Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 61 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 61 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Kigyászkeselyű háló | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Liliya Darina Diák
Főkarakter : cokinyuszi@hotmail.com Hozzászólások száma : 185 Kaszt :
| Tárgy: Re: Kigyászkeselyű háló Szomb. Aug. 29, 2009 1:47 pm | |
| *Liliya elköszön a lánytólelveszi tőle a kulcsot, majd folytatja a pakolást. Ruháival végzett már csak a személyes tárgyai maradtak. Az éjjeli szekrény fiókos részébe tette naplóját, fénykép albumát, ékszereit tetejére tette fehér haj kevéjét, és kulcscsomóját, majd leül az ágyra és tovább folytatja az olvasást * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kigyászkeselyű háló Szomb. Aug. 29, 2009 1:40 pm | |
| * A pléd sikeresen le lett terítve az ágyra és a lány innentől boldogul is egyedül. Szívesen maradna még beszélgetni, de hát sajnos menni kell. a lány közben pakolni kezd a bőröndjéből amiben azért valljuk be, hogy Zara nem sokat tudna segíteni hiszen nem az ő cucca és amúgy sem szeret más holmijához hozzá nyúlni.* - igen az és tényleg sok minden bele is fér.* jegyzi meg a lánynak.* - Persze szívesen elkísérlek, de én kint megvárlak ha nem baj hiszen csak jobb kettesben beszélgetni* Mondja kedvesen hiszen nem akar ő ebbe bele avatkozni beszéljenek csak ketten. Szépen az ajtó felé veszi az irányt.* - ja persze a kulcs. Tessék ne hagyd el ha lehet mert akkor kint ragadsz és mindig zárd be a szobád ajtaját ha kimész.* Mondja kedvesen a lánynak* - Szia remélem mihamarabb találkozunk* Mondja mosolyogva majd kimegy az ajtón és becsukja maga mögött majd eltűnik a folyosóról is.* |
| | | Liliya Darina Diák
| Tárgy: Re: Kigyászkeselyű háló Szomb. Aug. 29, 2009 1:29 pm | |
| *Lili kedvesen mosolyog mikor Zara a barátját dicséri*-Nem köszönöm Zara a többit már egyedül eltudom intézni.*Mondja kedvesen majd a böröndjéhez lép ami már a földön van, mert levették mikor a plédet leterítették. Majd előveszi ruháit és szépen a szekrénybe hajtogatja*- Jó kis bőrönd ugye milyen sok minden elfér benne.*Mondja kacagva*-Kérnék egy szíveséget, hogy majd nem-e kísérnél el a tanárhoz persze nem ma majd később.*kérdezi, majd lerak egy plüss állatot az ágyra* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kigyászkeselyű háló Szomb. Aug. 29, 2009 1:23 pm | |
| * Zara a fejét töri, hogy melyik tanárral is kellene beszélnie a lánynak.* ~ sötét varázslatok? Hát annak minősül, de Lili álmodik tehát akkor jóslástan ~ * jut eszébe a gondolta amit jónak is talál erre a célra.* - szerintem a jóslástan tanárral kellene beszélned mert ő ért az álmokhoz* Mondja kedvesen a dolgot a lánynak. Közben előkerül egy fénykép melyen lili a barátjával csókolózik. Zara meg is nézi a képet* - Helyes fiú* Állapítja meg a dolgot majd a lány elővesz egy rózsaszín plédet.* - persze szívesen segítek* mosolyodik el és meg is fogja az egyik végét hogy le tudják teríteni valószinű, hogy az ágyra* - Tudok még valamiben segíteni? mert ha nem akkor nekem mennem kéne még van pár dolgom amit ell kell intéznem* Mondja kedvesen hiszen ha van akkor segít szívesen a lánynak* |
| | | Liliya Darina Diák
| Tárgy: Re: Kigyászkeselyű háló Szomb. Aug. 29, 2009 1:09 pm | |
| -Lehet, hogy beszélni kéne egy tanárral* mondja elgondolkozva, majd a bőröndjéből elővesz egy képet és és kiteszi az éjjeli szekrényre a könyv mellé.-Ez a kép akkor készült, mikor elsőnek csókolóztunk*Majd Zarara néz mosolyogva, majd a bőröndjéhez megy és folytatja a pakolást, majd elővesz egy rózsaszín plédet és Zarahoz fordul.*-Zara segítesz nekem ezt leteríteni, mert egyedül kicsit ügyetlenül megy otthon is a Mamás szokott benne segíteni.*Majd a lányra mosolyog* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kigyászkeselyű háló Szomb. Aug. 29, 2009 1:00 pm | |
| * A lány szavain hogy örül a szobának Zara csak elmosolyodik jut eszébe az emlék mikor ő kapott új szobát.* - Hát igen én is nagyon örültem.* Mondja kedvesen hiszen alig várat ő is, hogy saját ízlésének meg felelően be rendezhesse. A következő szavakon ki kerekedik a szeme.* - ha jól értem akkor olvastál egy könyvet és azt feltételezed hogy valamilyen átokkal átkoztak el?* Kérdezi meg mert ez nem volt világos a lány számára. Olyan könyv biztos nincs melyben a lány múltjáról írnának. azt el tudja képzelni hogy valamit találta az álmokról és azt feltételezi hogy talán ez rá is igaz lehet.* - Szerintem beszélned kelen egy tanárral erről lehet hogy meg tudná mondani hogy meg vagy e átkozva vagy sem* Mondja kedvesen hiszen ő nem ért az ilyen dolgokhoz de más biztos hogy ért* |
| | | Liliya Darina Diák
| Tárgy: Re: Kigyászkeselyű háló Szomb. Aug. 29, 2009 12:45 pm | |
| *Lili már alig várja, hogy végre a szobájába érhessen, mikor megérkeznek a Kígyászkeselyű háló feliratú ajtóhoz Lili teljesen felvillanyozódik*-Nem gondoltam, hogy annyire tudok örülni egy szobának!*mondja mikor beléptek az ajtón. Megfogja nehéz bőröndjét amit az előbb oly lelkesen pakolt most az egyetlen szabad ágyra teszi majd a szoba közebébe lépked és körbe fordulva néz alaposan szét.*-Imádom, biztosan jól kifogok jönni a szoba társaimmal.*mondja majd a bőröndjéhez lépked és kiveszi kedvenc könyvét és az éjjeli szekrényre teszi*-A könyvtárban találtam egy könyvet, amiből érdekes dolgokat tudtam meg a múltamról. Előfordul, hogyha valakinek az előző életei mindig erőszakos halált halltak és ez most is előfordulhat akkor figyelmezteti. De az is előfordulhat, hogy ez egy átok és az előző életemet átkozták meg és most figyelmeztetni akar.-*Miközben mesél bőröndjét pakolja ki és teszi helyére ruháit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kigyászkeselyű háló Szomb. Aug. 29, 2009 12:31 pm | |
| * Mivel Lili már össze pakol így nem volt más teendő mint, hogy el is induljanak a szoba felé. Zara egy ajtó ellőtt áll meg melyen a következő felírat látható Kígyászkeselyű háló* - Meg is érkeztünk.* Mondja kedvesen a lánynak, majd a kulcsot zsebéből előhúzza és a zárba helyezi. Az ajtó ki nyílik. Pálcáját amit nem rakót el az ajtón lévő papirosra emeli és a lány neve láthatóvá válik.* - Négyen lesztek a szobába. Remélem, hogy jól kifogtok jönni majd a szobatársakkal. Ha nem akkor átköltözhetsz hozzám a hóbagoly hálóba a földön még van hely nálunk* Mosolyodik el a lány majd folytatja* - Nem hinném, hogy gond lenne bár nem is merek egyet sem az itt lakó 3 lány közül. De tényleg ha uncsizol vagy ilyesmi akkor keres meg bátran.* be is lép a szobába és körbe néz. Senki nincs bent vagyis van mert Zara belépett.* - Azt hiszem csak az ágy szabad* Mondja és rá is mutat egy üres ágyra. A többin valami kis tárgy van mely jelzi, hogy foglaltak.* - mi volt neked a múltadban, mert ez nem derült még ki számomra* Mondja a lánynak és reméli hogy közlékeny lesz* |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Kigyászkeselyű háló Vas. Júl. 12, 2009 6:39 pm | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kigyászkeselyű háló | |
| |
| | | | Kigyászkeselyű háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |