Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Jegesmedve háló Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Jegesmedve háló Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Jegesmedve háló Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Jegesmedve háló Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Jegesmedve háló Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Jegesmedve háló Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Jegesmedve háló Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Jegesmedve háló Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Jegesmedve háló Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Jegesmedve háló I_vote_lcapJegesmedve háló I_voting_barJegesmedve háló I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Jegesmedve háló I_vote_lcapJegesmedve háló I_voting_barJegesmedve háló I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Jegesmedve háló

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Nargile Ljubjana
Diák
Nargile Ljubjana

Főkarakter : angell__xd@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1221
Kaszt : Jegesmedve háló Auror
Üzenőláda : Utálom az összes buszt, metrót, vonatot, villamost, kocsit, mindent, ami elvisz a barátaimtól, vagy elviszi a barátaim.
És mérhetetlenül szeretem azokat, amik odavisznek hozzájuk.

Jegesmedve háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jegesmedve háló   Jegesmedve háló Icon_minitimeKedd Aug. 04, 2009 2:43 pm

*Nem hallja meg,csak amit meg akar hallani,és ez az,hogy nem kell tovább élveznie a társaságát a lánynak.* ~Sokat kell még tanulnia...~ *Gondolja,de még mindig nem néz rá Kazakovára,csak elegánsan megfordul és még félvállról odaveti..* -..Jó szórakozást a Nezabarban. *Nem gúnyosan,nem jószándékkal,teljesen üres hangon mondja ésmégis,valamiért megereszt egy félmosolyt,de ezt már Anna nem láthatja.Így hát amilyen könnyen jött,úgy mentés arra gondol,uigazán megérdemel ezekután egy vajsört az énekes halottban.*
Vissza az elejére Go down
Anna Kazakova-archN
Diák
Anna Kazakova-archN

Hozzászólások száma : 11
Kaszt : Jegesmedve háló Jos

Jegesmedve háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jegesmedve háló   Jegesmedve háló Icon_minitimeKedd Aug. 04, 2009 2:31 pm

*A szobás megjegyzésre a lány csak egy gúnyos félmosolyt ereszt meg.* - Tudod a kreativitás nem minden. *mondja, visszaemlékezve házi tanítója szavaira, amikor nem igazán értett egyet vele. Aztán jól meg is járta.* - Szóval direkt húztad az időmet... Szép kis kifogás gratulálok. Én se tudtam volna jobbat.*mondja gúnyosan, majd leül arra az ágyra, amelyikre a preketus lerakta a bőröndjét.* - Nem szándékoztam este tíz óra után kint mászkálni...*mondja egy vállrántással, amikor Nargile elkezdi a szabályokat sorolni.* - Szerintem inkább te nézel ki úgy, mint aki az ereit szeretné felvágni és nem én.*mondja élesen, és szúrós szemekkel végigméri a lányt. Aztán az étkezős mondatra már nem is mondd semmit.* - Ezzel az öltözékkel most csak téged tiszteltelek meg.*mondja gúnyosan, jelezvén hogy nem szándékozik a programokra edzőcipőben és farmernadrágban menni.* - Cöh... nem is tudom ki felejtette lent a kulcsot.*mondja a kulcsra pillantva, mikor Nargile azt mondja neki, hogy jobb ha vigyáz rá.* - Kösz, de egyedül is boldogulok.*mondja, majd ránéz a lányra olyan "Húzzál már innen" szintű nézéssel, ám valószínűsíti hogy a lány ígyis-úgyis távozni fog.*
Nargile Ljubjana
Diák
Nargile Ljubjana

Üzenőláda : Utálom az összes buszt, metrót, vonatot, villamost, kocsit, mindent, ami elvisz a barátaimtól, vagy elviszi a barátaim.

Jegesmedve háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jegesmedve háló   Jegesmedve háló Icon_minitimeKedd Aug. 04, 2009 2:19 pm

*Csak hallgatja a másik rinylását,de egyenlőre nem szól be neki.Nem megy fejjel a falnak.* -Tudod vannak kreatív embereke,akik nem intézik el annyival hogy Szoba',szoba2,satöbbi. *Mondja teljesen üres hangon.Nem gúnyosan,de érzi,hogy egy ksi dühöt mégis kifog váltani a másikból.Bár lehet,hogy téves a megérzése.MAjd amikor a kulcs miatt támad a másik lány,már egy gúnyos félmosoly kíséetében válaszol.* -Nem feleljtettem el,direkt húztam az idődet. *Azzal megvárj amíg a lány kibáméskodja amgát,ő addig az ablakot figyeli.MAjd mikor Kazakova kisasszony teintete rá szegeződik sóhajt egyet és beszélni kezd.* -Az iskolát démonk őrzik.Este 10 után csak itt,a társalgóban,illetve az énekes halott fogadóban tartózkodhatsz,kivéve persze ha szeretnél egy csípős kis büntetőmunkát.*MAgában elvigyorodik,ahogy elképzeli hogy Anna takarítja a földszintet.Aztán folytatja.* -Lehetőleg ne itt vágd fel az ereidet.Inkább sírj egyet otthon.Hdd el,kevesebb támadás fog érni.Az étkezőbe szabadon mehetsz,de melegkajázt csak az ott kitett időopontokban fogsz kapni. ~Bár azért,így is megfelelő a koszt.~ -ÉS még valami:szakos programokra vagy iskolai rendezvényekre ilyen cuccban nem jövünk.Kicsit jobban kicsípjük magunkat és szakszínekbe öltözünk. *Mondja,majd megint elfordítja a tekintetét.Befejezte.Sóhajt egyet,aztán a kulcsot a mllette lévő kis éjjeliszekrényre dobja egy laza,hűvös mozdulattal.* -Jobb ha vigyázol rá,nincs belőle sok. *Mondja de még mindig nem néz rá.Aztán felteszi az utolsó kérdsét,amit kötelessége felaknia.* -Körbevezesselek,vagy rájössz mindenre magadól is? *És őszintén örülne,ha Anna inkább a második verziót jelölné meg.*
Anna Kazakova-archN
Diák
Anna Kazakova-archN

Jegesmedve háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jegesmedve háló   Jegesmedve háló Icon_minitimeKedd Aug. 04, 2009 1:57 pm

*Amikor a lány visszajön, és int Annának hogy kövesse, az engedelmeskedik, és követi Nargile-t, míg oda nem érnek a hálóhoz.* - Jegesmedve háló? Te jó ég milyen hülye neve van. Miért kell állatokról elnevezni a szobákat?*kérdezi a lány szemforgatva, aztán amikor meglátja, hogy Nargile előveszi a zsebéből a kulcsot hirtelen világos lesz neki, hogy miért is ment vissza.* - Képes voltál lent felejteni a kulcsot? Gratulálok!*mondja gúnytól csöpögő hangon, aztán belépnek a szobába, és a lány körülnéz. Kicsit megáll bámészkodni, mert ekkora szobát még nem igazán látott, aztán tekintetét a prekektus lányra szegezi.*
Nargile Ljubjana
Diák
Nargile Ljubjana

Jegesmedve háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jegesmedve háló   Jegesmedve háló Icon_minitimeKedd Aug. 04, 2009 1:50 pm

*Még hallja,ahogyan a másik azt mondja:megvárlak.* ~Úgyse tudsz mit csinálni.~ *Gndolja,aztán leér,elintézi amit kell,és már robog is vissza fölfelé.Ha valaki elsőre ránéz,semmilyen változást nem észlel,nem liheg,pedig futott,nincs rajta semmi plusz.Kivéve a zsebe.Kidudorodik,pedig eddig nem volt így de ez annyira csekélység,hogy nem valszínű,hogy bárkinek is föltűnne.Mikor visszaér,csak int a lánynak,hogy kövesse,végigmennek a folyosón és ljól láthatóan ki van írva:Jegesmedve háló.Belenyúl a zsebébe,abba,amelyik kidudorodik,kiveszi belőle a kulcsot,kinyitja az ajtót és szélesre tárja.Odabent enyhe kupi van,de azért hangulatos kis szoba.Egyenként szépen beparancsolja a lebegő csomagoat az egyetlen üres ágy mellé,majdfinom,kecses,ám határozott mozdulattal lehelyezi őket.* -Ez lesz a szobád. *Mondja hideg hangon,semmilyen érzelme nem ükrözve.Hagyja,hogy Anna egy kicsit ámuljon-bámuljon,aztán majd elmondja neki a legfontosabbakat.*
Anna Kazakova-archN
Diák
Anna Kazakova-archN

Jegesmedve háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jegesmedve háló   Jegesmedve háló Icon_minitimeKedd Aug. 04, 2009 1:39 pm

*Anna látja, hogy szaktársa elmosolyodik, és valamilyen szinten örül is ennek a gesztusnak, de ezt a világért nem vallaná be senkinek. Ő nem mosolyog, csak mereven bámul maga elé.* - Akkor jó. Nekem biztos jobban fog menni..*mondja, azért, hogy leleplezze mennyire csodálja a lány varázslatát.* - Persze. Menj csak. Megvárlak.*mondja a lány, majd leül a lépcsőre, és úgy várja, amíg a prefektus kisasszony visszajön.*
Nargile Ljubjana
Diák
Nargile Ljubjana

Jegesmedve háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jegesmedve háló   Jegesmedve háló Icon_minitimeKedd Aug. 04, 2009 1:25 pm

*Nem túl beszédes egyed egyik sem,viszont Anna most mintha picit elbámult volna és megeredt a nyelve.De elhet hogy ez csak "szaktársi szeretet."Amin már elgondolkozott párszor.Valahogy az ember érzi ha ott van ahol lennie kell.* ~Pff és nem olyan nyomorék mint az a tegnapi sírdogáls hülyegyerk aki elvileg deridionos..~ *Szánalamt érez iráta,meg DAnail Andrei iránt,hoy vele kell küszködnie,bár nem mintha sajnálná.Megérdemli a kis bunkó.Ám visszaérve Annához,a csodálkozásra mégis elmosolyodik,és eddig ez a legőszintébb érzelem amit Anna láthat rjta.* -Hát,valami ilyesmit. *Válaszol arra kérdésre,hogy ő is ilyeneket fog e tanulni.Majd mikor már majdnem elérik a hálót eszébe jut valami.* ~Ó,hogy én mekkora barom vagyok!~ -Megbocsátasz?LEnt felejtettem valamit.Egy perc és jövök. *Azzal a választ meg sem várva bár rbog is le a lépcsőn mint a szélvihar miközben legszívesebben sorozatos Avada Kedavrákat küldene magára..*
Anna Kazakova-archN
Diák
Anna Kazakova-archN

Jegesmedve háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jegesmedve háló   Jegesmedve háló Icon_minitimeKedd Aug. 04, 2009 1:12 pm

*Anna sétál Nargile-lel a lépcsőn, és már majdnem a szobában vannak, amikor Anna megáll ugyanis meglátja a repülő bőröndöket.* - Wow. Köszi.*mondja a lány, amikor felnéz a bőröndökre.* - Én is fogok ilyeneket tanulni?*kérdezi, elvégre még sosem volt mágusiskolában. Most egészen kedves a prefektus lánnyal, elvégre az segít neki. Akkor mért kéne bunkóznia?*
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Jegesmedve háló Nincskaszt

Jegesmedve háló Empty
TémanyitásTárgy: Jegesmedve háló   Jegesmedve háló Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 6:16 pm

Ez egy üres háló.
Ajánlott tartalom

Jegesmedve háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jegesmedve háló   Jegesmedve háló Icon_minitime

Jegesmedve háló
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Harmadik emelet-
Ugrás: