Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 59 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 59 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Imádkozó sáska háló | |
|
+10Játékmester Allidon Lismine Lockwood Lina Wierro Katherine Mary Black Teodora Yana Megan Sweet Lina Constance Thanatos Emily Kyra Beawer Nagy Klaudia Kalandmester 14 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Imádkozó sáska háló Vas. Júl. 12, 2009 6:15 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal:1. Camille Madeline2. Lina Constance Thanatos 3. Seldrit El Perimd 4. Teodora YanaA szoba lakói - bal oldal:1. Yekaterina N. Fyodorov2. Munashi Kataku3. Noraneida de la Fuente4. Lilia Radoslava | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Kedd Júl. 13, 2010 7:07 pm | |
| *Örül, hogy elvett egy kis sütit. Amikor Lazz Rexszel játszik, akkor mind a ketten boldogabbak. Rex két lábra áll, rátámaszkodik Lazz fejére. Egyensúlyoz, meg azzal is számolnia kell Rexnek, hogy ha lelöki Lazz a fejéről eleshet. Eközben Lóri elsuhan Rex feje fölött, aki eléggé megszívta, mert Rex kitépte egy farktollát. Leszáll valahol Lóri.*-Áucs! Áucs!-*Eközben Rex pofájára alig látható mosoly ül ki, és szemeiből árad a boldogság, úgy liheg a kicsit hűvösebb szobában, mint ami kinnt várná.*
//Fagy, Katnak mennie kell// |
| | | Katherine Mary Black Diák
Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com Hozzászólások száma : 1963 Kaszt :
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Kedd Júl. 13, 2010 6:59 pm | |
| //Hoppácska //
*Teljes figyelmével a szobában van már. Milre mosolyog.* -Köszönöm, egyet talán még kérnék. *El vesz egy kókuszosat, de több falat már nem megy le a torkán. Nem, most nem akar a sok rosszra gondolni, ami történt és ami törni fog, ezért eléggé sok kérdést zúdít a lányra.* -És honnan érkeztél? Ki az a Michael? Van testvéred? *Egyenlőre ennyit kérdez. Nem, azt nem fogja megkérdezni, hogy hogy tetszik neki az iskola. Hát...meg lehet róla a benyomása. Lazz eközben örül Mil közeledésének. Aztán Rexre figyel. Persze, egy farkas kölyök, de melyik kölyök ne szeretne játszani. Rexhez léped és játékosan megböki a fejét a mancsával. Kat ezt látva elmosolyodik.* -Hát nem aranyosak? *Mondjuk, azt nem tudja, hogy Rex hogyan viszonyul majd a játékhoz. Legalább egy picit el szeretné terelni a gondolatait.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Kedd Júl. 13, 2010 6:49 pm | |
| // Erre most mit is tudnék reagolni... //
*Vigasztalja a lányt.*-Nincs semmi baj.-*Amikor Rex felugrott Mil a lábával le is lökte, aminek nem örült Rex, sértődötten elment. Csak nézi, ahogy Kat és kisfarkasa együtt elvannak. Végül bizonyításképp, hogy Lazz is elhigyje, jó barátnő és érző szív lakozik Milben, ő is megvakarja fülét, de csakis kizárólag akkor, ha Kat már jó kedvű lett, addig is próbálja vidítgatni.*-Kérsz még egy kis sütit? Az nagyon ízlett neked.-*Bíztatja kis kedves mosollyal arcán.* |
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Kedd Júl. 13, 2010 6:35 pm | |
| *A lány tényleg nem észleli, mi folyik körülötte. Túlságosan a gondolatai rabja. Végül az ölelés magához téríti. Persze, viszonozza azt. Aztán a féltékeny kis kutya láttán a szája icipicit felkunkorodik.* - Mind a ketten aranyosak. *Mondja icipici vidámsággal a hangjában. Többre most nem futja neki. Ennyi jókedvvel is megelégszik.* -Jól vagyok. *Mondja inkább csak magának, habár az arcán nem ez látszik. Általában nem látszik meg rajta, mennyire megviselik ezek az események, de belül eléggé darabokban hever. Persze, másnak sokkal több oka lehet, de ő eléggé törékeny, még ha ezt nem is tudja róla mindenki.* -Jól vagyok. *Ismétli meg kicsit hihetőbben. Lazz észrevéve Kat szomorúságát, rögtön a lányhoz lépked. Fejét a keze alá rakja, hogy a lány megsimogathassa és jobb kedve legyen. Kat ezt látva meghatódik, bár nem kezd el sírni. Ő bizony nem fog. Csak halványan elmosolyodik. Már nem is beszél, persze tudja, hogy ott van Mil. Kedveli a lányt, mert kedves és őszinte. Legalább is amennyire megismerte.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Kedd Júl. 13, 2010 6:17 pm | |
| -Ki mondta, hogy karagszom?-*Mondta kicsit felháborodottan, de végül meghallgatván a lányt egy könnycsepp ül ki arcára, majd átöleli, reméli, a lány is viszonozza ezt. Rex furán nézi a két lányt, Lóri pedig csak beszél és beszél.*-Ölelééés... ölelééés... öleléééés... ölelééééés... Woof! Woof! Woof!-*Valami a kis pici hangján felugatott. Hisz ez Rex. Éppen Mil és Kat közé próbál ugráncozni, hogy már ne öleljék egymást, feltéve, ha Kat elfogadta az ölelést vagy be nem fejezték azóta.*-Ők az én állataim. Van egy új, aki kiskorom kedvence volt. Lóri. Lóri lóri lóri lóri- |
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Kedd Júl. 13, 2010 6:03 pm | |
| *Kat elszomorodik. Valahogy úgy látja Milen, hogy nem bocsájt meg neki teljesen. Nem 100% biztos a lány haragjában, de amikor rámordul, már tudja, hogy még nem bocsájtott meg. Egyet sóhajt.* -Muszáj jó modorra szoktatnom, mert ha nem szólok neki, akkor kisebb és nagyobb károkat is tudott volna okozni. *Végül is kinyögi, mert nem szereti, ha egy picit is neheztelnek rá...ő ehhez nincs túlzottan hozzászokva.* -Sajnálom, amiért nevettem. Szerintem az nagyon jó dolog, hogy anyukád takarítónő. Biztos nagyon kedves lehet. Én azon nevettem, hogy szerinte egy varázsló iskolában a leghasznosabb varázslatok a takarító varázslatok...persze, azok is nagyon hasznosak, de tanulunk itt sokkal használhatóbb varázslatokat. *Sikeresen belezavarodik a mondanivalójába.*~Hát ebből hogy beszélem ki magam?~*Erőt vesz magán és Milre pillant. Tekintetében a neheztelést keresi. Majd szinte alig hallhatóan megszólal.* -Szerintem szerencsés vagy. Van családod és az mindegy, hogy milyen. Nem mindenkinek adatik meg ez. *Hangjából kicseng a szomorúság. Na igen, neki sem adatott meg. Ő bármilyen családnak örülne. Illetve már van családja. Ez az iskola, bár ahogy halad, ez is szét hullóban van lassacskán.*~Mi lesz velem az iskola nélkül?~*Teszi fel magának a kérdést. Valószínűleg Milnek is feltűnik a változás Katen. Csak bámul maga elé, nagyon szomorú szemekkel. Úgy tűnik, hogy nagyon nem ebben a szobában van lelkileg. Gondolatai nagyon messze vannak. A szemeiből csak úgy süt a szomorúság. Egyszerűen nem bírja összeszedni magát. Majd talán egy picit később.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Kedd Júl. 13, 2010 4:45 pm | |
| *A kinevetés nem esik jól neki, de ő is tudja, hogy kész röhely a családja.*-Semmi baj.-*Bocsát meg a röhögésért. Amikor Lazz az ágyára fekszik csak hagyja addig, míg nem cincál rajta szét semmit, főleg nem Zorrót, a plüsscicáját. Amikor Kat leparancsolta az ágyról, megszólal.*-Miért kellett lehívni? Ott a varázslat, amivel a piszok vagy a szőr leszedhető.-*Mordul kicsit a lányra, de csak szolídan. Eléggé sokat tett már neki keresztbe, de végül is ez nem zavarja addig, amíg nem olyan nagy dolgokat tesz.*~Heh! Kész röhely ez a csaj... Én sem vagyok büszke a családomra, nem vagyok büszke az anyámra, apámra, nem vagyok büszke magamra sem, de azért nem röhögöm ki a másikat.~*Kíváncsi volt, erre mit fog lépni Kat.*
//Ici picit, kb. fél-háromnegyed órára fagy a játék, de ha Kat elmegy, akkor több időre.// |
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Kedd Júl. 13, 2010 4:33 pm | |
| //Olvadunk, mert Kat visszatért ^^//
*Halványan elmosolyodik a lány kedvességén.* -Nagyon szépen köszönöm, és tényleg nagyon finom. Tovább eszeget, aztán meghallja amit Mil mond, és kitör belőle a nevetés. Mostanság eléggé ritka ez, de Milnek sikerül megnevettetnie, majdnem meg is fullad az éppen lenyelt sütiben. Kicsit krákog, aztán eszébe jut, hogy ez nem igazán illett volna, mert Milnek úgy tűnhet, hogy a családját neveti ki, pedig nem éppen. Rögtön habogásba kezd.* -Elnézést! Nagyon sajnálom! Nem azon kezdem el nevetni, hogy anyukád takarítónő, hanem azon, amilyen nézetet vall. *Nos, az ő családján valószínűleg senki sem fog jóízűen nevetni.* -Biztos nem akart veled kitolni, és ha egy pasi a saját anyád miatt hagy el...hát akkor eléggé fura teremtés lehet. *Már nem mosolyog, de láthatólag a szokottnál jobb kedve van. Egy pillanatra ismét elmosolyodik.* -Köszönöm és szerintem igaza van annak a jó néhány embernek veled kapcsolatban. *Lazz, aki eddig az ajtóban állt, most ráveti magát az egyik ágyra(Milére), bár ezt Kat nem tudja. Most olyat tesz, amit még nem próbált: próbál parancsolni a kis farkaskölyöknek.* - Lazz, szállj le onnan! *Mondja ki minden érzelem nélkül a szavakat. Úgy tűnik eléggé jól sikerült annak idején a kis farkaskölyök, mert hallgat a lányra. Rögtön le ugrik és bocsánatkérően pillant Milre.*~Ennek még a hasznát is vehetem valamikor.~*Gondolja kicsit bizakodóan, arra nem akar gondolni, hogy nem jön el az a valamikor.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Szomb. Júl. 10, 2010 3:06 pm | |
| *Bólint, hogy mind a kettőt kérheti, de amikor csak 1 kókuszgolyót kért, akkor adott neki még egy másikat is, és a meggyes piskótánál is ugyan ez volt a helyzet.*-Kérlek fogadd el.*Majd elkezdte majszolgatni a sütiket ő is.*-Egészségedre.*Mondta Katnak.*-Anyukám különleges receptje alapján készült, habár személye nem annyira különleges... Takarító, és kicsit hülye fejjel tud gondolkozni. Azért iratott a suliba, hogy egy kicsi varázsmozdulat ide, a por a kukába. Másik mozdulat, a szennyes a mosógépbe, esetleg kimossa a varázslattal. Szerinte többet kapna, mert hamarabb végezne a munkával. Az apám meg munkanélküli. Mi nem vagyunk annyira menő család, mint olyan sokan. Anyám is azzal engedett el, hogy ha nem leszek ügyes, akkor újra járom a sulit. Szerintem direkt akart velem kitolni, mert miatta hagyott el a pasim is, Michael... Szóval itt állok 16 évesen kapcsolat nélkül, itt meg nem tetszek senkinek, szerintem. Sokan mondták már, hogy csinos vagyok meg vonzó... De ezt nem azért mondom, hogy dicsekedjek vele. Egyébként te is nagyon csinios vagy.*Rámosolyog a lányra, de akkor vette észre rojtosra beszélte száját, és nem is engedte szóhoz jutni Katot, pedig szerette volna, mert érdektelen meséjével beszélt hozzá. Rex meg csak értelmetlenül nézett Milre, aki csak beszél meg beszél.*
//fagy, mert Katnak menni kell // |
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Szomb. Júl. 10, 2010 2:53 pm | |
| *Szótlanul követi a lányt. Ám az ajtóban megtorpan.*~Lazz is velem jöjjön? Kitudja hogy vélekednek egy farkasról?~*Teszi fel magának a kérdést. Végül is Rex is bemegy így ő is belép Lazzal az oldalán. Biccent a szobában tartózkodóknak.* - Sziasztok! *Hallgatagon követi Milt. A hűtőnél megáll. Nem nyúl bele, hiába kérte a lány. Hát na igen, a neveltetése. Megvárja, amíg Mil visszatér és rámutat.* - Kérhetnék kókuszgolyót és meggyes sütit? *Kérdezi megszeppenve. Ha Mil rábólint, akkor a kezébe adott tányérra 1-1 darabot rátesz. Majszolgatni kezdi lassan.* - Anyukád nagyon finomat tud sütni. *Mondja elismerően. Elég sok baj történik mostanság, talán Katnek ez a süti a nap fénypontja.* - Nagyon szépen köszönöm. *Arcára halvány mosoly ül ki. Milnek sikerült ma már párszor megmosolyogtatni a lányt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Szomb. Júl. 10, 2010 2:36 pm | |
| *Siket be Kattal a fehér toronyból, de már fáztak is és éhesek is voltak, legalább is Mil éhes és fázott. Észre sem vette Mil, hogy milyen hamar a 3. emeletre ért. Megállat aztójuk előtt, kinyitja, majd belép.*-Sziasztok!*Köszön hangosan, majd odamegy a hűtőhöz, kinyitja. Megvárja míg odaér Kat.*-Válassz! Én addig hozok kistányért.*Majd odamegy a szekrényhez, ahol a tányérokat tartják. Leemel a kistányérjai közül 2-t, majd elővesz egy kis porcukrot is, meg egy kis kést is. Ha Kat választott, átveszi a sütit, leteszi, majd vág belőle 4 darabot, ha olyan a süti. Ha kókuszgolyó, akkor csak kivesz 4-et, és rátesz a tányérra 2-2 darabot. Végül Katnek emelné a hozzá közel álló tányért, de ha ellenkezne, akkor hagyná, hagy válasszon saját maga.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Szomb. Júl. 10, 2010 1:01 pm | |
| //Sorry, most Katherine Mary Black-kel jáccok, de utánna ráérek, ha hamarabb stoppoltok le mint Liz xD Még 1x bocsy. Thx//
//Bocsi az új módosításért ,de ha minden igaz Kat feljönne. Köcc megértéseteket.// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Pént. Júl. 09, 2010 2:37 pm | |
| *Izzadtan és véresen tért vissza a csatából.*~Huh... Mázlim volt, a mérgezésre volt ellenszer...~*Kinyitja az ajtót. Nagy meglepetésére egy új tag lett a hálóban.*-Heló. Én vagyok Milena Yordana, a háló egyik lakója. Szólíts csak Milnek.-*Majd hirtelen magyarázkodásba kezd.*-Ő itt a kutyám, Rex. És hogy miért vagyok izzadt és véres? Arra könnyen választ tudok adni... Annyi, hogy voltam a harcba. Jól leizzadtam, de egy mérgezett tőr is a tarkómba talált nyugvó helyet magának. Szerencsére volt méregre varázslat.-*Majd gyorsan elrohant megfürödni, majd visszatért immáron tisztán, de még egy kicsit folyt vér a tarkójából. Elővette pálcáját.*-Suvickus-*A ruhája már nem volt véres, poros. Amikor már úgy nagyjából elmúlt a vérzés, újra varázsolt.*-Ferula-*Erre a sebhely körül kötszer lett.*-Már készen is vagyok. Valakivel egy sétára?-
//Suvickus - Tisztító-bűbáj A bűbáj segítségével "elmosogathatunk" vagy "kimoshatunk".
Ferula - Mágikus kötszer Az ige hatására megjelenik a kötszer a sérült testrész felett, majd jó szorosan rátekeredik. Nagyobb sérülések esetén hatástalan, hisz egy nyílt törés kötözés után is tovább vérzik.// |
| | | Megan Sweet Diák
Hozzászólások száma : 36 Kaszt : Üzenőláda : "Soha ne indulj el azon az úton,amelyre kényszerítenek,MINDIG A SAJÁT UTADAT JÁRD."
"Ne rágódj sokat a történteken,holnap már a múlté lesznek."
"Minden emberben benne van a gyűlölet,te próbáld meg ezt gyűlölni."
(Megan Sweet <by:me>)
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Pént. Júl. 09, 2010 8:14 am | |
| *-megörvend,hogy végre társaságra lelt.* -Sziaaaa!Megan Sweet vagyok,örülök,hogy megismertelek. | |
| | | Teodora Yana
Főkarakter : helgafarkas@hotmail.hu Hozzászólások száma : 363 Kaszt : Üzenőláda : Helló!!!Ha akarsz velem játszani,csak írj!!!Egy kis játékra bármikor kapható vagyok!!!Karim megértő,természetszerető társat keres!!!:-)
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Pént. Júl. 09, 2010 8:11 am | |
| *Ekkor Teodora lépett be,bőrönddel és táskával.A cuccait ledobta az ágyra,és végignézett a szobán.~Egyáltalán nem olyan,amilyennek képzeltem~*gondolja,és elkezdi az egyik szekrénybe pakolni a ruháit.Miután bepakolt,megpillant egy lányt,aki épp a mellette lévő ágyon ül.-Szia,Teodora Yana vagyok.Én leszek a szobatársad.*mondja,majd leül a lány mellé. | |
| | | Megan Sweet Diák
Hozzászólások száma : 36 Kaszt : Üzenőláda : "Soha ne indulj el azon az úton,amelyre kényszerítenek,MINDIG A SAJÁT UTADAT JÁRD."
"Ne rágódj sokat a történteken,holnap már a múlté lesznek."
"Minden emberben benne van a gyűlölet,te próbáld meg ezt gyűlölni."
(Megan Sweet <by:me>)
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Pént. Júl. 09, 2010 7:52 am | |
| *Már napok óta ki sem dugta az orrát a szobájából,rettenetesen félt.Még egy harcban sem vett részt,de elhatározta,hogy a következőben részt fog venni.A harcok közben remegve ült az ágyon,és körmeit rágcsálva várta,hogy mi lessz,életben marad vagy talán élete utolsó perceit éli.Elhesegette ezeket a szörnyű gondolatokat,és kikelt az ágyából,lábára húzta lila papucsát,magára vette lila selyemköntösét,és a bőröndjéhez sietett.Még mindig nem pakolt ki,ezért azt érezte,hogy már itt lenne az ideje.Kinyitotta a hatalmas bőröndot és a ruháit rálökte az ágyára.Elképedt mikor észrevette mennyi cuccot hozott magával.Kinyitotta hatalmas szekrényét és a bőröndjéből kivette az összes vállfájat.A ruhákat,felsőket,rovidújjukat,hosszúújjúkat,melegitőket ezekre helyezte.Azután elkezte a nadrágjait hajtogatni.Előszor a hosszúakkal kezte.Temérdek sok ruhája volt.Miután végzett a hosszúgatyákkal,kezdte hajtogatni a halásznadrágokat illetve a rövidnadrágokat.Aztán a tárgyakat lökte az ágyra.A ruhákkal már végzett,szerencséjére elég nagy volt a szekrény így mindent belepakolhatott.Leült az ágyra és a targyak között keresgélni kezdett.* -Hova tettem?*kétségbeesve keresgélt...miután megtalálta megkönnyebbülve dőlt hátra az ágyában.Gyorsan elpakolta a dolgait,mindennek megtalálta a helyét.Miután mindent elpakolt,a szekrénye elé állt.Kinyitotta és gondolkozni kezdett.Nem tudta mit vegyen fel.Végül a fekete tréningnadrágját és a hozzátartozó melegÍtőt vette fel.Alá pedig egy fehér fekete flitterekkel díszitett pólót kapott magára.Elővette a sminkkészletét és kivett belőle egy fekete szemhéjtust és egy fehér szemhéjpúdert.Gyorsan kisminkelte magát aztán várta,hogy valaki belépjen az ajtón,és legyen társasága.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Csüt. Júl. 08, 2010 3:35 pm | |
| *Furán érzi magát, hogy nincsenek itt hálótársai. Csak ő csinál mindent itt. Levitte Rexet sétálni. Amikor végzett, elment fürödni, végül amit kitűzött papírt elveszi onnan, mert ha már ez előtt nem olvasták volna el, akkor mikor? Végül úgy gondolta, le megy egy kicsit, egy fél órácskát eddzeni, hisz formában kell legyen. Ebbe mostmár az íj-nyíl is benne volt. Végül feljött, keresett valami ruhát, miinden ruhájánál varázsolt.*-Leperex-*Erre a ruhák víztaszítóak lettek.*-Volate e stenderya-*A ruhát az ablak felé emeli, hogy megnézze, milyen állapotú. Ha a ruha piszkos, további varázslatba kezd.*-Suvickus-*Ha van rajta valami szösz megint varázsol.*-Volate e stenderya-*Ezzel a szöszöket meg a minden féle dolgokat eltűntette.*-Meg is vagyok.-*Majd magára veszi a ruhákat.*-Irány a harc!-
//Leperex A bűbáj hatására a választott tárgy víztaszítóvá válik. Innentől hiába locsoljuk le, akárcsak az alma lepergeti magáról a nedvességet, és nem issza be.
Suvickus - Tisztító-bűbáj A bűbáj segítségével "elmosogathatunk" vagy "kimoshatunk".
Volate e stenderya Az ige segítségével tárgyakat mozgathatunk a levegőben// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Csüt. Júl. 08, 2010 9:17 am | |
| *Amikor hazaért, Rexet agyonölelgette, megetette, majd lekussat az ágyba. Felkelt a nap. Felkel. Elmegy fürödni, rendberakja izzadtságos haját, így azt is megmossa. Beszráítja, belövi a séróját, majd rohan vissza szobájába. Ott átöltözik, majd elővesz egy kis jegyzetlapot.*
Kedves Anya és Apa!
Mit szóltok hozzá? Majdnem meghaltam.
~Áh! Rögtön ilyesszem meg őket?~*Majd összegyűri a papírt és a kukába dobja. Elővesz egy másik jegyzetlapot.*
Kedves anya és Apa!
A tegnapi(07.07) nap nem volt túl jó... De kezdem is a beszámolóval. az 1. napomon (07.06.) amikor beléphettem az iskolába, allidon szakra adtak be. Ez jó? Még rgyszer sem voltam tanórán. De viszont! Találkoztam egy tök ari lánnyal is, ő bevezett az átmeneti hálómba. Utánna jött a barátnője is, vele is nagyon elvoltunk. Az első lány neve Lizbeth, Liz, a másik neve Rosemary, Rose. Végül a Mileből lett a suliba egy új becenevem, Mil. Nekem ez is nagyon tetszik. Talán átállok Mileről Milre. Mit szóltok? Utánna kipakolásztam az ágyba a cuccaim, de már rögtön mentünk Lizzel sétálni. Másnap(07.07.) Rose azzal fogad a szobámba megelpve, hogy keresnek nekem új szobát. Boldogan követtem. Azt hittem valami eléggé ari állatos szobába tesznek, de abból végül az Imátkozó sáska háló lett. Nem nagyon bántam, mert álmom teljesült. Elmentünk még Roseval az erkélyre. Gyönyörű volt a kilátás... Ha nem hiszed, egyszer lerajzolom neked. Aztán ott jött egy levél nekem. Michael küldte. Nagyon kiábrándított. Talált magának vmi csajt helyetettem. Utánna megtudtam, harc lesz. Tudtam, ott a helyem. Rögtön a hálómba is rohantam. Véleteln belerúgtam a tásákámba, és egy kiskutya volt benne... Egy német juhász. Te engedted meg Henenának ,hogy tegye bele?! Végül is küldtem a levélhez mellékletet, egy rajzot Rexről... Ömm... A kutyust Rexnek neveztem el... Szóval azt add neki kérlek oda, ha összefutsz vele! Levittem Rexet az Allidon főhadiszállásra. Ott találkoztunk Lizzel. De kicsi a Nezabar, gondoltam magamban. Végül iderült, neki is van egy cicája. Aztán mind a ketten végül hazamentünk. Nem bírtuk kötél idegekkel. Csak 2 óra volt a harcig. Én eddzettem, amíg ki nem merültem. Átöltöztem, zuhanyoztam, végul aludtam fél órát, ahogy mindig ti mondtátok nekem. Ha valami fontos lesz az életben, aludj előtte legalább fél órát. Majd majdnem elkéstem, mert Rextől elbúcsúztam, megetettem, ha véletlenül nem tértem volna vissza. Először megremegett a föld, majd szörnyek lepték el az udvart. Az egyik legszebb építményt, a Fehér tornyot rombolta egy nem evilági lény. Végül csak harc volt. Elrabolták Lizt és Roset! Kényszerítette, hogy álljanak át a rossz oldalra, de Liz megmentette mindkettőjöket. Kimenekültek, én pedig pár harciütéssel egy szörnyet kivégeztem... Semmi bajom nem esett. Rexet agyonsimogattam, boldog volt. A hálótársaim nem tűntek elő sajna, de még egyszer sem láttam őket... Csak remélni tudom jó lesz. Szeretnék még egy pasit is, de nem tudom mikor lesz erre esélyem, vagy lehetőségem. Talán majd az egyik tanórán. Ma, (06.08.) gyorsan lefürödtem
*Csak ennyi fért egy kis jegyzeteslapra, pedig nagyon kicsi betűvel írt. Elővett egy újat, az 1. lap aljára ráírta:1. Végü lelővett egy újat, és ott folytatta.*
és átöltöztem, de legfőbbképp hajat is mostam. Végül most itt ülök egy széken, írom a levelet nektek, és most álaltira korog a gyomrom. Még nem is reggeliztem... Ja, és ma is lesz harc, ott is ott leszek!
Sziasztok! Üdvözlettel: Milena Yordana (Mil), a lányotok. (7.08.)
-Huhh, ez hosszú volt.-*Elővesz egy borítékot, majd beleteszi szépen mind a két jegyzetlapot, hozzá hajtogatja óvatosan Rex képét is. Majd odarohan a hűtőhöz, megmelegíti a fél hotdogját, majd azt mind be is vágja, a polcról leveszi a poharát, abba tölt viszet, majd az otthonról hozott málnaszörpöt kever bele. Azt megissza hozzá, majd lefekszik a földre, és Rexel mókázik.*-Te, Rex, nem akarsz sétálni? Talán lesz lennt egy jó haver.-*Majd már mentek is sétálni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Szer. Júl. 07, 2010 3:46 pm | |
| *Az álma nem túl fényes. Azt álmodja, hogy ő meghal vmi méreg miatt de az a csatatéren hat, amit a büfében vett meg. Rex elszalad az erkélyre, onnan ugrik ki, mert ott biztonságos. Onnan rögtön elohan az udvarra, de már késő volt neki. A gazdija, Mil meghalt. Szomorúan nyaldosta Rex szeretett gazdija arcát, de az egyik ellenség Rexet vmi fájdalommentes fegyverrel lelövi. A harctér véres, és csak 2 áldozat lett. Erre felriad Mil, nem tud aludni. Rex odarohan gazdájához, és még Mil jól megszeretgeti. Végül Mil felkel, és kinyitja az ablakot, hagy szellőzzön át a szoba, majd átmegy a baj szobába is, ott is kiszellőztet. Majd amikor úgy érzi kellemesen hideg idő van bezárja mind a két szobába az ablakot. Pont ekkor csörgött az ébresztő órája is. Leállítja, majd elbúcsúzik Rextől, és szalad is az udvarra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Szer. Júl. 07, 2010 2:59 pm | |
| *Hazaértek Rexszel.*-Ugye milyen jó volt a séta? Ugyeee?-*Mondta nagyon barátságosan, közben megdögönyözi.*-Rex! Ide kikíszítek kaját, ha nem térnék többé vissza, amibe nem is jó belegondolni. Oké? Szeretlek kiskutyám.-*Majd a guggoló Milre ugrik kicsi testével Rex is, úgy nyaldossa agyon Milt. Egyszer azonban Mil feláll.*-Rex... Gyakorolnom kell.-*Majd elmegy a bal oldali szobába, ott úgysem fogják zavarni gyakorlás közben. Amikor odaért, kicsit bemelegített, majd kezdte a 7 éves harctanulását előről. Először fél percig kézen állt, utánna fél percig kézen állva forgott, majd fél percig bal kézzel csinálta csak a kézenállást, utánna ugyan ezt jobbal is megtette. Lement 5x spárgába, 5x hídba, majd csilát 10 előre szaltót, majd 10 hátra szaltót. Utánna még megtette kedvenc harclépését, ami annyi, hogy felugrik, előredől ugrsá közben, kézen áll, majd a két levegőben lévő lábát spárgába teszi, így fájdalmat okozva ellenségének. Ezen felül csinált 5x sima cigánykereket, 5x egy kezes cigánykereket, ebből az első 5 volt bal, a másik 5 jobbos. Végül úgy érezte a szaladgálás elég volt neki lennt, így nem futott még sokat, csak a szoba körül 5 kört. Végül nagy fáradtan, de visszamegy a jobb szobába, ott végzi el dolgát. Amikor odaért, elment lefürödni, utánna amikor visszajött, akkor felvette a fejpántját, ami véd az izzadás ellen, de ha valaki a fejére támadna nem fájna annyira, és esetleg csak lila folt lenne ott. Haját összekötötte, fufruját oldalra lökte, majd felvette az egyik nem annyira jó passzban lévő ruháját. Majd visszament kicsit Rexhez, megsimagatta, megpaskolta oldalát, meg is dögönyözte, utánna bepakolta kajáit a hűtőbe, és rgy kis otthonról hozott krémes sütit megevett, majd elkezdett írogatni egy kis jegyzettömbre.*
Kedves lakótársaim!
Nem tudom e pillanatban, amikor írom e üzenetet, hogy mentek-e a harcba. Én megyek. Ha véletlenül nem élném túl, akkor sajánlom, mert nem ismerhettelek meg benneteket, ha meg túlélem, csak nem tudok hazamenni, segítsetek rajtam!
Üdv:Új lakótársatok, Milena Yordana
Ui.:A kuyta az enyém, Rex! Ha nem jövök haza, adjátok Liznek!
*Végül kiteszi vmi látható helyre, és lepihen kicsit aludni. Felhúzza ébresztőjét 17:50-re, hogy még épphogy odaérjen a harcra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Szer. Júl. 07, 2010 2:08 pm | |
| -Gyere Rex, sétáljunk egy kicsit!-*Rex boldogan követte Milt egy sétára.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Szer. Júl. 07, 2010 1:05 pm | |
| *Amikor felérkezett az erkélyről, elkezd pakolni. Minden ruhát be a szerkényre, az ágy felett lévő polcra a könyveket, tankönveket, a kis szerkényébe belűre a nyithatóba a fürdőruhát, meg minden tiszátlkodási cuccot, piperecuccot, meg az egészségügyi cuccokat is beleértve. Ez az alsó polc a kis szeklénybe. A felső polcra tette az 5 üres 300 lapos könyvet, a rajzait, az üres lapokat, a jegyzettömbjét, a levélpapírjait és borítékait, mert megígérte anyjána,k, hogy majd néha ír nekik levelet. Még hozzá tette a tolltartóját is a felső polcra. A kis éjjeliszekrény magasságú polc tetejére tette az ébresztő óráját.*-Voilá, kész is vagyok. És csak 2 órába tellt mire minden szétpakoltam.-*Majd odaül Zorro plüsscicája mellé, és simogatja.*-Bárcsak élnél, Zorro... Talán ha tanulok valami olyan varázslatot, amivel az élettelen dolgokat lehet élővé varázsolni, először valami haszontalan tárggyal kezdenék kísérletezni, utánna rajtad próbálnám ki.-*Majd véletlenül belerúgott a táskája első zsebébe, de elkeztett nyüszíteni.*Ez meg mi a szösz?!-*Lehajolt táskájához, kinyitotta a zsebet. Egy német juhászköszök volt benne valami csinos kis dobozba. Pont elfért a táskájának az első zsebébe, mert az szép, tágas. A doboz tetjére ez volt írva:"Milena Yordananak Helena Fhaunktól"*~Ki lehet az a Helene Fhaunk?~*De végül beugrott neki.*~Megvan! A régi sulimba a legjobb barátnőm volt. Kár, én nem adhattam neki semmi búcsúajándékot, de ő egy német juhásszal ajándékozott meg engem. Jajj, csak ki ne derüljön, mert engem lefejeznek! Úgy tudom kutyát nem lehet behozni a suliba!~*Még megsimogatta kiskedvencét, majd visszatette a lyukacsos doboztetőt a kutyájára, majd az ágya alá tette, ő maga pedig az ágyra feküdt.*~Mi legyen a neve? Legyen Rex!~*Majd elővett egy üres rajzlapot, és lerajzoltaa az új jövevényét. Végül úgy döntött, hogy Rexet elengedi, hagy nézzen szét.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Szer. Júl. 07, 2010 11:02 am | |
| ~De szép lehet ott a kilátás...~*Majd végül észhez kap, hogy még beszéltek hozzá.*-Nem, nem. Menjünk csak az erkélyre. Még sohasem voltam ott.-*Majd még gyorsan elővesz egy poharat a táskájából, iszik kis csapvizet, majd elmossa a poharat, visszarakja a táskájába.*-Gyerünk akkor, én készen állok!- |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Szer. Júl. 07, 2010 10:34 am | |
| -Mit szólnál, ha kimennénk az erkélyre? A szabadban van, de mégsem lent, és valamivel biztonságosabb, mint máshol kint. *Néz rá, és felvidul.* - De amerre menni szeretnél. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló Szer. Júl. 07, 2010 10:29 am | |
| *Még ránézett Rosera.*-Szívesen megyek. Te hová mennél?-*Majd felállt az ágyról, nyújtózkodott egyet, betette gyorsan a hűtőbe hotdogját, majd odament Rosehoz.*-Itt vagyok!- |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Imádkozó sáska háló | |
| |
| | | | Imádkozó sáska háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |