Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 60 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 60 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Turul háló | |
|
+18Cat R. Morgan Emily Kyra Beawer Lina Wierro Ekaterina Astahova David Robert Beawer Sarah Wood Nessa Noir Andraste Vilen S. Vyacheslav Torina Foster Arwen Epessëje Ada Westlive Yosif Zhivko Mary N. Juliett Lizbeth Westlive Irina Yuliana Belnis Undomiel Sarah Crawford Kalandmester 22 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Turul háló Vas. Júl. 12, 2009 6:13 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal:1. Siobhan Calliope Morgan2. Angyal Ágnes Beatrix3. Karen Cizz Dimitrova4. Mary N. Juliett A szoba lakói - bal oldal:1. Merilien Marsilea2. Katherine Hanna Joyce3. Tori Swallow4. Iris Leighton Fane | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Turul háló Csüt. Május 20, 2010 11:42 am | |
| * A lány csak egy aprót bólint, de nem szól semmit. Figyeli egy darabig az üres helyet, ahol nem rég még a fiú állt. Aztán az ablak felé fordul és a hideg üvegnek nyomja forró homlokát. Próbálja összeralkni az elmúlt pár perc eseményeit. Minden olyan hirtelen történt. Ellöki magát az ablaktól és már fordulna is a hólószobája felé, mikor hirtelen irányt vált, felkapja kabátját a székről és sietős léptekkel távozik a Turul hálóbol. Utánna nem marad semmi csak a még minidg égve lévő lámpa pislogása a nyugodt csendben...* |
| | | David Robert Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 267 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Turul háló Csüt. Május 20, 2010 11:34 am | |
| - Hát Karen... Te akartad... a Te döntésed. Hidd el, hogy én nem hibáztatnálak, ha... *Elharapja a mondatot. Nem, nem a lányt hibáztatná, hanem saját magát, de az érthető. Az órájára pillant... Utálja, hogy megint ezt kell csinálnia. Főleg, hogy pont MOST. Már sokadszorra teszi ezt. Szemei bocsánatkérően néznek a lányra.* - Karen... mennem kell. De... holnap megkereslek, rendben? Vagyis ma. *Való igaz, ma már holnap van. Vagyis... áh, ezt nem lehet érthetően elmondani. Egy apró puszit ad a lány ajkaira, majd hátat fordít, és már el is tűnik az ajtóban. Léptei még egy darabig visszhangoznak az üres folyosón.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Turul háló Csüt. Május 20, 2010 11:23 am | |
| * Mikor ajakik elválnak lassan felnyitja szemeit. Szürke íriszei úgy csillognak akár a gyémánt. Türelmesen végig hallgatja a fiút. Kicsit meglepődik annak kérdésén, de csak félti../?/ Már nagyon rég érzet a szívében ilyen boldogságot. Mitha megállt volna körülötte az idő, minden rosszról elfelejtkezett. Elég neki a saját multjával törődi, azzal, hogy nem tudja a háta mögött hagyni. Nem fogja elitélni a fiút azért ami volt..bármilyen is, vagy bármit is tett. És esze ágában sincs elengedni mag melőll.* - Az érdekel aki vagy, nem az aki voltál! Ha a múltal törődünk soha nem fogunk tudni előrébb lépni. Nem akarok mást csak veled lenni... David Robert Beawer.* suttogja a vörösesbarna szemekbe. Megakarja ismerni a fiút... a jelenével és multjával együtt. De ez nem fogja befojásolni semmiben.. Talán szereti. És ha tényleg így érez Rob iránt, akkor nagyon nagy hülye lenni ezt az alkalmat eldobni magától. * |
| Tárgy: Re: Turul háló Csüt. Május 20, 2010 11:10 am | |
| *Robert fellélegzik, hogy Karen nem bánja a dolgot, sőt, visszacsókol. Megkönnyebbül... otthon nem ilyen lányokkal volt dolga, de nem is nagyon bánja, hogy Karen más, mint az otthoniak. Azok a könnyűvérű.. khm, de most Rob agya nem ezen jár. Sőt, konkrétan semmi nincs most a fejében. Csak csókol, és csókol, nem érdekli más, csak a lány minden rezdülése. Amikor már alig kap levegőt, kicsit visszahúzza az arcát, és elmosolyodik, de csak egy pillanatra. Aztán komoly arccal kérdezi Karent.* - Karen, tényleg... tényleg ezt szeretnéd? Te nem tudod, miket követtem én el az életem során... Lehet, hogyha tudnád, én most nem lennék itt... Veled. *De azért nem engedi el a lányt, keze a derekán nyugszik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Turul háló Csüt. Május 20, 2010 11:01 am | |
| * A szive kihagyott egy dobbanást. Aztán mint aki kiakar szakadni a melkasából, őrülten verni kezdet. Szája kiszáradt... Mintha lassított felvételel látná maga előtt az egész jelenetet. Egész testén remegés fut végig, amint a másik átkarolja. Remegő kézzel érinti mer a fiú arcát és lehunyja szemeit. A távolság csak egyre csökken közöttük, már arcán érzi a másik langyos lélegzetét. Ajkai a fiúéra tapadnak és ebben a pillanatban lábai remegése jelzi, hogy fel akarják mondani a szolgálatott. Ha Rob nem tartaná szorosan a karjaiban összecsuklana, akár egy rongybaba. Lassan, óvatosan ízlelgeti a másik puha ajkait... kezét feljebb csúsztatj a fiú arcáról és beletúr sötét hajába.* |
| Tárgy: Re: Turul háló Csüt. Május 20, 2010 10:48 am | |
| *Rob, amikor észreveszi, hogy Karen mögé lép, még mindig csak kifelé bámul. Mit is tehetne? A lányt ugyan úgy bűvöli a Hold, mint őt. Van ez a perverziója, mégpedig a világűr. Pontosabban a Hold, a bolygók és a Csillagok. Nem érdekli őt az űrutazás, vagy a kőzetek, vagy hogy vannak-e marslakók. Csupán a látvány izgatja őt ennyire.* - Igen, gyönyörű. *Hirtelen ötlettől vezérelve megfordul, és lejjebb hajol. Átkarolja Karen. Nem, ő nem szokott ilyeneket csinálni, de hát ezt is el kell egyszer kezdeni, nem? Egyre közelebb hajol a lányhoz, lehunyja a szemét... Közelebb... Közelebb... Közelebb...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Turul háló Csüt. Május 20, 2010 10:42 am | |
| - Nem érzem magam feszélyezve miattad.*feleli miközben leteszi a poharat az asztalra. Figyeli amint a másik az ablakhoz sétál és a kinti tájat kémleli gyönyörüen vöröslő szemivel. Csak profilból látta arcát, de ígyis kivette, annak halovány, sápadt színét, melyet a holdfény kölcsönzött neki. Ahelyet, hogy leülne lassú léptekkel oda sétál a fiú mellé, de valmivel hátrébb áll mint ő, mert ha most csak úgy előrébb menne, beleütközne annak vállaiba. Kezét csupasz karja köré fonva figyeli az esti tájat. Szürke szeme megcsillan a gyér fényben. Minden olyan szép és nyugodt... akár örökké eltudna így állni Rob mellet.* - Szép..* jegyzi meg nagyon halkan a tájra célozva.* |
| Tárgy: Re: Turul háló Csüt. Május 20, 2010 10:32 am | |
| *Rob elmélyülten nézi a lányt. Az a hülye villany, bárcsak ne lenne. Most már úgyis mindegy. A kérdésre észreveszi, hogy igencsak ki van száradva a szája, úgyhogy ő kér egy pohár vizet, amit meg is kap a lánytól, és rögtön, egy hajtásra meg is issza. Neki nincs mit levennie, csak egy fekete trikó van rajta, mint mindig. Ezt már meg is bánta jó párszor, állandóan meg van fázva.* - Nem ülsz le? Miattam ne érzed magad feszélyezve. *Halkan beszél, nehogy felébredjen a többi lány, és vége legyen ennek a csodás programnak. Az kellene csak, hogy egy csapat viháncoló csaj elrabolná előle Karent, és faggatnák, amíg a lány meg nem unja. Ő meg mehetne vissza a szobájába. Feláll, és az ablakhoz megy. Kibámul, az Udvart figyeli. Arca egészen sápadttá válik a holdfényben, szemei furcsán vöröslenek.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Turul háló Csüt. Május 20, 2010 10:24 am | |
| * Belépnek a szobába . Karen követi Robot , de csak az előtte lévő asztalnak támaszkodva hallgatja, ő nem üll le. A kérdésre a helyiség két másik szobába nyíló ajtájára pillant, maj vissza a fiúra. * - Akik itt vannak azok valószinüleg igen. Ha, nem akkor biztos nem lenne ilyen siri csönd.* mondja halkan. Csak ekkor tűnik fel neki , hogy tök sötétben üllnk, csak a Hold fénye világít be a helyiségbe. Elindul a villany kapcsoló felé, de út közben majdnem sikerül elesnie az egyik fotelben. Jellemző... Végül egésségesen, sérülések nélkül odaér és felkapcsolja a világítást. Pillanatra lehunja a szemét az éles fényre, majd kinyitja és vissza sétál az asztalhoz. * -Rendben, nekem így is tökéletes.* mondja és közben kihámozza magát, a hosszú kabátből és az egyik szék karfájára dobja. Oda megy a hútőszekrényhez és miközben kinyitja hátraszól Robna.* -Kérsz valamit inni? Per pillanat, csak gyümölcslével, teával vagy vízzel szolgálhatok.* Néz vissza rá a választ várva, majd kiveszi amint a fiú kér és magának a narancslét. Két poharat is elővesz, kiönti az italokat majd visszamenve egyik poharat átadja Robnak, miközben ő belekortyol sajátjába.* |
| Tárgy: Re: Turul háló Csüt. Május 20, 2010 10:12 am | |
| *Hát ez érdekesnek ígérkezik. Ő csak a társalgóba akart lemenni, de máris a lány szobájába tartanak? Nincs is már kedve odáig lecammogni, ha itt is legálisan tartózkodhat. Vagyis hogy Karen szobájában.* - A társaid alszanak? *Kérdezi suttogva Robert, miután bementek a szobába. Észrevesz pár széket, egy hűtőt, úgy tűnik ez a szoba pontosan olyan, mint a fiúk hálói, csak talán tisztább. Nincs akkora kupi. Az egyik szék felé veszi az irányt, és lecsüccsen.* - Ha gondolod itt is maradhatunk... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Turul háló Hétf. Május 17, 2010 4:39 pm | |
| - Nagyszerű, akkor megyünk is. Csak egy pillanat, még felkapok magamra azért valamit. * szalad be a szobába és rövidujjú felsőjére felkap egy barna bördzsekit és már el is indulnak az udvar felé.* |
| | | Sarah Wood Diák
Hozzászólások száma : 258 Kaszt :
| Tárgy: Re: Turul háló Hétf. Május 17, 2010 4:35 pm | |
| *Sarah szeme ismátfelvillan, majd mohón válaszol.* -Nagyon jó ötlet, én is gondoltam rá.-*Nagyot bólint fejével, amjd feltápászkodik az igencsak kényelmes fotelből,újra a lány felé fordúl.* -Viszont már nem érek rá sokáig, van egy elintézetlen ügyem a környéken.....- | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Turul háló Hétf. Május 17, 2010 4:30 pm | |
| - Jah, szerintem is...* bólint, megissza gyümölcslevét, a poharat egy pálcamozdulattal kitisztítja és vissza teszi a helyére. Ha Sarah is végzett az ivással persze az ő poharával is megcsinálja ugyan ezt. Ismét a lány felé fordul* -Nem lenne kedved ki jönni velem valahova? Most elég szép idő van. Élvezzük ki amíg csak lehet. Lehet, hogy holnap már megint szakadni fog az eső.* kérleli a lányt és magában hálás neki, hogy nem firtatta tovább a Nellondi ugyet.* |
| | | Sarah Wood Diák
| Tárgy: Re: Turul háló Hétf. Május 17, 2010 4:25 pm | |
| *Sarah megérti Karen válászat, kinek kéne hasonló helyzetben akárki is, legalábbis neki biztosan nem, meg aztán sejti azt is, hogy ezzel őt is védeni akrja.Nem csoda hiszen csak rákell nézni, lesüt róla az ártatlanság, csak azt nem tudja senki, hogy mindez csak látszat, vagy talán csak egy pajzs amit saját maga épített fel maga előtt az olyan emberek miatt, akik már nem egyszer tették tönkre az életét, törték össze a szívét, és tépték darabokra az álmait.Talán ezt is elmeséliegyszer majd Keren.nek de még nem érzi felküszltnek nagát arra, hogy ezt is elmondja neki, még az is lehet, hogy elretentené.*~De hát egyszer midnennek eljön az ideje.....~ *Gondolja magában.Kicsit elmerült az elmélkedésben , de hamar észbe kapott és megsólalt.* -Ez a csajos szórakozás nem hangzik rosszul, talán ránk is férne.....- | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Turul háló Hétf. Május 17, 2010 4:17 pm | |
| - Na, van bennünk valami közös.* mondja az ellentétes vislkedésre célozva. Viszont mikor arra gondol, hogy a lány vele akarna jönni a Sötétnegyedbe, arca megkomolyodik* -Nem, köszönöm, nem szükséges. És egyébként is, csak pár perc az egész.* igazából, csak nem akarja a lányt bajab keverni. Nem illik ő olyan környékre. Kis kedves, védtelen. Még gonoszság sincs benne, nem úgy mint Karenben. Még a naxis fiú sem jelent elég biztonságot Karen számára ha elkiséri, hát még egy allidonos lány. Nem, szó sem lehet róla! Csak a halált hozná rá!* - De ha gondolod, majd elmehetünk együtt egy másik alkalommal, mikor én is jobban ráérek. Mondjuk kávézni vagy vásárolni. Tudod ilyen csajos szórakozás.* mondja és egy halvány mosolyt présel ki magából.* |
| | | Sarah Wood Diák
| Tárgy: Re: Turul háló Hétf. Május 17, 2010 4:08 pm | |
| -Ha gonoldo szívesen elkisérlek, hátha jó leszek valamire.Tanács?!hát, ne pont tőlllem!- *Mondja kuncogva. -Én árral sodródó típus vagyok mostanában, valahogy mindnet másképpencsinálok mitn ahogy eddig.- *Kicsit elgondolkodik ezen, keresi a választ de nem találja, ezért kérdőn pillant Karen-re, reméli megérti a ki nem modnott kérdést.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Turul háló Hétf. Május 17, 2010 3:55 pm | |
| * Hangosan felnevet a lány válaszán.* - Alap, hogy ilyen mégegyszer nem fog előfordulni. * mondja még mindig nevetve és elővesz egy bodoz narancslevet, fenekével belöki a hútő ajtót és szabad kezével pedig két pohár után nyúl. Mindketőjüknek tölt és az egyiket átnyújtaja a lánynak. Belekortyol az italba és ő is leül egy fotelbe.* -Hogy jobban az tulzás. Csak jobban megy az álcázás. Egyébként valamivel tényleg jobban vagyok. Viszont aludni még mostit elég keveset tudok. Valameik nap el kell menjek Nelondba valamilyen szert keresni az álmaimra.* Karentől furcs ez a viselkedés. Hogy ilyen nyiltan és bátran közli az emberre a terveit és problémájit. De Sarahban megbíz. Pedig még csak egyszer találkoztak. Mégis...olyan mintha már évek óta ismernék egymást. * -Tanács? * keserűen felnevett.*- Ha teheted ne foglalkoz a múltaddal és ne rágd magad értelmetlen dolgokon. Éld az életed kislány és kész!* biztatóan rámosolyog. * -Egyébként, meg pont te beszélsz? Remekkül nézel ki! Majd kicsattansz! Tanács?* kérdi vigyorogva és egyrészt "vissza dobja a lánynak a labdát."* |
| | | Sarah Wood Diák
| Tárgy: Re: Turul háló Hétf. Május 17, 2010 3:43 pm | |
| -Hát ez peh....pedig csak azért jöttem ide, hogy jól leigyam magam.- *Mondja nevetve Sarah* -De ha már ennyire nem vagy felkészülve a fogadásomra akkor a gyümölcslé is megteszi, viszont ilyen többé ne fordúljon elő.-*Ravaszan Karen-re tekint, eddig a hátamögött lopakodott a konyháig,kinézett magának egy kényelmes széket és letelepedett.* -És jobban érzed már magad az utóbbi időben?Mikor utoljára találkozutnk te sem voltál túl jó paszban, már ha jól emlékszem....De most remekül nézel ki, adhatnál tanácsokat.-*Kacsint sokatmondóan a lányra.Igazán gyönyörű lenne, ha a sok gond miatt nem keményedett volna meg a tekintete, na meg elis hanyagolta magát, már ráférne egy alapos vásárlas, de neki az csak társoságban megy.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Turul háló Hétf. Május 17, 2010 3:33 pm | |
| - Viccelsz?! Dehogy zavarsz!* mondja kedvesen, és követi a lány pillantását* -Az ott? *kérdi a házifeladatra mutatva.* -Semmi, csak egy rakás szar tömeg. Nem zavartál meg semmit.* vidáman rákacsint a lányra.* - Hát... csendesek. Mivel szinte soha nem találkozunk. Álltalában mindig elkerüljük egymást, de akivel eddig még beszéltem az mind jó fej! És megbízhatók is. És, igen. Ami késik nem múlik.* mosolyodik el ismét és megérinti Sarah sejmes haját. * -Gyönyörü hajad van! Nem tom mi nem tetszik neked benne!* csóválja meg a fejét majd csak feláll és az ajtó felé sétál.* -Kérsz valamit inni? Tea? Gyümölcslé? Kávé.... ha még van. * kérdi és a lány válaszára kimegy a közös terembe és elővesz valami italt. Talán a lány is követi. Mindenesetre az ajtót nem zárja be maga után, hogy Sarah hallhassa hangját. A hűtőszerkrényben kutakodva oda szól a lánynak.* -Bocsi, most erősebb italall nem tudlak megkínálni. |
| | | Sarah Wood Diák
| Tárgy: Re: Turul háló Hétf. Május 17, 2010 3:22 pm | |
| -Szia!Gondoltam meglátogalák, már nagyon rég láttuk egymást.- *Mosolyogva tekint a lányra csillogó kék szemeivel, majd leül a kínált helyre, végigmérve a szobát.* -Egyre jobban tetszik a hálótok.*Mondja csilingelő hangon, akárki észreveheti beszédéből, hogy ma tényleg jó a kedve.* -Milyenek a szobatársaid? Én még nem nagyon ismerkedtem össze az enyémekkel, de ami késik nem múlik.-*Egyre szélesebb a mosoly az arcán miután meglátja a félbehagyott házi feladatot, aztán ismét megszólal.* -Remélem nem szakítottam félbe semmi fontosat *kuncogja.* -Tudod nem venném a lelkeme ha miattam kapnál rossz jegyet vagy ehhez hasonlót, biztos nem zavarlak?-*Szempilláit meglebegtettve néz fel a lányra, és egy könnyed mozdulattal hátra dobja vörös rakoncátlan fürtjeit, majd kicsit bosszúsan motyog avalmit az orra altt.* -Nem igaz, hogy ma kezelhetetlen a hajam!.....Talán azért van mert ma én is ilyen vagyok.- | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Turul háló Hétf. Május 17, 2010 3:08 pm | |
| * Karen unottan bámulja az előtte heverő papíron lévő néhány sort. Az átváltoztatás házifeladattal küszködik. De hiábba nézi a lapot, gondolotai folyton máshol járnak. Kitekint az ablakon és egy halvány mosoly jelenik meg arcán. Ma kivételeden szép idő van. Legalább is nem esik az eső és a nap is süt egy kicsit. Legszivesebben kimenne a természetbe, de lelkiismerete nem engedi. *~ Fracba! Még meg kell csináljam ezt a ....!~* Fáradtan sóhajt egyett és újra átfutja az eddigi leírt mondatokat. Alsó ajkát beharapva gondolkozik, aztán hirtelen kapja fel fejét, majd vakar le valamit még a lapra. *- Na, jó! Kész, vége, nem tudom tovább. Ez van, megállt a tudomány..*mondja magának és letesszi a pennát. Ekkor kopoktatást hall és felvont szemöldökkel megy ajtót nyitni. *-Megyek!*ˇ~ Vajon ki lehet az?~* Kinyitja az ajtót és meglepődve látja, hogy egy vörös hajtömeg áll előtte. * -Szia Sarah! Gyere csak beljebb! Mi járatban? * köszönti mosolyogva és beljebb invitálja. * -Örülök, hogy látlak!* Karen, most tényleg örült a lánynak . Majd szét unta a házi feladt felett a fejét és most legalább talált okot amiért abba hagyja. Bezárja maguk mögött az ajtót és az ágyára mutatva hellye kínálja a lányt, majd ő is leül.* |
| | | Sarah Wood Diák
| Tárgy: Re: Turul háló Hétf. Május 17, 2010 3:03 pm | |
| *Sarah-nak mostanában kissé jobb kedve volt, különösen ma, az okát nem tudta volna megmondani, de igazán boldognak érezte magát.Úgy gondolta még színesebbé teszi napját, ezért fevette az egyik kedvenc piros ruhájat, és arra gondolt, hogy meglátogatja Karent.Már nagyon hiányzott neki a lány, termeszéte, viselkedése és talán a kis köztük lévő hasonlóság miatt is.Mielőtt nekivágott az útnak belekukkantott a felé megcsillanó tükörbe.* ~Hát kihoztam magamból a lehető legtöbbet....ez a piros, nem is tudom mi van velem hiszen soha nem szerettem ezt a színt.~ *Mosolygott magában, majd nagy lendületet vett, és a Turúl háló felé vette az irányt, őszintén remélte, hogy ott találja Karent.Megétkezett az ajtó elé, kopogtatott, majd várta hogy beengedjék.* | |
| | | Mary N. Juliett Diák
Főkarakter : tamus.fruzsina@hotmail.com Hozzászólások száma : 32 Kaszt : Üzenőláda : Ne add magad másnak mint, ami vagy mert az soha nem vezethet jóra!
| Tárgy: Re: Turul háló Szomb. Május 08, 2010 8:17 pm | |
| *Mary belép a szobába halkan, hisz már alszanak, s nem szeretné felébreszteni a lányokat. Halkan kiveszi a szekrényből a pizsamáját, törölközőjét, fogkrémét és fogkeféjét, majd elindul zuhanyozni. Mikor visszatér, gyorsan bebújik ágyába. Az oldalára fordul és már alszik is.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Turul háló Pént. Május 07, 2010 9:13 pm | |
| *A lány csak megcsóválta a fejét és vissza ült az ágyára. Elfogadta a felé nyújtott csokit. * -Ohh...Kösziii!!* köszönte meg mosolyogva és mindketőtt el is fogyasztotta. Miután Klau elaludt,fogta magát és elment tussolni, majd pizsomájába öltözve rávetette magát az ágyra és rögtön el is aludt. * |
| | | Sarah Crawford Diák
Főkarakter : klaucska9@freemail.hu Hozzászólások száma : 133 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Turul háló Pént. Május 07, 2010 8:39 pm | |
| -Várj van 4 csokim azt megesszük és megyünk aludni mert kezdek el fáradni.*Azzal elő vet négy óriási szeletű csokoládét.Azzal kettő szeletet oda nyomot Karen kezébe.Kettőt meg magának tartogatta.De aztán gyorsan ki bontotta és meg ette*-Nyámi ez finom volt.*Mondta majd el ment fogat mosni.Be ugrott az ágyba.Még egy kicsit olvasott de aztán lekapcsolta a lámpát.S pár perc múlva horkolni kezdet.Annak jeléül ,hogy elaludt.Az biztos Karennek sem lesz valami nyugodt éjszakája.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Turul háló | |
| |
| | | | Turul háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |