Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 76 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 76 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Hermelin háló | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Hermelin háló Pént. Júl. 24, 2009 4:05 pm | |
| *Ayla bólint egyet és mosolyog is hozzá.* -Hát az messze van. Még nem jártam Angliában, nem is tudom, hogy eljutok-e valaha oda. *Kicsit ábrándozik, majd mivel segítsége nem kell, így szépen még elsorolja újra a szabályokat.* -Gondolom tudod vagy ha nem elmondom még egyszer, hogy eszedbe vésődjön. Ugye kijárási tilalom van 10-től. Társalgóban lehetsz, szobádban tartózkodhatsz, illetve Nellondban abban a bulis helyen. Nem tudom pontosan, még nem voltam ott. Kihágásért bünti jár. Ha bármi problémád van, akkor elérhetsz a Vörös Macskamedve hálóban. *Gyorsan elmondja, bár reméli, hogy elmondták már neki méghozzá az a prefektus, aki beosztotta a várószobába.* -Nos engedelmeddel elmennék, igen még van egy kis dolgom. Biztos összefutunk még. Bár tegnap a programon ott voltál, csak nem tudtam a neved, meg hát... más elfoglaltságom volt, neked is. Nem éppen ismerkedésre alkalmas időpont volt. Nos szia! És élvezd az új helyed!. *Sarkon fordult, majd kibattyogott mosolygós arccal.* | |
| | | Cerridwen Paderau Afon Diák
Főkarakter : bogicica11@citromai.hu Hozzászólások száma : 151 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Hermelin háló Pént. Júl. 24, 2009 3:54 pm | |
| *Az út közben beszélget a prefektussal és nagyon hálás neki hogy végre rendes szobája lehet.*-Július tizedikén érkeztem.Angliából,Welsh -ből.*mondja majd lassan oda is érnek.bemennek és a lány mondja hogy ő is ott volt így természetesen tudja hogy jó hely mert egy tündelányból nem nézné ki hogy valami rosz helyen lakjon így bólogatva pakol ki és amikor megy még előtte elköszön.*-Persze.Szia! gondolom más dolgod is van .*mondja majd a lány elmegy és Cerri kipakol.* | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Hermelin háló Pént. Júl. 24, 2009 3:38 pm | |
| *Ayla bólint mikor a lány készen is van a pakolással eléggé gyorsan. Megfogja azt a bőröndöt, amire a lány célzott, majd könnyedén elindul.* -Nos akkor mehetünk is. Nem kell sokat mászkálni, még, jó, hogy ezen a szinten vannak a szobák is. *Kicsit cseverészik a lánnyal.* -És pontosan mikor is érkeztél? No meg honnan jöttél? *Kérdezi út közben, hogy ne némán teljes el az a kicsi út is amit megtesznek. Rövid séta után már a hálóhoz is érnek. Ayla előveszi zsebéből a kulcsot, beleteszi a zárba és már nyitja is. Belép az ajtón, az egyetlen szabad helyhez viszi a csomagot, amivel Cerri bízta meg, ott leteszi az ágy végébe.* -Nos hát itt lennénk. Hermelin háló. Régebben én is itt laktam, csak aztán átköltöztem egy másikba. Amúgy kellemes. Pont ez az ágy volt az enyém. *Mutat az üres ágyra, majd szépen kinéz az ablakon. Az ágy pont az ablak mellett helyezkedik el.* -Remélem megfelelő lesz neked. *Természetesen még vár, hogy a lány válaszoljon, majd ha nincs rá szüksége, akkor Ayla távozik is.* -Jaj míg el nem felejtem! Tessék itt a kulcs, vigyázz rá, bár ezt fölösleges mondani. *Veszi észre a kulcsot a kezében, majd odanyújtja a lánynak.* | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Hermelin háló Vas. Júl. 12, 2009 6:46 pm | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hermelin háló | |
| |
| | | | Hermelin háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |