Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Makákó háló - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Makákó háló - Page 3 I_vote_lcapMakákó háló - Page 3 I_voting_barMakákó háló - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Makákó háló - Page 3 I_vote_lcapMakákó háló - Page 3 I_voting_barMakákó háló - Page 3 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Makákó háló

Go down 
+6
Rosalie Hooper
Aaron Drawer - Allidon
Blanche Ravenwood-archiv
Atum Malah
Miranda Wilson
Kalandmester
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Makákó háló - Page 3 Nincskaszt

Makákó háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 6:49 pm

First topic message reminder :

Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Evelia Carmen
2. Sonja Willinger
3. Lina Wierro
4. Natalia Vika Svyatoslavna

A szoba lakói - bal oldal:
1. Blair St. Claire
2. Brandy Marsden
3. Ginette Morient

4. Miranda Blackwood

Cheyenne részlege

Az ő helye nagyon szolíd, csak egy kényelmes matrac, egy kisebb és egy nagy párna, valamint néhány pihe-puha plüss van az ágyában. Az éjjeli szekrényén mindig egy jó krimi, vagy ahhoz hasonló van, hiszen kedveli a könyveket. Ezek többnyire harctechnikai könyvek, esetleg Agatha Christie valamely kötetei, de találhatsz itt aurorokról, vagy harcosokról. Többnyire nem találkozol vele a szobában, hiszen mindig valamerre mászkál, hátha talál valami érdekeset. Legtöbbször a Gyakorlóteremben találkozhatsz vele, hiszen imád párbajozni, vagy csak szimplán gyakorolni. Ginette-tel közös a gardróbjuk, ő ott tárolja a váltócipőit is.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Lina Wierro

Lina Wierro

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1271
Kaszt : Makákó háló - Page 3 Auror
Üzenőláda : Makákó háló - Page 3 Tek5084306213cc64827531
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Makákó háló - Page 3 NF0Bq
Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 23, 2011 4:17 pm

*megrázza a fejét, és úgy érzi a szívébe tőrt szúrtak.* - én téged érdemellek meg! *suttogja, és sokszor megismételi azt. A fiú bokáját megfogja, és csak bőg.* - ne menj el kérlek! Bármit megteszek! *siránkozik és mikor már nem volt mit tennie, csak elpattan Lortól, és még órákig sír. Gondolataiban százszor megfordulnak ezek a mondatok.*~ Én tettem ezt, én is fogom visszaszerezni. ha már a barátságomat feláldoztam...* - Lor gyere vissza! * suttogja, és a szeme, könnyben ég. A haját össze vissza tépkedi, nem szó szerint, de hasonlót művel. A sírástól a padlón alszik el, és sír, amíg csak lehet.*
http://www.limemuff.mlap.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 23, 2011 4:10 pm

*Mikor a mondanivalója után Lina megfordul, kicsit hátra dől, majd csak hallgatja mit mond a lány.* - Nem kellett volna féltékenynek lenned, hisz megmondtam akkor is, hogy csak téged szerettelek. *Mondja a lánynak, persze nem vág közbe, csak úgy hozzá fűzi. Szemeiben még mindig a fájdalom és a szomorúság ül... Lehet, hogy inkább nem is kellett volna ide jönnie.* - Pedig nem kéne... *Mondja, és ezt az "örökké szeretlekre" érti. Mikor a lány összecsuklik, csak sóhajt egyet, és gyors felpattan. A lány mellett féltérdre ereszkedik, majd megfogja a derekát, és felsegíti. Oda kíséri az ágyhoz, leülteti és mellé ül. Az esetleges könnyeket letörli a lány arcáról és megszólal.* - Te egy olyan embert érdemelsz, aki türelmesebb és nem olyan "érzékeny", mint én. És TE biztos, hogy megtalálod. *Mondja a lánynak, majd egy csókot nyom a homlokára, majd feláll és még az ajtóból visszanéz a lányra.* - Vigyázz magadra! *Köszön el, és még egy mosolyt magára erőltet a lány kedvéért, és távozik is.*
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 23, 2011 3:44 pm

//olvadozik//

*Kicsit lekonyolul a szája, de gyorsan megfordul mikor Lor elmagyarázza azt, amit elkezdett.* - Tudod... Volt bennem egy kis... *majd a torkán megakad valami gombóc féle.* - Féltékenység. Sokszor megfigyeltem, hogy sokszor vagy más lányokkal... persze, ezt nem úgy mondom, hogy csak én, meg én, meg én... és hirtelen olyan düh öntött el, hogy már csak úgy... érted mire gondolok. És ez... Jogos. *bólint egyet, és összeszorítja a fogát. Ökölbe szorított keze izzadt, és becsukott szemével csak ennyit mondott.* - Akkor hoztam a világ legrosszabb döntését. Azt, hogy faképnél hagyok mindent. Nem is tudod, milyen nagy szégyenérzet volt rajtam, mikor a barátnőmmel bobozok, és nem... *erre elcsuklik a hangja, és egy könnycsepp gördül ki a szemén.* -Veled. * sóhajt egyet, és aztán összeszedi magát, utolsó erejéig.* - De, ha ez ennyire meghatotta az érzéseidet... Legyen. Te döntöd el... Lor. Én örökké szeretlek, és Istenem! A világ legrosszabb cselekvését ejtettem meg! Olyanokat gondoltam, mint még soha az életbe! *ered ki belőle, és csuklik össze, majd a padlón ülve, elkezd sírni.* ~ Minden az én hibám... Minden... Első, és Utolsó... Ügyes voltam, mondhatom! Először vagyok szerelmes, de ezt is elszúrom!~
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Ápr. 17, 2011 6:31 pm

*Némán bólint egyet a lány válaszára, és szemei fájdalmasan csillannak meg.* - Jobban örülnék ha rám néznél, akkor értenéd, hogy hogyan értem amit mondok, de... nem kényszerítelek semmire. Ha te nem akarsz többet rám nézni... *Majd egy újabb sóhaj, és folytatja.* - Hidd el, hogy nekem se könnyű ezt mondanom, de egyszerűbb ha most tesszük meg amikor még... nem olyan "nehéz". Szakítani szeretnék veled, mert nekem ez így nem megy, hogy szinte sosem látlak, aztán egy ismerősömtől tudom meg, hogy te kinn vagy már egy ideje Kanadában... tudod, hogy milyen sokkoló volt tudni, hogy csak úgy elmentél egy szó nélkül? Aztán még csak egy levél se, gondolom eszedbe se jutottam ott. Csak élvezted a nyaralást Sandyval, miközben én érted aggódtam. *Mondja, és néha kissé elcsuklik a hangja. Kihallani belőle az érzelmeket, amik immáron felszínre törnek, és kiülnek az arcára is.*

// Fagy //
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Ápr. 17, 2011 6:15 pm

*Mikor a fiú mindent elutasít, csak vállat von. És mikor egyszer csak megszólal..* - Nos... sejtem mi történik itt... rólunk avn szó? *síró szemekkel néz a fiúra, és hirtelen a fejébe átfut minden. A hetek olyan rosszak, kegyetlenek voltak vele. most itt van Lor, és valószínűleg róluk van szó. Haját összeborzolja, és halkan, de hallhatóan válaszol.* - Mondjad... *hátatfordít, és úgy hallgatja a fiút. Valami szörnyű dologról lehet szó, ezek szerint...*~ Bármi rossz lehet. Nem szeret?~ * szeme könnyben úszik, és látni se tud... és lassan érzeni se.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Ápr. 17, 2011 6:09 pm

*Mikor Lina kinyitja az ajtót nagyot dobban a szíve, hát még amikor a lány megcsókolja, fáj neki, nagyon is. Nem csókol vissza, és ebből sejtheti a lány, hogy valami tényleg nincs rendben. Sőt, még kicsit el is tolja magától a lányt egy sóhaj kíséretében. Bólint egyet a lány magyarázatára, majd az italos kérdésre megrázza a fejét.* - Köszi, de nem kérek. *Feleli teljesen érzelem mentesen, arcán se látszik semmilyen érzelem, már amennyit a lány láthat az arcából a csuklya miatt. Tisztára mintha egy márvány szobor lenne...* - Köszi, de azt sem. *Mondja ismét érzelem mentesen, majd szeme végig fut a lányon, és újra belehasít a szívébe a fájdalom.* - Látom stlíust váltottál. Jól áll neked. *Dícséri meg a lányt egy félmosollyal, amit láthat a lány, mivel fejéről lekerül a csuklya. Ő nem változott szinte semmit. Talán csak egy kicsit megnőtt a haja, de még így is nagyon jól néz ki. Sóhajt egyet, majd újra megkeményíti arcát.* - Valami fontosról kell beszélnünk Lina... *Itt tart is egy kis hatás szünetet, és reméli, hogy a lány sejti, miről akar beszélni. De ha nem is, akkor a fájdalomtól csillogó szemeiből csak kiolvassa.*
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Ápr. 17, 2011 5:57 pm

*Esti kakaóját szürcsölgeti, és olvas. Kék passzos trikóban, és kék hosszúnadrágban henyerészik, de elmélyült olvasását kopogás zavarja meg.* - Azonnal! * mondja, majd maga mellé rakja a könyvet, feláll, és ajtót nyit a vendégnek. Lor az.* - Lor! * kiált egyet és a fiút gyöngéden megcsókolja.* -Hiányoztál. Bocsi, hogy nem jeleztem hazajövetelemet, de hirtelen már azt se tudtam, fiú vagyok e vagy lány... mostanság fura dolgok történnek... *sóhajt, és ha bejön a fiú, akkor becsukja az ajtót.* - kakaót, almalevet, vagy vizet? * kérdi, majd egy kicsi éjjeliszekrényből kivesz két szendvicset. Nemrég hozta a büféből, és hirtelen ide rakta.* - Szendvicset esetleg? * kérdezi, majd várja, észre veszi e Lor új kinézetét. Új haj... és a többi..* -Ülj csak le. *mondja a fiúnak, ő pedig leül a kis asztal egyik székére. Észre vesz valami furcsát a fiún.* -Olyan zaklatottnak tűnsz...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Ápr. 17, 2011 5:29 pm

*Úgy hallotta, hogy Lina visszajött Kanadából, így most a lány hálója felé közeleg, bár most legszívesebben inkább ide sem jött volna. Nem nagyon akaja megtenni, de muszáj. Főleg, hogy most nagyon zavarosak az érzései. Öltözete mint mindig, fekete edzőcipő, barna nadrág, fehér póló, fekete köpeny, csuklya fejében, oldalán kardja. Megáll a Makákó háló előtt, pár másodpercet vár, majd bekopog és be is nyit, majd ha van ott valaki akkor köszön neki, ha meg nincs akkor egy szó nélkül a Lina szobájának oldala felé indul, majd újabb kopogás, és várja, hogy beengedjék. Mély levegőt vesz, és ha Lina kinyitja az ajtót, egy újabb mély levegőt vesz és beljebb megy.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 30, 2011 11:56 am

- Szia Lina! *Mondja mosolyogva és megöleli a lányt. A kérdésre elmosolyodik.* - Nincs kedved elmenni valahova sétálni? *Kérdi a lánytól kíváncsian, majd csak hallgatja a válaszát.* - Tökéletes lesz. *Mondja és bólint egyet közben. Figyeli ahogy Lina elrakja a táskájába Hópelyhet, majd a baracklé kínálatára kissé megrázza a fejét.* - Köszi, de most nem kérek. *Mondja, majd amint a lány megitta az inni valóját kézen fogja és leindulnak.* - Akkor induljunk. *Mondja még indulás közben és egyenesen a Teleportszobába mennek, onnét meg a Holdfény sétányra.*
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 30, 2011 11:46 am

* Egy rózsaszín póló, fehér nadrág, és bokazokni van rajta. Haja két copfban van, és most éppen olvas az ágyán. Ezúttal nem tanulás céljából. Csak úgy. Eléggé furcsa, de most Erich Kästner, Repülő osztály című könyvét olvassa. Mindig is szerette ezt a könyvet, filmben is látta már, nagyon benneragatt az egész történet. Egyszer csak kopognak. Ahol jár oda rakja a könyvjelzőt, majd a könyvet az ágya alá csúsztatja, és odafut az ajtóhoz. Kinyitja, majd cska elmosolyog.* - SZia Lor! * majd a fiút megöleli, és egy puszit ad neki.* - Mi szél hozott ide? * kérdezi, majd ha bejön a fiú, becsukja az ajtót. Meghallgatja a fiút, majd az ágyáról leakasztja a kabátját.* - A holdfény sétányra mit szólsz? Az olyan szép... * majd ha a fiú válaszol, akkor egy táskát vesz fel. Hópihit az ágyról leveszi, és óvatosan beleteszi a táskába. Indulásuk előtt, még iszik egy kis barack levet.* - Kérsz? * majd ha a fiú kér, önt neki egy pohárba megfelelő mértékű baraklevet, ah meg nemkér, akkor ő iszik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 30, 2011 11:27 am

*A fiú Lina hálója felé igyekszik. Beszélni akar vele, mivel régen látta már. Elgondolkozik, hogy hova is hívhatnál le a lányt.* ~ Holdfény sétány, vagy inkább a Jenilia? Fejezd már be a gondolkodást! Egész nap ezen agyalsz, majd Lina eldönti, hogy hova akar menni. ~ *Gondolják, mire Lor kissé mogorván néz Kolra. Mindent előre el szokott tervezni, de a mai nap kivétel, mivel csak egy spontán jött ötlet, hogy lejön Linához és lehívja valahova. Ruhája amúgy csak a megszokott, fekete acél betétes bakkancs, barna nadrág, fehér póló, fekete köpeny, csuklya fejében, oldalán meg kardja.Megáll a Makákó háló előtt benyit, majd Lina oldala felé indul. Megáll és bekopog, majd csak vár, hogy beengedjék.*
Lismine Lockwood

Lismine Lockwood

Főkarakter : nagika20@gmail.com
Hozzászólások száma : 349
Üzenőláda : Ha szeretnél játszani csak dobj egy üzit Very Happy

Makákó háló - Page 3 Tek508437ac2362e2096004

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jan. 17, 2011 5:58 pm

*Ali épp barátnőjéhez Linához tart.Kopogtat.Nincs válasz,ezért benyit,és körülnéz.*-Hmm...Nincs itt senki? Hát jó...Akkor...*majd leült Lina íróasztalához,és előhúzott egy papírt,majd ráfirkálta:

Kedves Lina Wierro!

Szeretném megkérdezni,hogy szerdától péntekig eljönnél e velem Amerikába?
Kérlek hagyj egy levelet a hálómban,hogy tudjam,hogy döntöttél.Menyét háló.
Köszönöm.

Sandy

*Mikor kész lett lerakta Lina ágyára a papírt,majd az ajtó felé ment.Lina cicája Hópehely bent volt,mert Lina itthon hagyta.El játszodozott a levéllel,így Ali megfogta.*-Rossz cica! Nem szabad,ez fontos! *majd az íróasztalra dobta a levélt.*-Pontos! *majd kiment,és a menyét háló felé igyekezett.*
http://www.cukianimals.fanoldal.hu
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 15, 2011 12:18 pm

* Mikor kopognak, kinyitja az ajtót, nem tudja, miért si szidja le Sandy.* - Az te vagy Sandy... Én meg én... lehet te nem viseled el, de én igen. Azt se tudod mit ábrázol a balett... * húzza a száját, majd felvesz egy tunikát, egy csőfarmert, és egy cipőt.* - Az emberek azért nem képesek ránézni a balettra, mert "műveletlenek." Idézőjelben. * majd a hűtőből kivesz egy vizet, és azt kezdi iszogatni. Utána elpakol, és a táskájából egy zacskó pörkölt tökmagot vesz ki.* - Kérsz? * majd ha mér a lány ad neki is, ha meg nem, egyedül fogyasztja.* - Ma egész reggel pörögtem. Most tudok leülni egy kicsit. Tudod, ma kitakarítottam. Ma még egy alapos hajmosásom lesz, és egy kellemes vacsorám. A szombat a kedenc napom. Ilyenkor tudok lazán megcsinálni mindent.
Lismine Lockwood

Lismine Lockwood

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 15, 2011 11:48 am

*Ali a makákó háló felé tart.Kopogtat.*-Hahó! Lina! Én vagyok az,Sandy! Hahó! Hallasz? *kérdezte,mert senki nem válaszol.*~Tökmindegy,benyitok~*benyitott a szobába,és Lina ajtajához ment.Ott is benyitott.*-Linaaaaaaaa!!!!! Kértem hogy nyiss ajtót! *lehet hogy most Ali kicsit szigorúbb a kelleténél,de ez azért van,mert a szombat nem épp egy neki való nap.*~Tütü? Balettcipő?! Pfúúúj!~*Igen,ez is igaz rá.Ez a leányzó nem szereti a balettot.Hiába mondja például egy edző,hogy menjen fel a színpadra,hát jó ő inkább hazamegy.*-Ahj Lina létszíves hagyd abba! *Majd elfordul,és csak a válla fölül szól vissza.*-Nem bírok rád nézni!
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 15, 2011 11:37 am

* Lina egy nagyon furcsa énét láthatják az élők. Éppségben egy tütüben, egy spicc cipőben, és egy gyönyörű kiengedett hajjal csinál egy pondut(ejtsd: fondü, ez egy balettlépés). Forog még egy kicsit majd mikor ugrani készül hirtelen elesik. Kikötődött a spicc cipő. Beköti ahogy tanulta.* - Két kereszt, majd e háromcsomós kötés. * mondja a folyamatot, majd folytatja a mozdulatokat. Miért táncol most? Egy kicsit elpakolt a területén, és a bőröndje alján régi spicc cipellője lapult. Egy zacskóban pedig csipkés tütüje, és dressze díszelgett. Gondolta, kihasználja, ha már tanult balettozni. Még otthonában volt egy saját kicsi balett terme. Külön órákra jött is balettmester, aki beoktatta neki a mozdulatokat. Nem szégyenli a balettet, ha valaki is kineveti ezt a művészetet, mindig ezt mondja: A balett minden tánc alapja. Még a hip-hopnak is. Bármilyen hihetetlen, de ez a való igazság. Sajnos most a zenész manókat nem tudta felkeresni, így inkább dúdolgat, és úgy ad magának ritmust. *
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 06, 2011 6:03 pm

* Elmosolyog, Sandy véleményén.* - Hát, annyira nem szomorú. Végül is, a vége jó lett nem? * És mikor a kérdésre jutottak, kicsit megijed. Honnan tudja ő, hogy ki küldte neki a könyvet? Lehet valaki olyan aki nem engedné, hogy akarkinek a kezébe ekrüljön.* - Öm... ha elolvastam akkor megbeszélljük. * hadarja a szavakat, majd a könyvet becsukta, és elrakta az ágya alá. Belelép a papucsába, egy kardigánt húz fel, és a megszokott oldaltáskáját kapja fel, és abbarakja Pihit, aki éppen az álmok völgyében járt.* - Nem lenne kedved lejönni velem az Étkezőbe? Vacsorázni kéne nem? Vagy elmehetünk a büfébe venni valami vacsorát. * majd ha megkapja a választ akkor kimegy a Jobboldali makákóhálóból, és úgy ki, majd a kiválasztott helyre mennek.*
Lismine Lockwood

Lismine Lockwood

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 06, 2011 5:53 pm

*Lina kis meséje után ő maga is elfáradt,s ledőlt barátnője ágyára,majd sóhajt.*-Jaj Lina! Ez kissé szomorú.*majd elmereng egy kicsit a könyvről,és a szereplők helyébe képzeli magát.Hogy Joe elveszti otthonát,aztán nagy lesz,és családja lesz,hogy Roberta gyereket várt,aztán elvesztette,és most beteg,és elhagyták,és új családja van.*-Huh,nehéz lehet neki.Mond csak,kölcsön adnád? Felkeltette az érdeklődésemet!
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 06, 2011 5:38 pm

* Kicsit megdöbben, hogy egy váratlan vendég lepi meg.*- Szia Sandy! Gyere, ülj csak le!* És mikor arról kérdez Sandy, hogy miről szól a könyv, nagylevegőt vesz és belekezd.* - Ez a könyv arról szól, hogy egy picurka tünde egy hatalmas levélkén lakik. Éli az életét, a nála nagyobb koboldokkal összebarátkozik, a pillangók a legjobb barátai lesznek. Viszont mikor a tél beköszöntött, a kis lakása a téli hideg miatt semmivé vált. A koboldok már nem szívesen jöttek ki hozzá, és a pillangók eltűntek. Így képtelen volt az emberek világába menni. Találkozik is egy Roberta nevű asszonnyal aki terhes, és lány gyermeket vár. Joe, így hívják a tündét, nagyon jó barátságba került Robertával, így a nő befogatta. Teltek a napok,hetek,hónapok, várták a baba születését. Már éppen az utolsó három hetekben járt az asszony, mikor egy végső ultrahangra kellett mennie. Ekkor derült ki, hogy a baba, akit várt, nincs többé. Egy belső betegség miatt, meghalt. A nőt megkellett műteni, kétszer is, a betegsége miatt. A tünde nagyon elszomorodott, szeretett volna vele találkozni. Mikor a nő kikerült a kórházból, akkor a tünde elmesélte neki, hogy ő nem manó, és nem a képzeleteszüleménye, hanem ő az utolsó tünde. Így igaz. Így szerették meg egymást. A szeretettől Joe egyre nagyobb lett a szerettől, és a végére teljes életnagyságú lett. Ezután Joe és Roberta egy családot alapítottak, és egy Fél-tünde fiuk lett. * fújta ki magát, és aztán újra belefogott.* - Éppen most olvastam el az egészet, mikor beléptél. Amúgy meg ezen kívül még Roberta rátalált az exférjére, aki azért hagyta el őt terhesen, mert nem akart gyereket, aki lány lett volna! * emelte ki a volna szót.*- Na és ma micsináltál?
Lismine Lockwood

Lismine Lockwood

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 06, 2011 5:19 pm

*Alexa a folyosókon lépdel.Végighúzza kezét a korláton,majd boldogan tovább megy.Egy kék sál,szürke franciasapka,egy sötétszürke pulcsi,ami alatt egy zöld póló van,és egy sárgásbarna farmer.Linához tart,mert már régen látta.Lassan odaér az ajtóhoz,majd bekopogtat,és benyit.Lina része felé veszi az irányt,és újra kopogtat,majd benyit.*-Szia Lina! Mit olvasol? *kérdezte a lányt,majd lehuppan az ágyára.*-Érdekes? Miről szól? *faggatózott tovább.*
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 06, 2011 4:54 pm

* Az ágyban fekszik, egy rózsaszín pólóban, egy fehér cicanadrágban, és egy fehér zokniban, és most ezúttal befonott hajjal. Egy rózsaszín könyv a kezében, melyre ez van ráírva: Mesék, minden embernek. Elmélyülten olvas, szinte nemhallja ha valaki a hálóból kifárad. Már két fejezetet elolvasott, minden rész tizenhat lapból áll. Elég hosszú egy történet, ezért is vastag a könyv. Hogy honnan vette Lina ezt a könyvet? Ma reggel az ágyában találta, és b volt csomagolva. Valószínűleg a család küldte a számára. Rá is van írva, hogy Linának. Viszont az írás ismeretlen. nem, biztos nem mostoha apja írta rá a nevét. Vajon akkor ki? Nemtudni. Lina csak annak örült, hogy van mit olvasnia. Bár foghatta volna a fáradságot és lement volna a könyvtárba, de biztos megvan az oka mért nem tette ezt meg.*
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 6:02 pm

* Felérnek, majd lepakol.* - Holnapi bál... * gyorsan odaszalad a naptárához.* - 18:00-kor lesz a bál. * néz Mollyra.* -Nos, én úgy terveztem társasjátékozhatnánk! * majd elő veszi a labirintus társasjátékot, majd elkezdtek játszani. Sokáig Molly volt az élen, de utána Réka megelőzte. Majd ő is az élre tért.* - Hat! Egy-kettő-Három-Négy-öt-Hat! *majd végül Molly ért ki a labirintus végére előszörr, majd Réka, és ő. Aztán Réka egy szomorú mondattal elment, és Mollyval pedig meg összepakoltak.* - Nos, szerintem ennyi mára elég volt nem de? * kérdi, amjd elköszön Mollytól is, és elalszik.*

// Köszy a játékot;)//
Lismine Lockwood

Lismine Lockwood

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 5:52 pm

*Mollyék bemennek a szobába.*-Nos mi a tervetek? *Kérdezte,közben lepakolta a székeket.*-Hóember építő versenyt már biztos nem tudunk csinálni.Akkor? *kérdezte megint.*-Amúgy meg Lina,mikor is lesz a holnapi bál? Csak mert elfelejtettem.*mondta kissé elpirulva a barátnőjének.*
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 6:05 pm

* Szomorú, hiszen elmegy Lor.* - Szia! * majd elpakol, és elalszik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 6:02 pm

- Örülök neki, hogy tetszik. Nem hiszem, hogy jövök. Nem épp a bulizás híve vagyok. És hát hamarosan újra haza utazom. *Mondja Linának. A vásárlás hallatán kissé megilyed. Nem azért mert nem menne el Linával, csak hát azért ő is fiúból van. És szerintem ez elég magyarázat.* - Bocsi, de most nem tudok menni. *Mondja szomorúan.* - Inkább menjetek el Mollyval és beszélgessetek. *Mondja, majd megöleli a lányt.* - Most viszont mennem kell. Majd találkozunk. Szia! *Egy csókot nyom Lina homlokára, majd felveszi köpenyét, oldalra csatolja kardját, és vissza indul a Várószobákba.*
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 5:52 pm

*Lor ajándékára meghatódik.* -Ó Lor, nem kellett volna! *kinyitja a dobozkát, és felveszi a gyönyörű nyakláncot.* - Te jössz a karácsonyi bálra? * kérdezte, Majd elővette az estélyi ruháját.*- Egyszerű, de nagyszerű! Már csak a cipő kell, de azt foggalmam sincs hol vegyek. majd Nellondba elmegyek. Hm... Nem lenne kedved eljönni velem venni egy pár cipőt? * kérdezte, bár a fiúk nem szeretnek vásárolni a lányokkal, mert mire a lányok kiválasszák a megfelelő cipőt, rögtön eltelik öt óra. * - De, ha nem szeretnél jönni se baj, majd elmegyek Mollyval, vagy RÉkával. * mosolyogott, majd felvette a kabátját, és várta Lor válaszát.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Makákó háló   Makákó háló - Page 3 Icon_minitime

Makákó háló
Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Harmadik emelet-
Ugrás: