Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Első emeleti folyosók - Page 9 I_vote_lcapElső emeleti folyosók - Page 9 I_voting_barElső emeleti folyosók - Page 9 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Első emeleti folyosók - Page 9 I_vote_lcapElső emeleti folyosók - Page 9 I_voting_barElső emeleti folyosók - Page 9 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Első emeleti folyosók

Go down 
+51
Cat R. Morgan
Lilia Radoslava
Isolda Mahla Tyrphosie
Elidor Calvanion
Andie Fisher
Aidan Hamilton
Shannon Phoenix
Dárdosi Péter
Speranza di Bagliore
Nye Drystan
Charlie Black
Avanel Turcantil
Zachary D. Reed
Flame Torchwood
Vígh Nikolett - archívum
Yan Svetoslav Nikola
Teodora Yana
Paloma-Ann Doe
Lillian Nariah
Oyasumi Setsuna
Christopher Tsvetan
Jack Darkfield
Laura Wylee
Samantha Troops
Emily Kyra Beawer
Nemir Growal
Sepp Dierk
Toportyán Zakariás
Mariya Zaharina
Elisaveta Mira
Gamba Drakon
Elisabeth Bloodwood
Maria Love
Vilen S. Vyacheslav
Ariadné Tanith
Rayko S Dragomir - archiv
Nagy Klaudia
Leona Arts
Anton Grigoriy - Allidon
Anaze White
Aaron Drawer - Allidon
Caroline Nelson - archiv
Linda Luna
Elizabet Kingston
Blanche Ravenwood-archiv
Marina Raya
Sean Randy Zealot
Estera Linnet
Emil Jahzeel
Aali White
Cirelin de Sovalon
55 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Első emeleti folyosók - Page 9 Illuzionista
Üzenőláda : Első emeleti folyosók - Page 9 Tek506f0370868af7782228

Első emeleti folyosók - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 4:04 pm

First topic message reminder :

A Kúriát számos zegzugos, kanyargós folyosó szeli át, melyet azonban nehéz kiismerni. Nagyon sok helyen van, hogy egy titkos ajtóra, vagy bemélyedésre bukkansz, amely akár olyan helyekre is vezethet, melyeket nem biztos, hogy jó, ha megismersz.
A falakat sorban szegélyezik festmények is, ritka az olyan hely, ahol ne lennének egymás alatt, fölött felfüggesztve a beszélő, festett portrék, csoportképek. Jobb vigyázni, hogy ne bosszantsd föl a festmények lakóit, mert elég nagy lármát tudnak csapni, és ha ők kimondanak valamit, hamar eljut a kúria minden zegzugába, hiszen a lefestett alakok tudnak járkálni a különböző festmények közt.
írta Cirelin de Sovalon

Első emeleti folyosók - Page 9 Folyoso3
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Emil Jahzeel

Emil Jahzeel

Főkarakter : evan-darian@hotmail.com
Hozzászólások száma : 339
Kaszt : Első emeleti folyosók - Page 9 Vandor
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 20, 2009 6:51 pm

*Állja ő a lány tekintetét, nem kell adtól félni, viszont a fiú érzelmei, kezedenek kitörni és most nagyon feszült pillanatok következnek.*
-Azt mondod, hogy nem csináltál et semit rosszat? Te akarsz rám haragudni, mert gyanúősítalak én téged? Tehát én vagyok nagyon fontos neked? *Mondja a fiú nagyon halkan, feszülten és közben egyre közelebblépdel a lányhoz, szinte már teljesen összeérnek. Emil minden izma megfeszül, szinte eggyéválik a szenvedélyes feszültséggel*
-Szóval te akarsz engem nagyon? Én vagyok neked nagyon fontos és belehalsz ha nem vagyunk együtt... *Mondja a fiú ugyanolyan pimaszul, mint anno odalent a fürdőben. Ezt már egészen a lány fülébe suttogja. Nagyon kiváncsi, szinte égeti a kiváncsiság, hogy miot reagál erre a lány.*
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu
Hozzászólások száma : 3370
Kaszt : Első emeleti folyosók - Page 9 Harcos
Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 20, 2009 6:43 pm

-Igeen, hozzám szólsz, mert megszólítottalak. Egyébként meg tutira simán elsétáltál volna mellettem. Vagy nincs igazam?*Mondja s kérdőn néz Emilre.*-Én elcsábítom a fiúkat? Dehogy. Semmi ilyesmit nem csinálok. És tudod, inkább nekem lenne okom megsértődni, amiért ilyenekkel mersz gyanúsítani.*Mondja teljesen higgadtan. Közben végig Emil szemeibe néz, kíváncsi hogy a fiú állja e a tekintetét, és hogy mit reagál. Ha nem fejezi be a drámázást, még a végén, Esti ténylegesen megsértődik rá, és onnantól a fiúnak nem sok esélye maradna.*
Emil Jahzeel

Emil Jahzeel

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 20, 2009 6:33 pm

-Dehát most is hozzádszólok kislány! *Kapja fel egy picit a hangját Emil, tehát a száraz stílus átváltozik élénkebb beszédmódba.*
-Én mondtam hülyeségeket? Te vagy nagyon szép és te tudsz könnyen elcsábítani más fiúkat, bár én vagyok legjobb, nem tudom minek neked más. *Mondja a fiú ezúttal kissé szomorúbbra viszi hangját. Érzelmi terrorban akarja Esetrát tartani, mert az olyan nagyon jó. Túl jófej azonban EMil ahhoz, hogy nehezteljen majd emiatt rá csinos szaktársa, Estera, hisz a vak is látja, hogy milyen jól megvannak egymással.
Közben ugyebár a folyosón álldogálnak, ahol kissé huzat van, hisz nyílván nincs se mágikusan, se sehogy kifűtve egy ódon kúria folyosója. Emil mégsem fázik, hisz egyrészt nem tud a hűvösségre koncentrálni, msársézt ugye fűti színjátéka szenvedélye.*
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 20, 2009 6:25 pm

-Nem akarsz velem beszélni?*Kérdi s közben csalódott arcot vág. Legalábbis úgy tűnik. Esti nem az a fajta aki leállna jelenetet, szóval most sem lesz ez másképpen. Máshogy fogja ő rákényszeríteni Emilt hogy viselkedjen normálisan.*-Mit mondhatnék? Hisz legutóbb is egy csomó hülyeséget vágtál a fejemhez, aztán elrohantál. Szóval...*Mondja, s Emil mellé lép, úgy hogy a közelebb lévő kezét Emil vállára teszed.*-Tartósan nem akarsz hozzám szólni?*Kérdi pillogva, ellenállhatatlanul.*
Emil Jahzeel

Emil Jahzeel

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 20, 2009 6:09 pm

*EMil biztos volt benne, hogy a lány rá fog most zúdítani egy kisebb paprikás hangulatot. Mindegy, a szlovén fiú kifejezetten jóü szinész, ergo nem ijed meg ilyesmitől.*
-Én észrevenni téged, csak nem akartam beszélni, mert ki tudja mit mondasz megint. *Veti oda a lánynak szárazon. Közben majd beledöglik, hogy megérinntse a lányt, de nem, most ez a színjátszás időszaka.
Nem sokat változott még a fiú, amióta itt van a Nezabarban. Ugyanolyan nőcsábász és felszabadult jellem, mint amilyen volkt, csak közben talán egy-két számmal nőtt az IQja és persze megnövekedett mágikus tudása is.*
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 20, 2009 6:06 pm

*Még éppen hogy elérte a folyosó közepét, mikor látja, hogy valaki a lépcsőröl ráfordul a folyosóra. Az a valaki pedig nem más, mint Emil.*-~Úú na várj csak.~*Mondja kissé felpaprikázódva, amint meglátja Emilt, no meg hogy milyen ráérősen lépdel. Esti csak egy kicsit meggyorsítja a lépteit, majd mikor odaér Emilhez, a fiú elé lép.*-Szia! Látom folytatod a drámázást. Már még észre sem veszel?*Mondja, és legszívesebben hozzátenni, hogy: sebaj, úgyis sietek mert randim van. Már csak azért is hogy idegesítse. Na de ezzel még később is előállhat. Most egyenlőre várja, mit fog reagálni Emil.**
Emil Jahzeel

Emil Jahzeel

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 20, 2009 5:57 pm

*Emil épp vacsorázni volt odalent az étkezőben, így most fölfelé tart a szobájába, hogy elnyúljon ott egy kicsit. Az első emeleti folyosón azonban érdekes találkozás várja, hisz Estera jön vele szemben. Legutóbbi találkozásukkor Emil kifejezetten hatalmas drámát csapott, mivel ő imádja az iszonyú nagy drámákat. Ha már akkor elkezedte a játékot, hát folytatja, úgyhogy nagyon ráérősre fogja a tempót, de kifejezetten úgy tesz, mintha észre sem venné Esetrát.
Kiváncsi a lány reakciójára, hisz legutóbb nem várta meg azt, hanem elviharzott, persze vigyorogva, amit viszont a lány már nem láthatott.*
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 20, 2009 5:44 pm

*Lustán ballag felelé a harmadikról. Egész nap csak lustálkodott, most már itt az ideje, sétálni is egy kicsit. Tehát miután átöltözött, felvett egy farmert, és egy fekete blúzt, na meg pulcsit, utána elhagyja a szobáját és végigsétál a harmadik emeleti folyosón, majd a másodikon is. És végül leér az első emeletre, és most ezen a folyosón halad végig.*
Vilen S. Vyacheslav
Diák
Vilen S. Vyacheslav

Hozzászólások száma : 277
Kaszt : Első emeleti folyosók - Page 9 Mentalista
Üzenőláda : Vilen Savva Vyacheslav

Első emeleti folyosók - Page 9 3ef8409

Végtelen világunkban mindennek vége van egyszer.... a kérdés csak az,hogy elfogadjuk,vagy szenvedünk miatta örökké...

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzer. Nov. 11, 2009 2:30 pm

*Vilen meghallgatja az instrukciókat és csak biccent rá,jelezve,hogy értette.*
-Ó,nem lesz gond ne aggódj.Inkább a lányok szoktak hozzám jönni. *vigyorog sandán,majd ismét csak biccent.*-Értem.Nincs gáz mondom... próbálj meg egy picit megnyugodni. *ironizál széles mosollyal majd már fel is érnek az említett vendégszobához.*
-Kösz mindent. *kacsint a lányra Vilen,és elveszi tőle a kulcsot,majd elhúzott szájjal néz lakótársaira.*-Hát remélem,hogy hamar kapok szobát. *mondja kicsit elégedetlenül,aztán még a lányra néz miközben leteszi a halkan huhogó baglyot a földre.*
-Neked is. *köszön el ő is a lánytól.*-És remélem legközelebb többet tudok majd meg rólad. *teszi még hozzá,majd mikor Ariadné sarkon fordul,ő bezárja az ajtót és leül az egyik ágy szélére.Nem fog kipakolni,úgyis majd kap szobát,addig meg minek... majd ott.Aztán meg...most úgysem marad itt.Inkább körül néz kicsit.Aztán majd kiderül mi lesz a vége a felfedező körútjának.Hosszú még a nap.... és ő pedig alighanem sok időt fog még eltölteni a kastély ódon falai között....*
Ariadné Tanith

Ariadné Tanith

Főkarakter : Kaen el Jericho
Hozzászólások száma : 274
Kaszt : Első emeleti folyosók - Page 9 Nekromanta

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzer. Nov. 11, 2009 2:18 pm

Dehogy vagy te batman, inkább csak valami apró denevérke még most. De ez változhat. *fűzi hozzá szarkasztikus mosollyal, miután egy darabig merőn nézte a fiút. De itt az ideje, hogy továbbhaladjanak. Továbblépdel a lépcsőfordulóból fel az első emeletre. Közben hallgatja az új ismerőst, és flegmán vállat von.*
Hát igen, tömve van, még annak ellenére is, hogy nem mindenkit vesznek fel ide. *Egy pillanatra elhallgat, még mindig nem könnyű megértenie, hogy mit kereshet itt olyan, aki nem aranyvérű, ámbátor már látott pár félvér és mugli tehetséget is.* Remélem azt észben tartod, hogy este tíz óra után csak a szobádban tartózkodhatsz, nem mehetsz fel a lányokhoz. Persze van néhány kivételes helység, amit lehet használni. Az egyik a főhadiszállásunk, lényegében a temető. A másik pedig a bárdokkal közös helységünk egy kis fogadó jellegű szobácska. A neve: Fogadó az Énekeshalotthoz. Felhívom a figyelmed, hogy Nellondba hétköznap diák nem mehet le, hétvégén pedig vissza kell érni szintén tíz órára.
*Végighallgatja a fiú történetet nagyvonalakban, aztán kimérten biccent, jelezve hogy ő bizony nem adja ki magát ilyen könnyen.* Értem. Köszönöm az információkat, remélem jól fogod érezni magad nálunk. *Aztán rájön, hogy valamit mégiscsak mondania illene. Összeszűkiti a szemeit, és agyal, hogy vajon mit mondjon, ami igazságtartalmú. Aztán vesz egy apróbb levegőt, és mond pár semmitmondó dolgot, ami akár közérdekű is lehet.*
Nos én félig görög, félig indián vagyok, azért jöttem erre a szakra, mert a nekromancia enyhén szólva is igen komoly tudomány, pont olyan, amit egy magamfajta leányzó értékelhet.
*Közben végigsétálnak a folyosón, és elérkeznek a vendégszobákhoz. A lány előkotor egy bronzkulcsot a zsebéből, és kinyitja a zárat. Belöki az ajtót, bent éppen alszik pár diák, ezért suttogóra fogja.* Ez lesz a szobád, de majd adunk végleges szobát is, ahogy már említettem.
*A fiú kezébe nyomja a kulcsot, és komoly ünnepélyességgel mosolyodik el.*
Én most megyek, pakolj ki egy üres szekrénybe. Majd úgyis összefutunk, ha mást nem, akkor az órákon. Halálszagú szép délutánt. *Köszön el vidoran összeütve a bokáját, és elindul vissza a földszintre. A sötéten lobogó köpeny végül eltűnik a lépcsőforduló homályában.*
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Első emeleti folyosók - Page 9 Illuzionista
Üzenőláda : Első emeleti folyosók - Page 9 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimePént. Okt. 09, 2009 6:54 am

//Két vezetőségi tagnap baromire illene ismernie a házirendet, miszerint este 10 után nem lehet kint játszni, és a hsz-ek alapján én valahogy nm igazán járőrözést feltételezek. Akkor sem lehet kint játszani, ha az fagyasztott játék. Este 10 után minden esetben csak az engedélyezett helyszíneken lehet játszani. Ez most így egy figyelmeztetés, a következő ilyen esetén már kiírásba kerül a kihágásokhoz is, kérlek, hogy figyeljetek már vezetőségi tagként jobban.//
http://www.nezabar.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Okt. 08, 2009 9:31 pm

Leona csak áll, és nézi őt. Jana is csak áll, és mostmár nem mond semmit. Mindent elmondott. Szemeiben továbbra is az a fény csillog ami az előbb. Azt, hogy toroknak akar ugrani... azt csak Leona hiszi. Nem akar ő bántani senkit. Az hogy a kaszással fogócskázik... szintén egy helytelen feltételezés. Semmi olyat nem csinált, amibe belehalhatott volna... na jó. A griff. az volt az egyetlen eset. Így marhára nem érti, hogy Leonának mi a fene baja van. A kákalagok? Azok a kis mitugrász izék? Jana csuklóból intézte el őket, amint megtapasztalta a saját bőrén, hogy valóban a varázslat ami segíteni tud. Letérdel Lagmarral szembe, és a szemeibe néz.*
- Kicsim... nyugodj meg... higgadj le. Nem vagy így szép... Vagyis... nekem így is gyönyörű vagy. De most nyugi.
* Azzal a hiéna nedves orrocskájára nyom egy puszit. Na ez is... belegondolni... Ha hiéna lenne... valódi állat, akkor még helytálló is lenne, hogy nem túl higiénikus. De ez az állat, nem is állat. Ő Jana egy darabja. Ott térdel előtte, majd átöleli az állat nyakát. És simogatja. Keze meg megremeg egy pillanatra, ahogy a selymes bundát cirógatják.*
- Ma te leszel a párnám. Hallani akarom a szívverésed szerelmem.
* Sóhajtja a hiénának, aki csak bólint egyet, majd nyel egy nagyot. Nézi, ahogy Leona elrohan, majd megáll egy oszlopnál. Megtámaszkodik, majd tovább szalad. És persze nézi Jana is... neki az elméjében jelennek meg a képek. Szemeibe lassan könnyek gyűlnek, amit gyorsan bele is töröl a foltos állatva, majd tovább szorongatja. Lassan ő is a zokogást fojtja el. ÁM gyakorlottabban mint Leona. Ahogy megszólal, csak a hangjában lehet felfedezni apró rezdüléseket, amik arról árulkodnak, hogy nincs teljesen jól.*
- Sze..retlek Lagmar... Nagyon...
* A hiéna most nem kacag fel. Nem ugrándozik boldogan. Szemeiben lassan bánatos fény ül ki, majd ő is halkan sóhajtja.*
- Én is téged Marijan... én is téged... Örülök, hogy... hozzád csapódtam. Nem tudom miért történt... de... mindegy is mostmár...
* a hangja halk. De Jana pont érti. És neki ez a lényeg. A hiéna újra megszólal*
- Ne sírj Kedvesem... ne sírj... minden rendbe fog jönni... nem lesz semmi baj.
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Főkarakter : hanka940326@citromail.hu
Hozzászólások száma : 1342
Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Okt. 08, 2009 9:21 pm

*Leona nem tud mit mondani. Csak hallgatja a lány szavait, néha közbeszúrna egy nemet, vagy egy ugyan dehogy ist, vagy egy te nem vagy normálist. A szakos megjegyzésére, csak keserűen legyint egyet. Nem igazán érdekli. Nem az alapján dönti el, hogy ki milyen ember. De ahogy hallgatja, Jana, még mindig nem érti mit akar mondani. *
~ Nem akarlak megváltoztatni, te idióta. Mindössze annyit kérek, hogy ne fogócskázz a kaszással.* de nem mond semmit, mert úgysem használna.*
Csak legyint egyet. Látja Lagmart. Attól, hogy a lány érzelmek nélkül beszél, az állat viselkedése még elárulja, hogy legszívesebben a torkának ugrana. Ami talán megváltás lenne. Homloka verejtékezik, tagjai fájnak. Csak int egyet, és elindul a szobája felé.*
Nem ér el odáig, az első oszlopnál megáll, és meg kell támaszkodnia, hogy ne essen el. Szemeiből folynak a könnyek. Most hogy a halottak feltámasztásáról beszéltek, belegondolt. Persze jó lenne.. de nem helyes. Csöppet sem.*
Letörli könnyeit, majd futva igyekszik a szobájába.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Okt. 08, 2009 9:06 pm

Jana megáll. Hátra pillant.*
- Tudod...
* Kezd bele. A hangja higgadt. De Lagmaron látni, mi is az eredeti állapot. Lagmar most úgy néz ki mint akit a 220 csapott meg. Vicces látvány lenne... ha nem vicsorogna.*
- ...Az a ciki, hogy ha természetellenes, ha nem, én NEKROMANTA vagyok. És leszek. Így hát... ez lesz a hivatásom... Tanult feketemágus. Tudod?
* Kérdi haláli nyugalommal a hangjában. Majd folytatja.*
- És nem akarok örökké élni... még csak két életet sem akarok. Jacknek is ezt mondtam. ÉN megbékéltem azzal, hogy meg fogok halni amikor eljön az időm. Tudod? Én nem akarok még egy életet... vagy csak egy kicsivel hosszabbat... Nem. AZ nem kell nekem. Nekem az a hatalom kell, amivel olyat teremthetek, amit kevesen... hogy olyan dolog legyen a kezemben, amit nem sokan birtokolnak... És... el is fogom érni. Ezt tudom. Ezt érzem... És tudod... ebben az iskolában tanítják, hogy hogyan is élessz fel halottakat. Tudod?
* Kérdi halkan. Nem hagyja a témát. Valószínüsíti, hogy Leonának nem tetszik a dolog. De akkor sem Hagyja.*
- kilencven kilenc százalék? Tudtommal még csak egyszer kerültem oda. Vagy tévedek netalán? Annak is volt már három hete... Azóta láttál a gyengélkedő közelében? Mert szerintem nem. Az hogy a barátod ott van... nos... sajnálatos... De szerintem hozzá többször kellesz bemenned mint hozzám...
* megvonja a vállát, majd lenyúl Lagmarhoz, és a fejét kezdi vakargatni. Ám a hiéna nem nyugszik meg. Jana pillanatnyilag érzelemmentes szemekkel mered a lány felé.*
- És igen... egy olyan növényért megyek... és tudod... elgondolkoztam azon is, hogy engedélyt kérek egy impre a Mesternél. Mert nekem azok is tetszenek. De tudod... meg van a magyarázata, hogy én miért vonzódok ezekhez, te meg miért másokhoz... A magyarázat pedíg a következő.
* Itt egy pillanatra elhallgat. Merőn nézi a lányt.*
- Te Allidonos vagy... Én pedíg csak egy Naxeldires. És még valami, ami szerintem magyarázatot is adhat... én Báthory vagyok. Ha ismered a családom múltját, akkor tudod ez mit jelent.
* A lány hangjába nem vegyül érzelem. Most üresen koppannak a szavak a folyosó homályába. Nem utálja Leonát... nem is haragszik rá. De mos kicsit megbántotta, hogy az álmát veszi majd hogy nem semmibe. Hogy arról akarja lebeszélni, ami neki tetszik. Az Ördögfolyondár... és az impről még csak most hallott.*
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Okt. 08, 2009 8:52 pm

*- Halottakat feltámasztani természetellenes. és gondold el, aki visszajön, az már nem ugyan az. Nem lehet ugyan az.. hiszen.. Istenem. Mindegy, hagyjuk.*legyint lemondóan, majd összehúzza magán a pulóverét.*
Leona látja, hogy Jana nagyon megharagudott rá, de nem tud mit csinálni. Az embereknek el kell fogadni a halált, bármennyire is nehéz. A sportok hallatán, letesz arról az ötletéről, hogy balettozni küldje a lányt.*
~ A végén még megver, ha butaságot mondok.* gondolja, de nem komolyan.*
- Nekem nincs kifogásom ellened, hidd el. Meg szép hely a gyengélkedő, ha neked az tetszik, töltsd ott az időd kilencvenkilenc százalékát. Akkor ott fogunk találkozni. Csak annyit kérek... akarok elérni. Hogy egy picit jobban vigyázz magadra.*mutatja az ujján hogy mennyire gondolja. *
Tényleg nem kér sokat. Csak hogy ne naponta kelljen a gyengélkedőre szaladgálnia, hanem maximum havonta egyszer. A lány utolsó mondatára megdörgöli az arcát.*
- Rosszul értetted. Én nem beskatulyázni akartalak.. csak közben eszembe jutott Rayko.. ő is a gyengélkedőn van. Nem igaz hogy nem bírtok ki két napot. Ráadásul pont azt az időt kell választanotok, amikor amúgy is .... mindegy. és láttam hogy kinéztél magadnak egy olyan növényt. Ha azért mész a tanárhoz, hogy kérj tőle egyet, esküszöm hogy ...*nem tudja befejezni a mondatot. *
Egyrészt mert terve nincs hogy mit kéne tennie, másrészt viszont eléggé rosszul van. Ha a lány elindul a tanár felé, akkor sem biztos hogy utánamegy, mert nem bírná megállítani.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzer. Okt. 07, 2009 7:33 pm

- Hogy...hogy...BUTA?
* Fakad ki Jana mikor az álmára azt mondja Leona, hogy buta dolog.*
- Hát akkor most felvilágosítalak róla drágám, hogy bizony hogy fel lehet éleszteni valakit, és aki halott annak nem feltétlen kell annak is maradnia...
* mondja Leonának, a végére szinte már sziszegve. A szemei majd hogy nem szikrákat szórnak, pedíg nem is használt varázslatot.*
- Hát jobb ha elfogadsz ilyennek, mert én ilyen vagyok. Ha ez nemtetszik, akkor nem kell bejárni a gyengélkedőre hozzám. Majd Chris biztos megteszi. Ha meg nem, akkor így jártam. Erről ennyit. A sportról meg nem szükséges kioktatnod... képzeld el, hogy fekete öv felett vagyok Aikidoból. És tanultam lovagolni vívni és úszni is...
* Jegyzi meg Majd megszólal.*
- A másik, hogy engem ne vegyél egy kalap alá mással jó? Mindneki külön egyéniség, és még csak királyi többest sem kell használnod, mert "mi nem követeljük meg tőled". Erről ennyit. Még valami mielőtt megyek a tanárhoz?
* Mondja iszonyatos indulattal a hangjában. Lagmarnak a szőrei az égnek állnak. Próbálja elfojtani azt az érzést, ami Jana felől ragad rá... de nehezen megy neki.*

//Fagy!//
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzer. Okt. 07, 2009 6:34 pm

*leona mérgesen mered a lányra.*
-Mi az hogy feléleszteni egy hadsereget?! Ez alapból buta ötlet aki meghalt, az nem jöhet vissza. ez természetellenes. Fogadd el ezt a tényt, és vésd az7 eszedbe hogy neked is csak egy életed van.*
Hátára dobja a táskáját. Most érzi, hogy az sajog, valahol biztosan beütötte.*
- Képzeld, az életet máshogyan is lehet élvezni, nem csak úgy, hogy minden percben, szikláról ugrálok le. Keress magadnak valami elfoglaltságot, amivel lekötöd az energiáidat. Képzeld, nagyon sok sport létezik. Ezekkel például kirohangálhatod, vagy verekedheted magad, életveszély nélkül. nem kedvenc elfoglaltságom, utánatok járkálni gyengélkedőre, mertr olyan felelőtlenek vagytok, hogy azt gondoljátok, egyszer élünk, miért ne tehetnénk kényünkre,kedvünkre minden nyűgöt. Hát képzeld el Marijana, hogy ez önző dolog! *lehet hogy kicsit belelovalta magát, de nem fogja vissza magát, szúrósan néz a szemben állóra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzer. Okt. 07, 2009 6:26 pm

*Jana meglátja Leonát, és mikor az int neki, oda sétál. De ahogy meg áll, akkor is csak toporog.*
- Jó jó... itt vagyok, csak gyorsan, mert beszédem lenne a proffal, és nem ártana elkapnom...
* Jegyzi meg. Lábán a nadrág szára csíkokban szakadt, és foltokban a szikrától kiégett. Pulóvere ugyan így, haja még mindíg vizes, ahogy ruhái is. Kezén itt ott kicsit vörösebb foltok, amik karmolás, szorítás, égés vegyesen. Valóban elég durván néz ki.*
- Miva...vigyá...Leona... én mindíg vigyázok magamra... Akkor mondhatod hogy ne, ha a fejfámat rúgdosod... Addig meg egy szavad nem lehet. Hogy mennyire teszem magam tönkre, az az én saját dolgom...
* Vág vissza összehúzott szemöldökkel, majd a páncél, tank, Hadsereg megjegyzésre megszólal.*
- Pont azért vagyok nekromanta, hogy egy ezernél is nagyobb fős sereget támasszal fel. Képzeld... ez a nagy vágyálmom...
* És ha Leona nem hiszi el ezt a mondatot, akkor az az ő baja. Pedíg tényleg ez a vágyálma Janácskának.*
- És amúgy is... Hogy akarod elérni hogy vigyázzak magamra? VAgy csak féltékeny vagy, hogy én legalább élvezem is azt amit csinálok?
* Kérdez vissza felvont szemöldökkel, és hanyagul egyik kezét csípőre vágva.*
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzer. Okt. 07, 2009 6:20 pm

*Leona idegesen toporog a folyosón. Amire készül, az nem szép tőle, de meg kell cselekednie. zsebében két darab zsebkendő van, egyiket a kezébe veszi, úgy várja Janát. Ha meglátja barátnőjét, összehúzza szemöldökét, és dühösen szól neki.*
- Gyere csak ide!*
Ha Jana a közelébe ér, akkor elkapja a tarkóját, majd a zsebit az orrához nyomja.*
- Nem igaz, hogy nem tudsz magadra vigyázni. mégis mit képzeltél, de komolyan?! Esküszöm hogy veszek neked egy pácélt, vagy tankot, és azzal fogsz járkálni. Vgay ezer fős hadsereget. És nem érdekel ha megsértődsz. Akkor is el fogom érni hogy vigyázz magadra! Gondolj néha... nem tudom.. másra is.*
Eközben szigorúan néz a lányra. Kezeit a csípőjére teszi, hogy nagyobb legyen a hatás.*
Diák

Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com
Hozzászólások száma : 1321
Kaszt : Első emeleti folyosók - Page 9 Elemista
Üzenőláda : Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek

Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Okt. 03, 2009 9:40 am

*Rayko is megöleli barátnőjét. Egy gyorsa csókot nyoma szájára, majd a fiú felé fordul.*
-Nem mutatnál be az új barátodnak? *Az utolsó szót kicsit megnyomja. Szándékosan. A fiú el sem tudná rejteni ellenszenvét. De ez csak az egészséges féltékenység kategóriájába tartozik. esze ágában sincsen neki itt szappanoperákba illő jelenetekbe bonyolódni. Amennyiben a lány bemutatja őket egymásnak kezet nyújt.*
- Rayko Sujaku Dragomir.
*Ha a srác elfogadja a felé nyújtott kezet, akkor a fiú minden fizikai erejét beleadva, tudatja vele, hogy nyugodtan kötözködhet. Nem ártatlan leányka ő, akit félteni kell. És elméjében a távoli múltból egy kép úszik elő. Brooke képe.*
~Na igen. Ezzel a csajjal kellett volna kötözködnöd. Át is átkozott volna a másvilágra.~
*És ekkor immáron szándék nélkül tudatlattija által vezérelve elmosolyodik. Ismét csak gonoszul. Mint akinek kéjes örömet jelent más szenvedése.*
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Okt. 03, 2009 9:31 am

*Leona próbálja elrejteni mosolyát, amikor hallja a fiú kifakadását. Persze dinka volt a lány meg minden, de azért mégis vicces látni, hogy valakit így felhúz egy egoista királylány.*
- Jól van, nyugi nem mondtam semmit. - próbálja csitítani. - de persze lányokat nem bántasdz. - mondja mosolyogva, enyhe célzással.*
Hátralép, hiszen a fiú azt mondta, hogy nincs semmi baja. Hajgumit vesz elő, és összefogja haját. Ekkor valaki megszólal a háta mögött. Erősen elváltoztatta hangját, de Leona még így is bármikor felismerné.*
- Vihetsz. - mondja megadó sóhajjal, majd mosolyogva szembefordul barátjával.*
Már elég régen látta. Egyből átöleli, egyenlőre nem zavarja hogy Anton látja őket.*
Anton Grigoriy - Allidon
Diák
Anton Grigoriy - Allidon

Főkarakter : daviid018@citromail.hu
Hozzászólások száma : 325
Kaszt : Első emeleti folyosók - Page 9 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Okt. 03, 2009 9:19 am

*Anton tágra nyílt szemekkel néz Leonára. Nem tudja elhinni azt, amit a lány mondott.*-Mi? Te teljesen megőrültél? Ennek nem rossz napja volt, ez ilyen. És különben is, engem egyáltalán nem érdekel ha beletiporok valakinek a lelki világába. Az egyetlen dolog ami számít az a tudás, és ez a csak teljesen hülye volt.*Mondja ki azt amire gondol. Nem leplezi az érezlmeit, úgy ahogy szokta. Igaz, nem mérges, de jókedvnek semmi jelét nem látni. Aztán még a kérdésre válaszol.*-Semmi bajom! Ennél több kell, egy szerencséje volt, hogy lány. Ha nem az lenne, akkor most talán törött orral rohangálna.*Mondja Leonának, majd látja, hogy a lány mögül egy srác érkezik. Legszívesebben lelőné a poént, de későn veszi észre a dolgot, ezért nem teheti meg.*-Nah!*Ennyit mond, de ebbe talán minden benne van, csak éreznie kell a többieknek a hangsúlyból. Nagyon örül ám Raykonak, főleg akkor, hogyha a fiú végre valami színt is visz a mindennapjaiba. Reméli, hogy elkezdenek romantikázni, mert szinte lerí Rayko arcáról, hogy járnak. Ha ez történik, akkor legalább jöhet a következő beszólás.*
Diák

Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com
Hozzászólások száma : 1321
Kaszt : Első emeleti folyosók - Page 9 Elemista
Üzenőláda : Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek

Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Okt. 03, 2009 9:11 am

*Rayko sétál a folyosón, magányosan. Nem sokat foglalkozik a külvilággal, éppen csak annyira, hogy ne menjen neki senkinek, aki az útjába kerül. Egy lány viharzik el mellette. Soha nem látta még. Illetve mintha mégis. Kicsit mintha egyik naxis évfolyamtársára hasonlít. De csak egy cseppet. A távolban egy ismerős lányt lát meg és egy ismeretlen fiút. Beszélgetnek. Rossz érzések halmozódnak fel benne. Próbál uralmat erőltetni magára. Nem akarja sem saját maga sem pedig más előtt megalázni a szerelmét, azzal hogy letorkolja, sőt igazából túlzott féltékenységet mutatni sem akar. Lábán lopakodó lábbelije van, ezúttal a bakancsa, és nem a szakadt sportcipője. Aktiválja a rúnát, de csak halkan. Majd hangtalanul Leona mögé oson.*
- Szia! Lejárt az időd.
*Szólal meg túlvilági hangon. Arcán gonosz mosolyra húzódik a szája, persze alaposan rájátszik ezekre.*
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Okt. 03, 2009 9:04 am

*Leona összeszorítja a száját, mikor a lány, egy utolsó sértést vág Anton fejéhez. felemeli pálcáját, és majdnem kimondja a varázsigét, amikor a lány feláll, és eltűnik.*
~ huh. Éljen köszönöm fortuna...*
Názi a fiút, és megállapítja hogy mérges. Talán rá is, amiért nem hagyta őket vércsatázni. Majd máskor pótolják, amikor nem lesz ott.*
Leona kissé mérgesen néz Antonra.*
- Ne vonj le róla elhamarkodott következtetéseket. Főleg ha nem ismered. lehet hogy rossz napja volt... vagy ilyen. - teszi hozzá halkan.*
A fiú szavaira nem mond semmit, de mélyen egyetért. A lány kicsit tényleg túl reagáltaa dolgot. minden esetre egyikőjüktől sem várta volna, hogy egymásnak ugranak.*
- Hogy van az arcod? - kérdezi, majd vet rá egy pillantást. Ekkor eszmél rá, hogy kezében még minidg ott van a pálca. *
Helyére teszi és a fiú felé fordul.*
Anton Grigoriy - Allidon
Diák
Anton Grigoriy - Allidon

Főkarakter : daviid018@citromail.hu
Hozzászólások száma : 325
Kaszt : Első emeleti folyosók - Page 9 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Okt. 03, 2009 8:45 am

*Leona próbál békíteni, azonban Antonnak erre is csak egy gúnyos megjegyzése van.*-Fölösleges ilyeneket mondanod. Nincs miért bocsánatot kérnem, legalábbis nekem. Ő meg úgysem érti meg, hogy mit is jelent az a szó. De mindegy.*Mondja Anton, majd meghallja a lány következő kijelentését, mely után úgy néz a lányra, hogyha szemmel ölni lehetne, akkor most Blanche a földön heverve egy nagy vértócsa közepén. De ilyet nem tud, nem is baj, mert ha tudna, akkor most nagy bajba lenne. De egy illúziót szívesen csinálna, melyben az idő nagyon lassan pereg, és folyamatosan kínozzák benne a lányt. De ehhez sincs meg az ereje. Azonban Blanche el is megy, lehet hogy így jobb is. Anton csak nézi a lányt, nem tudja hogy lesz-e ennek folytatása, de reméli. És úgy, hogy ketten vannak ott. Nyugodtan tudjanak szidni, beszélni, bármit. ne legyenek ott békítő emberek, amúgy is fölösleges lenne a jelenlétük. Most azonban kettesben maradt leona-val. A lány felé fordul.*-Hihetetlen ez a csaj! Nem tudom mit képzel magáról.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Első emeleti folyosók   Első emeleti folyosók - Page 9 Icon_minitime

Első emeleti folyosók
Vissza az elejére 
9 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Első emelet-
Ugrás: