Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Fehér tigris háló | |
|
+8Kasey Jake Ellswood Diana Lunitech Anne Wulner Yeo Jung-hwa Katherine Mary Black Regina Ruosin Kloé Nikolina Yordanka Kalandmester 12 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Fehér tigris háló Vas. Júl. 12, 2009 6:15 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak. A szoba lakói - jobb oldal: 1. Gabriella Ophelia Milena 2. Diana Lunitech 3. Clína Aoife Nessa 4. Edenzia SyntycheA szoba lakói - bal oldal: 1. Laurena Lowoa 2. Kloé Nikolina Yordanka 3. Nagy Klaudia 4. Regina Rousin | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kasey Jake Ellswood
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 441 Kaszt : Üzenőláda :
Made by Clína
Este 10 után is bárhol játszhatok!
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Hétf. Feb. 04, 2013 6:31 pm | |
| *Gabriella démoni énje bizony igencsak ijesztő számomra. Láttam már egyet s mást ebben az iskolában, de hogy ilyen közel legyek a Kedvesem démoni énjéhez... Nos, azt hiszem ez nekem is kicsit sok. De a bátorságom és a szerelmem talán?, ami nem hagyja, hogy itt hagyjam a lányt. Lassan eltűnik a furcsa hang, a furcsa, jeges szorítás, és immár Gabi barna szempárja pislog rám. Kinyújtja a kezét, én pedig megfogom és habár még kicsit tanácstalanul, de leülök mellé az ágyra. Eléggé megdöbbent ez a hirtelen változás, de örülök, hogy ismét Gabi van itt és nem démoni énje. A megjegyzésére kissé elgondolkozom.* - Ketrecbe? Úgy érted, a medál... *fogom meg a nyakéket, ami Gabi nyakába lóg, közben mintegy véletlenül simítva végig a lány kulcscsontján, és elmerengve nézem a nyakéket.* - Ez segít neked kordában tartani a démoni énedet? *nézek a lány barna szemébe, majd a gyűrűmre nézek, ami bal kezemen van.* - Nekem a gyűrű az, ami segít. Nem változom át, csak rosszul érzem magam. Most már tudom kontrollálni. Egyszerűen csak rosszul érzem magam a telihold előtt, után és közben. *vonom meg a vállam és lágyan elmosolyodom és mikor Gabi közelebb hajol, lágyan magamhoz ölelem és megcsókolom.* | |
| | | Gabriella Ophelia Milena
Főkarakter : Clína Aoife Nessa Hozzászólások száma : 251 Kaszt : Üzenőláda : .
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Hétf. Feb. 04, 2013 6:26 pm | |
| *A jelenés csak pár pillanatig tart. Úgy néz ki, még nem elég erős a démoni én, hogy tartósan befolyásolja az emberi ént, ami majdnem 20 évig lebegett a felszínen. Jake hátrébb lép pár lépést, ami pont elég, hogy nagy levegőket vegyen. Kicsit tiszul a fejéből a ránehezedő köd. Elterül az ágyon és lehunyja a szemeit. Szóval ilyen érzés, amikor a démoni énje akar cselekedni. Csupa vágy és tűz, csupa düh és gyűlölet. Halkan felnevet. Vajon Jake elmenekült már? Nem hallott ajtó csapódást. Sem lépteket. Lassan kinyitja a szemét, a gyönyörű barnát, és szerelmesen elmosolyodik.* -Nem szabad az állatot ketrecbe zárni, annál dühösebb lesz, ha elengeded. *Egyétlemű, hogy a démonra gondol, nem pedig a vérfarkasra.* -Neked milyen volt a legutóbbi telihold? Talán pont ugyan így érezhetted magad... *Kinyújtja a kezeit, és ha Jake esetleg visszaóvakodna, egészen magához húzza. Most ő kezdeményez gyöngéd csókot. Haragja felperzselődött a démon-nő rettegett lángolásában.* | |
| | | Kasey Jake Ellswood
Made by Clína
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Hétf. Feb. 04, 2013 6:10 pm | |
| *Az ölelés egészen megnyugtat engem is, és Gabit is, ahogy érzem. Egy légy puszit nyomok az arcára és mivel érzem, hogy megnyugodott, egy újabb poént sütök el egy kis tapi mellett. Ezt nem kellett volna, mert ahogy Gabi mozdul, elhidegül tőlem, és valami furcsa, démoni hangon szólal meg. A szeme elsötétül, és a nyaklánca is mintha furcsán vibrálni kezdene. Végigfut a hátamon a hideg és mintha a szívembe markolna egy jeges kéz, úgy nézek szembe a lánnyal. Mélyen a sötét szemekbe nézek, és hátrálni kezdek, de nem akarok elmenni. Hiszen ez a barátnőm, a szentségit is! A pálcám kéznél van, így hogyha bármi baj lenne, tudok védekezni. Csak éppen nem akarok.* - Gabriella, mi a fene történik veled? Gyere ide.*emelem fel a hangomat és határozottan kihúzom magam, úgy nézek a lányra. Lassan közelebb sétálok hozzá és megfogom a kezét, igyekszem magamhoz ölelni - már ha hagyja.* | |
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Hétf. Feb. 04, 2013 6:03 pm | |
| *A vigyor némi mosolyt csal az arcára. Már érzékeli az egész végét. Ez a kapcsolat csak szakadékba vezethet, sehová máshová. Sosem voltak egymáshoz illők, csak kósza láng volt az egész. Ideje visszaszállni a földre. Ettől egészen megnyugszik, nem is figyel arra, hogy Jake miket vág a fejéhez nagy humorában. A titkok nagy fajsúlyú dolgok, neki nagyon sokat jelentettek. Jake tudja, hogy démon, tudja, hogy szeszélyes és megalkuvásra képtelen (már persze, ha szerelemről van szó). Ő az árnyék, Jake a fény, és ha tovább égeti, egyszerűen belepusztul. Megremeg, amikor az ajkak lehajtott arcához simulnak. Mit is gondolt... Csak úgy elszakadni valakitől, akit véletlenül megszeretett... Nem is csupán szeret, szerelmes, a fenébe is. El sem tudna képzelni a másik nélkül estét, sem nappalt. Szomorú, összetört és mégis tart benne valami, amit ő büszkeségnek nevez, de valójában tudja, hogy a szeretetnek virága, mely olyannyira gyökeret vert a szívében, hogy kitépni már nem fogja tudni. Már épp felemelné a fejét, és mondana neki végre valami kedveset, valami igazán szerelmeset, amikor Jake elsüti újabb szellemesnek szánt megszólalását. Hogy ő abban a vízben, amiben azzal a kis lotyóval....... És miközben ezt mondja, van képe megmarkolni a fenekét, mintha valami kis utcalány lenne! Keze önkéntelenül kúszik fel a nyakláncához. Egyetlen mozdulattal törli le a mágikus festéket, ami teljesen visszaszorította a démoni felét. Jake-nek már tolnia sem kell, ő maga hajol hátra, hogy kútmély, halál-fűtött szemeivel belecsapjon a vérfarkas tekintetébe.* -Háromig számolok! Ha addig nem tűnsz el, Nem állok jót magunkért! *A hang egyértelműen nem Ophyé, valami szentségtelen női hang búg elő a torkából. Egyszerre végtelenül vonzó, és olyan, mintha egy jeges, karmos mancs szorítaná meg Jake szívét.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Hétf. Feb. 04, 2013 5:43 pm | |
| *Gabriella válaszára igyekszem elfojtani egy vigyort, de mivel a lány olyan fantasztikus jelzőket használ, nem bírom ki egy vigyor nélkül.* - Hihetetlen, hogy milyen harcias vagy. Hogyha nekik ezt előadod, biztosan meg fognak ijedni és meghúzzák magukat. *kacsintok a lányra és igyekszem letörölni a vigyort az arcomról, de ez nem megy olyan könnyen. Egészen addig, amíg Gabi fel nem hozza, hogy bizony látott engem Liliával a fürdőbe menet. Kellemetlen, de hát nem történt semmi, csak eltöltöttünk egy kellemes estét a meleg vízben és titkokról beszélgettünk. Még most is röhögnöm kell, ahogy eszembe jut Lilia és a titkai. Milyen bugyuta, dedós baromság ez. Mégis, egész kellemes volt a beszélgetés, és a víz is. És Gabi megnyilvánulásából elég egyértelmű, hogy féltékeny, de mivel pasi vagyok, ez nem igazán esik le egyből. Nem mentegetőzni kezdek, hanem egyszerűen közlöm, hogy nyugodtan csatlakozhatott volna ő is, ha már látott minket. Gabi átölel és a vállamra hajtja a fejét, én pedig lágyan elmosolyodom és egy puszit nyomok az arcára, majd szorosan magamhoz ölelem.* - Akkor jó. Nem akarom, hogy haragudj rám egy ilyen baromság miatt. Amúgy meg egész kellemes az a víz, és hogyha elég habfürdőt raksz bele, akkor nem is látszik, hogy mi történik a víz alatt... *jegyzem meg sejtelmes hangon, vigyorogva, és lágyan megmarkolom a leányzó csinos, formás popsiját. Hogyha immár engedi, akkor megpróbálom "eltolni" magamtól, hogy az arcára nézhessek.* - Mikor nézzük meg kettesben? *hatalmas pajkos vigyor terül el az arcomon és felcsillan a szemem.* | |
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Hétf. Feb. 04, 2013 5:35 pm | |
| -Az lesz... Mármint megszoknak engem. És szépen felfogják, hogy én voltam itt előbb, szóval enyém az a terület, amit megszereztem magamnak. Ha Dia akarja, nyugodtan gyakorolhatja a kimondhatatlan nevű tündén a megalomániáját, de csak merjen még egyszer beszólmi. Letömöm a kutyát a torkán! *Ezek persze csak üres szavak, úgy is koppannak. Nincs mögöttük valós vágy, vagy legalábbis nem erősen. A rúgás végre észhez téríti a vérfarkast, aki eddig el volt merülve a kis álomvilágában. Igen, természetesen Lillára gondol, akinek már a nevétől felfordul a gyomra. Ja, csatlakozhatott volna, ha annyi önbecsülése van, mint egy cserepes növénynek. Lassan kezdi magát kisebbségi komplexusosnak érezni. A pasija nőzik, szóval mégsem olyan tökéletes, mint amilyennek gondolja magát. Na sebaj, majd ő is beújít valami "jófej pasit", akivel együtt fürdőznek, isznak, buliznak, hasonlók. Már nem vág olyan képet, mint akinek reszelővel simogatják az arcát. Egészen megenyhül, csupán ajkait préseli kicsit összébb. Forrongó vulkán...* -Dehogy haragszom. *Nevet egészen meggyőzően.* -Valóban nem olyan fontos. *~...hogy a hátam mögött próbálsz csajozni.~ Gyöngéden átöleli Jake-et, és magához húzza. Fejét a másik vállára teszi, így az nem láthatja, ahogy a háta mögött karmokként görbülnek be az ujjai, és hangtalanul, könnyek nélkül zokog. Nem is engedi, hogy Jake így lássa, tehát nem emeli fel onnan a fejét, míg úrrá nem lesz az érzelmein.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Hétf. Feb. 04, 2013 5:12 pm | |
| *Valóban jól mulatok, hiszen pontosan tudom, hogy Gabi ki nem állhatja az olyan emberkéket, mint amilyeneket szobatársul kapott. A kis, lelkes és naiv tünde, és a szabálykövető, feszes és hideg kalóz lány pontosan olyanok, akiket Gabriella nem igazán tud elviselni. És ezt én is pontosan tudom.* - Hát... Nem tudom, hogy lehet-e másik szobát kérni, de mivel most volt áthelyezés, szerintem jobban jársz, hogyha megszokod őket. *húzom el kicsit a számat, hiszen hogyha Gabi ennyire ki van akadva, akkor biztos komoly lehet a dolog és lehet, hogy jobb volna nem még jobban felhúzni. Belépve a szobába, becsukom magam mögött az ajtót és a karjaimba záróm barátnőmet. Furcsa, hogy mennyire tud hiányozni egy nap alatt. Mikor azonban elsütöm a Clínás poént, hogy kicsit felvidítsam a leányzót, az éppen fordítva sül el és a térdelésen kívül még egy aprócska kérdést is kapok.* - Áú, óvatosan! *ugrok hátrébb kicsit, hiszen nem akarom, hogy a nemesebbik testrészemnek bármi baja essen. (bár ahogy a rúgás helyzetét elnézem, Gabi sem).* - Milyen cafka? *vágok értetlen fejet, majd leesik, hogy valószínű Gabi látott engem és Liliát a fürdőben - a két alkalom közül valamelyiket. Egy leheletnyit sápadtabb lesz az arcszínem, ahogy rájövök a dologra és sóhajtok egyet.* - Hogyha láttál minket, akkor csatlakozhattál volna. *vágok vissza, persze nem haragosan, vagy dühösen, egyszerűen csak lazán közlöm a lánnyal.* - Amúgy meg meséltem, hogy találkoztam egy jó fejlánnyal. Persze, azt nem említettem, hogy fürödtem vele, gondoltam, nem olyan fontos. *vonom meg a vállam és kicsit közelebb sétálok a lányhoz, és egy kósza tincset tűrök a füle mögé.* - Most ezért haragszol? *nézek rá boci szemekkel és egy aprócska mosoly úszik a szám szegletébe.* | |
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Hétf. Feb. 04, 2013 4:52 pm | |
| *Jake látszólag marha jól mulat az ő helyzetén. Szerencséje, hogy úgy csókol, mint egy filmsztár, különben esélyes lenne, hogy ő is repül az esetlegesen kidobott holmik után. Lángoló barna szemeiben különös kegyetlenség ül, láthatóan ma vseppet sem vevő a poénokra.* -Rühellem őket! Egyszerűen gyűlölöm mindkettőt. Azt a fenhéjázó bérencet, és a hiperaktív autistát is! Kiborítanak! Teljesen! Alig aludtam éjjel! *A szája szerencsére hamar be lesz tapasztva, kezeit is lefoglalja, hogy magához szorítsa lovagját. Imogatja a hátár, a nyakát, bele-beletúr a frissen összekócolt hajba is. Ami viszont utána jön... Jake odaszúrása cseppet sem komikus, sőt, egyenesen megalázó a számára. Megütni nem fogja, ellenben megtérdeli. Nem erősen, és nem "ott" (nem akarja tönkre tenni Jake egyetlen használható részét), csak amolyan jelzésértékűen combon.* -Szólhattál volna, higy őt keresed, akkor fel sem kellett volna kelnem az ágyamból, csak kiordítom, hogy nincs itt! *És ha már a dünhöngésnél tartanak.* -Nem mellesleg, azt hittem érek annyit, hogyha pancsolni mész valami cafkával, akkor esetleg nekem is szólsz róla. De persze el is felejtettem, nehogy már korlátozzalak! *Már a gyors puszi sem segít. Ophy végképp felcseszte a saját agyát. Tüntetően el is vonul az ágyához, felőle Jake mehet, amerre akar, akivel akar.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Hétf. Feb. 04, 2013 4:37 pm | |
| *Az ajtó feltárul - vagy inkább feltépődik - és Gabi áll előtte enyhén ideges fejjel. Értetlenül pislogok a lányra, felvonom a szemöldökömet, majd szép lassan pimaszul elvigyorodom.* - Szia Gabi! Én jól vagyok, de ahogy látom te nem. Mi újság? Miért vagy ilyen ideges? *kérdezek rá és a vigyor el is tűnik az arcomról, egyszerűen beljebb lépek a szobába, meg sem várva, hogy a lány beinvitáljon, és magamhoz ölelve a szájára tapasztom a sajátomat és egy lágy, nyugtató csókot adok neki. Csak ezután jut eszembe körülnézni, hogy vajon van-e itt valaki, de szerencsére a szoba üresnek tűnik.* - Na mizu, a zöld kis tünde nincs itt? *vigyorgok a lányra és nézek el Clína ágya felé. Tudom, hogy ő jobban idegesíti Gabit, mint a másik lány, ezért is kérdeztem rá a píszendláw leányzóra. Akár úgy is tűnhet, hogy én baromira élvezem a kis tünde leányzót hallgatni, és azt is élvezem, hogy Gabi ezt ki nem állhatja. És lehet, hogy igaz is. Még mindig szorosan ölelem a leányzót, és lenézve rá beszívom az imádott illatát. Egy gyors puszit nyomok az arcára, hogy nehogy üssön, vagy csapjon az iménti megszólalásom után.* | |
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Hétf. Feb. 04, 2013 4:31 pm | |
| *Az egész napos órára járás cseppet sem viselte meg annyira, mint aúj szobatársai. Már teljesen megnyugodott, hogy lesz egy saját hálóterme Jake-el, hiszen Reginát alig-alig látja, a többiekről pedig semmi hír. Ezek szerint a vezetőség is megneszelte ezt, mert átküldött két lányt, akik.... Kiborítóak. Ophy alig aludt, mert a tünde liba (Clína) egész éjjel a hideg, merev csaj beszélő (!) kutyájával viháncolt. Éjfél előtt nem sokkal lekente a nyakláncát a Mikulástól kapott fekete szurokkal, hogy démonikus énje visszaszoruljon, és ne ölje meg mind a két idegesítő akármit. Rühelli új szobatársait. Egyszerűen az agyára mennek. A tünde a végtelen, szűnni nem akaró píszláw mentalitásával, és a tengerész lány a maga kioktató, jeges felsőbbrendűségével. Mert ő segéd, vagy mi a túró, és a szabály az szabály! Méghogy "nem szabályos", hogy három ágyat összetolt!! Miért, mit képzeltek ezek az alapítók? Hogy egy előkelő nő majd 1 személyes ágyon fog aludni?? Gahh! Kicsit villámló szemmel, és rángatózó arcizmokkal gondol rájuk. Miközben azt tervezi, hogy a cuccaikat kidobja az ablakon. Akkor aztán megtanulják mi a rend itt! A kopogásra felpattan, és recsegve tépi fel az ajtót.* -Mit aka.... Áh, szervusz, Drágám! Hogy vagy? *Nem tűnik túl boldognak, vagy felszabadultnak, talán ráférne valami nyugtató szeretgetés.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Hétf. Feb. 04, 2013 4:18 pm | |
| *Hétfő van, ami azt jelenti, hogy szinte az egész napom azzal telt, hogy óráról gyakorlatra és gyakorlatról órára rohangáltam. Igen, általában így szoktak telni a hétköznapjaim, de ma a 13 kulcs rejtélye miatt az összes szabadidőmet a Könyvtárba töltöttem és kutattam. Átnéztem egy csomó könyvet, hogy valami információt leljek arról, hogy vajon kinél is lehet a második kulcs, de nem jutottam semmire. Persze, a sötét varázslóról találtam néhány információt, de a kulcs őrzőjéről semmit. Pedig még varázslattal is próbáltam a könyvekből kicsikarni legalább egy leheletnyi infót, de nem jutottam messzebbre.* ~Remélem, azért Gabi talált már valamit...~*morgom gondolatban, és a harmadik emelt lépcsőit magam mögött hagyva fordulok rá a lányok szobáihoz vezető folyosóra. Sejtem, hogy már nincs lent a könyvtárban, se sehol máshol. Persze, tévedhetek, de remélem, hogy a lány odabent van egy nagy kupac könyv társaságában és a rejtélyt keresi. Bár gyanítom, hogy én kicsit jobban élvezem ezt az egész kutatgatást, mint ő. A szoba ajtóhoz érve elmosolyodom, beletúrok a hajamba, majd határozottan koppantok hármat, jelezve, hogy én vagyok az. Hogyha Gabi kinyitja az ajtót, akkor megláthatja a barna, laza nadrágomat, egy fekete bakancsot, aminek a szárába bele van tűrve a nadrág alja, egy fekete, kapucnis pólót, ami alatt egy egyszerű szürke póló van, és felállított, borzos hajamat, csillogó szememet. Habár a tegnap estét együtt töltöttük, azért egész nap hiányzott a lány közelsége...* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Vas. Jan. 06, 2013 9:11 pm | |
| *Ismét egy kis félreértés történik közöttünk, hiszen a fordított szereposztást én kicsit máshogy képzelem el, ahogy Gabi. Nekem nem kell feltétlenül domina ruha, főleg nem női, egyszerűen csak az irányítás határozott kézbevételét szeretném elérni. Mikor Gabi elvigyorodik, értetlenül felvonom a szemöldökömet és hallgatom az ő verzióját.* - Latexbugyi? Ajj, te! *nevetem el magamat, hiszen még az én képzeletemben is megjelenek egy ilyen női domina ruhában és hát el kell ismerni, hogy elég röhejesen festenék. Ezért nem is fogom kipróbálni, úgyhogy le lehet állítani a fantáziákat, kedves hölgyeim! Hamarosan lekerül a legtöbb ruha - a fehérneműn kívül - a lányról, én pedig az államat kapargatom a földről. Lehet, hogy fél-démon, lehet, hogy néha ijesztő a pillantása,és lehet, hogy néha érzéketlen és rideg, de akkor is dögös fehérneműben a csajom, úgyhogy eléggé felkorbácsolja a vágyaimat és eltátom a szám. A hirtelen érzéki csókot természetesen néhány pillanat után viszonzom és érzem, ahogy egyre hevesebben dobog a szívem a lány érintésére. Végigmérve a leányzót meglátom, hogy libabőrös lesz, habár én ezt nem a hidegnek, hanem a közelségemnek tudom be - igen, egoista vagyok.* - Hát, jó lenne, hogyha megszabadítanál tőlük! *kacsintok pajkosan a lányra, majd egy hirtelen mozdulattal kapom az ölembe. Határozott léptekkel az ágyához sétálok, lefektetem és fölé hajolva csókolom meg.* - Mi lesz, hogyha a szobatársaid... *kezdem kissé rekedtes, vágytól égő hangon, majd megcsóválom a fejem.* - Áh, kit érdekel... | |
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Vas. Jan. 06, 2013 9:01 pm | |
| *Nem válaszol azonnal, szeretné ha kiderülne Jake akarja ezt a domina rucit vagy sem. Az eredmény viszont minden képzeletét felülszárnyalja.* -Szóval fordítva... Hát, ahogy gondolod, szerintem kicsit szorítana odalenn a latex bugyiruci. *Még kacsint is hozzá, miközben várja, hogy a másik vizuálisan elképzelje magát egy NŐI dominaruhában. Bájos lenne, de tényleg. Izmos, szőrös lábai csábosan omlanának le a szűkre szabott, tangaszerű anyag alól, zoknival kitömött mellei... Na jó, ebbőlelég, és még sok is. Mindenesetre kettejük közül valószínűleg ő vigyorog jobban. A domina felszerelés kérdését egyébként nyitva hagyja, ha nem kell használnia, akkor beszélnie sem kell róla. Édes Szerelme, a gitár végre nem áll kettejük közé, a bókja pedig tökéletesen célba talál. Mégis sikerült kihozni egy veszekedés mentes estét, ami komolyan nagy szó Jaketől, hiszen Ophy nagyon temperamentumos hölgy. Na jó, mondjuk ki őszintén: hisztis. De így is szerethető, ami még őt is meglepi, hiszen a srác a rigolyáival együtt szereti, szereti tudni mire gondol, szóval nem csupán a hús kell neki a lányból.* -Tudok valamit, amitől egy szempillantás alatt a helyére ugrik. *Mondja csábosan, és hosszan megcsókolja választottját. A falhoz lapulva kicsit kellemetlen árnyék kúszik fel az arcára, amit bármi okozhat, bár a valóság az, hogy tél van, ez pedig egy kőépület, ami hiába van jól fűtve, baromi hideg falakat jelent. Kicsit meg is borzong, sőt libabőrrel ad "hangot" a nem tetszésének.* -Rajtad több van, ne reklamálj. *Mondja halkan, s nevetve adja át magát Jake közelségének.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Vas. Jan. 06, 2013 8:44 pm | |
| - Van domina ruhád? *csillan fel a szemem, majd pajkosan elvigyorodom és kiöltöm a nyelvem.* - Ha lenne, sem vágynék rá. Nem szeretem a domina nőket, bocs. *nevetem el magam és remélem, hogy ezzel nem sértem meg a lányt. Habár általában én szoktam irányítani, biztos vagyok benne, hogy Gabi nem hagyná, hogy én domináljak felette. Mindketten elég határozottak és önfejűek vagyunk.* - Fordítva viszont igazán élvezném a dolgot... *teszem hozzá és vizslatom az arcát, hogy erre mit reagál. Még a végén lehet, hogy fergeteges estém lesz egy kis bilinccsel, meg egyéb érdekes dolgokkal. Persze nem tudhatom, hogy Gabi csak poénkodott ezzel az egésszel, hiszen igazából simán kinézem a lányból. Ez gáz?? A gitár hamar elkerül, érdekes, hogy most valahogy jobban vonzz Gabriella közelsége, mint a gitárom. Pedig őt is nagyon imádom, furcsa, hogy menyire megváltoztat ez a lány!* - Mindig és mindenkor? Nocsak, ezt jó hallani. *vigyorodom el magabiztosan és büszkén ki is húzom magam, egy puszit nyomva a lány ajkaira. Már éppen hátradönteném a leányzót, hogy fölé kerüljek, amikor pajkos kezei a ruháját kezdi el kifűzni, majd felállva a földre hullanak a ruhadarabok és Gabi ott áll előttem... Döbbenten nyelek egyet, majd tátott szájjal nézem a szexi nőt, aki csak az enyém.* - Fél pillanat, felvakarom az állam a földről... *suttogom tettetett ámulattal, majd elvigyorodom és én is felállok. Közel sétálok a lányhoz, addig, hogy végül a falnál köt ki. A feje mellé teszem a két kezemet, elzárva tőle a menekülés útját, így hajolok közel hozzá és nézek mélyen a szemébe.* - Nem, sőt! Még ez is igen sok... *suttogom halk, csábos, izgató hangon és lassan elvigyorodom, végignézve a lány gyönyörű testén.* | |
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Vas. Jan. 06, 2013 8:30 pm | |
| //Szerintem látják! //-Parancs értve? Mi lesz még? Kérni fogod, hogy vegyem fel a dominaruhámat, és paskoljalak el a szöges korbácsommal? *Birtokosjelzőket használ, hogy érzékletesebb legyen az egész, de valójában nincs ilyen készlet a tulajdonában. Alahogy nem volt rá igénye. Habár Jake kedvéért még ezt is megtenné. Jól is nézne ki feltupírozott sötétbarna hajjal, fekete, latex bugyiruciban és kútmély szemekkel, ahogy sátáni mosollyal emeli a korbácsot. Ha még egyszer felkérnék címlapfotózásra, tuti így állna be! Lady Milena, a férfigyötrő! Magában jót nevete ezen, hiszen a világ számára ő maga az angyal, a véla-közeli tökéletesség. Ha Jake akkor ismerte volna, amikor ezüst hajloronája volt, és valóban vélának nézték... Azok voltak ám a bizarr idők.* -Ugyan Kedves Uram! *Veszi fel a számára természetes stílust, persze mondatai kigyúnyolják azt, de arcizma sem rezdül, mintha mindig ezt gyakorolta volna.* -Tudhatná, hogy Ön mindig és mindenkor tökéletesen kielégít. *A kielégítés, és a Jakeből áradó elemi vágy neki is meghozz a pajkosabb kedvét. Szépen, lassan kifűzi a ruháját, lesimítja a vállairól, s hopp, már lent is van a földön a csodás ruhaköltemény. Ott áll vörös-fekete csipkés fehérneműben, és kihívóan néz a párjára.* -Komolyan azt szeretnéd, ha erre most ruhát vennék fel? | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Vas. Jan. 06, 2013 8:16 pm | |
| //Khmm... Olvad! //*Úgy tűnik, hogy ismét kicsit félre lett értelmezve a mondatom, tuti hogyha veszekedni fogunk akkor az is valami aprócska félreértés miatt lesz. Kellemetlen, ezt az aprócska problémát ki kellene küszöbölni valahogy, de egyelőre még nem akarok ilyesmivel foglalkozni. Valóban nem mondtuk ki, hogy egy pár vagyunk, de az igazat megvallva én már annak tekintem magunkat, a barátnőmnek nevezem Gabriellát és nem is nézelődök más csajok után. Pedig azért - valljuk be - vannak néhányan a Nezabar falai között, hiszen nem egyszer fordultam már meg a csajok után a folyosón - persze csak diszkréten. De nekem bőven elég - egyelőre - Gabi, élvezem a társaságát, szeretek vele lenni, még ha kicsit hátborzongató is néha démonisága. Elmagyarázom, hogyan is értettem a randis kijelentést, mire a lány hangulata ismét gyorsan változik és immár mosolyogva jelenti ki, hogy nem akar tőlem jobb pasit, nem megy sehova, és nagyon reméli, hogy én sem.* - Reméled? Hát jó, parancs értve. *vigyorodom el pajkosan és egy puszit nyomok a lány szájára, majd a fotelbe csüccsenek és játszani kezdek a gitáromon, amit a medálból bájolok elő. Nagyon hasznos ez a kis ajándék, nem tudom, hogy ki az itteni Mikulás, de hogyha megtudom, tutira megölelgetem, csak úgy beleroppannak a csontjai! Eljátszok egy Vivaldi dalt, ami... Hát, nem sikerül a legjobban, de azért örülök, hogy ilyet is tudtam mutatni a lánynak. Eltéve a gitáromat, az ágyra ülök mellé, átkarolom a derekát és szorosabban húzom magamhoz, hogy érezzem az illatát és a közelségét.* - Örülök, hogy legalább minimálisan elnyerte a tetszését, Kisasszony. *hajolok meg játékosan, majd megvonom a vállam.* - Sajnos hegedülni nem tudok és nem is szándékozom megtanulni. *öltöm ki játékosan a lányra a nyelvemet.* - Szóóóval milyen ruhákat kaptál? Nem akarsz divatbemutatót tartani? *jön egy ötlet és pajkosan, gonoszkásan vigyorodom el, szememben vágy csillan.* | |
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Vas. Jan. 06, 2013 8:08 pm | |
| *Hallható, ahogy fellélegzik. Szeretné zökkenőmentesen alakítani ezt az egész "kapcsolatot". Őszintén szólva arra is szívesen rákérdezne, hogy akkor most tényleg járnak -e, de nem akarja a srácot hülye kérdésekkel terhelni, nomeg a férfiak nem is szeretik kimondani, hogy kötöttségben élnek, ráadásul Ophy -már csupán önmagából kiindulva is- nem várja el a feltétlen hűséget, neki egy kapcsolatba simán belefér, ha Jake egyszer-egyszer más lányt is ágyba visz. Az más kérdés, hogy a lányt utána vagy megfojtja, vagy ő is ágyba viszi. Részéről persze jelenleg nincs is vágya másik férfi felé kacsintgatni, mert a vérfarkas -akármennyire teliholdtalan az idő- mégiscsak egy vérfarkas az ágyban.* -Egyszerűen jó veled. Nem is akarhatnék jobb pasit az... *Azt akarta mondani, hogy "az életembe", de inkább elharapja. Nem kell a felesleges magyarázkodás.* -Szóval ne aggódj, nem megyek sehová. És remélem te is maradsz. *Az utolsó mondatot nyugodt derűvel mondja, hiszen biztos benne, hogy a másik maradni fog, legalább erre az estére. A gitár érdekes darab, de a Vivaldi dal... Nem akarja elkeseríteni a srácot, de ezt még gyakorolnia kellene egy kicsit. Oké, persze kotta nélkül ez is szép teljesítmény, meg valószínű, hogy nem ezzel lép fel mindenhol, ezért a sok félrecsúszott hang. Elfogadható. A végén még tapsol is, kicsit kislányos az öröm az arcán, elvégre mégis egy Vivaldi darab volt, akármilyen is.* -Valóban nem olyan, de egészen megteszi. *Mondja bujkáló mosollyal.* -De hol maradnak a hegedűk? | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Szer. Jan. 02, 2013 4:58 pm | |
| *A leányzó Jake-kel együtt nevetgél a hosszabb-rövidebb eltűnésekről szóló kis eszemecseréken, majd kicsit elkomorul a randizásos témánál. A fiú sóhajt egyet és megforgatja a szemét, úgy pislog le a lányra.* - Dehogynem fontos. Azt szeretném, hogy itt legyél velem és ne más pasikkal randizgass. De hogyha el akarsz menni, akkor nem foglak és nem is tudlak visszatartani. De örülök, hogy egyelőre még itt vagy velem és remélem, hogy nem is mész sehova. *magyarázza el Jake azt, amit Gabi valószínűleg félre értett, majd hangját lehalkítja, lágyan magához húzza a lányt és ismét egy uszit nyom az ajkaira. Nem akar veszekedni, vagy vitatkozni ilyen hülyeségeket, így reméli, hogy kellőképpen megmagyarázta a dolgot Gabinak és a lány nem fog akadékoskodni. Szóba kerülnek a karácsonyi ajándékok is, és Jake előhívja a medálból a gitárját.* - Nagyon praktikus, mert így bárhova magammal tudom vinni. Ami azért elég frankó, mert hát mégiscsak a Szerelmemről van szó. *vigyorodik el szélesen és megsimítja a gitárt, közben Gabi reakcióját figyelve. Gonoszul villan a szeme, de mikor Gabi lágyan az ölébe fészkeli magát, ellágyul a mosolya és magához öleli a lányt. Gabi is elárulja, hogy miket kapott, mire Jake szeme felcsillan.* - Vivaldi? Nocsak.. *vigyorog, felállva a lányt az ágyára teszi, majd az ölébe kapja a gitárját és egy rövid, de annál látványosabb Vivaldi darabot játszik el - gitáron!* - Persze, nem olyan mint az eredeti, de tudok ilyet is. *vigyorodik el büszkén, majd odaül a lány mellé az ágyra, eltűntetve a gitárját a medálban.* //Fagy!// | |
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Szer. Jan. 02, 2013 4:49 pm | |
| *Jake nevetésére ő is elneveti magát. Valahogy kifordul belőle a vidám, barna szemű Ophy, aki jól elvan a maga szűk kis világában, ahol van Jake és... Jake.* -Meghálálom. *Mondja bizsergetően csábosan. A telihold kérdésreő is csak megvonja a vállát. Nem kényszerítheti a másikra, hogy ott legyen teliholdkor, ahol ő akarja, akkor meg minek beszélni róla? Érdekes, hogy Jake-el kapcsolatban egyre kevesebbszer merül fel benne, hogy kényszeríteni akarná valamire. A tanár kérdésre kényszerűen odébb pillant. Nem akar beszélni a viszonzatlan imádatáról, ami pár hónapja Wade-hez láncolta. Egyáltalán, az egész incidensről nem akar beszélni. Erre persze alkalmat ad Jake következő mondata, ami -bár valószínűleg nem úgy szánták- egészen arcon üti őt. Mehet amerre akar?* -Szóval nem fontos ott vagyok e vagy itt? *Kérdezi óvatosan, tettetett nyugalommal, habár belül egészen forrong. Ez az egész megint kezd valami hülye szappanoperára hasonlítani, ő pedig nem szeretne Rosaura lenni, akit Don Nagymenő akkor állít félre, amikor neki tetszik. Nameg a nagy, arany fülkarikák sem állnak neki jól.* -Ugye ezt nem úgy kell értelmeznem, higy neked tök mindegy éppen kivel randizom vagy nem randizom? *A karácsony sem tudja egyelőre feldobni, de ahogy Jake kihúzza magát a szemre tök ugyan olyan zöld pulcsiban, hirtelen elneveti magát.* -Egy egész havi készletet kaptál tök egyforma pulcsikból? *Kérdezi incselkedve. A hitár nyakláncra eddig fel sem figyelt, arra is csak halkan kuncog, ahogy a másik összepuszilja azt. Most legyen féltékeny egy gitárra? Ugyan már...* -Menő. *Mondja, miközben bevackolja magát a srác ölébe.* -Én is kaptam a Mikulástól ajándékot, 10 éve először. Úgy látszik már megenyhült. Legutóbb nagyon felhúzhattam, mert egy virgácsot sem volt hajlandó küldeni, de most megkaptam az összeset, visszamenőleg is. Otthon is jártam, kaptam egy halom új ruhát, egy nyaklánckölteményt és egy Vivaldi lemezt. Szeretem Vivaldit. | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Szer. Jan. 02, 2013 4:33 pm | |
| *A kis magyaráztra Kasey elneveti magát és megcsóválja a fejét.* - Érdekes gondolat, de rendben, akkor nem fogok eltűnni hosszabb napokra. Maximum teliholdkor... *teszi hozzá kisebb fintorral a mondathoz az utolsó gondolatot, megvonja a vállát és hallgatja a leányzót. Gabriella megvicceli a fiút, hogy randija volt, Jake pedig meg is lepődik. De hamarosan kiderül, hogy nincs nála szexisebb tanár a suliban, úgyhogy nincs mitől félnie.* - Ehh... Mert tényleg kikezdenél egy tanárral? Merész. *vigyorodik el Jake. Tetszik neki, hogy ilyen belevaló barátnője van, habár annak persze nem örülne, hogyha Gabi kinézne magának egy tanárt, vagy éppen egy nellondi srácot.* - Nem szokásom féltékenykedni. Hogyha menni akarsz, úgyis mész, akár féltékeny vagyok, akár nem. *kacsint mosolyogva a lányra a fiú, habár a szeme komoly. Ezt tényleg így gondolja, teljesen megbízik a lányban - bár kitudja, hogy mivel érdemelte ezt.* - Egy gitár-fényezőt, néhány könyvet,meg új pulcsikat. *vigyorodik el Jake és ki is húzza magát, hiszen ez a pulcsi is új, habár rengeteg zöld és barna pulóvere van a fiúnak.* - Meg kaptam egy ilyen medált a sulitól. *húzza elő a kis, gitár formájú medált a srác. Leveszi a nyakából, megpuszilja, mire megjelenik fehér akusztikus gitárja az ölében. Elvigyorodik, megpengeti a húrokat, majd a fotel mellé teszi "szerelmét" és Gabit húzza az ölébe.* - Na és te? Voltál otthon? | |
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Szer. Jan. 02, 2013 4:25 pm | |
| *Ha nagy belépőkről, meg úgy egyáltalán nagy volumenű, filmvászonra illő jelenetekről van szó, akkor Ophelia az emberünk. Kitanulta a valódinak ható, látványos mű-viselkedés minden csínját-bínját, s ezt bármikor képes kamatoztatni is. Például jelen esetben, amire tökéletesen ráillik a csöpögős, filmes klissé jelző. Mindegy is, a lényeg, hogy jól érezzék megukat. Tagadhatatlan, hogy megkedvelte Jake-et, hiszen az egyetlen hím nemű egyed, aki hozzá hasonlóan vad, de vele ellentétben vidám, humoros és pozitív dolgokra törekvő. Tiszta élvezet a közelében tartózkodni, mind fizikai, mind mentális értelemben. Jake persze félreérti amit mond, ezért nekiáll magyarázni.* -Úgy értem, ha gyakrabban tűnsz el napokra, akkor kevesebb időt tudunk együtt tölteni, ethát ritkábban is tudok ennyire örülni neked. Nem melleslegmindig ennyire örülök neked. *Mondja kicsit szemrehányóan, mintha azt akarná mondani: csak nem gondolod, hogy egy percig is inkább nélküled érzem magam jól? A puszit puszival viszonozza, a bent akadt levegőre pedig onoszkásan elmosolyodik.* -Bocsi, ezt nem hagyhattam ki. Nem mellesleg nincs olyan tanár az iskolában, aki nálad vonzóbb, szóval felesleges féltékenykedned. *Nyelvet is ölt rá, de csak olyan játékosan. A barátnőjéhez fűződő rosszallást azonnal kihallja Jake szavai mögül, a hangsúlyából, a mimikái megrezdüléséből. Nem érti ezt az irtózatos ellenszevet, és rosszul is viseli. Terelni próbálja hát saját gondolatait.* -És, mit kaptál a szüleidtől karácsonyra? *A farkas dologra nem reagál, majd Jake mesél magától, ha egyáltalán akar. Odasétál hozzá, és az ölébe simul, szinte dorombolni kezd, ahogy befészkeli magát az ismerős, kényelmes helyre.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Szer. Jan. 02, 2013 4:08 pm | |
| *Habár Jake-nek is hiányzott a lány, azért kicsit meglepődik a fogadtatáson. KEzd rájönni, hogy Gabriella igencsak megváltozott az irányába az első találkozásukhoz képest. Hiszen akkor még komolyabb és zárkózottabb lett, ez azonban kezd eltűnni előtte. Ennek viszont Kasey baromira örül, hiszen így mégiscsak szórakoztatóbb, kellemesebb személyiség a lány. Berángatja a szobába, majd be is zárja az ajtót, ebből Kasey sejti, hogy egyedül vannak a szobában, de körbenézni nem sok ideje marad, hiszen Gabriella egyből forrócsókkal zárja le ajkait. Jake-et átjárja egy kellemes érzés és szinte érzi, hogyan száll el belőle a telihold rossz emléke, hogyan imul ki az arca és hogyan éled újra a lelke. Kellemes érzés,de levegőt csak kell vennie, így lágyan eltolja magától a leányzót és egy vicces megjegyzést tesz a fogadtatásra.* - Ó, nem hiszem. Akkor is hiányozni fogok. *széles vigyorral vág vissza a lánynak, majd egy puszit nyom az ajkaira, végül végigméri. Igazán csinos és ezt meg is jegyzi neki. Mikor Gabi közli, hogy igen, randija volt,Jake szeme kicsit kitágul és megdöbbenve szívja be a levegőt és bent is tartja. Összevonja a szemöldökét és úgy mered a lányra, aki végül vigyorogva nyögi ki, hogy Gisivel és egy tanárral volt.* - Na, tanár? Ejnye, nem vágtad nagy fába a fejszédet, Kislány?*vigyorodik el pajkosan és gonoszul Jake. Gabi elmeséli, hogy Gisi valami bajba keveredett és ebben segít neki és hogy a tanár segítségét is ezért kérték.* - Aha. Gisi. Értem... *morogja Kasey. Nem titok, hogy nem szimpatikus neki a szőkeség,habár még nem is találkozott vele. De hogyha miatta Gabriella is bajba kerül a tanárok előtt, akkor nem feltétlen fogja megkedvelni a lányt. Megcsóválja a fejét és leül az egyik fotelba.* - Én otthon voltam, karácsonyoztunk, meg újéveztünk. Bár háromnapot a kis kuckómban töltöttem az erdő közepén, de azért élvezetes volt a szünet. *húzza el a száját a fiú és sóhajt egyet.* - Gyere ide! *nyújtja ki a kezét Gabi felé és az ölébe invitálja a lányt. Most valahogy nem akar tőle távol lenni, elég távol volt ez alatt a pár nap alatt...* | |
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Szer. Jan. 02, 2013 4:01 pm | |
| *Szinte összefonódik Jake-el, és ő is érzi amit a másik: valahogy feltöltődik ettől az egésztől. Csodálatos érzés. Szinte bánja, hogy olyan hamar elengedik egymást, azaz majdnem, hiszen Jake keze még mindig a derekán van. Jake viccelődik, mint mindig, amitől neki is jobb kedve lesz, sajnos ő ezt visszafelé nem tudja megadni a srácnak. Sok ilyen dolog van, de egyelőre nem szeretne erre gondolni.* -Ha többször mész el, ritkábban kapsz, nem gondolod? *Mondja kacsintva. A kérdés láthatóan összezavarja, de gyorsan túlteszi magát a dolgon.* -Igen, randin voltam. *Hagy egy pillanatnyi hatásszünetet, csak annyit, hogy Jake nyelhessen egy nagyot.* -Egy lánnyal és egy tanárral. Nagyon állat volt! *Elneveti magát.* -Nem, nem volt randi. Gisi nagy bajba keveredett, én meg vállaltam, hogy kiállok mellette, és képviselem az igazságot, akár tanárokkal szemben is. *Aurorokat nem is említ, Jake-nek sem kell tudnia mindenről.* -És te, Szép Hercegem, merre jártál? *Nem egy nagy művész, de az olvasottsága kissé költőivé teszi. Ha egyszer lesz egy nyugodt pillanatuk, esetleg szaval is neki, hátha a zenész értékelni fogja. Mondjuk, már az is durva, hogy ilyesmi komolyan megfordul a fejében...* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Szer. Jan. 02, 2013 3:46 pm | |
| *A kopogás elég határozott és ismerős lehet a lánynak, és hamarosan Jake is hallja a lépteket, majd a furcsa szimatolást és végül a kilincs mozgását. Mosolya dögösebb és pajkosabb lesz, ahogy látja, hogy nyílik az ajtó. Gabriella arcát látja meg és el is áll a lélegzete, hiszen barátnője (?) igazán dögösen fest. De sokáig nem szemlélheti, ugyanis Gabi egy erőteljes mozdulattal ragadja meg a pulcsiját és rántja be a szobába, amitől Kasey majdnem elesik, de végül betrappol a szobába és hallja, ahogy mögötte csapódik az ajtó, majd fordul a kulcs. Ismét nincs sok ideje sem körbenézni, sem megszólalni, hiszen Gabi a pillanat töredéke alatt ajkára tapasztja a sajátját és hamar forró csók bontakozik ki közöttük. Jake belemosolyog a csókba, majd átöleli a leányzót és kicsit közelebb húzza magához. Beletemetkezik a csókba és érzi, hogyan töltődik fel, hogyan érzi magát sokkal, de sokkal jobban. Mikor ajkaik elválnak, a fiú kicsit eltolja magától a lányt, de derekáról nem veszi el a kezét. Oldalra döntött fejjel, pajkos mosollyal, csillogó szemmel néz le a lányra.* - Ha ilyen a fogadtatás, többször megyek el. *szólal meg kissé rekedtes hangon, gonoszul, csibészesen vigyorogva a lányra, majd ismét egy puszit nyom Gabi ajkaira.* - Csinos vagy, randid volt? | |
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló Szer. Jan. 02, 2013 3:40 pm | |
| *A délelőttjét-delét a Jenilliában töltötte, még mindig bombázónak van beöltözve/sminkelve/parfümözve, hiszen nemrég ért haza. Az illata még ott lebeg a folyosón. Jake időközben teljese kiment a fejéből, örül, hogy a Gisi ügy kezd zöld ágra vergődni. Igen zavaró lenne, ha le kellene mondania az egyetlen gonosz barátnőjéről, akiről egyre inkább kiderül, hogy őszinte barátnője, hiszen megfogadja a tanácsait és kikéri a véleményét, még ha bizarr dolgokról is van szó. Ez azért kicsit megmosolyogtatja. Jake eltűnése persze nem lepi meg, miért is lepné? Épp, hogy fogyásnak indult a hold, szóval nem túl esélyes, hogy a napokban látják egymást. Fürdeni készül, hiszen Jenilliás lett a bőre, amitől rosszabb napjain akár hisztirohamot is tud kapni, de még a ruháját sem kezdi levenni, amikor valaki kopog. Nem bízza a véletlenre, mezítláb, hangtalan léptekkel oson az ajtóhoz, és beleszimatol a levegőbe. Tömény Ophelia parfüm szag. Kinéz hát a kulcslyukon, és egy ismerős zöld pulcsit lát. Talán Jake, de ha Jake, akkor aztán. Dobogó szívvel tépi fel az ajtót készen arra, hogy ha mégsem Jake, akkor a halál (random káromkodás)-ba zavarja el. Jake az. A dögös, nyúzott, fáradt, vigyorgó Jake. Kiscit filmes mozdulattal kinyúl érte, megragadja a pulcsiját, berántja, másik kezével becsapja mögötte az ajtót, majd ráfordítja a kulcsot. Szobatársai (már ha léteznek egyáltalán, merthogy ő még sosem futott velük össze) bizony kint maradnak, ha tetszik nekik, ha nem. Azonnal Jake nyakába veti magát, és hűvös, cseresznye ízű ajkait a vérfarkas szájára tapasztja. Semmi szia, semmi hogy vagy?, csak a leplezetlen imádat és öröm.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fehér tigris háló | |
| |
| | | | Fehér tigris háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |