Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Nyest háló Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Nyest háló Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Nyest háló Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Nyest háló Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Nyest háló Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Nyest háló Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Nyest háló Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Nyest háló Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Nyest háló Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Nyest háló I_vote_lcapNyest háló I_voting_barNyest háló I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 116 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 116 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Nyest háló

Go down 
+5
Lina Wierro
Loretta Q. Alvord
Arabella Jagusia
Éclair Lagarde
Kalandmester
9 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Solomon Reed

Solomon Reed

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 169
Kaszt : Nyest háló Alkimista_boszorkany
Üzenőláda : Nyest háló Tek4ef9ef5d4000a0170437
Az én színem a rosybrown.

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeHétf. Jún. 24, 2013 12:29 pm

*Igazából nem zavarna, ha a farkam hiányozna neki, tisztában vagyok vele, hogy jelenleg a kapcsolatunk erőteljesen a szex szintjén áll, és talán csak egy cseppnyi egyéb van benne, amit azt hiszem még egyikünk sem ért igazán, vagy legalábbis nem akar érteni. Jobb is így, nem kell mindent túlbonyolítani, ha egyszer most így jó. És hogy beleszeretnék-e? Lehet... idővel, bár kétlem, hogy egy könnyen beismerném magamnak, vagy akár neki, hiszen nem igazán szoktam meg semmiféle kötődést. Aztán meglepődik, amikor úgy döntök, hogy maradok itt éjszakár, igazából ezen én is meglepődtem, mármint a saját válaszomon, de ebből még nem lehet bajom igaz?*
-Persze, naná, ha van kaja... *Jegyzem meg újra, ő pedig megint felöltözik, amire csak szélesen elvigyorodom. De nem, mostmár tényleg muszáj egy kicsit pihennem, nem fogom megint leszedni róla a ruhát, majd reggel... addigra kellőképpen kipihenem magam és megint akcióra kész leszek. Fekszem a hátamon és a plafon figyelem. Nem jár a fejemben semmi, amíg kint van, túlságosan kisültek az érzékeim ahhoz, hogy most agyon tudjam gondolkodni magam. Oldalt pillantok, amikor feltűnik az alakja az ajtóban, én még mindig nem vetem fel semmit, ahhoz muszáj lenne megmozdulnom, és bőven elég mozgás volt, amikor az előbb felültem.*
-Héj! *Ugrok meg egy kicsit, amikor a hasamra pakolja a hideg pizzás dobozt, ami pár perce még a hűtőben volt. Gyorsan ülök fel, és teszem le a dobozt az ágy szélére. Nem vagyok egy elemi mágus, de annyi azért alap, hogy egy pizzát minimálisan megtudjak melegíteni varázslattal, bár ahhoz kéne a pálcám. Halkan sóhajtok egyet, majd küzködve kimászom az ágyból, felveszem az alsómat mostmár, és a nadrágomból a pálcám is előkerül. Gyors melegítés, aztán törökülésben dobom le magam Mila ágyára. Gyorsan eszem, tényleg farkas éhes vagyok, bár azért az egész pizza nem megy le, de három szelet pillanatok alatt eltűnik a gyomromban.*
-A maradék kiváló lesz reggel, akkor is éhes leszek utánad. *Vigyorodom el, majd visszabújok mostmár mellé, magunkra húzom a takarót, és egy gyors csókot lehelek az ajkaira. A kezem a csípőjére csúszik, finoman végigsimítok rajta.*
-El ne tűnj reggelig, szükségem... szükségünk lesz rád. *Pillantok lefelé, és közelebb is húzom magamhoz a hátsójánál fogva, hogy pontosan értse miről is beszélek. Aztán leteszem a fejem, és szem lecsuk. Azt hiszem se perc alatt be fogok aludni.*
Vissza az elejére Go down
Mila Zelenkova

Mila Zelenkova

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 492
Kaszt : Nyest háló Elementalista_alkimista
Üzenőláda : Nyest háló 93is

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeHétf. Jún. 24, 2013 12:15 pm

*Mikor Solomon kijelenti, hogy szörnyek közelébe még véletlenül se megy, elnevetem magam és helyeslően bólogatni kezdek.*
- Helyes, akkor ezt megbeszéltük. * vigyorodom el és már éppen közölném vele, hogy neki a szám, nekem meg a farka hiányozna, de azért nem akarok ennnnyire bunkó lenni, úgyhogy még időben becsukom a számat. Atalálkozás . az első találkozás, mióta elmentem - tényleg egésze jóra sikeredett, nem is gondoltam volna arra, hogy a fiú tényleg "megvár". Persze, hova is mehetett volna és amúgy is... Ha már össze találkoztunk, akkor miért is ne használja ki az alkalmat, hogy ismét belém temetkezhet? Örülök neki, hogy így tette, mert én is élveztem ezt a két körös menetet, és az igazat megvallva tényleg hiányzott ez a srác. Furcsa, nem? Talán a véla bája a bensőmre is hatással van, nem csak a külsőmre. Nem lepődnék meg, ha így lenne .Minden esetre szerelmes még nem vagyok, hál'isten, úgyhogy nincs min aggódni. Sejtem, hogy én talán hamarabb szeretnék bele ebbe a vélába, mint ő belém és az senkinek nem lenne jó. Solomon megjegyzi, hogy hasonlóak vagyunk, amire elvigyorodom és halkan kuncogni kezdek.*
- Hát igen. Legalább ebben egyezünk és ebben ismerjük egymást. * vigyorodom el és közben az ujjaimmal játszadozok a fiú hasán. A halk, izgatott kérdésemre végül igen választ kapok,amin talán én jobban meg vagyok lepődve, mint a srác.*
- Oh, tényleg? Ennek örülök! *lepődök meg, majd vigyorogva helyeslek a reggeli testmozgásra. Mikor ismét szóba hozza a pizzáját, elvigyorodok, ismét gyors mozdulatokkal veszem fel a bugyimat és az ingjét, majd kisasszézok a központi helyeiségbe, ahol a hűtőből tényleg egy sajtos-sonkás pizzát veszek ki dobozostul. Egy szelet már hiányzik belőle, de remélem emiatt nem fog berágni a srác. Visszamászok a szobába, bezárom az ajtót, majd az ágyba bújva rakom le a fiú hasára a hideg pizzát.*
- Jó étvágyat! *vigyorodom el és az oldalamra fordulva, fejemet a kezemmel támasztva figyelem, ahogy Solomon falatozni kezd.*

Solomon Reed

Solomon Reed

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeHétf. Jún. 24, 2013 10:05 am

*Szeretem én a kalandot, de inkább akkor ha van belőle valami hasznos. Általában mérlegelek, hogy mi az a jutalom, amiért érdemes kockázatot vállalni, és ha már túlzottan nagy az utóbbi, akkor inkább hagyom a dolgot. A megjegyzésére azért elmosolyodom, azért kíváncsi vagyok, hogy rosszul érintené-e, ha tényleg kinyiffannék, hiszen azért nem élek kimondottan nyugodt életet.*
-Ne aggódj szörnyeknek nem megyek a közelébe. *Egy pillanatra azért bekúszik a fejembe ez az idő előtt szófordulat, hiszen bárhogy is nézzük, és bármennyivel is tovább élek, mint egy ember, nem fogok örökké élni, ő pedig igen. Még sosem gondolkodtam azon, hogy milyen is a halhatatlanság, jó lehet, vagy nem szívesen élnék örökké... Aztán sikerül a kis elszólásomat visszafognom, amin persze jól szórakozik, de aztán már nincs miről beszélgetni, hiszen belelendülünk a lényegbe. Az ingemért jöttem, viszont azt nem fogom visszakapni, ellenben kaptam helyette mást... kétszer, és ő is... háromszor. Végülis jó leltárral zárhatjuk ezt az estét. Hevesek és vadak vagyunk, így aztán nem kell túl sok idő, hogy mindketten átlendüljünk a holtponton, hogy végül kidőlve egymás mellett igyekezzünk összeszedni magunkat. Tudom, hogy neki azért könnyebben fog menni. Aztán szavakkal is kifejezi, hogy nagyon is tetszett neki, ami az elmúlt percekben történt, amit értékelek... fejlődik na! Elmosolyodom, a vigyor most még nem megy, ahhoz túl sok izmot kellene aktiválnom. Amikor viszont beleharap a fülembe elnevetem magam, és hirtelen könyökölök fel, őt a hátára döntve. Szórakozottan beleharapok egy egész aprót a mellbimbójába.*
-Tudom... ennyit már kitapasztaltam. Jó, hogy hasonlóak vagyunk, hiszen én is határozottan ezt szeretem. *Köszönömöt rebeg, én pedig legbelül egy pillanatra talán elbizonytalanodom. Valahogy érzem, mi lesz a következő kérdés, és nem tudom, hogy mennyire vagyok felkészülve erre. Hiányzott, aggódtam is, bár elnyomtam magamban amennyire lehetett, és hát a szex... nagyon hamar egymásra hangolódtunk, szóval az több, mint tökéletes. De mégis... Elkapom a tekintetem, és a szeme helyett inkább a testét fixírozom, hogy ne legyen annyira feltűnő, ahogy gondolkodom.*
-Jó, végülis maradhatok, kényelmes az ágyad, és reggel is... kellemes mozgással indíthatjuk a napot, állítólag a reggeli torna nagyon egészséges. *Vigyorodom el végül, aztán hangosan megkorran a gyomrom. Én nem ettem, ő pedig jól lakott, éppenséggel belőlem és kell az étel, hogy pótoljam egyrészt a mozgás által veszített kalóriákat, másrészt a vércsökkenés miatt veszített vasat.*
-Szóval... a pizzám? *Tornászom fel magam kicsit, hogy a hátamat a falnak vetve felüljek. Valahogy úgy érzem, kéne tőle kérdeznem valamit, róla... hogy kicsit jobban megismerjem, de aztán végül elvetem az ötletet. Itt alszom, ez eleve elég nagy lépés nekem, ha most elkezdek érdeklődni, miután elmondtam, hogy hiányzott és hogy aggódtam, a végén még úgy lenne vele, hogy kezd fontossá válni. Én pedig neki egyáltalán nem biztos... olyan sokan használtak ki, én is sokakat, és olyan sokan tették már tönkre az éltem. Nehezen nyitok, ez van.*
Mila Zelenkova

Mila Zelenkova

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeHétf. Jún. 24, 2013 8:40 am

*Elnevetem magam, amikor Solomont még az elzárt szoba sem tudja meggyőzni arról, hogy érdemes néha elmenni az ilyen világmegmentő kalandokra. Végül is - ha lehet ilyesmit mondani - azért jól éreztem magam. És legalább megtanultam, hogy tartsam magam távol a kis kobold farkastól.*
- És ezt helyesen is teszed! Nem örülnék neki, hogyha valami idióta szörny miatt kinyiffannál idő előtt! *kacsintok rá vigyorogva, majd egy puszit nyomok az ajkára, játékosan megharapva azt. A mondat lágy ízét végül elveszi az utolsó szó, amit már vigyorogva tesz oda a srác és valahogy érzem, hogy csak azért tette hozzá a számat, hogy ne legyen túl nyálas, de jól esnek a szavai.*
- Na, kössz szépen! *vihogok és sértődött képet vágok, de csak néhány másodpercig. Aztán újra akcióba lendülök, rámászok a srácra és élesztgetni kezdem, amit - valljuk be - nem kell sokáig csinálnom. Egy gyors mozdulatta lfordít a hátamra a srác és erőteljesen döf belém, amit egy halkabb kiáltással nyugtázok. Kicsit meglepp a gyorsaság és az erőszakosság, de az igazat megvallva ezt szeretem. Hamar felveszem a ritmus, lágyan előre döntve a csípőmet és magamhoz ölelem a fiút. Fűt a vágy a srác teste iránt, és a vére iránt is egyaránt. Heves, vad csókokba forrunk össze, majd a nyelvem lekalandozik a nyakára és mikor igent bólint a fejével, belemélyesztem a fogaimat és vadul kortyolom édes véla vérét. Imádom és nem is értem, hogy hogy tudtam ez a vér nélkül élni két hónapig. Annyira édes, finom és vágykeltő. Érzem, hogy az iram nem lassul, csak Solomon merevedik meg néhány tizedmásodpercre, de erőteljesen tartom a fejét és kortyolom a vérét, így tovább folytatja az őrjítő ritmust, amit teste diktál. Hamarosan érzem, hogyan száguld ereimben a friss, meleg vér, és azt is érzem, hogy épül fel bennem a vágy, a gyönyör, és egy hangosabb sikollyal szállok el, és Solomon is néhány másodperc múlva követ. Kihúzódik belőlem, majd lágyan mellém fekszik, én pedig most kivételesen nem éledek fel egyből. Én is elfáradtam - már ha egy vámípr elfáradhat - minden esetre a gyönyör engem is néhány másodpercig mozdulatlanná tesz. Csak fekszem ott, mint egy hulla, de a friss vértől, ami ott csörgedezik az ereimben melegebb a testem. Érzem a vér hatását a végtagjaimban, és érzem, hogy már a lábam és a kezem sem fáj. Nohát, csak Solomon vére kellett hozzá, hogy teljsen rendbe jöjjek! Érzem a hatalmas erőt, amit a vér ad nekem, és legszívesebben széttörnék mindent, kiélném a vágyaimat és el is határozom, hogy holnap irány a Gyakorló terem, kicsit kiélem magamat.*
- Ahh... *sóhajtok egyet, végre feléledve, majd a fiú felé fordulok.*
- Ez aztán kemény menet volt. * vigyorodom fel és lágyan végighúzom a körmömet a fiú hasán.*
- Az ilyet szeretem! *súgom a fülébe és lágyan ráharapok a fülcimpájára, majd megpuszilom a nyakán a szívás helyét, ami már tényleg elmúlt, enyhén vörös csak a fiú bőre.*
- Köszönöm! *suttogom lágy hangon.*
- Mindent! *érőzdik a hála a hangomból és tudhatja a fiú, hogy most nem csak a szexre gondolok, hanem a vérére, az aggodalmára,hogy megvárt, hogy most itt van velem.*
- Itt alszol? A szobatársaim már hazamentek. *kérdezem kicsit halkabb hangon és izgatott vagyok, mint egy tinilány. Nem tudom, hogy nem lesz-e ez túl sok a fiúnak, hiszen végül is már szinte az egész estét együtt töltöttük...*
Solomon Reed

Solomon Reed

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeHétf. Jún. 24, 2013 6:49 am

*Vannak bizonyos dolgok, amikben nagyon is kell a dicséret. Nem feltétlenül van rá szükség, hogy említést tegyen róla valaki, ha jól áll a hajunk, de az nem hátrány, ha szóvá teszik, hogy úgy általában jól nézünk ki, viszont a teljesítményt... na azt igenis elvárjuk, hogy egekbe magasztalják, én legalábbis mindenképpen így vagyok ezzel. Mindenesetre az iskolát érintő szavaival nem győzött meg igazán.*
-Elzárt szoba ide, vagy oda, én nem regenerálódom olyan könnyen, mint egyesek és az a nagy helyzet, hogy jobban féltem az életemet, mint amennyire érdekel egy titok. *Rántom meg picit a vállam. Véla vagyok, semmiféle különleges gyógyítás nincs a birtokomban, ha jól tudom azok, akik elmentek erre a kis kutató expedícióra, vagy nevezzük nevén, halálos veszedelembe, többnyire vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok és kitudja még mik. Én inkább a háttérben szeretek maradni, nem vagyok egy nyílt harcos alkat, és eszem ágában sincs otthagyni a fogam valami ismeretlen helyen. Azért akaratlanul is cseppnyi aggodalom villan a szememben, amikor azt említi, hogy félholt volt az információ átadáskor... mondja ezt az élőholt. Egy alig érezhető mozdulattal simítok végig az arcán.*
-Egy kicsit akkor jobban is vigyázhatnál magadra, tényleg hiányozna... a szád. *Vigyorodom el azért a végén, hogy csak ne tűnjön túl komolynak, amit mondok, aztán ő sem húzza sokáig a dolgokat, mert már rám is mászik, és igazából az a pizza már réges-rég messze szállt a fejemből. Majd utána farkas éhes leszek, de most igazán nem érdekel, ha egyszer egy ilyen dögös vörös van épp azon, hogy beindítson. Nincs nehéz dolga annyi szent. Pillanatok múlva meg is fordítom, mert most én akarok irányítani. Felnevetek, amikor felsikkant, és segítőkészen emeli meg a csípőjét. Az ingemet már fordulás közben lekaptam róla és visszadobtam a földre, ahol eredetileg is volt, a bugyit pedig gyakorlott és rendkívül gyors mozdulattal játszom a másik ruhadarab mellé. Nem teketóriázok és cseppet sem húzom az időt, erősen és hevesen indítom a mi kis játékunkat, amitől először felkiált, talán kicsit meg is lepődik, nem tudom, de hamar eszmél és húz magára. Csókolom és szívom az ajkait, miközben egy pillanatra sem állok meg, nem lassítok, sőt ha ez lehetséges, akkor még erőteljesebben beindulok attól, hogy ő is követi a mozgásomat. Mintha csak tökéletes lenne köztünk az összhang.*
-Mondd, hogy azokban az elzárt szobákban... ott nem volt ilyesmiben részed... *Lihegem. Tudom, biztos vagyok benne, hogy majdnem két hónap alatt tuti, hogy más is érintette a testét, de azt akarom, hogy azt mondja, hogy az nem volt annyira jó, mint velem. Felnyögök, amikor a nyakamra téved, tapasztaltan játszik a nyelve, és szinte már érzem a foga karcolását is. Nem nagyon tudok már megszólalni, csak bólintok egyet. A hangom már nem a beszédre fókuszál, hanem a kéjes nyögésekre, morranásokra, más most nem megy. Lehunyom a szemem, amikor belém mélyeszti a fogait, egy pillanatra talán a mozgásom is megáll, de aztán gyorsulok újra, főleg ahogy az új, másfajta extázis árad szét a testemben. Már nem is lenne jó kifejezés az, hogy felnyögök, talán felkiáltok inkább, lihegek, miközben még erősebben harap belém, amikor a teste megfeszül és eljut a csúcsra. Pár pillanat múlva én is követem, erősen markolom a feje alatt lévő párnát, a torkomból értelmezhetetlen hangok törnek elő. Még pár utolsó levezető lökés, megvárom, amíg a fogai is visszahúzódnak, majd fáradtan dobom le magam mellé az ágyra.*
-Kész végem... totál végem! *A bőröm szinte lángol, az arcom teljesen kipirult, a mellkasom ütemesen, de rendkívül gyorsan mozog, a szívem pedig ha elég erős lenne, akkor áttörné a mellkasomat és kiugrana a helyéről. Önkéntelenül a nyakamhoz nyúlok, de alig érezni ott már bármit is, a vámpír nyál gyorsan tünteti el a nyomokat. Nem vagyok most képes másra, csak feküdni és bugyután vigyorogni...*
Mila Zelenkova

Mila Zelenkova

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeVas. Jún. 23, 2013 8:15 pm

*Solomon vigyorára csak megforgatom a szememet és unottan sóhajtok, hogy végül elnevessem magam. Hihetetlenek ezek a férfiak. Lehet, hogy nekik jobban kell a dicséret, mint nekünk, nőknek? Megjegyzem, hogy nagyjából már rájöttünk a Nezabar titkára, amire Solomon rá is kérdez.*
- Na, látod? Ezért kellett volna eljönnöd világot menteni. Amúgy volt néhány kisebb elzárt szoba is a helyen, ahol voltunk. *kacsintok rá vigyorogva jelezve, hogy nem unatkoztunk volna két hónap alatt.*
- Úgy tűnik, hogy valamiféle gonosz kőbe zárt démon irányította a sulit és ebből a kőből épült ez a suli. Vagy valami ilyesmi. Igazából kb. félholt voltam, amikor magyarázták, szóval lehet, hogy valaki mást kellene megkérdezned róla. De ha nem gond... *vigyorodom el és mászok rá.*
- Most foglalkozzunk a vacsorával! *villan meg a szememben az éhség és a vágy kettőse, és szinte elsötétül a tekintetem, ahogy ismét kényeztetni kezdem a fiút.*
- Majd megkapod a pizzádat te is. *suttogom kéjesen a fiú fülébe, majd kicsit sikkantok, amikor megfordít és én kerülök alulra. Kuncogni kezdek, majd belemarkolok a srác seggébe, és lágyan végigszántom a körmömmel a fiú hátát.*
- Szeretem, hogy ilyen gyorsan harcra kész vagy... *suttogom vigyorogva, miközben a kezemmel simogatom a fiút, majd felfelé billentem a csípőmet, hogy a) vegye le a bugyimat és b) vegyen birtokba - ismét. A bugyi hamar lekerül rólam - ismét, és Solomon pedig szinte belém csapódik, erőteljesen döf belém, mire felkiáltok. Kimeredt szemmel nézem a fiút, majd elmosolyodom, és hevesen markolok bele a hajába és húzom ajkát az ajkamra, miközben lassan, majd egyre gyorsabban mozgunk együtt, egy ritmusra. A csók heves és vággyal teli, tüzes és forró, de bennem még valami dolgozik: a vér iránti vágy. Érzem, hogy már nem sok kell az orgazmushoz, így igyekszem úgy irányítani az ivást, hogy megnyújtsam a gyönyör érzését. Lágyan simítok végig a nyelvemmel a fiú ajkain, állán, majd a nyakát veszem birtokba.*
- Kész vagy? *suttogom, és lágyan megpuszilom a kidudorodó eret és végighúzom rajta a nyelvemet. Közben még mindig hevesen és gyorsan mozgunk, kiélvezve egymást. Hogyha Solomon engedi és jelt ad, akkor belemélyesztem a fogaimat ütőerébe, és hangosan nyögve ízlelem meg a fiú vérét és kortyolom a meleg, forró édes vért. Véla vér. A legjobb. Főleg hogyha még érzelmi kötődés is van közöttünk. Márpedig úgy tűnik, hogy egyre több. Néhány korty után érzem, hogy robbanok és azt is érzem, hogy Solomon sincs messe, amire persze én is rásegítek a vérivás gyönyörével.*

*
Solomon Reed

Solomon Reed

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeVas. Jún. 23, 2013 7:55 pm

-Na azért! *Vigyorodom el játékosan morranva megint. El is várom, hogy ezt mondja, hiszen megdolgoztam azért most és legutóbb is, hogy úgy érezze ér valamit, amit teszek érte... rajta... benne. És hogy itt aludnék-e? Fene tudja, lehet, hogy nem lenne ellenemre, végülis dögös lányról van szó, aki határozottan hiányzott, szóval miért is ne döntenék úgy, hogy maradok vele? Bár lehet, hogy az túlzás lenne, nem szoktam én elkötelezni magam és úgy tűnt eddig, hogy ő sem ez a típus. Közben viszont határozottan zavarna, ha tudnám, hogy mással is megosztja az ágyát. A fene enné meg.*
-A falak? Milyen titkot rejtenek a falak? *Az tudom milyen kalandjai voltak, részben, mert hát egy idő után belé fojtottam a mesét, amikor akcióba lendültem és kényeztetni kezdtem. A nagy titkot pedig jó eséllyel nem kürtölték szét mindenkinek, hiszen nem lett volna túl okos lépés. Aztán az étkezésére terelődik a szó, ami nekem végülis nem lenne ellenemre, de úgy fest, hogy ő visszakozni kezd, aztán végül mégis csak rám mászik, én pedig szélesen elvigyorodom.*
-És a pizza? *Áh, teljesen hidegen hagy most a kaja, hiszen úgy kezd el mozogni rajtam, ami pillanatokon belül ürít mindent agyamból, és nem marad mást csak a tiszta és zabolázatlan vágy. Lehunyom a szemem egy pillanatra, a légzésem gyorsulni kezd, ahogy lassacskán újra teljes készültségbe kerülök.*
-Én akarom... *Tudom, hogy ő az erősebb, de most érezni akarom, hogy én vagyok a pasi, hogy én irányítok, akkor is, ha ő lesz a vérszívó, de úgy is hozzáférhet a nyakamhoz, ha én vagyok felül. Fordítok hát a helyzeten, amikor még nem csusszant rám, hogy én legyek az, aki belé hatolok, és nem csak úgy finoman és lágyan, hanem vadul, és hevesen tegyem a magamévá. Azzal, hogy e mellé még plusz élvezet is társul csak még inkább hevíteni fogja a vágyaimat. Halálosan hidegen hagy most, hogy a folyosóra milyen hangok szűrődnek ki, hallják csak, hogy idebent egy vérbeli pasi mutatja meg egy nőnek, hogy mit is tud!*
Mila Zelenkova

Mila Zelenkova

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeVas. Jún. 23, 2013 7:43 pm

- Színészkedni? *vonom fel a szemöldökömet és elvigyorodom, majd megcirógatom az arcát.*
- Sokkal jobb vagy Te annál, hogy színészkednem kelljen. *kacsintok pajkosan a fiúra és meg is puszilgatom egy kicsit. Totálisan úgy viselkedünk, mint valami cuki párocska. Talán még itt is alszunk, összebújva egy ágyban? Elgondolkozom a dolgon és igazából elég vonzó a gondolat. Aztán reggel megint tudjuk nyomni. El is képzelem, hogyan is fogom ébreszteni a srácot, de hamar megcsóválom a fejemet és kihessegetem a furcsa gondolatokat a fejemből. Kétszer sem biztos, hogy Solomon itt akar majd aludni. Nálam. Velem.*
- Nem a világ érdekelt, hanem a titok, amit a Nezabar falai rejtenek... *suttogom titokzatosan mosolyogva, és Solomon nem is sejti, hogy mennyire konkrét voltam ezzel a kijelentéssel. Körbenézek a szobában, és kicsit ki is ráz a hideg a gondolatra, hogy valóban talán most is figyel valaki a falakon keresztül.*
- Ja, igen, tudom. Szokták mondani, hogy egy vérszívás felér egy orgazmussal. De ki tudja... *jelentem ki és pajkosan elmosolyodom, majd lassan ismét a srácra mászom.*
- Mi lenne ha kipróbálnánk a kettőt együtt? *vonom fel a szemöldökömet, és lágyan ismét élesztgetni kezdem a lába közötti kis fickót.*

Solomon Reed

Solomon Reed

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeVas. Jún. 23, 2013 7:36 pm

*A franc tudja, én sem vagyok tisztában néha azzal, hogy mit is akarok pontosan, van, hogy egyszerűen mástól várom el hogy tudja... és kész. Azt hiszem az pedig határozottan zavarna, ha tudnám, hogy összefeküdt valami pasival, amíg távol volt, nem is csak azért, mert összefeküdt vele, hanem azért, mert zavarja az egész helyzet. Én is másztam ágyba mással, de egyik sem jelentett semmit. Persze hamar kiengeszteli a röpke rossz érzésemet, amikor fölém hajol és lágy csókot ad. Kicsit felhorkantok, és büszkén feszítem meg a vállam.*
-Na azért! A fene tudja, úgy tudom, hogy a nők remekül tudnak színészkedni, a pasiknak azért ez jóval nehezebb. *Nem mondom azt, hogy lehetetlen, hiszen... nem az, csak rendkívül nehéz és elég gyakorlottnak kell lenni hozzá. Bár én nem vagyok az a szimulálós fajta, de annyira nem ismerem Milát, hogy tudnom kéne, hogy ő az-e. Persze azért vannak bizonyos testnedvek, amiket nem lehet szimulálni, de akkor is jó hallani, ha jó voltál, szóban is... legyezgeti az egot no. Jól megnézem magamnak, amíg öltözik, én pedig mostmár csak azért is így maradok ruha nélkül és kész, kétlem hogy zavarná a látvány, ha pedig mégis, hát majd szól, hogy vegyek fel valamit.*
-Nem rajtam múlt szivi, te mentél el világot menteni... de minek? *Nem vagyok az a világmegmentő típus, és másoknál sem szoktam ezt érteni. Aztán úgy fest ellenkezik, és fel is ül mellettem, bár azért csak-csak odapillant időnként a nyakamra. Maradok fekve és szélesen elmosolyodom.*
-Legutóbb nem volt ezzel problémád, engem pedig tényleg nem zavar, ha éhes vagy. Ki lehet bírni, sőt igazság szerint még kellemesnek is mondható. *Aztán mégis csak megkérdezi, hogy milyen pizzát kérek, amire már elvigyorodom, sőt röviden el is nevetem magam.*
-Igen, tökéletes. *Közben meg is korran a gyomrom. Az a helyzet, hogy tényleg megéheztem, ami tökéletesen érthető is az utóbbi történések után. El fog férni az a pizza nagyon is.*

Mila Zelenkova

Mila Zelenkova

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeVas. Jún. 23, 2013 7:17 pm

*Mikor a srác visszakérdez, megforgatom a szememet és válaszra sem méltatom. Most vagy zavarja, vagy sem. Minden esetre nem fogok kérdezősködni a nőiről, és kutatni sem fogok utána. Ha el akarja mondani, akkor meghallgatom, de nem fogom zaklatni. Kit érdekel, hogy hány nővel volt együtt? Most velem van, és kész. Persze azért az izgatna, hogyha más csajokkal is együtt lenne, de azt hiszem, hogy ettől nem kell félnem, hiszen ahogy mondta senki nem múlt felül. Habár van tapasztalatom, sejtem, hogy azért mögötte is van pár év. Hamarosan egymásba temetkezünk, és mind a ketten kiélvezzük a másikat. Végre! Azért tényleg nekem is hiányzott már ez a pasi. Habár Nicolas-szal is jó volt, nála azért annyira nem volt meg a vonzás és éreztem is, hogy csak a kedvét tölti velem. Solomonnal valahogy más a helyzet... Elgondolkoztató.*
- Ohó! *nevetem el magam, majd boci szemekkel hajolok fölé és egy lágy csókot nyomok az ajkaira, majd az orrára.*
- Te is fantasztikus vagy, de azt hittem nem kell ehhez megerősítés, elég volt a kéjes sikolyom is. *vonom fel játékosan a szemöldökömet és lágyan végigsimítok a mellkasán.*
- Azért örülök, hogy nem pártoltál el mellőlem és megvártál. *súgom csábosan a fiú nyakába a szavakat. Elmosolyodom, és a hasát kezdem el simogatni. Felkelek mellőle, gyors mozdulatokkal veszem vissza a bugyimat, majd az ingjében mutogatom magam, perdülök-fordulok a szoba közepén.*
- Lemondasz róla? Pedig mennyire vissza akartam adni. *vigyorodom el.*
- Habár örültem volna, ha hamarabb sikerül. * vonom meg kicsit szomorkásan, de játékosan a vállamat. Mikor megszólal, elharapja a mondatot és észreveszi, hogy a nyakát nézem. Ha tudnék, elpirulnék és kicsit elfordítom a fejemet.*
- Ne hülyéskedj. Nem fogok belőled táplálkozni! *csattanok fel és kicsit megcsóválom a fejemet, majd lassan török ülésbe ülök a fiú mellett és úgy nézem szép vágású, dögös arcát, az ajkait és csillogó szemét. Kicsit oldalra döntöm a fejemet, és végigsimítok kezemmel a fiú mellkasán.*
-Sajtos-sonkás jó lesz? *mosolyodom el titokzatosan.*

*

Solomon Reed

Solomon Reed

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeVas. Jún. 23, 2013 7:07 pm

-Nem érdekel? *Szökik fel a szemöldököm kicsit. Igenis érdekelje, csak én meséljem el neki és ne mástól kérdezze meg. Mondjuk amúgy se tudná kitől, az iskolában, vagy akár Nellondban nem sokan vannak, akik bármit is tudnak rólam, talán csak Raven pár dolgot úgy hellyel-közzel és nagyjából ki is fújt a lista. Aztán beindulunk, könnyedén juttatom el a csúcsra és ő is engem. Nincs nehéz dolga na, hiszen határozottan régen volt részem ennyire remek kézimunkában, vagy mozgásban. Aztán csak mellém fekszik, és magunkra húzza a takarót, bár most fel vagyok hevülve, nem érzem, hogy fáznék akár csak egy kicsit is, de talán zavarná, ha benyitna valami szobatárs, miközben itt vagyunk mindketten anyaszült meztelenül, no meg azért el fog tartani pár percig mire odalent is alapállapotba kerülök megint, főleg hogy még a hasamat is simogatni kezdi megint. Egy pillanatra lehunyom a szemem, élvezve a kényeztetést, aztán egy picit elhúzom a számat.*
-Te viszont nem igazán. *Jó, azért annyi egom van, hogy ha már ennyit dicsérem egy kis viszonzásban is reménykedem. Végülis én sem voltam tétlen sem most, sem legutóbb, és mégis ő kérdezett engem, hogy hány nővel voltam. Ezek alapján nem csoda, ha azt feltételezem, hogy ő kitudja hány pasival, ha egyszer annyira nem vagyok neki nagy szám, hogy akár csak egy kicsit is kifejezze ezt. Egy kicsit sértett vagyok... igen, lehetséges, véla vagyok, hiú. Azért az végignézem, ahogy felöltözik, főleg hogy az én ingemet kapja fel.*
-Hát jó, megtarthatod, végülis jól áll, és én már amúgy is lemondtam róla. *Rántom meg a vállam egy kicsit, már épp kelnék fel, hogy én is magamra kapjak valamit, amikor már mellettem is van újra. Hát igen, vámpírként könnyű gyors lenni.*
-No és... akkor mesélj nekem valamit... *Bennem is akad a mondat vége, hiszen látom a tekintetén, hogyan fürkészi a nyakam. Vágy csillan, de most nem a szex után, hanem a véremet kívánja.*
-Jó, de akkor én is rendelek legalább egy pizzát. *Mosolyodom el, aztán így fektemben kicsit oldalra döntöm a fejem, hogy ha akar hozzáférjen a nyakamhoz. Nem óckodom az ilyesmitől, főleg hogy igazság szerint lássuk be, nekem is lesz benne élvezet.*
Mila Zelenkova

Mila Zelenkova

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeVas. Jún. 23, 2013 6:50 pm

*Felvonom a szemöldökömet és elmosolyodom.*
- Nyugi... Nem érdekel a múltad. És amúgy sincs időm nyomozgatni. *morgom és halkan ciccegek is. Tényleg nem volt szándékomban a srác után kutatgatni, most pedig már nem is fogok, hiszen látom mennyire zavarja ez az egész. Igyekszem hát ejteni a témát és élvezem a közelségét. Hamarosan immár én kényeztetem őt, és az aprócska harapásra vigyorogva figyel, majd suttogva válaszol. Kérdésre kérdéssel. Megcsóválom a fejemet, titokzatosan, pajkosan vigyorgok, majd folytatom amit csinálok, de csak néhány másodpercig. Utána már lágyan ráengedem magam a fiúra, kezét leszorítva - persze nem fájó, csak úgy kellemesen - kezdek mozogni, hogy aztán ő is eljusson a csúcsra. Habár ez most elég lightos szex volt, azért élveztem és jó volt ez a két hónapos kihagyás után. Halkan nyögök, és élvezem, amikor a fiú is felnyög az élvezéstől, majd lassan mellé fekszek. Betakarom magunkat a takarómmal, és lazán mellé fekszem, egyik kezemmel tartva a fejemet. Ujjammal lágyan simítom végig a fiú hasát és játszogatni kezdek rajta.*
- Hmm. Bókolni azért tudsz. *vigyorodom el és egy puszit nyomok az arcára. Most, hogy a szexen is "túl vagyunk", jobban megfigyelem a srác arcát, szemét, ajkait és a nyakát. Oh, a finom, lüktető ér, mely olyan hívogatóan kidudorodik. Lágyan végighúzom az ujjamat a nyakát és láthatja a szememben az éhséget. De ez most nem érzéki éhség. Hirtelen elkapom a tekintetemet a srác nyakáról, és a földön lévő ingért nyúlok, majd gyors, szinte alig látható mozgással bújok bele a bugyimba, és a srác ingjébe.*
- Lehet ezt megtartom! *jelentem ki játékosan mosolyogva és körbefordulok a fiú előtt, aki így tökéletesen meg tud nézni egy szál bugyiban és az ingjében.*
Solomon Reed

Solomon Reed

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeVas. Jún. 23, 2013 6:36 pm

*Hát persze, hogy zavar. Volt már dolgom olyan lánnyal, aki olyan szinten rám tapadt, hogy képtelen voltam levakarni magamról, csak úgy, hogy végül leléptem a városból... innen pedig eszem ágában sincs lelépni, legalábbis nem végleg, hiszen van még mit tanulnom és egyébként is elég jól meg vagyok. Azért a válasza megnyugtat, bár nem is tudtam, hogy olyan sok pletyka kering rólam, inkább Nellondban lehetnek valószínűleg.*
-Nem tudtam, hogy ilyen erőteljesen közszájon forgok, de akkor elnézem neked, csak a nyomozást nem szeretem. *Érezheti a hangomból, hogy úgy mondom, mint akinek van ebben tapasztalata, szóval nem csak úgy a levegőbe mondom a dolgokat. A kijelentése azért egy kicsit meglep, de inkább elodázom a választ azzal, hogy kényeztetni kezdem, mert igazság szerint mondjuk úgy most azt tartom egyszerűbbnek. Örülök neki, ha az én nőm, de hogy úgy, hogy más ne is legyen rajta kívül... na erről fogalmam sincs egyelőre. Hiányzott ez tény, és az a helyzet, hogy konkrétan még senkivel sem volt ilyen jó a szex, de ez még nem jelenti azt, hogy szerelmes lennék, nem vagyok az a szerelmes típus na. Inkább az ő gondolatait is lefoglalom, vagy inkább egyszerűen szólva blokkolom a nyelvem tapasztalt mozgásával, és hamar el is jut a csúcsra, amit én egy vigyorral konstatálok. Kicsit pihen csak, majd szerencsére nem késik sokáig a viszonzás, ő is elindul lefelé és az ajkaival is, nekem pedig egy pillanatra még a szemem is fennakad, annyira élvezem, amit csinál. Felnyögök, kifejtem mennyire hiányzott, ő pedig apró, de érzéki kis cselekvéssel válaszol, ahogy megharap. Felszisszenek, de ezt egy kéjes nyögés is kíséri.*
-Ezek után merek válaszol? *Susogom, mert erőteljesebben már képtelen lennék megszólalni. Aztán feljebb csúszik, a kezeimet lefogja, és hát mondjuk tuti, hogy ő az erősebb, ami lehet hogy van olyan pasi, akit rosszul érintene, de engem tökéletesen hidegen hagy, addig amíg az erejét arra használja, amire most is. Amennyire meg tudom emelni a fejem rákapok a nyakára, hogy aprót harapjak, majd lágyan csókoljam végig, aztán apró szívást is eszközöljek, már amennyire az energiáim bírják. Ő pedig lassan mozogni kezd, én pedig egyre jobban keményedem és feszülök meg alatta. A csípőm hozzá alkalmazkodva mozdul időnként, bár néha kiesem a ritmusból és egy-egy erősebb lökést eszközölök, végül egy végső erősebb nyögéssel érek el a csúcsra. Nekem nem kell úgy tennem, mintha szuszognék, hiszen rendesen kifáradtam, az a mázli, hogy háton fekszem, így nem kell mozognom. Magamra húzom, és erőteljesen gyors légzéssel pillantok rá.*
-Istennő vagy... de komolyan! *Vigyorodom el. Szóval most kéne jönnie annak a beszélgetésnek? Hulla vagyok és éhes!*
Mila Zelenkova

Mila Zelenkova

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeVas. Jún. 23, 2013 5:41 pm

*Valahogy sejtem, hogy kicsit zavarja a srácot a kis kutatásom, de tényleg nem kutakodtam utána, inkább csak a pletykák érdekeltek.*
- Lenyomozás? *nevetek fel felszabadultan, majd mélyen a fiú szemébe nézek.*
- Drágám, csak a pletykák érdekeltek. *kacsintok rá és ezzel kicsit fel is világosítom, hogy azért vannak róla pletykák a suliban. De hát ki ne figyelne fel egy véla srácra? Solomon megjegyzi, hogy jobban szereti megbeszélni a dolgokat, amire kicsit elkomorodom és zavartan mosolygok.*
- Ne aggódj, nem fogok utánad kutatni. A beszélgetésnek pedig én is örülnék. *adom be a derekamat, habár egy aprócska fintor átszalad az arcomon, majd elnevetem magam. Valóban nem sok alkalmunk volt beszélgetni, talán csak ott a játszótéren beszélgettünk néhányszor, bár az sem volt túl hosszú. A fiú igyekszik megnyugtatni, hogy nem azért nem nézett utánam, mert nem érdeklem, hanem jobb szereti a dolgokat tőlem hallani. Persze, van benne valami, így csak egy mosollyal simítok végig az arcán és lehelek egy csókot az ajkára.*
- Helyes! Én akarok a külön bejáratú vörös nőt lenni. *vigyorodom el szélesen, és észre sem veszem, hogy gyakorlatilag a mondatomban benne van, hogy a nője akarok lenni. Remélem, hogy azért nem veszi ennyire élesen a dolgot, mert még én magam sem gondolkoztam el azon, hogy mi lenne, hogyha járnánk, vagy ilyesmi. Hamarosan azonban a beszélgetés abbamarad, ugyanis Solomon nyelve igencsak elfoglalt lesz, hiszen dolga akad. Néhány perc kéjes nyögdécselés és lepedő markolászás után eljutok a csúcsra majd csak úgy megszokásból lihegek, pihegek egy kicsit a fiú mellkasán. De őt sem hagyom olyan sokáig pihenni, ugyanis a kezem máris útnak indul, amit követ a szám is. Kényeztetem a fiút, és mikor ismét kijelenti, hogy nagyon hiányoztam, elvigyorodok és gonoszul kicsit, enyhén beleharapok a farkába.*
- Én, vagy a szám? *vigyorogva nézek fel rá, majd mikor Solomon hátraveti a fejét és úgy élvezi az egészet, egy hirtelen mozdulattal fogom le a kezeim a feje fölött, mások rá és engedem magamba a fiút. Egy heves csókot adok neki, miközben lassan mozogni kezdek fölötte... Rajta...*

Solomon Reed

Solomon Reed

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 8:47 pm

*Nem is az, hogy nem érdekelt, egyszerűen csak jobban szeretem a dolgokat megkérdezni, vagy megbeszélni, mintsem valami vadidegent kikérdezni, vagy utána járni a másiknak. Az inkább olyan, mintha lenyomoznám, az pedig milyen már... Aztán a szőkét említi a pubban, hát úgy látom elég alaposan utánam nézett. Egy picit azért ez zavar, tuti, hogy nem akarok olyan valakivel lenni, aki mindent tudni akar rólam.*
-De ugye ez nem fog túlzásokat is elérni... ez a lenyomozás dolog? Tudod, kell az intim szféra. *Jegyzem meg, igyekezve visszafogottan, hogy ne bántam meg vele, de azért tényleg megértheti az én álláspontomat is.*
-Határozottan a vörösökre és csak azért nem néztem utána a nevednek, mert jobban szeretem a dolgokat megbeszélni... tőled tudni, csak eddig nem sok lehetőségünk volt dumálni. *Itt már szélesen elmosolyodom, hiszen lássuk be, eddig mindig volt már elfoglaltságunk, mint a mélyenszántó beszélgetések, amikből sok mindent meg lehet tudni a másik félről. Majd erre is sort kerítünk, de... tuti, hogy nem most, nem az élvezetek helyett. Látom, hogy azért egy kicsit kellemetlenül érinti, hogy nem néztem utána, de azért igyekszem megnyugtatni, hogy nem azért van, mert nem érdekel. De hamar átlendítem ezen az aprócska problémán, és azért persze vissza is vág a pasikat illetően. Picit elhúzom a szám, de persze nem vethetek semmit sem a szemére... csak hát na, lássuk be érdekel annyira ez a dögös vörös, hogy zavarjon ha más is élvezhette a testét. Ki akarom sajátítani? Hm... furcsa!*
-Egyel sem, és azért ne aggódj, annyira nem voltak sokan... becs' szó! *Nem fogok csak azért sem számokat mondani, ez akár lehet egy is, vagy egy tucat, nem tudhatja, de ha nagyon akar, hát majd lenyomoz. De mondjuk nem volt azért nagy tömeg, egyszer voltam csak a piros lámpás házban, de hát ott semmi érzelem nincs, és egyszer meg igazából David miatt szórakoztam, kíváncsi voltam, hogy meddig megy el a kölyök. Nagy volt a szája, hogy nem függ annyira a nőjétől, engem meg érdekelt, hogy tényleg lép-e, ha rádumálom. És hát... nagyon jól tudok rádumálni. Aztán már inkább lejjebb haladok, kényeztetem ahogy csak a tudásom engedi, ő pedig lassan teljesen átadja magát az élvezetnek, nyög, vonaglik és végül ott van az a mindennél jobban várt sikoly, amikor elér a csúcsra. Én pedig elégedett vigyorral tápászkodom fel, és engedem hogy magához húzzon egy csók erejéig, majd a mellkasomra bújjon legalább egy rövid időre, amíg kifújja magát. Nem várat sokáig, finom ujjai útra kelnek a testemen, és hamar lekerül rólam is a ruha. Igazából már jó ideje teljes készültségben vagyok, ilyen hangokat hallva szerintem senki sem lenne aki ne lenne így, ha eléggé pasiból van, szóval halk sóhajjal dőlök hátra és élvezem, hogy végre kiszabadulok a jelenleg rendkívül szűknek bizonyuló farmerből. A szavai hallatán felnyögök, de szélesen elmosolyodom. Egy pillanatra még felkönyökölök, nincs is annál szebb látvány, mint amikor egy ennyire dögös meztelen nő keze és ajkai kényeztetnek.*
-Brutálisan hiányoztál... te szexi dög... *Aztán hátra dobom magam és egyszerűen csak hagyom, hogy kényeztessen, fel-felnyögök, és megfeszülök időnként. Oh, nem is hagynám, hogy így juttasson el a csúcsra, nagyon is meg akarom döngetni, a magamévá tenni, azért mégis csak úgy az igazi.*
Mila Zelenkova

Mila Zelenkova

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 8:24 pm

*Amikor elárulom a srác vezetéknevét, meglepődik, majd vigyorogva kérdez rá, hogy kutattam utána?*
- Ugyan, Mr. Reed! Csak megvannak a forrásaim, hogyha valakiről meg akarok tudni valamit. *kacsintok vigyorogva a srácra.*
- Azt is tudom, hogy megvolt a szőke pincérnő a pubban. *vigyorodom el szélesen, majd mélyen a srác szemébe nézek.*
- De merem remélni, hogy a vörösökre jobban buksz, mint a szöszikre. *nézek rá játékosan mosolyogva és ismét egy puszit nyomok az ajkára. Mikor kiderül, hogy Solomon nem tudja a nevemet, azért kicsit elszomorodom és rosszul is esik, hogy ennyire nem érdekeltem, hogy legalább a nevemnek utána nézzen. De végül is... *
- Zelenkova vagyok. *válaszolok, de azért kicsit hallatszik a hangomon a sértődöttség és a rossz kedv.*
- Most már legalább van egy plusz infód rólam, ami nem a szexhez tartozik. *jelentem ki és kicsit oldalra döntött fejjel, komoly arccal nézek rá. Végül nem sokáig bírom ilyen komolyan, elmosolyodom és tovább élvezem, amit csinál velem. Szerencsére tényleg nincs ínyére az, hogy most szex helyett beszélgessünk és ismerkedjünk.*
- Helyes! Most én sem beszélgetni akarok. *suttogom bele pajkosan a fiú fülébe a szavakat. Látom, hogy kicsit morcos lesz a pasik hallatára, és a kérdésére felnevetek.*
- Alig tudtam őket levakarni magamról! *kacsintok rá játékosan és végül is egyenes választ nem adok, hogy összefeküdtem-e valakivel, vagy sem. A visszadobásra azonban olyan választ kapok, ami kicsit rosszul esik, habár legyezgeti persze a hiúságomat, mégis...*
~Ugyan, miért gondoltad, hogy vár rád két hónapig? Ne legyél naiv!~*gondolom magamba, és igyekszem nem szomorkásan nézni a fiúra, hanem inkább elvigyorodom és büszkén pillantok rá.*
- Hány vörösnél próbálkoztál? *vigyorodom el, azonban a kérdés mögött természetesen a tényleges kíváncsiságom áll, hogy vajon hány nőt döntött ágynak, amíg nem voltam itt. De komolyan... Mégis mi közöm hozzá?!*
- Bármikor? Oh, hát akkor... Ki fogom használni a lehetőséget! *simítok végig a fiú arcán, nyakán, majd a mellkasán, és figyelem, ahogy lassan lentebbi, mélyebb vizekre evez. Hamarosan kéjes nyögéseim töltik meg a szobát és hallom azt is, hogy Solomon is egyre hevesebben szedi a levegőt. A nyelve tökéletes, játékos és tudja, hogy s mint van a dolog, így néhány perc múlva a testem feszesen adja meg magát a fiú ostromának, és kéjes sikollyal szállok a fellegekbe. Ha lélegeznék, akkor tuti, hogy hangosan lihegnék, így csak csillogó, vágytól égő szemekkel húzom fel magamhoz a fiút és szorítom ajkamat az ajkára, majd hogyha hagyja, akkor a mellkasán pihegek egy kicsit, miközben lassan simogatni kezdem a hasát, a combjait és én is szép lassan lefejtem róla a nadrágot, hogy odalent is kényeztessem ne csak kézzel, hanem vágytól duzzadt ajkaimmal is.*
- Lassan csinálom,érzeni akarlak magamban is! *pillantok fel játékosan, titokzatosan mosolyogva, majd folytatom a kényeztetést szájjal és kézzel is.*

Solomon Reed

Solomon Reed

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 8:09 pm

*Igen, ez határozottan benne lehet a pakliban, véla vagyok, általában a nők könnyen ledobják előttem a ruháikat, ha nem túl visszafogottak és bedobok egy-két okos trükköt, de fordítva ez ritkábban esik meg, mármint hogy én induljak be ennyire valakitől. De akárhogy is nézzük Mila tényleg jó nő, dögös vörös, és persze a vámpír kisugárzás is rátesz még egy lapáttal a külsejére. Úgy fest a nevemet tudja, amire elmosolyodom és túljátszott meglepettséggel húzom fel a szemöldököm.*
-Áh, szóval utánam néztél? És mit tudsz még? *Mostmár kíváncsi vagyok, mert nem rémlik, hogy megmondtam volna a teljes nevemet, amikor először találkoztunk, vagy lehet hogy mégis, csak már totál nem emlékszem rá, annyira elvette az eszemet már első alkalommal? Viszont a visszakérdezésre én csak megrázom a fejem. Na nem azért, mert nem érdekelt, egyszerűen csak nem vagyok az az utána nézős fajta.*
-Gondoltam majd... megkérdezem, egyszerűbb. Szóval...? *A lehetőségre, hogy beszélgessünk szex helyett látványosan elhúzom a számat. Na neeem! Esetleg majd utána, vagy holnap, vagy részben közben, vagy levelezve, mert ha vele vagyok, akkor tökéletesen képtelen vagyok egy idő után uralkodni magamon, és úgysem lenne belőle hosszadalmas eszmecsere.*
-Esetleg valami népes helyen, ahol kénytelenek vagyunk beszélgetni... majd... valamikor, de nem most! *És rá is hajolok, éhesen szívom be az ajkait, időnként egy-egy apró érzéki harapást is hozzátéve. A fülére tévedek, majd lassan lejjebb araszolok, főleg miután lehámozza a felsőmet és az övé is lekerül. A pasik hallatán morcosan húzom össze a szemem.*
-Szóval jó pasik... és te kibírtad ennyi ideig közöttük? *Rázom meg a fejem szórakozottan, de vissza is passzolja a kérdést, ami teljesen jogos. Egy kicsit habozok, majd elhajolok a nyakától, hogy a szemébe nézzek, mégha ez nem is fog neki tetszeni, mert így abbahagyom a kényeztetését.*
-Egy sem ért fel veled... *Rántom meg a vállam és akaratlanul is megnyalom az ajkaimat, majd a melleit célzom meg és szép lassan indulok meg lefelé. Felpillantok még, amikor az ing kérdésre terelődik a szó, de csak szélesen elmosolyodom. Igazából nem kell nekem indok, csak hát nem tudatom, hogy mennyire van ínyére, ha nekem esetleg gyakrabban kellene ő, mint... hát nem is tudom. Igazából én magam sem tudom, nem értem ezt az egészet.*
-Bármikor jövök... szívesen. *Mondom aztán halkan, de mostmár elhallgatok, legalábbis egy időre mindenképpen, mert akcióba lendül a nyelvem. Az a helyzet, hogy ha nem is túl sok mindenben, de abban, hogyan kell egy nőnek örömet okozni, nagyon is profi vagyok. Szélesen elmosolyodom, amikor arra kér, hogy ne hagyjam abba, és eszemben sincs. Megmarkolom a csípőjét, és nem állok le, kényeztetem minden tudásomat bevetve, addig, amíg meg nem feszül a teste, és fel nem szakad az az érzéki sikoly, ami minden férfi összes érzékét beindítja. Jesszus... rohadtul hiányzott!*
Mila Zelenkova

Mila Zelenkova

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 7:55 pm

*Valószínű, hogy a vérünk is közrejátszik, hogy egyszerűen ennyire vonzódunk egymáshoz, de tudod mit? Ez engem abszolút nem érdekel. Csak élvezem, hogy a sráccal lehetek, csak élvezem, hogy ő is élvezi a társaságomat és ennyi. Nem kell ezt túlreagálni, hogy most éppen a személyiségünk, a külsőnk, vagy éppen a vérünk miatt van ez a vonzalom. Van és kész!A kapcsolatunkról tett kérdésére igen érdekes választ adok, bár tény, hogy tényleg nem nagyon ismerjük még egymást. A kérdésére halkan felnevetek, és mélyen a srác szemébe nézek.*
- Hogyne, Mr. Reed! És Ön tudja az enyémet? *kérdezek vissza játékosan, titokzatosan mosolyogva. Igen, én azért kicsit utána néztem a srácnak, kérdés, hogy ő utánam nézett-e. Kötve hiszem. Bár ha annyira hiányoztam neki... *
- Akkor lehet, hogy beszélgetnünk kellene, az együtt lét helyett. *vigyorodom el gonoszkásan, de én lepődnék meg a legjobban, hogyha Solomon beleegyezne ebbe az egészbe, hiszen elég hevesen támad le. Mesélni kezdem a történeteket, amiket átéltünk, de csak hamar belezavarodok, ugyanis a srác a csókjaival, simogatásaival belém fojtja a szavakat, melyeket kéjes nyögésekkel köszönök meg. Iszonyatmód felhevül a testem, talán nem is olyan hideg, mint szokott lenni és érzem, hogyan száguld az ereimben a vér. Vágyom ezt a férfit, és tudom, hogy ő is hasonlóan érez irántam.*
- Hogyne. *vigyorodom el gonoszkásan és kicsit oldalra döntöm a fejemet.*
- Volt cuki, dögös, okos és jó fej pasi is. Tiszta szerencse, hogy ez benned mind megvan. *öltöm ki játékosan a nyelvemet. Nicolasról nem szólok egy szót sem. Egyelőre... Végül is valóban nem fogadtunk hűséget egymásnak, mégis szeretném elfelejteni azt az estét. A kanos vámpír megbántott, így nem is akarok vele foglalkozni többet. No meg Solomon kétszer olyan dögös, és itt van nekem. Akkor meg mit agyaljak Demeresten?*
- És Te kivel csillapítottad hatalmas, kielégíthetelen férfiúi vágyaidat? *kérdezek vissza kíváncsian, de azért egy gonosz, pajkos mosoly lapul az ajkamon és néhány puszit nyomok a srác ajkára, állára, nyakára és fülére. Néhány perc után már egymás mellett fekszünk félmeztelenül, de ez sem marad így sokáig.*
- Hát, ha ok nélkül is meglátogatsz, akkor nem.*mosolyodom el titokzatosan, és érzem, hogyan kerül le rólam a farmer. Kicsit megemelem a fenekemet, hogy segítsek a fiúnak lehúzni rólam a gatyát, és néhány másodperc múlva megérzem, ahogy odalent kényeztet. Hangos, kéjes nyögés hagyja el az ajkamat, és lehunyt szemmel markolom a lepedőt, másik kezemmel pedig beletúrok a fiú dús hajába.
-Ahh, ne hagyd abba! *suttogom és hallatszik a hangomon, hogy mosolygok is közben. Nagyon élvezem, és hiányzott is már.*

Solomon Reed

Solomon Reed

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 7:42 pm

*Oh hát persze, hogy hatással van rám, a legtöbb lányt én szoktam elcsábítani, esetében pedig ez határozottan fordítva történt meg, hiszen első alkalommal ő kezdett ki velem és most is olyan rendkívül kihívó, hogy szerintem nincs pasi a lábán, aki képes lenne ellenállni neki. Válaszol végül, én pedig kicsit hezitálok, majd végül bólintok lassan.*
-Igen, végülis mondhatni valami olyasmi, bár nem ártana hozzá barátkoznunk sem, tudod egyáltalán a vezetéknevem? *Vigyorodom el, hiszen az tényleg erős túlzás, hogy barátok vagyunk, lévén nem igazán tudunk egymásról túl sokat, inkább csak azt, hogy ki milyen módon szeret ágyba bújni, vagy legalábbis egy részét, de még tuti vannak opciók, amiket ki lehetne próbálni. Tényleg nem bírok már magammal, amikor az ingemmel kezd el játszani, és egyszerűen letámadom. Érzem, hogy egy kicsit talán meglepődik, de nem érdekel, megvárom, amíg szépen felfogja a helyzetet és rendesen lereagálja, viszonozva végül a csókot. Feláll a tarkómon a szőr, amikor halkan felnyög. Aztán mesélni kezd, ami érdekel, de képtelen vagyok rá, hogy időnként ne fojtsam belé a szót, foglaljam le a száját, vagy csókoljam végig a nyakát, hogy nehezítsem a történet mesélését.*
-És sok jó pasi vett ott körül? *Kérdezem meg kertelés nélkül. Nem fogadtunk egymásnak hűséget, én sem vártam rá, hogy közben ne legyen egy-két apróbb affér, de ezek is csak arra voltak jók, hogy azt erősítsék bennem, hogy hiányzik a kis vörös, mert senki sem ért fel hozzá vadságban és hevességben. Pillanatokon belül viszont lekerül rólam a ruha, sőt róla is, ami már sokkal jobban leköt.*
-Még egy ingemet le akarod nyúlni? *Nyúlok el az ágyon, finoman dőlök el mellette, majd mostmár végre fedetlen melleihez férve simogatom őket végig. Egy pillanatra megállok, hogy megcsodáljam formás külsejét, de épp csak egy röpke pillanatra, majd előre hajolok és finoman szívom be az egyik bimbót, majd lefelé kezdek el kúszni, végigcsókolom a hasát, a köldöke körül, közben a nadrágot kezdem el gombolni, hogy pillanatok múlva már le is rántsam róla. Még egyszer felpillantok, aztán a bugyitól is megszabadítom és még lejjebb csúszom. Meg akarom ízlelni odalent is...*
Mila Zelenkova

Mila Zelenkova

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 7:09 pm

- Igen. A vibrálást. *nézek komolyan a fiúra, az ajkamon csak egy apró mosoly bujkál. Tudom, hogy tudja, hogy mire gondolok és elég őszintén kimondtam azt, amit érzek. Amit - véleményem szerint - mind a ketten érzünk. Sejtem, hogy Solomon azért kicsit megsértődött, hogy nem szóltam neki, de tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire hiányozni fogok neki, vagy hogy ennyire számítok neki. Pedig úgy tűnik, hogy igen, hiszen ha nem így lenne, akkor nem esne neki ennyire rosszul az, hogy szó nélkül léptem le. Lágyan végigsimítok az arcomon, mire érzem, hogy kicsit megremeg és a szíve is hevesebben kezd verni.*
~Olálá! Még mindig hatással vagyok rá.~*gondolom magamban és magabiztosan elmosolyodom. Helyes, mert ő is rám. A kérdésre kicsit meglepődök, majd megvonom a vállamat.*
- Fogalmam sincs. Barátság extrákkal? *vigyorodok el. Azért kíváncsi vagyok, hogy ő hogyan is gondolja, hiszen azért még nem is ismerjük annyira egymást, hogy barátoknak nevezhessük egymást, de nem is járunk meg semmi. Érdekes ez a kapcsolat, annyi szent. Lassan lehuppanok a ágyra, játékosan vigyorogva felveszem a srác ingjét, ami már itt porosodik két hónapja, majd beleszippantok. Még érződik rajta Solomon illata, és ezért hálát is adok. Tényleg szeretem a fiú illatát és hamarosan testközelből is érezhetem, ugyanis a srác határozottan lép oda hozzám, hajol közel és vadul csókol meg, szinte hozzám préselve a testét. Kicsit váratlanul ér a dolog, de csak néhány tizedmásodpercet habozok, hezitálok, és végül viszonzom a heves, vággyal teli csókot pontosan ugyan olyan mohón, mint a srác. Egy halk nyögés hagyja el a torkomat, fojtottan, hiszen még mindig smárolunk. Igen, ez nem csók, nem érzéki puszi, ez smárolás! Végül mikor elválnak az ajkaink, Solomon furcsa vallomást tesz és valami megmozdul bennem. Nicolasra gondolok és arra az estére, amit együtt töltöttünk ott a kabinban. Igyekszem azonban kizárni a fejemből a srácot, hiszen bunkó volt velem és kétség kívül nem is akart tőlem semmit. Azonban Solomonnak úgy tűnik, hogy tényleg hiányoztam.*
- Én is be voltam zárva két hónapig. *suttogom a fülébe lágyan, átölelve a nyakát és mélyen a szemébe nézek.*
- Egy furcsa kabinban voltunk... *suttogom, és közben érzem, ahogy a srác kezei kalandozni kezdenek a felsőm alatt, a mellemet kényeztetve. Néha el-elakad a szavam, ahogy mesélni kezdem a kalandjainkat, hogy merre is jártunk, kikkel találkoztunk és kivel voltam össze zárva. A szavaimat néha egy-egy puszi, egy heves csók, vagy éppen egy nyögés szakítja meg és hamarosan már Solomon-t is vetkőztetni kezdem, és ha hagyja, akkor néhány perc múlva már mind a ketten félmeztelenül fekszünk az ágyamon.*
- De most már itthon vagyok, úgyhogy jó lenne, ki élveznénk ezt a dolgot... *mosolyodom el játékosan, pajkosan és ismét az ajkamra húzom a srácot.*
Solomon Reed

Solomon Reed

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 6:54 pm

-Áh, tehát a vibrálást... *Mosolyodom el mostmár szélesebben. Nem játszom azért sokáig a sértődöttet, de egy kicsit akkor is muszáj, mert még a végén úgy tűnne mintha állatira hiányzott volna és csak nem adhatom ki így magam, meg egyébként sem vagyok az a szerelmes típus. Azért ettől függetlenül, amikor közelebb lép megmozdul bennem valami, vagy mondjuk úgy, hogy nem csak a szívemben kezd el gyorsabban áramolni a vér. Egy pillanatra lehunyom a szemem, amikor végigsimít az arcomon, akárhogy is nézem borzongató érzés.*
-Jó hát nekem is hiányoztál, kár lenne tagadni. *Egyelőre azonban még nem mozdulok, hagyom hogy igenis ő kérjen elnézést, hiszen ő lépett le szó nélkül, az ő dolga tehát most, hogy bocsánatot kérjen, de azért azt kell mondanom, hogy jó úton halad.*
-Milyen kapcsolatban vagyunk Mila? *Kérdezem meg tőle finoman, bár azt hiszem erre még egyikünk sem tudja igazán a választ. Hátrébb lép, és lehuppan az ágyra, hátradőlve, majd belebújik az ingembe. Nem hülyeség az, hogy egy nő egy pasi ruhájában határozottan szexi tud lenni. Végignézek rajta, és szélesebben mosolyodom el, amikor beleszagol a felsőmbe.*
-Visszajöttél, hál' istennek. *Ismétlem meg őt, majd már egyszerűen nem bírok tovább magammal. Akármennyire is igyekszem a visszafogott pasit mutatni, és nem úgy tenni, mintha iszonyatosan kínlódtam volna másfél hónapig, hogy nem volt itt... nem megy tovább. Gyorsan lépek közelebb, és mivel hátra van dőlve kicsit, nincs nehéz dolgom. Az ágyra térdelek fölé és vadul csókolom meg. Nehezen jutok el oda, hogy megtudjam szakítani, hogy eltudjak szakadni az ajkaitól, a nyelvétől, de végül csak megteszem.*
-Rohadtul hiányoztál, hogy fene enne meg, senki sem tudott pótolni, és ez rettentően idegesítő volt. De mégis hol a francban voltál... voltatok? *A kezem közben elkalandozik, felcsúszik az ing, majd a felsője alatt, hogy elérhessen a melltartót és az alatta megbújó melleket. Finom mozdulattal masszírozom. Tudom, hogy idegesíti, ha beszélek közben... de már nem bírok magammal, a válaszok viszont határozottan érdekelnek.*
Mila Zelenkova

Mila Zelenkova

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 5:27 pm

*Miroslav magunkra hagy minket, amiért igazából hálás vagyok.*
~Lehetsz is. Azért jó lenne, ha a srácnak is lenne valami cuki nőstény párduc daimónja.~*vigyorodik el a fejemben Miroslav, mire én is elfojtok egy mosolyt.*
~Csak csendesen...~*zárkózik el a fejemből a párduc és érzem, hogy szinte "magam" vagyok. Nem igazán, hogy nem bírja Solomont, egyszerűen csak nem kíváncsi a szexuális életemre/életünkre.*
- Semmi baja veled, csak nem szereti ezt a vibrálást, ami közöttünk van. *jelentem ki és kicsit felemelt állal, oldalra döntött fejjel mosolyodom el.*
- Nem is értem. *vonom meg a vállamat és a mosolyom széles lesz, szinte vigyor jelenik meg az arcomon. Úgy látom, hogy ő is kicsit zavarban van a köszöntéssel kapcsolatban, de végül én küzdöm le a távolságot kettőnk között és lépek közelebb hozzá, mélyen felnézve a szemébe. A kérdésemre egyszerűen és lazán válaszol, mire felnevetek.*
- Nekem azért hiányoztál kicsit. *simítok végig egyik ujjammal az arcán, és úgy nézek rá.*
- Ó, nem! Dehogy adtam. Ez az ok, hogy találkozzunk. *jelentem ki talán túlságosan is őszintén és ha tudnék, akkor most elpirulnék. Lassan leülök az ágyra, hátradőlök, és onnan nézem a srácot.Még azért fájnak a lábaim az ácsorgástól.*
- Bocs, hogy szó nélkül leléptem, csak elég hirtelen jött ez az egész. *vonom meg a vállamat és bocsánatkérően nézek Solomonra.*
- No meg nem gondoltam, hogy vagyunk olyan kapcsolatba, hogy elbúcsúzzam... *motyogom kicsit halkabban és lesütöm a szememet. Szívesen elbúcsúztam volna tőle, de nem tudtam, hogy ő hogyan érez irántam, a kapcsolatunk iránt. Furcsa...*
- De visszajöttem. Hál'isten. *vonom meg a vállamat mosolyogva, majd előveszem az inget és lazán belebújok. Nem esik nehezemre, mert csak egy fekete, kivágott, nyakba akasztható top van rajtam. Lágyan, mégis dögösen beleszimatolok az ingbe, és lehunyt szemmel hümmögök egyet.*
Solomon Reed

Solomon Reed

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 11:52 am

*Nyugodtan várok, amíg végigmér, miután kinyitotta az ajtót és én is határozottan megszemlélem, hogy egyben van-e még. Nem tudhatom, hogy pár napja még határozottan nem volt egyben. Aztán ellököm magam a faltól és lazán elsétálok mellette. Egyszerű térdig érő fehér vászonnadrág van rajtam, papucs a lábamon, felül pedig egy rövid ujjú tört fehér ing, a felső pár gomb szabadon hagyva, hiszen döglesztő meleg van mostanában. Úgy festek ebben a ruhában, mint egy fehér lovag, de persze aki ismer az tudja, hogy se lovag, se fehér nem vagyok... cseppet sem. A kérdésére csak elmosolyodom, majd ugye belépdelek mellette a szobába. A cicus szúrós pillantását állom, sőt hasonlóképpen viszonzom is, és csak miután bevágta maga után a fürdőszoba ajtaját szólalok meg.*
-Még mindig nem kedvelt meg? Nem is értem... *Csúszik szélesebbre a mosolyom, de mondjuk nem hat meg a dolog. Jó persze talán jobban is megérinthetne, mert Mila egy része, a lelkének egy darabja, ami azt is jelentheti, hogy egy része nem bír annyira, de engem az a része hidegen hagy. A szexi bombázó vámpír sokkal jobban izgat. Körbepillantok, felmérem kicsit a terepet, nem tudom, hogy pontosan melyik nap érkeztek vissza az elkallódott diákok, ennyire azért nem mentem utána a dolognak, és persze nekem se sok fogalmam van, hogyan is kéne köszöntenünk egymást. Egyelőre egyszerűbb, ha maradunk a szimpla beszélgetésnél, még legalább 5-10 percig. Közelebb lép, én pedig máris érzem, hogy rohadtul hiányzott. Akárhogy is nézem azok, akikkel pótolni igyekeztem egyáltalán nem értek semmit.*
-Meg voltam, ne aggódj. *Rántom meg a vállam, de egy kicsit mégis összehúzom a szemem önkéntelenül is, hiszen lássuk be, az a helyzet, hogy idegesít, hogy csak így lelépett szó nélkül, bizonytalan időre és csak valami minimális üzenetet küldött, hogy egy ideig még megtartja az ingem.*
-Gondoltam már rég odaadtad valakinek az ingem, ezek szerint még sem? *Talán kissé szúrós vagyok, igen erre van esély, az a helyzet, hogy legszívesebben egyszerűen nekimennék, ledönteném az ágyra és olyan vadul tenném a magamévá, ahogy még lehet hogy ez előtt senki... de akkor is ki kell mutatnom, hogy határozottan morcos vagyok.*
Mila Zelenkova

Mila Zelenkova

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 10:36 am

*Hiányzott már az otthon. A kastély. A diákok. És persze Solomon is. Habár volt részem intim kapcsolatokban a két hónap alatt, mégis... Az ő vonzereje nem érhet fel senkiével. Érdekes, hiszen még csak néhányszor beszélgettünk. Minden esetre nem érzelmileg hiányzott, hanem testileg. Aztán lehet, hogy majd alakul ez a dolog. Ahogy visszatértem a szobámba, megláttam az ágyamban az ingjét és kellemes emlékek jelentek meg a fejemben. Miroslav persze csak unottan fogadja ezeket a gondolatokat, de azért ő is örül, hogy végre itthon vagyunk. Hagytam üzenetet Solomonnak, kíváncsi vagyok, hogy hogyan reagál arra, hogy eltűntem. De legalább van okom rá, hogy lássam, hiszen itt van nálam az ingje. Remélem ezután nem kell ilyen piti trükkökhöz folyamodnom, hogy találkozzunk. Az ágyamon fetrengek, és pihentetem a lábaimat, amikor meghallom a fiú lépteit és illatát. Oh, igen, az a finom illat! Elmosolyodom az apró kopogásra. Lassan letápászkodom az ágyról, és lassan, kissé még bicegve indulok meg az ajtó felé. Habár a lábaim és a karom visszanőtt, azért még érzékenyek egy picit. Megigazítom hosszú, egyenes vörös hajamat, majd egy lágy mosollyal nyitom ki az ajtót. Solomon pedig ott áll teljes valójában, ugyanolyan döglesztően, mint mikor elmentem. Végignézek rajta, majd titokzatosan elmosolyodom.*
- Üdv! Kit keres? *vigyorodom el, majd félre állok, hogy betereljem a szobába. Elgondolkozom rajta, hogy hogyan köszöntsem, puszival, csókkal, vagy mivel, de végül csak kitárom az ajtót, hogy lépjen be. Még csak kétszer voltunk együtt, és nem is beszéltünk meg, hogy járunk, szóval azt hiszem, hogy nem kell puszival köszöntenem őt. No meg nem is tudom, hogy most milyen kapcsolatban vagyunk, lévén szó nélkül eltűntem két hónapra. Hogyha a srác besétál a szobámba, akkor követem én is. Miroslav felkapja a fejét, mélyen a srác szemébe néz, majd tüntetőleg bevonul a fürdőbe, lábával magára csukva az ajtót.*
- Milyen kedves... *morgom a csukott ajtóra nézve, majd a fiú felé fordulok.*-
- Mi újság? Hiányoztam? *lépek közelebb a sráchoz és mélyen a szemébe nézek, kicsit oldalra döntött fejjel.*
Solomon Reed

Solomon Reed

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 6:29 am

*Nem igazán folyok bele ezekbe a nagy volumenű dolgokba, de a pletykák az én fülembe is eljutottak, hogy az eltűnt diákok pár napja előkerültek és akad köztük hulla és majdnem hulla is. Hát pech... nem kell efféle kalandokra vállalkozni, főleg nem önként, és akkor az ember, főleg a véla ép bőrrel és gond nélkül megússza. Mila viszont hagyott nekem üzenetet a falon, úgyhogy ezt azt hiszem vehetjük felhívásnak keringőre, vagy tényleg csak az ingemet akarja visszaadni, de valahogy ezt erősen kétlem. Akárhogy is nézem hiányzott a vörös, nehéz volt pótolni na. Akaratlanul is megnyalom az ajkaimat, mikor megállok az ajtaja előtt, bár mivel vámpír minden bizonnyal már előre tudja, hogy jön valaki a folyosón és ha csak fele olyan jó a szaglása, mint egy vérfarkasnak, akkor jó eséllyel ilyen távolságból már azt is vágja, hogy én vagyok. Azért ez így tök gáz, oda a meglepetés ereje... Még azon is elgondolkodom, hogy kihagyom a kopogást, hiszen ha úgyis tudja, hogy jövök... bár lehet hogy pont nincs itt, esetleg csak a szobatársai és akkor nem vennék jó néven, ha rájuk nyitom az ajtót. Bár lehet, hogy pont elkapnék néhány izgalmas pillanatot. No jó, végül csak lebeszélem magam és maradok a szimpla kopogtatásnál. Lazán nekidőlök az ajtó melletti falnak, az arcomra csábos mosolyt varázsolok, bár erre alig van szükség, hiszen véla vagy, ha morózusan néznék, akkor is rám gerjedne a lány hálók lakóinak 90%-a, a maradék pedig maximum azért nem, mert vagy véla, mint én, vagy leszbikus. Türelmesen várok tehát.*
Ajánlott tartalom

Nyest háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyest háló   Nyest háló Icon_minitime

Nyest háló
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Harmadik emelet-
Ugrás: