Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 114 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 114 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Hegyi vadmacska háló | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Reuben Varas
Főkarakter : Christopher Strife Hozzászólások száma : 94 Kaszt :
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Pént. Szept. 21, 2012 10:52 pm | |
| - Bombázás... *Ízlelgeti a szót, és próbálja a saját létsíkján lévő fogalomhoz párosítani.* - Hasonló, de mégsem olyan. Érdekesek ezek a fogalmak. Értem, hogy mire hasonlíthat, de mégis más. Nem, nem teljesen olyan. Kicsit nagyon pocsék, hogy nem tudunk az otthoniaknak üzenni, hogy élünk... futólag ismerem őket. Látásból. Meg érzem, hogy itt vannak, de úgy nagyon mélyen, nem igazán. *Magyaráz, és közben ő is letelepedett Niki mellé, lábait lóbálva.* - Mooondom. Szubjektív. Hogyha valaki szerint te vagy a legszebb, akkor azon nem fogsz tudni változtatni. *Csacsog, majd a kérdésre elkerekednek a szemei.* - Uhhhh.... *Pislog párat, majd feláll.* - Nem tudom, de szerintem igaza lehet. Figyuzz, szerintem én megyek zuhanyozni. *Megtorpan.* - Figyu. Ez is olyan furi szó. *Kuncog. Majd utána megy zuhanyozni, és lassan aludni, bár alighanem még beszélget Nikivel elalvás előtt erről-arról.* | |
| | | Vígh Nikolett - archívum
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 48 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a tan.
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Pént. Szept. 21, 2012 9:19 pm | |
| - De... akár az is lehetne, hogy elraboltak titeket. A másik háborús fél. Vaaagy elvesztetek egy csatában. Bombázások? Vannak nálatok olyanok? Ezek ellen sajnos nem elég, ha talpraesett vagy. Én biztos, hogy nagyon aggódnék. Ismered a többieket akik idekerültek? *Nagy szemekkel teszi fel a kérdéseket. Háború... annyira örül, hogy még soha nem volt benne része, és nem is nagyon tervezi, hogy legyen. Bármilyen háborúban, legyen az muglik vagy varázslók között vívott. Ezután pláne megkapja a maga szoros, viszonylag hosszú ölelését a lány, majd Niki visszatelepszik az ágyára, törökülésben.* - Persze, hogy amúgy nem. De Melinda ugyanolyan szép, mint én, és fordítva. Szóval szépség szempontjából igen. De egyébként meg akkor sem tudom elképzelni, ki gondolná, hogy én vagyok a legszebb. Még nem is beszéltem olyan sok emberrel... *Elgondolkozva a füle mögé tűri a haját, kicsit elbambul, majd enyhén elpirul, bármire is gondolt. Aztán felpillant Reubenre.* - Neked sincs ötleted? | |
| | | Reuben Varas
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Pént. Szept. 21, 2012 9:10 pm | |
| - Biztos aggódnak... de azt is tudják, hogy talpraesett vagyok. Már azért többen átkerültünk, szóval sejthetik, hogy több lehet, mint egyszerű eltűnések... bár... odahaza alighanem még mindig dúl a háború... *Elgondolkozik, és megrázza a fejét.* - Alighanem akkor abban reménykednek, hogy akárhol is vagyok, nagyobb biztonságban vagyok, mint odahaza. Nem is nagyon szeretnék ebből a szempontból hazamenni. *Csóválja lassan a fejét, majd ugye Niki megöleli, mire nevetve visszaölel.* - Fogalmam sincs hány sárkány van. De ha olyan sokan lennének, akkor mindenhol ott lennének nem...? De nem látom őket... Márpedig elég feltűnőek, nem? *Igen, az kimaradt számára, hogy emberalakot is tudnak ölteni. Hupsz. Majd ugye Niki elhúzódik, Reuben pedig vállat von.* - Lehet. De nincs belőled kettő. Biztosan nincs. Kinézetre talán, de amúgy meg nem. *Mondja, és ennyivel számára le is van zárva a vita. Nincs két Niki, és kész, slussz, passz, ennyi.* | |
Az én színem a tan.
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Pént. Szept. 21, 2012 8:01 pm | |
| - Igaz... annyira rossz lehet, hogy akaratodon kívül kerültetek ide. Mármint, mit szólhat hozzá a családod? Biztos aggódnak érted... *Elhúzza a száját, végiggondolja, az ő családja hogy reagálna, ha ő tűnne el csak úgy szó nélkül. Nagyon kiakadnának, az biztos. Ráállítanák az összes elérhető rendőrséget. De persze nem találnák meg, mert egy másik világban lenne... rémisztő még a gondolat is. Hirtelen felpattan az ágyról, és szorosan átöleli Reubent, majd még mindig a lány nyakában lógva kuncog a sárkányimitáláson.* - Peersze, biztosan így van. De akkor elég sok sárkány lehet... és ha mindig mást idéznek meg, akkor lehet, hogy nem is zavarja őket annyira. Ha fáradtak, küldenek valaki mást maguk helyett, érted. *Shivala említésénél gondolkoznia kell, az vajon melyik francoska, de végülis a vélákhoz való hasonlítás után nem annyira nehéz. Elhúzódik Reubentől, és megrázza a fejét.* - Tudom, hogy a vélák mások, de akkor is... alap, hogy szebbek egy embernél. És kinézet terén akkor is kettő van belőlem. | |
| | | Reuben Varas
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Pént. Szept. 21, 2012 7:53 pm | |
| - De-de. Furi. *Kuncog, majd elmereng.* - Az biztos, hogy teljesen új lenne neked. Mint ahogy nekem is új itt. De szerintem meg lehet szokni... szerintem ti is könnyen adaptálódtok, mint ahogy mi is. Bár vannak itt olyanok, akik szeretnének visszamenni... de ha önként néznél szét, szerintem nem lenne gáz. Nagyon szép...! Persze mindenkinek a saját világa a legszebb. Minden a szemponttól függ. Szub-jek-tív. *Tagolja a szót, majd elgondolkozik, és megrázza a fejét. *Nem tudom. Lehet, hogy munkamegosztásban vannak. Hé, Józsi, figyelj már, épp most idéznek ketten, az egyikhez beugranál helyettem? Hát persze Kati, szívesen. Szóval valahogy így. *Persze a "sárkányimitálásnál" elváltoztatja a hangját, majd felnevet. Persze ő sem gondolja komolyan, hogy így lenne, de azért vicces elképzelni.* - Mooondtam. Minden szubjektív. Véláknak... könnyű. Mint Shivala leszármazottainak. Láttam olyanokból eleget. *Ingatja a fejét.* - És nem, nem lehet belőled kettő. Mert Niki csak egy van. Még ha valaki úgy is néz ki, mint te. | |
Az én színem a tan.
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Pént. Szept. 21, 2012 7:33 pm | |
| - Zavaros? Nem inkább furi? *Viccelődik tovább, mosolyogva, majd elgondolkozik a dolgon. Valóban zavarosak lennének? Nos, neki meg alighanem Reuben világa lenne zavaros.* - Egyszer annyira szívesen megnézném a te világodat... hogy ott milyenek a dolgok. Teljesen új lenne minden, igaz? Csak persze nem értenék egy kukkot se a nyelvetekből. És nem tudom, a sárkányok hogy éreznek, ha megidézik őket. Lehet, hogy tudnak egyszerre több helyen lenni? Mármint... nem tudom, ez lehetséges-e, de érted, akkor mi van ha mondjuk egyszerre többen idéznék meg ugyanazt a sárkányt? *Nem ért ennyire a mágiához, sosem kutatta az idézések eredetét, így mondhatni csak tippelget. Aztán hallgatja Reuben szavait a szárnyakról, és elgondolkozik a szárnyas cipőkön... de nem, azokkal azért nehezebb lenne szerinte egyensúlyozni.* - De ha állandóan ott van, akkor legalább... mindig kéznél van. Érted. Vagyis hátnál. De akkor nem kell mindig külön megidézni, és arra időt pazarolni... nem tudom. Igazán nem tudom... *Megakad, és eléggé bizonytalanul tartja a kezében a pikkelyt, majd elmosolyodik mikor Reuben visszakozik, és kijelenti, hogy ő szép lenne benne.* - Nem, nem igazán jössz ki jól. De nem értem, miért gondolsz ennyire szépnek. Mármint... én nem tartom magam csúnyának, de vélák, meg ilyesmik is vannak az iskolában... fogalmam sincs, ki gondolná, hogy épp én vagyok a legszebb. Nem találkozhatott túl sok diákkal. *Hitetlenkedve rázza a fejét, az üzenőfalra gondolva persze.* - Na meg kettő van belőlem, az levon az értékemből. | |
| | | Reuben Varas
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Pént. Szept. 21, 2012 7:26 pm | |
| - Hmmm, alighanem igen. De nem tudom. Ti olyan zavarosak vagytok ebben a világban. Minden annyira más, de mégis olyan hasonló... ez zavaros. *Csóválja a fejét egy kicsit, majd ugye sárkány-dolog.* - Idézni sárkányt... neeem tudom. Te örülnél, ha hirtelen megidéznének téged valahova? Tuti ők se szeretik nagyon. És oké, akkor furi. *Igen, elég egyértelműen eldöntötte mi a kedvenc magyar szava. Már normál állapotban is ki tudja mondani. Minden normális személy olyanokat tanul meg először új nyelven, hogy szia, én xy vagyok, vagy esetleg szerelmet vallani. Esetleg káromkodni. Reuben? Ő a furi szót tanulta meg.* - Szárnyakat? *Félrebillenti a fejét, majd a lányra néz.* - Nem tudom... én nem szeretnék szárnyakat. Tudok másképp is repülni. Vannak azok a remek szárnyas cipők például. Meg olvastam, hogy más mágiaággal lehet szárnyalni is. De hogy állandóan ott legyen...? Zavarna. *Ingatja a fejét, majd láthatóan felriad, és felkapja a fejét.* - De amúgy szépek meg minden! Te szeretnéd őket? Tényleg? Ez csak az én véleményem. Én olyan kicsi vagyok, engem csak zavarnának a szárnyak meg minden... te szép lennél velük, tényleg. Szebb. Nem mintha ennél nem lennél szép. Ebből már nem jövök ki jól, mi? | |
Az én színem a tan.
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Pént. Szept. 21, 2012 6:49 pm | |
| - Illegális? Nem, azt szerintem tényleg inkább a feketepiacon... legalábbis ha van eszük. Bár fene tudja, lehet, hogy a feketepiacon épp hogy gyakrabban ellenőriznek, mert ott jobban számítanak rá, és így a rendesen elcsúsznak felette? *Ötletelget, de igazából fogalma sincs, hogyan működik ez. Ő biztos, hogy nem lesz auror, aki majd razziázik, túl veszélyes munka lenne az neki. Na meg a feketepiacra se nagyon jár.* - Én is most láttam életemben először sárkányt élőben. De persze elég sokfélét lehet megidézni, van káosz sárkány, meg tündérsárkány... viszont ez annyira gyönyörű volt! Valóban szokatlan, de igazán szép. És furin. *Kuncog, mikor Reuben megint próbálgatja a szót, láthatóan ez a kedvence. Lassan viszont kezd fázni, így visszabújik a pizsamafelsőjébe.* - Fogalmam sincs, melyik sárkány pikkelye mire jó. Biztos több dologra, én csak ezt az egyet ismerem. Az angyalsárkány pikkelyével... valóban angyalszárnyaid lehetnek. Igaziak. Maradandóak. *Elhallgat, várja a reakciót, kicsit zavartan.* | |
| | | Reuben Varas
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Pént. Szept. 21, 2012 6:27 pm | |
| - Hááát, én nem éppen erre gondoltam, de még az is megeshet. De mi van ha illegális dolgokat árulnak odalent? Előfordulhat, nem? De miért mennének a kereskedő negyedbe, ha egyszer megtehetnék ezt mondjuk a fekete negyedben? Csak nem áll össze ez a kép. *Ingatja a fejét, majd ugye nekiáll nézni a sárkányt. Pontosabban a pikkelyt.* - Hááát... képen. Amikor átnéztem, hogy miről tanultatok már, akkor láttam képet róluk. Angyalszárnyak? De az olyan furán néz ki együtt? Furin. Hogy hangzik jobban? Furán vagy furin? *Igeeen, már megint fenn akad ezen a szón, mer mér is ne, majd megrázza a fejét.* - No mindegy. De iiigen, sejtem, hogy egy ilyen lénynek egy pikkelye is hatalmas erőt képvisel. Elvégre különleges lény, különleges erő. És pontosan ez mire jó? Mindegyik pikkelye másmire jó? Honnan tudod akkor, hogy melyik pikkely éppen mire? *Kérdezi, csak úgy záporoznak a kérdései.* | |
Az én színem a tan.
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Pént. Szept. 21, 2012 6:04 pm | |
| *Megszokta már ezt Reubentől, úgyis, hogy nem töltöttek még túl sok időt együtt, így elmosolyodik, és megvárja amíg a lány rájön, mit mondott.* - Egészen biztosan fedősztori. Alatta minden bizonnyal egy csapóajtó lapul, amin lemászva egy szupertitkos bázisra jutsz, ahol éppen a város elpusztítását tervezik. Ezért vannak a remek védelmi rendszerek. Ne nagyon packázz velük, a végén még megjárod. Kivágják a nyelvedet. *Bizonygatja nagy komolyan, majd ugyebár megmutatja a pikkelyt, és elmosolyodik.* - Láttál már sárkányt? Legalább képen? Egyébként abban különböznek, hogy az angyalsárkány szárnyai olyanok, mint az angyaloké. Inkább tollas, mint pikkelyes. De azért persze vannak pikkelyei is. És nem fájt, csak elhullajtotta őket, és páran felszedtük, miután visszaadtuk neki a tojását amit valami fura lények el akartak lopni. *Szünetet tart, tovább forgatva a pikkelyt a kezében.* - És... tudod, hogy mit lehet vele csinálni? Egy nagyon erős varázslatot. | |
| | | Reuben Varas
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Pént. Szept. 21, 2012 5:56 pm | |
| *Ja, hogy Niki nem érti őt... mindjárt teljesen más a leányzó fekvése. Nem számolva, hogy most egyikük se fekszik, és... mindegy, hagyjuk. Aztán a fejéhez kap, és felnevet, és persze magyarul válaszol.* - Bocsiii. Szóval... öhm. Mit is mondtam? *Kicsit félrebillenti a fejét, visszateker, majd megrázza a fejét.* - Semmi lényegeset. Csak hogy azok a kofák a kereskedő negyedben tényleg nagyon bambák. Mármint legtöbbjük. Vannak, ahol ahhoz képest igen brutál védelmi rendszerek vannak, hogy csak egy nyamvadt kis pult van almákkal tele... vagy csak fedősztori lenne az almás dolog? Ebbe nem is gondoltam bele. Hmmm... *Elgondolkozik, majd oldalra pillant, és odaugrál Nikihez, megszemlélve a pikkelyt. Sárkány... hallott már róluk, mióta itt van, de...* - Angyalsárkány az miben más sárkány mint más sárkány? *Kérdezi, félrebillentve a fejét.* - És nem haragudott amikor hozzád került? Nem fájt neki? | |
Az én színem a tan.
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Csüt. Szept. 20, 2012 7:18 pm | |
| *Felkapja a fejét, mikor Reuben hirtelen belép, majd a csacsogást hallgatja, és igyekszik szavakat felismerni benne, de nem, sehogy nem megy neki. Még a nyelvet is eltart egy ideig beazonosítani, hiszen azért már hallotta párszor hasonló helyzetekben.* - Szia, remélem tudod, hogy egy szót sem értek. Úgyhogy most légyszíves ismételj meg úgy... mindent mióta bejöttél. *Szól rá mosolyogva, persze magyarul. Neki úgy a legkényelmesebb beszélni, Reubennek pedig igazából minden kényelmes, ha már egyszer alapból jön. Előredől egy kicsit, a lábaira támaszkodik, elvégre törökülésben ül az ágyon.* - Nem találtalak egész nap. Tegnap korán mentem lefeküdni... vagy legalábbis viszonylag. Deee... idenézz mit kaptam! *Előrenyújtja összecsukott markát, majd kinyitja, megmutatva sárkánypikkelyt.* - Láttam egy valódi angyalsárkányt! Reuben, annyira gyönyörű volt... olyan szívesen lerajzolnám, de nem vagyok elég jó hozzá. Soha nem tudnám úgy visszaadni.
//éés fagy// | |
| | | Reuben Varas
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Csüt. Szept. 20, 2012 7:12 pm | |
| *Az igazat megvallva Reubent aztán mindenhol meg lehet találni, csak épp a szobájában nem. Már az is előfordult, hogy elaludt a Tölgyesnek az egyik fáján, miközben fent gubbasztott, hogy aztán másnap szedegesse ki az elszáradt faleveleket, satöbbi a hajából. De most, különleges eset van, mert mégis megtalálta az útját a háló felé. Kopogtatás nélkül, hirtelen nyit be, és az se zavarja túlzottan, hogy Niki félmeztelenül ül az ágyán. Derült égből Reuben, mondhatni, de hát a szobatársai már ehhez hozzászokhattak. Csacsog pár sort, lelkesen, csak éppen Niki számára tökre érthetetlenül, ugyanis a saját nyelvén teszi. Hátizsákját ledobja az ágya mellé, és kibújik a saját pulcsijából, morog pár sort az anyanyelvén, majd lerúgja edzőcipőit is. Most jön az, hogy hozzá kéne szólni, mer ő eldumál magának, de...* | |
Az én színem a tan.
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Csüt. Szept. 20, 2012 6:34 pm | |
| *Tegnap a kaland után egyenesen az ágyába zuhant, szinte ruhástól, pláne, hogy Reuben akkor épp nem is volt a szobában. Sőt, napközben sem látta egész nap, bár persze nem ült végig a szobában, odakint mászkált, de úgy látszik, elkerülték egymást. Azóta persze rájött arra is, hogy mire használhatná a pikkelyt, amit kapott. Elgondolkozva forgatja a kezében, tapogatja, óvatosan, nehogy megsérüljön. Ez egy igen nagy döntés... ki tudja, mit szólna hozzá Melinda, vagy a bátyjai, vagy szülei. De végsősoron az ő saját döntésének kellene hogy legyen, nem igaz? Bár még ő maga sem tudja, egyáltalán hogy akar dönteni. Mivel már eléggé késő van, pizsamaalsóban ücsörög az ágyon melltartóban, a felsője egyelőre csak mellette pihen. Kicsit végigsimít a lapockáján, gondolkozik, vajon hol lennének a szárnyak, vajon hogy tudnak utána öltözködni... ilyesmik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Pént. Dec. 31, 2010 3:30 pm | |
| *Nos hát mostanság már róla sem lehet megmondani, hogy Penthesilea, az a múltkori kis akciója például egyáltalán nem volt "méltó" ehhez a családhioz, de hát mindegy.* - Ahha, hatttalmasak, főleg, ha kandúr. Amikor még kisebb voltam, néha szabályosan féltem tőle. *Mondja óriási beleéléssel, miközben sétálnak fel a harmadikra.* - A nekromágia valóban érdekes, bár már nem az Úrnő tartja. Köztünk maradjon, de én jobban is kedvelem az új tanárnőt. *Súgja oda a lánynak, miközben lassan felérnek. Előhalássza a kulcsot, kinyitja az ajtót, amjd odaadja Felicitynek.* - Nos, ez lenne a hálód, érezd jól magad. A jobb oldalon fogsz lakni, a szobatársaid Roberta, Daran, és... Fogalmam sincs, hogy még ki, de majd csak megismerkedtek. Én nekem viszont most mennem kell, este szilveszteri buli a társalgóban, és rendbe kell szednem magam. Meg össze kéne kaparnom valahonnan Selát és Dart, hogy ne menjek egyedül. Ha kedved tartja, nézz csak be nyugodtan, elég könnyű megtalálni. Elkísérnélek, de mondom, sietnem kell. Pusszantás, majd még találkozunk. Ha kell valami, a gepárd hálóban megtalálsz! *Köszön el kisebb szóhányás kíséretében, majd ellibben.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Hétf. Okt. 18, 2010 7:07 pm | |
| *Nem igazán figyeli az eseményeket, mert az órájára pillantva, felkapkodja a földről a cuccait, elviharzik az ajtó felé, majd még onnan visszafordulva elköszön a lánytól.*Jóéjt Daran, sajnálom mennem kell, majd még összefutunk. Remélem. Tilalom után ne mászkálj semerre se. Sziaaaaaa! |
| | | Daran Fila Chirs
Főkarakter : nagypanni97@hotmail.hu Hozzászólások száma : 224 Kaszt :
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Hétf. Okt. 18, 2010 7:02 pm | |
| *Daran figyelemmel kíséri a történteket és a baglyot ami az ablakon át berepül a szobába. Mindig is imádta a baglyokat neki is van egy az otthonában az ő állatkája egy ébenfekete fülesbagoly akit Leslienek hívnak. -ohh de cuki kis bagoly meg lehet simogatni vagy csíp?????-kérdezi és a bagoly felé nyújtja jobb kezét. De mindezt gyorsan abbahagyja és körül néz. Tekintetével a plafont és a falakat pásztázta az ablakon hirtelen berepül egy bagoly és leül az éjjeli szekrény tetejére.-Leslie gyere ide hozzám picim.-a bagoly odaröppen és egy kis levelet és egy csomagot hoz. Daran érdeklődéssel bontja ki a csomagot amiben egy kicsi fecske üldögél felnéz a lányra és rárepül a vállára mint egy apró kék füstfelhő.Kedves Daran Fila Chirs én vagyok a te daimonod Stephen A levelet Daran a zsebébe csúsztatja és Ashre néz. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Hétf. Okt. 18, 2010 6:42 pm | |
| *Komor arccal hallgatja a lány beszédét, a végénél pedig felül és szemei is kipattannak. Felhúzza lábait törökülésbe, így a mappa lecsusszan a földre a kulccsal együtt, ami csörömpölve gurul párat. Csak sóhajt egyet a tárgyak után nézve, beletúr ébenfekete hajába, majd szóra nyitja a száját.*Hát azt nem csodálom, bár, lehet, hogy csak a madár miatt. Nem vészes ennyire a suli!*Keserűen és kissé idegesen kacag föl, aztán csak megrázza a fejét, és ismét egy apró mosolyt próbál felcsalni szájára. A hollós részre már nem is válaszol, mert újabb kopogtatást hall az ablaküvegen. Megrázkódik a hangtól, várja, hogy egy károgást halljon, ám ehelyett huhogó hang érkezik meg fülébe. Oldalra döntött fejjel kezdi fürkészni az ablakban ücsörgő madarat. aztán mikor az egy ismerős kopogást hallat az ablakon, gyorsan pattan föl, és szinte föltépi az ablakot. A bagoly ideges szárnycsapások közepette kezd el körözni a szobában, csőrével csattogtatva. Ash egy kissé megrémül, persze nem saját madarától, hanem attól, hogy talán Daran fog elkezdeni félni. Remegő hangon kezdi csitítgatni az állatot.* -Arnold, kicsim, nyugalom! Gyere ide hozzám, drága!*Amaz egy ideig még körözget hangosan rikácsolva, majd végül is leszáll a lány karjára. Lábára levél erősítve, azt gyorsan leoldja főprefink, ám a tigrisnek adja, aki mancsai alá rejti. Most nem fogja elolvasni, ráér járőrözés közben is, vagy éppen az ágyában.* |
| | | Daran Fila Chirs
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Hétf. Okt. 18, 2010 6:30 pm | |
| -A kísértetek olyan menők! Amúgy arról akartam beszélni hogy tegnap este olyan nyugtalanító érzésem volt mintha valaki figyelne. Az a holló meg egy órán keresztül ütötte az ablakot a csőrével.-szól közben pedig a szája sarkát rágja. Miközben várja újdonsült ismerőse válaszát elgondolkodik.~a régi életem csupa kaland volt vajon most is ilyen lesz?~majd lehunyta szemét és csöndben várta a választ. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Hétf. Okt. 18, 2010 6:17 pm | |
| *Ahogy a lány belép a szobába ő is követi, és ha nem bánják, akkor helyet foglal a lány mellett. A kísértetes kérdésre kedves mosoly ül ki az arcára, vannak, miért ne lennének. Ő már semmin sem lepődik meg, ám talán annál több dologtól fél mostanság.*-Igen, vannak. De csak néhány. Bár egy olyan helyen, ahol a festmények is beszélnek...A szellem pitinek számít hozzájuk képest. Amúgy miről akarsz beszélni?*Eldől az ágyon, és a plafont kezdi nézegetni. Hasára teszi a mappát, a kulcsot időközben rárakta a lány éjjeliszekrényére, úgyhogy azt nem fogja itt hagyni. Szemeit lehunyja, egyenletesen kezd el szuszogni, miközben egyik hajtincsét csavargatja.* |
| | | Daran Fila Chirs
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Hétf. Okt. 18, 2010 4:31 pm | |
| *Daran arcára mosoly ül ki szemmel láthatólag tetszik neki a hely. Ledobja a bőröndjét és leül az ágyra.-hát akkor majd beszélni kéne arról a dologról amit az előbb említettem. Egyébként tegnap este a szobatársam kísértetekről beszélt itt is vannak??-kérdezi és az arcán megjelenik a boldogság a kíváncsiság és a vakmerőség keveréke.*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Hétf. Okt. 18, 2010 4:26 pm | |
| *Szóval nevetgélve lépnek ki a folyosóra, ám amikor azt a személyes kis beszélgetést említi a lány, Ash csak komoran bólint. Ő maga ezután némán halad tovább, daimonjára pillantva néha, no meg azért Daran is kap pár pillogást. A kedves fajtából. Végül kiül egy félmosoly az arcára, és dúdolgatni kezd. Tesz hozzá néhány tánclépést, szóval összességében egész vidáman eltáncikál a hegyi vadmacska hálóig. Benyit egy egyszerű mozdulattal, és megáll a közös helyiségben. Szaktársa felé fordul azzal a halovány mosolyával.* -Hát meg is érkeztünk. Az lesz a te részed. Vagyis azon a részen lesz a lakhelyed, ami egy ágyból, éjjeli szekrényből, íróasztalból és egy ruhásszekrényből áll.*A jobb oldal felé int kezével, és előre engedi a lányt, nyisson be ő elsőnek, hisz azért ennek is megvan a maga varázsa.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Hétf. Aug. 30, 2010 9:57 am | |
| *Nem szól semmit egész végig. A hegyi vadmacskára bólint egyet, semmi egyéb reakciója nincs. Elvileg hármasban sétálnak fel a harmadik emeletre, Shadow persze magában végig becsmérli az iskolát, de hát ő már csak ilyen. A harmadikon a lány folyamatosan nézi az ajtókat, hogy tudja, mikor érkeznek meg, és végül benyit a hegyi vadmacska hálóba. A cuccait leteszi az egyik ágy mellé, és megáll.* - Azt hiszem megjöttünk... *Ennyit mond, és utána vár. Nem tudni mire, mindenesetre leül az ágyra. Körbevezetésre nem igazán van szüksége úgy néz ki.* |
| | | Ashley Montez Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 163
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Kedd Márc. 09, 2010 6:02 pm | |
| *Ashley felébredt. Az órára nézett, és megdöbbenve vette észre, hogy elmúlt hét óra. De még le akart menni sétáni egy kicsit, úgy érezte, nem tudna séta nélkül lefeküdni. Gyorsan felkapta csizmáját és kabátját, füttyentett Smileynak, aki már loholt is utána, majd együtt kiléptek a hálójukból.* | |
| | | Ashley Montez Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 163
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló Kedd Márc. 09, 2010 12:36 pm | |
| *Ashley Montez belépett a szobába. Mögötte ott loholt Kutyája, Smiley. Szerette a kastélyt, de sajnos csak most tért vissza hosszú idő óta. Magányos volt, s az szinte gyötörte, pedig ott volt neki legjobb barátja, a kutyája. Lovával is régen találkozott, Éjféllel, a fekete kancával. Úgy döntött, miután kipiheni az utazás fáradalmait, elmegy lovához az istállókhoz. Ledobta csizmáját, majd ledőlt ágyára, és már aludt is, mint a taj. Smiley Összekuporodott az ágy végében, és ő is pihent.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hegyi vadmacska háló | |
| |
| | | | Hegyi vadmacska háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |