Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 88 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 88 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Homoki macska háló | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Anne Holiday Diák
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 243 Kaszt : Üzenőláda : Ami Anne gondolkodásmódjának leginkább jellemző idézete:
"Aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az nem érdemli meg a jókat sem."
| Tárgy: Re: Homoki macska háló Vas. Szept. 20, 2009 7:41 am | |
| *feláll*-jó..köszi mindent...szia*elkezdi kipakolni a cuccait....megtalál egy nyakláncot és egy levelet mellette....elkezdi olvasni: KEDVES EMIRA! HA EZT A LEVELET OLVASOD MÁR BIZTOS AZ ISKOLÁBAN VAGY....REMÉLEM TETSZIK NEKED...KÉRLEK MARADJ OTT ÉS MAJD HA TÉLI SZÜNET LESZ ELJÖVÖK ÉRTED ÉS NÁLAM LAKHATSZ...A NYAKLÁNC AZ ANYÁDÉ VOLT aláírás: HENRY LOUIS( a vadász) visszateszi a levelet a bőrönd legaljába és a nyakláncot próbálja felvenni, de nem sikerül...ezért azt is vissza teszi...szomorúan lehajtja a fejét és anyát próbálja elképzelni...erre a nyaklánc( ami egy kék kő) elkezd kéken izzani...a lány megijed, de aztán megnyugszik, hogy tudja anyja itt van vele...kipakolja a bőröndöt és elmegy enni* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Homoki macska háló Szomb. Szept. 19, 2009 9:15 am | |
| *Mosolyog a lány válaszára. Azt nem tudja, hogy miért van zavarban, mivel nem ismeri a lány eddigi életét.* -Áh, értem. Szép hely lehet. *mondja mosolyogva a lánynak. Ő valahogy úgy képzeli, hogy a lány egy takaros kis családi házban lakik, egy erdőhöz közel. Az eszébe se jut persze, hogy milyen rossz dolgokon mehet keresztül ott a lány...* -Na, az jó. Én egyiken se tudok. Én csak bolgárul és angolul beszélek. Biztos szép nyelv lehet a többi is... *magyarázza a lánynak, aztán mikor arról beszél, hogy nem ismeri az alapvarázslatokat, bátorítóan rámosolyog.* -Sebaj. Majd segítek neked tanulni, ha nem megy. Egyébként elsőben, főleg az elején még nem tanultok olyan borzalmasan nehéz varázslatokat, fokozatosan nehezedik. Szóval szerintem így is fogod tudni követni, ha szorgalmasan gyakorolsz. *mondja, aztán feláll az ágyról, mert nyilván a lány szeretne egyedül maradni a szobájában.* -Én viszont most elmentem. Majd még találkozunk. Szia. *köszön el a lánytól, és kilép az ajtón.* |
| | | Anne Holiday Diák
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 243 Kaszt : Üzenőláda : Ami Anne gondolkodásmódjának leginkább jellemző idézete:
"Aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az nem érdemli meg a jókat sem."
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Homoki macska háló Szomb. Szept. 19, 2009 8:48 am | |
| *Meglepődve látja, hogy a lányból milyen reakciót váltott ki a szoba látványa. Nem igen látott még olyan elsőst, aki ennyire tudott volna örülni a saját szobájának.* -Na, örülök, ha elnyerte a tetszésedet. *mondja, és leül az ágy szélére, amelyiket Emira választja a sajátjának.* -Egyébként, mesélsz magadról valamit? Melyik országból származol? Tudsz már varázsolni? *kérdi kíváncsian a lányt.* -Én Bulgáriából származok, Szófiából. És mikor a suliba jöttem, lényegében csak a legalapvetőbb varázslatokat tudtam, amiket minden ide érkező elsős szokott tudni. Igaz, nekem azok se mentek fényesen... Azóta, hát, elég sokat fejlődtem. Imádok varázsolni. *meséli el az ő verzióját.* |
| | | Anne Holiday Diák
| Tárgy: Re: Homoki macska háló Szomb. Szept. 19, 2009 8:38 am | |
| -jó...köszi*megfogja a kulcsot és benyit....ez csodálatos!!!!!soha életemben nem láttam még ilyet!!!!ez gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!*-ennél szebbet még sose láttam...*nem is láthatott mivel erdőben lakott egy gonosz banyával aki testet akart vele cserélni amikor betölti a 15.életévét, de erről persze nem tudott...egy vadász megtalálta és elvarázsolta a házába, és elmagyarázta neki hogy soha, de soha ne menjen oda vissza...ezért be íratta ide...(az anyját nem ismerte sem az apját....egy gonosz özvegy boszorkánnyal élt együtt 14 évet) | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Homoki macska háló Szomb. Szept. 19, 2009 8:30 am | |
| -A Homoki Macska lesz az új hálód. Itt van közel a lépcsőkhöz. Pakolj össze és mehetünk. *mutatja meg az ajtót Emirának, majd várja, hogy a lány a segítségével végezzen a pakolással, és átkíséri a Homoki Macska hálóhoz, az ajtó előtt pedig odaadja a lánynak a kulcsot.* -Tessék. Itt a kulcs is. Nyisd ki te. *tanácsolja a lánynak, mert bizonyára örülne neki, ha ő maga nyithatná ki az új szobájának az ajtaját. Belép ő is a lány után, és beviszi magával a lány bőröndjét.* -Nos ez lenne az. Tetszik? *kérdi a lánytól mosolyogva, reméli, igen.* |
| | | Katerina Svetlana Diák
Főkarakter : alexas234@citromail.hu Hozzászólások száma : 41 Kaszt : Üzenőláda : Minden rajtunk múlik, de közben úgy kell élnünk, hogy semmi sem múlik rajtunk.
| Tárgy: Re: Homoki macska háló Pént. Szept. 18, 2009 7:54 pm | |
| *Linda lépked be a hálóba. Daimónja mögötte. Gyorsan lefürdött Linda és felhúzta macskás pizsamáját. Lekapcsolta a lámpát és próbált elaludni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Homoki macska háló Pént. Szept. 18, 2009 6:54 pm | |
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Homoki macska háló | |
| |
| | | | Homoki macska háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |