Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 76 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 76 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Dingo háló | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Medison Kreehl Diák
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 90 Kaszt :
| Tárgy: Re: Dingo háló Csüt. Júl. 16, 2009 2:56 pm | |
| *Nem olyan biztos az, hogy csak emiatt kedves a lány, de ilyenkor ez a természetes, amúgy sem szereti szomorúnak látni a fiút, mosolygósan sokkal aranyosabb. Amikor végre sikerül Noel szemébe néznie biztatóan elmosolyodik, aztán leveszi kezét a fiú válláról és maga mellé rakja és hallgatja a fiú mondandóját* - Értem, szóval Nellond. Az egy ilyen boltokkal teli valami? *na igen, a szép megfogalmazás, de fogalma sincs mi az a Nellond, máshogy meg nem tudja megkérdezni* - Pedig nagyon hasznosak tudnak lenni, rengeteg szeretetet adnak, engem például Prince mindig meg tud vigasztalni, nem is tudom mi lenne velem nélküle *néz állatkájára, aki nagyon jól érzi magát a fiú ölében* - Igen, az nagyon jó lenne *lelkesül fel megint, hiszen végre láthatja is azt a már oly sokszor emlegetett csodás helyet* - Biztosan megtaláljuk, bízom benned *mosolyodik el újra aztán, ha Noel esetleg elindul, akkor ő maga is felkel az ágyról, Prince-t az ölébe kapja és bezárva az ajtót elindul a fiú mögött* | |
| | | Jasna Novarro
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 355 Kaszt : Üzenőláda : Jasna "Jazz" Novarro és daimónja Blues a mosómedve.
| Tárgy: Re: Dingo háló Csüt. Júl. 16, 2009 2:45 pm | |
| * Noel egy percig inkább hallgat, hogy véletlenül se lássa a lány mennyire maga alatt, ne tudjon a szemébe nézni, lesüti a tekintetét. * - Hát… Nem volt az. És gyászolni sem volt időm. *Mondja röviden, aztán kezét rárakja Prince-re és szelíden megsimogatja a kutyát. Valójában jól esik neki, hogy Prince és Medison is ilyen kedvesen bánik vele, csak az bántja, hogy emiatt. Mikor a lány gyorsan eltereli a szavakat, a fiú felemeli tekintetét, Medisonra pillogva, majd egy kicsit elmosolyodik, igazán nem akarja elrontani a lány hangulatát. Hiszen olyan kedves. * ~ Boldog leszek. Hogyha még az ő kedvét is elrontom, na az csúcs lesz. ~ *Gondolja magában, majd válaszol a kérdésre is.* - Igen, jól láttad. Soha sem volt még semmiféle házi állatom, és most sincs. Régebbena szüeim ellenezték, aztán itt az iskolában se vettem, mert tudod, Nellondban lehet venni állatokat, és szabad a kúriába is hozni, ahogy te Prince-t hoztad. De nekem sosem volt ilyen kis társam, aki megnyalogathatta a kezem. *Mondja, kedvesen, már-már túl nyálas, elgyengült hangon. Aztán csak össze szedi magát.* - Akkor… Elmegyünk a Druidák főhadiszállásához? Bár azt se tudom, hogy megy e már az oda jutás. Nagyon régen jártam ott, és csak egyszer… De varázslatos volt, hangulatos.
| |
| | | Medison Kreehl Diák
| Tárgy: Re: Dingo háló Csüt. Júl. 16, 2009 2:28 pm | |
| *Na, ezt az egyet tényleg nem tudta ezért is kérdezett rá. Pedig ha tudja, akkor most a fiú nem lenne szomorú. Bár ő maga szerencsésnek mondhatja magát, hogy szülei élnek, azért tudja, hogy az ilyenről nem könnyű beszélni, ő pedig nem szeretne semmit sem bolygatni, hiszen nem tartozik rá* - Nagyon sajnálom *mondja halkabbra véve a hangját, majd kezét a fiú vállára teszi, mintegy bocsánatkérés jeleként* - Nem lehetett könnyű neked *most aztán tényleg nem tudja, hogy mit is mondhatna még, így pár percig csendben figyeli Noel arcát. Prince pedig hátrál pár lépést és felugrik a fiú ölébe és megnyalja a kezét, hogy miért, nem lehet tudni, majd összegömbölyödik az ölében és úgy tekint gazdájára, akinek arcáról eltűnt a mosoly. És már tekintete sem olyan vidám, mint pár perccel előbb* - Nos talán beszéljünk valami vidámabbról *kezd bele kissé nehezen a beszédbe, most valahogy nehezen jönnek szavak. A pár pillanatra beálló csendben azon töri az agyát, hogy mi is legyen az a vidámabb téma, amiről beszélgethetnének* - Tegnap észrevettem, hogy kicsit félve simogattad meg Prince-t, gondolom akkor neked nincs semmilyen háziállatod itt a suliban, vagy esetleg rosszul láttam és tévedek? *kérdezi halványan mosolyogva. Hát igen, jobb hirtelen nem jutott eszébe, úgyhogy talán ezen újra elindulhat a beszélgetés* | |
| | | Jasna Novarro
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 355 Kaszt : Üzenőláda : Jasna "Jazz" Novarro és daimónja Blues a mosómedve.
| Tárgy: Re: Dingo háló Csüt. Júl. 16, 2009 2:13 pm | |
| * Azért annyira nem kell félteni a fiút, csak az ajtón volt nehéz áthúzni egyszerre két böröndöt, meg persze magát, amúgy meg elég izmos srác ahoz, hogy meg ne szakadjon ennyitől. Miközben a lány az álomhoz fűz hozzá egy mondatot, inkább hallgat, már így is beszélt egy csomót, pedig lenne újabb kérdése. Először inkább végig hallgatja a lányt, hogy ne beszéljen bele a mondandójába, még a végén elfelejti, hogy mit is akart mondani. Aztán mikor a lány végez, a fiú egy kicsit lesüti a tekintetét, majd sóhajt.* - Hát, akkor neked is izgalmas életed volt. Én néhány éve hagytam el Londont, amikor meghalltak a szüleim, és egy mágus magához vett. Akkor tudtam meg, hogy mi is az a varázs világ. Amúgy London külvárosában éltem, ott semmi furcsaság nem történt soha. Telejsen átlagos volt minden. *Mondja a fiú, röviden, miközben látszik a szemén, hogy nem hazudik, csupán nehezen beszél, elhallgat valamit. Igen a szülei meghalltak, de nem mindegy, hogy éppenséggel miért is haltak meg, és hogyan. Mikor a kutyus elkezdi szaglászni a lábát, és meglökdösi, Noel szorongva elhúzza, és csendesen sziszegni kezd neki, boldogabb tekintettel.* - Prince, ne, nagyon csikizel! *Mondja halkan, egy mosollyal, de amikor felnéz a lányra, ismételten szorongva gondol vissza a szüleire. Persze, hogyha akarja a lány, akkor mesél neki, csak mondja ki. Mert magától nem fog belekezdeni abba a történetbe.*
| |
| Tárgy: Re: Dingo háló Csüt. Júl. 16, 2009 1:49 pm | |
| *Figyeli, ahogy a fiú bevonszolja a bőröndöket, segítene is, de hát most már nincs szükség rá. Azért egy biccentéssel megköszöni a cipekedést, majd a bőröndöket szépen az ágy alá tolja, egyenlőre nincs kedve kipakolni, majd talán később* - Hát igen, megesik, hogy az ember nem emlékszik az álmaira, pedig néha jó lenne *mosolyodik el újfent, majd szépen leül az ágyra és szembefordul Noellel. Prince pedig befészkeli magát a lány ölébe és ő is a fiút figyeli. Medie simogatni kezdi az állat fejét, mire az halkan felugat és leugrik az öléből, úgy tűnik most nem vágyik a simogatásra* - Azt hiszem majd csak később álok neki kipakolni, hiszen nem 5 perces munka az ilyen és nem is szeretnélek feltartani vagy untatni *mondja, de ekkor jön az újabb kérdés, vagyis inkább kérdéssorozat, mert hogy egyszerre több félét is kérdez a fiú* - De nagyon szívesen *bólint, már alig várja, hogy felfedezhesse a Kúriát, a szép helyeket és mindent* - Nos rengeteg felé jártunk, hajókáztam az Atlanti-óceánon, pár napot eltöltöttünk Brazíliában és egyszer valami különleges véletlen folytán az Északi-sark közelébe is eljutottunk. Jobban mondva viharba keveredtünk és a szél meg a hullámzás sodort minket északra *a vízen már csak előfordul, hogy viharba keveredik az ember és akkor bárhol kilyukadhat* - Amúgy igazán csak azt szerettem a hajózásban, hogy megismerhettem sok szép tájat, de ha nyílt vízen hajóztunk, akkor nem igazán tudtam lekötni magam, csak a hajón dolgozó emberekkel beszélgettem néha, de aztán szerencsére rátaláltam Prince-re, akivel aztán jókat lehetett játszani a hajó fedélzetén, őrületbe kergetve ezzel szüleimet *kuncogja el magát az utolsó mondatrészre, szülei nem nagyon szerették a kiskutyát, de muszáj volt elviselniük, mert Medie ragaszkodott hozzá* - Szóval összességében nem olyan jó egész életedben hajókázni, mint azt mások gondolják *ha egyszer belekezd, akkor nehezen hagyja abba, de most azért már elég sokat beszélt, így a fiún a sor, hogy meséljen* - És te egész életedben Londonban éltél? Milyen ott az élet? *kérdezi miközben Prince valahogy megint Noel közelébe keveredik, nagyon megkedvelte a fiút. Apró mancsával óvatosan meglökdösi a fiú lábát, majd szandálját szimatolja körbe* | |
| | | Jasna Novarro
| Tárgy: Re: Dingo háló Csüt. Júl. 16, 2009 1:34 pm | |
| • A fiú derekasan bevonszolja a bőröndöket a szobába, amikor a lány kinyitja az ajtót, és lerakja az üres ágy mellé. Mikor a kutya az ágyra veti magát, kicsit elmsolyodik, és Medie-re pillant.* - Hát, én eléggé jó alvó vagyok, minden éjjel kialszom magam, bár az zavar, hogy soha sem álmodom. Vagy csak nem emlékszem álmaimra. *Mondja, majd leül Medie ágya melletti ágyra, a lány felé fordulva.* - Kipakolsz most, vagy későbbre rakod? Nincs kedved most elmenni egy kicsit sétálni? Tudod, a Druidákhoz, vagy mondjuk… bárhová. *Mondja a fiú, kicsit bután, a végén az a bárhová, eléggé furcsán hangzott. * ~ Vajon éppen kinek az ágyán ücsörgök? Még jó, hogy akkor jöttünk, amikor nincs itt senki, lehet, hogy zavartam volna… Végül is egy lány szoba, vagy mi a szösz. ~ *Gondolkozik magában, miközben elkezdi piszkálni a nadrágjának zsebét, ami egy kicsikét kiszakadt.* - Vagy nincs ekdved mesélni magadról? Mármint az utazásaidról. Merre jártál? *Kédezi érdeklődve, majd csak fürkészia lány tekitnetét, a válaszokra várva. Eléggé sokat kérdez ahoz, hogy a lánynak muszáj legyen sokat beszélni is.*
| |
| Tárgy: Re: Dingo háló Csüt. Júl. 16, 2009 1:19 pm | |
| *Hát igen, nem nagyon pakolt szét, gondolta, hogy nem marad sokáig itt, meg amúgy sem az a rendetlen típus, aki mindent szétszór maga körül* - Reménykedtem, hogy ma vagy holnap már rendes hálóban leszek, így csak a nagyon szükséges holmikat kerestem elő *mosolyodik el, majd mivel Noel úriember módjára felajánlja, hogy viszi a bőröndöket megköszöni, ellenkezni úgysem tud és nem is akar* - Hát ha ennyire szeretnéd, azért köszönöm *sétál ki a fiú mögött becsukva maga után az ajtót. Prince pedig mögöttük szalad, valami okból kifolyólag lemaradt egy kicsit* - Egész nyugodt, hamar elaludtam, viszont reggel emiatt korán fel is ébredtem. És te hogy aludtál? *kérdez vissza kíváncsian, aztán lassan meg is érkeznek a hálóhoz* - Értem, majd kiderül, remélem azért hamar találkozok a lakótársaimmal, érdekel, hogy kikkel is fogok együtt lakni *mosolyodik el, aztán egy kulcsot is átnyújtanak neki, így elveszi és a zárba téve elfordítja. A zár halk kattanás után kinyílik és a lány be is lép az ajtón. Szemével rögtön az üres ágyat keresi, amit nem nehéz megtalálni, hiszen csak egy van belőle. Prince közben beéri őket és még a lány előtt az ágyra veti magát. Medie megáll a kutyus előtt és rápillant Noelre, hogy esetleg bejön-e vagy valami* | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Dingo háló Vas. Júl. 12, 2009 6:34 pm | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Dingo háló | |
| |
| | | | Dingo háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |