Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Fehér tigris háló - Page 3 I_vote_lcapFehér tigris háló - Page 3 I_voting_barFehér tigris háló - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Fehér tigris háló - Page 3 I_vote_lcapFehér tigris háló - Page 3 I_voting_barFehér tigris háló - Page 3 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Fehér tigris háló

Go down 
+8
Kasey Jake Ellswood
Diana Lunitech
Anne Wulner
Yeo Jung-hwa
Katherine Mary Black
Regina Ruosin
Kloé Nikolina Yordanka
Kalandmester
12 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Fehér tigris háló - Page 3 Nincskaszt

Fehér tigris háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 6:15 pm

First topic message reminder :

Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Gabriella Ophelia Milena
2. Diana Lunitech
3. Clína Aoife Nessa
4. Edenzia Syntyche

A szoba lakói - bal oldal:
1. Laurena Lowoa
2. Kloé Nikolina Yordanka
3. Nagy Klaudia
4. Regina Rousin
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 441
Kaszt : Fehér tigris háló - Page 3 Mutatvanyos_harcos_idezo
Üzenőláda : Fehér tigris háló - Page 3 Tek50fab5cd260c03519874
Made by Clína
Este 10 után is bárhol játszhatok!

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 21, 2013 1:18 pm

*Lassan biccentek a lánynak. Már megint kissé forrófejű voltam és igazából bunkó, hiszen Diana csak jót akart nekem. Tiszta szívás! Ezentúl nem fogom megkérdőjelezni azt, hogy a lány mit miért csinál. Biztos leszek benne, hogy egyszerűen csak nekem akar jó,t vagy éppen a számomra legmegfelelőbbet teszi. Mikor közlöm, hogy jól eldugtam a rumot, a lány megmagyarázza, hogy igazából az ajtóból látta, mikor ittunk, és ezért buktunk le.*
- Oh... Akkor legközelebb becsukom az ajtót. *vigyorgok ismét, de érzem, hogy ez nemigazán helyén való. A pletykára csak felvonom a szemöldökömet és úgy hallgatom a Nye-féle sztorit.*
- Nem hallottam, de biztos durva csávó lehet. *bólogatok és magamban megjegyzem, hogy kár, hogy nem találkoztunk előtt, lehet, hogy felforgathattuk volna a sulit. Az elsuttogott kérdésre meghökkenek, majd a választ is megkapom, hiszen Diana lágyan végigsimít gyűrűs kezemen, mire egy halk "Ó!" hagyja el az ajkaimat. A lány félreáll az útból, és ahogy belépek, Venn leteper és összenyalogat, és rám ugrál.*
- Jézusom, eddig le volt fagyasztva? *vigyorodom el és megdögönyözöm a kutyust.*
- Szevasz Haver! *köszöntöm,majd ott hagyva a kutyát egy fülvakarás kíséretében, besétálok a szobába, ahol Gabi tényleg ott csücsül és festi a körmét.*
- Szia Kicsim! *sétálok oda hozzá, ülök le mellé s ölelem magamhoz egy lágy csók kíséretében. *
- Hiányoztam? * vigyorodom el, majd eldőlök az ágyon és ott is maradok, eltöltve az időt a barátnőmmel a délutáni gyakorlatig.*
Diana Lunitech

Diana Lunitech

Főkarakter : Clína Aoife Nessa
Hozzászólások száma : 439
Kaszt : Fehér tigris háló - Page 3 Mentalista_auror_illuzionista
Üzenőláda : Animágus alakja: Házi kaszáspók
Fehér tigris háló - Page 3 Tek50dad3b57d27d5724838
A kijárási tilalom nem érvényes rá!

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 21, 2013 1:09 pm

-Nagyon szívesen.
*Mondja csendes nyugalommal. Ha Jake foghal-körönmel esne neki, akkor sem tudna kizökkenni a végtelen érzelmetlenségből. Csak nagyon ritkán, pár pillanatra más, ha azt hiszi, épp érez valamit. Csak egyszer kell átgondolnia, és a varázs meg is törik azonnal. Teljesen tudatos mozdulattal érinti meg a rózsaszín, szivecskés kitűzőt, amit Ámor valamely idiótája vágott hozzá. Hogy gondolhatta, hogy ettől majd más lesz? Logikátlan. Ostoba.*
-Nem kutattam a párnák között. Hozzá sem értem. Az ajtóból láttam, amikor töltesz belőle. Azért nem mentem oda, nehogy Lilia úgy gondolja, ő is büntetésre szorul. Jelen szituációban ő semmi rosszat nem követett el, neked pedig jár egy figyelmeztetés, amiért ennyire építő tagja vagy a közösségnek. Ha Nye-féle személyiség lennél,egy pillanatig sem haboznék, hogy valamelyik szakvezető elé tárjam az ügyedet. Hallottad, hogy kirúgták? Ocsmány munkát végzett, hogy megtévesszen egy tanárt.
*Az elsuttogott kérdésre nem várta, hogy a másik ennyire meg fog lepődni. Igaz, kevesen tudnak a gyűrűkről, de aki tudni akar róla, az elől nem maradhat titokban. Ez olyan, mint a fél-sárkányok. Ha valaki nem akarja elfogadni a létezésüket, a szárnyaikat is guminak fogja gondolni. Miért gondol mindig Loganre? Halkan sóhajt. Pontosan tudja, miért gondol mindig rá és a CT-re. Válaszképp lassan előre nyúl, és jéghideg ujjaival végigsimít Jake gyűrűt viselő ujján. Másoknak em kell tudnia...*
-Persze, gyere csak be. *Vennek is int a szemével, mire a kisállat kilőtt puskagolyóként száguld Jake felé. Összeugrálja, összenyálazza, és végtelen vidámsággal üdvözli. Diana közben leül a kanapéra.*
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 21, 2013 12:56 pm

*Szokás szerint ordítok - Dianával. Fura, hogy valahogy mindig a lányra öntöm ki a mérgemet, pedig igazából nem tehet semmiről. Nem tehetett múltkor sem arról, hogy Gabi éppen akkor kattant be, amikor ő éppen itt volt és őt kérte meg, hogy zárja rá a szobaajtót. És persze most is a munkáját végezte, csak hát... Miért pont velem? Miért pont engem kell cseszegetnie? Mikor végre kiadom magamból a dühöt és az őrjöngést, Diana nyugodtan válaszol. Ez a lány tényleg abszolút nem érez semmit?? Rémlik, hogy a Madártoronyban mondott valamit az agyával kapcsolatban, de igazából nem nagyon jegyeztem meg és nem is figyeltem rá, lévén, a következő mondata az volt, hogy a barátnőm a szobájába zárkózva sír. Ezért nem nagyon maradt meg, de majd egyszer, ha ordibálás nélkül tudok vele beszélgetni, akkor majd felhozom a témát. Most azonban válaszol, és mikor közli, hogy a többi diákot egyenesen a tanárokhoz küldi, meglepődötten pislogok rá.*
- Oh. *csak ennyit tudok kinyögni, majd lesütöm a szememet és zavarodottságomban szépen összehajtom a levelet.*
- Nos... Ez esetben akkor inkább köszönettel tartozom. *sütöm le a szememet, végül mégiscsak felnézek Diana íriszeibe és megeresztek egy halovány mosolyt és megvonom a vállam.*
- Pedig azt hittem, jól eldugtam azt a rumot... *vigyorodom el, de érzem, hogy Diana nem fog visszamosolyogni - ahogy sohasem szokott. Az elsuttogott kérdésre kimeredt szemmel, meglepődve pislogok rá.*
- Mégis honnan... *kezdem a mondatot és a szoba felé nézek. Talán ennyire jóban lettek Gabival, hogy a démonlány már ilyenek is megoszt Dianával? A gyűrű persze eszébe sem jut. A kérdésre nem válaszolok, majd megvonom a vállam, majd a szoba felé nézek.*
- Bemehetek? *nézek boci szemekkel a lányra és a levelet a farzsebembe tűröm, remélve, hogy Gabi nem fogja megtudni, hogy a) ittam tegnap nélküle és hogy b) régen füveztem. (azaz, néha még most is...)*
Diana Lunitech

Diana Lunitech

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 21, 2013 12:46 pm

*Jake szokás szerint ordít, ami minden jobb érzésű embernek két perc alatt teljesen az agyára menne, kivéve őt. Mivel semmit sem érez, nem is lehet idegileg kikészíteni. Még az önkezével végzett gyilkosság sem akasztotta ki. Logikus volt, hogy meg kell büntetnie magát. Pusztán logikus, semmi több. Végtelenül lassan lélegzik, engedi hogy Jake ordibálása átfollyon rajta, s továbbra is végtelen nyugalommal, alapos felkészültséggel válaszol.*
-A még azt jelenti, ma már tettem valamit érted. Valami támogatót, természetesen. Napi szinten kapok rajta diákokat szabályszegésen, főleg az éjjeli őrjárat során. Ők nem kapnak levelet sem, csupán egyenes pályát a tanári felé. Aki pedig nem érkezik meg...
*Hirtelen hallgatása sokkal fenyegetőbb, mintha azt mondta volna, amit ilyenkor valójában tesz.*
-Örülök... *Mondja minden öröm nélkül.* -... hogy egyszer az életben jól érezted magad. A szabályszegés nem is ebből eredt. A diákoknak joguk van berúgni Nellond erre kijelölt területein, ezt te magad is jól tudod. A cigi pedig segített. Segített eldönteni, mit akarok, és azt hogyan akarom. Most már nincs rá szükségem, ezért visszaadom. Menj le a sötét negyedbe és szívd el, vagy csinálj vele, amit jónak látod, de ne tartsd magadnál túl sokáig.
*Ebben persze benne van, hogy többet behozott alkoholt sem akar a másiknál látni. Úgy gondolja, a köztük lévő majdnem bizalmi kapcsolat feljogosítja arra, hogy egy figyelmeztetést még megeresszen. Az még törvényes...*
-Mondd Jake... *Mondja rémítően hirtelen, szándékosan lehalkított hangon.* -Ha elszabadulna a vérfarkas őrületed, és megölnél valakit, elvárnád, hogy segítsek sírgödröt ásni? *Immár normál hangerővel szólal meg.* -Ophy egyébként bent van, a körmét lakkozza.
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 21, 2013 12:29 pm

*Ahogy dörömbölve próbálok betörni a szobába, az ajtót zárva találom, ami talán jó is, mert így ,amíg várom, hogy kinyissák, kicsit lenyugszom. Kicsit... Ahogy az ajtó feltárul, megpillantom a kedves Diáksegéd leányzót, aki volt szíves majdnem megbüntetni. A levél körül összezárul a mancsom, ami halk zörgést eredményez. *
- Mi az, hogy még? Örülök, hogy ennyire frankón végzed a munkádat, de biztos vagyok benne, hogy van még számos diák, akit szabályszegésen kaphatsz. Miért éppen engem kell cseszegetni, amikor egyszer jól érzem magam? *szólalok meg emeltebb hangon és kinyitom a tenyeremet, ahol ott a figyelmeztető levél.*
- Az meg, hogy a cigit is visszaadtad, egyenesen pofátlanság! *halkítom le egy kicsit a hangom és mélyen Diana szemébe nézek.*
- Azzal csak neked akartam segíteni és akkor még nem volt vele gondod! *jelentem ki sziszegve, majd a szoba felé nézek.*
- Gabi itt van?
Diana Lunitech

Diana Lunitech

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 21, 2013 12:25 pm

*Kivételes szerencse, hogy szobájában tartózkodik, mondhatná bárki, aki nem ismeri a lányt. Jövőbe látó képessége ellenben megsúgta neki, hogy Jake ide fog jönni, és férfihoz nem méltó módon vergődik majd egyetlen levél miatt. Épp ezért az első Dianára feláll a nappali kanapéjáról, könyvét (Hírhedt sötét mágusok a történelemben) az asztalra teszi, és ajtót nyit. Nem áll el az ítból, így ha Jake be akarna jönni, akkor félre kell löknie a lányt. Mögötte szélárnyékból feltűnik a labrador is, aki nem keveset nőtt, mióta Jake utoljára látta. Most nem roha oda hozzá vidáman csaholva, azt Diana megtiltotta neki. Ősi ösztöneinek ellenben nem tud parancsolni, farokcsóválva keresi a vérfarkas figyelmét.*
-Szervusz, Jake. Mit tehetek még érted? *Kérdezi monoton hangon.*
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 21, 2013 12:05 pm

*A lépcsők hangosan konganak a lábam alatt, ahogy dühösen, fújtatva vonszolom fel magamat a harmadikra. Tegnap elég szépen becsíptem, el is aludtam a Társalgóban, és hajnalban, mikor felkeltem, egy csinos levél várt Diana-tól. Ezért vagyok most mérges, hiszen azt hittem ,hogy jóban vagyunk és néha tehet egy kis kivételt velem szemben. Így hát morcosan, mogorván, kissé kialvatlanul, de szerencsére nem másnaposan, így tiszta gondolkozással csörtetek fel a harmadik emelte. Egy egyszerű fekete farmer van rajtam, egy fehér póló és egy szürke kapucnis pulcsi, a bőrkarkötőm, a gitáros nyakláncom, és egyéb kellemes és csinos tárgyaim, a fehér tornacipőm mellett. A levelet a kezembe szorongatom, amin már látszik, hogy összegyűrtem párszor. Kb. először akkor, amikor elolvastam. A félig teli rumos üveg a táskámban lötyög, a füves cigit pedig biztonságos helyre tettem. Jól jön az még valamikor, hogyha ki leszek borulva. Érdekes, hogy mióta nem változom át minden teliholdkor - hála az iskola vezetőségének és a gyűrűmnek - nem szívok annyit. Lehet, hogy előtte a stressz és a folytonos félelem miatt füveztem sokat. Mindegy is, a lényeg, hogy most már nem. Ahogy befordulok a folyosóra, mérgesen szedem a lábaimat, majdnem fellökök egy kisebb növésű lányt, aki valami olyasmit motyog utánam ,hogy ez a lány folyosó, és megérkezem Diana (és nem mellesleg Gabi) szobája elé.*
- Diana! *dörömbölök az ajtón, majd be is nyitok, nem érdekelve, hogy odabent kit és mit találok. Remélem, hogy Gabi most nincs itt, nem lenne kedvem magyarázkodni neki. Lehet, hogy a Mentalista lány már korábban hallotta, hogyan csörtetek végig a folyosón, egyelőre nem érdekel. Azt minden bizonnyal látja/érzi, hogy baromi mérges vagyok, és talán a levelét is felismeri a kezemben - enyhén gyűrötten.*
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 15, 2013 11:44 am

*Mikor Gabi kijelenti, hogy Lilia nem ismerte fel, elvigyorodom.*
- Hé! aljas rágalom, meséltem neki rólad, de azt nem írtam le, hogy pontosan hogy nézel ki. *mondom kissé felháborodva, de az igazat megvallva mulattat a helyzet.*
- Szóval Lilia nem is tudta, hogy ki vagy? Ez poén. *vigyorgok teli pofával.*
- Majd ha legközelebb találkozom vele, akkor Rád kérdezek. *kacsintok Gabira, majd ezután jön a kellemes, bizsergető és vágyfokozó csók, ami után totálisan nem érdekel az egész helyzet, sem a hely. Akarom Gabit itt és most, mindenestül és ruha nélkül. Érzem, hogy Gabriella teste is szinte lángol, az arca is kipirosodik és egyértelmű, hogy rá is úgy hatott a csók, mint rám: felkeltette a vágyat, amit már vagy két napja hanyagoltunk. De most itt van és szinte elemi erővel csap le ránk. Egészen addig, amíg a leányzó fel nem vázolja az ő kis elképzelését. Ekkor a vágyamat mintha elfújták volna, valami furcsa, jeges érzés kerít hatalmába, és az államat kezdem el kapargatni a földről, miközben kimeredt szemmel nézek a lányra.*
- What the f*ck? Hogy mi??*egyelőre csak ennyit tudok kinyögni, azt hiszem, hogy rebootolt az agyam, vagy nem tudom, de nem nagyon tudom felfogni, hogy Gabi mit is akart mondani. Talán ez minden férfi vágya, hogy két iszonyatmód szexis hölggyel legyen együtt, de én valahogy... Nem néztem volna ki Gabiból ezt, főleg nem Liliával kapcsolatban, így kell néhány perc, míg felfogom ezt az egészet. Néhány másodpercnyi csend után (és miután felkapartam az államat a földről) még mindig meredten pislogva nézek a lányra.*
- Öhm.. Hát nem is tudom, hogy erre mit mondjak. Most megleptél. *kezdem kissé zavartan és beletúrok a hajamba.*
- Nem mondom, hogy nem örülnék neki, mert Lilia csinos lány, de azt hiszem, hogy ő nem lelkesedne ennyire az ötletért. *nyerem vissza a hangomat, és gonoszul, csibészesen elmosolyodom és lassan hátráltatásra készítem a lányt, besétálva a szobájukba.*
- És amúgy is, csak magamnak akarlak! *adok egy lelkes, érzéki csókot a lánynak, remélve, hogy ettől ismét megjön a vágy és elfelejti ezt a fura gondolatot.*
Gabriella Ophelia Milena

Gabriella Ophelia Milena

Hozzászólások száma : 251
Kaszt : Fehér tigris háló - Page 3 Nekromanta
Üzenőláda : .
Fehér tigris háló - Page 3 Tek5112890104af72217535

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 15, 2013 11:36 am

-Mintha egyenesen engem keresett volna. Bár állítólag nem ismert fel, szóval nem igazán mesélhettél neki rólam... Na mindegy.
*A csóktól neki is hevesebben kezd lüktetni a pulzusa. Szinte már hiányzott neki a másik jelenléte. talán tényleg vennie kellene egy házat Nellondban, hogy normálisan oda tudjanak költözni. (Mind a hárman...) Ahogy beette oda magát, már nem tudja kikaparni a fejéből a hülye gondolatot. Diana tuti azt mondaná erre, hogy így próbálja a féltékenységből felhalmozódó stresszt elterelni egy másik vágányba. Tény, hogy érez némi késztetést arra, hogy megszerezze a lányt (is).*
-Igen, él. Elég jó színben hagytam. egy haja szála sem görbült.
*Nyelvet ölt a vérfarkasra. Valamiért már nem is emlékszik, hogy nemrég még telebőgte az egész hülye szobát. Talán csak a másik közelsége hiányzott neki annyira, hogy hisztirohamot kapjon. Elvégre, érzelmei mindig kaotikusak voltak, viselkedését is csak akkor tudta irányítani, ha valami nagyon emelkedett közegnek kellett éppen megfelelnie. Szinte dorombolva bújik Jake-hez, engedi, hogy érzelmei átáramoljanak vékony ruházatán. Forró az egész teste. A hirtelen jött nagy nyugalomtól lassan eszébe jut, mit is akart ebből az egészből kihozni. Alapvetően a szakítás gondolatát formálgatta egész nap a fejében, de szerelme jelenlétében ez olyan lehetetlennek tűnik. Sokkal inkább válik kompromisszumokra képessé (fujj, micsoda gondolat). Végtére is, Liliát sem rugdosná ki az ágyából, ha arról lenne szó.*
-Tudod jól mire gondolok... Semmi értelme a féltékenykedésnek, meg az alakoskodásnak. Ha vele akarnál lenni, már rég faképnél hagytalak volna. *Szándékosan fogalmaz ilyen nyakatekerten, hogy azt a látszatot keltse, mintha neki olyan egyszerű lenne dobni a másikat.* -De az a helyzet, hogy Lilia nekem is bejön. Szóval... Mit szólnál egy hármashoz?
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 15, 2013 11:16 am

*Igazából valóban gyanús, hogy egyből tudom, hogy kire gondol Gabi. Persze, hiszen rá féltékeny a lány, és amúgy sincs más, akivel kicsit szorosabb viszonyba kerültem volna az elmúlt néhány hétben. Kellemetlen, ahogy erre hirtelen döbbenek rá, de úgy tűnik, hogy a fél-démon leányzó most nem csap hisztit, hanem ő is visszaemlékszik a cukros kalandra. Nem nagyon láttam, hogy mi történt közöttük, lévén én végig a föld alatti börtönben rostokoltam, míg ők a cukrokban fenteregtek és társai. Azt persze egyikük sem mesélte el, hogy Gabi domináskodott és irányította Liliát. Mikor a lány kijelenti, hogy találkoztak, csak bólintok egyet.*
- Igen, sejtettem, hogy összefuttok abba a nagy felfordulásba. *jelentem ki és kíváncsiság csillan a szememben, ahogy meglátom a furcsa fényt Gabriella szemében.*
- És él még? *nevetem el magam, próbálva oldani a feszültséget. A lágy csókot viszonzom és érzem, hogyan indul meg bennem valamiféle forróvágy. A csóktól baromira nem érdekel sem a cukros kaland, sem Lilia, sem az, hogy Gabi mit is gondol a lányról. Csak a fél-démon nőt akarom itt és most! A megjegyzésére azonban furcsán lehűtöttnek érzem magam és meglepődve nézek rá.*
- Hogy mi? *lepődök meg és zavartan elnevetem magam. Ez valami csapda? Ha azt mondom, hogy igen ,csinos, akkor kiakad; ha azt mondom, hogy nem, nem az, azt meg nem hiszi el. Jézusom!*
Gabriella Ophelia Milena

Gabriella Ophelia Milena

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 15, 2013 10:55 am

*Teljesen összekeverednek a fejében az időpontok és a helyszínek, igazából napok óta azt sem tudja, hol van. Meg nem is érdekli igazán. Jake ellenben veszi a lapot, ami azt jelenti, hogy tényleg vaj van a füle mögött, teljesen mindegy, hogy az mikori és mennyire avas. Benne is felmerül a cukros séta. Most először valami furcsa szájíz vegyül abba a kifacsart emlékbe. Akár hogy is vesszük, ő félmeztelenül sétált fel-alá, kiterjesztett szárnyakkal, és úgy irányította Liliát, mint valami domina. Végül is... volt ő már nővel nem egyszer, és nem olyan ronda a csaj. Kicsit még vonzó is a nagy vörös lobonca...*
-Találkoztunk.
*Végre felnéz a szerelmére. Szemei feketék, mint a halál, de valami furcsa, lámpás szerű fény csillog bennük. Neeeem a könny. kicsit sem. Sokkal inkább valami vágy lehet, olyasmi, ami normális ember(nő) életében fel sem merülhet. Elvégre félig succubus, nem tagadhatja meg önmagát, mert azzal csak még több szenvedést zúdít a saját nyakába. Márpedig utál szenvedni. Lágy csókot lehel a vérfarkas alsó ajkára, kicsit még bele is harap.*
-Találkoztunk, és elég csini... Ha érted mire gondolok...
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 15, 2013 10:43 am

*Mikor az ajtó kinyílik és ölelésre tárom a karomat, Gabi egy másodpercet sem gondolkodik, hanem egyből repül a karomba, én pedig szorosan magamhoz ölelem. Beszívom édes illatát, ami undorító módon keveredik a könny sós szagával. Nem tetszik ez a változás és igyekszem ezen javítani. Mikor azonban a nyugodt ölelés helyett Gabi csapkodni kezdi a mellkasomat, értetlenül meredek rá és igyekszem lefogni a lányt, és nem tudom megállni, hogy egy vigyor ki ne szökjön zavart arcomra.*
- Hé, hé, hé! Nyugi! *vinnyogom, összehúzva magamat, és közben tekintetem találkozik Dianával, aki csak áll és néz minket. Gabi is észreveszi, hogy a Mentalista lány még ott van, így hamar el is lesz küldve. Tekintetemmel egy "Köszönöm"-öt küldök Diana felé, és remélem, hogy a lány megérti. Már miért ne értené meg? Utána nézek, majd ismét visszafordulok Gabihoz, aki egyszerűen csak a mellkasomba fúrja a fejét. A vigyor eltűnik az arcomról és legszívesebben én is elsírnám magam, hogy így látom a lányt. Lassan becsukom az ajtót, és felemelve a leányzó fejét rákérdezek, hogy végül is mi a probléma? Az egyszerű, ám annál több érzelmi információt tartalmazó megjegyzésre felvonom a szemöldökömet, és értetlenül nézek a lányra.*
- Hogy mi? *és az agyam lázasan forogni kezd, hogy kivel is találkoztam ma. Igazából ma senkivel, csak Dianával, mert egész délután a levelet írtam anyuéknak. De végül bekúszik a gondolataimba Lilia arca, és felsóhajtok, majd ellépek a lánytól.*
- Bizonyára a cukros kaland miatt, ugyanis ott volt ő is. Azt hittem, találkoztatok. *jegyzem meg. Azóta tényleg nem találkoztam a lánnyal, szégyellem is magam, hiszen megígértem neki, hogy elmegyek vele nyuszit venni.*
Gabriella Ophelia Milena

Gabriella Ophelia Milena

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 15, 2013 10:34 am

*Jake látványa egyszerre dühíti fel és nyugtatja meg. Az ölelésre tárt karok nem maradnak sokáig üresen, Ophelia repül, majd becsapódik. Egyik kezével szorosan átöleli, a másikkal pedig a mellkasát kezdi el csapkodni.*
-Annyira rühellek, hogy arra nincsenek szavak! Te....
*Hirtelen hátra kapja a fejét. Szemei a mentalista tekintetébe vájnak, s egyértelműen azt üzenik: "Húzz a fenébe, amíg szépen kérem!" Diana ellöki magát a faltól, s lassú léptekkel indul kifelé. Egy pillanatra azért megáll a démon-nő mellett, s Jake számára is jól hallhatóan belesúg a fülébe.*
-Ha BÁRMI baja történik, megkereslek, és megöllek!
*Hangja nem fenyegető, inkább olyan esti TV-Híradó feelingű. Ophy csak rándul egyet, de nem mozdul, amíg az ajtó be nem csukódik. Az erőviszonyok még nem elrendezettek közöttük, és valahogy minden alkalommal megrémíti a mentalista hihetetlen nyugalma. Mintha valóban képes lenne egyetlen szempillantás alatt kizsigerelni őt. Nade, amiért a másik kiment... Észre se vette, hogy abbahagyta Jake mellkasának püfölését. Egyelőre nem akar felnézni, ezért a fejét a másik mellkasába fúrja.*
-Érzem rajtad a szagát. *Hazudja. Persze, hogy látta őt, meg a vörös förgeteget délelőtt együtt pancsizni. Valójában tényleg nincs jobb dolga, mint folyamatosan utána járkálni, és nézni, hogy éppen kivel flörtöl.* -Szerinted mi a bajom?
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 15, 2013 10:19 am

*Diana végre veszi a fáradtságot és belép a szobába, én pedig tűkön ülve fel s alá járkálok, amíg ezek ketten bent beszélgetnek. Pontosan nem hallom, csak amikor már kijöttek a szobából. Hát, elég kellemetlen, de végül az ajtó kinyílik és Gabriella áll előttem kissé kócosan, könnyfoltos arccal. Összeszorul a szívem, amikor meglátom a lányt, és a szememben is fájdalom csillan. Ölelésre tárom a kezemet, és hogyha Gabi hagyja, akkor szorosan magamhoz ölelem.*
- Szerinted? Egyszer csak Diana közölte, hogy itt ülsz a szobádban és sírsz. Szerinted mit akarok? Hoztam zsepit. *döntöm oldalra kicsit a fejem és egy zavart mosolyt eresztek meg Gabi felé, bár gyanítom, hogy ezzel nem fogom felvidítani.*
- Alárulod, hogy mi a baj? *nyúlok a lány álla alá és lágyan felemelem a fejét, hogy rám nézzem, miközben hüvelykujjammal letörlök egy könnycseppet az arcáról.*
Gabriella Ophelia Milena

Gabriella Ophelia Milena

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 15, 2013 10:14 am

*Diana még egyszer az égre néz, mielőtt válasz nélkül az ajtóhoz sétál, pálcáját hozzá érinti, s pár elsuttogott szó után belép rajta. Azonnal be is csapja maga mögött, és a biztonság kedvéért újra lezárja, nehogy a vérfarkasnak most támadjon kedve rongálni. Tekintetével Opheliát keresi a másik szobában, amit a lány a hivatalos szobabeosztás ellenére kisajátított. Méár a zárt ajtó mögül hallja, ahogy a másik hüppög.*
-Gabriella... *Halkan szól, tudja, hogy a démon-nő így is meghallja.* -Jake kint vár.
-Hallottam, és lesza...
*Nem épp rózsás hangulatában van, keresztben terül el a három összetolt ágyon, arcán forró, szürkés könnyek folynak. Körülötte halmokban áll a telefújt zsepi, tiarája kicsit félrebillent a fején. Kicsit olyan, mint egy emo-hercegnő, akinek elvették a pengéjét, ezért világfájdalma van. Ő bizony nem fog kimenni! Akkor sem! Sosem! Hazautazik a francba. Amúgy sem kedvelte meg ezt a helyet, sem benne élőket. Főleg Dinanát nem! A hülye kutyáját egyszer tutira fellógatja egy fára! Mondjuk nyúzva!*
-Gabriella, ha nem jössz ki, úgy is megfelel. Jake és én tökéletesen elleszünk a délután hátralévő részében. Kettesben!!
*Az érzelmi terror nem etikus, viszont szükséges. Úgy pattan fel az agyáról, mint a rugó. Elkenődött sminkjét egy pálcaintéssel hozza helyre, ruházatát (tréning nadrág, ujjatlan, csipkés felső) kezével simítja el, s szinte kirobban az ajtón. Diana ott áll, falhoz vetett háttal, üres tekintettel. Megereszt felé egy gyűlölködő vicsort, majd vesz két nagyobb levegőt, és fejével az ajtó felé int.*
-Ha lennél olyan szíves, te hazug pi...
*Diana pálcaintésére feltárul a bejárati ajtó, Jake pedig megláthatja szerelmét kócosan, fekete szemekkel, szürke könnyfoltokkal az arcán. Egyelőre nem kezd újabb zokogásba, erőltetett lassúsággal beszél.*
-Mégis mit akarsz?
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2013 6:00 pm

*Valóban egyre idegesebb leszek, mint Gabira, mind Dianára. Előbbire azért, mert ilyen gyerekes módon igyekszik a problémáit megoldani, utóbbira pedig azért, mert nem hajlandó beengedi a páromhoz. Márpedig hogyha sír és valami baja van, akkor ott a helye mellettem. Idegrohamom nőttön nő és immár odáig is eljutok, hogy pálcát rántok Dianára. A lány erőteljese megfenyeget, mire egy picit megnyugszom és elteszem a pálcát.*
- Ne haragudj... De. Wááá! Ez annyira idegtépő! *csapok az ajtó félfára, ami hogyha nem védi a bűbáj, lehet, hogy megreped. Mikor Diana közli, hogy kihívhatja Ophy-t, kerek szemekkel nézek rá.*
- Ezt eddig miért nem mondtad?? Beszélnem kell vele. Most! *emelem fel a hangomat és úgy szólalok meg, egyértelművé téve, hogy baromi gyorsan élnék azzal a lehetőséggel, hogy Diana kihívja Gabit. Mégis mire várt eddig? És mégis mit gondolt?? Uramisten, ezek a nőők!*

//Fagyogatunk!//
Diana Lunitech

Diana Lunitech

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2013 5:54 pm

*Jake egyre idegesebb. A nyugtatás semmit sem használ, sőt, egyre idegesebbé teszi a vérfarkast. Abba is hagyja, de ez már nem segít. Jake felpattan és szinte őrjöngésbe kezd. Az ajtó rugdosásra még csupán felvonja a szemöldökét, de amikor egy pálca szegeződik rá, elkezdi komolyan venni a dolgot. Tekintete elsötétül, s most hirtelen egészen félelmetessé válik. Arcán nyoma sincs érzelemnek, olyan, mint egy megelevenített hulla. Szája lassan mozogni kezd, miközben egyre közelebb és közelebb sétál a kitartott pálcához, szinte felnyársalva vele magát.*
-Ne akard, hogy eltörjem a pálcád, Kasey Jake Ellswood, a karoddal együtt. *Hihetetlenül nyugodtan beszél, láthatóan teljesen biztos a dolgában.* -Ereszd le a karod! Most!
*Nem fitogtatja a gyakornoki jelvényét, nem is mondd többet, mint amennyit feltétlenül szükségesnek lát. Nem taszítja el magától a pálcát, arra is fel van készülve, hogy esetleg egy átok szakítja át a hasfalát. Nem fél, és ez benne a legfélelmetesebb. A halálfélelem leghalványabb jele sem jelenik meg a szemeiben.*
-Ha szeretnéd, kihívom neked, de nem mehetsz be. Felfogtad?
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2013 5:40 pm

*Vérfarkas füleimnek a zokogás hangjai szívszaggatóan hangosak még a csukott ajtón keresztül is. Nem tudom elviselni, hogy egy ajtó választ el minket, és nem tudom, hogy mi baja van a barátnőmnek. Annyira idegesít, és ráadásul még Diana is próbál nyugtatgatni, amivel csak még jobban felidegesít.*
- Volt már egy nagyobb veszekedésünk, de mindegy, ez nem tartozik ide.. *morgom, a kezeimmel szórakozva, a földön ücsörögve, felhúzott lábakkal. Mikor a lány közli, hogy nem haragszik majd tovább, mint két és fél óra, elönt a düh, és felpattanok.*
- Na jó, ebből elegem van! *jelentem ki emeltebb hangon úgy, hogy Gabi is hallja, majd előveszem a pálcámat.*
- Gabriella! Ez nevetséges, amit művelsz. Ha valami bajod van velem, akkor mond meg. Az - isten - szerelmére! *dühöngök és minden egyesszónál belerúgok az ajtóba. Előveszem a pálcámat és Dianára szegezem.*
- Te zártad be az ajtót? Nyisd ki! Gyerünk! *parancsolok a lányra határozott hangon és igyekszem baromira meggyőző és félelmetes lenni. Érzem, hogyan önt el a melegség és a forróság és tudom, hogyha nem lenne rajtam a gyűrű, lassan átváltoznék. Így csak max. a szemeim mennek át sárgába...*
Diana Lunitech

Diana Lunitech

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2013 5:31 pm

*A halk szipogás, és néhai öblös felzokogás annyira általános, hogy már ki is zárta a fejéből. Szerencsére a veszett nő már abba hagyta a fejhangú, démoni sivítást, így kicsit elviselhetőbb itt kint tartózkodni. Jake láthatóan nem kevésbé van kiborulva. Dia nem igazán az a pszichoterapeuta típus, de azért jelenlegi helyzetében mindent megtesz, amit tud. Nem néz Jake-re, nem hozza szégyenbe saját önértékelése előtt.*
-Mit értesz az alatt, hogy már megint?
*Óvatos puhatolózást mutat, holott mindent nagyon jól tud. Amikor ebbe a hálóba került, és megismerte Opheliát, eldöntötte, hogy minden este, amikor a lány alszik, bele fog nézni az agyába. Szükséges óvintézkedés, hiszen rajta kívül 4-en tartózkodnak a szobában, akikben kárt tehet, ha eldurran benne a démon. Próbál megnyugtató lenni, és nem tudomást venni az előttük elrepülő szívecskés dísztől. Valaki ma nagyon szerelmes hangulatában lehet.*
-Nem hiszem, hogy tovább haragudna, mint... *Órájára néz.* -...két és fél óra. Nemsokára teljesen elmegy a hangja, és a bútorokban sem tud kárt tenni. Ki fog jönni, mert ki akarja majd tölteni a dühét. *Tényszerűen mondja, mint aki ismeri, mint a tenyerét. ~Akkor pedig mélyálomba taszítom.~ Teszi hozzá gondolatban.*
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2013 4:26 pm

*A kopogásra, ajtó ütésre, kiabálásra és kérlelésre Ophelia még csak nem is válaszol és odabentről sem hallok semmit, maximum halk szipogást, vagy sírást, de talán még annyit sem... (?) Diana nem szakít félbe, csak lassan, a saját stílusában közli, hogy mi történt és hogy felesleges ütnöm-vágnom az ajtót, mert Ophelia nem fog kijönni. Lassan abbahagyom a dörömbölést és a kopogást és a lányra nézek. *
- Bántana valakit? *húzom össze a szememet.*
- Miért érzem azt, hogy az a valaki én vagyok? Bakker, mit csináltam már megint? *sóhajtok fel aggodalmasan, majd ismét az ajtó felé fordulok:*
- Gabi! Akármit is csináltam, ne haragudj érte. Bocsi, Biztos, hogy nem direkt csináltam, hallod? *kopogok ismé, majd szép lassan Diana példáját követve lecsúszok az ajtó mellett és a földre ülök.*
- Ez hihetetlen... *mormogom magamban.*
Diana Lunitech

Diana Lunitech

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2013 4:20 pm

*Először kopácsol, aztán dörömböl, megint kopácsol. Nagyon zajos, és agresszív. Diana engedi, higy levezesse a feszültsége egy részét, türelmes, s még akkor sem rezzen össze, amikor a másik rá acsarog.*
-Attól, hogy megpróbálod összetörni valamely csontodat, nem fog elő mászni. Már egy jó ideje, hogy ott van. Valószínűleg nem most fogja meggondolni magát. Azt kérte zárjam le az ajtót, mielőtt kitörne és esetleg bántana Valakit. *A szót erősen megnyomja, amiből a férfi talán érezheti, hogy valószínűleg róla van szó.* -Azt tanácsolom, hogy higgadj le. Minél hamarabb.
*Hogy jó példával járjon elő, egyszerűen leheveredik az ajtó elé, hátát a falnak vetve. Próbálja kizárni a fejéből a vonyító-zokogó hangot, amit Ophelia hallatott pár órával ez előtt. Mint akit ledöftek. Nem volt túl etikus lépés, de ő belenézett a lány fejébe, hogy megtudja, mi is a baj. Tényleg olyan, mint akit ledöftek.*
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2013 4:11 pm

*Magam után hagyom a lépcsőket, és szinte futva teszem meg az utat a hálókig, a harmadik emeletig. Kissé kifáradok, hiszen akármennyire is gyors vagyok, azért én is elfáradok. Lihegve sietek végig a folyosón, és állok meg a Fehér tigris háló előtt, majd nyitok be... Nyitnék be, de nem tudok ,hiszen az ajtó zárva van.*
- Gabriella! *kopogok és szólalok meg hangosan. Erőteljesen kezdem el rángatni a klincset, majd mikor rájövök, hogy nem tudok bemenni, már csak kopogok, és szólongatom a lányt. Mikor Diana megérkezik, és közli, hogy nem akar senki sem látni, szinte haragos tekintettel meredek rá:*
- Rám biztosan nem vonatkozik. Mióta van odabent?* fordulok a lány felé és igyekszem a haragomat és az idegességemet nem Dianára fordítani, de be kell vallanom, hogy ez elég nehézkes. Ismét az ajtó felé fordulok.*
- Gabi! Kérlek, engedj be! Nem akarok erőteljes érzelemhullámot, mert még a végén... *fél pillantást vetek Dianára, és nem fejezem be a mondatot, remélem, hogy Gabi érti, hogy mire is akarok célozni. Még a végén a gyűrű nem védene meg...*
Diana Lunitech

Diana Lunitech

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2013 4:05 pm

-Igen zokog, és... *Jake elrohan, mint aki megveszett.* -...senkit sem akar látni. *Fejezi be már csak magának, miközben ráérős léptekkel halad Jake után. Ő már tudja, amit a várfarkas nem, hogy Ophy magára zárta a hálótermet és nem enged be senkit. Amikor Ludot, Clínát és a szobát említette, neki evidens volt, hogy a társalgó szobára gondol, hiszen pár órája már nem tudtak visszajutni a hálóba, így ott telepedtek le. Végül utól éri a vérfarkast, aki még vérfarkas erejével sem tudná beszakítani az ajtót.*
-Senkit sem akar látni. Minket sem. *Ismétli meg újra, csöndesen.*
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeHétf. Feb. 04, 2013 6:53 pm

*Mintha néhány perccel ezelőtt nem is történt volna semmi, Gabriella úgy fekszik mellettem és mosolyog, barna szemét az enyémbe fúrja. Megfogom a medált, és megnézegetem, majd megtippelem ,hogy mire is jó. Végül Gabi csengő kacagása térít észhez, ahogy elmeséli, hogy igazából a fekete anyag az, ami megfékezi a démont és nem a medál. Ezen elgondolkozom és lágyan letörlöm az utolsó csepp cuccot is a medál oldaláról.*
- Igazán érdekes... *suttogom, majd a gyűrűmre nézek és elmesélem az én teliholdamat.*
- Igen. *simítok végig a lány arcán lágyan.*
- Most már azt hiszem, hogy Te is ott lehetsz velem. Akkor tényleg szebb lesz! *lágyul el a pillantásom és érzem hogyan tűnik tova a jeges markolat, a jeges érzés, és hogy tölti be a szívemet a melegség. Gabi hozzám simul, mintha eddig nem lett volna egész közel hozzám, és végigsimít minden testrészemen, amit elér. Lágy csókokkal hintem be az ajkait, az arcát, a haját és a nyakát. Mikor Gabi kijelenti, hogy szeret, a szívem hevesebben kezd verni. Nem igazán tudom, hogy erre mit reagáljak, így csak elnevetem magam. *
- Igen, tudom. Az Sz betűs szó. *nevetek a lánnyal együtt és egy csókkal zárom le a heves kis vitánkat, hogy aztán még többel folytathassuk az estét.*
Gabriella Ophelia Milena

Gabriella Ophelia Milena

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitimeHétf. Feb. 04, 2013 6:45 pm

*Megfogja Jake kezét, lágyan, gyöngéden, mint egy hölgy. Közelebb is csuszik hozzá, de még mindig fekszik. A simításra enyhén megborzong, kellemes forróság tölti el, ami nagy változatosság a démon tomboló forrósága után. Kicsit még meg is emeli a mellkasát, hogy még tovább érintse a férfi puha bőre. A medálra néz, de nevetve rázza meg a fejét.*
-jó tipp volt, de nem. A medál egy az édesanyám ékszeres polcáról. Ami megfékezi a démont, az a tégely fekete festék, amit a polcon láttál legutóbb. A Mikulástól kaptam. *A teliholdra egészen komolyan pillant a másikra.* -Legközelebb sokkal szebb teliholdad lesz, megígérem! Ha pedig valami... balul... sülne el, én ott leszek, és... Nem tudom, még kitalálom addig.
*Egészen felszabadultan nevet, pont olyan, mint amilyen normális esetben lett volna, ha a szobatársai nem idegesítik fel. Szerelmes ölelésbe zárja Jake-et, s lehúzza maga mellé a tripla-ágyra. Cirógatja az arcát, a nyakát, a vállát, a hátát, minden porcikáját, amit elér. A csókba egészen belefeledkezik, megszűnik a tonnás teher, ami a mellkasára zuhant. Végül lágy tekintettel néz fel, egyenesen Jake szemébe.*
-Izé... tudod... Az Sz-betűs szó. *Mondja kacsintva.* -igen, a Szeretlek!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Fehér tigris háló   Fehér tigris háló - Page 3 Icon_minitime

Fehér tigris háló
Vissza az elejére 
3 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Harmadik emelet-
Ugrás: