Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Nílusi krokodil háló | |
|
+10Lumiére Etoiles Ariadne Helena Krausheim Isidor Tibor Aali White Pierre Bontavier David Branson Toportyán Zakariás Yosif Zhivko Lizbeth Westlive Kalandmester 14 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 12, 2009 5:50 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak. A szoba lakói - jobb oldal: 1. Mike Preston 2. David Branson 3. Theodore Harris 4. Nathaniel Harris
A szoba lakói - bal oldal: 1. Colin Chase 2. Gwilim Jan 3. Isidor Tibor 4. Bradley Chase | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nathaniel Harris - Archív
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 160 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a cadetblue.
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Feb. 01, 2013 2:09 pm | |
| *Már nem is vág vissza Theonak, mindketten nagyon jól tudják, hogy a lányok nagy eséllyel valóban kettőjüket egyszerre akarták ágybacibálni. Sőt, még az anyuci kedvencés beszólásra sem támad vissza, egyszerűen egy vállvonással hárítja.* - Akkor nem lesz gond, Nolwenn úgysincs itt. *Való igaz, kettőjük közül őt szereti jobban az anyjuk, de attól a kiskedvenc még mindig a kishercegnő, a legfiatalabb, az egyetlen lány.* - Mi másra szeretnéd hogy használjam, amikor kettesben vagyunk a szobában? *Kérdez vissza, miközben ledobja a cuccait, akkor is az ablak melletti ágyra. A kilökős poénra mondhatni számított is, szóval csak a szemeit forgatja.* - Inkább ne. *Válaszol a látásra, majd el is kezd kipakolni. Végleges szoba, szóval előbb vagy utóbb úgyis kénytelen lesz... legalább hamar túlesik rajta. Na meg egyedül maradt Theo cuccaival, szóval akár el is dughat, vagy meg is buherálhat pár dolgot rajtuk.* | |
| | | Theodore Harris
Főkarakter : Christopher Strife Hozzászólások száma : 34 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Feb. 01, 2013 12:27 pm | |
| - Vegyél szemüveget, Nathaniel, egyértelműen énrám buktak, nem terád. *Nem bírja ki visszavágás nélkül, más kérdés, hogy a valóság valahol akörül lehetett, hogy mindkettőjükre buktak, lehetőleg egyszerre. Végigfuttatja a tekintetét a térképen.* - Van itt egy, de alá van írva, hogy anyucik kedvenceinek tilos a belépés. *Ezzel még lógott a korábbi anyás beszólásért, és ő nem olyan, hogy lógva hagyja azokat, amikben lemaradva érzi magát. Ami jár, az jár.* - A szádat beszéd helyett másra használd. *Unottan ledobra az ágyra, a táskája mellé a térképet, és ugyanezzel a lendülettel elindul kifelé.* - Ki tudja, ki hogyan viselkedik zárt ajtók mögött. Egyébként nyugodtan menj csak az ablakhoz, ha nagyon idegesítesz, akkor könnyebb lesz kilöknöm rajta téged. Én viszont azt hiszem, lemegyek az étkezőbe enni valamit. Látlak ha látlak. *Int egyet, és könnyedén zárja be maga mögött az ajtót. A térképen megnézte merre van az érkező, hát elindul lefelé a lépcsőn, utána meg... ki tudja, merre megy még.* | |
| | | Nathaniel Harris - Archív
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 160 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a cadetblue.
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Feb. 01, 2013 11:23 am | |
| - Ha már a vonatfülkénél tartunk, az a három lány szerint akik csak azért nem voltak meg mert le kellett szállniuk, nem igazán kell a piroslámpás házba járnom. *Vonja meg a vállát Theo szavaira. És igen, ez legalább tényleg igaz, legalábbis részben: ki tudja, mi lett volna, ha nem kell leszállniuk a lányoknak, de az biztos, hogy nem vették rossz néven a flörtölését. Meg Theoét se, de ez most nem érdekes.* - Tornyokat? Áh, nem. Inkább menjünk a pincébe, hátha van valami jó kínzókamra ahova befoghatlak. *Ajánl egy másik ötletet. A térképet szemforgatva átengedi Theonak.* - Hát jó, én tudok tájékozódni anélkül is. Ha meg nem találok valamit, van szám, hogy megkérdezzem. És nem engem fognak kirúgni ha mondjuk éjfél után kint mászkálok. *Teszi hozzá, miután elolvassa, hogy tíztől van takarodó. Hátha Theo tényleg azt hiszi éjfélkor, és kimegy tizenegykor, naa? Arra, hogy a lány a testvére szerint is hazudott és még élvezte is, önkéntlenül is elmosolyodik.* - Gondolod, hogy ilyen hajlamai vannak? *Kérdez vissza végül a szadistára, a lány után pislogva, majd zsebrevágja a házirendet, miközben lassan felérnek a szobához.* - Enyém az ablakhoz közeli ágy. | |
| | | Lumiére Etoiles
Főkarakter : Éclair Lagarde Hozzászólások száma : 194 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 15, 2012 9:57 pm | |
| *A fiú válasza meglepően őszinte volt, amitől Lumiére is nagyot nézett. Többször eszébe jutott, hogy lehet, hogy ez csak a varázslat miatt van, de próbálta elfelejteni. Aztán amikor azt mondta, hogy nem tudja még a válaszát ,egy kicsit elszomorodott. Közben a kérdést is visszakapta, de újabb hárítással próbálkozott. Gyorsan megfogta a vizes poharat, megitta a tartalmát, aztán gyorsan felállt, ránézett az órájára, és döbbent arcot vágott.* -Sajnálom, de már késő van. Azt hiszem, hogy erre a kérdésre csak máskor tudhatod meg a választ. Szia, jó éjt. Aludj jól! *Köszönt el gyorsan, majd kinyitotta a szobaajtót, és elkezdett szaladni a szobája felé. Élvezte az éjszakát, mégha teljesen máshogy alakult, mint ahogyan szerette volna, de élvezte. Reménykedik benne, hogy találkozik még a fiúval, és ezt még a fiú kíváncsiságára is bízza, hiszen nem adott választ a kérdésre, és talán ez megmozgatja a fiú fantáziáját.* | |
| | | Ariadne Helena Krausheim
Főkarakter : Natalia Tatiana Ridolf Hozzászólások száma : 73 Kaszt : Üzenőláda :
//Clínának hálás köszönet.^^//
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 15, 2012 9:50 pm | |
| *A rosszkedve elmúlóban van, úgy látszik, néha neki is jól esik más emberek társasága. Lumiére elneveti magát, amikor Aeron az anyjáról mesél.* ~Nem nevetnél, ha ismernéd anyát...~ *Gondolja egy kicsit sötéten a fiú, majd tovább darálja a gondosan cenzúrázott életrajzát. Egyedül az apjáról beszélne többet, de róla nem nagyon tud mit - tekintve, hogy sosem találkoztak. Visszakérdez ugyan, de a lány ügyesen hárít.* ~Hát, ő sem az idilli családból érkezhetett.~ *Jut eszébe a fiúnak, de emlékezeti magát, hogy ne hagyja annyiban a dolgot. Viszont egy újabb kérdés érkezik a lány gondosan sminkelt ajkai közül, és Aeron egy kicsit meglepődik. Az anyjának hála nem él benne túl jó kép a nőkről, őszintén szólva, egy kicsit fél tőlük, de ez persze nem azt jelenti, hogy ne akarna barátnőt, ha éppen úgy hozná a sors. elgondolkozik azon, hogy mit is feleljen, majd végül csak kiböki a választ.* Nem, nincs barátnőm, sem konkrét ideálom. Igyekszem nem külsőre ítélni, a legfontosabb számomra az, hogy egy lány legyen kedves, értsen meg, és fogadjon el úgy, ahogy vagyok. Úgyhogy még nem tudom megmondani, tetszel-e, hiszen alig ismerlek. *Szokatlanul őszinte a válasza, és a múltja ismeretében teljesen érthető amit mond.* ~Most viszont nem ússza meg.~ *Gondolja, és azonnal vissza is dobja a kérdést.* Én már válaszoltam, most rajtad a sor. Mi a helyzet veled? Milyen számodra az ideális férfi? *Meglepően közvetlen - mármint önmagához képest - és továbbra is érdekli, amit Lumiére mond. Nem érez iránta ennél többet - még, de, hogy ez megváltozzon, az csak a lányon múlik.* | |
| | | Lumiére Etoiles
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 15, 2012 9:25 pm | |
| *Amikor meghallotta, hogy az édesanyja egy híres boszorkány elsőnek elnevette magát, de maga sem tudja miért. Amikor meghallotta, hogy az apja pedig tünde vándor egyből feltűnt neki az, hogy a fiú fülei hosszabbak az átlagnál, de persze nem feltűnő mennyiségben. Aztán Aeron vissza is kérdezett, aminek Lumiére nem nagyon örült.* -Ne beszéljünk most rólam, én nem vagyok olyan fontos se, és érdekes se mint te. Szóval feltenném a következő kérdésem. *Egy kicsit vár, olyasmit próbál előidézni, mint a hatásszünet, de nem bírja ki sokáig.* -Ha esetleg szóba jönne a szerelem, akkor mit mondanál? Tetszem neked, esetleg már van barátnőd? Van valamiféle ideálod? *Bízik abban, hogy a varázslat nem hat úgy rá, hogy csak ő járjon az eszében, és igazából is megtud valamit a női ideáljáról, vagy éppen a fiú ideáljairól. Reménykedik azért benne, hogy ő is szóba kerül, hiszen valamit azért kezd érezni Aeron iránt, de nem tudja, hogy ez megint-e a régi énje, vagy ez valami teljesen más.* | |
Főkarakter : Natalia Tatiana Ridolf Hozzászólások száma : 73 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 15, 2012 9:13 pm | |
| *Miközben tovább növeli a rendetlenséget a sarokba állított íjjal, eszébe jut, hogy ez a furcsa lány valamit varázsolt még a szigeten. De hiába töri a fejét, nem tud rájönni, mi lehetett az - az agymunka amúgy sem tartozik az erősségei közé. Ezért hát tölt két pohár vizet, és leül Lumiére-rel szembe az asztalhoz. Hosszas hallgatás után - amit esze ágában sincs megtörni - a lány indítja el a beszélgetést, és őszintén megvallva, a legrosszabb témával, amit találhatott. Aeron határozottan nem szeret a családjáról beszélni, ami ismerve az anyját, nem is túl meglepő, de hát köti a varázslat. Szerencsére ez a kis trükk a személyiségét nem változtatta meg, így továbbra sem árul el túl sokat.* Albániában születtem, anyám híres boszorkány, apám pedig egy tünde vándor. Testvérem nincs. Pár hónappal ezelőttig a Fellah Akadémiára jártam, ami a Közel-Keleten található, de az a suli bezárt, így mennem kellett. *Ennyi az életrajza dióhéjban, mellőzve a kínos és fájdalmas, vagy egyáltalán bármilyen részleteket. Többet még a varázslat sem tud kihúzni belőle, és, hogy ne kelljen tovább beszélnie, visszakérdez.* És te honnan jöttél? *Igazából még érdekli is, amit a lány mond, úgyhogy kíváncsian néz rá, miközben hosszú ujjaival az időközben kiürült vizespoharát babrálja.* | |
| | | Lumiére Etoiles
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 15, 2012 8:49 pm | |
| *Lumiére varázslata szerencsére tökéletesen működik, és így a fiú kérdés nélkül felkísérte a saját szobájába. A nílusi krokodil háló egy kicsit rendetlenebbnek tűnt, mint a sajátja, de mivel ez egy fiú szoba, így nem nagyon zavarja. Valamiért érzi a késztetést, hogy kikezdjen a fiúval, de próbálja elnyomni a véla énjét, és már a varázslat megtörésén is gondolkodik, de még nem dönt a kérdés felől. Amikor a fiú megkínálta egy pohár vízzel, ő biccent egyet, és elfogadja. Igaz, hogy a víz szigetén voltak pár perce, de az ottani víz enyhén szólva ihatatlan, mivel sós. Miután befejezte az elmélkedést, úgy döntött, hogy ő kezdi el a beszélgetést, mert ez a hosszú csend valamiért idegesíti.* -Mesélj egy kicsit magadról. Honnan jöttél, milyen családból származol..sok mindent szeretnék megtudni rólad. *Ha már egyszer belekezdett akkor nem lép vissza. Legalább legyen egy izgalmas éjszakája még a nyári szünetben. Habár még a nyár közepe sem jött el, Lumiére már úgy érzi, hogy az idő rohan, hiszen nem rég lett vége az iskolának, és hamarossan folytatódni is fog. Nem mintha nem örülne neki, hiszen tovább növelheti varázstehetségét...de azért még jó sok dolgot megszeretne az iskolakezdésig tenni, és most pont itt az ideje.* | |
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 15, 2012 8:24 pm | |
| *Kimondottan magányos típus, és ma is egyedül akart lenni, de mostanra már elege van az egyedüllétből. Társaságra vágyik, zaklatják a szokásos kísértetei, és bánkódik az animágusi képességének elvesztése felett is, úgyhogy kifejezetten pocsék hangulatban van. Legszívesebben belesétálna a tengerbe, és nem is jönne ki, de tudja, hogy ez nem oldana meg semmit - és különben is, van még valami ezen a világon, amit ki kell derítenie. Úgyhogy öngyilkosság helyett a titokzatos lányt figyeli, aki egyszer csak feláll, odalép hozzá, és megszólítja - mi több, magázni kezdi. Előtte azonban végrehajt valamiféle varázslatot, és Aeront elhagyják a borús gondolatai. Pontosabban nem elhagyják, csak háttérbe szorulnak, hiszen itt áll előtte egy gyönyörű lány, akiért bármit megtenne. És lám, a lány bemutatkozik... sőt, még kér is valamit. Aeron ránéz a lányra, és bólint.* Aeron Yvain vagyok, és természetesen örömmel látlak a szobámban. *Mondja, majd közösen a Nílusi Krokodil hálóba teleportálnak, ahol bizony elég nagy a rendetlenség. Mentségére legyen szólva, a fél-tünde fiú nem lakja túl régóta a szobát, úgyhogy a kupi nagy része nem tőle származik. A közös részben álló, viszonylag nagy asztal felé vezeti a lányt, miközben az íját - amit perzse nem hagyott a parton - a sarokba állítja.* Foglalj helyet. Kérsz esetleg valamit inni? *Kérdezi a lányt, majd a válasz után tölt magának egy pohár vizet - persze Luminek is, ha kér - és leül az astal másik oldalára. a szűkszavúsága nem múlt el a varázslat hatására, így csak csendben nézelődik.* | |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Május 14, 2012 8:16 pm | |
| *A fiú szavainak hallatán kissé elpirul, bár úgy érzi, kissé elfogult vele szemben, hiszen köztudott, hogy Jess sokkal szebb nála, de azért jólesik neki ezeket hallani.* -Hannibál filmek.. a címe talán rémlik, de még soha nem láttam. Izgi lehet, miről szól? *Kíváncsiskodik, kezét az ölébe fektetve figyeli a másikat, majd az ötleten elmosolyodik.* Gondolom hát, bár kissé bajos lesz itt filmet nézni. *Mosolyodik el, bár tudja, valahogy ezt is meg lehet oldani, csak meg kell találni a módját.* -Hűű, hát én régebben, amikor még nem tudtam, hogy varázsló vagyok, imádtam a Harry Potter könyveket és filmeket egyaránt. Most is szeretem, bár talán kissé elvesztette a varázsát azáltal, hogy mára teljesen természetes ez a világ. *Meséli, bár a szekrényében megtalálható mind a hét könyv, hiszen néha előveszi, és bele-bele olvas, már csak azért is, mert imádja az író stílusát.*
//fagyunk// | |
| | | David Branson Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 899 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Május 14, 2012 8:09 pm | |
| * David arcáról sem lehet letörölni a mosolyt egy ideje.* -Én asszem tudom mi baja. Féltékeny. Szebb vagy,okosabb,értelmesebb,kedvesebb,aranyosabb stb stb. * Mondja mosolyogva.Annak nem kifejezetten örül,hogy Liz nyáron huzamosabb ideig nem lesz a suliban,de valószínű ő is hazamegy olasz országba.* - Na jó akkor kezdem én...kedvenc film,kétlem,hogy ismered,de a Hannibal filmek. Az összeset szeretem,de a kedvencem a Hannibál ébredése,igaz abban nem Anthony Hopkins játszik,de attól függetlenül zseniális. Egyszer majd megnézem veled ha gondolod. * Azt még nem tudja,hol meg hogyan de egyszer megnézi vele az biztos.* - Most te jössz* Mondja vigyorogva és várja a lány a válaszát.* | |
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Május 14, 2012 7:59 pm | |
| *Nem bírja ki mosolygás nélkül, ismét felfelé görbül a szája, amikor Cathyről van szó, majd lassan áttérnek Liz családjára is. Egész szerencsésnek mondhatja magát, hiszen megvan az egész családja, amit itt kevés ember mondhat el magáról, többek közt, ha jól emlékszik, a fiú sem.* -Az is lehet.. mindegy is, nyáron úgyis jönnek Nellondba, majd utána együtt megyünk haza, és ott leszünk egy rövid ideig. *Mondja fellelkesülve, hiszen mindig izgatott lesz, ha találkozhat a szüleivel. Mikor aztán Jessről lesz szó, továbbra is mosolyog, mert hát elég furi húga van, de ez jutott neki.* -Különösebb bajom nekem sincs vele.. inkább neki velem.. csak tudnám, mi. *Mondja, a végét már talán csak magának, hiszen sosem értette miért olyan ellenséges vele az egyetlen testvére.* -Szóval nem válaszoltam... hát te sem. És múltkor én kezdtem, tehát most te jössz. *Mosolyog a fiúra, hiszen régóta most először érzi magát felhőtlenül boldognak, mely nagyban köszönhető Dave társaságának is.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Május 14, 2012 7:52 pm | |
| - Hidd el lehet engem kellene félteni,amikor rájön az öt perc.* Mosoly.Majd hallgatja Liz családjáról szóló híreket. Megnyugszik,hogy semmi tragédia nem történt,semmi haláleset,mert ebben az iskolában nagyon sok hányatott sorsú diák tanul. Örül,hogy Liz úgy érzi rá tartozik a múlt * - Néha a baglyok nem érnek ide a suliba. Elvileg küldtek nekem valamikor karácsony környékén egy levelt,de nem akart előkerülni,utóbb kiderült,hogy a drága madár elkalandozott és lelőtte egy vadász.* Próbálja jobb kedvre deríteni Lizt a kevés levél miatt. Ő sem túlzottan sokat,de nem is várja el a nagybátyjától,hogy írjon neki.* - Szerintem Jess is aranyos lány...csak meg kell ismerni a jó oldalát...jó nem mondom,hogy nagyon mély első benyomást tett rám,de nem volt semmi bajom vele.* Egyszer,talán kétszer találkozott Liz húgával. Nem emékszik rá pontosan mikor,de arra igen,hogy a lány mint a kétszer tetőtől talpig rózsaszínben volt.* - Múltkor nem válaszoltál a kedvencekből egy csomó dologra...kedvenc film? * David órákig tud beszélni a filmekrőlt. Ugyan így van a könyvekkel és még más egyéb dologgal is.* | |
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Május 14, 2012 7:39 pm | |
| *A fiú kijelentésén, miszerint csak négy óráról lógott, ismét nevetni kezd, talán nem is magán a tényen, hanem inkább ahogy a fiú előadta ezt. Mikor aztán Charliéról kezd beszélni, figyelmesen hallgatja, igyekszik minél több dolgot memorizálni az elhangzottakból, hiszen szeret mindig képben lenni.* -Én is félteném tőled szegény kislányt. *Kacsint egyet, bár nem gondolta komolyan a dolgot, azért mégiscsak van benne valami igazság, hogy Elena félti. Mikor aztán áttérnek az ő családi hátterére, ismét egy mosoly jelenik meg az arcán. Nagyon hiányoznak már neki a szülei, alig várja, hogy nyáron meglátogassa őket.* -Nem, egyáltalán nem kényes, csak nem éreztem még úgy, hogy bárkire is tartozna. *Mosolyodik el.* Jól vannak... biztos, bár elég ritkán kapok tőlük levelet. Eleinte minden héten írtak, most meg már örülök, ha havonta jön egy bagoly, de hát változnak az idők. A húgomat meg gondolom már volt szerencséd megismerni. *Mondja egy kis fintorral az arcán, bár neki tulajdonképp semmi baja nincs Jessel, csupán annyi, hogy a húga utálja őt, de erről nem tehet, legalább is nem szándékosan.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Május 14, 2012 7:30 pm | |
| - Én rosszfiú? Ez aljas rágalom! Ebben az évben csak 4 óráról lógtam * Mondja büszkén vigyorogva.* - Öhm. Charlie-ék meg vannak. Nagy erőkkel készülnek Cathy szülinapjára. Tudod Cathy Charlie és Elena lánya...igen előbb volt gyerek mint esküvő,de ez hosszú sztori,meg elég komplikát és néhány része meg nekem is homály...Elena szerint elrontom szegény unoka húgomat azzal,hogy folyton elcipelem mindenhova. Szerintem meg nem* Vigyorog.Nem emlékszik arra,hogy Liz beszélt volna már a családi háttérről,de minden bizonnyal megvan ennek az oka.* - Ha kényes téma akkor ugorhatunk,de mi a helyzet a te családoddal? * Ha Liz nem akar beszélni róla,akkor simán átugorhatja a kérdést,David nem fogja firtatni.*
| |
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Május 14, 2012 7:20 pm | |
| *A fiú megjegyzésére egy durcás fintor jelenik meg az arcán, de miután belekezd ő is a történetbe, a fintor helyét átveszi egy mosoly, majd később ez már nevetésbe csap át. Neki soha meg nem fordult volna a fejében, hogy a kábeleket össze-vissza dugdossa, de ebből is látszik, ő egy igazi lány, nem ért a technikai dolgokhoz.* -Nem voltál... még mindig az vagy. *Mondja nevetve, majd ledobja a cipőit és törökülésben felcsüccsen az ágyra.* -Tényleg, és mi újság a jó öreg Charlie bácsiékkal? Biztos nagyon jó fejek lehetnek. *Mondja mosolyogva, hiszen ha jól emlékszik, már pedig biztos benne, hogy jól emlékszik, akkor az utolsó infója róla az, hogy nagyjából egy éve összeházasodott egy nővel, itt megszakadt az információ. Hát ezen kéne most egy kicsit javítani.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Május 13, 2012 8:18 pm | |
| * Mosolyogva hallgatja Liz bosszankodását és jót nevet a lány sztoriján. * - Az meg sem fordult a fejedben,hogy a kapun menj ki...női logika* Vigyorog miközben gondolokodni kezd a saját történetén.* - Charlie szerint égetni való gyerek voltam. Jó elismerem nem voltam egy kis angyal. Charlie szerint a legrosszabb húzásom az volt,amikor elhatároztam,hogy egyedül fogok élni mostantól és bezárkóztam a szobámba,ahol volt és a volton van a hangsúly,néhány elektronika kütyü. Mikor kezdtem unni magam egyedül,felfedeztem,hogy e TV,a DVD és még pár dolog kábeljét össze lehet cserélni. Addig dugdostam őket,még végül minden rövid zárlatos lett. Csoda,hogy nem csapott meg az áram.Aztán persze megijedtem és ki akartam menni,de nem tudtam kinyitni az ajtót szegény nagybátyám vagy egy órát szenvedett,amíg kihozott onnan és meglátta mit alkottam. Mondanom sem kell a mai napig büszke rám amiatt* Diadlamasan elmosolyodik. Akkor nem volt ennyire büszke magára,de az idővel minden megszépül.* - Szerintem nem is voltam rossz gyerek.* Mosolyog továbbra is.*
// fagyunk // | |
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Május 13, 2012 7:50 pm | |
| *Legszívesebben visszavonná az előbbi kijelentését, és inkább menne tolongani Nellondba, de ezt már lekéste, kénytelen lesz valami égő sztorit előkotorni az emlékeiből.* -Miért pont nekem kell kezdenem? *Próbálkozik, de hamar be kell látnia, úgysem ússza meg, így hát rövid gondolkozás után nekiáll a sztorinak.* -Egyszer, még egészen kicsi koromban el akartam szökni otthonról, de csak a kerítésig jutottam, mert fennakadt a szoknyám és ott kiabáltam legalább egy negyed óráig, mire valaki hajlandó volt leszedni onnan. *Meséli elpirulva, majd a fiúra néz, mivel eddig a földet nézte.* Most te jössz, figyelek. *Néz izgatottan a másikra, várva, hogy egy jobb sztorival áll elő, mint ő.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Május 13, 2012 7:44 pm | |
| * Igaza van Liznek,ilyenkor tényleg nagy a tömeg a Nellondban.* - Na jó...akkor újra tervezés.* Gondolkodni kezd,hova mehetnének,de végül úgy dönt nem mennek sehova.* - Akkor maradunk.* Elvigyorodik* És sztorizgatunk.Kezdheted is. Valami vicces és égő sztorit szeretnék hallani rólad.Ha már nem akarsz Nellondba menni.* Kényelmesen nekidől a falnak és várja,Liz valami rekezizom mozgató történetét.*
| |
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Május 13, 2012 7:38 pm | |
| *A fiút figyeli, ahogy gondolkozik, majd hamarosan egy vigyor jelenik meg az arcán, ezért Liz sem bírja ki mosolygás nélkül, de ezt nála már igazán megszokhattuk.* -Nellond? Ilyenkor akkora a tömeg. *Mondja kissé elszontyolódott hangon, majd a fiúra néz ismét.* -Azt hiszem, kénytelen leszel kitalálni valami mást. *Mondja az arcán egy széles mosollyal, miközben megigazítja a cipőfűzőjét, majd türelmesen vár, hogy a fiúnak legyen ideje kitalálni az útitervet.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Május 13, 2012 3:55 pm | |
| * Megnyugszik,amikor Liz visszacsókol sőt akkor is,amikor leül mellé,anélkül,hogy céltáblának használná.* - Nem is tudom,mit kezdjek ezzel a fene nagy szabadsággal...* Vigyorodik el. Nem igazán tudja hova menjenek,de aztán beugrik neki,hogy már volt tervük a hétvégére.* - Azt ígérted segítesz macsekot választani Cathynek. Nellond?* Nem sokára itt a kislány szülinapja,bár azt még nem tudja hol fogja addig tartani a cicát,különössen,hogy ő inkább kutya párti,de azalatt az egy hét alatt csak nem ölik meg egymást azzal az állattal.* - Nem bírom megérteni miért nem kutyát kért sokkal aranyosabbak...* Jegyzi meg szinte csak magának.*
// fagyunk// | |
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Május 13, 2012 3:48 pm | |
| *Örömmel veszi, hogy a fiú is visszaölel, a megjegyzésén pedig elmosolyodik, bár ezt a fiú úgysem láthatja. Épp kezdenek kibontakozni az ölelésből, amikor a fiú közelebb húzza és megcsókolja, melyet Liz is viszonoz. Kicsit ismerős neki ez a helyzet, de ezúttal nem szándékozik semmit sem a fiúhoz vágni, inkább mosolyogva leül mellé az ágyra.* -Hogy mit is? Nem tudom... most az egyszer meghagyom neked a döntés jogát. Élvezd ki ezt az alkalmat. *Kacsint a fiúra nevetve, majd türelmesen vár, mit fog kitalálni, bár már előre fél az ötleteitől.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Május 13, 2012 3:41 pm | |
| * Halványan elmosolyodik,amikor Liz azt mondja nem kell bocsánatot kérnie.* - Néha talán jobb ha kevesebbet tud az ember...* Mondja szinte csak úgy magának,amikor Liz kijelenti,hogy feldolgozza.Egy másodpercig fel sem fogja mi történik,és mire észbe kap,már a lány átöleli. Habozás nélkül visszaölel.* - Örülök,hogy ilyen gyors vagy.* Mondja most már őszintén mosolyogva. Kicsit Deja vu érzése van. Ketten állnak a szoba közepén,bár most nem táncolnak,de akkor is hasonló a helyzet.Mikor már kibonzakoznának az ölelésből David magához húzza a lányt és megcsókolja nem igazán tudja,hogy fog reagálni. Ez most más mint a legutóbbi,most nem kell félnie,hogy valaki meglátja az ablakból,vagy ha meglátja max irigyelni fogja. Most nincsen semmi zavaró tényező csak ők vannak.* - Szeretlek.* Mélyen Liz szemébe néz és lassan elengedi és leül az ágyra.* - Mit csináljunk? * Kérdezi mosolyogva. Hosszú idő óta most tényleg boldog. Örül mindennek és mindenkinek. Még talán az idióta szobatársaira sem tudna mérges lenni semmiért. Letörölhetetlen a mosoly az arcán.* | |
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Május 13, 2012 3:29 pm | |
| *A fiú ötletein elmosolyodik, végül is, ha megint felmászna egy sziklára, legalább egyszerűbben le tudná szedni a fiú.* -Nem, szerintem nem kell bocsánatot kérned, így legalább már mindent tudok. *Mondja egy őszinte mosollyal az arcán, hiszen végső soron örül is, hogy legalább már tudja, mit akar tőle a fiú.* -Azt hiszem, feldolgoztam. *Mondja mosolyogva, majd a fiúhoz lép és átöleli, nem tudja, miért teszi, de valahogy egy belső késztetés ezt diktálta, így hát ezt tette. Nem is nagyon áll szándékában elengedni őt, bár ha a fiú elkezdene kapálózni valószínűleg könnyűszerrel eltávolíthatná.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Május 13, 2012 3:24 pm | |
| *Elmosolyodik a kenyérmorzsás ötleten.* - Én meg akkor létrát.*Teszi hozzá. Azért örül,hogy Liz nem akarja elfelejteni a tegnapot,de mégis elég furán érzi magát.* - Legközelebb szerintem iránytűt is kéne vinni,nehogy megint eltévedjünk...* Veti fel mosolyogva.* - Nem neked kell bocsánatot kérned...inkább nekem...tényleg rád zúdítottam mindent,nem is tudom miért mondtam vagyis tudom csak nem tudom...na szóval érted.* Nagyon értelmes mondatot sikerült összehoznia,amit még igazából ő maga sem érti,hogyan várhatná,hogy Liz értse. * - Szólj ha feldolgoztad.* Mosolyodik el...nem igazán tud mit mondani...elég kellemetlen a helyzet,de most egyszerűen nem tudja mivel törje meg a csendet.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló | |
| |
| | | | Nílusi krokodil háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |