Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 109 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 109 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Makákó háló | |
|
+6Rosalie Hooper Aaron Drawer - Allidon Blanche Ravenwood-archiv Atum Malah Miranda Wilson Kalandmester 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Makákó háló Vas. Júl. 12, 2009 6:49 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal:1. Evelia Carmen2. Sonja Willinger3. Lina Wierro4. Natalia Vika SvyatoslavnaA szoba lakói - bal oldal:1. Blair St. Claire 2. Brandy Marsden 3. Ginette Morient4. Miranda Blackwood Cheyenne részlegeAz ő helye nagyon szolíd, csak egy kényelmes matrac, egy kisebb és egy nagy párna, valamint néhány pihe-puha plüss van az ágyában. Az éjjeli szekrényén mindig egy jó krimi, vagy ahhoz hasonló van, hiszen kedveli a könyveket. Ezek többnyire harctechnikai könyvek, esetleg Agatha Christie valamely kötetei, de találhatsz itt aurorokról, vagy harcosokról. Többnyire nem találkozol vele a szobában, hiszen mindig valamerre mászkál, hátha talál valami érdekeset. Legtöbbször a Gyakorlóteremben találkozhatsz vele, hiszen imád párbajozni, vagy csak szimplán gyakorolni. Ginette-tel közös a gardróbjuk, ő ott tárolja a váltócipőit is. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Makákó háló Vas. Dec. 26, 2010 5:44 pm | |
| *A manók lassan összepakolnak, majd távoznak az ajtón. Aztán bólint egyet Lina mondandójára.* - Értem. Nem baj az, hogy ide kerültél. Legalább találkoztunk. Nem igaz? *Kérdi mosolyogva. Majd Lina egy ajándék szatyrot ad a kezébe, amiben egy maci van, rá hímezve L+L. Ezen nevet egyet. Majd a farzsebéből előhúz egy szépen becsomagolt dobozkát.* - Tessék ez az én ajándékom neked. Boldog karácsonyt neked is! És köszönöm az ajándékod. *Mondja, majd szépen a lány kezébe teszi a dobozkát, amiben egy gyémánt nyaklánc van, és a háttuljába bele van gravírozva, hogy [wow]Lina[/wow].* - Egy családi ékszer. Gondoltam, hogy örülnél neki. Remélem tetszik. *Mondja mosolyogva, és kíváncsian nézi ahogy a lány megnézi az ajándékát.* |
| | | Lina Wierro
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1271 Kaszt : Üzenőláda :
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Makákó háló Vas. Dec. 26, 2010 5:20 pm | |
| *Kol fejét megsimítja, és közben beszél.* -A jövőről. Imádok arról gondolkodni, tudod, talán mondhatni: imádok anyáskodni. Elgondoltam, hogy ha lesznek gyerekeim hoygan néznek majd ki. Mindig is akartam tanár lenni, de a sors ide húzott. * mosolyodott, el, majd a manóknak csettint egyet, jelezve, elég a zenéból, mehetnek. A szekrényből kivesz egy csomagot, amit már nem is tudja, mióta elkészítette.* -Előre is, Boldog karácsonyt Lor! * ha kinyitja Lor a csomagot, akkor egy macit talál, aminek a kezében egy szív van, ráírva L+L. Ő hímezte, és a mackónak a szemét is ő varrta. Volt benne egy képeslap is, és ez volt benne: Én ma már nem teszek-veszek. Egésznap csak eszek. Jézuskával piálgatok,így boldog karácsonyt kívánok! Linus * Mikor Lornak odaadta, adott neki egy puszit, majd nézte Lort, mit szól az ajándékokhoz.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Makákó háló Vas. Dec. 26, 2010 5:07 pm | |
| //Olvad//
*Nos a csók nem tart tovább 1 percnél. Bár neki, kissé többnek tünt. Ő nem képzeleg a jövőről. Csak élvezi a pillanatot. Amint vége, elmosolyodik, majd átöleli Linát, ahogy a lány is őt. Nyom egy csókot a lány fejére, a zene még mindig szól, de már valami lassút játszanak a manók. Erre csak szép lassan ringani kezdenek a szobában, így kissé romantikus, de ez őket nem zavarja, hisz ez a lényeg. Csak öleli a lányt, és így táncolnak, vagyis ringanak.* ~ -Vajon Lina mire gondolhat? Nem tudom. -Ne legyél már ilyen mogorva. Talán csak nem zavar a helyzet? Nem. ~ *Itt inkább befejezik, nem akarja még jobban felhúzni Kolt. Csak elmosolyodik a beszélgetésükön.* - Lina, mire gondolsz most? *Kérdi hirtelen, miközben a lány szemébe néz kíváncsian és mosolyogva. Tényleg érdekli.* |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Makákó háló Csüt. Dec. 09, 2010 6:01 pm | |
| *elmosolyodik.* - Köszi, Lor, a te zakód sem rossz. * majd bólintott, mikor bevalotta, igaz szerelmét Lor, és táncolni hívta.* - Igen, szívesen táncolo * majd mikro a táncvéhez értek, megdöbben, hoyg megcsókolják, még sosem csókolózott. 1-2 másodpercig sok mindne futott át a gondolataiban. Elképzelte, hogy majd lesz egy idő, mikor Lor, és ő ott álnak, és ki kell mondani: igen. Igen. Lina iylen komolyan gondol mindent! És persze azt is gondolta, mi lesz ha becsúszik egy, avgy két kis bőgőgép?* ~ Jaj Lina, miket gondolsz te össze-vissza? Gyerekek? Lina! 16 éves vagy még van egy csomó időd!~ * majd mikor már kicsókolta az egész életetét is akkor rámosolygott Lorra és átöleli.*
// fagyi, megfájdult Lina userének a feje :S // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Makákó háló Csüt. Dec. 09, 2010 5:45 pm | |
| *Miközben vár, leveszi köpenyét, és akkor meglátszik, hogy van rajta egy fekete zakó is, oldaláról leveszi a kardot is, majd a kezében tartja. Nem hallja a készülődést, de hát nem is hallgatózik. Mikor Lina ajtót nyit, és meglátja Lina ruháját elmosolyodik. Kap két puszit mire Lor megöleli Linát, és csak ennyit mond.* - Csinos vagy. *Mondja majd elengedi a lányt, és leül, a gyertya fényes asztalhoz, a romantikus randira kissé kuncog.* - Nem a fiúk szoktak ilyet tervezni a lányoknak? *Kérdi mielőtt Lina megszólalt volna. Szépen végig hallgata a lányt, és a végén elmosolyodik.* - Jajj, Lina. Én sem pár hónapos szerelemre gondoltam. Én az komolyan gondoltam amit mondtam. Szeretlek. *Úgy tűnik már nem esik nehezére kimondani. Talán azért, mert ez az érzés viszonzott.* - Nekem nem kell más Lina. Nem lesz másik lány az életemben, amíg csak együtt vagyok veled. *Mondja öszintén a lánynak.* - Ettől nem, kell félned. *Majd feláll, Lina elé sétál, kicsit meghajol, s a kezét nyújtja neki.* - Szabad egy táncra? *Kérdi mosolyogva. Majd ha igen a válasz, akkor elkezd vele táncolni. Nemesi származásának hála, sok táncra megtanították. Elkezdenek keringőzni a kissé kicsi szobában, majd mikor befejezték a táncot, megcsókolja a lányt.* |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Makákó háló Csüt. Dec. 09, 2010 5:27 pm | |
| * Mielőtt jött volna Lor, gyorsan pár manót csempészett a szobájába, és ők nem akármilyen manók! Zenészek! De hallja, hogy jön Lor.* - Ő... két perc, és jöhetsz! * majd gyorsan elővesz a hűtőből egy pulykát, ami még annyira nem hideg, sőt még kicsit meleg is. Elővezs szivecskés poharakat, és abba önt almalevet. Majd odasúgja a manóknak:* - Figyeljetek, szép zenét kérek, nem is az a romantikus, de ne is az a modern. Rendben? * majd oda suhan az ajtóhoz. Még megigazította a lila ruháját(Lásd avatar), majd kinyitja az ajtót.* - Szia! * köszön neki, amjd két puszit nyom Lor arcára. Odakacsint a manóknak, akik rögtön egy könnyed zenét kezdtek el játszani.* - Ülj csak le Lor! * mosolyog rá, amjd az asztalon lévő gyertyát meggyújtja, lekapcsolja a villanyt, így csak az asztal látszódik. A manók nem igazán látszódnak, de mihelyt vége a "randinak" kapnak az ételből. Leül, és kicsit zavarban van.* - Lor, én csak azért szerettem volna ha jönnél, hogy megtudjam veled beszélni, hogy én nem csak úgy játékból jöttem veled össze, hanem komolyan! Én nem egy-két hónapos szerelemre saccoltam, hanem másfél-két évre. Minél több annál jobb. Tulajdon képpen, még a lányokról... Millió lány van itt, és nem igazán szeretném ha egy másik is közbelépne... tehát ha ezt a kettő dolgot nem igazán szeretnéd betartani, jobb ha nem igazán lennénk úgymond "együtt". Természetesen, ah te nem ilyesfajta vagy, akkor elnézést a tévedésért. * amjd Lor kezére tette a kezét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Makákó háló Csüt. Dec. 09, 2010 5:14 pm | |
| *Megkapta Lina mindkét levelét, így elegánsabban öltözött fel. Örül neki, hogy a lány látni akarja, neki is hiányzott már. is gondolt alevél írásra, de jobb ötletnek atlálta, hogy felkeresi, de így már nem is kell. Ruhája, fehér ing, fekete nadrág, fekete cipő, öltönye, és oldalán a kard, meg persze pálcája is ott porosodik valamelyik zsebében, haja kissé kócos, éjfekete. Sietősen indul meg a Makákó háló felé, kopog az ajtón, majd benyit, és körbe néz. Majd egyenesen Lina oldalához megy, és újra kopog, de nem nyit be. Inkább csak beszól a csukott ajtón.* - Lina! Lor vagyok. Itt vagy? *Mondja majd várja, hogy beengedjék. Neki támaszkodik a falnak, és úgy vár.* |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Makákó háló Csüt. Dec. 09, 2010 4:53 pm | |
| * Mikor belép a részlegére két levelet is talál. Az egyik egy meghívó volt, amire bólintott jelezve, hogy fog jönni erre a csajos bulira. Majd aa másikat is megnézi, amin ez áll:* Kedves Lina!
Indulok a hálód felé, elvileg találkozhatnékod van. Lor * Lornak más színű a tolla.Mikor elolvasta, gyorsan be a gardróbba, és fel egy csinos ruhát, ami egy kicsit túlzott lett. Ez inkább báli ruha mint, hogy egy csinos ruha. Így tollat, és papírt ragadott és gyorsan írni kezdett.* Szia Lor!
Belépni csak öltönyben! Meglepetés vár! * majd egy másik sminkre válltott, kinyitja az ablakot, és az ágon üló bagolynak odaadta a levelet, és reméli, Lornak viszi* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Makákó háló Szer. Dec. 08, 2010 8:01 pm | |
| *A manó következő útja a Makákó hálóba vezet. Benyit, majd egy levelet tesz le Lina ágyára. A borítékra rá van írva Lina Wierronak. A levél tartalma:
Kedves Lina Wierro!
Horváth Réka és Mollyson Willbert meg szeretne hívni téged egy csajos napra. A program meglepetés. Hozni kell: Egy kis meglepetést, azt mindenki hoz. Nem kell nagy dolog.
Helyszín: Vörös vércse háló Időpont: December 12. vasárnap 14:00
Köszönettel és szeretettel: Réka&Molly
*Miután a manó ezt is kézbesítette indul tovább.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Makákó háló Hétf. Dec. 06, 2010 8:21 pm | |
| *Mikor feljutnak az emeletre, követi Linát a szobájába, majd megkínálják akaóval.* - Köszi. *Mondja mosolyogva. Majd miután megitta csak letette az asztalra. Majd mosolyogva figyeli, hogy Lina ad neki egy puszit, aztán cipőstül, mindenestül beledől az ágyba. Feláll, oda sétál hozzá, leveszi a fejéről a sapkát, és a fejére ad egy puszit.* - Jó éjt! *Igaz, hogy Lina már alszik, de attól még kimondhatja. Majd csöndben kioson, és becsuklya maga mögött az ajtót.*
// Köszi a játékot! // |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Makákó háló Hétf. Dec. 06, 2010 6:54 pm | |
| * Végre a sok lépcsőn feljutnak a harmadik emeletre, azon belül a Makákóhálóba. Benyit, és a részére megy Lorral. A mini hűtőjéből kiveszi a tejet, és a polcjáról levett egy csomag kakaóport.* - Kakaót? * majd akármit is válaszolt Lor, csinál két bögre kakaót. Feltette a tűzhelyre a tejet, mikor felforrt, akkor levette, elzárta a gázt, és a kakaóport belerakta. Majd két kanalat tett a két bögrébe, hogy azzal lehessen kutyulgatni. Majd Lornak odaadta a kakaót, és belekortyolt. Mikor mindketten megitták, lerakja a kis asztalra.* - Ha végeztél, nyugodtan lerakhatod a bögrét.* majd már oylan álmso volt, és fáradt, hogy majdnem elaludt.* - Lor, ha most nemharagszol... *majd ad Lornak egy puszit, és rádől az ágyára, és elkezdett aludni. Csizma, sapka,kabát, minden rajta maradt, úgy szunyókált, se takaró, se,se semmi, csak mintha pihenne, közben pedig csak fáradt volt.Hogy, hogyan fog működni a kapcsolatuk? Nem tudni. lehetséges Lor lesz a gyermeke apja, vagy lehet, nem lesz belőle semmi, de ne így legyen, Lina inkább az elsőt választaná, a másodikat kilőné az életből.*// Köszi a játékot // | |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Makákó háló Vas. Nov. 21, 2010 6:26 pm | |
| *Megkönynebült, hisz itt van Rose vele.*- Igen Makákós vagyok * Majd mikro lefektetik a homlokára rakja a kezét. Macskája, Hópehely a hasára ugrik, ami kicsit kellemetlen volt, de rögtön simogatni kezdte.* - Jól avn cicuskám, hiányoztam, igaz? * Majd a fehér szőrcsomó elaludt a párnáján. Amikor Rose idehozza a vizet, elveszi, és iszik belőle egy kortyot.* - Tudod, a hétvégén tartottunk Mollynak egy szülinapi bulit. Ám, egy meglepetés ért engem, és Mollyt. A Forró szél. Kicsit megégette a derekam. Na, jó ez egy nagy heg lesz. Egy csík. Fogtam magam, és egy úgy nevezett H2O sebtisztító vízzel öblítettem. * Majd nehézkesen felül, és elfogyasztja a megkapott vizét. Majd Rosehoz fordul.* - Ha nem haragszol, egy kicsit pihennék. Találkozunk órán! * majd visszadől, és elalszik. Hópehely is már ott szunyókál, és dorombol.*
// Köszi ezt a rövidke játékot // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Makákó háló Vas. Okt. 31, 2010 9:28 am | |
| *Ahogy a lány csillogó szemekkel veszi a szobáját birtokba, elmosolyodik, hiszen a vele történt kezdet neki is furcsa, de szép emlék. Bár neki nem volt itt senkije, és ő nagyon nehezen barátkozott lévén hogy az a szak, ami eddig befogadta még egy hónapja is, eléggé magának való diákokkal van tele. De az már a múlt, neki van már másik szakja, és egyre jobban úgy érzi, hogy valóban ide való. Az életkedve is hamar megjött. Hamarabb mint sejteni merte. Ahogy Serafine rendezkedik, szórakozottan szemlélte a pakolászást.* - Azért csak úgy pakolj, hogy négyen laktok már itt. *Figyelmezteti nevetve, ahogy előkerül egy felfújható golflabda, és mellé még egy állólámpa is bezsúfolódik. Majd megérkezik a startpisztoly jele, és ellöki magát a faltól, amihez eddig dőlt várakozás közben. Haját megigazgatja, és barna-szürke-barna ruházatában (ami mellesleg a szak két színe is) kilép a Makákó ajtaján, hogy átkísérje Serafinet az Imádkozó sáskába a rokonához, aki segítséget kért tőle.*// Most nyugodtan írj a sáskába ha akarsz folytatást, megyek utánad. // |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Makákó háló Vas. Okt. 31, 2010 9:17 am | |
| * Figyelt a lányra, és egy kicsit megijedt, hogy van ez a démon. Na, de reméli nem kell neki vele találkozni. Fiygelmesen hallgatja Gaea szavait, s majd, mikor benyitottak a szobába csak ámult.* - Hú, ez szép szoba! Majd már is kipróbálta az ágyat egy huppanással. A bőröndöt lerakta. Gyorsdan kipakolt belőle, és a polcra rakta őket. Lerendezett mindent, saját stílusa szerint. A kis asztali lámpát át rakta a másik oldalra, a dísznővényt ami a balsarokba volt, azt a jobb sarokba rakta. Egy pót szappant az éjjeli szekréynbe rakott, bármikor kellhet. Pár párnát rakott a székere amik odabent álltak. Egy felfújható fotelt, felfújt, és egy állólámpát szerelt mellé. Ez a felfújható fotel, egy golf labdát ábrázolt. Hát, ezt apja kapta, hiszen ő még fiatal korában golfozott.* - Na mehetünk, szerintem az Imátkozóba! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Makákó háló Vas. Okt. 31, 2010 9:06 am | |
| *Ahogy a lány még aludna, kicsit meglepődik, de azonnal leesik neki, hogy azért nincs az a nagyon korán, főleg az óraátállítás miatt sem. Órájára nézve azon még igaz hogy nincs dél, de nem kellene olyan sokáig aludni.* - Hát tudod, gyors voltál. *Jegyzi meg nem sokkal a belibbenése után, ahogy az álmos fejű, de lelkes leányzó a bőröndjével a kezében indulásra készen áll.* - Szóval! A hálód, a Makákó lesz, mint említettem. *Nyitja ki az ajtót, majd csukja be a lány után, és a folyosón egy bizonyos irányba mutatva terelni kezdi Serafinet.* - Jól jegyezd meg, mert ha eltévedsz a szobák között a takarodó után, az őrdémon elkaphat, és akkor vagy egy idegen szobában töltöd az estét, vagy még rosszabb, mert Aida aztán nem nagyon fog szerintem különbséget tenni, hogy ki hol lakik, csak ne szegje meg a tilalmat. Szóval! *És itt felemelve a mutató ujját, figyelemre inti a lányt.* - A szobákban sok mindent szabad, de a te szobád tíz után is szabad placc, beszélgetésre, és egyébre, bár csak módjával. Más szobája neked este tíz után takarodós vonatkozású, szóval menned kell onnan, és hagyni, hogy annak a szobának a lakói pihenni tudjanak. Remélem nem lesz ezzel gond annak ellenére, hogy nem tudtalak elhelyezni a rokonoddal egy szobarészben.*Ezzel oda is érnek a szobához, és vörös haját kicsit hátra dobva, benyit a szobába. Ott már szorgalmasan és lelkesen folyik a mindennapi élet, már aki ott van.* - Üdv az új szobádban, ami innentől valahol az otthonod! *Vigyorog lelkesen a lányra, és megvárja, amíg az kicuccol, hiszen még van egy körük az imádkozó sáskába.* |
| | | Rosalie Hooper Diák
Hozzászólások száma : 462 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Makákó háló Vas. Okt. 04, 2009 9:02 am | |
| *Sonja az éjjel arra ébredt hogy még mindig ruhában van. Így gyorsan ledobta magárol ruháit és belebújt a hálóingjébe. Visszafeküdt aludni de mivel nem tudott elaludni csak pihent. Elgondolkozott a tegnap estén. Nagyon örült hogy megismerhette Seant.Pirkadatkor Sonja kiugrott az ágyábol és felkapta magára a farmerját, egy tengerkék pólót meg egy fekete edző cipőt.Ezekután odament a tükörhöz és megigazította a haját. Most kiengedve hagyta haját. Arra gondolt hogy ma sétál egyet valahol a szabadba.Most kicsattanó örömmel megy ki az ajtón és indul a szabad felé...* | |
| | | Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| | | | Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Makákó háló Hétf. Aug. 24, 2009 3:48 pm | |
| *Azt az egy szót most mondta ki életében elősször egy fiúnak , az apját leszámítva dehát az egészen más.Ezt tényleg szívéből mondja. Nem lessz egykönnyen szerelmes ezt az is bizonyítja hogy még a tökéletes fiúnak is több hét után tudta csak ezt mondani.Tudja hogy a fiú még nem szerelmes így nem is várt választ.Ez a csók afféle "nem érdekel mi volt és mi lessz . Szerelmes vagyok beléd" csók volt Mira részéről.Az tuti hogy ilyen csókot még eggy fiúnak se adottt pedig hát ... otthon volt egy -két pasija nemeg már itt is volt egy .eggyel pedig flörtölt de Aaron-t érzi eddig annak akivel hosszabb távon gondolja a kapcsolatot és eggyáltalán kapcsolatnak meri nevezni ... Miranda lassan felegyenesedik ebből a csókból majd felkel az ágyról. Miranda gyorsan odamegy a szekrényhez és előszed egykét cuccot a szekrényből. Aaron megvárta mIrandát aki a végén egy talárben jelenik meg , természetesen szakszineiben díszeleg. Aaron lassan elmegy de előbb még eggy egy puszit nyomnak egymás arcára és mosolyogva és immár teljesen kibékülten //ha fogalmazhatok így// válnak el.* | |
| | | Aaron Drawer - Allidon Diák
Főkarakter : daviid018@citromail.hu Hozzászólások száma : 451 Kaszt :
| Tárgy: Re: Makákó háló Hétf. Aug. 24, 2009 11:15 am | |
| *Aaronnenk nagyon jól esnek a szavak, főleg az az egy. De nem tud rá mit mondani, hiszen erre egy normális válasz van, de azt nem tudja kimondani, mert nem lenne igaz.. De majd egyszer annak is eljön az ideje, talán holnap, talán egy hét, talán egy hónap. A szerelmet nem lehet befolyásolni. De a csókot, melyet kapott azt viszonozta. Édes, érzelmekkel teli csók volt ez, egyáltalán nem hasonlítható az előzőhöz, amit még pár hete kapott. Na igen, ez sokkal felemelőbb volt. Hátradőlt az ágyon, és igy is folytatták, szája időközben szinte mosolyra húzódott, majd ajkaik elváltak egymástól. Ezek után egy mukkot sem tudott mondani, mit is mondhatna ez után? Hát nem nagyon lehet bármit is, majd Miranda megtöri a csendet. Kezét a lány derekán tartja, így néz gyönyörű szemeibe, arcán szokásos félmosolya ül, mely talán kellően vonzóvá teszi a fiatal fél-véla srácot.* | |
| Tárgy: Re: Makákó háló Hétf. Aug. 24, 2009 11:00 am | |
| *Miranda mosolyog mostmár nem tudja tovább a kősziklát játszani és amikor a fiú befejezi a szavait Miranda nagyon közel ül hozzá előssz majd még a szemébe néz . Afféle "nem is kételkedtem " pillantással majd mivel biztoítani akarja aaront hogy mostmár ért mindent és tisztában van a helyzetttel átkarolja a fiút felét a fiú vállaira hajtja majd egy puszit ad az arcára és a fülébe súgja * -Szeretlek.* ezt muszály volt kimondania . És attól hogy valójában Liza nem jelent semmit Aaronnak örömkönnyek szöknek a szemébe.Nem akarja megszakítani a pillanatot így csendben de ugyanolyan testhelyzetben ott marad.Érzi hogy könnyei végigfolynak kecses kerján és egy halk pottyanással a padlón végzik majd mikor ez abbamarad az örömkönnyek elálllnak és Miranda lassanfelemeli kissé most nedves arcát és így a fiatalok egymásra néznek egész addig ameddig Miranda nem ad egy lágy csókot a fiú ajkaira.Ezt muszály volt megtennie majd mikor végez a csókkal visszateszi fejét a viú vállára.* | |
| Tárgy: Re: Makákó háló Hétf. Aug. 24, 2009 10:42 am | |
| *Látja Mirandán, hogy tetszett neki a válasz, melyen ő elmosolyodik. A lány a kezét sem húzza el, mely ismét egy jó dolog, mindkettejük számára. A dolgok úgy látszik, hogy mennek a maguk útján, ráadásul jófelé, és ez így tökéletes. Na de Miranda feltesz egy furcsa kérdést, amire elsőre nem tud mit mondani, aztán csak kinyög valamit, mert nem akar ott némán ücsörögni.* -Persze hogy így. De tudod, hogyha megismerkedek egy lánnyal, akkor elsőre mindig azt hiszik rólam, hogy én ilyen macsó vagyok, meg hogy minden lánnyal össze akarok jönni, meg hasonlók. Szóval tudnod kell, hogy sok lány lenne a helyedben, de én téged akarlak. Ennyit tudok mondani. És remélem már ismersz annyira, hogy tudd, ez igaz, nem tudnék hazudni neked. *Mondja Aaron, de sajna neki lassan mennie kell, szóval vége lesz ennek az idilli képnek nemsokára, a fiú legnagyobb bánatára, szóval reméli, hogy Miranda hamar megteszi amit szeretne, ha szeretne valamit, vagy elmondja amit szeretne, ha szeretne valamit.* | |
| Tárgy: Re: Makákó háló Hétf. Aug. 24, 2009 10:30 am | |
| *Miranda csak hallgatja a fiút .kezdi belátni hogy eltúlozta ezt a megsértődés dolgot ám mint mindg mérlegel és gondolkodik.Való igaz hogy a fiú választhatná a könnyebb utat de mégis Mirandaaz akiért küzd . ez mirandának jobban esik mint mikor példul jó lessz a dogája ...eddig eddig nem volt szerelmes csak elkezdődött valami de úgylátszik pont ez a kis félreértés erősíti meg benne azt az érzést amit idájig semmijenmásik fiúnál nem érzett ...Mindenesetre furcsa ez a helyzet és amikor Aaron megfogja a kezét eszébe sem jut elhúzni . Tudja hogy a fiú még nem szerelmes így ő sem árulja el hogy ő már az .Eggyenlőre még megjátsza a kősziklát dehát úgylátszik hogy talán épp Aaron változtatja meg ... Miranda csak sodródik az árral.Nem csak két véglet léteezik ... és miranda a kettő közt áll .nem tudja hogy most örüljön vagy ne ... nehéz bármit is mondani.* -Örülök hogy ezt mondod de ... mondanom kérdeznem kell valamit.*mondja majd egy kis hatásszünetet tart. Süt a szeméből hogy örül a válasznak de akkor is ... van benne egy ici pici kételkedés ami hol Aaron felé fordul hol pedig Liza felé ami csak nagyobbítja a gyűlöletet amit Liza iránt érez ..* -Biztosan így gondolod ?*kérdezi meg végül a kis hatásszünet után ...* | |
| Tárgy: Re: Makákó háló Hétf. Aug. 24, 2009 9:40 am | |
| *Hát Aaron nem is tudja, hogy mit mondhatna erre. Nehéz dolga lesz az biztos. És az az igazság, hogy nem fogja feladni. De nem tart magában semmit.*-Tudod, számítottam rá, hogy nehéz dolgom lesz, fontos vagy nekem, és nem fogom feladni. Bár hogy őszinte legyek, könyebb dolgom lenne, ha mást választanék, de ahogy te is mondtad, hogy köt hozzám valami, úgy én sem mondhatok mást. Már hosszú hetek óta azt érzem, hogy nekem te kellesz, és nem foglak ott hagyni azért, hogy a könyebb utat válasszam. Bár remélem ezt az érzed te is. *Mondja a lánynak. Nem tudja, hogy ebben a helyzetben mit tehet meg, és mit nem, de kezét lassan a lány kezére helyezi. Ha nem gond, akkor ott is tartja, ha gond, akkor Miranda majd elhúzza a sajátját. Az előző rövid beszámolója sok mindent elárulhatott Miranda-nak, és biztos, hogy a lány értette is a helyzetet. Hiszen okos lány. De vajon mit mond erre. Mert itt csakis a két véglet van. Vagy örül a hallottaknak, vagy azt mondja Aaronnek, hogy akkor menj el, és válaszd a könnyebbik utat. De vajon mit mond Miranda?* | |
| Tárgy: Re: Makákó háló Hétf. Aug. 24, 2009 9:13 am | |
| *Miranda figyeli a fiút de azt tudni kell róla és nagyo fontos hogy kicsit önfejű és néha egy két egó morzsa beleszól az életébe és így ha egyszer ő úgyérzi hogy megbántották és ez rossz neki akkor elég nehezen lehet visszakerülni a kegyejibe . Mind egy neki hogy ilyenkor igaza van e vagy nincs . Hát igen ... eléggé önfejű persze mindenki próbálkozhat de Miranda ilyenkor kemény mint a kőszikla.Ugyan bocsánatot nem kell kérni tőle de a gesztusoktól senki ne tekentsen el ... * -Igazság szerint a baglyom keltett.*mosolyog eggyet. igen Aaronnak nehéz kikerülni-e a kegyejiből teljesen ... de ismét teljesen visszakerülni ... az egy nagy csata lessz számára.És ha teljes visszakerülést akar úgy felejtse el azt a kis cafkát mint a sicc és a nevét se tudja ... Maximum így ... Mira kissá Maximalista mindenképpen dehát így kell szeretni. Értékeli a kertelés nélküli beszédet hisz ő mag is teljesen őszinte és kertelés nélküli ember .Mindenképpen meghallgatja hisz próbálkozni lehet... a beszéden látszólak kissé elgondolkodik ... de valóban nagyon elgondolkozik. azt nem mondhatni hogy meghatódott maximum azon a mosolyon hisz felidézte azt a kellemes délutánt amit akkor eggyüt töltöttek... * -Én is álmodtam veled az eggyik este . Inkább nem mesélém el de azt az álmot nem akarom a valóságban megélni.*mondja és ez igaz is mivel abban az álomban folyamatosan veszekedtek és a végén Aaron összejött azzal szörnyű vörös rémmel ... Miranda nem mondaná hogy nem zavarja az a cafka de nem akarja elveszíteni Aaront nos az előbbiekből egy gondolatot ő maga is kimond hisz miért ne tenné ez egy nyílt beszélgetés , de Aaronnak jobb ha nem játsza meg magát mivel ha azt tenné Miranda képes és felpofozza vagy mégrosszabb ... * - Figyelj ! Nem akarok hazudni és ne is fogok .Nem mondom hogy nem zavar az a kis cafka de épp azért vagyok ilyen mert nem akarlak elveszíteni ... ugyan nem annyira vagy épp a kegyeimben mint az első randinkon mégis valahogy köt hozzád valami... * Ezt mind komolyan is gondolja hiszen hogy nézne már ki hogy ugye a srác remélhetőleg teljesen őszíntén megnyílik előtte ő meg itt mint valami ... Liza .... hazudozzon.És ezért is mondja cafkának azt a vörös szörnyet... egyszerüen mélyen forrong benne a düh liza iránt bár ... rá maximum a véla varázslat hathatott így teljesen megkavarodott ebben az egészben Mianda de a végeredmény hogy úgy utálja Lizát mint senki mást a földön ... * | |
| Tárgy: Re: Makákó háló Hétf. Aug. 24, 2009 8:30 am | |
| *Nah igen, amire számítani lehetett. Mármint nem arra, hogy csak Miranda van bent, ebben csak bízni lehetett, de amikor a lány kinyitotta az ajtót, akkor nem az a fogadtatás várta, ami eddig, hanem jóval szerényebb. Valami nagyon szépet kell mondania, na meg minden csáberejét bevetnie, hogy a lány ismét úgy viszonyuljon hozzá, ahogy régebben, amit el szeretne érni a fiú. Az ő arcán azért a "hú de jól nézel ki" mosoly látható, de ezt nem kell leolvasni róla, mert mondani is fogja persze. Amikor kap egy puszit, akkor azt viszonozza, legalább ennyi. Ezután bemennek a szobába.* -Szia! Remélem nem én keltettelek. *Mondja, bár az igazság az, hogy ez egy csöppet sem érdekelné ebben a pillanatban. Mindketten leülnek az ágyra, melyről Aaron, letudja olvasni, hogy a lány mostanság kelhetett. Na meg a pizsi is ezt mutatja.* -Hát nem akarok sokáig kertelni, mert talán te sem vagy kíváncsi ilyesmikre. Az az igazság, hogy nem akartam hamarabb jönni, hogy legyen időd gondolkodni, a múltkorin. Nem tudom mire jutottál, de kérlek halgass meg. Biztos vagyok benne, hogy rosszul fogalmaztam, de egy picit félreértettél. Nem azért mondtam azt amit mondtam, mert nem veled akarok lenni, de ezt még egyszer nem mondom el. Nagyon hiányoztál ebben az egy hétben, és már alig bírtam nélküled. Minden nap rád gondolok, és hogy őszinte legyek, veled is álmodtam. És csodás volt. *Mondja a fiú eme szavakat. Nem tudja, hogy mit mondhatna még, ha ezek nem győzik meg a lányt, de majd csak kitalál valamit, közben persze mosolyog a lányra, de nem ilyen fülig érő szájjal, csak egy halvány fél mosollyal. Mellyel a megismerkedésük napját is tette.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Makákó háló | |
| |
| | | | Makákó háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |