Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Sivatagi róka háló Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Sivatagi róka háló Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Sivatagi róka háló Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Sivatagi róka háló Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Sivatagi róka háló Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Sivatagi róka háló Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Sivatagi róka háló Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Sivatagi róka háló Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Sivatagi róka háló Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Sivatagi róka háló I_vote_lcapSivatagi róka háló I_voting_barSivatagi róka háló I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Sivatagi róka háló I_vote_lcapSivatagi róka háló I_voting_barSivatagi róka háló I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Sivatagi róka háló

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Aravis Anton
Diák
Aravis Anton

Főkarakter : mint az e-mail
Hozzászólások száma : 1601
Kaszt : Sivatagi róka háló Auror
Üzenőláda : Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya

Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/

Sivatagi róka háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sivatagi róka háló   Sivatagi róka háló Icon_minitimeVas. Aug. 16, 2009 2:50 pm

*Lassan könnyes szemekkel vánszorgott vissza a szobájába, miután szakított Deyannal. Kis lepkéi mutatták az utat, mert jól lehet tényleg nem jutott volna vissza. Benyit a szobájába, de szerencsére a többiek nincsenek itt. Odacammog az ágyához, de még előtte leül a földre. Hátát az ágynak támasztja, térdeit felhúzza és átöleli. Végre kiadhatja magából a feszültséget, hisz más előtt most úgysem sírna. Valójában nem is igazán érti, mért borult ki ennyire, hisz ez az, amit akart. Kezeivel macskamód törölgeti könnyeit, melyek néhol már álláig jutottak. Csendben sír, hang nélkül, csupán a könnyei folynak és szippog kicsikét. Vizes szemeivel határozottan bámul egy pontot a falon, nem messze tőle. Egy lepkés rajz függ ott, egy kedves emlék, mit még Spirit csinált a lánynak. Azonban ekkor megfordul fejében, hogy Deyan talán már valami rosszat csinált. Múltkor is csak Ann fogta vissza, pedig akkor még nem is szakítottak. Akkor mit fog csinálni most?? Elkeseredetten hajta fejét lábaira, annyira magányos most. Ha csak itt lenne Steven.. nem akkor biztos nem sírna. Bárcsak itt lenne, akkor biztosan nem lenne ennyire nehéz. Annyira hiányzik neki a fiú és gyorsan, eltökélten letörli könnyeit. Nem fog ő sírni tovább, hisz Steven se akarná. Felkászálódik a földről és rendbe teszi magát. Végigsímit mély lila ruháján, majd végigfuttatja hosszú haján apró ujjait. Kis lepkéi fontoskodva foglalják el ott helyüket. Aravis odasétál a kis tükörhöz, mely éjjeli szekrényén áll és beletekint. Kissé még vörösek a szemei a sírástól, de szerencsére nem feltűnő, úgyis van, mikor ilyen színű a szeme. Rámosolyog a lányra a tükörben, aki ugyanígy tesz, bár ez egyáltalán nem azaz önfeledt mosoly, inkább még erőltetett. Rácsüccsen az ágyra és örül, hogy végre túltette rajt magát és inkább már csak Stevenről álmodozik. Az illata, a gyengéd, de mégis vad csókjai, azok a forró éjszakák... sóhajt egyet és szemeit jól esően behunyja az ágyon fekve. Arra gondol, hogy most már nem történhet semmi rossz, minden jó lesz. Ezután már minden csak jó lehet.. muszáj, hogy jó legyen..*
Vissza az elejére Go down
Aravis Anton
Diák
Aravis Anton

Főkarakter : mint az e-mail
Hozzászólások száma : 1601
Kaszt : Sivatagi róka háló Auror
Üzenőláda : Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya

Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/

Sivatagi róka háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sivatagi róka háló   Sivatagi róka háló Icon_minitimeSzomb. Aug. 08, 2009 8:08 pm

*A lány már megkapta ezelőtt a kis oroszlános nyakéket, amit kiemelkedő aurori munkájáért kapott. A hasznos ki holmi, ami felforrósodik az alattomos, rossz szándékú emberek közelében, azóta mindig ott függ a lány nyakában. Éppen ezt birizgálja, mikor lepkéivel együtt belép a szobába. Rögtön kiszúr egy levelet és átvágva a szobán a kezébe kapja.*
~Deyan írása, a fenébe..~ ül le idegesen az ágyra.
*Remélte ennek az időnek nem mostanában kell eljönni, de végülis tényleg jobb előbb, mint később. Félve nyitja ki a levelet és olvassa a fiú írását.*
- Uhh - ad ki magából fájdalmas hangot már a megszólításnál ~ ez nehezebb lesz, mint gondoltam ~
*Szeme tovább suhan a következő sorra, de hamar megáll az első mondatnál. Egyik kezét a szája elé kapja.*
~ A fenébe... ez nem is nehéz lesz, hanem kegyetlen ~
*Továbbolvas, "Remélem, még mindig ugyanúgy szeretsz...", "az én érzéseim...változatlanok irántad".*
-Neeem! - üvölt egy hatalmasat és szemeibe könny gyűlik - nem - suttogja.
*A levelet végigfutja és a vége még mindig fájdalamas.*
~ Őszinte szerelemmel ~ csöppen le két könnycsepp és Aravis fejét az éjjeli szekrényre fordítja, azon ott árválkodik az eljegyzési gyűrű, szerencse, hogy a lány homályosan lát a sós könnyektől, hisz azon Deyan nevét világítja meg a beszökő napfény.
- A fenébe!! - lelki szemei előtt két fiú arca lebeg és a választás fájdalmas, de egyértelmű, hogy melyiket fogja választani.
*A könnyek egymás után peregnek le arcáról, eláztatva az elében lévő levelet, mikor előidézi anyja szavait: ~ "Nincs semmi baj, kicsi lány, nincs semmi baj.." ~ akkor a sírás átcsap zokogásba, arcát két keze mögé rejti, az eddig mindig sikeresen megnyugtató szöveg kudarcot vall .*
~ Nem, anyu, ide nem te kellessz..~ veszi tudomásul mérgesen, hogy apja által örökölt tulajdonságit kell előtérbe helyeznie, szipogva törli le a könnyeket arcáról. A sírást képes pillanatokon belül megszüntetni és felegyenesedik.*
~ "Hidegvér és kőszív ", igen, most talán .. apám büszke lenne rám~ fintorodik el és szemei kiszorítják a bennük lévő lila tűndöklést és a vörös jut túlsúlyba. Lepkéi felrebbenek, mik eddig a lány vállán árválkodtak vigasztalóan. A vérvörös kis lepke elsuhan a lány vörös szemei előtt... aztán a lány pennát és pergament vesz a kezébe és nekilát a levél megírásának.*
~Talán még valami jó is van abban, hogy az apám az apám.~
Vendég
Vendég

Sivatagi róka háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sivatagi róka háló   Sivatagi róka háló Icon_minitimeSzomb. Aug. 08, 2009 6:28 pm

*Egy kuvik repül be a sivatagi róka háló nyitott ablakán. Kicsit megáll pihenni, majd kiszabadítja a lábát a madzagból, amit Deyan, a gazdája rákötött, és tovarepül, vissza a madárházba. A levélben a következő pár sor áll:*
"Drága szerelmem, Aravis!
Rettenetesen hiányzol. Már több hónapja nem láttuk egymást, remélem, nincs semmi különös baj veled. Remélem, még mindig ugyanúgy szeretsz, mint régen. Tudnod kell, hogy az én érzéseim még mindig, ennyi idő után is változatlanok irántad.
Egy fontos dologról kell még neked beszámolnom. Nem tudom, mennyit tudsz az iskolában zajló eseményekről, de júliusban volt a nagy mágus kongresszus, amin én is részt vettem, és ahol a kegyenceket kutattuk fel. Azért mentem el, mert úgy volt, hogy Elros és Ann nem sokára párbajoznak, és meg akartam védeni Ann-t. Ehhez azonban meg kellett tanulnom harcolni, és szerintem az volt a lehető legjobb lehetőség erre a célra. Valóban hasznos is lett volna, csak az volt a baj, hogy az egyik kegyenc átka elég hamar eltalált, és lezuhantam miatta két emeletet, és kómába kerültem. Hétfőn ébredtem fel, ott volt Ann meg Ele is, aki bocsánatot kért tőlem a történtekért, és megígérte, hogy meg fog változni.
Egyelőre ennyit tudok neked mesélni levélben. Szeretném, ha találkoznánk, és akkor megbeszélhetnénk a többit is, amit itt nem írhattam le.
Őszinte szerelemmel:
Deyan Dragomir.
"
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Sivatagi róka háló Nincskaszt

Sivatagi róka háló Empty
TémanyitásTárgy: Sivatagi róka háló   Sivatagi róka háló Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 6:44 pm

Ez egy üres háló.

Ajánlott tartalom

Sivatagi róka háló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sivatagi róka háló   Sivatagi róka háló Icon_minitime

Sivatagi róka háló
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Harmadik emelet-
Ugrás: