Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Fehér cápa háló | |
|
+13Aleksandar K. K. Deyan Rosetta Waylan James Ravenwood Anaze White Senna Marsine - archiv Mardhug Grihol Sepp Dierk Blanche Ravenwood-archiv Laura Wylee Hunyadvári Szevér Samantha Troops Jack Darkfield Kalandmester 17 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Fehér cápa háló Vas. Júl. 12, 2009 6:01 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal: 1. Hunyadvári Szevér 2. Alex Carmelo 3. Anaze White 4. Jack Darkfield
A szoba lakói - bal oldal: 1. Aleksandar K. K. Deyan 2. Siegfried Zauberer 3. Sepp Dierk 4. James Ravenwood | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Aleksandar K. K. Deyan Diák
Főkarakter : goldenKOKOO@hotmail.com Hozzászólások száma : 27 Kaszt :
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Feb. 06, 2011 5:06 pm | |
| *Bólintok egyet, aztán dobok neki én is egy sziát, na meg egy intést, és fölállok a fotelból. A kulccsal belép az ő oldalára, és ledobja a bőröndöt a helyére. Ezután, előkap a bőröndjéből egy könyvet, és ásítozva dől el az ágyon miközben neki áll fellapozni és olvasgatni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Feb. 06, 2011 4:41 pm | |
| *A hűtős kérdés picit meglepi, ezt még talán senki nem tette föl neki.*Nem, úgy tudom a manók ezt megcsinálják. Viszont én most megyek ha nem gond, még van egy rakás házim. Remélem mielőbb összefutunk. Szia!*Köszön el egy rövid integetéssel egybekötve, majd eltűnik a folyosó félhomályában.* |
| | | Aleksandar K. K. Deyan Diák
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Feb. 06, 2011 4:32 pm | |
| *Látván az előteret, és a tagoltságot, igazán megtetszik neki a hely. Amikor tárul a szoba ajtaja bepillant, de nem lát ott senkit, ezért inkább visszalép az előtérbe. Elvégre, őt elsősorban nem csak a szoba külseje érdekli, hanem hogy kik is a lakói. Persze, a külső is sokat számít, de azzal nincs gondja. Helyet foglal közben ő is egy fotelban és a kérdés részen elgondolkodik, aztán a hűtőre pillant és fel is tesz egyet.* -A hűtőt a szobalakóknak kel feltölteni? *Igen, erre igen csak kíváncsi lenne, hiszen, fontos hogy neki is be kéne e szállnia, vagy egyszerűen várnia hogy a manók ezt megtegyék helyette.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Feb. 06, 2011 4:27 pm | |
| *Miközben hallgatja a Roxfortról szóló dolgokat benyit a Fehér Cápába és megindul abba az irányba, amerre a fiú fog majd lakni. Bekopog itt is, hátha van odabent valaki, de a pár perces várakozásnak nincs eredménye. Az ujjai közt pörgetett kulcsot bedugja a zárba, elfordítja, majd halkan kattan valami és máris odabent vannak. Legalább is a lány.*Igen, kaphatsz, ott találsz az ágyon. És itt a kulcs, ezt lehetőleg ne hagyd el. Ha mégis, majd szerzek neked másikat, csak keress meg. Harmadik emelet, Ezüst Petymeg háló. Még kérdés esetleg?*Kérdezi meg a fiút, és közben lehuppan a közös rész egyik fotelkájába.* |
| | | Aleksandar K. K. Deyan Diák
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Feb. 06, 2011 4:18 pm | |
| *Meg is indul bizony Aleksander a lány mögött a szobája felé, kis reménnyel hogy bizony egy normális szobát fog kapni. Közben kap egy kérdést, amire persze felel is.* -Sokkal de sokkal másabb volt mint a Roxfortban. Ott sosem tanultunk ilyeneket, és határozottan tetszik. Van egy kis izgalom is az órában, nem csak határtalan magolás. Az biztos hogy gyakran fogok órára járni. Csak hát, valami hülye betegséget kaptam egy lénytől, ezért tegnap végig aludtam a napot. *Hát igen, elég sokat alszik általában a srác. Késő délelőttig, aztán meg délután is egy két órát... De ha ilyen fáradékony mint akkor volt akkor képes átaludni egy egész napot is.* -Öhm egy lenne. Vagyis kérés. Kaphatnák egy példányt a házirendről? Ami volt a várószobában nem olvastam el rögtön, valaki meg eltüntette, szóval fogalmam sincs mit szabad mit nem. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Feb. 06, 2011 4:06 pm | |
| *Biccentéssel jelzi, hogy mindent megértett, nem kell tehát a segítsége, így kivonul a tigris társaságában a folyosóra. A kulcsot kihúzza a zsebéből és elkezdi pörgetni, a háló nevével egyetemben. Fehér cápa, fehér cápa...Csak, hogy ne felejtse el. Hamár azt nem tudja, hol is van pontosan. Mindegy is, majd mennek aztán egyszer csak ott lesznek.*És, hogy tetszett az első órád?*Kérdez rá a pénteki AUM-re, amin ő nem vett részt, mert eléggé fájt a feje, így lebandukolt a Betegszobára, ahol valami bogyeszt kapott. A hálójában vette be, ami szerencse, mert azzal a lendülettel borult az ágyára, mint akit fejbe vertek. Nem, altatót biztos nem kapott, inkább valami brutál erős fejfájás-csillapítót. Azt pedig nem tudja, hogy egyik szobatársa, nevezetesen Loretta a tegnapi éjjelt miért nem az Ezüst Petymegben töltötte. Majd megkeresi, vagy este kikérdezi tüzetesebben, hogy merre is bóklászott.*A Fehér Cápában fogsz lakni, a bal oldalon, de lehet, hogy jobb. Majd megnézem. Valami kérdés addig? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Vas. Dec. 26, 2010 7:29 pm | |
| *Egy holló száll be a fiú szobájába bár már elmúlt karácsony. A szárny végi apró vörös tollakról simán felismerhető, ha a gazdája is itt van. Nem más, mint Nevermore, Jana hollója. Egy kis kocka alakú csomagot ejt az ágyra. Hófehér csomagolás, zöld szalaggal. Ha a fiú kibontja, egy papír esik ki belőle, és egy kis bársony tasakban egy tárgy. A papíron a következő szöveg. Aláírás helyett mint mindig, most is csak egy családi címer.*
"Kedves Jack
Tudom, hogy valószínűleg a pokolba kívánsz. Vagy ha oda nem, akkor saját magad vágnád el a torkom, és ezt megértem. Őszintén megértem, és hidd el, hogy nagyon sajnálom ami történt. Ám nagyon nagyon kérlek, ha tudsz, bocsáss meg nekem. Nem vagyok méltó arra sem, hogy még csak a bocsánatodat kérjem, azok után, hogy megígértem, megvédelek, és a végén magamtól kellett volna hogy óvjalak. Nem tudtalak. Elbuktam. Kérlek fogadd el tőlem ezt karácsonyra, de...ha esetleg úgy döntenél, hogy kivágod a fenébe, megértem. Ez csak egy kis apróság, ami arra hivatott, hogy máskor megpróbálhasd elkerülni az ilyen helyzeteket. Egy karperec orvosi fémből, amit egy helyen ezüstöztem. Ott egy rúnát, és egy kis eltolható szegecset látsz. Azt a szegecskét előbb ki kell biztosítanod, majd rányomnod a rúnára, hogy megtörhesd a vonalakat. Ha ez megvan, akkor a karperec egy katarrá változik. Önvédelmi eszköznek kiváló.
Még egyszer bocsánatodat kérem, és remélem, nagyon boldog karácsonyod volt.
"
És a kis bársony tasakból egy fénykép, és egy karperec esik ki. |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Szomb. Dec. 25, 2010 1:24 pm | |
| *Egy mikulássapkás madárka jelenik meg, szájában levél, lábán egy csomag, ami tértágított, de amúgy csak egy papírdoboz. A levélben egy karácsonyi köszöntő áll, és egy versike, amit Rosetta maga faragott. (Rosetta, nem én, szóval nem írom le^^U). Ám van a versike alatt egy utóirat is, amiben néhány szót ejt a csomag tartalmáról...*
U.I: A csomagban egy általam faragott kitűző van, ami talán emlékeztet, hogy habár elsodort a természettől távolra az utad, de a természet erői léteznek, és tiszteletben kell tartani őket. És... kérlek ne kísérletezz állatokon! Kérlek! A hátuljáról: Ez egy univerzális rúnával, habár tudom te is tudsz készíteni ilyet. Tükörpajzs van belerejtve, remélem hasznodra válik. A varázsige Rune Contego.
*A csomagban ugye ott van az a bizonyos kitűző. Nem várja el, hogy a legfelső ruházatán végig ott legyen, de ha néha-néha megvillanna a fölsőjén, valahol, bárhol, akkor örömet okozna a lánynak.*
// A kép: https://2img.net/r/ihimizer/img801/9157/treeoflifecarvingbymori.jpg Használt varázslatok: Univerzális rúna:- Spoiler:
Varázsige: Rune Omnimudos Leírás: Ezzel a varázslattal emelkedik a rúnamágia bizonyos tekintetben sok más mágiaág fölé. Képesek leszünk tárgyakat és mágiákat összekapcsolni. Az univerzális rúnát rárajzoljuk mondjuk egy kardra, és belefoglaljuk a lángteremtést. A varázslatot onnantól kezdve bármikor a kard varázsszavával aktiválhatjuk, és egy igen hatékony tűzkardot kapunk. Természetesen ennek a varázslatnak igen sok felhasználási módja van, nem csak fegyverre szokás, sőt rafináltabb varázslók igen trükkös univerzális rúnákat hoznak létre. Tehát a varázslat lényege, hogy bármely általunk ismert varázslatot képesek leszünk eltárolni egy tárgyban. A rúna felrajzolásakor ki kell találnunk egy mágikus szót, aminek a kimondásakor a rúnatárgy aktiválja a bele helyezett varázslatot. A varázslat a rúnamágus erejétől függ, hogy mennyi ideig működik, és hányszor előhívható. Tehát a példában említett tűzkardot pár percig övezik lángok egy kezdő esetén, és ez a tűzkard kb. 5-7 alkalommal alkalmazható. Pálcamozdulat: Nincs. Az eredeti varázslat varázsigéjét kell kimondani a Rune Omnimudos után. Hatás: Időleges. Mindaddig, míg a tárgy el nem veszíti a tölteteit. Tükörpajzs: - Spoiler:
Varázsige: Speculum Contego Leírás: A tükörpajzs az egyik legerősebb védekező varázslat a természetmágia palettáján, sok mágiaágban nem található meg ehhez hasonló védekezés. A varázslat kimondásakor egy halványkék domború felület jelenik meg a természetpap előtt, és visszapattintja a rá varázsolt elemi erőket a támadóra. A varázslat halálmágiák ellen is kiváló, ám ez esetben csupán elnyeli a varázslatot, nem lövi vissza. Ellenben ha elemi varázslatot pattint, akkor a druida annyit gyógyul, amennyit sebződött volna. Legendák mesélnek olyan magas tudású druidákról is, akik lények ártó pillantását tudták vele kivédeni, és akár még vissza is lőni az ilyen képességet. Pálcamozdulat:Egy fonnyadt O betűt kell a levegőbe rajzolnunk, és egy tükörre kell gondolnunk a varázslat kimondása közben. Hatás: A hatás egyszeri. Ez egy reakció, vagyis ellenvarázslat, nem tud már létrejött varázslatokat, és hatásokat megszüntetni. A tükörpajzs a védekezés után azonnal szertefoszlik. // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 24, 2010 7:13 pm | |
| *Halk pukkanás kíséretében egy mikulássapkás, zsákos, álszakállas manó hoppanál a - szerencsére üres - hálóban. Holden ágyához lép, ledobja a zsákját, és keresgél... Végül egy vaskos, szögletes csomagot tesz le a fiú ágyára gondosan elhelyezve. A csomagban egy vastag könyv van, "Inkvizítorok könyve" címmel az elülső borítóján, valamint egy levél. A szokásos boldog karácsonyt, és szeretlek szívem, aláírással ellátva persze, csak usernek most marhára nincs kedve még azt is megírni.* |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 9:09 pm | |
| -Démon? *kérdezi, miközben a képessége is felizzik, ha valaki látná az auráját, az most kicsit megnövekedne, de a lány csak valami halvány rezgést érezhet. A mozdulatra azonban sokatsejtető, mindettudó mosoly a válasz. Amikor a rövid jellemzést hallja, csak a fejét hajtja meg.* -Személyesen. *mondja, kissé súgva, susogva, aztán közelebb lép a lányhoz, de nem is akar többet. Amikor megállítják, akkor kérdőn néz a lányra, hiszen az előbb még ő játszott ezzel, miért ne játszhatna most ő is ezzel. Arra, hogy ki adott kit, inkább nem is mond semmit. Hosszabb történet ez közte és Chris között, mint Jana és Chris között. Régebb óta zajlanak ezek az események a két fiú között, és már az első pillanatban lobbant a szikra. A lány mozdulatait minden esetre Jack erőteljesen figyeli.* -Tudod, hogy nem félem a halált. *mondha jéghidegen lehelve a szavakat. A továbbiakra biccent.* -Igyekszem hagyni. Ha szükséges lesz, elfogadom. De tudod.. A távolságtartó.. *bármennyire is szívdöglesztően néz ki a lány, Jack mondhatni meg se rezzen a simításra, csak néhány alap reflex miatt, a lány alakjára pedig főleg nem igen reagál érdemben, csak a fejét csóválja.* -Te éjsötét céda, te.. Hetéra! *súgja még a lánynak, amikor az csókot dob, majd csak int utána. De a zár nem kattan. Várja még Szevért haza a fiú, miközben lerogy az íróasztal elé, és előveszi azt a bizonyos naplót, amiben van egy skicc. Félálomban rajzolt arckép.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 8:54 pm | |
| *Azokra a szavakra, hogy az ember nem mond súlytalan dolgot csak ismét felkacag.* - Ez igaz... Egy ember sosem. De én Jana vagyok. Az a fajta személy, aki Egyszerre ember, és démon. * Ha démon lenne, Jacket már régen riadóztatta volna az összes ezirányú érzéke. Hogy miért mondja? A mozdulat elárulja. Az egyik kezét csípőre vágja, és kitolja formás fenekét oldal irányba, miközben a szemei, és az egész arca, amolyan tipikus "Na mi lesz már nagyfiú, meddig várjak míg letepersz" kifejezést ölt, míg a másik keze szabadon lóg a teste mellett, lazán. Aztán minden ilyen eltűnik, és csak a mosolygó, egyenesen álló lány marad. * - Hideg, távolságtartó, és szerény szűzies. Mi? * Neveti el magát. Nagyon jól tudja hogy Jack milyen. És azt is, hogy talán az iskola egyik leghosszabb listájával büszkélkedhet. Amikor közelebb lép, és megemeli a szemöldökét, Jana villant egy mosolyog, majd mutató ujját a fiú mellkasának támasztja. * - Na álljon meg a menet Casa Nova. Én már adtam neked valakit, és ezt túl élted. De ha engem akarsz, akkor alappillér ide, alappillér oda, mindketten meghalunk. * Mondja mosolyogva, célozva itt Faithre, aki ha begőzölne, akkor biztos, hogy mind két személyt hűvösre tenné. Majd csak amikor a fiú azt mondja, nem tudja elbírja e a dolgot, csak biccent a lány komolyan.* - Ott leszek, és segítek cipelni a terhet, ha hagyod. Tudom, hogy bízol bennem, de ahhoz az is kell, hogy hagyd, hogy segítsek. *Mondja egy mosollyal, majd ujjával végig cirógatja a fiú arcát, az állán át, majd lassan hátra fordul. Formás alakját körbe lengi a szoba fényárja, majd a lány a fenekét ringatva elindul kifelé. Az ajtón kilép, majd onnan még vissza fordul, nekidőlve háttal az ajtófélnek, határozottan csábos pillantással nézve hátra.* - Szép álmokat Árnyak Hercege. Hercegem. * Mondja mosolyogva, majd lassan kifelé indul a szobából, még dobva egy csókot a fiúnak.* |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 8:43 pm | |
| *A kacajra csak megvillantja a szemeit, mintha hátrább húzódna rejtett bunkereiben.* -Nem kell, hogy legyen mögötte valami. De általában lenni szokott. Az ember nem mond súlytalan dolgokat, nem az a fajta. *mondja, miközben csak hallgatja a lány kacaját. Igaza van, az bizonyos.* -Ilyen a stílusom. Tudod, a hideg távolságtartó, akiért minden nő omlik. *mondja, miközben közelebb lép a lányhoz, és egy kicsit huzogatja a szemöldökeit, mintha csak maga Casa Nova lenne, de igaz, ami igaz, nem egy lány fejét elcsavarta már. Akár csábmester is lehetne, ha élne efféle dolgokkal. De nem él.* -Ha lenne harmadik szemem, ez most fájt volna. *mondja a homlokkocogtatásra, majd a hősies szavakra csak emgforgatja a szemeit, miközben a poharáért nyúl, és tölt magának még egy kis limonádét.* -Fontos ember szövetségese.. alappillér.. Túl sok szó, túl sok, túl nagy szó. Nem tudom, elbírom-e. Vagy illik-e rám. De nem az én posztom ezt eldönteni. *mondja, miközben csak kinéz az ablakon, ismét. Igen, a távolba néz, de mégsem meredhet el csak úgy, Janát figyelve. Túl nagy hős, és túl sokat szenvedett. Lassan már mártír rangba emelkedik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 8:33 pm | |
| *Jack gyanakvó pillantására, és kérdésére csak felkacag. Hirtelen, kicsit élesebb, magasabb hangszínnel.* - Mit mit... Mindig akarni kell valamit, ha valaki mond egy pár mondatot? Ugyan már. csak közöltem az érzéseimet. Hogy... Szeretem azt ami... aki vagy. Még így is, hogy a felszín egy fagyott jégszobor. * Kacag a lány, és bal kezének mutató ujja kicsit megkoppantja Jack homlokát.* - Ugyan mááááár. A szavaid még a jégkorszak mamutjaiból is mirelitet csinálnának. * Nevet tovább Jana, majd gyors mozdulattal megöleli Jacket, de mindez csak egy pillanat, aztán már el is engedi. Tudja jól, hogy a fiú utálja, ha ölelgetik.* - De tény ami tény... * Komolyodik el ismét a lány. * - Tényleg úgy gondolom, hogy Te leszel a megváltó hős. *Ezek a mondatok már megint mintha csak látnák az elkövetkezendőket. Pedig a lány kifejtése szerint, csak önön gondolatai.* - És... ennek azért örülök. Sosem bántam, ha egy...fontos embernek lehetek a...szövetségese. * Villant egy mosolyt a fiúra. Jack, aki azért a történtek óta elég sokszor ment a lánnyal, vagy lány közelében, észrevehette, hogy a mosolyok, amik az arcára csúsznak, többnyire plakát mosolyok, és ha épp nem nagyon figyelik, sokkal inkább magába mélyed, és a gondolatai közé kalandozik.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 8:26 pm | |
| *Figyeli a smaragdzöld villanást, és hagyja is az előző fényjátékot. A dícséret kissé idegen a lánytól. Tudta, mindig is tudta, hogy az hogyan állt hozzá, de azt nem, hogy ezt ennyire ki fogja mondani.* -Úgy mondod, mintha én lennék a megváltó hős. *súgja, miközben kissé furcsálkodva néz a lányra, miközben megáll előtte. Ahogy Jana feláll, és közelebb lép hozzá, mintha valami furcsa dolgot érezne, de inkább a szavakra figyel. Csak hallgatja őket. Az, hogy több van mögötte, mint amit mutat magából.. Igazából ezt már szinte mindenki tudja. Illetve az a kevés és csöpp, aki hallhatta. Ez nem nagy dolog. Az azonban, ahogy a lány mondja, érzékelteti, hogy tényleg, mintha belelátna Jackbe. Ami persze a fiúnak egy cseppet sem tetszik. Csak áll, nem húzódik el, amikor a leányzó megfogja a csuklóját. Érdekli, mire készül, és megtanult várni, kivárni az utolsó pillanatot.* -Mit akarsz ezzel mondani? *teszi fel az egyértelmű, teljesen idevágó kérdést, hidegen villantva meg szemeit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 8:20 pm | |
| *A fényvillanás talán csak egyszerű játék volt. Csalóka lidércfény, az ablakon besütő old, és a lámpa együttes fénye. Ugyanis amikor a fiú visszanéz, újra csak a smaragd lobogás a lány lélektükreiben. Hallgatja, hogy a fiú miket mond, és csak bólint egyet csöndben.* - Akkor nem lenne. Te vagy az a megtörhetetlen pillér, aki szilárdan tart mindent. Te fogod elhozni a végső győzelmünket. Ebben biztos vagyok. A Te érdemed lesz majd akkor minden. * Mondja komoly hangon. Dicsérni akarja a fiút? Nem. Ezt most komolyan mondja. Kezei lassan segítenek, hogy felálljon, majd amikor a fiú kibámul az ablakon, és vissza fordul, már közvetlen közelről láthatja a lány szemeit. Hogy zöldek.* - Tudod Jack... mindig is csodáltalak. És... ugyan akkor... elborzadtam. Mindig is furcsának találtam azt a... határozott távolságtartást, azt a kiszámított fagyot, ami a lelkedből árad. Ugyan akkor... tudom, hogy ez nem a teljes valód. Tudom, mert láttam. Amikor keringőztünk... Amikor olykor hangtalanul követsz. Tudom, hogy nem olyan vagy, amilyennek mutatod magad. * Súgja a lány a fiúnak, és kezei lassan annak csuklójára fonódnak. Nem erősen, de határozottan.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 8:07 pm | |
| *Látja, hogy a lány kezei ökölbe szorulnak, és látja az átsuhanó, aranyos-ezüstös villanást is a szemeiben, amit furcsának tart, de nem hoz szóba. A fellépés a lényeg. Kihúzza magát, és onnan néz le a lányra, majd csak biccent egy aprót.* -Nem rossz. Bár rosszabbat is kifoghattál volna. Én legalább állom a szavam. *csak hallgatja a lány szavait, néhol biccentget egyet-kettőt.* -Igen. Lent tlán több is eszedbe fog jutni. Több dolog, és akkor könnyebb lesz a dolgunk. Lesz mire alapozni. Nem elég, ha odaállunk a többiek elé.. Talán van nyitja a csapdának, és véghez tudjuk vinni, amit véghez kell vinnünk.. *súgja, miközben tekintete elréved, igen, a célra összpontosít. Hogy visszahozza azt, akit vissza kell hoznia.* -Nem fontos, ki hozott vissza, lényeg, hogy itt vagy, és ezt elmondtad. Meghallgatlak. Ha nem lennék itt, nem lenne a Nezabar sem. *mondja, finoman vállat vonva, aztán az utolsó kérdésre csak kibámul az ablakon, majd vissza a lányra.* -Pontosan ott. A múltban. Legyen ennyi elég. *igen, direkt nem emlegeti fel az eseményeket, így is igyekszik kiűzni a fejéből a jelenést.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 7:57 pm | |
| *Amikor a fiú felpattan, és felé lép, a lány nem hogy hátrálna, de a keze sem szorul ökölbe. Ám mozdul egy kicsit. A kezei készenlétben. A szemében a fények játéka enyhe aranyos-szürkés árnyalatot vetítenek egy pillanatra. Ha a fiú támadólag lépne fel, akkor bizony a lány megpróbálná lenyomni. Ám az nem teszi, csak figyelmezteti dolgokra.* - Iga...igazad van. Ostoba liba vagyok. Csak...csak...benned bízom. *Rázza meg a fejét. Jó persze ez enyhe sarkítás, hiszen Cri, Chris, és Faith is itt vannak, ám ugyebár az utóbbi kettő nem nagyon avatkozik bele most az iskola dolgaiba. Most viszont valakinek el kellett mondania. És Jack volt az aki ott volt a toronyban is.* - Ótündék? Nem. Nem hiszem. De ez sincs kizárva. Fogalma sincs, hogy kicsoda, vagy micsoda. *Rázza a fejét majd lassan felpillant a srácra. * - Le kell mennünk. Utána meg... majd lesz valahogy. Elrendezzük. Adott helyen talán könnyebben boldogulok. * Mondja nagyot sóhajtva. * - Örülök...hogy meghallgatsz. Nem tudom mi lenne, ha nem lennél itt. *rázza a fejét. De a hangja cseppet sem érzelgős. Amikor a fiú az időtörésről beszél, akkor csak megvillannak a szemei.* - Értem. Ez azért megmagyaráz sok mindent. De... jó tudni. És... merre jártál akkor amikor a múltban utaztatok? * teszi fel a kérdést a lány.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 7:44 pm | |
| *Hallgatja a lány szavait, majd kissé idegesen lép előre, és mintha megnőnének körültöte az árnyak. Hirtelen terem a leányzó előtt.* -Elég legyen! *szól kissé hidegebben.* -Ezek a szobák nincsenek levédve. Itt minden falnak füle van, egy szót se erről. Tudod, hogy a Nagyúrnő mindent megtud, azt is, amit nem kellene neki, úgyhogy fékezd a nyelved. *villannak meg a szemei, miközben egészen halkan beszél, szinte leheli, sziszegi a szavakat, aztán jön a hatásszünet, és a néma pillantás, végül a fiú felemelkedik, kiissza a limonádé maradékát, és lassan beletúr a hajába.* -Nehéz. Nagyon nehéz. De tudom, mit akarsz ebből kihozni. Le kell mennünk. Arra vezet tovább a nyom. *lassan, kimérten beszél, miközben az üres poharat forgatja a kezében lassan, megfontoltan.* -Egy felsőbb erő.. Az ótündék maguk? *inkább tűnődik, majd az idősíkos kérdésre csak lehajtja a fejét, miközben lehanyatlik, leül az ágyra, és egyik kezébe temeti az arcát, miközben egyre erőteljesebben lüktet a fejében az az egy kép. Egy ocelot árnya, és azok mélyszürke, gyönyörűséges szemek.* -Volt.. van egy idővonal.. egy törés.. Nem egyszer mentett meg. Az iskola alatt. Dar is ezen utazott egyszer, amikor a múltban jártunk. Sok dolog van az iskola alatt. *mondja, miközben csak néz maga elé, a szavai végén pillantva fel a lányra halott, hideg szemekkel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 7:36 pm | |
| * Amikor a fiú közli, hogy nem fogja rájuk kenni, akkor megrázza a fejét. de valamilyen mértékű elkeseredés is van a hangjában.* - Nem... nem ők... biztos hogy nem. Nem tudom kik. de nem is Deneira. Nem akarom őt szolgálni. A mestert, és őket akarom vissza. Hidd el nekem, ha te nem lettél volna, akkor maradtam volna a seggemen ott. Nem tudom. Fogalmam sincs. Talán a Beholder... talán nem... fogalma sincs hogy ki volt. Könyörgöm higgy nekem. Tudom, hogy ez most... olyan amit nehéz... de én... eddig is csak téged akartalak vissza vinni. * Rázza a fejét.* - Azért kellett visszakerülnöm, hogy neked...nektek segítsek... hogy Nekik segítsek. Amibe most olyan lelkesen fognak a többiek belerohanni nem más, mint Deneira csapdája. Biztos, hogy az. Nem tudom mi módon... talán ha ott leszünk többet tudok majd meg... mert... időről időre jönnek a képek. Ne kérdezd mi ez. Fogalmam sincs. Semmit nem tudok Jack... csak azt hogy igazam van. Ha nem hiszel nekem... nem is tudom mi lesz. * Rázza a fejét, majd belekortyol kicsit a limonádéba, de nem issza meg az egészet. Majd felkapja a pillantását. * - Idő...mikor? Miféle időtorzulás?* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 7:28 pm | |
| *Halkan lépdel végig a folyosókon, maga mögött, körül az Árnnyal, majd megáll a szoba előtt, tesz egy könnyed, laza, intő mozdulatot, a zárak halkan kattannak, majd az ajtó kinyílik, és a fiú bevezeti a lányt a szobájába, majd mögötte be is záródik az ajtó, hangosan kattanva. Csettintésre egy házimanó jelenik meg, Jack csak lenéz a manóra, majd a kancsó felé bök, és néhány pillanat múlva már egy manó jelenik meg limonádéval, és két pohárral. Jack elbocsájtja a manót, majd tölt. Hallgatja a lány szavait, és halkan hümmög. Az egyik poharat a lány kezébe adja a másikat a sajátjába, és nekitámaszkodik az ágya szélének, egyik kezével fogva a poharat, másikkal az ágy szélét. Finoman támaszkodik, ujjaival halkan kopog a poháron, a gyűrűl hozzákoccannak a vékony üveghez, végül a fiú belekortyol. Mintha csak whiskeyt iszogatna valami sznob, vagy a maffiafőnök a filmekben. Megízleli a limonádét, majd leengedi a poharat, és Janára néz.* -Ki küldött vissza, ha nem ő? Ezt nem fogod rájuk kenni. Sem a hirtelen támadt időtorzulásra.. Miért jöttél akkor mégis vissza, Lagmar nélkül? Nem értem. Mesélj még, kérlek. *inti a lányt további szavakra, miközben csak figyeli, és próbálja összetenni a kirakóst, miközben még mindig ugyanaz az egy név lüktet a fejében. Nem hagyja békén.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 7:08 pm | |
| *Egyenesen az udvarról érkezik egy páros. Fekete hajú mindkettő, és Naxeldiresek. Alap járaton csodaszép szerelmes pár is lehetne, de mégsem azok. Természetesen a szoba előtt megáll Jana, és hagyja, hogy Jack lépjen be, tudván, hogy a fiú előszeretettel védi a szobáját csapdákkal. Amikor ezeknek a veszélye mégsem áll fenn, belép a fiú után, és az ágy mellé roskad le. Ebben a pillanatban foszlik le róla minden tartás, és minden ami eddig olyan szilárdan tartotta Janát. felnéz a fiúra könyörgő szemekkel.* - Jack... Akkor... amikor...meghaltam... egy pillanatra sok minden futott át az agyamon. De egy dolog világosan. Deneira csapdái. Tudom, hogy a kastély sok helyén ő állított nekünk buktatókat. Abban a pillanatban... belátást kaptam ezekbe a dolgokba. Biztos, hogy nem ő akarta így. Ebben százszázalékosan biztos vagyok. Mert a visszatérésem pillanatában, amikor Lagmar eltűnt... tisztán tudtam, hogy Deneira nem engedne vissza. Az árulóknak sosem kegyelmezett, ha az övéi közül került az ki. Valamiért mégis visszajöttem. De mostmár tudom miért. * Mondja egy szuszra, majd csak ül a földön a fiú előtt, hatalmas könyörgő szemekkel, hogy higgyenek neki.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Dec. 13, 2010 9:23 pm | |
| *Szabályosan bevágódik a csukott ablakon egy macskabagoly. A harcok hevében igencsak elkeveredett, és későn érkezett meg, de még egyben van. Végülis pont Holden ágya előtt landol, egészen pontosan annak csapódik neki, majd a következő pillanatban már ájultan fekszik a földön. Mellette egy kisebb, behorpadt csomag, benne összekuszált betűkkel írott levél, és egy kis "baba".
Hello szivi.
Talán kicsit későn küldöm ezt el, de kérlek nézd el nekem. Tudom, hogy az ajándéknak nem fogod nagy hasznát venni, de azért remélem, hogy tetszik, és örülsz neki. Mindenesetre szeretnék ezúton is boldog születésnapot kívánni! Nagyfiú lettél! Az igazi ajándékot majd megkapod, ha túlélem az estét : )
Chleo
PS: alkalomadtán benézhetnél a gepárdba...
A baba egyébként egy nagyjából húsz centi magas baba a Doktorról, ami néha-néha híres idézeteket mond az említett drágától. Ne kérdezzétek, honnan szerezte, megvan, és kész. A bagoly meg majd magához tér, talán.* |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Nov. 01, 2010 7:46 am | |
| *Jack reggel az ágya melletti éjjeliszerkényen kis dobozkát talál, ami egy feket bőr karkötőt rejt ezüst halálfejes mintázattal. A leírás szerint ez egy Mentál karkötő, amire védelemet nyújt a mentális behatások ellen. Ellene minden asztrál-mentál dobás értékéből le kell vonni 1-et.* http://www.mindenkiaruhaza.hu/kepek/nagy_kepek/ajandek/A015.jpg | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Pént. Okt. 15, 2010 12:22 pm | |
| *Az ablakon egy fekete holló reppen be. Ha zárva van? Nem baj. Addig addig piszkálja, míg be nem engedik. Letesz egy fekete kocka alakú dobozt az ágyra, majd elrepül. A doboz fekete borítású, amin a Karácsonyi lidércnyomás jól ismert főszereplőjének, Jack Skellingtonnak a fejei díszítik. Különféle grimaszokban. Fekete masnival van szépen átkötve a doboz, és a nyuszifülekben egy kiszáradt fekete rózsa nyugszik (Békében). Mellette egy kis fehér levélke, amiben smaragdzöld gyöngy betűk adják meg a köszöntést.*
Gondolom arra nem számítottál, hogy tőlem is kapsz... De ha már nem öltelek meg, akkor szeretnék neked még legalább száz boldog születésnapot kívánni. Élj meg még százszor ennyit, és legyél boldog. Őszintén kívánom neked. Az hogy nem a születésnapodon kapod az ajándékot, azt tudd be annak, hogy szeretek stílusosan késni.
Boldog, és még sok születésnapot.
U.i.: Tudom, hogy nem fogod sokat hordani... de hasznos kiegészítője az öltönyöknek egy nyakkendő. És hidd el... Marha jól áll neked az öltöny.
*Aláírás? Az nincs. Csak egy családi címer. A saját farkába harapó sárkánykígyó, azaz az Uroboros. Ha a srác kibontja az ajándékot, egy cseppet sem hétköznapi kézzek készített nyakkendő fekszik benne. És néha még pislog is, nagy piros szemeivel.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Szer. Okt. 13, 2010 7:53 pm | |
| *Éppen a naplót teszi be a fiókba, amikor megérzi a túlvilági jelenlétet. Az ajtóhoz lépdel, kinyitja azt, gyanútlanul, majd, amikor megpillantja az állatot, és a szájában levő fekete borítékot, azonnal magához inti, boríték tartalmát átfutja, majd elmosolyodik, és lepillant a kutyára.* -Laura. *a kutya csak vakkant, és lőn a kutya neve is megvan. Jack megpaskolja kissé az állat fejét, finoman, nehogy szétessen, majd beljebb hívja a szobába. Szevér nagy örömére, meg a szoba többi lakójának is az örömére, természetesen. Minden esetre azonnal előszed a fiókból egy labdát, és a kutyának gurítja, aki meg kapva kap utána, és már játszik is. Jack elégedetten mosolyodik el.* -Sweet seventeen.. *súgja maga elé, kihúzva magát, elégedetten, miközben a labdával a szájában rápislogó, farokcsóváló állatot figyeli.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló | |
| |
| | | | Fehér cápa háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |