Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Nílusi krokodil háló - Page 9 I_vote_lcapNílusi krokodil háló - Page 9 I_voting_barNílusi krokodil háló - Page 9 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Nílusi krokodil háló - Page 9 I_vote_lcapNílusi krokodil háló - Page 9 I_voting_barNílusi krokodil háló - Page 9 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 63 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 63 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Nílusi krokodil háló

Go down 
+10
Lumiére Etoiles
Ariadne Helena Krausheim
Isidor Tibor
Aali White
Pierre Bontavier
David Branson
Toportyán Zakariás
Yosif Zhivko
Lizbeth Westlive
Kalandmester
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Nílusi krokodil háló - Page 9 Nincskaszt

Nílusi krokodil háló - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 5:50 pm

First topic message reminder :

Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Mike Preston
2. David Branson
3. Theodore Harris
4. Nathaniel Harris

A szoba lakói - bal oldal:
1. Colin Chase
2. Gwilim Jan
3. Isidor Tibor
4. Bradley Chase
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1273
Kaszt : Nílusi krokodil háló - Page 9 Jos
Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Nílusi krokodil háló - Page 9 Tek4fa536663e22d3887459

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 12:29 pm

*Liz csak nevet. ~pingvin ... fecske .. majom .. egyre jobb.~ Majd megpróbálja megnyugtatni a fiút.*
-Nem gáz. Nézd a jó oldalát ... ~ennek nincs jó oldala~ ... mindenki ilyenben lesz. *Vágja ki magát. Jobb úgysem juthat eszébe.*
-Hogy táncolsz? Hááát ... jobban mint gondoltam *Mondja, mert tényleg így van. Valamennyire tud táncolni.*
-Így már nagyon nem lesz égő ... csak egy kicsit ... de még van esély, hogy ne legyen égő .*Mosolyodik el.*
David Branson
Diák
David Branson

Hozzászólások száma : 899
Kaszt : Nílusi krokodil háló - Page 9 Mutatvanyos

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 12:25 pm

* Dav rettenthetetlenül nézi a lábakat*
- Tudom én azt...de inkább nézem a lábát mitsem eltörjem azt. Amúgy majd megmutatom az öltönyöm...képen...mert a Charlie elküldi a képét...úgy fogok benne festeni mint egy pingvin...utálom az öltönyt...és ami még jobb lehet,hogy szmokingom lesz...frakkal...na akkor olyan leszek mint egy fecske...utálom a szmokingot...és a cipő...komolyan mondom egy bazári majom nem fog úgy kinézni mit én...*mérgelődik David*
- Amúgy hogy táncolok...?*kérdezi félénken...bár tudja a választ...rémessen*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 12:19 pm

*Liz elneveti magát.*
-Nincs izlésficamom, de vicces lennél benne. .. Maradjunk a Lizhez-nél *Mosolyodik el. Soha nem szerette, ha Lizbethnek hívják.Az olyan komoly .. Liz meg egyáltalán nem az.*
-Azt ugye tudod, hogy majd az esküvőn nem a partnered lábát kellene nézned? *Mondja mosolyogva és látja a fiún, hogy esze ágában nincs levenni a szemét a lábáról.*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 12:16 pm

* David elneveti magát*
- Fekete öltöny és pink nyakkendő? jesszus neked súlyos ízlésficamodvan....*az óda címén gondolkodik egy kicsit*
- MEgvan...egy találó és frappáns cím: Lizhez....na milyen?*kérdezi vigyorogva*
- Vagy esetlegleg Lizbethhez?*egyre jobb címeket talál ki hősünk.Mikor elkezdenek táncolni Dav görcsössen figyeli a padlót és Liz lábát*~ Csak rá ne lépjek...~*Szemét semmi pénzért nem venné le a 2 pár lábról*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 12:10 pm

*Elneveti magát, majd sejtelmesen ezt mondja.*
-Nem gondolkoztam .. de most hogy mondod ... esetleg fekete öltöny és pink nyakkendő ~Ez így elég szörnyen nézne ki.~ *Emiatt ismét elmosolyodik. *
-Igen valami olyasmi .*Mosolyodik el, majd elgondolkozik .. szeret táncolni, de táncot tanítnai nem sűrűn szokott ~Na tánctanár sem leszek.~ *
-Köszönöm szépen. És mi lesz a címe? *Kérdi nevetve.*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 12:06 pm

* David felveszi a tánctartást *
- nem kombinálsz dehogy is...és mond milyen esküvői ruhát gondoltál ki nekem...vagy ott még nem tart a gondolkozás?*kérdezi viccesen gúnyos és nem sértő hangon*
- Annyit még hogy...egy-két-há-négy-öt-hat-egy-két-há...vagy az egy másik tánc?*nem biztos semmiben...ő verset írni meg zenélni szeret nem táncolni phfujj....*
- Ha nem égek be az esküvön ígérem írok hozzád egy ódát!*kínjában felnéz a plafonra...tuti hogy égni fog az esküvőn...*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 12:01 pm

*A fiú mondatán, kicsit mérges lesz, és sértődötten ennyit mond.*
-Nem kombinálok .. csak gondolkoztam *Mosolyodik el, majd igyekszik elterelni a szót.*
-Okés kezdjük. Már egész jól van a karom, úgyhogy tánctartást is tudjuk gyakorolni.*Mondja, majd várja, hogy a fiú felvegye a tánctartást.*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 11:57 am

~ Ezek a nők folyton kombinálnank...~* Liz arckifejezése mint a Raffaello...többet mond minden szónál...*
- Ne kombinálj légy oly kedves...csak haverok vagyunk...~még~*teszi hozzá gyorsan magában*
- Kis gyakorlás oké...ma amúgy sem vagyok a toppon elég álmos vagyok...*nagyot ásít*
- Akkor vágjunk is bele* mondja és odalép a lányhoz*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 11:52 am

*Elmosolyodik ismét.*
-Őszintén? Te sem vagy az esetem. Jane? Azt hiszem a Vipera hálóban ... de nem biztos. *Úgy érzi, érti miért kérdezte a fiú .. Ezen elmosolyodik. De nem mondja meg, mire gondol. ~nah még a végén dupla esküvő lesz.~*
-Nah kicsit gyakorlunk, aztán lelépek .. Okés? *Kérdőn néz a fiúra, mert tényleg nem nagyon érti ma.*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 11:47 am

* David büszkén kihúzza magát*
- Használt...de azért még egy táncóra jól jönne...meg majd megkérem Katet is hogy segítsen egy kicsit*a könyvre néz*
- Nyugi télleg jó leszek! Nem akarok bántani Pierrt...meg szívedre ne vedd....nem vagy az esetem * vigyor* de jó tanár vagy~ Mondjuk ha Jane állna itt nem tom akkor is jófiú lennék-e...de ő szingli...még~*Elmosolyodik ezen a gondolaton...*~Kössük össze a kellemest a hasznossal~
- Liz nem tod,hogy Jane Scott melyik szobában van?*teszi fel a kérdést és a lány elé áll*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 11:42 am

*Liz néz ahogy a fiú eszik. ~Ezek szerint örül neki.~ *Mosolyodik el, majd megissza a vizet.*
-Örülök, ha jól viselkedsz. Ezesetben Pierrenek sem lesz kifogása a táncoktatás ellen. *Majd figyeli, ahogy a fiú elkezd táncolni.*
-Na alakul. Használt a múltkori? *Mosolyodik el, majd odamegy.* ...Ha gondolod megpróbálhatjuk mégegyszer, leteszi a könyvet a közelbe.*
-Ezt vágom hozzád, ha nem leszel jó *Mondja nevetve.*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 11:35 am

* Davidnek felcsillan a szeme mikor meghallja,hogy a kaja az övé*
- Köszi...télleg nagyon éhes voltam...vagyok...de előbb a víz*gyorsan a Liz kezébe nyomja a vizet 3 jégkockával*
- Jó kisfiú leszek!*angyali mosoly*
- Táncolhatnk de előbb befalom a tojást* elővesz egy villát és nekilát az ebédnek.Gyorsan bekebelezi a rántottát iszik rá egy pohár vizet és félreteszi a tányért*
- Köszi nagyon fincsi volt...a pennám!*elveszi a lány kezéből az írószert és a gondossan a fiókjába rakja*
- Ezt is köszi.Tegnap megerőltettem az agyamat és arra emlékszem...hogy egy képzeletbeli négyzetet kell körül járni nem?* beáll a "táncparkett közepére" és mintha úgy teszi a kezét mintha egy lányt tartana és elkezd keringőzni. Nem hibátlan de ahhoz képest életébeen nem táncolt egész jó*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 11:28 am

*Liz örül, hogy a fiú beengedte az ajtón, mert egyáltalán nem volt biztos benne. Kissé zavartan megszólal.*
-Szia! Ezt neked hoztam .. mert láttam, hogy éhes voltál a kajáldában is. .. Egy pohár vizet elfogadok, mert már nagyon szomjas vagyok. *Leül a fiú mellé és leteszi a könyvet.*
-Ezt neked hoztam .. benne vannak a lépések .. tanulmányozd és majd jövök, de csak ha megígéred, hogy jól fogsz viselkedni. *Mosolyodik el, majd előveszi a fiú pennáját.*
-Ezt múltkor elhagytad, ezért bátorkodtam visszahozni. Tegnap is ezt hoztam, csak elfelejtettem végül visszaadni. *Mosolyodik el, majd leteszi azt is a könyv mellé*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 11:21 am

* David kissé dühössen teszi félre a gitárt*~ Mióta lettem ilyen népszerű? Mindenki idejön?~*Odasiet az ajtóhoz. Rögtön elszáll a dühe mikor megpillantja Lizt és a rántottát*
- Szia! Azt hittem egy jó darabig a közelbe sem fogsz jönni*megcsapja orrát gőzőlgő rántotta illanta*~remélem ezt nekem hozta...nagyon kajás vagyok~
- Gyere be....*ekkor észreveszi Liznél a könyvet*
- Látom hoztál kemény tárgyat* széles vigyorra húzza a száját. Gyorsan visszarakja a gitárját a tokjába és becsúsztatja az ágy ála*
- A ropit megettem...de van még víz ha kérsz*becsukja az ajtót és lehuppan az ágyra*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 11:15 am

*Liz siet Dave szobája felé. Viszi neki a könyvet, amit tegnap megígért. Emellett van nála egy kis tál rántotta, mert látta, hogy a fiú éhesen hagyta ott őket. Bűntudata van, hogy éhezik, ezért visz neki enni. Amikor odaér, bekopog és reméli a fiú nem csapja rá az ajtót.*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 11:08 am

* David ül az asztalánál és épp egy levelet ír
*~ Szia Charlie!
Bocs,hogy eddig nem írtam,de tudod elég zsúfolt a napom...sok a lustulni való...Már így az elején letámadlak egy kérdéssel. MÉRT NEM MONDTÁTOK,HOGY VAN EGY MÁSODUNOKATESÓM TAMIN KÍVÜL?! A neve Pierre Bontavier egy francia srác...Te gondolom te ezt nagyon jól tudod. Bár mind a kettőnket meglepetésként ért a hír,hogí rokonok vagyunk...Miért titkoltad előlem? Kate hogy van? Izgatott az esküvő miatt? Nem tudom mikor megyek haza,de a lagzin ott leszek...ígérem.Itt minden rendben. A suli nagyon jó és nyugodt semmi veszély nem fenyegeti.
Viszlát: Dav~
* David szépen összejahtogatja a levelet belecsúsztatja egy borítékba és a baglyának adja*~ Jobb ha nem tudja,hogy életveszélyben vagyok*
- Charlienak vidd el légyszi*kiengedi a madarat és leül az ágyra. A hasa megkordul*~ Remélem már elmentek...nem...még vérok egy kicsit~*Nekidől a falnal és ismét előveszi a gitárját a tegnapi számot játsza megint*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 4:36 pm

* David elvigyorodik*
- Nyugi anya jókisfiú leszek!*a kezét a magasba emeli ezzel is alátámasztva szavait.*
- Akkor nyomás!*kinyitja az ajtót és Liz után kilép rajta*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 4:33 pm

*Elmosolyodik a fiún.*
-Figyelj. Akkor jövő héten még átvesszük a lépéseket, de valami kemény dolgot hozok, amivel fejbe tudlak vágni. *Mosolyodik el.*
-Nem szeretném, ha bármelyikőtöknek baja esne. Nem védelmezni engem. Megértetted. nem hősködsz. *Néz a fiúra, mint egy aggódó anyuka.*
-Szerintem is menjünk. Csak viselkedj természetesen. *Mosolyog a fiúra, majd elindul a kajálda felé.*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 4:29 pm

* David meglepődik a könyvön*
- Azt hittem,hogy a csók után az első kemény tárggyal fejbecsapsz....de köszi a könyvet...az esküvő 2 hét múlva...*angyalian elmosolyodik*
- Rendes vagy...ezért cserébe szólj ha Pierr parázik...nem nagy ügy pár szó és kész...de azért majd gyere el a temetésemre...*vigyor*
- Az a baj,hogy én erős vagyok ő meg jobban tud varázsolni szóval...*zavartan lenéz a földre*
- Én most megyek kajálni mert eléggé éhes vagyok...jössz te is? tudom,hogy kerüljük egymást de ha Pierr látta akkor semmi értelme...*felvesz egy fekete pólót és az ajtó mellé áll*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 4:23 pm

*Liz csak figyeli a fiút. ~Na legalább most egy kicsit rendes ... Esküvő? csak éljem meg a holnapot.~ Sopánkodik magában, majd megsajnálja a fiút.. ~Szegény ... mégiscsak égni fog? .. Nem ezt azért nem hagyhatom.~ *
-Figyelj ... nem szeretném, ha leégnél az esküvőn. ... Van egy könyvem, amiben a keringőről van szó ... Odaadom tanulmányozd egy ideig. Mikor is lesz az esküvő? *Kérdi a fiút.*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 4:17 pm

* Davidet nem zavarja az elhúzott függöny,de együtt érez Lizzel*
- Nem azt mondtam,hogy te vagy a hibás! Mindketten hibásak vagyunk...bár főleg én...és majd az mondom Pierrnek,hogy utánna jól megpofoztál meg ilyenek ...persze ha látta*teszi hozzá gyorsan a végét*
- Te Pierrt szereted...amit megértek...ezért nem hagyom,hogy emiatt a kis hülyeség miatt dobjon...nyugi...én leszek majd a bratyesz tanuja az esküvőtökön...és addigra keresek egy tánctanárt...*keserűen elmosolyodik...*~Most ki tanít meg keringőzni?~*sopánkodik magában*
- Bocsi,hogy ilyem vége lett a táncórának...akkor majd valamikor találkozunk...egy pár hét múlva...*mély levegőt vesz és feláll*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 4:10 pm

*A fiú magyarázata miatt, teljesen megfagy. *
-Szuper! Még én vagyok a hibás? *Elgondolkozik ... ~Mi van, ha Pierre látta? de hogy látta volna.~*Ekkor az ablakra pillant. A függöny nincs behúzva. Kinéz az ablakon ... Pont az udvarra lát.*
-Igen a legjobb lesz, ha nem találkozunk egy ideig. *Majd odamegy az asztalhoz és lehúzza az egész pohár vizet.*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 4:03 pm

* David teljessen lefagy*~Miért nem pofozott meg?~*döbbenten ül az ágyon*
- Igen nagy hiba volt...de te is vissza csókoltál...és még a pofont sem kaptam...mondjuk ha ezt Pierr megtudja nem pofont hanem balegyenest kapok...*kicsit elmosolyodik...már nem bánja amit tett...ez volt élete legizgibb csókja*
- Szerintem az a legjobb,ha nem találkozunk egy ideig...nehogy a bátyó megsejtsen valamit...~mondjuk engem nem izgat simán leverem...de ha dobja Lizt akkor én leszek a hibás...~*most már elégedett magával.Sikerült. Azóta kinézte magának Lizt amióta meglátta.Már csak pár lépcsőfok és az övé*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 3:55 pm

*Liz érzi, ennek a mai táncnak nem lesz jó vége. ~Ajjaj. Liz mozdulj... Liz azonnal legalább a fejed fordítsd el.~ Sajnos a belső hang sem segít... megtörténik az, aminek nem kellene ... Liz nem tud ellen védekezni és megcsókolja Davet. Egy pillanatra megáll benne az idő, ekkor a belső hang ismét megszólal. ~Liz mi a fenét csinálsz? ... Gondolj Pierrere! Ez már egy meggyőző érv és ekkor Liz azonal elengedi a fiút, sőt még egy kicsit el is tolja magától. ~Úristen mit tettem? Pierre az életét is képes lenne feláldozni értem ... Én meg megcsókolom az unokatesóját? ... Jesszusom.~ Ekkor odamegy a fiúhoz és leül mellé.*
-Ugye tudod, hogy ez nagy hiba volt? ... És azt is, hogy Pierrenek Rosszul esne? .. Ez .. ami itt és most történt ... ez ... maradjon kettőnk közt légy szíves. *Várja a fiú reakcióját, reméli, hogy beleegyezik.*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 3:44 pm

* Dav csak áll nem érti mit csinál Liz,de aztán...*~Ne...ne...ne Dav ne csináld....ő a rokon csaja nem...nem nem NEEEEEEM!!!~*Nem tudja tovább tűrtőztetni magát.Közelebb hajol a lányhoz és gyengéden megcsókolja.Lassan,gyengén mégis erőteljessen.Magához húzza.Talán ez lesz az utolsó alakol,hogy látja a lányt most még sem érdekli...nem tud uralkodni aaz érzésein*~David állj!~* Parancsol magára és fájdalmassan elengedi Lizt*
- Ne haragudj én...nem is tudom szóval...ezt nem kellett volna...neked van barátod aki ráadásul a rokonom...*legszívessebben bemosna magának egy jó nagyot*~Ha ezt Pierr megtudja...nekem végem~
- Asszem a táncnak vége...*mondja keserű hangon és lehuppan az ágyra...*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nílusi krokodil háló   Nílusi krokodil háló - Page 9 Icon_minitime

Nílusi krokodil háló
Vissza az elejére 
9 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Második emelet-
Ugrás: