Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Fekete özvegy háló | |
|
+20Miley Hortingberg Toportyán Zakariás Laura Wylee Meriel Ravenwood Valeriel Ravenwood Hallbjörn B. Laxness Leona Arts Lola Lois Burn Senna Marsine - archiv Andrey Bogdan Hunyadvári Szevér Rowan Stanford - archiv Maria Love Samantha Troops Nathaniel Ravenwood Jack Darkfield Blanche Ravenwood-archiv Caroline Nelson - archiv Samuel J. Colwell Kalandmester 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Fekete özvegy háló Vas. Júl. 12, 2009 6:19 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal:1. Cecile Mignonette 2. Speranza di Bagliore 3. Thalia Lester 4. Ariana HooperA szoba lakói - bal oldal:1. Eryn Souza2. Elizabeth Mary Bennet3. Miley Hortingberg4. Maria Love | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Szer. Ápr. 14, 2010 7:15 pm | |
| *A mosoly konkrétan belefagyasztja a szót néhány pillanatig, és szép nagyokat pislog, de aztán meglódul a nyelve, és előadja a fentebb említett mondatokat. Mivel Jack a behívást meg sem várva besétál, kikerülve az ajtófélfának támaszkodó lányt - pedig Ariana szánt szándékkal nem hívta be -, amaz csak a szemeit forgatja, és becsukja az ajtót, majd letelepszik az ágyra.* - Szokásosan. Olvasgatok... *Felemeli az ágyról a Fullmetal Alchemist mangát, szemléltetve, hogy mit.* - Meg ilyenek. Jah, meg igyekszem figyelmen kívül hagyni a kezed. *Itt egy szúrós pillantással jutalmazza a bábozást, aztán a papírgalacsinokra felvonja a szemöldökét.* ~ Egészen biztos, hogy Amortentiát ivott, és nem valami vészesen IQ-csökkentő bájitalt? - A kettő nem egyezik meg? - Tudod, hogy értem. Akkor is IQ-csökkent volt, mikor Rusetbe zúgott bele, de akkor a szerelméről áradozott, virágot szedett neki, meg mittudomén, de vele kapcsolatos dolgokat csinált, nem papírgalacsint hajigált. ~ *Odron szavaira elmosolyodik, és mikor az ocelot hozzádörgölőzik, akkor csakazértis alapon megsimogatja az állatot.* - Nemrég beszéltem Shiro-val. Végre valahára, mert már régen láttam. *A mondatot lehet érteni úgyis, hogy még a "mi újság" témakörhöz kapcsolódik, de akár Odron morgására is lehet válasz. Felvonja a szemöldökét, mikor reménye furcsa módon mégiscsak valóra válik, és hátradől, hátát a falnak támasztva.* - Áhá. Szar ügynek szar, az egyszer biztos, de ha ennyire szerelmes vagy, nem igazán értem a "kit izgat" részt a mondatodban. Egyébként... inkább te mesélj. Mi fogott meg annyira az unokatestvéremben, hogy így hirtelen és egycsapásra és váratlanul fülig beleszerettél? Tényleg érdekel, mert nekem valahogy tizenöt év alatt nem sikerült ilyet találnom. |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Szer. Ápr. 14, 2010 7:06 pm | |
| *Amikor kinyitják az ajtót, majd köszönnek neki, akkor egy minimum Signal reklámba illő mosolyt villant be.* -Hello-hello Tennyo! Na mi a pálya kicsi lány? Hogy mennek feléd a dolgok? *és már ajtón belül is van, jelenelg nem éppen törődve az illemmel, vagy bármi ehhez hasonlóval. Besétál a szobába, és a lány szavait hallgatva csak egyik kezével báboz, azzal utánozza, ahogyan Ariana beszél. Lehuppan az egyik ágyra, amit éppen talál magának, miközben sétája alatt felkapott egy adagnyi papírgalacsint az egyik íróasztalról, és azzal kezd el dobálózni, miközben szétvetett lábakkal huppan le az ágyra, és úgy figyelget Ariana felé, fél szemmel. Az ocelot besétál mögötte, halk sóhajjal.* -Gondolom sejted. *morogja kissé bosszúsan, majd emgrázza magát, finoman hozzádörgölőzik Arianához, mire Jack egy kissé összerezzen, és a fejére ejti a fel-feldobott galacsint.* -Ha befejezted, akkor akár mesélhetnél is. régen láttalak. Nem mellesleg.. Sam szerintem valóban a Fehér Cápa körül lebzsel, de kit izgat? Én most azért jöttem, hogy veled trécseljek egy sort! *dobja az egyik galacsint nevetve a lány felé, majd nagyot nyújtózik, és végignyúlik az ágyon.* -Szar ügy ez a szerelem, mi? *sóhajt fel, majd kezeit a feje alá teszi, tarkóján kulcsolva sösze, cipőjét lerúgja, és felhúzza egyik lábát, másikat csak felteszi az ágyra, néhány nagy, szerelmetes sóhajjal.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Szer. Ápr. 14, 2010 7:01 pm | |
| *Az ágyon heverészik, mondhatni békésen. Az óráról már visszaért, Becca még nem, Samanthát meg már egy jó ideje nem látta, így hát... Mariával nem túl szoros a kapcsolatuk, de ha már itt tartunk, a másik allidonos sincs a szobában, így egyedül fekszik az ágyon, és merül bele a Promised Day történéseibe. Mikor valaki kopog, akkor sóhajtva feltápászkodik, nyújtózik, majd kinyitja az ajtót. Jack láttán eléggé vegyes érzelmek kezdenek el kavarogni benne. Egyrészt remény, hogy a fiú netán őt keresi, mert hiányzott, és látni akarta, vagy valami... másrészt a csalódottság, netán irigység, bosszankodás, tehetetlenség, mert nem, ez egyáltalán nem így van, a szavak Samanthára illenek.* - Oh... heló, Kuro. Ha Sam-et keresed, akkor totál rossz helyen jársz... *Tekintete megakad a fiú pólóján. Felvonja a szemöldökét, megakad egy pillanatra, majd megrázza a fejét, és felnéz a fiúra. Dacosan folytatja. Nem, nem helyesli ezt az egészet, még ha ő nem is fogja kereken a fiú szemébe mondani, hogy márpedig Amortentiát ivott, és mekkora idióta, hogy már megint hagyta magát átverni ezzel, harmadszor. Nem, azt majd jövő héten kapja meg, vagy hétvégén valamikor.* - ... ugyanis napok óta színét is alig láttam, a szobába nem jár vissza, gondolom engem kerül. Szerintem még a fehér cápában is hamarabb találod meg, mint itt. De ha hagynál neki üzenetet... *Felsóhajt, és nekidől az ajtófélfának. Kicsit még mindig reménykedik, hogy talán Jack egyenesen megsértődik, hogy ilyet feltételez, hiszen a fiú Őt kereste, nem Sam-et... de hát erre jelenleg elég kicsi az esély.* |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Szer. Ápr. 14, 2010 6:39 pm | |
| *Hosszú, huzamosabb idejű morgás halaltszódik, majd egyre inkább erősödik, ahogyan közeledik a Feketeözvegy hálóhoz. A fiú éppen egy levelet szorongat a kezében, a magas, karcsú, jóképű fiatal, akin most is az Eternal Love-os pólója van, amin egy homoki macska van, Sam jelképe, a fiú számára legalábbis. Az ocelot lefékez az előbb is megemlített szoba előtt, majd megállva felpillant Jackre, aki továbbra is csak dúdolgat, miközben a levelet szorongatja, erőteljesen ráncolt homlokkal.* -Csak tudnám, mire jó mindez.. Nem hittem volna, hogy ilyen hőskölteményeket fogsz valaha is bárkihez írni.. Főleg nem ehhez.. *morogja az ocelot, mire a fiú csak megvillantja a szemeit, bár inkább morcosan, mint gonoszul.* -Neki! *hangsúlyozza ki, majd felszegi a fejét.* -Close your eyes, gimmi your hand.. darling.. *nekelget a fiú, majd nyújtózik egy nagyot, összegyűri a levelet, zsebrevágja, aztán kicsit megmozgatja az izmait, és már éppen kopogna be, amikor az ocelot diegesen csapkod egy keveset farkával, mintha csak kopogna, és azt is teszi. Bekopog, aztán meglátják, ki nyitja ki az ajtót. Jack tartása lezser, laza, flegma, kissé görnyed, kezeit szebrevágja, és halkan dúdolva-fütyörészve várja az ajtónyitást.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 4:01 pm | |
| *Chris szavaira felemeli a kezét, és erősen a fiú vállába boxol.* - Ne mondj ilyet... Te... Te... *Lehajtja a fejét, remegő keze pedig végigszánkázik Chris mellkasán, majd végül a fiú kezénél állapodik meg. Összefűzi az ujjaikat, és csak némán néz lefelé, hallgatva Chris szavait, a száját összeszorítva. Csak bólint arra, hogy hétvégén menjen fenékbebillenteni, majd elengedi Christ, és hagyja felállni, de a fejét nem emeli fel. Úgy marad, csak az ujjakat hagyja kicsusszani az övéi közül, de egyébként nem mozdul meg.* - Szia. *Suttogja halkan, és Chris csak úgy tudja megölelni, hogy Ari az ágyon ül, mert a lány nem áll fel, de azért az ölelést persze viszonozza, aztán visszadől az ágyra. Pereus viszonozza a pofont, majd ő is visszaugrik a helyére, és összegömbölyödik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 3:53 pm | |
| - Mert én nem? *Kérdi csöndesen Aritól, mélyen a szemeibe nézve. Nem sok mindent érthet kívülálló a beszélgetésből, de... a lány befejezetlen mondatára válaszol.* - Persze, a mentőakciók más helyzetet képviselnek, de... akkor is. Már én is. Jana is. *Mondja halkan, majd vadul megrázza a fejét.* - Nemnem. Pénteken ott ülök mellette. Azt javaslom, várj ezzel hétvégéig, akkor már társaságbíró/fenékbillentéstűrő állapotban lesz. Legalábbis abba pofozom. *Bólogat, majd feláll, zsebre téve kezeit, persze tőrét már egy ideje elrakta.* - Azt hiszem, most megyek, mielőtt esetlegesen a drága rokonod megjelenik, és olyasmit teszek, amiért péntekig Jack nagyon haragudna rám. Szia, Tennyo. Majd még találkozunk. *Mosolyog, megöleli búcsúzóul barátját, Lilith még lekever kettőt Pereusnak, majd távoznak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 3:41 pm | |
| - Én elhiszem. Ismerlek. Meg különben is... felkészült a következményekre? Egy frászt! Itt nem is csak rólad van szó, vagy rólam, hanem eleve Jack, aki elszenvedi ezt az egészet. Jack már... *Lenyeli a mondat végét, ami kis híján kibukik belőle. Behunyja a szemét, és felsóhajt, de látszik, hogy el is sápad valamennyire. Rejtély, hogy akarta befejezni a mondatot, de nem véletlenül nem mondja ki Chris előtt, az biztos.* - Mindegy. Nem, ezt... Ezt nem. *Megrázza a fejét, majd sóhajva közelebb bújik Chrishez.* - Őt is fenékbe fogom billenteni, legkésőbb péntek délután. De ez az egész... hogy lehetnek ennyire hülye emberek, és miért az én rokonaim? *Mormogva beszél, Chris vállába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 3:25 pm | |
| - Azt mondja, felkészült a következményekre. És itt téved. *Kihúzza magát, szemei megvillannak.* - Mert rám nem készült fel. Fogalma sincs, mire vagyok képes. Bár amiatt a jobbegyenes miatt alighanem bunkó taplónak néz, de kétlem, hogy megfordul a fejében, hogy több mindenre is képes lennék. Pedig nagyon is. *Bólint komolyan, és igen, kétség sem fér hozzá. Ha Samantha még ennél jobban is elveti a sulykot, akkor már jobb, ha most kibéreli a sírhelyét.* - Azért remélem nem kerül rá sor. Nem akarom, hogy Jack még rosszabbul legyen. És ki tudja, két adag Amortentia, ilyen közel egymáshoz mit váltana ki belőle. *A következő szavakra keserűen felkacag.* - Ne nekem mondd, őt billentsd fenékbe. *És ami azt illeti... Samantha feliratkozott arra a listára Chris részéről, amin eddig egyes-egyedül Zachary Strife volt... a Chris által gyűlölt személyek listájára.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 3:17 pm | |
| - Hihetetlen... És pont az én unokatestvérem... Kitagadom... *Elhúzza a száját, és morogva gyűrögeti a pólója alját.* - Ruset volt eddig a legdurvább, az mindent vitt. Nálatok már kissé enyhébb volt, már... nyilvánosan... Amúgy meg... Nemt'om... *Enyhén el is vörösödik a haja vége, majd megvonja a vállát.* - Lilith-nek igaza van. Rád... hát nem mondom, hogy nem tud haragudni, mert azt lehet, hogy tud, de nem sokáig, és kétlem, hogy bántana ilyenért. *Keserűen felnevet Samantha következő idézett szavaira.* - Drágám... vállonveregetlek, ha kiküldöd Krastio mellé. Én nem tudnám megtenni... mégiscsak együtt nőttünk fel... de neked sütök érte tortát. *Elhúzza a száját, és ebből a mondatból érteni lehet, hogy Samantha ezzel a húzásával tényleg elvetette a súlykot. Még ha nem is gondolja komolyan, amit mond, akkor is az, hogy egyáltalán kimondja... Hiszen még Faith-ről sem mondana ilyet, hogy szó nélkül engedné bántani, és még büszke is lenne az illetőre, pedig Faith-szel szemben a gyűlölet is belekeveredik a szeretetbe.* - De drágám, azt nem kiköpni kell, hanem eleve bele se igyon! Már az illatából, a felszálló spirálos gőzből, a gyöngyházfényből tudnia kellene, hogy Amortentia. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 3:06 pm | |
| *Lefelé néz, Arit hallgatva, és lassan bólint, halkan beszélve.* - Akkora megszállottság nincs, mint Rusetnél, bár a kidekorált póló itt is megjelent. A másodikkal nem tudom összehasonlítani, de... az elsővel igen, és most annyira nagyon nem extrém. Én elég jól el tudok vele beszélgetni. És nem is nagyon haragudott rám, amikor közöltem vele, hogy bemostam Samanthának. *Keserű félmosollyal elmosolyodik, Lilith meg felmorrant.* Ne hasonlítsd össze magadat normál emberekkel. *Morog, mielőtt megint ráugrana Pereusra.* - Anyway... közölte, hogy én őt nem ismerem, meg tesz magasról a véleményemre, meg nem is akar engem megismerni "ezek után". Én meg közöltem vele, hogy csak próbálja meg kihasználni Jacket, és minimum megint beverem az orrát. De ha még egy adagot meg mer vele itatni... akkor ne haragudj, Ari, de alighanem kikerül Krastio mellé. Faith meg már tudja, szóval Samantha helyében őt is kerülném. *Bólogat, majd felnevet.* - Odron szerint észrevette, de kiköpni már nem tudta, mert félrenyelte véletlenül. Rosszul vette a levegőt. De az Amortentiát még én is felismerem... mostmár. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 3:00 pm | |
| - Ahhoz előbb el kéne csípnem. *Húzza el a száját, majd a szavak hallatán elhúzódik Christől, és komoly arccal fürkészi a fiú arcát. Összeszorítja a száját, és a végén megrázza a fejét.* - Már értem, miért bújkál előlem. Én... kitekerem a nyakát, ez biztos. Már eleve az, hogy Amortentiát itatott Jackkel... de az, hogy ilyeneket mond... és felpofozott?! *Közelebb hajol Chrishez, kezével végigsimít az arcán, mintha azt hinné, hogy még megtalálja Samantha kezének nyomát.* - Én ezt megölöm, de tényleg. Vagy beszélek Ericával, és rászabadítom Faith-et, még jobban, mint eddig. Vagy nem tudom. Hogy milyen érzései vannak... Ne haragudj, de nem is érdekel. Ilyet akkor sem csinálhat, ez... *Újra hátradől, a karjait összefonja maga előtt, és látszik, hogy eléggé nehezen keresi a szavakat.* - És hogy milyen kapcsolatban van Jackkel... mégis milyenben, ugyan? Olyanban, mint Arnuil? Mint te? Mint Szevér? Ez... nem normális. Örökké nem bújkálhat, és ha megtalálom, én... *Elhallgat, és durcásan mered maga elé, majd kisvártatva folytatja.* - De Jack nyakát is kitekerem. A nagy bájitalzseni, a tanársegéd... Harmadjára dől be ennek a trükknek, a fenébe is! Már csak az a kakukkfőzet hiányzik! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 2:52 pm | |
| *Keserűen felnevet.* - Nem, annyira nem lényegtelen. Bár, ha Samanthát elcsípnéd, és megkérdeznéd tőle, lehet, hogy veled is közölné, mint velem, hogy ő nagylány már, és nem hülye, és tudja mit csinál, és ne üsd bele az orrod az ő dolgába. Esetleg azt is a fejedhez vágná, hogy te el sem tudod képzelni, min megy keresztül, milyen érzései vannak, és hogy milyen viszonyban van ő Jackkel. Viszont azt nem hiszem, hogy fel is pofozna, mint engem. *Bólogat, majd felsóhajt, hátradől, két kezére támaszkodva.* - Amortentia. Jack. Megint. Igen, ő, és velünk ellentétben ő nem véletlenül itatta meg vele. *Felsóhajt, lefelé néz.* - Pénteken már vége lesz. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 2:48 pm | |
| *Összeráncolja a szemöldökét, mikor Samantháról lesz szó, majd elgondolkozva dől neki Chrisnek.* - Na mesélj csak szépen! Milyen tervei vannak, amikről én nem tudok, és amik miatt már napok óta kerül engem? Egyszerűen nem tudom elcsípni. Már ott tartottam, hogy lemegyek, és megkérdezem Faith-t, mi lelte a nővérét. De amit mondassz, nem egészen úgy hangzik, mintha lényegtelen lenne... Szóval mesélj. *Na igen, ő még Jackkel sem találkozott a héten, pedig már kétszer is látta barátját az Amortentia hatása alatt, két hétig, így minden bizonnyal felismerné ő is a jeleket, ahogyan Chris. Meg... már rögtön az is furcsa, hogy csak úgy hirtelen beleszeretett Samanthába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 2:42 pm | |
| - Nem allidonost. Őket elvégre nem is ismerem. *Mondja, fejét rázva, de persze visszaölelve a lányt. Bár, igazából Samanthát sem ismeri annyira, mint ahogy a lány meg is jegyezte neki vitájuk alkalmával. Az újabb kérdésre bólint, keresztbe dobva egyik lábát át a másikon.* - Igen, tudom. Tudok arról, hogy fú-de-nagy tervei vannak, ami szerintem nem több, mint kicsinyes kihasználás, de lényegtelen. *Von vállat. Lilith lelkesen kezdi pofozgatni Pereust, Chris pedig bólogat.* - Ja-ja, furcsa. De hát biztos jó okuk van erre. Ok nélkül nem csinálnak semmit. Legalábbis... asszem. *Bólint kicsit bizonytalanul még egyszer.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 2:38 pm | |
| *Felnevet, és megöleli Christ, majd úgy válaszol neki.* - Melyik allidonost akarod te rituálésan legyilkolni? *Puszit nyom Chris arcára, majd megáll, félredönti a fejét, és komolyabban pislog fel a fiúra.* - Vaaaaagy... te tudod, mi van Samanthával? *Szobatárs, akit Chris le akar gyilkolni. Meg aki bújkál előle. Meg aki bele van esve Jackbe, aki ugyebár Chris-szel közös barátjuk. Egyszerű megérzés. Gyanakodva hátrébb lép, és helyet foglal az ágyon, Chris mellett.* - Igen, tényleg rég láttalak. Fura, hogy mostanában így elmaradnak az órák, pedig legalább azokon találkoztunk. *Pereus leugrik az ágyról, és vidáman veti rá magát Lilith-re.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 2:33 pm | |
| *Vagy például megkérdezheti erről a problémáról az érkező fiút. Ő aztán egészen biztosan nem fogná vissza magát a problémáról. És ami Faithet illeti, Chrisnek hála ő is tud a dolgokról, ugyanis a fiú totál idegesen kifakadt neki. És az biztos, hogy egy Faith-Samantha találkozás sem lenne iróniától és szarkazmustól mentes. Bár ő nem akadna ki annyira, mint Christopher. Aki, amikor kinyílik az ajtó, abbahagyja az éneklést, és elmosolyodik.* - Szia, Tennyo. Nem, nem a te szívedbe, bár ha szobatársad nyitotta volna ki, lehet, megfontolom. És gondoltam eljövök erre... elvégre régen láttalak utoljára, Tennyo. *Mosolyog, majd besétál, Lilith egyből Pereust keresi játék céljából, Chris pedig könnyedén lehuppan Ari ágyára.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 2:25 pm | |
| *Az említett metamorfmágus barát napok óta nem beszélt unokahúgával (aki mellesleg idősebb nála, de ez mellékes), még úgy sem, hogy szobatársak, az említett lány ugyanis furcsa módon kerüli. Ezt Ariana ugyan a legkevésbé sem érti, de hát mivel nem tudja elcsípni Samanthát, elég nehéz lenne kérdőre vonni, mi baja vele, és nem tudja, kit kérdezhetne meg. Kopogjon be Faith-hez? Ugyanmár... Majd pont ő tudja, mi baja Sam-nek...* ~ Bár ha jobban belegondolok, ő mindig mindent tud arról, ami a családban történik. Nem tudom... Szerinted kérdezzem meg? Annyira zavar már ez az egész... Meg amúgyis, ha legközelebb úgy találkozok Faith-szel, hogy ő keresett engem, és nem én őt, akkor végem van. ~ *Elgondolkozva igazítja meg az asztalon lévő üvegszobrot, a tennyo-ról készültet, majd a kopogásra felkapja a fejét. Pereus is felfigyel az ágyon fekve, Ariana pedig az ajtóhoz lép, és kinyitja. Chris láttán elmosolyodik, majd fejével a tőr felé bök.* - Szia. Ugye azt nem az én szívembe szánod, romantikusan? Mi szél hozott erre? *Oldalra lép, hogy Chris be tudjon sétálni, majd ha ez megtörétnik, akkor be is csukja mögötte az ajtót, de persze Lilith-et sem zárja ki.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Ápr. 13, 2010 2:15 pm | |
| - I can't decide, whether you should live or die... Oh, you'll probably go to heaven, please don't hang your head and cry... *Hallatszódik éneklés a folyosóról, ahogy egy fekete pólós, fekete farmeros, bakancsos alak sétál végig a harmadikon. Bal kezében egy tőrt, a maga kis dobótőrét forgatja nyugodtan, mellette spániel, és énekelget. A Fekete özvegy előtt megáll, benyit a közös helyiségbe, majd bekopog a jobb oldalon. És reméli, hogy a metamormágus barátja lesz az, aki kijön, különben nagy önuralomra lesz szüksége, ha az említett boszorkánynak esetleg az unokahúga jönne ki...* - No wonder why my heart feels dead inside, it's cold and hard and petrified. Lock the doors and close the blinds, we're going for a ride... *Énekelget tovább halkan, bal kezében forgatgatva tőrét.* |
| | | Samantha Troops Diák
Hozzászólások száma : 709 Kaszt : Üzenőláda : Különleges varázslat:
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Ápr. 08, 2010 4:16 pm | |
| [Még mielőtt kiment az istállókhoz]
*Halk kis rotyogás hallatszik ki a jobb oldali hálórészből. Apró kis magas üstön fortyog egy főzet, mellette egy nyitott jegyzetfüzet. Fölötte egy vörös lány hajol, és figyeli a főzetet. Már a végénél tart éppen hozzáadta az utolsó hozzávalót.*~Te nem vagy észnél...Ma biztos, hogy felkeresem...Samantha, nem vagy normális...És akkor mi van ? Tudnom kell dolgokat...És ha rájön ? ....Nem fog hidd el, de ha rá is jön, addigra meg tudom, ami kell....Jaaajjj....ne folytasd, csak csönd!!*osztja ki a lány a daimónt, miközben a főzet elkészült, és elvette a lángot. Amortentia. Bizony, a lány kis adagalószívócskát vesz, és az üst mellett álló ital tartalmához keveri. Szépen, majd rámutat a pálcájával, és az üveg automatikusan megjavulva bezáródik, mintha ki se nyitották volna.*-Kész, és egy szó se, csak induljunk. Ezután veszi a kabátját, táskájába teszi az üveget, majd elindul kifele a szobájából.* | |
| | | Meriel Ravenwood Diák
Hozzászólások száma : 498 Kaszt : Üzenőláda : Morpheus
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Hétf. Márc. 15, 2010 8:44 pm | |
| *Samantha felé pillant, majd, amikor az kotorászni kezd a fiókban, kíváncsi szemekkel figyeli, aztán, amint megkapja a gyertyát, akkor megforgatja az ujjai között, majd elhelyezi a megfelelő helyre, halkan elmormol egy tűzgömböt, és emggyújtja vele a gyertyát, majd hátrább lép, és, amint a gyertya leéget, lehunyja a szemeit, erőteljesen koncentrál, és kiejti az igét.* -Famul Citatus. *és a mágia áramolni kezd. A kör, ileltve rombusz felizzik, és megnyílik az a bizonyos síkok közötti átjáró, amin keresztül egy alak sejlik fel. A megidézett lény, aminek a nevét elvéste, egyenesen felé közelít, előbb csak a külseje, a körvonala izzik és sejlik fel, majd végül az egész megjelenik. Végül alakot ölt. Egy kisebb szemekkel rendelkező, kékes, acélszürke színben pompázó lény jelenik meg, apró mancsokkal, kissé hosszabb lábakkal, fülei kajlák, és a szemei enyhén mandula vágásúak, de kéken fénylenek fel, ahogyan feláll, és a lány felé pillant, aki megidézte. Meriel már a földön ül, oda huppant a varázslat erejétől.* -Krk. *morogja a kis lény, mire Meriel egy halvány félmosollyal biccent, kissé félszegen.* | |
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Hétf. Márc. 15, 2010 8:35 pm | |
| *A lány figyeli, ahogyan Meriel bezsong. És a kiáltásra csak elmosolyodik. Eszébe sem jut az itolsó hozzávaló. És Merielnek nem sikerül. Mire a lány kissé elkeseredik.*-Jaj, majd elfelejtettem.*mondja, majd elkezd turkálni a fiókban*-Még van egy darab, pont egy!*mondja a lánynak, majd odasétál mellé, és a kezébe adja a gyertyát.*-Így menni fog, kezd újra varázsige, aztán gyújtsd meg a gyertyát.*mondja a lánynak, azután kicsit hátrébb áll.* | |
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Hétf. Márc. 15, 2010 8:23 pm | |
| *Amikor meghallja, hogy neki is lehet, akkor örömében minimum fejhangon kezd el visongatni, miközben pörög, emg ugrál a kezében lévő kis lénnyel, majd nekiáll, hogy azt tegye, amit Samantha mond. Amikor előkapja a jegyzetfüzetet, Meriel leülteti a kis lényt az ágyra, és máris krétát ragad, felkapja a szőnyeget, és nekiáll, hogy lerajzolja a megfelelő alakzatokat. Nincs olyan nagy kézügyessége, de közepes az megvan, így egészen szép kis valami keveredik ki a kriszk-krakszaiból. A neven egy pillanatig sem gondolkozik, csak egyszerűen felvés néhány signált, néhány szimbólumot, majd hátrább lép. Felnéz Samre, és magában elismétli az igét, aztán pálcáját veszi elő a zsebéből, kicsit emgpörgeti, és vesz egy mély levegőt, majd hangosan is elsuttogja az igét.* -Famul Citatus.. *súgja, lehunyja a szemeit, és egy kicsit összeborzolja a mágia szele a haját, de nem történik semmit. Eléggé elkeseredetten ereszti le maga mellé a pálcát, miközben a nevet figyeli az ábra közepén.* | |
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Hétf. Márc. 15, 2010 8:10 pm | |
| *Mintha magát látná, mikor megszerezte. is így játszott vele. Mostanában már nem annyira.*-Neked is lehet ilyed. Ha gondolod, most is megcsinálthatjuk.*modnja a lánynak. Miközben kacsintva odasétál a közös íróasztalhoz, és a saját fiókját kinyitva, kotorászni kezd. Majd elő is kerül a rúnamágia jegyzetfüzet. És felcsapja az asztalon. Lapozgat egy ideig, aztán az egyik kis kerek szőnyegre suhint, ami összecsavarodik, és krétát vesz elő. Majd odasétál Merielhez.*-Nos akkor, rajzolj egy rombuszt a földre. írd bele a familiárisod nevét, majd fogd a pálcád, és mond ki a varázsigét..Egyébként szoktam tanítani...Tehát, az ige..Famul Citatus!*mondja a lánynak. Miközben mosolyogva áll előtte. Ha kell, megfogja a dobozt. Nem biztos, hogy lesz ma belőle valami. De legalább segít Merielnek.* | |
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Hétf. Márc. 15, 2010 8:02 pm | |
| -Nem is tanítod? *pislog értetlenül Sam felé, majd, amikor hallja, hogy a lény fura hangokat adva ki, közelít hozzá, akkor egyből leguggol, térdeit átölelve, nagyokat pislog a felé közeledő lényre, és csak figyeli, figyeli, hallgatja a hangját, majd, amikor közelebb ér hozz, végül ráveti magát, akkor egy határozott mozdulattal lefejti magáról a kis lényt, és szorosan magához öleli, dobozzal a kezében, felkapva, és hangosan nevetve megpörgetve a kis lányt.* -Ez nagyon éééédes.. Nekem is lehet ilyenem? Vagy játszhatok vele? *erőteljesen eltért a feladattól, egy cseppet mintha dekoncentrált is lenne, de ez a valami, ez nagyon megfogta. Édes is, hangot is ad ki, puha is, szőrös is, tipikus hangos plüssállat, amiért meg Meriel odavan, mondhatni, ezek a gyengepontjai.* -Léééciii.. *néz hatalams szemekkel, miközben magához öleli a lányt, és közelebb osongál Samhez.* | |
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Hétf. Márc. 15, 2010 7:58 pm | |
| *A lány mosolyogva figyeli a lány érdeklődését.*-Nem. Tanul magától. Kedvenc mutatványa, hogy leszaltózik az ágytámláról, reggelente, vagy a fejemre, vagy Kay fejére.*mondja a lánynak, ezen kuncogva egy ideig. Majd a lányra pislogva figyelgeti.*-Hát, amint megfejtettem, be kell vizezni a hajat, majd utána kinyitni a tubus tetejét, és elvileg fésű szerű feje van, amivel bele kell fésülni a festéket.*mondja a lány, kissé értetlennek hangzanak szavai, de már indul a fürdőszoba felé, és felhangzik a vízcsobogás. Közben a kis lény nem hagyja ám a maga dicsfényét alábbhagyni, és Meriel felé totyog. Furcsa hangokat ad ki, aztán mikor odaér. Nagy boci szemekkel néz fel a lányra, azután közelebb lépdel, és körbe körbe kezd el járkálni a lány körül. Méregeti, majd mikor már harmadjára járta körbe, akkor a lány lábára veti magát, és szőrős öleléssel kapaszkodik.*-Megint kezdi..*mondja a lány,az ajtóban, az oldalfának támaszkodva, kezét maga előtt összefonva mosolyogva fejével bólogatva nemlegesen.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló | |
| |
| | | | Fekete özvegy háló | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |