Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Fehér cápa háló | |
|
+13Aleksandar K. K. Deyan Rosetta Waylan James Ravenwood Anaze White Senna Marsine - archiv Mardhug Grihol Sepp Dierk Blanche Ravenwood-archiv Laura Wylee Hunyadvári Szevér Samantha Troops Jack Darkfield Kalandmester 17 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Fehér cápa háló Vas. Júl. 12, 2009 6:01 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal: 1. Hunyadvári Szevér 2. Alex Carmelo 3. Anaze White 4. Jack Darkfield
A szoba lakói - bal oldal: 1. Aleksandar K. K. Deyan 2. Siegfried Zauberer 3. Sepp Dierk 4. James Ravenwood | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 25, 2009 5:46 pm | |
| *Gen, a holló röppen be a Fehér cápa hálóba, amorf csomagokat cipelve. Egyet ledob Jack ágyára, majd röppen is tovább, ki tudja merre. A csomag tartalma három tárgy, és egy levél. Egy plüss, egy karpánt, és egy nyaklánc. A levél Chris jellegzetes, macskakaparás-szerű írásával van mellékelve.*
Boldog karácsonyt, Kuro! Nem túl nagy dolgok, de remélem azért örülsz nekik... én örülök, hogy itt vagy. A plüss csak azért, ha már Odron nagyon idegesítene esetlegesen ^^" Ne vedd sértésnek, Odron, tudod, hogy nincs veled bajom. Remélem hamarosan találkozunk... hiányzol. Shiro
A hozzászólást Christopher Strife összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 25, 2009 6:48 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 25, 2009 3:48 pm | |
| *Lagmar csörtet be a szobák előterébe, majd megáll. Körbe szaglászik, aztán a jobb oldali ajtó felé veszi az irányt. Addig is súlyos csomagját a padlóra ejti ami tompa puffanással ér földet.* - HOgy Szakadna rád az ég Jana... mindíg velem végezteted a melókat... tudhatnád, hogy nekem NINCS kezem, és nem vagyok olyan magas, hogy elérjem a kilincset... te...te..te...angyalok ribanca... * Morog a hiéna, majd ötven kilójával ugrik egyet, és megüti a kilincset, ami lenyomódik... igen ám, de az ajtó nem volt meglökve, így az csak kattan, de az ajtó nem nyílik. Újabb ugrás következik, újabb kattanás, és egy puffanás, ahogy a feje az ajtón koppan, hogy az nyíljon. És nyílik is. * - Hogy maradt volna... * Ám inkább nem folytatja a mondatot. Vissza ballag a csomaghoz, majd felkapja, és belohol a szobába. Ismét megáll egy kis szimatolásra, majd oda slattyog Jack ágyához, és ráejti a szövetcsomagot, ami ki is bomlik. Egy könyv van benne. Egy vastag, nagyon régi bőr kötésű könyv, rajta hatalmas fém pántok, és egy lakat. A könyv mellett fekszik a kulcs is. És a könyv kötésén arany betűkkel a következő: Alkimisták Könyve. Nem hogy könyve... de ez egy kódex. És egy kis összetekert Pergamen.*
Jack!
Tudom, hogy azt mondtad, nem ünnepled a karácsonyt. Ám én akkor is úgy érzem, hogy ezt neked adom oda. Nem sok... és nem is teljes mértékben az amit te szeretnél. De azért... gondoltam rád, mert nekem mégis csak. Nem tudom itt vagy e a suliban az ünnepek alatt. Ha máshogy nem, hát így kapod meg az én ajándékomat. Remélem hasznát fogod tudni venni. Milliónyi öleléssel, (noha tudom, hogy azt sem állhatod...) Egyik (remélhetőleg) barátosnéd. Jana
És csakugyan. A könyvet kinyitva a belső oldalon ott áll rajta a Báthoryak családi pecsétje. A szállítás végeztével Lagmar ahogy jött úgy távozik is... csak az ajtót próbálja maga mögött még beügyeskedni, hogy zárva legyen. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Csüt. Nov. 05, 2009 5:43 pm | |
| *Kicsi jégmadár hoz egy borítékot, Jack ágyához viszi, de úgy, hogy tutira csak ő találja meg, és már megy is tovább. A borítékban egy levél:
Elutaztam... ne keress...
S mellette egy piciny kék valami, talán egy zafírkő darabja.* |
| | | Sepp Dierk Diák
Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com Hozzászólások száma : 1198 Kaszt :
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Szer. Okt. 28, 2009 10:20 am | |
| - Ezt nem hiszem el! *ezzel a felkiálltással rohanok be a hálószobába. Látszik rajtam, hogy most nagyon ideges vagyok. Becsapom az ajtót magam után, ami elég nagy zajt csap. Azonnal a fülemhez emelek a kezem.* - Még ez is.*mordulok fel majd ledobom a szakadt táskám az iróasztalomra. Abban a pillanatban tintásüvegek csörömpölésének a hangja üti meg a fülem. Jelképesen a mennyezetre nézek majd gúnyos hangon megszólalok.* - Csodálatos! Még jobban törjön össze mindem. De kerüljön az a nellondi boltos a kezeim közé...*arcomon látszanak az idegesség és a düh jelei. Szemeim a megszokott vidám fény helyett haragot tükröznek, arcom vörös a kitörő dühtől. Előkapom a pálcámat majd a legközelebbi tárgyra célzok vele, egy vázára. Hangom erősen cseng.* - Sagita recto! *szavaim hatására egy élénknarancssárga színű szikrázó gömb száguld ki a pálcámból. Amikor becsapódik robban egyet. A robbanás hangjától kicsit lenyugszom, a szikrák nem kapnak lángra. Rápillantok a táskámra, majd hirtelen mellete termek. Egyesével szedem ki belőle a tintával borított jegyzeteimet. - A francba. Most kérhetem el őket majd. *sóhajtok fel lassan, és pálcám egy intésével megsemmisítem a pergameneket.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Szomb. Okt. 17, 2009 6:33 pm | |
| *A lány remegő hangja eléggé feltűnik neki, így aztán inkább csak visszadobja a pulcsit a szobájába, az egyik ágyra, történetesen Szevérére.* -Ha így nézzük, nem fontos mennem. Inkább mondd, mi a helyzet? Mert nem hiszem, hogy csak úgy eljöttél, hogy ajándékot adj nekem. Érzem, hogy valami nyomja a lelked. *aztán a lány végülis megfogja a fiú csuklóját, és Jack kérdőn felvonja a szemöldökét. Odron idevonszolta a cipőjét, így abba könnyedén beleugrik, és hála az ocelotnak, a pulcsi is visszakerül.* -Ha ennyire szeretnéd, akkor legyen, vezess. *Odron idegesen követi a fiút, aki kiveszi a lány kezéből a csuklóját, felveszi pulcsiját, felhúzza, és kicsit megigazítja magát, kezei megnézi, biztosan nála van-e az övtáska, de nála van. Odron idegesen követi a fiút, érzi, hogy az is azt akarja, Laura minden egyes mozdulatát figyelje, és akkor kimennek a Ködfenyvesbe.* | |
| | | Laura Wylee
Főkarakter : taborandi@msn.com Hozzászólások száma : 3350 Kaszt : Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Szomb. Okt. 17, 2009 6:23 pm | |
| //olvad//
-Szívesen. *Mosolyodik el a lány, majd kissé félredöntött fejjel nézi, ahogy Jack felvonja a szemöldökét. A fiú épp készülőben volt máshová, hát akkor sétálnak. Laura hangja továbbra is remeg, és egyre jobban, lassan szembetűnő lehet.* -Sebaj, hova indultál? *Kérdezi a lány, és egy mozdulattal megfogja a fiú csuklóját, és finoman elindul. Már előre elgondolja, ahogy Jack hűvösen kihúzza majd a csuklóját az ujjai közül. Minden esetre kis léptekkel kezd kivánszorogni, daimonja pedig követi. Hassan a lány keze remegni kezd, amire ökölbe szorítja. Lélegzete is felgyorsulna, ha nem venne kissé nagyobb levegőket.* ~Már megint a tűzzel játszom... Persze ha csak megégetném magam, az sokkal jobb lenne, mint ez...~ *Kapcsolatot próbál felvenni Robival, de a vidra csak csöndben követi a lányt, aki a ködfenyves felé veszi az irány, ha a fiúnak nincs ellenére.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Szomb. Okt. 17, 2009 1:49 pm | |
| *Jack a csomagra néz, majd emgforgatja a szemeit.* -Nem kellett volna ennyi mindenkivel közölnöm, hogy mikor is születtem.. Na mindegy.. Köszönöm. *veszi át a csomagot, majd jobb kezében lévő pálcájával magához vonzza az övtáskát, amit felcsatol magára, és szépen beleteszi az ajándékot. Elfér benne, bőven. Ráér később is kinyitni. A pálcát leengedi, majd a lány kérdésére, mely szerint bejöhet-e, kissé felvonja a szemöldökét.* -Igazából indulóban voltam. Nagyjából. De mondd csak, mit szeretnél? *kérdezi, miközben jobb kezében lévő pálcájával egy újabb mozdulatot tesz, és halkan motyog is valamit, mire kezébe röppen a pulóvere is, és a pálca már el is süllyed az övtáska mélyén, és Odron is odacammog a fiú mellé.*
//Freeze// | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Szomb. Okt. 17, 2009 1:45 pm | |
| *Nem tellik sok időbe, és az ajtó kitárul. Hála a jó égnek Jack áll ott, és nem valaki más. Végülis a lány hozzá jött... Azcáról a mosolya valahogy lehervad, ahogy a kissé morcos fiú szemeibe néz. Az egyszerű kérdésre gyorsan válaszol. Hangjában ott bújkál egy kis félelem.* -Szia. Csak hoztam neked valamit...*Ezzel a fiú felé nyújtja az ajándékot, ami elfér a lány tenyerén. Vörös csomagolásban van, és fekete szallaggal van átkötve. Ha Jack kinyitja, egy bőrből csomózott karkötőt lát benne, amibe kis festett fagyöngyök vannak. Apró súhajtás után a lány újra megszólal. Hangja mostmár egy kicsit remeg is.* -Bejöhetek? *Ezzel csak áll ott, és a Jack szemeit fürkészi. Néha lepillant a földre, ahol a daimonja ül.* ~Nyugalom... Ha tényleg ezt akarod, ne izgulj. Ne mondd, hogy nem lesz baj... Mert az lesz...~ *Remélhetőleg bebocsájtást nyer, és akkor terve megvalósulhat majd.* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Szomb. Okt. 17, 2009 1:30 pm | |
| *A kopogást meghallva idegesen ráncolja össze a homlokát. Eléggé kényelmesen feküdt eddig, és éppen mélyenszántó gondolataiban révedt el, éppen ezért nem éppen a legjobb állapotban van. Cseppet morcos, mondhatni. Minden esetre mély sóhajt után lefordul a szőnyegről, egy ügyes, laza, könnyed mozdulattal, majd egyszerűen az ajtóig slattyog, miközben ocelotja felé néz, aki a kosarában álldogál kényelmesen. Azért álldogál, mert a kopogásra ő is felfigyelt. Jack röviden int neki, hogy hagyja, majd ő maga sétál el az ajtóig, miközben jobb kezét hátrateszi, és halkan, csendben, némán koncentrálva idézi oda magának pálcáját. Az meg is jelenik, a fiú keze egyből rászorul az ébenfa pálcára, majd egyszerűen kinyitja az ajtót, és, amikor Laurát pillantja meg, felvonja szemöldökét, és kérdőn kezdi el a lányt fixírozni.* -Igen? *nem köszön, semmi, csak kérdez. Egyértelmű kérdés, mely arra irányul, hogy a lány érkezésének okát megkaphassa.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Szomb. Okt. 17, 2009 1:26 pm | |
| *Egy lány baktat a folyósokon, egyik kezében egy papírdarab, másikban egy becsomagolt ajándék, egy igen kicsi ajándék. Nem visel túl különleges ruhát, farmernadrág, fekete poló narancs virágmintával, és egy színes sál. Szőke haja utána libben, ahogy végigsurran a Fehér cápa hálóig. Kopogás nélkül nyit be a közös társalgóba, majd leül az asztalhoz. Táskáját leteszi, és a daimonja ki is mászik belőle.* ~Őrültség amit csinálsz! Tudom... Meg is halhatsz! Tudom... Én is meghalhatok! De én szeretek élni! Tudom... Akkor meg? Miért csinálod ezt? Ennyire szereted... Tudom... Vagy vele élek, vagy sehogy...~ *Erre a daimon már nem mond semmit. Inkább a lány karjának dörgölőzik. Annak, amivel Laura az asztalra támaszkodik. Azon gondolkodik, hogy előző alkalommal miért járt itt... És mit csinált... Gondolkodásából Robi zökkenti ki.* ~Ha tényleg ennyire fontos neked, akkor legyen... Egyszer már a kezében volt az életünk, és visszaadta. És aztán megint elkérte, és Te neki adtad.~ *A lány sóhajt egyet, amjd szempillái lecsukódnak, és fejét leteszi az asztalra. Másodpercek eltelése után végül felkel, és az egyik ajtóhoz sétál. Bekopog szépen, és az izgalomtól kicsit erősebben szorítja a papírlapt, amitől az kissé összegyűrődik. Mielőtt bárki is kinyitná az ajtót a papírt a zsebébe teszi, és a markába fogja a kis becsomagolt ajándékot. Lélegzetvisszafojtva várja, hogy valaki kinyissa az ajtót. És reménykedik, hogy az lesz az, akit keres.* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Szomb. Okt. 17, 2009 1:12 pm | |
| *Csak fekszik, még mindig, a falnak támasztott lapockával, kezei a tarkóján összefonva, tekintete a semmibe mered bele, egyenesen oda. Csak agyal, és töpreng a szavakon, amik nemrégiben elhangzottak a szobában. Felsóhajt, lelki szemei előtt különös alakok lejtenek táncot, forognak, kergetőznek egymással, majd végül együtt rogynak le a semmibe. Egyszerűn öltözött. Rövidnadrág, rövidujjú póló, övtáskája az ágy szélén hever, zokni nincs rajta, cipője valahol a szoba közepén hever. Nem az ágyon hever, ó nem. Egy különös, egyszerű mintájú szőnyeg lebeg a szoba szélénél, az ágya felett, nem messze az ablaktól, azon feküdt végig kényelmesen, a szőnyeg széle néhol hullámzik is egy cseppet. A fiú újat sóhajt. Lassan szívja be a levegőt, majd fújja ki. Mellkasa egyenletesen emelkedik, és süllyed, haja kissé a szemébe lóg.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Kedd Okt. 13, 2009 9:21 pm | |
| *Egy jégmadár röppen be a résnyire buktatott ablakon. Termetéhez képest nagy csomagot cipel, bár a valóságban mégsem. Kék selyem zsákocska, ezüst szalaggal átfűzve, rajta egy kártya. A csomagban egy fekete, ujjatlan bőr kesztyű, ezüstveretes, egy egy tünde rúna díszeleg a kézfejeken, mely az Erőt jelenti lefordítva. Mellette a kis kártyán néhány sor:
I hope that you can spend more same days with me...
Aláírás nincs. Minek. A csomagolás is árulkodik, meg a jókívánságként álcázott kérés is ^^.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Kedd Okt. 13, 2009 3:52 pm | |
| *Még egy fekete holló röppen be a Fehér cápa hálóba, még korán reggel, csak usernek nem volt ideje reggel kijátszani, no. Egy kis csomagot hoz, leejti az ágyra, pontosabban Jack Darkfield ágyára, tollászkodik, majd elröppen. Igen, kizárásos alapon lehet sejteni, hogy igen, Gen volt az. Ha Jack kibontja a csomagot, egy kis levélke is van benne, kicsit macskakaparás-szerű, de azért olvasható betűkkel.*
Boldog születésnapot, Kuro^^ Remélem tetszeni fog neked az ajándék, használd egészséggel^^ Shiro
*Csak becenéven van aláírva, de Jack biztosan tudni fogja, kitől van. Amúgy a csomag tartalma két fekete póló, az egyiken egy koponya rajza látható, alatta írül a "Lenni vagy nem lenni" kérdés. A másikon egy holló rajza, és az elején egy angol mondat. "It can't rain all the time." Hátulján egy kevésbé optimista mondat: "Abashed the devil stood, and felt how awful goodness is." E mellett egy másik, apró levélke is az alábbi szöveggel: "Nem denevér... de a szövegek miatt muszáj volt neked adnom. Remélem nem baj." Természetesen ugyanúgy a jellegzetes írással, amivel a köszöntő levél is íródott.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Kedd Okt. 13, 2009 3:37 pm | |
| *Castiel, a fekete holló röppen be az ablakon, egy hosszúkás csomaggal, amit leejt az ágyra, majd már röppen is tovább. Igen, ahogy Ari után mondjuk, annak a sagának a második kötete van a csomagban... és egy levél, elegáns betűkkel.*
Ne engem okolj, Ariana ötlete volt. Boldog születésnapot. Dean |
| | | Samantha Troops Diák
Hozzászólások száma : 709 Kaszt : Üzenőláda : Különleges varázslat:
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Kedd Okt. 13, 2009 3:31 pm | |
| *Egy alak tűnik fel, a fehér cápa ajtaja előtt, egy fekete kötött garbót visel. Egy hosszú csőfarmer, és egy converse tornacsuka. A kezében egy fekete selyempapírba csomagolt fehér szalaggal átkötött kis ajándék fekszik. Egy kis csomag, nem éppen a legnagyobb. Saját készítésű, saját maga csinálta a leány, és ezt hozza a fiúnak. A folyosó végéig sétál, pálcáját a markában tartja, majd berepteti a fiú szobájába az ajándékot, egy másik mellé. Kicsi üdvözlőlap van hozzá köve, melyen aprócska szöveg áll.*
Kedves Jack!
Boldog Születésnapot!
P.S.: remélem tetszik, S.T.
//Az ajándék, egy Menedékkő, amit a lány kért az apjától, de csak az alapanyagok, mert majd neki kell elkészíteni, de különösen gyönyörű követ választott.// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Kedd Okt. 13, 2009 3:18 pm | |
| [Jobb oldal]
*Egy csomag pihenget az egyik ágyon, méghozzá Jack Darkfield-én. Téglatest alakú csomag, egyszerű, sötétvörös papírba csomagolva, szalaggal, rajta pedig egy kis kinyitható kártya, szintén ilyen vörös színben. Ha a fiú kinyitja, arany gyöngybetűkkel áll benne egy rövid üzenet.*
A legelső, amit le kell szögeznem, hogy nem ment el az eszem. Egyszerűen csak gondoltam, én esélyt adok, hogy elolvasd, aztán vagy élsz vele, vagy nem. Végülis jó könyv, bár nagy fanatikus én se vagyok (A burok ezerszer jobb), de egyszer át tudja magát rágni rajta az ember.
Boldog születésnapot.
Ariana
u. i.: Veled.
*És igen... a csomagban annak a sagának a legelső kötete pihen.* |
| | | Mardhug Grihol Nellondi polgár
Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com Hozzászólások száma : 84 Kaszt :
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Okt. 12, 2009 7:08 pm | |
| *Egy fekete bagoly kopogtat a nappali ablakán, és miután egy diák beengedi Anaze White íróasztala fölé száll. Lepottyant, egy levelet amely pont Anaze egyik pergamenjére esik. A levél küllemén, látszik hogy fontos dologról van benne szó. A levelet egy pecsét zárja le melyet csak a White család tagja tud feloldani. Így diáktársai azt is hihetik, hogy hivatalos dologról van szó.Miután a levél leesett, a bagoly kirepül a szobából. Anaze ha felbontja a levelet a következő szöveggel találkozik: Kedves Anaze, gondolom tudsz róla, hogy lassan 48 órája Nellond területén tartózkodom. Édesanyád, valószínűleg megírta azt is mit keresek Nellondban. Igen, ideköltöztem. Nem tudom mennyire vagy tisztában életem utolsó öt évének történéseivel , így csak annyit mondhatok, hogy nyomós okom van Nellondba költözésemnek. Szeretnék veled személyesen találkozni, ugyanis már majdnem három éve nem láttalak. Így arra kérlek téged, hogy most hétvégén, találkozzunk Nellond főterén a szökőkútnál. Ma jártam éppen arra, nagyon szép hely. Utánna ha gondolod, beülhetünk valahová meginni valamit. Arra szeretnélek kérni, hogy a társaságomban mellőzd családunk nemesi szokásait. Tehát egyszerűkinézettel foglak várni, egy átlagos fekete talárban, a szokott időpontban. Persze ha neked is megfelel. Addig is jó tanulást. Ölel: Mardhug, az egyik nagybáttyád.*
//Majd még msnen megbeszéljük a pontos időpontot tess.// | |
| | | Sepp Dierk Diák
Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com Hozzászólások száma : 1198 Kaszt :
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Okt. 11, 2009 4:58 am | |
| *A szőke hajú fiú életében rengeteg dolog változott meg mostanában. Előszőr is nemrégiben végre behyelyezték őt egy szóbába. két kedves és megértő szobatársat kapott.Bár ritkán találkozott velük, azért el tudtak beszélgetni. Aztán az igazgató Tanács úgy döntött hogy átalakítja a szállásokat. Most már nyolc személyes a szoba. Azonban ez a szoba két hálóra oszlik és egy nappalira. A fiú még szinte egyik társával sembeszélgetett, a reggeli és esti köszöntéseken kívül. Mindenki élte a saját életét. Aztán ott volt még a tegnap délelötti eset is. Már megint póruljárt egy manó miatt. életveszélybe került. Ez a veszély nagyon megváltoztatta. Átértékelte eddigi életét és arra jutott, hogy rengeteg dolgot kihagyott még az életéből. Elhatározta minden új lehetőségre igent fog mondani. Azonban meg akart fizetni a manóknak, már eléggé haragszik a kis jószágokra. Nos ebben a lelki állapotban ébred a fiú. Szemei azonnal kipattanak. Csendben körbetekint a szobában. Társai még alusznak, így most nem köszön senkinek. Nem törődve éhségével, felkapja iskolatáskáját és a nappaliba megy. Még a nappali is üres. Sepp el is csodálkozik rajta. Nem gondolta, hogy mindenki ilyen későnkelő. Levágja táskáját az egyik íróasztalhoz, majd az egyik könyvesolchoz sétál és leveszi róla három könyvet. Egész pontosan három tankönyvet.* ~Nem tudom kinek az ötlete volt a tankönyveinket a könyvespolcra tenni, de az nagyon jól tette. Legalább tudok miből tanulni.~ * gondolja a fiú, majd a három tankönyvel az előbb választott iróasztalhoz sétál és leül. A könyveket elhelyezi az íróasztal jobb felén, majd az első után nyúl. "Elemi Varázslatok Ismerete" -hírdeti a könyv borítója. A f íú elmosolyik. * -De régen volt a kezemben ez a könyv.*amotyogja, majd fellapozza és gyorsan átolvassa a tartalomjegyzéket....* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Szept. 27, 2009 7:02 pm | |
| *A lány már azon gondolkodik, hogy kiöltse a nyelvét, mert már arra lenne kényszere. De nem alacsonyodik le. A fiú szavaira csak elmosolyodik egy kicsit. Hiába fenyegetik, nem fél. Minek félne? Az emberek egyszer meghalnak. Innentől mindegy, hogy mikor és hogyan. Jack elköszön... A lánynak is muszáj lesz.* -Neked is jóéjt, és szép álmokat. *Mondja a lány, és magára néz. Még mindíg tiszta vér. Még pár percig nem érdekli. Előszed egy papírt, és felír rá valamit írül. Nem is kevés mondatot. Mindezt szépen összehajtja, borítékba teszi, ráírja a fiú nevét, és becsúsztatja az ajtó alatt. Ezután kis mosollyal az arcán indul el valamerre. Még nem tudni, hogy hova megy...* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Szept. 27, 2009 6:46 pm | |
| -Ó, ne hidd el ezt. Nem vagyok jégcsap, és nem mindent engedek el a fülem mellett. Nem hiába járnak kevesebben az iskolába, mint amennyien szeptember elsején be lettek jegyezve. *mondja fenyegetőzve, majd végülis megvonja a vállát.* -Hát, ha így áll, akkor legközelebb keresd meg Szevért. Majd valamikor hazaér, mert ma programon van. Himaláját ment mászni, nem tudom mikorra ér vissza, és nem is érdekel. Mellesleg ha együttérzésért jöttél, akkor bizony, hogy rossz helyre jöttél. Most pedig, ha nem bánod, visszavonulok a magányomba, és ha esetleg mégis lenne valami, csúsztass be egy lapot az ajtó alatt. Au Revoir! *int még egyet, majd szépen becsukja az ajtót a lány előtt, és elvonul átöltözni meg lezuhanyozni, meg minden.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Szept. 27, 2009 6:25 pm | |
| ~Nem, Jack sérthetetlen... Mire is gondoltam...~ *Bosszankodik egy kicsit magában, de persze az is a fejébe ötlik, hogy az sem lett volna jobb variáció, ha a pofon célt ér... Na ezen gondolkodni már lényegtelen.* -Nagyonis egyértelmű a dolog. Mivel olyan vagy, mint egy jégcsap, mondhatnék neked akármit, elhordhatnálak nagyon sok mindennek, csak épp elengednéd a füled mellett. Ha kapsz egy pofont, legább két percre rám figyelsz. És akkor sem adom fel, ha belegebedek! Cöh... *A lány mérgesen fújtat egyet, és a hangja ismét magabiztoságot sugároz. A fiú gúnyolódása csak új erőt ad Laurának. Persze rögtön a fejébe ötlik, hogy azért volt egy szó, amivel nagyonis felhúzta a fiút... Jó ötlet lenne megint ezt alkalmazni? Neeeem...* -Hmmm... Feltetted a legjobb kérdést. Miért jöttem ide? Igazából ide hozott a lábam. Jöttem, mert jönni akartam. Bár azt hiszem Szevérrel nagyobb szerencsém lett volna... Ő legább kpes az együttérzésre. | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Szept. 27, 2009 6:01 pm | |
| *Eltolja magától a lányt, és, amikor annak keze lendül, akkor egy laza reflexmozdulattal kapja el a karját, és egy cseppet megszorongatja.* -Ne merészeld, mert nem állok jót magamért. *feleli a lehető elgnagyobb nyugalommal, majd egyszerűen ellöki a lány kezét.* -Látom, nagyon nem akarsz bántani, és nem is tudnál. Ezt most is nagyon kimutattad. Vagy menj el orvoshoz, vagy pedig add fel, Wylee. Ha nem akartad megtenni, mégis miért ölted meg Ainot? Hirtelen felindulásból? Nocsak, nocsak.. a kis forrófejű elementalista.. A nagy nekromanta. Nohát, szerintem erőteljesen pályát tévesztettél kicsi lány. Ideje lenne saját magaddal tisztázni, hogy mit is akarsz pontosan, és megpróbálni gondolkozni. Bár látom, hogy nem éppen nagy erényed. *teszi hozzá eléggé becsmérlően, majd zsebrevágja mindkét kezét, és kérdőn, várakozóan méri végig a lányt.* -Na, van még valami, esetleg elmondod, miért rohantál ide, vagy visszamész, és eltakarítod a hullát, amit ügyesen odakint hagytál? *kérdezi egészen hidegen, még mindig végtelen nyugalommal.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Szept. 27, 2009 5:52 pm | |
| *Laura immár tisztább fejjel ölelgeti a fiút egy kicsit. Aztán Jack eltolja magától. Nem túl meglepő, a lány már számított rá. A szavak viszont nem érintik kellemesen. A maszkos nevére összeborzong egy kicsit, és az egyre gúnyosabb hangra, majd az utolsó mondatra egyszerűen lendül a keze. Fel, Jack arca felé... A fiú vagy el tud hajolni előle, ha elég jók a reflexei, vagy telibe kapja a pofon, hála a meglepetés erjének. A lány hangja izzik, ahogy a szeme is.* -Mert azt jóhiszed, hogy nekem ez annyira kellemes?! Úgy néz ki?! *Sziszegi a lány a még mindíg vörös szemeivel.* -És tudd meg, hogy sehogy nem akartalak megölni! Tudod miért? Mert... *Ezzel elharapja a mondatot, és kissé összeráncolja a szemöldökét. Kissé kérdőn néz le a földre, a lábára. Nem folytatja a mondatát. Helyette másba kezd bele. A hangja már nem sziszeg, sokkal kedvesebb.* -Nem bántanálak, nem tudnám megtenni. Még ha képes is lennék rá, akor sem tenném meg. Ha másért nem, csak mert a maszkos kéri... | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Szept. 27, 2009 5:32 pm | |
| *Figyeli, ahogyan a lány megissza az italt, és kitisztul a látása. Még nem járt le a fiola tartalma, remek. Pedig eléggé régen csinálta, de, szerencsére a palackozáshoz is eléggé erőteljesen ért, így nem lett semmi baja a dolgoknak. Mikor aztán a lány elmondja, hogy mi történt pontosan, legalább is utal rá, akkor hümmög egy sort.* -És melyik istennek áldoztad fel? *kérdezi gúnyos hangnemben, majd a lány megöleli, mire erőteljesen elfintorodik.* -Közlöm veled, hogy a ruháimat nem fogod kimosni, mert azt hiszem, arra várhatnék, de örülhetsz, a házimanóknak újra álmatlan éjszakájuk lesz.. Mellesleg miért bújsz ide, miután öltél? Esetleg dícsérjelek meg? Simogassam meg a hátad, vagy a buksid, hogy jólvan, ügyes vagy Laura, megöltél egy embert, gratulálok, üdv a klubban, Jericho büszke lesz rád.. ráadásul egy Naxeldirest öltél meg. Úgyhogy elég az érzelgősségből. *tolja el magától a lányt nemes egyszerűséggel, majd végignéz magán, és megforgatja a szemeit.* -Remek. Közlöm, hogy a vér nem igen jön ki a ruhából. Még szerencse, hogy a házimanók ezt nem tudják.. *szemeiben őrült, gonosz fény villan meg, miközben leporolja magát, valamennyire. több-kevesebb sikerrel.* -Amúgy mit csináltál a hullával? És miért hozzám jöttél? Mért nem a drága barátodhoz, a maszkoshoz? Vagy ha ilyen gyengén viseled a dolgokat, hogy akartál te engem megölni? *egyre gúnyosabbá válik a hangja, miközben tekintete hidegen, szürkén, és kérdőn mered a lányra.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Szept. 27, 2009 5:23 pm | |
| *Ha csak egy kecske lett volna... De nem az volt. Egy diáktársa, egy ártatlan. Valaki, akinek talán boldog jövője lett volna, de ő egyetlen vágással eltépte az élete fonalát. Továbbra is kapkodja a levegőt, és kissé meginog, amikor Jack oldalra dől és ezzel kitér a lány karja elöl. Amikor a fiú megmondja neki, hogy várjon, felnéz a tenyeréből, leengedi karjait, és meg sem moccan, amíg Jack vissza nem ér a bájitallal. Elveszi az üvegcsét, amit pár másodpercig mereven bámul, majd a fiúra emeli a tekintetét egy pillanatra. Végül kinyitja az üveget és felhajtja a löttyöt. Amint végez vele, felsóhajt, és kicsit tisztább szemekkel néz a fiúra. Már nem zihál, egyenletesen veszi a levegőt, és rendense tud beszélni.* -Aino Alexandra Blackwave... Ő volt az... Nem egy kecske... Egy diák... *Ezzel a fiú felé lép, és egész egyszerűen megöleli. Bár emlékeibe bevillan a pillnat, amikor eltalálta az a tarolóátok...* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló | |
| |
| | | | Fehér cápa háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |