Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Sakál háló Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Sakál háló Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Sakál háló Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Sakál háló Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Sakál háló Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Sakál háló Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Sakál háló Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Sakál háló Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Sakál háló Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Sakál háló I_vote_lcapSakál háló I_voting_barSakál háló I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 77 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 77 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Sakál háló

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Sylvia Ramondova
Diák
Sylvia Ramondova

Főkarakter : darkalaxis@hotmail.com
Hozzászólások száma : 46
Kaszt : Sakál háló Illuzionista
Üzenőláda : "Játszótarsam, mondd akarsz-e lenni?"
Ha igen, akkor katt msn-en, s már jövök is... Smile

Animágia:
1.szint: Leveli béka
2.szint: Vízi sikló
3.szint: Keresztes vipera

Sakál háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sakál háló   Sakál háló Icon_minitimeKedd Aug. 18, 2009 3:10 pm

*Egy jó kis délutáni szunyókálásból ébred Sylvia, s most úgy dönt lesétál az udvarra. *
- Aztán majd meglátjuk mi sül ki ebből a délutánból… *gondolkodik hangosan és vigyorogva kilép a hálóból a folyosóra. *
Vissza az elejére Go down
Sylvia Ramondova
Diák
Sylvia Ramondova

Animágia:

Sakál háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sakál háló   Sakál háló Icon_minitimeCsüt. Aug. 13, 2009 8:07 am

*A reggeli dolgain már túl van és most egy kis friss levegőre vágyva, Sylvia úgy dönt, hogy lesétál a rózsakertbe. Imádja a virágokat és most a friss idő pont kedvez egy ksi sétának a virágok illatorgiájában. Vállára kapja a talárját, amin ott virít szakának jelvénye és kilép a szobából. *
Sylvia Ramondova
Diák
Sylvia Ramondova

Animágia:

Sakál háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sakál háló   Sakál háló Icon_minitimeKedd Aug. 11, 2009 3:48 pm

– Igen, azt tudtam, hoyg tíz után csak bizonyos helyeken lehet tartózkodni. S majd fel kereslek ajkkor a hálódban, hogy az első héten ne kezdjem mindjárt megrovással.
*mondja nevetve, s amikor Zara távozik, még mindig mosolyogva áll neki pakolni, hogy aztán elindulhasson felfedezni az iskolát. *
Vendég
Vendég

Sakál háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sakál háló   Sakál háló Icon_minitimeKedd Aug. 11, 2009 3:46 pm

* Zara figyelmesen hallgatja a lány beszámolóját. tetszik neki hogy a lány beszédes és nem úgy kell mindent kihúzni belőle. Mikor a lány említi hogy ő is vízmániás Zara elmosolyodik.*
- Rendben nekem meg felel viszont remélem hogy tudod hogy 10 után ott nem lehet lenni. Vannak kijelölt helyek ahol lehet tartózkodni. ah gondolok akkor majd elmondom hogy hol és meg is mutathatom egy másik alkalommal.* Mondja kedvesen majd még hozzá füzi.*
- ha kérdésed lenne akkor a hóbagoly hálóban megtalálsz ami szintén az emeleten található. nagyon szívesen segítettem* Mondja mosolyogva a lánynak majd az ajtó felé veszi az irány hogy magára tudja hagyni a lányt.* ~ kedves, szimpatikus lány~ gondolja magában. Mikor az ajtón kimegy becsukja maga mögött. Pálcáját előhúzza és suhint az ajtóra pont ugy mint a váró szobánál. A lista egy nevel kibővül és ezzel a szoba be telik. Zara a folyóson még látható de nem sokáig hiszen a lépcsőnél eltűnik.*
Sylvia Ramondova
Diák
Sylvia Ramondova

Animágia:

Sakál háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sakál háló   Sakál háló Icon_minitimeKedd Aug. 11, 2009 3:35 pm

*Elveszi a kulcsot a lánytól és elsűllyeszti nadrágja zsebébe. *
- Köszönöm vigyázok rá. *majd a lányra néz, hogy válaszoljon a kérdéseire. *
- Hogy honnét jöttem? Nem olyan egyszerű. Bulgáriában születtem, de apum diplomata és éltem már több országban is. Most éppen Japánban, ott végeztem el az első két évfolyamot, s most itt kezdem a harmadikat. Rengeteget utaztam, de már jó lenne végre valahol egy kicsit megállapodni, mert alig-alig vannak barátaim, a sok költözés miatt. De most apám azt ígérte, hogy nem vállal több munkát külföldön. Remélem így is lesz. *mondja és egy sóhaj hagyja el az ajkát, mert néhány barátja azért akadt Japánban, akik most hiányozni fognak neki, de majd itt is lel újabbakra. *
- Kékfátyol vízesés? Jól hangzik… Eddig csak a patakot fedeztem fel, mert nem csak te, én is rajongok a vízért. Elpakolok, aztán lehet, hogy le is sétálok majd estére. *mondja a lánynak. *
- Ha gondolod ott találkozhatunk majd. De most nem akarlak fenntartani, gondolom sok a dolgod és nem csak rám kell időt szakítanod. Köszönöm szépen a segítségedet!
Vendég
Vendég

Sakál háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sakál háló   Sakál háló Icon_minitimeKedd Aug. 11, 2009 3:28 pm

* Zara leteszi a csomagokat az lány ágy mellé.*
- Igen alapterületre mindegyik szoba ilyen nagy csak a zsurmoltság miatt a várószoba kisebbnek tűnik a többi* Mondja kedvesen a lánynak. majd a következő kijelentésen elgondolkodik egy kicsit.*
- Tudod én nem sokat vagyok a szobámba. Mondjuk én társasági ember vagyok és nálunk szinte mindig üres a szoba. Nagyon szeretek a természetben lenni de fölég a víz közelében....Hogy is mondjam én vízmániás vagyok. Figyelmedbe ajánlanám a kék fátyol vízesést. Nagy jó hely gondolkodni meg beszélgetni is.* Mondja kedvesen hiszen neki az az egyik kedvenc helye itt az iskola területén.*
- Mióta vagy itt? Honnan jöttél ide? Nem tudom hogy van e kérdésed esetleg mert szívesen válaszolok rá. Vagy nem vagy éhes?* Jut eszébe hogy ma még nem is evett semmit és valamit jó lenne bekapni. Majd a kulcsot ami a kezében van leteszi az ágyra.*
- Erre vigyáz ne hogy elhagyd mert szerintem a szoba társaid nyaralnak valahol. Az ajtót mindig zárd be ha valahova elmész mert tudod itt történek érdekes dolgok.* Mondja kedvesen hiszen valami mindig törtnéni Zarával és inkább elővigyázatos mint meggondolatlan.*
Sylvia Ramondova
Diák
Sylvia Ramondova

Animágia:

Sakál háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sakál háló   Sakál háló Icon_minitimeKedd Aug. 11, 2009 3:18 pm

– Óh! Ez tényleg tágasabb egy kicsit! *mondja mikor belép Zara után, aki volt oly kedves és végig cipelte a holmiját az úton. *
- Vagyis inkább jóval tágasabb! Minden háló ilyen szép nagy és világos? *kérdi, de már le is huppan arra az ágyra, ami üresnek tűnik, mert a másik három ágyon vagy egy kis plüss állatka, vagy valamilyen más személyes tárgy van, amiből Sylvia azonnal leveszi, hogy ott már valaki alszik. *
- Ez pont jó lesz. Már amennyit itt fogok majd tölteni… Gondolom te is a hálódban töltöd a legkevesebb idődet?! *kacsint a lányra cinkosan, bár sejti, hogy a prefiknek nem csak habkönnyű szórakozás az életük. *
Vendég
Vendég

Sakál háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sakál háló   Sakál háló Icon_minitimeKedd Aug. 11, 2009 3:14 pm

{Folyosó}

* Mielőtt elindult volna a lánnyal új szobája felé egyet suhintott pálcájával az ajtón található listára és sylivia nevét már nem is lehet látni. Utána elindult a folyosón és ha a lány engedte akkor elvet tőle a csomagot és vitte a lány szobája felé. Egy fehér ajtónál meg a kék hajú lány melyen a következő felírat volt látható:"Sakál háló".*
- Meg is érkeztünk ez lesz az új szobád* Mondja kedvesen a lánynak majd kopogott az ajtón*- kop, kop* Válasz nem érkezett ezért zsebéből egy fekete kulcsot húzott elő amit a zárba helyezett. Az ajtó kinyílt és Zara belépet majd a lányra nézett és várta hogy ő is jöjjön*
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Sakál háló Nincskaszt

Sakál háló Empty
TémanyitásTárgy: Sakál háló   Sakál háló Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 6:29 pm

Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Sarah Bington
2. Catarina Delia
3. Sylvia Ramondova

4. Katerina Polina

A szoba lakói - bal oldal:
1. Ivana Rosa Nadezhda
2. Sarah King
3. Lilyanah Colling
4. Winnifred Anderson
Ajánlott tartalom

Sakál háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sakál háló   Sakál háló Icon_minitime

Sakál háló
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Harmadik emelet-
Ugrás: