Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Fekete özvegy háló - Page 3 I_vote_lcapFekete özvegy háló - Page 3 I_voting_barFekete özvegy háló - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Fekete özvegy háló - Page 3 I_vote_lcapFekete özvegy háló - Page 3 I_voting_barFekete özvegy háló - Page 3 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 75 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 75 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Fekete özvegy háló

Go down 
+20
Miley Hortingberg
Toportyán Zakariás
Laura Wylee
Meriel Ravenwood
Valeriel Ravenwood
Hallbjörn B. Laxness
Leona Arts
Lola Lois Burn
Senna Marsine - archiv
Andrey Bogdan
Hunyadvári Szevér
Rowan Stanford - archiv
Maria Love
Samantha Troops
Nathaniel Ravenwood
Jack Darkfield
Blanche Ravenwood-archiv
Caroline Nelson - archiv
Samuel J. Colwell
Kalandmester
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Fekete özvegy háló - Page 3 Nincskaszt

Fekete özvegy háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 6:19 pm

First topic message reminder :

Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Cecile Mignonette
2. Speranza di Bagliore
3. Thalia Lester
4. Ariana Hooper

A szoba lakói - bal oldal:
1. Eryn Souza
2. Elizabeth Mary Bennet
3. Miley Hortingberg
4. Maria Love
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Cecile Mignonette

Cecile Mignonette

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 388
Kaszt : Fekete özvegy háló - Page 3 Boszorkany_nekromanta
Üzenőláda : Fekete özvegy háló - Page 3 Tek51b4631400ef20209968
Az én színem a darkcyan.

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2013 4:52 pm

*E téren azért néha irigyli a két vámpír boszit, nem fáznak, és mégsem meg sem fognak öregedni és csúnyulni soha. Azért ez nem elhanyagolható, de nem akarja követni a divatot és vámpírként lenni a kör tagjai között, már van kettő, neki jó lesz így, legalábbis egy jó ideig még.* -Oké, kösz. *Böki ki. Igazából egyébként sincs oda a messzmenő hahotákért, de az tény, hogy mostanában még a megszokottnál is nehezebben viseli. Igen, jó eséllyel Scottban is az irritálta nagyon, hogy fene jókedvű volt minden sértés és piszkálódás ellenére. Mintha csak direkt őt akarná ezzel szívatni. Nézi pár pillanatig megint az üres lapokat, de csak nem jön semmi, amit írhatna, így megint felpillant Ari válaszára. Noel említésére fájdalmas grimaszt ejt meg.* -Áh, remek, szóval Noelékkel van... *Szemforgat. Jó persze, nem lehet tudni, hogy mire fel ez a reakció, nagyjából az jöhet át, hogy nem kedveli a fiút, nem pedig épp az ellenkezője. De valahogy ez ilyen nem, néha könnyebb valakit nem kedvelni, ha éppen hogy kedveljük, de fordítva ez nincs meg.* -Értem, szóval bűbájok, de azok feltörhetőek. Lehet, hogy olyat kéne vennem, ami elég erős, mert ha én teszem rá, akkor...az úgy nem az igazi. A tiédet nem tudod hol vették? Bizonyára elég erős lehet a védelme, ha leírod a legbelső gondolataidat. *Jó hát nem biztos, hogy mindenki annyira félti a titkait, mint ő. De neki van mire, akadnak olyanok, akik nem lenne jó, ha tudnák azt, hogy mit gondol, mit érez...vagy hogy egyáltalán érez valamit, hiszen azt mutatja, hogy ez nem így van.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2013 4:44 pm

*Szerencsére ő sose volt nagyon fázós alkat, na meg vérfarkasként valamennyire jobban is bírja a hőmérséklet változásait, így szimplán farmerban és pulóverben mászkál az iskolában. A divatra egyébként sem nagyon szokott figyelni, kisebb gondjai is nagyobbak annál hogy mennyire "lejártak" a ruhái vagy ilyesmi, pláne, hogy amennyi balhéba keveredik, a legújabb magassarkú és divatos szoknya nem tartana sokáig. A jókedves dolgokra csak kicsit elhúzza a száját, a fogalmazásból már kitalálható, hogy Cecile-nek nem nagyon van.* - Persze, nem várhatod el, de ha valakinek rossz a kedve, rosszabbul esik ha mások nevetnek körülötte, szóval... nyugodtan szólj, és majd visszaveszek. *Ígéri, hiszen nem feltett szándéka, hogy Cecile még pocsékabbul érezze magát, bármi miatt érez is így. A naplós kérdésre elgondolkozik, majd előveszi a kis könyvet a fiókból, és felmutatja.* - Igazából én eredetileg azért kezdtem naplót írni, mert megkaptam a könyvet magát, és üres volt, és ki akartam tölteni. De egyébként igen, szoktam bele írni, vagy firkákat, ilyeneket... nem annyira gyakran, mert általában inkább megbeszélem Chrisszel vagy ilyesmi, de van amikor Noelékkel van és nem tudom elérni hirtelen, vagy ilyesmi. Szóval hasznos. És nem tudom... sokan írják így a megszólítást... *Kinyitja a naplót, végigpörgeti a lapokat, és megvonja a vállát. Nem tud Cecile dolgáról a fél-démon fiúval, így teljesen gyanútlanul említi meg a neveket.* - Én igazából elneveztem, és úgy teszek, mintha egy régi barátnak mesélném el, mi történt velem. És tuti vannak bűbájok, amikkel lehet rá rakni jelszót, ezen is van, csak én ezt már eleve így kaptam, nem én raktam rá, szóval nem tudom pontosan milyen. Segítsek keresni a könyvtárban? *Ajánlja, bár persze a bűbájokat fel is lehet akkor törni valahogy, de annyira csak nem érdekelnek senkit Cecile titkai, vagy igen?*
Cecile Mignonette

Cecile Mignonette

Az én színem a darkcyan.

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2013 4:28 pm

*Felpillant, amikor nyílik az ajtó, aztán látja, hogy Ari az. Kicsit fészkelődik és feljebb húzza a lábán a takarót. Hideg van, volt kint délelőtt és még mindig nem olvadt ki teljesen, szóval valahogy azóta is fázik, annak ellenére, hogy az épületben normálisan megy a fűtés. Sima "otthoni"-ban van amúgy, ami nála igazán ritka. Alulról bár nem látszik, de egy fekete zokni, szürke mackónadrág, azért persze testhezálló, nem olyan nagy bő fajta. Felül pedig kapucnis pulcsit visel, ez azért igen szokatlan tőle, minden bizonnyal valahonnan a szekrénye alól bányászta elő, hiszen a legtöbb ruhája divatos és csinos. Furcsálkodva rázza meg a fejét a kuncogásra, ami mintha a semmire lenne reakció, de ennyit tud a daimonokról, biztosan valami rémesen humorosról lehetett szó köztük, vagy ilyesmi.* -Szia, nem gond, van akinek jó a kedve, akinek nem, az nem várhatja el, hogy másnak se legyen. *Rántja meg a vállát. Igen, ő az, akinek nem kifejezetten jó a kedve, bár legalább már nem annyira letargikus, az is valami. A kérdésre csak megforgatja picit a tollat az ujjai között, na nem olyan húde gyorsan, inkább csak játszik vele kicsit, mert hát jó ég tudja...csak.* -Nem tudom, veled? Arra gondoltam, hogy elkezdek naplót írni, de nem tudom, hogy való-e nekem. Te írsz naplót? Mit kell egyáltalán írni bele, vagy mivel kezdjem? Kedves naplóm? De ez csak egy könyv, minek a megszólítás. Vagy egyszerűen csak kezdjem el írni, ami zavar? De mi van, ha valaki elolvassa? Le lehet ezt valamivel zárni? Lehet, hogy mágikusat kellett volna venni, amihez más nem férhet hozzá, vagy olyan tintát szerezni, amit senki nem lát, csak én, de akkor meg lehet, hogy elveszik és ráírnak, mert azt hiszik, hogy csak egy üres napló. Szerinted? *Dől belőle a szó, talán csak jó most beszélni, ha nem is arról, amiről igazából akar, de valamiről.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2013 4:19 pm

*A legjobb módját választotta ma is a saját problémáival való foglalkozásnak: másokén gondolkozott helyette, mert az egyszerűbbnek tűnt. Éppenséggel azon törte a fejét, hogyan lehet Hazel és Denzel dolgát Valerielnek a lehető legkevesebb könnyel előadni, egészen mióta a húga elmesélte, mi történt a fiúval. Persze eléggé ambivalens ez a helyzet, hiszen miközben aggódik Valeriel miatt, szinte fel-alá ugrál lélekben a boldogságtól, hogy a húga talált magának valakit, hiszen mindig annyira egyedül volt, mindig az árnyékokba bújva, és valahogy egyedül sosem volt rá elég, hogy előráncigálja onnan. Szóval ilyesféle gondolatokkal tér vissza a szobába, ahol egyelőre csak Cecile tartózkodik, ki tudja, a másik két vámpírlány hova tűnt.* ~ Lehet, hogy Sper végre kikezd egy fél-démonnal, és akkor ez afféle szoba-dolog lesz. - Te tiszta hülye vagy! ~ *Elég furán nézhet ki, ugyanis Cecile csak annyit láthat, hogy Ariana belép a szobába, és a semmin kuncogni kezd.* - Ó, szia. Bocsi, csak... mindegy. Minden oké? *Nem akarja, hogy azt higgye, rajta nevetett (bár miért tette volna, amikor Cecile nem csinált semmit). Az asztalához sétál, és a füzetében kezd lapozgatni, miközben figyel Cecile válaszára, már ha akar beszélni.*
Cecile Mignonette

Cecile Mignonette

Az én színem a darkcyan.

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2013 4:03 pm

*Fogjuk rá, hogy az, hogy kitombolhatta magát valamennyire segített. Végülis ha azt nézzük, akkor hálás lehet Scottnak, hogy kihozta a letargiából és átlökte a rombolás útjára, de ezt persze semmi pénzért nem vallaná be. Az ágyán ücsörög, a kezében toll, felhúzott lábain pedig napló pihen. Már percek óta nézi az üres lapot, de valahogy nem tudja, hogy mit is írhatna. Túlságosan zavarosak a fejében a gondolatok, de valahogy mégis csak úgy gondolja, hogy muszáj lenne kiírni magából, kiadni az egészet, csak ahhoz tudni kéne, hogy pontosan mi is van. Ez az utóbbi a nehezebb. Egyre ritkábban jut eszébe Noel, igen, akkor ez talán jó út lesz, egyszerűen inkább el is kerülő Nellondot, csak így meg kezd baromira unatkozni. Kéne valami hobbi, vagy...bármi, amivel elfoglalhatja magát. És persze lassan a kerete is kezd apadni, nincsenek szülők, akik küldjenek tandíjra valót, vagy ilyesmi, erre neki kell összeszedni a pénzt és az, hogy mondjuk elmenjen dolgozni...neeem, szó se lehet róla. Viszont ehhez megint csak le kéne mennie Nellondba, már csak az az egy a gond, hogy mióta Noeltől lelépett, nem mászott be senkinek sem az ágyába, valahogy totálisan nem volt hozzá kedve.*
Cecile Mignonette

Cecile Mignonette

Az én színem a darkcyan.

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 28, 2012 1:29 pm

*Nem nagyon érti a fiú zavarát, ha egyszer a húga, akkor nem halálosan mindegy? Nem foglalkozik vele mélyebben, viszont úgy fest, hogy lesz egy jó délutánja, ami egyáltalán nincs ellenére. A magyarázatra csak figyel, és igyekszik visszafogni az esetleges szemforgatást, mert az most nem jönne túl jól ki, de igazából most nem nagyon kíváncsi a felesleges rizsára. Haladna már tovább a megkezdett úton, hogy elérjék a lényeget. A válaszra szélesen elmosolyodik, viszont amikor Avanel megfogja a kezét, majd feláll...hát enyhén szólva is leblokkol. A magyarázkodás már majdhogynem csak elsuhan a füle mellett, cseppet sem kíváncsi rá, felpattan és megpróbál a srác keze után nyúlni, de az már az ajtónál is van és visszagondolja az ingét. Nem úgy fest, mint aki csak kéreti magát, ténylegesen távozni akar. Ami aztán meg is történik és szinte lereagálni sincs ideje, mert lássuk be ilyesmi még SOHA nem történt vele. Az, hogy egy pasi visszautasítsa a közeledését és kibújjon cseppet sem szolid bájainak csábító szándéka alól...hogyan lehet? Néhány pillanatig még mereven bámulja az ajtót, aztán gyors fordulattal a fürdőszoba felé veszi az irányt. Kicsit rendbe szedi magát, aztán pár perc múlva olyan hangosan csapódik mögötte az ajtó, mint talán még soha. Irány Nellond...mostmár nem fog itt parlagon maradni, miután feltüzelték a vágyait. Noel, vagy...akárki.*
Avanel Turcantil

Avanel Turcantil

Főkarakter : Kaen el Jericho
Hozzászólások száma : 74
Kaszt : Fekete özvegy háló - Page 3 Harcos
Üzenőláda : Fekete özvegy háló - Page 3 Tek50d5dd7d8a2b12712254

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 28, 2012 1:22 pm

*Tehát úgy tűnik, Cecile nem várt mást, egyedül volt, és mégis annyira zilált. Ez azért megmozgatja a fantáziáját. A kérdésre csak zavartan válaszol.* Oh, nem-nem, ő Mystric, a hugom, vele láttál, mással nem. *Az említéstől igyekszik kiverni a fejéből a vörös fosszalány lelkességtől csillogó szemeit, finom vonásait, hiszen mégiscsak a testvére, bármennyire is édes, és cuki. Cecile pedig itt van, egy hús vér belevaló csajként, akkor ennél nem is kell több. A ruhaletolásra már bólogat, mint valami komondor, aki a nyájat őrzi, és semmi másra nem jó.* Nem sportoltam én sokat, és csak azért tűnhet, mert a szimulátorban én tudom alakítani a harcokat, olyan izom fejlődik, amit én akarok. *Darálja, de szinte öntudatlanul, hiszen a nyakcsók után Cecile már az ingét gombolgatja.* Nem vártam viszonzást, ha kell, elveszem én magam. *Mordul fel, de azért némiképpen zavarja, hogy ő pedig ennyire gyakorlatlan, a lány pedig kissé prostisként viselkedik. Aztán talán a józan ész, talán pedig valami más felülkerekedik benne, és megáll a keze, mielőtt még becsusszanna Cecile ruhája alá, másik kezével pedig megfogja a cselszövő ujjait.* Ne... biztosan egy idióta vagyok, de... ez így nekem furcsa. *Elszakítja magát a bájos tekintettől, és feláll. Baseball, basebell, próbál másra gondolni, hogy a vágya lelohadjon, ami rém nehéz, hiszen már nagyon régen volt nővel, és az sem volt egy nagy szám.* Az én hibám. Te enyhén szólva is dögös vagy, de csak azért, hogy most... nem. Ennyire nem vagyok magányos. *Visszagombolja az ingét, és elindul kifelé. Még azért visszanéz. Nem mer semmit mondani, mert Cecile biztosan nem szokott ehhez hozzá.* Talán mégis visszafogott kockafej vagyok. Jó éjt. *Lép ki az ajtón, és inkább visszamegy a szobájába.*
Cecile Mignonette

Cecile Mignonette

Az én színem a darkcyan.

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 28, 2012 1:06 pm

*Jót mosolyog rajta, hogy Avanelnek egy pillanatra majdnem tátva marad a szája, hát igen kissé zilált, de azért mint mindig most is jól öltözött és rendkívül csinos és finoman szólva nem rendelkezik kis dekoltázzsal sem. Sosem volt visszafogott alkat az egyszer biztos.* -Áh, szóval ezért voltál a bálon azzal a kis vörössel? *Naná, hogy mindenről tud. Benézett, ha nem is azért, hogy szórakozzon, vagy ismerkedjen, hanem csak mégis a tiszteletét tegye, és megfordult a fejében, hogy netán Noelt összeszedi estére, de aztán a fél-démont nem találta ott, úgyhogy elég hamar le is lépett, volt még dolga Nellondban, amivel eltudta foglalni magát. A medálra megcsillan a tekintete, nagyon is tisztában van a dolgok értékével.* -Oh, köszönöm! Én nem készültem semmi ilyesmivel, de...adhatok valami mást esetleg? *Picit lejjebb tolja a ruhája vállát, aztán hátrasöpri a kibomlott tincseket, és a fiú felé nyújtja a láncot, hogy csatolja szépen fel a nyakába, mégis csak úgy illik.* -Nyálcsorgató buta lányok? Ezek szerint van mire? *Siklik a tekintete az ingre. Vajon mit rejthet, ha ennyire óvta a sok csitritől. Kezd érdekes lenni! A kérdésre csak megrázza a fejét, akkor azért valamivel rendezettebb lenne az ágya, meg egyébként sem szokott itt fogadni soha senkit, arra meg vannak a megfelelő helyek Nellondban. Ez mégis csak egy iskola és bármikor rányithatnak az ember lányára. Aztán a lánc feltevése helyett a fiú hátrahúzza a fejét, aminek minden gond nélkül enged, majd ráveti magát a nyakára. Elégedetten mosolyodik el és adja át magát a kellemes érzésnek.* -Szóval csak az ajándék miatt...és látom hálát is vártál cserébe. *Neveti el magát.* -Pedig úgy tűnt valami visszafogott kockafej vagy, hát tévedtem volna? *Ő aztán nem szórakozik, a keze már az ing gombjaival játszik és érezhetően gyakorlott mozdulatokkal egy kézzel bontja ki őket. Kicsit hátrahúzódik és megszemléli, amit talált.* -Hm..azt kell, hogy mondjam ez talán még jobb ajándék. *A kidolgozott felsőtest azért nem rossz, lássuk be volt okuk a csitriknek nyálcsorgatni.*
Avanel Turcantil

Avanel Turcantil

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 28, 2012 12:55 pm

*Bentről zene és énekhang hallatszik, utóbbin próbál nem nevetgélni, csak vigyorog nagyokat, úgy tűnik a szépkislány mégsem tökéletes. Nyílik az ajtó, ő pedig majdnem hanyatvágja magát, amikor Cecile dögösebb mint valaha, és így jelenik meg. Néhány pillanatba telik, amíg összekaparja magát, és megjön a hangja.* Gondoltam nem untatlak olyan hülyeséggel, minthogy lötyögni ismeretlenekkel, de azért gondoltam rád. Egy kis karácsonyi meglepi. *Nyújtja át a medált, ami persze még becsomagolva sincsen. Beljebb lesz invitálva, és igyekszik arra koncentrálni, amit a lány mondd, nem pedig a duruzsoló hangjára, a csodás alakjára.* Ööö... Hogy mi? *Rázza meg a fejét, mintha túl sok bort ivott volna.* Ah, biztosan buliznak valahol. *Az inget érintő kommentre vállvonogat.* Fokvárosban az ilyesmi nagyon elterjedt volt, szívesen szörföztem is, főleg esténként, mert napközben sok volt ott az a nyálcsorgatós kis buta lány, meg hát a számítógép mellett ültem rengeteget. De... te is...khm... *Torokköszörül.* Rosszkor jöttem? Vártál valakit, mert akkor nem is zavarok. *Aztán az ágyhoz invitálják, erre már némiképpen magabiztosabban bólint, és odaül. Nagyon nehéz Cecile szemébe néznie, hiszen az a legcsábítóbb, de hát olyan csúcs a dekoltázsa is, hogy már azt sem tudja, hogy hova is kapkodja a fejét.* Hát csak az ajándékod miatt. *Igyekszik ezt bizonygatni, de aztán a keze önálló életre kel, és belemarkolva Cecile hajába finom erőszakkal húzza azt hátra, majd belecsókol a nyakába.*
Cecile Mignonette

Cecile Mignonette

Az én színem a darkcyan.

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 28, 2012 12:35 pm

*A szobából valami egész kellemes zene szól, és azt is hallani lehet, ahogy valaki mintha az ágyon ugrálna. Ez azért nagyon nem vall a szoba lakóinak legtöbbjére, mert hát lássuk be se Sper, se Thalia nem az a lelkes ágyon ugráló típus, Ari pedig mostanában szintén nem mutat efféle attrakciókat. Ellenben amikor felcsendül Cecile hangja, ahogy nem épp a legjobb énektudással kezdi el dalolni a számot a magnóval együtt, akkor már elég esélyes, hogy mi folyik bent. Aztán a kopogtatás hallatára hirtelen csend áll be, majd az ajtó nyílik és kissé rendezetlen hajjal, enyhén ziláltan áll meg az ajtóban a nekromanta boszi. Amikor meglátja, hogy kicsoda is van az ajtó előtt, finom mozdulattal tolja végig a jobb kezét az ajtófélfán felfelé és neki is dől csábos szempilla rebegtetés mellett.* -Áh szépfiú, kinyomoztad, hogy melyik a szobám? Mázlid van, tök egyedül vagyok, a lányok azt hiszem...kit érdekel, valamerre kószálnak. *Finoman megrántja a vállát, majd látványosan végigméri a fiút, aztán gyors fordulással indul befelé a szobába.* -Jó ez az ing, bár nem illik az évszakhoz, szívesebben lennék most Hawaiion. Tenger part...csinos lányok bikiniben...finom koktélok. Azt hiszem megértelek! *Lehuppan az ágyára, ami enyhén szólva is rendetlenséget mutat, ami érthető, hiszen előzőleg tényleg ott ugrált a halom tetején. Megpaskolja maga mellett az ágyneműt.* -Csüccs! Mi járatban?
Avanel Turcantil

Avanel Turcantil

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 28, 2012 12:26 pm

*Egy hajnalig tartó Quake menet után alig aludt pár órát. Borotválkozni nincsen kedve, csak a frizurát lövi be, és felvesz egy hawaii mintás inget. Nem sok ismerőse van még itt a suliban, Charlie most nagyon jól elvan Adannával, így kizárásos alapon marad Cecile. Jobb ötlete nem lévén rendelt Thaiföldről egy igazi gyöngykagylóból készült zafírkövekkel kirakott medált a lánynak, hiszen a pénz neki nem érték, elég jól tud gazdálkodni. A sors iróniája, hogy csak most érkezett meg az ékszer, karácsony után több nappal. Mivel nem egy bálozós tipus, meg sem fordult a fejében, hogy randizni hívja a fosszát, meg egyébként is csak egyszer találkoztak, ami végülis mély benyomást tett rá. Megáll hát a lány hálója előtt, sikerült kinyomoznia, hogy melyik lehet az. Bizonytalankodva felsóhajt, aztán kopog.*
Elijah West Price

Elijah West Price

Hozzászólások száma : 324
Kaszt : Fekete özvegy háló - Page 3 Illuzionista_auror
Üzenőláda : Fekete özvegy háló - Page 3 Tek508960b006e827024243
Az én színem a firebrick.

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2012 5:24 pm

-Igaz, de akkor is... *Tény, ami tény, nem kifejezetten számított rá, hogy valakihez ő is ragaszkodni fog, aki miatt akár még a felettébb erőteljes elveit is időnként a maga módján képes lenne legyőzni, de hát ez is megtörtént. Vannak az életben furcsa dolgok és erőteljes változások, mit lehet tenni. Igen ezt eléggé észrevette már Reuben részéről, hogy nem igazán van veszélyérzete, bár nem érti, hogyan létezhet ilyen ember, vagy hát nem is emberről van szó.* -Lehetséges, hogy az ő világa jóval békésebb volt, fene tudja, nem kifejezetten értünk hozzá, vagy csak ott is volt a nyomában valaki, aki időnként kihúzta a grabancát a bajból. *Igen egyértelműen jelenleg Thaliára céloz jelen esetben, hiszen itt ezt ő teszi meg.* -Azért azt hiszem jobb ha nem aggódod túl, talán rendes, majd ránézünk a bálon. *Aztán azért kicsit elhúzza a száját, hogy le lesz szerelve és nem enged a hölgyemény a tapizásnak, pedig hát lássuk be nagyon is kedveli az efféle hogy is fogalmazzunk "testedzést". Látványosan kissé túljátszva sóhajt egyet.* -Hát jó, legyen, de tényleg gyorsan, azért vannak kielégítésre váró szükségleteim, sokfélék. *Teszi még hozzá az utolsó szót is egy erőteljesebb mosollyal. Hát igen, a függőség, az függőség, neki nem kell drog, sem cigi, egyszerűen bőven elég egy vámpír két éles foga. Mindenesetre enged a húzásnak és akkor irány a bál.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2012 5:18 pm

- Nehezen tudod elképzelni... miért, rám talán számítottál? *Könnyen lehet, hogy nagyon ritka az, hogy valaki elviselje Elijaht, de valljuk be... a fiú minden bizonnyal azt sem várta, hogy jön valaki, aki nem csak hogy hajlandó kapcsolatba lépni vele, de Elijah is ugyanígy fogja gondolni. És íme, itt van. Talán eléggé furcsa a párosuk, talán néznek még nehéz idők elé, de mégiscsak itt van, és egyelőre nem nagyon tervezi, hogy meghátrál. Mondhatjuk, hogy bőven van ideje hozzászokni Elijahoz, mindenestől. Arra, hogy Elijah csodálja, hogy Reuben még él, megint csak a száját húzza.* - Pontosan. Abszolút semmi veszélyérzete nincs, nem tudom, hogy az ő világában hogy maradt életben, biztos sokkal békésebb volt, meg minden, de meg kell neki tanítanom, hogy ez itt nem fog menni. Mindegy, ne beszéljünk most róla. *Csóválja meg a fejét, de aztán mégis Reuben marad a téma még egy kicsit, pontosabban a párja.* - Nem ismerem. Egyáltalán nem, így nem mondhatom, hogy rossz lenne Reubennek, de... valljuk be, ő mindenkiben a jót látja, könnyen lehet, hogy veszélyes alak az illető, és aggódom, hogy ha az, nem fogja ezt megérteni. *Magyarázza, majd Elijah félrehúzza. A csókot persze viszonozza, de mikor Elijah kezei elkalandoznak, kuncogva fogja le.* - Na ne! Ennyi szenvedés után mostmár megmutatjuk magunkat a bálon és kész. Utána ha más nem, majd hamar feljövünk, de mostmár jussunk el odáig. *Ragaszkodik hozzá, majd megfogja Elijah kezét, és húzza a kúrián kívülre.*
Elijah West Price

Elijah West Price

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2012 5:11 pm

*Azért csak megejt egy mosolyt. Tényleg eléggé nem passzolnak össze, hiszen nem vett se öltönyt, se hasonlót, viszont azért örül, hogy legalább a próbálkozás ért valamit.* -Köszönöm! *Azért egészen kellemes így borosta nélkül érezni a leányzó finom bőrét az arcán, kellemes mozdulat, ahogy végigsimít az arcán. A felvetésre megrázza a fejét, valahogy nehezen tudja elképzelni, hogy kifejezetten barátokat találna itt, vagy egyáltalán bárhol. Túlságosan kellemetlen a jelleme, nagyon ritka, ha valaki ragaszkodik hozzá, mint Lirian, vagy épp Thalia, akik a rémesen kibírhatatlan jellemét is hellyel-közzel eltudják viselni.* -Nehezen tudom elképzelni, lássuk be nem vagyok barátkozó fajta és mások sem hiszem, hogy összetörnék magukat csak azért, hogy velem legyenek. Néha akad pár kivétel, de nagyon ritka. *Mondhatni olyan, aki elviseli. Aztán újra előkerül Reuben neve, de mostmár egészen más féle módon, amire végül csak bólint egyet.* -Szóval a lányod...mondjuk a naiv jelleme alapján ez nem lep meg, folyton meg kéne menteni, csodálom hogy egyáltalán még él, de tényleg. Ha jól sejtem, akkor te is folyton véded...a bálban is...akkor azért volt a szájhúzás. Nem szimpatizálsz azzal, akivel megy, vagy csak nem ismered még? *Egyelőre aztán végül még behúzza az egyik sötétebb sarokba, mielőtt teljesen elérnék a báltermet, ami egyébként is a kúrián kívül van. Még érdekli a válasz, és az sem elhanyagolható, hogy azért egy kellemes, ám hosszú csókot is lehelne a leányzó majdhogynem fekete ajkaira. A kezei azért kicsit elkalandoznak közben, pasiból van, ez teljesen érthető.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2012 4:56 pm

*Elfojt egy mosolyt, amikor Elijah kiegyezik vele a dologban. Úgy látszik, mégsem reménytelen a helyzet, csak sikerül valahogy megegyezniük. Arra már ő is rájött, hogy jobban kellett volna értékelni legalább a próbálkozást, de valljuk be, tényleg eléggé béna volt. Azt viszont elkönyvelte magában, hogy legközelebb igyekszik a kis fejlődést is jutalmazni valahogy. Arra, hogy Elijah számol, csak szemforgat, de valóban hamar végez, és indulhatnak is. Kicsit jobban ki van öltözve, mint a fiú, így leheletnyit furcsán néznek ki egymás mellett, de hát... egyébként is furcsa páros, így talán ez nem probléma.* - Azért értékelem a próbálkozást, még ha nem is látszott. Tényleg szép inget választottál. És jó, hogy megborotválkoztál. *Röviden végigsimít Elijah arcán, majd hallgatja, hogy valamennyire mégiscsak igaza volt a barátos dologban.* - Nos... itt kevesebben vagytok az iskolából, jobban össze kell tartanotok, ha egyszer majdhogynem csak egymást ismeritek. Vagy ha nem, akkor lesznek majd új ismerőseid. Biztos akadnak barátok is majd. *Bizonygatja, aztán felsóhajt, és megcsóválja a fejét. Persze, régen, a régi állapotában szeretett volna gyerekeket, de vámpírként ez nem csak a meddőség miatt sokkal bonyolultabb.* - Nem feltétlenül kell hozzá varázslat, ott van... - Például Reuben. *Szól közbe a farkas, de Thalia leinti.* - Ott van az örökbefogadás is, csak az is bonyolult, mert tovább élek, de... mindegy. Ha már szóbakerült, igen, Reuben. Bármennyire is furcsa, ő... ha nem is teljesen olyan, mintha a lányom lenne, valóban valami olyasmi. Nem kell rá féltékenynek lenned. Nem akartam volna vele menni a bálba. *Szögezi le, majd alighanem tényleg lemennek a bálra, ahol együtt mutatkoznak, és Thalia igyekszik Elijaht megtanítani legalább valami alap tánclépésekre.*
Elijah West Price

Elijah West Price

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2012 4:40 pm

-Jól van, ebben azt hiszem kiegyezhetünk. *Adja be a derekát a felvetésre, hiszen végülis tény, hogy nem a legjobban oldotta meg a dolgot, viszont a visszavágás sem volt a legjobb ötlet, mégha igazán jogos is volt. Esetében egyszerűen csak félő, hogy ha próbálkozik, mégha szarul is, akkor nem veszi jó néven, ha arra negatívat kap vissza. Bólint egy kicsit, talán idővel, bár az ő sebei, amiket az anyja okoztak, pedig már igen régen voltak, nem múlnak, és valószínűleg soha nem is fognak. Talán nem is akarja, hogy elfelejtse ezeket a sérelmeket. A hölgyemény végül belemegy, hogy lenézzenek a bálba, aminek azért örül, aztán mivel kiderül, hogy még kicsit öltözködnie kell Thaliának...de aztán megígéri, hogy gyors lesz.* -Számolok! *Félmosoly jelenik meg az arcán, és tényleg elkezd húszig lassan számolni fennhangon a folyosón állva, de csak időre érkezik a leányzó. A megjegyzésre a barátokkal kapcsolatban csak sóhajt egyet, miután a lépcső felé indultak.* -Pedig igazad van. Felületesek a kapcsolataim, igazából Lirianen sem tudok kiigazodni, azt hiszem inkább csak, mint mindenkit meg akar menteni, bizonyítani, hogy az a hős vagyok, akit ő látni akar... A többiek pedig, rajongás, valami nem is tudom mi. *Finoman megrántja a vállát, értelemszerűen Flame, majd Aewyre céloz.* -És persze Felix, de hát ő is kit nem kedvel? De hidd el én sem akartalak bántani, valami mágiával talán majd lehet gyereked valaki olyantól, aki méltó rá. *Teszi még hozzá. Azt hogy ő valaha apa legyen, el sem tudja képzelni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2012 4:14 pm

- Úgy gondoltam, ha már ennyivel előtte szólsz, akkor lásd, hogy nem olyan egyszerű összekapni magam a bálra. De majd legközelebb megmondom, mikorra gyere, és addigra elkészülök. *Szögezi le, hiszen valljuk be, ha ezt még egyszer eljátszanák, az nem lenne szép. Halványan elmosolyodik, mikor Elijah végigsimít az arcán, majd hátrahúzódik, hogy rá tudjon nézni a másikra, és megcsóválja a fejét.* - Talán, de idővel... csak elfelejtődnek azok a sebek is. Nem halmozódhatnak folyamatosan. *Más kérdés, hogy a régi sebek, amiket a szüleitől, a régi életéből kapott, valóban kezdenek halványulni, de azok, amiket Elijahtól kapna a jövőben, nagy eséllyel nem halványulnának amíg együtt vannak, és ez minden bizonnyal így van a fiúval is. Így a legjobb az lenne persze, ha nem halmoznának sebeket, de ahhoz még mind a kettőjüknek dolgozni kell. Majd visszamennének a szobába, de Elijah mégis meggondolja magát, mire valóban meglepődik.* - Enélkül is érzem. De ha gondolod menjünk, csak... *Csak ugyebár levette az ékszereit, azért valami kellene, meg Oberon szőrét is meg kellene fésülni, és nem ártana legalább valami szalag a nyakába, és... elharapja a mondat végét.* - Húsz másodperc. Ígérem. *Nincs senki a közelben, így vámpíri gyorsasággal sprintel vissza a szobába, azért egy nyaklánc meg egy fülbevaló igazán kell, anélkül majdhogynem csupasznak érzi magát. Felkap egy szalagot is, amit valóban a tiltakozó Oberon nyakába köt.* - Ne nyafogj már annyit, majd legközelebbre szerzünk neked rendes csokornyakkendőt. *Közli vele már a folyosón, majd megáll Elijah előtt, valóban rekordidő után.* - Mehetünk. És ne aggódj... csak találok valami bűbájt, ami helyrehozza őket. *Csóválja meg a fejét, és belekarol a fiúba, hagyva, hogy levezesse a bálra.* - Nem gondoltam komolyan, hogy nincsenek barátaid.
Elijah West Price

Elijah West Price

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2012 4:03 pm

*A leányzó szavaira csak csendesen figyel, azért az legalább valami, hogy nem csak az ő hibája, viszont tényleg igaza van a farkasnak, hogy ez még nem feltétlenül teszi jobbá az amúgy is furcsa helyzetet, hiszen ha mindketten rámennek erre a kapcsolatra az még nem jobb, mintha csak egyikük.* -Igen, akkor jól sejtettem, édes volt a bosszú. *Jegyzi meg kicsit száj húzva, de azért valami aprócska kis mosoly átfut közben az arcán. Megsimítja picit Thalia arcát, ahogy a vállára hajtja a fejét.* -Én is vállalom, természetesen fel sem merült, hogy nem így lenne, de attól még félek, hogy rámegyünk, vagy fene tudja, hogy mi lesz. A haragod pedig talán elmúlik, de vannak sebek, amik képesek sokáig halmozódni, tudom jól. *Sóhajt egyet, hiszen lássuk be azért egyáltalán nem egyszerű a helyzet, de persze ha az ember nem próbálkozik, akkor nem is nyerhet soha, hanem mindig csak kihátrál...végülis magából az életből is. A felvetésre bólint és megfogja a leányzó kezét, majd a szoba felé indul, aztán mégis csak megtorpan.* -Ha már amúgy is eldöntöttem, akkor igenis nézzünk be. Azt akarom, hogy érezed, hogy vagy annyira fontos, hogy nem csak sötétben bujkálok veled. *Lássuk be a Fallah mesék alatt nem nagyon látta őket senki együtt, talán csak a legvégén, amikor a vámpírlányhoz rohant, hogy segítsen neki, és itt az iskolában is általában a házában találkozott vele, nem pedig az iskolában, ahol mindenki láthatja. Talán egy kicsit bizonyítani is akar másoknak, hogy igenis képes rá, hogy kapcsolata legyen, még ha egy kissé talán furcsán, a maga módján. Szóval a másik irányba indul, persze, ha a leányzó nem ellenkezik.* -Az ékszerek...ha kell segítek, keresünk valakit, aki megjavítja, aminek baja lett. *Teszi még hozzá, hiszen tudja jól, hogy nagyon nem volt szép dolog, amit csinált.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2012 3:50 pm

*Mondjuk, hogy sokkal könnyebb lenyugodnia, vagy legalábbis elhagynia a dühös, üvöltöző fázist. A tüskék még mindig benne vannak, és fájni is fognak egy ideig, de túl fogja élni. A két kölyökre csak elfintorodik, de nem is nagyon vet ügyet rájuk, inkább elfordítja a fejét, és végre rápillant Elijahra. Végighallgatja a másikat, és csak utána csóválja meg a fejét.* - Ez nem igaz. Az én hibám is volt, én húztam direkt az időt. Ha ennek csúnya vége lesz, akkor egymást és magunkat fogjuk felőrölni, nem te engem. - És az sokkal, de sokkal jobb lesz. *Szólal meg a farkas, de az ironikus hozzászólásban persze van igazság. Thalia kicsit megvonja a vállát, és közelebb bújik a másikhoz, a fejét Elijah vállára hajtva.* - Én már döntöttem erről az egészről. Én vállalom. Ha te nem akarod, azt elfogadom, de csak ha magad miatt nem akarod, nem pedig azért, mert félsz, hogy tönkreteszel benne. Az én haragom mindig gyorsan elmúlik, én rendben leszek. Inkább magadra gondolj most. *Mondja halkan, majd felkel, és nyújtja a kezét Elijahnak.* - Gyere, menjünk inkább vissza. Ott nyugalmasabb, mint a folyosón.
Elijah West Price

Elijah West Price

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2012 3:42 pm

*Lehetséges, hogy idővel felállna és a mellett döntene, hogy visszamegy, de az is biztos, hogy neki erre jóval több idő kell, az, hogy lenyugodjon, a benne rejlő démon hátrébb húzódjon, soha sem pár percet vesz igénybe. Ritkán vannak kifejezetten érzései, de a harag gyakori és épp azért, mert ezt már sokat "gyakorolta" kifejezetten jó is benne, ami miatt még nehezebben szorítja vissza. Nem sokkal később viszont hallja, hogy nyílik az ajtó, de nem néz fel. Akar, de végül erőlteti, hogy ne tegye. Aztán leül mellé a hölgyemény, és egész csendes, nyugodt hangon szólal meg. Épp kinyitná a száját, amikor elrohan előttük a folyosón két kölyök, egy fura fehér hajú valami hópelyheket idézve, meg egy másik mindenféle színes konfettikkel borítva be a folyosót. Visszafogja magát, hogy ne dobjon utánuk valami csúnya illúziót, amitől rémképek lepik el az elméjüket, hanem inkább csak szemforgat, majd amikor távoztak a leányzóra pillant.* -Nem tudom, hogy van-e értelme. Nem tudom, hogy tudsz elviselni. Azt mondtad, hogy kell valaki, aki időnként rám néz, de egyszerűen ez vagyok...túl sok, túl heves...sajnálom. *Bukik ki belőle, kissé esetlenül hangzik ez a szó, hiszen nem olyan gyakran alkalmazta eddigi élete során azt be kell látni.* -Nem tudom Thalia, hogy ennek az egésznek van-e értelme, én nem akarlak kínozni, és egy idő után úgyis fel fogod adni, akkor meg minek húzzuk az időt? *Talán az is benne van ebben, hogy most még könnyebben engedné el a lányt, és idővel talán már nem menne olyan könnyen, amikor ő már besokallt és nem bírja a gyűrődést mellette, mert hogy szerinte ez az idő bizonyrára el fog jönni egyszer.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2012 3:35 pm

*Nem válaszol, hiszen Elijahnak igaza van, de most igazán nem fog igazat adni neki, akár így van, akár nem. Helyette tovább próbál szabadulni, és úgy tűnik, hogy a rúgás után végre sikerül. A csuklóját dörzsölgeti, hiába erős, azért a szorítás nem tett neki túl jót, bár hamar el fog múlni az érzés. Neki viszont igenis fontosak az ékszerei, akárkitől is kapta őket, fontos neki a sok apróság... némelyik valóban régről van meg, a saját szobájából lopta ki, miután már kidobták a szülei, így valóban értékesebbek neki, mint a többi. Aztán Elijah kiviharzik, hangosan becsapva maga mögött az ajtót. Összerezzen egy kicsit a hangtól, majd behunyja a szemeit, és nyugtatást mormog magának. Lassan valóban megnyugszik valamennyire, visszaveszi a cipőjét, hogy ne lépjen bele azért a szétszóródott ékszerekbe, majd egy bűbájjal összeszedi őket, és beleszórja a ládába. Ki kellene válogatni, elrendezni, megnézni, melyik tört el, és hátha meg tudja javítani egy bűbájjal... de az orra még mindig elég jó, és a füle is. Tudja, hogy a lendület hamar elhalt odakint, és érzi még a közelben Elijah jelenlétét, úgyhogy int a farkasnak, és csendben kilép a folyosóra. Körülnéz, arra indul, amerre a fiú ment, és mikor megtalálja, csendben leül mellé a padra.* - Talán ezt most tényleg hagyjuk ki. Ha gondolod, megtanítalak táncolni, hogy a következőn már menjen. *Mondja halkan, főként maga elé nézve.*
Elijah West Price

Elijah West Price

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2012 3:26 pm

-Tudom jól, hogy akartál, de úgyse mondtad volna! *Vág vissza. Ennyire azért már ismeri a vámpír lányt, biztos, hogy szívesen ment volna el a bálba, csak úgy volt vele, hogy bizonyára ő nem akarna, ami végülis igaz is volt minden második nap, amíg ezen agyalt. Thalia igyekszik kiszabadítani magát a szorításból, aminek egyszerűen nem enged, csak amikor a lány bokán rúgja. Lássuk be fél-démon durva erővel, viszont egyáltalán nincs magas fájdalomtűrési küszöbe, vagy épp nem gyógyulnak gyorsabban a sebei, mint egy vámpírnak. Hátrébb lép kicsit, a kérdés láthatóan kissé hideg zuhanyként éri, hiszen ebbe tényleg nem gondolt bele. Megrántja a vállát, fogalma sincs, csak azt akarta, hogy csak azért is igaza legyen.* -Mit tudom én... *Az ékszerek teljesen hidegen hagyják, azok csak fizikai dolgok, legalábbis számára, nem tudja, hogy a leányzó van amihez esetleg konkrétabban kötődik, vagy netán fontos neki, mert valakitől kapta. Neki nem sok tárgyi dolga van, ami fontos lenne, igazából szinte egyáltalán nincs 1-2 kivételtől eltekintve.* -Azután, amit én mondtam? Mert ugye nekem nincsenek barátaim, akkor meg minek akarok bálba menni, igazad van, legyen akkor ahogy akarod! *Sarkon fordul és egyszerűen kiviharzik a szobából. Úgy csapja be maga mögött az ajtót, hogy az majdnem kiszakad a helyéről, aztán a lendülete valahol a folyosón akad meg pár méterre. Hezitál, aztán egyszerűen csak leveti magát a folyosón az egyik üres padra. Lentről felszűrődik a zene, van ahonnan kacagás hallatszik, bizonyára egy-egy pár már elbújt kis sarkokba kint, hogy enyelegjenek. Szánalmasak!*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2012 3:08 pm

- Az egyáltalán nem azért volt! *Csattan fel, de nem magyarázza meg, hogy mégis miért húzta annyira a száját. Talán lassan már maga sem tudja.* - Én akartam? Mondtam én egy szóval is, hogy akarok menni? Te állítottál be ide fél órával előtte, hogy menjünk le. *Persze, akart menni, de tény, hogy ezt egy szóval sem említette Elijahnak, nem véletlenül.* - Te kezdted az egészet! *Vágja még oda, majd Elijah lelöki az ékszereket az asztalról, mire megdermed. A gyöngyök, karkötők, fülbevalók, gyűrűk szétgurulnak a szobában, minden bizonnyal több közülük el is törik, vagy legalábbis kiesik a kő a helyéről, hiszen azért annyira erősen nincsenek ezek megmunkálva. Szinte hitetlenkedve követi a tekintetével az ékszereket, mintha tényleg el sem hinné, hogy Elijah képes volt ezt tenni. A felrántás hirtelen éri, így az ellen nem tud ellenkezni, de mikor a fiú kijelenti, hogy mennek, akár akarja, akár nem, akkor már teljes erejéből igyekszik kirántani a csuklóját a szorításból, ami azért nem kevés.* - Csak próbálj meg bármire rávenni, amit nem akarok. Különben is, mi a fenét akarnál csinálni a bálon? *Még bele is rúg Elijahba, és ha sikerül kiszabadulnia, duzzogva leveti magát az ágyra, vissza.* - Azután a megszólalás után akkor se mennék veled sehova, ha nem szórtad volna szét az ékszereimet.
Elijah West Price

Elijah West Price

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2012 2:58 pm

*Miért, miért, ha az ember ki van akadva, akkor aztán már végképp nem gondolkozik logikusan és reálisan.* -Mit tudom én, te emlegeted folyton, és húztad a szád, hogy mással megy, láttam! *Csattan fel újra, majd látványosan visszaköti a nyakába Lirian medálját. Thalia látványosan elkezdi ledobálni a cipőit, és a többi kiegészítőt is, miközben csak finoman szólva is szidja az ünnepet, amire nem tud mást enni csak áll és szemforgat.* -Te akartál menni tudom, te akartad a giccset, most meg nincs értelme? Én mondtam, hogy maradjunk, mégis egy órán keresztül gondolkodtál, hogy mit vegyél fel. *Igen ez egy enyhe túlzás, de jó eséllyel, ha folytatódik a veszekedés, akkor tíz perc múlva az egy órát már másfélnek fogja mondani és így tovább nyújtva a dolgot. Simán képes lenne rá. Amikor aztán az ékszerek is landolnak a dobozban, már nem igazán tud uralkodni magán, az asztalhoz lép és egy mozdulattal lesöpri az egészet. Tökéletesen hidegen hagyja, hogy mire az összes apróságot az ember összeszedi az asztalok, ágyak alól, az aztán nem lesz kis munka, vagy persze valami bűbájjal bizonyára egyszerűbb. Aztán Thaliához lép és talán kissé erősebben szorítja meg a csuklóját, mint kéne, és egyszerűen felrántja az ágyról, na persze amennyiben nem ellenkezik, hiszen vámpírként ő sem rendelkezik elhanyagolható erővel. Ez a mázli, mert lehetséges, hogy ha egy sima embernek szorongatná most a csuklóját, akkor a végén el is törné. Szó szerint lángok cikáznak a szemeiben, ahogy haragosan mered rá.* -Mostmár pedig akkor is menni fogunk, nem érdekel, hogy akarod-e! Vedd a cipőd, vagy gyere a nélkül, nem érdekel. *Logikátlan, de a haragban mégis mi a logikus? Ilyen állapotban mégis mi a fenét csinálnának a bálon?*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitimeSzer. Dec. 26, 2012 6:17 pm

*Hiába Oberon felé szól a sértés, ez valóban betalál. Thalia is megrezzen, és nyitja a száját, hogy visszavágjon, de eddig a beszélgetésben először nem csak nem hajlandó, hanem nem is tudja, mit mondjon.* - Miért hívott volna meg, a fenébe is, amikor barátok vagyunk, más lányba szerelmes, engem sem érdekel, engem te érdekelsz, csak tudnám miért, amikor ennyire lehetetlen vagy! *Már ő is szinte kiabál, a lábával dobbantva a földön. Aztán a fiú belógatja elé Lirian medálját, bizonyítva, hogy neki is vannak barátai, amivel valóban csak ront a dolgon. Hogy Lirian, pont Lirian, mintha rá nem lett volna eléggé féltékeny eddig is.* - Annyira... lehetetlen vagy! *Ismétli meg, a fejét rázva, és lehuppan az ágyra, a cipőt lefelé rángatva a lábáról.* - Akkor ne menjünk sehova. A karácsony egyébként is úgy hülyeség, ahogy van. Az összes vallás hülyeség, a szeretet ünnepe meg csak még nagyobb baromság, tettetés, giccs, fogadjunk, hogy tiszta zöld-piros az egész díszítés odalent, amikor hányni lehetne ettől a két színtől együtt. *A karácsony gyűlöletébe fojtja bele a dühét, hogy mégse Elijah fejét üvöltse le, és ne vágjon a fejéhez minden negatívat, amit el tud képzelni, azzal most nem mennének sokra. A fülbevalót, a karkötőt is leveszi, és helyből visszadobja az asztalra az ékszeresdobozba.* - Tessék, igazából úgyis csak itt akartál maradni ruha nélkül.

//fagy//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 3 Icon_minitime

Fekete özvegy háló
Vissza az elejére 
3 / 19 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Next
 Similar topics
-
» Fekete mamba
» Fekete torony

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Harmadik emelet-
Ugrás: