Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 123 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 123 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Király kobra háló | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Király kobra háló Vas. Júl. 12, 2009 5:43 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jópár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak. A szoba lakói - jobb oldal:1. Faudel Al' Karim2. Hamon Joulice-Melange3. Meldeson Garvinal4. Adam KerphinaA szoba lakói - bal oldal:1. Tim Leopold2. Natan Sirbu 3. Olvier Lefell4. Andrew Jacoby Holt | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tim Leopold Diák
Hozzászólások száma : 214 Kaszt :
| Tárgy: Re: Király kobra háló Kedd Május 11, 2010 5:38 pm | |
| *Leo megköszöni a lánynak, hogy elvezette a szobához. Jól körülnéz és egyböl megtetszik nek ia szoba.* - Ez tök cool! * Észre sem veszi, hogy a lány elment. De azér mégyeszgyszer még ha nem is halja senki megköszöni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Király kobra háló Kedd Május 11, 2010 5:27 pm | |
| * A fiú nem láthatja a sebeket a lányon. Egy, mert ruha van rajta. Kettő, mert már nincsenek ott. A lány szokásához híven könnyed léptekkel sétál fel a kúriába. A válaszon csak elmosolyodik.*-Nincs mit ez a dolgom!*válaszolja a lány, majd csak megáll a Király Kobra előtt. Egy pálcamozdulattal kinyitja az ajtót, majd csak belép a közös részbe.*-Itt fogsz lakni!*mutat a bal oldali ajtó felé, majd folytatja.*-Van még egy üres ágy!*mondja a lány, majd csak körbepillant a szobában.*-Ha van valami kérdésed akkor bármikor megkereshetsz!*mondja a lány, majd csak rámosolyog a fiúra.*-Viszont én most megyek szia!*mondja a lány, majd ugyanazokkal a könnyed léptekkel elindul valamerre a Kúriában. Ezüst szőke haját meglibbenti a folyosó légáramlata. Hosszú fehér ruhája a földet sepri, ahogy megy a lány. Ismételten a gondolataiba mélyed. Nem törődik merre megy és mit csinál.* |
| | | Jay Monroe
Főkarakter : mr.pat.clapton@hotmail.com Hozzászólások száma : 97 Kaszt :
| Tárgy: Re: Király kobra háló Vas. Nov. 08, 2009 7:58 pm | |
| *Ahogy befordult a szobájába ledobálta a ruháit mindet csak szerte széjjel s belevetette magát az ágyba.*~Én ökör hogy tudtam rátámadni egy hangra. Ezért akár ki is csaphatnak. Le kell valamivel nyugtatnom magamat. Meg is van varázsolok egy kicsit.~* azzal felállt,visszavette nadrágját, és az ajtóhoz ment.*~Csak senki be ne jöjjön.~*és az ajtóra irányította pálcáját.*-Colloportus-*és elkezdi gyakorolni az összes eddig tanult varázsigét.* | |
| | | Jay Monroe
Főkarakter : mr.pat.clapton@hotmail.com Hozzászólások száma : 97 Kaszt :
| Tárgy: Re: Király kobra háló Pént. Nov. 06, 2009 8:00 pm | |
| - Köszi. Isten vagy. Rossz volt annyi emberrel összezárva lenni. Itt legalább kevesebben vagyunk. Egész otthonos kis szoba jól megleszek itt. Ha nem zavar én most lefeküdnék. Bocsi de nagyon elálmosodtam. Fáradt vagyok tegnap nem sok mindent aludtam.-* Azzal kezet fog a fiúval és ki kíséri. Levetkőzik és elmegy fürdeni. Nagyon jól esik Gregnek a fürdő. Ez már nagyon kellet. Visszamegy az ágyához és bebújik az ágyába. Frissen vetett puha meleg ágy akár csak otthon. Megint elszomorodott egy kicsit amikor haza gondolt. Egy ideig még gondolkodott magában majd lassan lehunyta a szemeit és elaludt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Király kobra háló Pént. Júl. 24, 2009 5:20 pm | |
| *Lassan megérkeznek a hálóhoz, de persze útközben Joel minden kérdésre válaszol.* Igen valóban Angliából származom, bár egy olyan helyről ahol nem nagyon hittek a varázslásban, ezért én sem, maximum egy csodára várhattunk.*Azt már nem teszi hozzá, hogy ez a hely az árvaház volt mert még a végén lenézné a csaj.* Hát úgy látom megérkeztünk.*Mondja inkább csak magának mikor a hálóhoz érnek.* Köszi, hogy besztottál, de most ha nembaj felavatnám az új ágyamat, mert kicsit fáradt vagyok.*Próbál kedvesen mosolyogni, de a végén ásítás lesz belőle.* Tényleg bocsi, és örülök, hogy megismerhettelek. Szia. *Köszön el végül a lánytól.* |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Király kobra háló Vas. Júl. 12, 2009 5:43 pm | |
| Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jópár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak. A szoba lakói - jobb oldal:1. Faudel Al' Karim2. Hamon Joulice-Melange3. Meldeson Garvinal4. Adam KerphinaA szoba lakói - bal oldal:1. Tim Leopold2. Natan Sirbu 3. Olvier Lefell4. Andrew Jacoby Holt | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Király kobra háló | |
| |
| | | | Király kobra háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |