Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Miley Hortingberg, Mentora: Aurora | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Miley Hortingberg Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 373 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Vas. Szept. 19, 2010 7:17 pm | |
| | |
| | | Miley Hortingberg Diák
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Hétf. Szept. 20, 2010 5:27 pm | |
| [Rózsakert]
*Egy magas lányka lépdel-e rideg,hűvös őszi napon a köves úton.Miley az aki szokásos rózsaszín szoknyáját felváltotta egy térd alá érő kék szoknyára.De a rózsaszín nem maradhat ki semelyik napjából sem.Egy rózsaszín harisnya képviseli ma ezt a színt.* -De hideg van, grrr....*Remeg meg és bolrerójára felvesz egy felsőt.* -Így már jobb nem fázok.*Mondja halkan, hogy épp csak ő hallja.Majd táskájából kivesz egy dobozt amiben saláta van és odaadja Ropinak.* -Tessék Ropi edd meg az egészet akkor leszel egészséges.*Mosolyodik el Miley.* | |
| | | Molly Grozda
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 302 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Hétf. Szept. 20, 2010 6:05 pm | |
| // Először írom a hibát, azután a saját hozzászólásom, rendben? : ) Ja és lehet soknak tűnik, de nem az, csak érthetően akarom írni ^^
Egy magas lányka lépdel-e rideg,hűvös őszi napon a köves úton. Minden írásjel után, pont, vessző, kérdőjel, felkiáltó jel, szóközt kell hagyni, ahogy én teszem. Tehát ha egy mondatot lezársz, akkor space, és utána kezd a következőt. Hogyha az "e" szócskát mutató névmásnak használod, tehát az eme, vagy ezen mutató szót használod, akkor nem kell kötőjellel kötni az igéhez. Miley az aki szokásos rózsaszín szoknyáját felváltotta egy térd alá érő kék szoknyára. Az "aki" előtt vesszőt kell írni Ami, aki, hogy, ahogy, mint, amiben ilyesmiknél De a rózsaszín nem maradhat ki semelyik napjából sem. Egy rózsaszín harisnya képviseli ma ezt a színt.* -De hideg van, grrr....*Remeg meg és bolrerójára felvesz egy felsőt.* Van helyesírás-ellenőrződ? Hogyha nincs, akkor mindig figyelmesen olvasd át, amit írsz. Nem bolreró, hanem boleró : ) -Így már jobb nem fázok.*Mondja halkan, hogy épp csak ő hallja.Majd táskájából kivesz egy dobozt amiben saláta van és odaadja Ropinak.* -Tessék Ropi edd meg az egészet akkor leszel egészséges.*Mosolyodik el Miley. Nem tudom miért lett egy enter nyomva a végén, lehet hogy véletlenül, de ilyet ne. : ) Hogyha szeretnéd, hogy szellős legyen az írásod, néhányszor lehet entert nyomni a párbeszédek előtt, hogy azzal új sort kezdj, mindjárt bemutatom hogyan. Nem emeltem ki a vessző utáni szóköz hibákat, mert ugye már elmondtam. Jahm, és még annyi, hogy a hozzászólásodban nem írtad, hogy Ropi micsoda. O.O Remélem nem egy oroszlán
És akkor most jön az én hozzászólásom.//
[Rózsakert]
*Alacsony, kicsit sem különleges, hosszú barna hajú, az átlagnál dagadtabb lány jelenik meg a Rózsakertben, kicsit bóklászva, céltalanul. Nyomában egy cirmos cica sétál, szaglászva, nézelődve, de egészen úgy festenek, mint az átlagos muglik. Vagy csak az átlagos emberek. Egyszerű póló, egyszerű nadrág, semmi feltűnő, és a léptei is arról tanúskodnak, hirtelen, hogy nem egy feltűnni vágyó lány. Mikor megpillantja Miley-t, egyedül itt kint, illetve egy állattal, kicsit megáll, még egy rózsabokor fedésébe visszalépve. * ~ Odamenjünk? Nem ismerem... És meg sem ismered, hogyha nem mész oda... De Silver, mit mondjak neki? Valami átlagosat, kedvesnek tűnik, nem fog elküldeni. ~ *Vívódó gondolatok a daimon és a gazdája között, végig magyar nyelven. A barna hajú, esetlen lány kilép a bokor mögül, hiszen muszáj neki, mert a daimon már meg is indult. Szürke, csíkos kandór, igazán aranyos pofival. Nem megy túl közel, bevárja gazdáját, aki kicsit, sőt, nem is kicsit bátortalanul, kelletlenül köszön oda. * - Szia! Öhm... Szépek ezek a rózsák. *Mondja, kicsit az ajkába harap a végén, és pillantásait szándékosan elveszi Miley-ról, és a rózsákra függeszti. A kiejtése rémesen tagolt, és kicsit nyögve nyelős, látszik az akcentus minden szaván. Magyaros akcentus, hiszen tanult nyelve a bolgár, méghozzá nagyon nehezen tanulja. Halvány pír jelenik meg az arcán, olyan pár percig ilyen bátortalan szokott lenni minden idegennel... Aztán, hogy mi lesz, úgy is kiderül. * - Régóta vagy itt? Mármint az iskolában. *Kérdez, hiszen ő konkrétan a mai nappal érkezett, és már is ide kóborolt. Sétálni szeret, nem vitás, de a gyorsasága a csigáéval vetekszik. Lassan sétál, élvezve a látványt, a csendet, vagy éppen a madarak csicsergését. De a madarak már elaludtak. Fél hat felé jár az idő. * | |
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Hétf. Szept. 20, 2010 6:29 pm | |
| // Értem szóköz minden írásjel után.Még ezt a vesszős dolgot nem tanultam. Van helyesírás-ellenőrzőm átnézem, de nem láttam azt a hibát. Ezt az enteres javítom, de ez most kimaradt. Én úgy gondoltam a salátából legalább annyi lejön, hogy rágcsáló. Köszönöm az eddigi segítséget. //
* Miley belemerülve nézi az egyik virágot, amikor valaki köszön neki. Megfordul, de amikor ezt tenni hosszú hajával szembecsapja a lánykát.* - Jajj bocsánat. Szia, Miley Hortingberg. * Köszön, de nem bír a köszönésre gondolni csak a balesetre. Majd jön még egy baleset Ropi megharapja lánykánkat. -Jajj Ropi ezt muszáj volt? * Sikít fel Miley és ennek köszönhetően butának nézheti Molly. * - Bocsánat Ropi a tengerimalacom ezt csinálja velem ha nem adok neki zöldséget. Igen gyönyörűek ezek a rózsák. Én, én április óta vagyok itt. Na és persze Ropi is. - Na és te honnét érkeztél? Gondolom nem angol vagy, mert érdekesen beszélsz, de mivel én angol vagyok. * Mosolyodik el Miley és leül egy padra. * - Leülsz? | |
| | | Molly Grozda
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 302 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Hétf. Szept. 20, 2010 6:54 pm | |
| *Szépen lendületesen eltekintene, de amikor a lány szépen hátrafordul, hosszú haját az arcába csapva, meghökkenve hátralép. Picit megrázza a fejét, az arca elé kapja kezét, hogy a picit megkócolódott haját kitolja az arcából. Zavarát csak az enyhíti, hogy látja, hogy a lány is mennyire zavarba van. És hát, hogyha más zavarban van, akkor ő egy picit feloldódhat, hogy nincs egyedül ezzel a nagy szerencsétlenkedéssel. Meg amúgy is, csak az első pár perc szokott ilyen rémesen telni... Aztán csak belejön a szocializálódásba. Vagy nem. * - Igazán semmi baj. Nincs baj,. Jól vagyok. *Mondja tő mondatokban, más nem tud kinyögni, kivéve, amikor az állatka megharapja gazdáját. Ekkor nem el lép, hanem közelebb, hogy meglesse van e seb.* - Erőset harap? Fáj? *Hallatszanak az aggódó kérdések, de azon kívül, hogy a lány mérgelődik, talán nincs baj. Azért szépen figyeli, és a csillogó szemei a tengeri malacra esnek. * [- Jajj, iiiistenem de cuki! Ha ezt Andi látná! Jajj, jajj, annyira ééédes... ]*Fordul el a lány egy pördüléssel Miley-tól, és mint a négy éves nyöszörög, Magyarul, így a másik nem értheti. * [- Silver ugye hogy aranyooos?] *Kérdezi daimonját, magyarul szintén, de a macska csak meglóbálja a farkát, és a tekintetén látszik, hogy ő a rágcsáló láttán nem elalél, hanem már kergetné is. Nagy az állati ösztön, de ő még is csak egy daimon, nem fog rávetődni. Minden esetre nem válaszol, inkább megingatja a fejét az állat. Molly zavartan visszafordul Miley-hoz, ha valakit hülyének kell nézni... Akkor jól egymásra találtak, mert ő se teljesen normális. * - Nagyon aranyos állat. Az előbbi... Az... Csak aranyosnak találtam, nagyon édes. Magyarországról jöttem, Csepelről. Az Budapesten van. *Ismét a szakadozott bolgár beszéd, rossz kiejtéssel, és kicsit zavartan konstatálja, hogy a lány észre is vette a bénaságát. Egy apró pirulás, a haját az arcába engedve süti le a tekintetét. Követi a lépteit, majd mikor odaér a padhoz, csak akkor folytatja. * - Nem nagyon tudok bolgárul beszélni. Megértem az egyszerűbb mondatokat... De nehéz beszélnem. Csak magyarul tudok jól. *Nyögi ki, és leül a lány mellé, a daimon is felugrik a padra, a gazdája ölébe mászik, és édesen dorombolva a keze alá bújik.* - Molly Grozda vagyok, ő a daimonom, Silver. Angolul se tudok nagyon, de hát, a neve még is ez lett. *Mondja mosolyogva, picit lesütött tekintettel.*
// * Miley belemerülve nézi az egyik virágot, amikor valaki köszön neki. Megfordul, de amikor ezt tenni hosszú hajával szembecsapja a lánykát.* Nyah, a vesző, pont, és ilyesmi utáni szóközöket szépen megtanultad, viszont ennek a mondatnak nem nagyon értem az értelmét. "i]Megfordul, de amikor ezt teszi, hosszú hajával szembe csapja a lánykát.[/i]" Ugye így gondolod? Mert ha igen, kérlek szerkessz. Ha nem, akkor másik módra szerkeszd, csak hogy érthető legyen. : ) Még a fontos az, hogy sose csinálj ilyet, hogy fél sor párbeszéd, egy sor cselekvés, enter, fél sor párbeszéd, egy sor cselekvés, mert így rémesen fest, túl szellős, hogy úgy mondjam.Figyelj arra, hogy csak akkor használd az enterezés, hogyha már tényleg nagyon hosszú a hozzászólásod, ha összefolyik. A hosszabban írásról: Nagyon jó, hogy belevitted, hogy a hajával megcsapja, hogy a hörcsög megharapja, ez nagyon ügyes, de próbáld jobban kirészletezni. Például nem csak megharapja a hörcsög, hanem hosszabban leírva, hogy látszik az állaton, hogy nyugtalankodik, aztán elkezd egy kicsit előrébb kúszni, és beleharap a gazdájába, ilyesmi, vagy azt leírni, hogy amikor Miley megijed, akkor az állat hogy összerezzenhet. Csak ilyen életszerű esetekkel kitoldani : ) És például a " Mosolyodik el Miley és leül egy padra. " Ez elég tömör, simán lehetne írni, hogy a lány szépen kiegyenesedik, megfogja a hörcsögöt, hogy el ne szökjön, és néhány lépéssel a legközelebbi padhoz megy és leül. Ilyesmik ^^ // | |
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Kedd Szept. 21, 2010 1:04 pm | |
| - Nem fáj nagyon, de azért a harapás mindig szokott fájni. Rendben ez megnyugtató, hogy nincs nagy baj.Nem sérült meg nagyon a szemed. * Mosolyodik el Miley.Majd egy rózsát tűz hajába. * - Igen aranyos nem mindig csinál ilyet csak akkor amikor látja, hogy szeretnék neki enni adni, de mással beszélek és nem adom oda neki, na akkor jön az ilyen. Csepel, Csepel. *Mondogatja, mert ismerős neki ez a név.* -Ismerős ez a név, de nem nagyon tudok tájékozódni Magyarországon, teljesen más körökben mozgunk. Én Franciaországból jöttem, Párizsból.És Csepelen milyen érdekességek vannak? * Kérdezi kíváncsian hisz ő már csak ilyen.* - Ó milyen szép nevek, olyan ritka mesébe illő nevek. Én tudok magyarul, de legtöbbször a saját nyelvemen beszélek. *Épphogy befejezi mondatát a cicust megsimogatja amit Miley nagyon élvez, hisz a cicus bundája nagyon puha, de bírja befejezni a cicus simogatását. Azt veszi észre, hogy a cicus hirtelen hátrálni kezd. * ~De kár, de ha nem szeretné, hát akkor nem simogatja. *
// Igen így gondoltam javítom is és köszi a dicséretet. Rendben csak ha összefolyik. Részletezés. A tömörség elkerülése Ezek nagyon jó dolgok örülök, hogy van ilyenre is lehetőség, hogy segítsenek a gyengébbeknek. //
A hozzászólást Miley Hortingberg összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 21, 2010 6:16 pm-kor. | |
| | | Molly Grozda
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Kedd Szept. 21, 2010 2:21 pm | |
| *Észrevétlenül néhányszor megdörzsöli a szemét, hiszen azért picit belecsapott a lány haja. Próbálja úgy csinálni, hogy ne vegye észre Miley és ne érezze kellemetlenül magát, nem akarja zavarba hozni. Kicsit elmosolyodik a szőkeség mesélésén, majd mikor a Csepelt párszor kiejti a lány, egész magyarosan, érthetően, felcsillan a szeme. Ki hitte volna, hogy egy magyarul beszélő franciával találkozik? * ~ Hallod ezt? Tud magyarul! Akkor nem szenvedek ezzel a rohadt bolgárral. Elegem van belőle... Ha nem beszéled, nem gyakorlod. De ha egyszer nem is kell! Molly, ő csak Egy diák, nem mindenki beszél magyarul... Ajj, olyan lehangoló tudsz lenni... ~ - Mi? Tudsz magyarul? Honnan? Úgy tudtam... Szóval... A magyar azt mondják nehéz nyelv. Az? Nekem könnyű, hisz magyar vagyok. Nekem minden más nehéz. Amúgy furcsa, hogy Francia vagy. A neved valahogy... németes, vagy angolos, de nem franciás. *Na most jön az, hogy kicsit gondolkozik, hogy hogyan és mit is mondjon. A macska daimon nem tesz ilyet, nem karmolná meg a lányt soha, csak amikor észreveszi, hogy közeledik a keze, azonnal elugrik, és Molly mögé lépked puha tappancsain. * - Miley? Ő a daimonom, őt nem szabad megsimogatnod. Ő nem csak egy kiscica. *Mondja a barna hajú lány, összeráncolt, értetlen arccal, lehet, hogy a lány nem tudja, hogy mik azok a daimonok? Még erre nem kérdez rá, de igen csak értetlen arcából látszik, hogy ez lesz majd a közeljövőben a kérdése. * - Csepelen van... szép Duna part. Domb, tó, természet... természet... védelem... terület. Nem tudom a szót. Sajnálom. *Kicsit zavartan lesüti a tekintetét, igazán fogalma sincs, hogy a természetvédelmi terület hogy van kifejezve bolgárul. * - Csepel egy sziget, Magyarország legnagyobb szigete! *Kicsit lelkesebben kihúzza magát, hiszen imádja ahol él... t. Mivel már itt lakik. Mindegy, Csepelt szerette, de az életét kevésbé. Voltak barátai, nem vitás, de hiányzott valami, valami, ami folyton leblokkolta, és ez az űr volt... amit a mágia világa fog megtölteni. Silver kissé csúnyán néz a lány felé, nem jön ki Molly mögül, de nem vádló, vagy ilyesmi, egyszerűen rosszalló. Már ha egy cicának lehet rosszalló pofija. *
// Nyah, ez most fontos lesz, figyelj. : ) Soha nem szabad más állatát irányítani. Silver a karakterem daimonja, és sose karmolná, de még meg se próbálná megkarmolni Miley-t. Elugrana előle, kitérne és kész, de nem karmolná meg. Ilyet tééényleg nem szabad. Én sem írhatom, hogy Miley hörcsöge átmászik Molly-ra, mert nem az én "karakterem" a hörcsög, nem az enyémhez tartozik. Szóval a végét szerkeszd, vagy [strike ] [/ strike] kóddal húzd ki, szóközök nélkül kell leírni. Most úgy reagáltam rá, mintha meg akarná simogatni Miley, de úgy reagáltam, ahogy a macsek tenné. // | |
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Szer. Szept. 22, 2010 1:04 pm | |
| - Igen tudok magyarul sok nyelven tudok beszélni és ez az egyik. Nem a legkönnyebb, de ha sokat gyakorolod hetente ötször két óra hossza eltudod sajátítani. * Válaszol Miley boldogan, hogy beszélhet mással más nyelven. * ~ Lehetne egy kis segítséget kérnem tőle, hogy hol található Szeged, mert nem vagyok jártas Magyarországon. ~ - Lenne egy kérdésem. Szeged hol található körülbelül, nem jártam ott csak amikor kisebb voltam és megszeretném nézni mik változtak meg azóta. *Kérdezi Miley izgatottan, mert nagyon elszeretne jutni oda még egyszer.* - Amúgy tanárhoz jártam és ott tanultam meg utána meg jártam tovább, tovább és a végén megtanultam. * Mondja Miley és a cicus nem jön ki Molly mögül. * -Igen? Értem akkor ő egy lélekdarab. Nekem Ropi egyszerű állat így erről nem tudtam. *Mondja Miley és már szinte könnybe lábad a szeme. Érzékeny ha valakit csak egy picit is megüt véletlenül máris rátör a sírás. * -Bocsánat ezt nem akartam. Akkor nagyon szép lehet a kilátás Csepelről. Sziget? Akkor az még jobb. * Válaszolja Miley, de még egy halovány mosoly sem látszik az arcán. *
// Ezer bocsánat többet soha sem fogom mások állatkáját irányítani. Értem már javítottam is. // | |
| | | Molly Grozda
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Szer. Szept. 22, 2010 3:58 pm | |
| - Akkor beszélhetnénk... magyarul? *Kérdezi a lány, már is magyar nyelven, hiszen a Bolgár hihetetlenül nyögve nyelősen megy még neki. Mikor a lány szépen rákérdez szegedre, és mesél magáról, honnan is tanult magyarul, Molly arca láthatóan kivirul, kedves vonásai a boldogsággal szépen megszépünek, de ne túlozzunk, így sem szebb egy átlagos lánynál. Hiszen a testalkata a döntő érv. Picit végigsimít a daimonján, maga mögé nyúlva, hogy az ne nézzen már ilyen mufurc tekintettel. A daimon fel is oldódik cseppet, és mikor a lány visszafordul Miley felé, látja is a könnyeket. Azonnal elképed, és elszomorodik, hihetetlen empátiával rendelkezik az ilyen kitörésekkel szemben. Rögtön közelebb húzódik a lányhoz, összeszorítja az ajkait, koncentrál, hogy ne kezdjen el sírni.* - Miley! Semmi baj, ne sírj, semmi gond. Semmi rosszat nem csináltál. Figyelsz? *Próbálja a lányt a földhöz téríteni, hogy ne sírjon, majd mivel semmi ötlete nincs, hogy hogyan csinálhatná, daimon előmászik mögüle, leül Molly ölébe, és Igazán megpróbál cuki lenni, dorombolni, dörgölődzni, de csak Molly kezéhez, hiszen még is csak egy lélekdarab, Miley-hoz nem mehet. Gyors téma váltás, hátha fel tudják Miley-t vidítani valamivel, mondjuk Szegeddel.* - És hány nyelven tudsz? Hogyan csinálod? Nekem még a Bolgár, mint egyetlen más nyelv is nagyon nehéz, nem beszélve arról, hogy spanyolt és angolt tanultam otthon. Semelyik se megy, képzeld el, hogyha még a bolgár megy legjobban, akkor a többi milyen! *Csacsog, cseveg, végig magyarul, bár csak remélni tudja, hogy a lány ilyen gyorsaságban és hadarással is érti, amit mondd. Mer tehát azért még sem született magyar leányzó.* - Szegeden olyan sokat nem jártam, ott van lent, a Tisza és a Maros összetorkolásánál. Még magyarul se tudom, hogy hívják ezt, hogyha bolgárul kéne mondanom... Torkolat, vagy ilyesmi. Belefolyik a Maros a Tiszába, na. *Neveti el magát a lány, kicsit idétlenül-esetlenül, reménykedve, hogy Miley is vele fog nevetni, hogy felvidul a lány, és mosolyt is lát tőle. *
// Ne szomorkodj, fel a fejjel! Ügyesen tanulsz, azért vagyok, hogy segítsek. : ) Szépen belejöttél, javítani valóm nem is nagyon akad. De folytassuk a játékot, aztán egy-két hsz múlva új feladat vár ránk. Még egy olyan tanácsom lenne, habár sokszor én sem lek vele, de ne félj hasonlatokat használni, ezzel színesíteni a hozzászólásod. Példának okáért, "Miley szemei finoman könnybe lábadnak, mintha egy gyöngyházként csillogó fátyol réteg ereszkedne rá, majd egy-két kövér könnycsepp csorog le az arcán, és még több és több követi." Ilyeneket, amik szépen színesítik a leírást. : ) // | |
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Csüt. Szept. 23, 2010 4:15 pm | |
| - Igen nyugodtan beszélhetünk magyarul, nincs semmi akadálya. * Mondja Miley és már látja is, hogy a kérdésre Molly arca kivirul.* -Igen figyelek. Köszönöm a kedves szavakat, de ez mindig is itt lesz a fejemben mit tettem. * Mondja Miley és a könnycseppeket arcáról letörli. A cicus édes pofijára néz lánykánk és egy apróbb mosoly látszódik meg orcáján.* - Én tudok Spanyolul, Franciául, Angolul, Magyarul, Görögül és a Bolgár amit két éve tanultam meg, ez tehát hat nyelv. Eltudom képzelni, de nem mindenkinek megy minden jól. Nem tudok Magyar néptáncot táncolni, de ott van helyette az Angolkeringő. Biztos találsz magadnak valamit ami jól tudsz. * Mondja Miley miközben arcán már csak egy könnycsepp van ami magában olyan, mint az egyik őszi harmatos füvön egy apró vízcsepp.* - Amúgy úgy tudok ennyi nyelvet, hogy heti ötször volt nálam a magántanárom két óra hosszáig. Tényleg? Akkor az biztos nagyon szép. Magyarországon nagyon sok szép hely van, úgy halottam. Magyarul lehet, hogy így hívják, de mi nem. * Mondja Miley és Molly-val együtt nevet. Jókedvre derítette. Majd elővesz egy zacskót táskájából, gumicukorral van tele.* - Kérsz?
// Köszi a dicséretet. Ó akkor nagyon várom a következő feladatot. // | |
| | | Molly Grozda
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Vas. Okt. 03, 2010 9:26 am | |
| // Ezer és egy millió bocsánat! Ne tudd meg milyen hetem volt... //
*A lány hüledezve pislog Miley-ra, amikor elmondja, hogy hány nyelven tud. A szemöldökeit összevonja, a szeme majd keisik, az álla már a földön koppan.* - Ezt ugye nem mondod komolyan? Nekem a magyar az anyanyelvem, spanyolul és angolul tanultam, és most bolgárul, és... Az első kettő egyáltalán nem megy, a bolgárral is szenvedek. *Mondja teljes őszinteséggel, miközben örül, hogy felderítette a leányzót. Mikor visszakérdez, és feltételezi, hogy szép hely, Molly azonnal felsóhajt, ábrándosan, szépen az égre tekintve.* - De Csepelnél nincs gyönyörűbb. Még Csepeles dalokat is tudok! *Büszke hangja csak úgy száll, miközben vidáman odafordul a lányhoz és elvesz egy gumicukrot. A már alapból eléggé elhízott lánynak nem igazán áll jól az édesség evés, így körülbelül az első másodpercben, ahogy megeszi a gumicukrot, sűrű lelkiismeret furdalás csapja meg.* - Megígértem anyunak, hogy nem eszek édességet... Köszönöm, többet nem kérek. Tudod, fogyóznom kéne. *Kis sóhaj, most inkább lemondó, mint ábrándos, majd picit megsimogatja a daimonja buksiját, aki szép dallamos dorombolással felel. Molly picit kinyújtóztatja a lábát, meg úgy mindenét, már nem is fáj annyira a bokája, egész elviselhető szintre került, persze fájni mindig fáj, de már csak egy kicsit. Ennek örömére Silver ki is ugrik az öléből, ő maga pedig fel is áll.* - Elszaladt egy kicsit az idő, de bemenni mg nincs időm. Nincs kedved elmenni a Ködfenyvesbe? Ott még nem nagyon jártam, de nagyon érdekel, hogy milyen. És ahogy elüti a hat órát az idő, leszáll a sűrű köd. Biztos tök jól néz ki! Nálam van a régi típusú fényképező gépem, szépen meg van machinálva mágikusan, hogy tudjam használni. Csinálnék néhány jó képet. *Látszik rajta, hogy most már tényleg mehetnéke van, és főképp el akarja foglalni magát, hogy ne vágyakozzon arra a csúnya, bűnös, csábító gumicukorra. És persze kíváncsi is a tájra, hiszen szeret sétálgatni.*
// Szóóóval... Hát, nem tudom, nem vagyok benne biztos, de úgy érzem, hogy túl sok nyelven tud a karaktered. Ráadásul nem is összefüggően, hogy mittudom én... Angol, spanyol, portugál, francia, olasz, mert ezek ugye hasonlítanak, az angol meg nem olyan nehéz nyelv, hanem belekeveredik a görög, a bolgár, a magyar is, amik azért nagyon különböznek és a görög nagyon is nehéz nyelv. Szóóóval... Nem szeretnélek megbántani, de szerintem egy nyelvet ki kéne venni belőle, az öt beszélt nyelv is sok, de a hat az már rengeteg O.o // | |
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Vas. Okt. 03, 2010 11:03 am | |
| - Miley Hortingberg írta:
- - Igen nyugodtan beszélhetünk magyarul, nincs semmi akadálya. * Mondja Miley és már látja is, hogy a kérdésre Molly arca kivirul.* -Igen figyelek. Köszönöm a kedves szavakat, de ez mindig is itt lesz a fejemben mit tettem. * Mondja Miley és a könnycseppeket arcáról letörli. A cicus édes pofijára néz lánykánk és egy apróbb mosoly látszódik meg orcáján.* - Én tudok Franciául, Angolul, Magyarul, és a Bolgár amit két éve tanultam meg, ez tehát négy nyelv. Eltudom képzelni, de nem mindenkinek megy minden jól. Nem tudok Magyar néptáncot táncolni, de ott van helyette az Angolkeringő. Biztos találsz magadnak valamit ami jól tudsz. * Mondja Miley miközben arcán már csak egy könnycsepp van ami magában olyan, mint az egyik őszi harmatos füvön egy apró vízcsepp.* - Amúgy úgy tudok ennyi nyelvet, hogy heti ötször volt nálam a magántanárom két óra hosszáig. Tényleg? Akkor az biztos nagyon szép. Magyarországon nagyon sok szép hely van, úgy halottam. Magyarul lehet, hogy így hívják, de mi nem. * Mondja Miley és
Molly-val együtt nevet. Jókedvre derítette. Majd elővesz egy zacskót táskájából, gumicukorral van tele.* - Kérsz?
// Köszi a dicséretet. Ó akkor nagyon várom a következő feladatot. Kijavítottam.// | |
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Vas. Okt. 03, 2010 11:17 am | |
| //Semmi gond mindenre van idő. Remélem nem volt nagyon borzasztó.//
[ Rózsakert és Ködfenyves.]
- Más nyelveket nem a legkönnyebb megtanulni. Tudsz valamilyen Magyar táncot? Nagyon kíváncsi vagyok rá. * Kérdezi Miley kíváncsian ő már csak ilyen.* - Neked legalább jó te nem vagy ilyen vékony. Sokat eszek mégsem hízok szinte semmit. Ez családi vonás a szüleim és a testvérem is vékony. * Mutat testére leütött fejjel. Nem szereti, hogy ilyen vékony.* - Szerintem sincs jártam már Magyarország legszebb helyein, de engem valahogy Csepel megfogott. Még kisebb koromban. Almát kérsz az mégis csak egészségesebb, mint a gumicukor. * Kérdezi a szőkeség és már elővesz is egy zöld almát. Általában ez van nála ez jobban szereti a többinél.* - De van kedvem. Igen mehetünk. Én sem jártam még ott. Szerintem is valahogy a köd mindig megfog bárhol is legyek. Ezzel még egy olyan fotós is dolgozhat aki kiállításokra viszi a festményeit. * Majd elindulnak a Ködfenyves felé ahol már leszállt a köd. Az allidonos leányzó közben elteszi Ropit a kosárkájába, mert mire odaértek elaludt a jószág.*
//Bocsánat javítottam.// | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Szer. Okt. 27, 2010 1:43 pm | |
| *A lányok elindulnak tehát a ködfenyves felé, ahol lassan már leszáll a köd. Eléggé merész vállalkozás, hiszen Molly egyértelműen tapasztalatlan még az e világi teremtmények terén, a varázslatok terén is. Azért még tettetett nyugalommal sétálgat, daimonjával nyomában, aki néha előre szalad, néha bóklászik, de a közelében marad. Egy sűrűbb erdő szakaszhoz érnek, amikor is Molly cseppet lemarad és elkeveredik Miley-tól. Valamerre elment bóklászni, talán a daimonja után, de sietett, és Miley-nak nem is szólt... A lánynak persze feltűnik, hogy egyedül van... És néhány másodperc múlva az elkószált lány ijedt sikolya zengi be a ködfenyvest, átjárva az egész helyet. Felröppennek a már alvó madarak, életre kellnek az éjszaka és a nappal lényei is a sikolyra... De Molly ettől függetlenül nincs sehol. * | |
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora Szer. Okt. 27, 2010 2:17 pm | |
| [ Ködfenyves.]* Hosszas út után és beszélgetés közepette megérkeznek a Ködfenyvesbe ahová nem nagy napsütés közepette érkeznek. A csillagok fényét látni nem lehet. Madarakat nem látni, semmi élőlényt csak a hatalmas fenyőket amik már akkorára nőttek, hogy a tetejüket látni sem lehet. Hosszas sétálgatás után egy sűrűbb erdőszakaszhoz érnek ahol vidáman nézi ahogy a most már kisebb fák átengedik a csillagok sugarait ezzel megmutatva a már kitaposott utat. Ebbe belefeledkezve észre sem vesz ahogy Molly elkószál valamerre. Kérdést szeretne feltenni neki így hátrafordul egy pillanat alatt.* - Molly szerintem nem kéne itt lennünk. Valami nincs rendben. Ne menjünk vissza? * Mi lát? Semmit, a lánynak hűlt helye. Hiába néz szét. Még el is indul előrébb, de senkit nem talál. Majd mikor még beljebb mennének Ropival a lány ijesztő sikolyát hallják ezzel felszállnak a madarak amiket nem láthattak eddig, mert aludtak.* - Ropi? Még itt vagy? * Néz ijedten állatkájára aki szerencsére még megvan.* - Ez, ez Molly hangja volt. Ugye nem történt vele nagy gond? * Persze ez buta kérdés, mert a szaktársa csak nem kiabál viccből, hogy ráijesszen Mileyra. Pálcáját előveszi ezzel kicsi fényt varázsolva pálcája végére amivel elindul a sikítás iránya felé.*// Remélem nem lesz benne nagyon sok hiba. // | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Miley Hortingberg, Mentora: Aurora | |
| |
| | | | Miley Hortingberg, Mentora: Aurora | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |