Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 77 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 77 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Oroszlán háló | |
|
+10Játékmester Eldunary Aysa Mephisto Pheles Wanda Dorcas Gloria Amelia Ellwood Alfons Gerard Rosetta Waylan Juan Miguel Santiares Shawn Griffin Kalandmester 14 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Oroszlán háló Vas. Júl. 12, 2009 5:47 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak. A szoba lakói - jobb oldal: 1. Emanuel Branimir 2. Alfons Gerard 3. Huan Migel Santiares 4. Aleksandar Grozda
A szoba lakói - bal oldal: 1. David Robert Beawer 2. Mephisto Pheles 3. Jay Monroe 4. Kasey Jake Ellswood | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Eldunary Aysa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 211 Kaszt : Üzenőláda : A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
esőre, hiszen a felhők is
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Szer. Dec. 28, 2011 4:21 pm | |
| * Alf utolsó mondatán kicsit elmosolyodik elpusztítani Vilandrát? Kevesen mertek eddig ilyen kijelentést tenni..* - Ha őt megölöd, akkor azzal engem is megölsz.* Aysa az órájára pillantott majd egy kicsit idegesebb lett, mennie kéne már, a találkozó hatra lett megbeszélve..* Az edényről majd elmondok neked mindent, vagy amennyit lehet. De most mennem kell. Van egy fontos találkozóm, és nem késhetem le.* Összekapta magát a lány, a levelet eltette meg a képet, majd szó nélkül Alfhoz lépet majd szájon csókolta, majd kilépett az jtón.* | |
| | | Alfons Gerard
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 604 Kaszt : Üzenőláda :
NPGP
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Szer. Dec. 28, 2011 4:14 pm | |
| *Egy picit meglepődik a lány reakcióján.Majd végig hallgatja amit mond.* -Huha ez elég durva azt hiszem.*Mondja kicsit megepedten még mindig.* -Ha jól tudom a húgaimnak mesélt valami ilyesmiről,de azt hittem hogy csak mese,de ha jól tudom egy szétszakadt lelket nem lehet össze forrasztani újra.Aha szóval vele kén vigyáznom eddig csak egyszer láttam de nem biztos hogy ő volt.*Mondja miközben gondolkozik az edényen.* -Hátha tényleg én vagyok akkor elfogom pusztítani ha eltudom. | |
| | | Eldunary Aysa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 211 Kaszt : Üzenőláda : A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Szer. Dec. 28, 2011 3:57 pm | |
| *- A vér szava hív az eskü kötelez... A kötelékünk..* A lány felpattant az ágyról majd lerángatta magáról a pólóját, alatta csak egy vékony mély kivágású trikót viselt. Pontosan a szíve fölött egy billog éktelenkedett.* - Ezt jelenti* mutatta Aysa ingerülten.* - A vér szava hív az eskü kötelez. Amikor kettéhasadtunk ezt a billogot kaptuk hogy soha ne felejtsük el a napot, egyszer újra össze kell forrnunk hogy eggyek legyünk. A vér szava hív = Nem menekülhetek előle. Az eskü kötelez.. be kell fejezzem. Biztos nem mondott valami furcsát az anyád valami Edényről? * Majd miután befejezte mondókáját, visszavette a göncét. Aysa elővett egy képet majd azt is Gerard kezébe nyomta. A képen egy szakasztott ugyan olyan lány volt mint aysa azzal a különbséggel hogy annak sötét haja és fekete a szeme.*- Ha Mordo nem téved, mert ő sosem téved akkor te vagy a célpontja. Ezért is mutattam meg neked hogyan néz ki. persze, csak arra az esetre ha összefutnál vele, csak úgy.. véletlenül.* | |
| | | Alfons Gerard
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 604 Kaszt : Üzenőláda :
NPGP
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Szer. Dec. 28, 2011 3:44 pm | |
| -Nincs mit.*Intézi el egy váll rándítással.* -Hm érdekes csak valami erekjéről ír ha jól veszem ki bár borzalmas a kézírása nem is tudom hogy ő hogy lehet te.*Mondja miközben leteszi a levelet az asztalra és vissza csúsztatja a lánynak.* -Bár azt nem tudom hogy ez mit jelenthet a vér szava hív, az eskü kötelez,de ezt biztos neked mellékelte.Majd a fiú vár még hogy esetleg mit húz még elő a társójából a lány mert kíváncsivá tette az utolsó mondat.* | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Szer. Dec. 28, 2011 3:27 pm | |
| *~ Ezért szeretek mindent kiszedni a fejből... ez a sok célozgatás.. az agyamra megy~* Megigazította magán a gönceit, majd mosollyal nyugtázta hogy már nem is fájnak annyira a sebei.*- Kösz a ..amit az előbb hablatyoltál, már nem is fáj annyira.* Gyorsan frissen előhalászott egy levelet majd átnyújtotta azt Alfnak. * - A szünetben én sem hülyeséget csináltam, összeugrottam Vilandrával de a nőt magát nem sikerült elkapnom, csak ez a levél maradtt utána, csak sajnos én nem értek Japánul... ha esetleg átfutnád megköszönném.* Kis időt hagy hogy Gerard tanulmányozni tudja a levelet. Lehet hogy nem jó ötlet megmutatni neki, de mégis mit veszíthet?* - Egyébként ha én lennék Vilandra, akkor már rég nem itt beszélnénk...* Nagy igazság, a másik fele egy pillanat alatt megtud bármit ha közvetlen kontaktust tud létesíteni.*- Egyébként.. Vilandráról jó ha tudod ő én vagyok...* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Szer. Dec. 28, 2011 3:13 pm | |
| *Amikor Alf befejezte a vizsgálódást (nem,nem perverz...) és nyugtázta hogy nincs semmi gáz akkor le huppan a szemben lévő székbe és végig hallgatja hogy mit mond a lány bár a fejében még mindig cikáznak a gondolatok.* -Akták pár infóval csak egy szekrénnyi,de pont elég bár szerintem az amit én írtam valószínűleg nem téves.*Mondja de ha mégis akkor is van róla biztos használható is biztos benne bár ezt már valószínűleg nem tudja a lány de amikor utóljár utánna nézett ennek a személynek 6 embere veszett oda egy "véletlen robbanásban".* -Hát ha ő mondja akkor lehet hogy itt van,de mi van ha pont ő ül velem szemben?*Mondja a fiú ezt szereti legjobban picit meg téveszteni a beszélgető partnerét bár ez csak a vicc része a dolognak reméli hogy érti a lány is hogy mire céloz ha meg nem nem hiszi hogy megsértődne ettől.* -Nem tudom hogy mit tudhatok ami kell neki,de belőlem nem tudja kiszedni az is biztos.*Majd rá tér újra a seb témára.* -Remélem nem voltam durva de most már biztos jobb lesz.*Ennyivel el is intézi a dolgot.* | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Szer. Dec. 28, 2011 2:53 pm | |
| * Amikor Alf némiképp meggyógyította Aysa oldalsebét majd felhúzta rajta a pólóját, rácsapott a srác kezére de az ügyet sem véve a lányra vizsgálgatta tovább, majd végre a Vilandra témára is rátértek Aysa örömére.* -Akták? hát az aktákban nem sokat írhattak róla. Megasztán valószínűleg csak humbug az egész. Vilandra kedvenc cselje hogy azt hitet el bárkivel ami neki éppen tetszik. De tudom hogy egyszer már valakinek sikerült a nyomába erednie, hiszen, nem véletlenül halt meg a mamád.. bocs.* Tovább tapogatózik, de lehet hogy Mordo tévedett.* - Mordo azt állítja Vilandra itt van a suli közelében, csak éppen azt nem tudom hogy hol van és hogy miért itt. Meglehet nálam jobban senki sem ismeri, mégsem tudok rájönni mik a szándékai.. Azaz tudom de, nem értem őt. Talán azt reméli hogy Anyád elmondott neked valamit, vagy az apádnak, és most titeket pécézett ki magának, de annak az esélye szinte nulla.* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Szer. Dec. 28, 2011 2:42 pm | |
| -Igen ezt mondtam de azt is hogy előtte rendbe hozlak mert ez így nem valami jó.*Majd oda megy a lányhoz és picit feljebb húzza a kéz és rámond egy varázst bár Alf nem valami jó gyógyító azért csak lesz valami hatása.* -Incontinens Medicor*Majd picit feljebb húzza lány ruháját hogy jobban lássa hogy mit sikerült alkotni és meg van győződve hogy most már rendeben lesz és közben folytatja a csevegést miközben vizsgálja a lányt.* -Hát halottam hogy elég veszélyes,de ennél többet nem de elég sok akta van róla otthon a szobámban,de azokkal most nem szolgálhatok.*Mondjuk Alfnak több szobája is van tehát megtalálni is szinte lehetetlenség.*
//Harmadik évfolyamig bezárólag a legkíválóbb gyógyítási forma. Nem szükségeltetik, hogy szabad ég alatt tartózkodjon a varázsló, de jobban működik picivel, de ha barlangban varázsolják, akkor is szinte minden sebe begyógyul, főleg ha druidáról, vagy természetes gyógyítóról van szó. A sebek hegek nélkül felszívódnak, ám a nekromanciával ellentétben nem a természetből szipolyozza el az életet, hanem annak erejét használja fel, tehát ha egy olyan személy varázsolja, aki szoros kapcsolatban áll a természettel, akkor még azt is meg lehet figyelni, hogy környezetében kivirágoznak a növények, és kivirul a természet.// | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Szer. Dec. 28, 2011 2:25 pm | |
| * Amikor alf kinyitja előtte az ajtót kellemes meleg fuvallat lengi körbe a lányt, amolyan "isten hozott, kerülj beljebb" légkör. Fogalma sincs hogy min törheti most épen Gerard a fejét, akár azt is megtehetné hogy behatol az elméjébe, de valamiért mégsem akar csak úgy betörni a gondolataiba.* - Azt állítottad hallottál Vilandráról, most már idefent vagyunk, nyugodtan beszélhetsz.* Miriem ugrott gazdája ölébe, immár miniatűr formájában. | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Vas. Dec. 25, 2011 12:56 pm | |
| *A fiú mikor megfordítja a lapot kikerekednek szó szerint a szemei mivel ez lehetetlen.Valaki tréfát űzött vele?De biztos nem aki ismeri a sztorit az valószínűleg most nincs is bent az iskolában és nem pazarolná erre az erejét.Majd mikor kibontotta picit meglepődik mikor egy galamb röppen ki a ketrecből pont a kilincsre,de mivel már elég kíváncsi követi az állatot és kinyitja az ajtót.Bár a fiú nem nagyon érti hogy az állat miért nem inkább az ablakon akar távozni?* | |
| | | Játékmester
Hozzászólások száma : 1128 Kaszt : Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Vas. Dec. 25, 2011 12:48 pm | |
| *Alfons nem nagyon lepődik meg, hogy egy ismeretlentől kapott ajándékot. Aki nem is annyira ismeretlen, hiszen hogyha megfordítja a lapot, akkor édesanyja nevét találja meg aláírásként. Aki már nem él. Elég morbid és meglepő lehet ez az aprócska ajándék, de ahogy Alf kicsomagolja az ajándékot, valóban egy ketrecet talál, benne egy gyönyörű szép, hófehér galambot. A galamb nem marad nyugton, egyik lábával kilöki a ketrec ajtaját, majd tesz egy kört a szobában, és végül az ajtó kilincsére száll. Egyértelmű, hogy mit is akar. Kimenni. Elvezetni valahova a fiút. Oda, amire nem is számít...* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Vas. Dec. 25, 2011 12:44 pm | |
| *Alf mikor fel is kel elég sok ajándék van ott de mielőtt hozzá kezdene kibontogatni fel öltözik.Aztán neki is áll kibontani majd megakad egy érdekes ajándékon a keze ami elég érdekesnek mondható dolgokat produkál valószínűleg ez ébresztette fel.Érdekes alakja van az már biztos először azt hitte hogy az apja küldte de ez nem az ő kézírása így ki is bontja.*~Kívánj és az beteljesül?Érdekes és mi van ha azt mondom hogy egy jobb helyen szeretnék lenni?~ | |
| | | Játékmester
Hozzászólások száma : 1128 Kaszt : Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Vas. Dec. 25, 2011 12:18 pm | |
| *Eljött a karácsony reggele és bizony Alfons lábánál is megannyi ajándék csomag található. Egy azonban elég furcsa, egyszerű fekete papírba van csomagolva és... Mozog. Bizony, az egyik ajándékcsomag, amelynek ketrecformája van, folyamatosan mozog. Talán ez ébresztette fel a fiút ilyen "korán"? Ki tudja... Talán Csak Alfons, de az biztos, hogy elég ijesztő a dolog. Jó lenne, hogyha gyorsan kibontaná a csomagot, ki tudja, mi van benne. A csomag tetején egy aprócska kis üdvözlőcetli van, amelyen csak annyi áll, hogy:
"Boldog karácsonyt Kisfiam! Soha ne feledd el, hogy nagyon szeretlek. Kívánj és az beteljesül! Higgy és megtalál a boldogság!" | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Vas. Dec. 25, 2011 6:54 am | |
| *Alfons ágya mellett is fellelhető egy kis csomag karácsony reggelén. A Mikulásnak igazán nem tetszett a levélnek sem mondható fél sor, így nem tett ki igazán nagyon magáért. A csomagban egy sima kasza található, amit használhat fegyver gyanánt, de mágikus erővel nem bír.* | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Pént. Dec. 23, 2011 4:10 pm | |
| *- Hát igen, rendszerint ez van. Sosem tudom épp hol tanyáznak, tudod... miattam nem lehetnek sokáig egy helyben. Így mindig értem küldenek. Leon, ő a nagyapám. Vagyis nem is az igazi nagyapám mert ... ez bonyolult. *Miriem aysa ölébe vackolta magát, majd doromboló üzemmódba kapcsolt, közben éberen figyelte a beszélgetést.* - Ó, persze a családomhoz utazom és... egy másik helyre is. Ki kell derítenem valamit, de ez már régi ügy, már az idejét sem tudom mikor kezdődött, istenem de érted ezt? Csak kutatok és kutatok de semmit sem találok! Valahányszor közel járok egy nyomhoz ami elvezetne hozzá, eltűnik.* ~ Aysa drágám, halgass, ne többet.~* - Bocsi, megint sokat beszélek, de hát ez van. Azért hiányozni fogsz, nem lesz kivel beszélgetnem értelmes dolgokról...* A lány ekkor felált és felkapta magára a kabátját.* - De nekem már mennem is kell, úghogy szia. * Az ajtóból még visszafordult és egy csókot nyomott Alfons szájára, majd elment.* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Pént. Dec. 23, 2011 3:57 pm | |
| -Leon?*Húzza fel az egyik szemöldökét.*~ Leon olyan ismerős ez a név és mondjuk elég gyakori is tehát.~ -Nem tudod hogy hova mész az azért kicsit merész és te a családhoz utazol haza vagy pedig esetleg máshova is mész?*Picit pörgeti az agyát mert biztos hogy hallotta már ezt a nevet de biztos nem lényeges.* -Ja a süti pont tökéletes.*Mondja bár ő neki úgyis mindegy lenne mert nem szereti a sütit .* -Én nem nem hinném hogy bárhova is mennék a családomról éppen azt se tudom hogy merre járnak talán a nagyapámnál Hollandiában lehetnek biztos most ott ünnepelnek majd. | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Pént. Dec. 23, 2011 3:38 pm | |
| *- Örülök hogy segíthettem, és igen, elutazom, csak még azt nem tudom hogy hova, holnap jön értem Leon hogy elvigyen.. Annyira utálom amikor nem mondják meg hogy hova menjek. Neem majd értem küldenek. Persze érthető így a biztonságos...* Aysa elkezdte szokásos rosz tulajdonságát: Olyan dolgokról fecseg amikről nem lehetne.* - Ne haragudj én itt csak fecsegek... hogy ízlik a süti? Remélem jó lett..* ~ Kín keserves volt mire sikerült elkészíteni~* A hajtűket most az egyik belső zsebébe süllyesztette, majd a mellette ülő Miriemre sandított, majd vissza alfra.* - És Te elutazol valahova?* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Pént. Dec. 23, 2011 3:28 pm | |
| *A lány kibontja az ajándékot Alf reméli hogy jót választott.Aztán kibontja a süteményt és Alf-ot kínálja vele.* -Rendes vagy de nem vagyok nagy sütis de persze megkóstolom.Mondjuk nem is tudtam hogy tudsz sütni de valahogy sejtettem.*Mosolyog majd egy nagyot harap az egyik sütibe.* -És te elutazol az ünnepekre vagy itt maradsz a suliban?*Folytatja a beszélgetést.* -Ja tényleg a húgaimnak elküldtem az ajándékaikat örültek neki köszi hogy segítettél választani. | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Pént. Dec. 23, 2011 3:07 pm | |
| * Amikor Alf kibontja a csomagot, egyből szónoklatba kezd annak tartalmáról.* - Remélem tetszik, hasznos tud lenni ha menekülni kell, a gyűrű meg van bűvölve, akárhová eltudsz vele tűnni. Remélem hasznodra válik.* Aysa szokásos mosolyával az arcán helyet foglal, majd már másodper múlva már ő is egy csomagot szorongat a kezében. Nem is számított rá hogy a fiú megajándékozza, ne nagyon örül a gesztusnak. Ő is kibontotta az ajándékát s csak hamar, kezében két ezüst hajtű pihent.* - Ezek nagyon szépek, köszönöm.* Aysa a süteményes dobozra nézett amit ő maga hozott, felállt majd alfal mit sem törődve hogy esetleg megszólja vagy ilyesmi a talán túlzott otthonérzete miatt. Fogta magát majd kicsomagolta a dobozd.* - Egyébként ne áruld el de én sütöttem.* A papírtálca alatt volt még egy papírtányér szerű... valami amire rápakolta a kétfajta süteményt, majd alf kezébe nyomta.* Tessék megkóstolni, de aggódj nincs benne méreg.* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Pént. Dec. 23, 2011 2:49 pm | |
| *A fiú nagy meglepődésére a lány egy ajándékot hozott neki .* -Köszönjük nem is számítottam erre.Tulajdonkép nem rád számítottam azt hittem hogy valami idegesítő házi manó lesz megint.*Majd viszonozza a lány puszijait.* -Nem hogy okoznál gondot ? Már hiányoltalak .*Majd a fiú a kibontja egy fekete gyűrű jelenik meg aminek igen örül majd kibontja Dec-ét is szárítót légy van benne ami megint igen jó .Majd az ágya melletti szekrényhez lép kivesz onnan egy kisebb csomagot és a lánynak adja .* -Én se feledkeztem meg rólad ne aggódj.*Majd a fiú elővesz két csészét és teát tölt és az egyik bőr fotelra mutat hogy üljön le a lány.Majd lerakja a kannát meg a két teli csészét és ő is leül ha a lány is ezt teszi.* -Remélem szereted a fekete teát mert most csak az van. | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Pént. Dec. 23, 2011 2:31 pm | |
| * Amikor kinyílik az ajtó csak annyit mond széles mosollyal, a csomagot előre tolva hogy* - Boldog Karácsonyt!*Majd a beinvitáló szóra beljebb lép, csilingelő hangon üdvözli decimust majd Alf kezébe nyomja az ajándékot, és mellé egy kisebb csomagocskát is.* - Ó a kicsi az nem a tied hanem Decimusé!* Gyorsan kibújt a kabátjából majd egy szütyőt vett elő, amiből gondosan összecsomagolt süteményes dobozt húzott elő.* - Remélem nem okozok gondot, de te vagy jóformán az egyetlen barátom akinek karácsonyi "ajándékot" adhatok, úgyhogy bármilyen kellemetlen is, bírd ki.* Majd mint üdvözlésképpen arcon puszilta a kissé megszeppent fiút.* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Pént. Dec. 23, 2011 2:21 pm | |
| *Alf kopogást hall így véli hogy egyik szobatársa sem lehet mert azok általában nem szoktak ezért feltápászkodik az ágyából és ajtót nyit .Egy alacsonyabb lány ismerőse áll ott .*~Dec nyisd ki!Mit akarsz fel se érem!Hopp akkor kénytelen leszek én kinyitni.~*Hát igen ma egy picit elvan havazva a fiú.* -Szia!Gyere be!Mi járatban erre felé? | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Pént. Dec. 23, 2011 2:14 pm | |
| * Mivel Aysa holnap elutazik, még ma meg kell látogatnia azt a néhány személyt akit kedvel hogy átadja az ajándékokat, amit persze, hosszas és igen körültekintően válogatta össze. Így hát, a vörös selyemmel beburkolt kis csomagot két kezében szorongatva, kissé félénken és már-már átfagyva kopogtatott be az Oroszlán-háló ajtaján. Már jó pár napja hogy nem találkoztak Alfons és ő, talán nem is számít a látogatására.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Vas. Dec. 18, 2011 6:20 pm | |
| - Hát szt'em ne próbálkozz. Felesleges. *Mondja nyugodtan, majd a szünetes dologra bólint.*-Aha. Téln és nyron haza lehet ám menni. Nem kell betojni. Mi most csak azért vagyunk itt, mert eltűnt pár diák. De nem kell félni öreg. *Nem nagyon akad fent a fiú megjegyzésén. Ő nyugodt ember. Nem túlzottan érdekli a külvilág.* -Nem tudod miről maradsz le haver. Nagyon jó. Stressz-oldó. *Vigyorog még mindig, és zsebrevágja a dobozt. Aztán egy pillanatra lehervadt a mosoly az arcáról. * _Hm. Hát a labairintusban van egy sportpálya. Gis is oda szokott néha járni. Asszem a nyugati szárnyba van. Ne haragudj, de mennem kellene. Már vár a szobatársam. És.. A cuccodért még ugorj át a váróba. Hello. *Köszön el a fiú. Felpattan, mert eszébe jut neki, hogy Tristan várja szóval menni kéne... Szóval az állatokkal együtt lelép a hálóból.* |
| | | Mephisto Pheles Diák
Főkarakter : fodnorbi@hotmail.com Hozzászólások száma : 32 Kaszt : Üzenőláda : Mindenkivel szívesen játszok ha időm engedi. Tessék írni!
| Tárgy: Re: Oroszlán háló Vas. Dec. 18, 2011 5:31 pm | |
| - Nem lehet lógni? Azért próba szerencse. * Mondja vigyorogva. Nem, mint ha komolyan is gondolná de, mi van, ha épp suli undora van és már nincs kedve semmihez. Akkor azért mindig meg kell próbálni egy jó kiadós betegséget összeszedni valahol.* - Értem akkor most pihenő van? De akkor, hogy-hogy nem otthon töltik az emberek az ünnepeket? Vagy itt nincs haza menetel csak nyáron? Vagy még akkor sem?* Kérdezi kicsit kiakadva. Nagyon nem fogja bírni, ha neki egész évben csak ebben az iskolában meg a nem messze lévő faluban lehet lennie. Be fog csavarodni. Mondjuk már most is az őrület határán, van néha.* - Ó én nem dohányzom. Szeretnék jó sokáig élni. Még egy kérdést engedj meg nekem. Sehol az ég egy adta világon nem tudok én jelen pillanatban korcsolyázni ezen az istenverte birtokon? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Oroszlán háló | |
| |
| | | | Oroszlán háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |