legyez a levegőben, mert mindjárt megfullad a sok portól. Hát a köny rakosgatás is máskorra marad. Felveszi és az egyik eldőlt polcra rakja, ahol már egy egész kupac építi a felhőkarcolónak készülő könyvépületet... Az ajtót természetesen megint nyitvafelejtette maga után. Rossz szokása... Körülnéz. Elég porszag lett, így az egyik bukóablakhoz siet, és kézzel lábbal nekifeszülve azt prbálja kinyitni. Végül az ablak megadja magát és kinyílik nagy reccsenéssel, mikor ezzel egyidőben betör a szélfúvás, és egy Spirit számára még ismeretlen személy érkezik a kis légtérbe. Odatekint. Korom fekete haját táncoltatja a szél Hülyén nézhet ki...* - Ohh. Üdv!! Spirit Oldevent! Allidonos. *Hallja a tüsszögést, de mivel Ő is kezdd megfázni, a sok hidegben futástól így nem zavartatja magát. Kezet nyújt.* - Csak nyugodtan. Taknyot rá! *Neveti el magát vidáman. Kicsit dinka, de Őt így kell szeretni. Nem ragadnak meg a fejében az Ő rá tett negatív kijelentések. Másik kezével pedig egy pink színű zsebkendőt nyújt a lánynak.* | |
| | | Ariadné Tanith
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Márc. 23, 2010 6:35 pm | |
| *Egy sötét árny közeledik a lépcsőkön felfelé, nem más mint Ariadné. Most nem variálgat a metamorfmágiával, a természetes alakját viseli, tehát hollófekete haj, és szénfekete szempár. A bőre picit halovány, de hát a nekromanták már csak ilyenek. Egész impozáns látvány lehetne, de a gyönyörű összképet beárnyékolja a rendszertelen időközönként bekövetkező tüsszögés. Nem megfázás, valami virágpor alergia lehet. De hogy hol szedte össze, arról lövése sincs, ugyanis ideje nagy részét a könyvtárban tölti, titkos, és nem kevésbé poros ősi fóliánsok olvasásával. Lehet, hogy valaki a ruháján hozta be a virágport, és úgy kapta el ezt a fránya dolgot. Mivel már napok óta tart a mizéria, teljesen be van dugulva az orra, és rettentően piros, nem tud megmaradni az épületben, ahol dohos a levegő, inkább felmegy sétálni a toronyba, hátha ott jobban kitisztulnak a légutai. A toronyba érve hangokat hall a padlás felől, ezért benéz oda, ahol egy számára eddig ismeretlen leányzó ejtőzik* Szia...haaaapci! *hát igen, már veszi is elő a zsepijét, ami az elmúlt napokban nagyon megviselt lett.* Bocs, alergia. Ariadné Tanith vagyok, még nem találkoztunk szerintem. *Nem nyújt kezet, mert fél a következő tüsszentéstől.* Régóta jöttél a suliba? *Ül le az egyik fotelbe.* | |
Persze, ha válaszolok xD
Ami biztos ^^
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Márc. 23, 2010 6:25 pm | |
| *Nagy nehezen kel ki reggel a puha ágyacskájából. A plüssmaciját egyedülhagyva felöltözik, gyorsan egy fekete farmert, sportcipőt és egy pulcsit ölt magára, majd búcsú puszit küld a szomorkásan néző szürke plüssnek. Nincs túl hideg úgyis futni készül, amiből még ki tudja mi lesz. Mindig beleesik valami váratlan ramazuliba. Tőle ez már megszokott. Kocogva lefut a sok-sok lépcsőn, közben pedig az ismerős arcokan integet, vagy köszön egy rövid Hello -t. Kicsit tornázik az épület előtt, pontosabban egy cserje mögött, hogy ne nézzék túlzottan hülyének, majd elindul a hosszú járdán elfelé. Pontosabban az egyik, már számára ismerős torony felé viszik a lábai. Egyszer járt itt. Kicsit érdekesen sült el minden. Sok seggreesés, meg a szokásos, hogy leégette magát Marcus előtt, bár a fiú egész jó fej volt vele, és segített neki felkelni. Avril is jó formáját hozta...* ~ Hm.. Kíváncsi vagyok, hogy azóta milyen változások történtek a padláson. Bár...100%, hogy semmi. ~ *Mikor odaér a torony bejáratához, belép a nyikorgó ajtón, végignéz a hosszas csigalépcsőn és elindul lassú léptekkel felfelé. Nem szabad itt szaladni. Ő mindig pofára esik. Tapasztalat .* | |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Márc. 22, 2010 6:59 pm | |
| *Liz nagyon el van telve új szerzeményével, de azért megpróbál figyelni.* -Szia! Jó éjt neked is. *Köszön el végül* *Majd int a cicának és elindul a szobájába, hogy jobban megvizsgálhassa a könyvet. Különben is izgul, hogy megkapta-e már a jósgömbjét amit rendelt.* | |
| | | Caroline Johansson Diák
Hozzászólások száma : 94 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Márc. 22, 2010 6:42 pm | |
| -Oh, ügyes cicád van. A jósgömbök tényleg érdekesek, biztosan a könyvtárban is sok információt találhatsz róluk, szerintem majd ott is nézz körül. *Javasolja Lizbethnek, miközben magához szorítja a botot, és továbbra is nézegeti. Úgy fest egészen beleszeretett legújabb szerzeményébe, bár ez mindennel így szokott lenni, aztán oda kerül a végén a többi kacat közé. Hát igen, mindig a legújabb a legjobb. Mindenesetre mostmár indulni készül, hogy a szobájában tüzetesebben is megnézhesse a botot.* -Azt hiszem én most megyek, de neked további kellemes estét! Szia Liz, szia Emily! *Köszön el a cicától is, még jól megsimizi a buksiját, aztán távozik.* | |
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Márc. 22, 2010 6:37 pm | |
| *Liz alaposabban megnézi a botot, majd el kell ismernie, azt ami igaz.* -Tényleg nagyon szép. Látod én csak kutakodok, de semmit nem veszek részre. Nem baj, hátha Emily talál valamit. *Ebben a pillanatban a cica nyávog, mire Liz odamegy és megnézi, mit talált a cicus. Egy szép könyv a jósgömbökről.* -Ez pont jól jött. Most szeretnék venni egyet. *Lelkendezik, majd elkezdi nézegetni. Úgy dönt ezt hazaviszi.* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Márc. 22, 2010 6:20 pm | |
| *Ő is elindul a zsumbulyban és keresgélésbe kezd, hátha talál valami szépet, amit megint eltehet magának. Persze előtte még megsimizi a cicust, akkor ezek szerint kedves jószág és akkor jó eséllyel aranyosan idomul is.* -De édes! *Lelkendezik, majd irány a kutakodás. Mindig is szerette az ilyen régi holmikat, még ha régi szaguk van is. Neki épp ez tetszik bennük, hiszen nagyon sok emléket őriznek. Liz kérdésére csak megrázza a fejét.* -Nem nekem nincs. Tudod apuék mindig azt mondták, hogy koboldnak nem való, mert mi túlzottan a tárgyakhoz vonzódunk, ezért nem tudnánk egy állatkával jól bánni. Lehet, hogy igazuk van, nem tudom. Az a helyzet... *Szakad félbe a mondat, amikor meglát valami. Egy szépen faragott régi bot van az egyik szekrény oldalának támasztva. Hát igen, erről beszélt, koboldok a tárgyak vonzásában élik le életüket. Gyorsan utat is tör magának, és előhalássza botot. A markolata lófejet formáz, a többi részén pedig cirádás motívumok, és az egész le van lakkozva. Csak a végén van egy kis darab lepattanva.* -Ez szerintem könnyen helyrehozható, hát nem meseszép? *Mutatja meg Liz-nek is.* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Márc. 22, 2010 6:14 pm | |
| *Liznek nagyon szimpatikus az újonnan megismert lány, így szívesen megengedi, hogy megsimogassa Emilyt.* -Nyugodtan megsimizheted. Amúgy most vagyok itt először, de nagyon tetszik ez a hely. *Közben ő is elkezd kutakodni, hátha talál valami jó dolgot. Emily is segíteni akar nekik, bár ahogy a ládákban bujkál, inkább hátráltatja őket.* -Neked van valamilyen állatod?*Kérdi és kíváncsian várja a választ. Szereti, ha az embereknek vannak állataik, mert legalább Emilynek is van játszótársa.* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Márc. 22, 2010 6:08 pm | |
| *Hát igen ez a kedvenc lila garbója, amit kimondottan szeret, még itt vette Nellondban, szóval nem is csoda, ha tetszik Liz-nek is. Mindenesetre épp egy vázát fixíroz, ami meghallja a hangot a háta mögül. Reflexből fordul meg, így majdnem elejti a vázát, bár igazából az már eleve csorba, azért is került ide a lomok közé.* -Áh szia, én meg Caroline vagyok, Caroline Johansson, szintén Allidon. Szép a cicád, szabad megsimogatni? *Egyelőre még nem nyúl oda, hiszen ki tudja milyen jellemű macskusz, nem kap-e oda vagy bármi. Jó előbb megkérdezni a dolgokat. Aztán szépen leteszi a vázát vissza a polcra, nehogy végül csak sikerüljön elejtenie, vagy levernie.* -És te mi járatban erre? Jártál már itt a padláson? Valami fantasztikus dolgokat lehet találni. Nem rég leltem egy olyan szépen kidolgozott kis naplót, hogy ihaj. Csak eléggé sárgák voltak már a lapjai, és hiányzott is belőle sok oldal. *Aprót sóhajt.* -Hát igen, konkrétan maradt benne három lap, de nem baj, mert szép, úgyhogy kitettem a polcra. Körülnézel velem? *Kérdi Liz-t, hátha akadnak most is valami kincset érő lim-lomra.* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Márc. 22, 2010 6:01 pm | |
| *Lizbet és Emily ezúttal az északi torony felé vette útját, hogy felfedezze. Amint belép a titkos padlásra, megpillant egy lányt. Tetszik neki a lila garbója lehet, hogy majd ő is vesz egyet. Úgy dönt új ismeretséget köt, elvégre a barátokból sosem elég. Odamegy hozzá és így szól.* -Szia Lizbeth Westlive vagyok, Allidon. Ő pedig a cicám Emily. Téged hogy hívnak? *Amíg a választ várja, alaposabban körülnéz a szobában.* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Márc. 22, 2010 5:48 pm | |
| *Újra feltűnik a kobold leányzó a titkos padláson. Erre hozta a jósors, bár most nem ijesztegetni akar valakit, csak úgy szimplán körbenézni. Ruházatát tekintve egy sötét lila garbó van rajta, alul pedig egy farmer, és edzőcipő. A haja kicsit zselével be van lőve, hogy szépen álljon, és egy leheletnyi lila szemfesték is akad az arcán. Belöki a titkos padlás ajtaját, mely már igazából korántsem olyan titkos, majd elindul kis felfedező útjára odabent a sok kacat között. Van itt lom, régiség, és minden mi egy koboldot érdekelhet, főleg egy ilyen életvidám kis teremtést, mint Caroline.* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Feb. 25, 2010 8:12 pm | |
| *Amikor felpillant a földről észre is veszi a másik lányt, aki vélhetően ott bújt meg, de ezt így nem köti össze. Miért is akart volna valaki elbújni előlük, hiszen nem lehetett rá oka...legalábbis az ő fogalmaival mérve, hiszen szeret ismerkedni, és másokkal találkozni. A "Meg vagy?" kérdés hallatán felszisszen újfent, mivel egy pillaantra elfelejtette a fájdalmat a felismerés miatt, hogy valaki más is van itt.* -Azt hiszem meg, de ez a váza darab azt hiszem nem ide való. *A kezére pillant, de aztán mint valami óvodás hirtelen eltartja magától, mintha csak úgy lenne vele, mint a strucc, amit nem látunk az nincs is. Aztán Sani varázsol, méghozzá előbb egy reparot, ami azt vonja maga után, hogy a szilánk szó szerint kiszakad Caroline kezéből és visszailleszkedik a helyére, majd kap egy Ferulát is. Azért felszisszen, hiszen nem kellemes, amikor az ember kezéből egy vázadarabot húznak ki. Aztán a leányzó távozni is készül, integet persze neki.* -Köszönöm a segítséget! *Aztán Kidára néz.* -Egyébként Caroline vagyok, és azt hiszem még lemegyek a Betegszobára, még a végén ez itt elfertőződik és az egészet le kell vágni, az nem lenne olyan mókás. *Mosolyodik el halványan, hiszen azért ennyire nem gondolja vészesnek a sérülést, majd integetve távozik a földszint felé.* | |
| | | Saniyya E. Miguela Eva Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 73 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Feb. 25, 2010 8:09 pm | |
| *Na végre rövid idő telik el, és Kida is előkerül. Mivel a váza összetört, Caroline pedig megsebesült hát Saniyya varázsolni kezd* -Reparo *és így a váza valószínűleg olyan lesz mint azelőtt, amikor még nem tört össze, majd a sebesült lány felé fordul* -Ferula! *amitől egy kötés kerül a lány megsebesült kezére* -Így szerintem ez egy ideig jó lesz, de azért mutasd meg a dokinak... *javasolja baráti mosollyal az arcán, majd ismét kérdezgetni kezd* -Szóval ezt a helyet mindenki ismeri? Hát úgy látszik én nem tartozom közéük... *neveti el magát, de persze tudja ő, hogy mire gondolt Caroline.* -Érdekes egy hely... Úgy néz ki érdemes lesz itt körülnézni egyszer *majd egy nagyon ásított a lány* ~lassan ideje aludni mennem~ *szűri le a konklúziót, és lassan el is fog indulni a szobájába.* | |
| | | Nemes Kida Diák
Főkarakter : the_velvet_nightmare@hotmail.com Hozzászólások száma : 500 Kaszt : Üzenőláda :
++Savanyú a szőlő - mondta az oroszlán és megette a szüretelőket.
++hózöldike number 1
++imported from hungary
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Csüt. Feb. 25, 2010 7:43 pm | |
| *Magában valami amerikai, alig ismer t punk együttes alig ismert dal szövegét énekli, azonban ebből egy külső szemlélő számára csak annyi látszódik, hogy ujjaival térdein dobol. Dani küldte levélben a dalokat, szünetben pedig meghallgatta és Isten lássa lelkét, tetszik neki! Meg annyi, de annyi igazságtalanság… Valamit tennie kell, nem ülhet tétlenül. Szóval a saját módján, de próbálja közölni a dolgokat az emberekkel.* ~Nenenene *- magában már vagy ezerszer elmondta a drága, kétbetűs tagadószót, azonban az égiek valószínűleg póker partival mulatják az időt, mivel az a bizonyos tömeg – két ember! könyörgöm - egyik fele sikeresen felborítja az ideiglenes búvóhelyként szolgáló vázát. Egy ártatlan kis esti sétára számított, erre máris törik egy váza. De hát az ő formája már csak ilyen.* - Csáó lányok *Emeli fel egyik kezét köszönésként, majd figyelme a vázatörő lányra terelődik, aki kilencven százalék, hogy megütötte magát. Legalábbis az az „áucs” valami ilyesmiről árulkodik.* - Megvagy? *Hajol le hozzá, bár ebben a félhomályban nem sok látszódik. Leszámítva szinte világító tincseit.* - Szerintem máskor óvatosabban ugrálj. Eshettél volna másra is, például egy… fakírágyra, teszem azt. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás | |
| |
| | | | Északi torony - Titkos padlás | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |