Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Északi torony - Kilátó - Page 4 I_vote_lcapÉszaki torony - Kilátó - Page 4 I_voting_barÉszaki torony - Kilátó - Page 4 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Északi torony - Kilátó - Page 4 I_vote_lcapÉszaki torony - Kilátó - Page 4 I_voting_barÉszaki torony - Kilátó - Page 4 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Északi torony - Kilátó

Go down 
+97
Tyler Wayne
Chrystal Marsh
Lilia Radoslava
Demyan Yaromir
Aidan Hamilton
Liselotte Frey - archívum
Alise Ellwood
Felicity Artmenson
Hiroshi Haku
Dwayne Brox
Ewan Forbes - Archívum
Libby McIntyre
Diana Lunitech
Titokzatos idegen
Penelope Waylan
Valentine Fergusson
Nimhue D'Ansoryl
Noah Karl Pavel
Nawara'son Onoria
Celia D'cruze
Nye Drystan
Munashi Kataku
Logan Knucker
Zac Leaving
Gabriella Ophelia Milena
Natasha Potrevszkij
Neram Arthas
Boris Casimir Pavlov
Anelie Mei Xi
Mila Zelenkova
Hikaru Tudor Patrik
Artemis Taylor
Shuang Zhen
Marco Mimieaux
Evangeline Elovics
Cat R. Morgan
Deyan Serenity
Berill Dalida Cornish
Rosetta Waylan
Pablo Martinez
Mephisto Pheles
Elinor Rheia Lioness
Alfons Gerard
Speranza di Bagliore
Lianne Luoris
Eldunary Aysa
Lismine Lockwood
Jack Darkfield
Lorraine Betranche
Sarah Lairs
Hunyadvári Szevér
Lillian Nariah
Kádár Enikő
Milena Lyudmia
Lyla Valadimir
Sarah Wood
Briannah V. Fletcher
Gwilim Jan
Daniel Dragos
Juan Miguel Santiares
Loretta Q. Alvord
Ann Harvard
David Robert Beawer
Atanas Iordan
Emily Kyra Beawer
Effy Siggers
Vilandra yin Slenara
Lina Wierro
Tim Leopold
Benjamin G. Chevalier
Rory L. Milborrow-Quenell
Hua Xiangfeng
Lorainne King
Vivienne Mendelsohn
Játékmester Allidon
Regina Ruosin
Miley Hortingberg
Alex Kerphina
Dave Savile
Laura Wylee
Siegfried Zauberer
Elisaveta Mira
Jasna Novarro
Rosalie Hooper
Chris Willer
Katherine Mary Black
Leona Arts
Yosif Zhivko
Andréa Bontavier
Martin Silent
Anne Holiday
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Wanda Dorcas Gloria
Kloé Nikolina Yordanka
Airie von Nandori
Senilla Rachel Roseberg
Gethin Awstin Conley
101 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Gethin Awstin Conley

Gethin Awstin Conley

Hozzászólások száma : 400
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 4 Elemista

Északi torony - Kilátó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Júl. 22, 2010 6:08 pm

First topic message reminder :

A Kúria északi homlokzatán magasodik a Nezabar Varázsló iskola kilátótornya. A mellvédszerű építmény tornya kecsesen tör az ég felé, kacsú, ugyanakkor masszív építményével. A vörös téglából épült mellvédre a Kúria folyosójáról lehet feljutni 111 lépcsőfok megtétele által. A csigalépcső minden fordulójában egy-egy fáklya serceg kísértetiesen, bevilágítva az éjszaka ide bátorkodóknak az utat.

Ide csak a tényleg nagyon bátrak merészkednek fel, de aki feljön annak olyan kilátásban lesz része, mint kevés helyen a világon. Innét beláthatja az Árnymadarak-mocsarát, a Kúriát körülvevő területeket, a Kékfátyol-vízesést, és a Lélekölő-hegység bérceit és Mocsáron túl elterülő ismeretlen, veszélyes világot.

A Kilátó tetején egy hatalmas távcső segít abban, hogy mindenki kedvére gyönyörködhessen, de a távcső jó szolgálatot tehet abban az esetben is, ha netán az iskolát veszély fenyegetné. Az ellenséget az Őrző, aki mindig a Kilátóban tartózkodik, már nagyon-nagyon messziről észrevehetné és mire az ideérne, addig a kúria lakói felkészülhetnek a harcra.

Északi torony - Kilátó - Page 4 Kilato
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Ewan Forbes - Archívum

Ewan Forbes - Archívum

Főkarakter : Ariana Ravenwood
Hozzászólások száma : 41
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 4 Illuzionista
Üzenőláda :
Északi torony - Kilátó - Page 4 Tek5145addfadf558938968

Az én színem a silver.

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 11:00 am

*A legutóbbi kalandon látta ugyan, hogy Libby megsérült, viszont miután megbizonyosodott róla, hogy a lány él és rendben van, hagyta inkább, hogy Johnny foglalkozzon vele. Furcsa, hiszen láthatóan a fiúval mindketten ugyanúgy gondolkoznak - úgy vélik, hogy Libby a másik iránt táplál romantikus érzéseket, és a legjobb, hogyha kettesben hagyják őket. Így hát egyelőre nem is tudja, hogy bizony korántsem lett volna szabad felkelnie a lánynak... A kilátót viszont szereti, egyfajta szabadságot ad, így megéri megmászni érte a számtalan lépcsőt. A kezében egy levelet szorongat, még nem rakta el, nem akarta belegyűrni a zsebébe. Mikor felér, először észre sem veszi az árnyékba húzódó lányt, így egy pillanatra hátrahőköl mikor mégis feltűnik neki hogy nincs egyedül.* - Szia! *Köszön mosolyogva, majd a lány mellett leül a földre, a hátát a kőfalnak vetve. Őt persze jobban bántja a hideg, mint a lányt, de ezt egyelőre nem tudja, és annyira egyébként sem vészes.* - Jobban vagy már? Elég ramatyul néztél ki legutóbb... Johnny felvitt a gyengélkedőre, ugye?
Libby McIntyre

Libby McIntyre

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 118
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 4 Elemista
Üzenőláda : Északi torony - Kilátó - Page 4 Tek5142f208acf691361347
Az én színem a sandybrown.

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 10:53 am

*Tudom, hogy nem kellene kikészülnöm, de mégis nehezen viselem ezt az egészet. Johnny segít, és már napok óta segít, de mégis, iszonyatosan nehéz, hogy minden áldott napot csak úgy élhetek túl, hogy az ő vérét kell innom. Annyira hiányoznak a jól megszokott ízek. Csak most jöttem rá mennyire szerettem enni, mintha eddig ez egy teljesen általános dolog lett volna, soha sem gondoltam volna, hogy az a rengeteg változatos íz mennyire fontossá válhat. És most nincs meg már, hiszen igazából értelmetlen lenne normális ételeket ennem, és azt mondták, jó eséllyel nem is viselné el hosszú távon a szervezetem. Megkaptam a gyűrűt, olyan furcsán nem illik hozzám. Nagy és lüktet a mágiától. Nem szoktam az ujjamon semmit sem hordani, de ezt meg kell szoknom, egyszerűen el kell fogadnom, hogy az életem részévé válik örökre... és esetemben az nagyon is hosszú idő lesz. Halkan sóhajtok egyet, amikor felérek a lépcső tetejére. Szokatlan, de egy kicsit sem fáradtam ki, és még csak szaporán sem veszem a levegőt, ez a sóhajtás is csak egy ösztön volt, semmi több. A nap fenyegetően tűz, de mégis kilépek a kilátóba. Azért itt többnyire akadnak védett helyek, ahol árnyék van, és tudom, hogy a gyűrű meg fog védeni, de akkor is zavarja a szememet az éles fény. Pedig mennyire imádtam mindig is a napot! Szörnyű érzés, hogy egy pillanat alatt az egész életem a feje tetejére állt, és minden gyökeresen megváltozott. Lehuppanok a fal mellett a földre, az árnyékba, a hátamat a hideg kőnek vetem. Fura, hogy most is hideg, amikor melegen süt a nap... olyan, mint én, hiszen az én kezeim is jegesek. Szórakozottan kezdek el az új ékszerrel játszani az ujjamon, vajon milyen lehet az nap, ha nincs rajtam?*
Lilia Radoslava

Lilia Radoslava

Főkarakter : Noah Karl Pavel
Hozzászólások száma : 1314
Üzenőláda : Északi torony - Kilátó - Page 4 Tek50fc4707a85027381561
Este 10 után is bárhol játszhatok!

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 10:26 am

- Igen, egy barom! * bólogatok a fiú szavaira, és teljesen feldobódom. Kezemet nyújtom mikor kajálni hív és kissé boldogabban tartok vele. Ki gondolta hogy attól jön a segítség, akitől nem is számít rá az ember?! *
- Én egy sonkás szenyót szeretnék enni! Az elmúlt napokban nem vittem az étkezést túlzásba... * jelentem ki, majd a fiúba karolva elindulunk ebédelni *
Demyan Yaromir

Demyan Yaromir

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 102
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 4 Alkimista
Üzenőláda : Animágus 4. szint

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 10:23 am

*Lilia megjegyzésére elvigyorodom és határozottan bólintok.*
- Hogyne, érted. Meg még pár másik csajért. *teszem hozzá suttogva, de úgy, hogy a lány is tisztán hallja. Gonoszkás vigyor ül ki az arcomra, és sötét szemem megcsillan a jó kedvtől. Örülök, hogy Liliát végül sikerült felvisítanom és az én gondolataimat is elterelte egy kellemesebb irányba.*
- Hát igen... Sajnos az ilyenek általában mindig így végződnek, hogy legjobb barátból szerelme, aztán elveszíted mindkettőt. Bár ott általában az egyik fél nem szokta szeretni a másikat, most meg ugye elvileg Jake is kedvel. Szóval nem tudom, hogy mit totojázik az a barom. *vonom meg a vállam és forgatom meg kissé lenézően a szemeimet. *
- Kac-kac, köszi...*morgom Lilia megjegyzésére, de a szemem ismét nevet, hiszen tudom, hogy csak szívat. *
- Hát, elhiszem. Esetleg egy gondolatolvasás? *vigyorodom el szélesen.*
- Megyünk kajálni? Éhes vagyok. *jelentem ki és leugrok a párkányról, majd a kezemet nyújtom a lány felé.*
Lilia Radoslava

Lilia Radoslava

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 10:19 am

- Mindig is tudtam hogy éjjelente értem sírod tele a párnádat! * kacagom fel. Ezért bírom a srácot! Mert képes a legborzalmasabb pillanatokban is felvidítani. *
- Hát nem akarom én választásra késztetni, de ez akkor sem jó így! Mármint jó lenne ha eldöntené mit szeretne... csak... iszonyatosan félek ettől! Hiszen ha nem engem választ... akkor ... akkor mi lesz? Ha Ophy mellett marad, akkor elveszítem a szerelmemet és a legjobb barátomat is! Ennek a gondolatát pedig jelen pillanatban nem tudom elviselni. * húzom el a számat, hiszen tényleg nem tudnék mit kezdeni a helyzettel, hiszen most sem tudok. *
- Az az emléktörlő dolog nem is hülyeség... lehet hogy még a modellkedésnél is többre viszed, ha több ilyen okos dolgot mondasz! * röhögök fel gonoszan, bár csak hülyéskedek, ezt ő is tudja, már ismer ennyire. *
- Az a baj, hogy nem merek vele találkozni! Mármint most érted... mit mondjak? Hogy nézzek rá?! Csak nem tudom hogy ő mit gondol, érez... jó lenne a fejébe látni!
Demyan Yaromir

Demyan Yaromir

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 10:11 am

*Elég sok kérdést teszek fel hirtelen, hiszen a lány elmondásából nem nagyon tudom összerakni a történteket. De mikor válaszolgat a kérdéseimre, végül leesik a dolog, hogy igen, Jake-nek még megvan a nője, igen, neki is teszik Lilia és igen, lefeküdtek, és igen Jake visszacsókolt és... hű, há elég nehéz és bonyolult ez a helyzet, de az biztos, hogy itt minden a srácon múlik.*
- Igen, persze értem, csak... *sóhajtok egyet, és megcsóválom a fejemet.*
- Nem is tudom, hogy most mit is lehetne tenni. Nyilván nem állíthatod választás elé, hogy válasszon közted és a barátnője között. Azzal csak rontanál a helyzeten. Esetleg valami emléktörlő bűbájhoz mit szólnál? *gondolkozom kissé kétségbe esve, majd egy viccel próbálom elütni a dolgot és lágyan a lányra mosolygok. Az utolsó kijelentésére azonban megrémülök, és rémült pillantással meredek rá. Nem, köszönöm szépen, nekem elegem van a nők szerelméből. Anna képe kúszik be a szemem elé és rázom meg a fejemet, majd sóhajtok egyet és pajkosan elmosolyodom.*
- Na ja, velem könnyebb dolgod lenne. Az viszont fáj, hogy nem vagy belém szerelmes. *sóhajtok csalódottan, szomorkásan, de a szemem nevet.*
Lilia Radoslava

Lilia Radoslava

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 10:07 am

- Hát ezaz! Együtt van vele, és nem is fognak szakítani. Hiszen miért tennék? Azért mert mióta megismerkedtünk azóta forr közöttünk a levegő? * kérdezem a fiútól, hiszen ő is tudja hogy van ez. Egy kis fellángolás általában még nem jelenti egy kapcsolat végét, legalább is a férfiaknál... eddigi tapasztalataim során ezt vettem észre. *
- Igen visszacsókolt. De amúgy csak azért csókoltam meg mert a tesóm rámászott, és anyuék azt hitték mi együtt vagyunk. Nem is rendes csók volt, csak egy szájra puszi, és ő csókolt meg engem... egyáltalán érthetően beszélek erről a dologról? * kérdezem, majd felemelem a fejemet a tenyeremből és a földet kezdem ujjaimmal piszkálni. *
- Dehogy beszéltük?! Mit beszéljünk? Hiszen csak egy este volt a miénk! Nem lehetünk együtt, és őszintén most hogy nézzek úgy a szemébe, hogy tudom hogyan csókol, hogy tudom milyen hozzá bújni... hogy átéltem mindent amire csak vágytam, és többé már nem tehetem meg ezeket? Saját magamat szivattam meg most! * nyögöm, majd mikor a fiú finoman megszorítja a kezemet hálásan rámosolygok. *
- Ha beléd lennék szerelmes, sokkal egyszerűbb feladat lenne... * mondom vigyorogva... *
Demyan Yaromir

Demyan Yaromir

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 9:54 am

*Mikor a leányzó végül kinyögi, hogy mi is történt, szinte tátott szájjal pislogok rá.*
- Várj, nem úgy volt, hogy azzal a durva kinézetű csajszival jár, Opheliával? Vagy azóta szakítottak, vagy mi? *adom az értetlent, hiszen tényleg nem vágom, hogy most mi is történt. Talán lemaradtam valamiről és ezek ketten összejöttek? De akkor Lilia miért van ennyire kiakadva és miért sír, hogyha nagyon boldog lehetne.*
- Megcsókoltad? És visszacsókolt? Oké, hogyha együtt töltöttétek az estét, akkor elég egyértelmű. De... *kezdem a dolgot és értetlenül, lazán beletúrok a hajamba. Nem nagyon tudok erre mit mondani. Főleg, mikor Lilia közli, hogy bevallotta neki, hogy szereti.*
- Jaj, te lány! És megbeszéltétek már a helyzetet? *nézek ismét mélyen a szemébe, hiszen azért nem árt, hogyha egy ilyen egyszer este után a két fél megbeszéli, hogy hogyan tovább. Ahogy Lilia kinéz, el bírom képzelni, hogy Jake közölte vele, hogy ez egyszeri alkalom volt, ő meg visszamegy a nőjéhez és kész. Talán ezért törte össze Lilia szívét. Ki tudja. De jobb szeretném a lánytól hallani, így kíváncsian, sajnálkozva nézek rá.*
- Tudod, hogy ennek a kapcsolatnak nem sok értelme van. Amíg nem hagyja ott miattad a nőjét, addig tök felesleges rágnod magad. *fogom meg a kezét a lánynak és szorítom meg lágyan, mélyen a szemébe nézve.*
Lilia Radoslava

Lilia Radoslava

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 9:50 am

- Megcsókoltam! * mondom kétségbeesetten, és óriási fájdalommal teli pillantással nézek a fiúra. *
- És ha ez még nem lenne elegendő, együtt töltöttük az éjszakát, és azt mondtam neki, hogy szeretem! * temetem arcomat a tenyerembe. Nem sírok, már nem tudok. Az elmúlt napokban annyi könnyem kifolyt, hogy már képtelen vagyok arra, hogy bármennyit is kipaszírozzak magamból. Kiszáradtam, ez van... már csak a mérhetetlen nagy önsajnálat maradt! *
- Mégis hogy a francba képzeltem az egészet?! Valahol mélyen talán reménykedtem abban, hogy ... tudod, hogy minden megváltozik egy ilyen után... és csoda, hogy eddig is kibírtam.... istenem... * sajnálom magam még jobban, és tényleg nem tudom mi lenne a legjobb. Lehet csak le kellene innen vetnem magam, a szégyen legalább nem bélyegezne meg állandóan *
- Egy idióta vagyok, ugye?
Demyan Yaromir

Demyan Yaromir

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 9:44 am

*Látom, hogy Liliának eléggé rossz kedve van és bele is trafálok. Valahogy sejtem, hogy a miatt a Jake gyerek van rossz kedve, hiszen múltkor is róla áradozott, mikor találkoztunk és totálisan ki volt akadva és nem tudta, hogy mit csináljon. Hallottam, hogy Ellswood-ot is hazaküldték két hétre - bizony, gyorsan terjednek a pletykák, főleg, hogyha a szobatársa egy jó haverom - de azt nem sejtettem, hogy ezek ketten együtt mentek haza.*
- Várj... Ti ketten együtt mentetek haza? Wow! *füttyentek egyet megdöbbent pillantásokat vetve a lányra.*
- Az igen. Jó nagy előrelépés a barátság után, nem? *vonom fel a szemöldökömet és úgy nézek a lányra. A kíváncsiságom egyre nő és nő és mikor Lilia mesélni kezd, feszülten hallgatom minden egyes szavát. Végül a mondatot elharapja és úgy néz rám, mintha értenem kellene, hogy mi történt.*
- És utolsó este... ?*folytatom kérdéssel, hiszen nem sejtem, hogy mire akar kilyukadni a lány.*
- Mi történt akkor? Összevesztetek? *kérdezgetem tovább a lányt. Örülök, hogy ennyire bízik bennem és habár megtartom a titkát, lehet, hogy el fogok beszélgetni azzal az Ellswood gyerekkel, hogy ne ríkassa már meg mindig ezt a szegény lányt és hogy nyissa már ki a szemét! Közben válaszolok a leányzó kérdésére is, de valahogy ez a téma után annyira jelentéktelennek tűnik ez a probléma, hogy hihetetlen. De megnyugtat a tudat, hogy nem csak én vagyok az egyetlen, aki még nem tudja, hogy mit kezdjen magával. Azért elég sokan tudják már, hogy hova mennek tovább, vagy hol kezdenek el dolgozni. De ez most abszolút nem érdekel, így mikor Lilia kijelenti, hogy majd csapatban modellkedünk, elnevetem magam.*
- Na ja, király lesz.
Lilia Radoslava

Lilia Radoslava

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 9:38 am

- Hát nincs valami jó kedvem, igazad van... * mondom, majd felhúzott lábamat átkarolom, úgy ülök ott összegörnyedve, mint egy magányos gyermek, kinek semmi öröme sincs az életben. *
- Otthon voltunk.. Jake és én... és.... * nagyot sóhajtok, majd szép finoman kilapátolom a szemembe fújt tincset az arcomból és folytatom. *
- Annyira nem volt jó ötlet Dam! Egész idő alatt semmi nem történt és utolsó este... * hagyom abba az egészet, és várom hogy találgasson, kitalálja, rájöjjön... érdeklődjön. Így legalább nem nekem kell elmondanom, mert most még ez is a nehezemre esne. *
- Én sem tudom, ne izgulj! Lehet én is modell leszek! Majd megyünk csapatban modellkedni * dereng fel arcomon egy halovány mosoly, ám ettől még mindig nem lett a kedvem rózsásabb. A tájat szemlélem, majd a fiút. Miért nem belé vagyok én szerelmes! Mennyivel egyszerűbb is lenne a dolog... *
Demyan Yaromir

Demyan Yaromir

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 9:31 am

*A Kilátó szélén ücsörgök, amikor léptekre leszek figyelmes és hamarosan Lilia alakja rajzolódik ki az ajtóban. Lassan odasétál hozzám, és szintén leül a kilátó párkányára, velem szemben.*
- Szia! Hát igen, nem én tűntem el két hétre. *vonom fel játékosan a szemöldökömet, de valahogy észreveszem, hogy kicsit mintha rossz kedve lenni.*
- Minden oké? Olyan rossz kedvűnek tűnsz. *nézek kutatóan a szemébe, és igyekszem a lelkébe látni, habár ez nem mindig sikerül. De azt általában tudom, hogy milyen kedvük van az embereknek és az biztos, hogy Liliának most rossz kedve van.*
- Amúgy csak feljöttem ide kicsit gondolkozni. Már csak egy év van a suliból, és énekem még fogalmam sincs, hogy milyen irányba is kéne tovább indulnom. Lehet, hogy elmegyek modellnek... *váltok témát hirtelen és válaszolok a lány kérdésre, hogy én mégis mit is keresek idefent. A modelles megjegyzésre elfintorodom és sóhajtva megcsóválom a fejemet, majd ismét a lányra nézek, kíváncsian várva, hogy vajon elárulja-e, hogy mi is a gondja.*
Lilia Radoslava

Lilia Radoslava

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 9:15 am

* Lábaim a kilátó torony felé visznek, és még mindig borzalmas a kedvem. Egyszerűen el akarok bújni mindenki elől, hiszen... a legjobb a magány, melyet amúgy is a sors nekem szánt. Már két hete itthon vagyunk a balhé óta és azóta nem találom a helyemet. Igaz, már a hazautazás is kellemetlen volt! Mosolyogtam, néztem csillogó szemét és magamban zokogtam. Hiszen utoljára érhettem hozzá, utoljára volt mellettem! A gyász időszaka ez, hiszen búcsúznom kell tőle, máskülönben menthetetlenül elvesznék, és az ő lelkét is a kárhozatba rántanám. Bár úgy érzem, nem tiltakozna különösebben, hiszen az utolsó éjjelen annyira szorított magához, mint még soha senki. Közel akart lenni hozzám, soha el nem engedni, édes szavakat súgott a fülembe, arról mennyire boldog, én pedig tudtam már akkor is, hogy ez a boldogság csak pár órára szól. Hiszen nekünk nincs időnk, mi csak lopunk pár édes pillanatot!
Befordulok a lépcsőn, majd az utolsó foknál tartva észreveszem a fiút a párkányon. Ha gonosz hangulatban lennék most megijeszteném, bár félek, hogy leugrana onnan, azt pedig hogy miattam haljon meg valaki... nos nem venném a szívemre. Helyette inkább odasétálok mellé, majd én is lehuppanok, lábamat a mélybe lógatva. *
- Szia! Régen találkoztunk! Mi ez a nagy magány?
Demyan Yaromir

Demyan Yaromir

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 9:03 am

*Az idő ma csodálatos, de valahogy nincs kedvem odakint sétálgatni. A tanévnek ezennel vége, már csak a vizsgák vannak hátra, és hamarosan vége is lesz a Nezabarnak. Fogalmam sincs még, hogy mit is fogok magammal kezdeni, hova is szeretnék menni, vagy mit akarok csinálni. Elég kellemetlen, főleg, hogyha a szüleim is ezzel piszkálnak folyamatosan. Én még itt szeretnék maradni, még tanulni akarok és élvezni ezt a frankó kis Kúriát a barátaimmal. A Kilátóba igyekszem, kicsit egyedül akarok lenni és elmélkedni szeretnék. Habár jó lenne egy kellemes beszélgetőpartner, most mégis egyedül, magányosan indultam fel ide, hogy egy kicsit kilevegőzzem magam. A reggeli edzésem megvolt, be is reggeliztem, úgyhogy most éppen nincs semmi testi problémám. Csak gondolkozni szeretnék. A kilátó fantasztikus hely erre, mindig ide jövök, hogyha kicsit egyedül akarok lenni. Nem egyszer volt már olyan, hogy más is erre tévedt és fantasztikus eszmecseréket folytattunk együtt ezen a fantasztikus helyen. Mos is itt vagyok, a kilátó szélén ücsörgök, ami igen veszélyes lehet, de úgy vélem, hogy tudok vigyázni magamra. Fejemet lágyan a kilátó oldalához hajtom, az egyik lábamat felhúzom, a másikat pedig lelógatom, kezemmel pedig a térdemre támaszkodom. Lazán ücsörgök a kilátó szélénél és bámulok ki a messzi hegyeket nézegetve és azon gondolkozom, hogy mihez is kezdjek magammal. Egy szürke farmer van rajtam, egy fekete bakancs, amibe bele van tűrve a farmer, valamint egy szürke, kicsit feszülős póló. Dögösen nézek ki. Mint mindig...*
Aidan Hamilton

Aidan Hamilton

Hozzászólások száma : 124
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 4 Idezo_nekromanta
Üzenőláda : Északi torony - Kilátó - Page 4 Tek51337e2c68c181957974
Az én színem a silver.

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeVas. Ápr. 14, 2013 1:10 pm

*Végülis az a cél, hogy ne legyen feltűnő, ha az ember, vagy angyal szándékosan tesz hozzá a külsejéhez, hiszen ha már tudunk róla, akkor onnantól tál átlátszóvá válik a csel ugye. A válasz hallatán csak finoman megrántja újra a vállát.* -Miért ne? Lehet, hogy csak kedvetelésből, vagy unalomból, vagy épp ide akar ülni valahova, nem mindennek van pontosan megfogalmazott logikus értelme ugye? *Úgy fest egy újabb pozitív leányzó, aki nem gondolná, hogy benne még nagyon mélyen se lakozik a jóság. Iris is folyton azt keresi...a kis Lulu, aki jelenleg a kedvenc kis játékszere. Érthető, hiszen a leányzó minden alkalommal, amikor összefutnak enyhe térdremegéssel pillant rá, és lássuk be, ezt rendkívül élvezi. Igazából jelenleg nem is célja, hogy ártson a leányzónak, most pont nincs kedve lelökni fentről, és egyébként sem fűlik hozzá a foga, hogy ne adj isten e miatt vágják ki az iskolából. Ha már eddig két alkalommal is sikerült szétszedetnie magát, akkor ne egy ilyen apróság miatt rúgják ki, hogy lelökött egy lányt a kilátóból. Bár, ha ki lehet magyarázni, hogy véletlen volt... áh, fene tudja mennyire vennék be az itteni fejesek. Nem lép hát hátrébb, még kicsit el is hajol Lotti feje mellett, így szinte már a fülébe suttogja a választ, mintha csak ténylegesen a haját nézné meg.* -És nem kellemetlen ezt rendezgetni, fésülgetni, ha ilyen hosszú? *Kicsit hátrébb húzódik, lehengerlő mosolyt ejt meg a jóképű megnevezésre.* -Áh, tehát így emlegetnek? Ez egészen jól hangzik, és úgy fest eltaláltad, én lennék a magas, jóképű angyal. Hát te kislány? Nem kifejezetten kérdeztem ki Colette-et a kör tagjairól, mert ha jól sejtem, az lennél.

Hozzászólások száma : 104
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 4 Mutatvanyos_idezo
Üzenőláda : Aranyhaj/Rapunzel

Északi torony - Kilátó - Page 4 Tek5145ff308fe675376826

Az én színem a palegoldenrod.

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeVas. Ápr. 14, 2013 1:01 pm

*Sajnos ehhez nem elég jó megfigyelő, nem tűnik fel neki, hogy Aidan szándékosan ad hozzá a külsejéhez, de hát miért is tenné? Arra, hogy annyira még nincs meleg, csak bólint, végülis tényleg nincs. Leengedi a füzetet, vissza az ölébe, és viszonozza Aidan mustrálását. Érdeklődő pillantások ezek, mintha igyekezne feltérképezni a másikat, de hát a végén alighanem úgyis csak valami rejtett jóságot, vagy ilyesmit fog találni. Nehéz elhinnie, hogy akad, akiben nincs ilyen.* - De miért akarna valaki csak úgy lelökni? Nem ártottam senkinek. Attól, hogy valakit nem találsz szimpatikusnak, nem lököd őket a mélybe egy kilátóból. *Ingatja a fejét teljes meggyőződéssel. Tény, hogy ha Aidan valóban lelökné, mágia ide vagy oda, korántsem biztos, hogy túlélné, pláne ha hirtelen éri a dolog... azért ahhoz lélekjelenlét is kell, hogy zuhanás közben valaki előszedje a pálcáját és varázsoljon, korántsem annyira könnyű, mint elméletben. Félredönti a fejét, mikor Aidan közelebb lép és hagyja, hogy megérintse a haját. Ó, a naivitás, abszolút nem gondol rá, hogy a másik ártana neki, össze sem rezzen mikor közeledik.* - A derekamig ér. És Colette mesélt rólad. Mármint... biztos lehetnek más, magas, sötét ruhás, jóképű angyalok az iskolában, de úgy látszik, eltaláltam, igaz?
Aidan Hamilton

Aidan Hamilton

Az én színem a silver.

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeVas. Ápr. 14, 2013 12:50 pm

*Oh, ismeri ezeket a reakciókat, szóval igen jól szórakozik rajta most is. A megszokott tekintet, a kis bájos pislogás nagy szemekkel, mintha csak a füzettel a szájtátást akarná elrejteni. Kicsit még ki is húzza magát, csak azért is és a szárnyait sem zárja össze teljesen a hátán, leheletnyit szétnyitva hagyja őket, hiszen általában ez is eléggé hozzáad a külsejéhez.* -Annyira még nincs meleg, és szeretem a feketét. *Rántja meg finoman a vállát, majd hátrébb lép kicsit és karba font kézzel támaszkodik neki a falnak, hogy pont szemben legyen a leányzóval. Így tud igazán belenézni a szemeibe, és természetesen meg is teszi, nem szokása elkapni a tekintetét, általában direkt erőlteti a pillantásváltásokat, amíg a másik fél nem jön zavarba tőle. Látványosan mustrál, mint általában.* -Ki tudja, egyszerűen csak nem talál szimpatikusnak, vagy olyan kedve van, netán megmagyarázhatatlan indokból. *A válaszokon azért elmosolyodik kicsit, végülis nem is gondolná komolyan, hogy egy eséstől bárki itt lelné halálát, elég sok mágiát ismernek, amivel ezt meg lehetne akadályozni, kivéve persze a pánikot, ami közben az ember nem áll neki varázsolni. A haj említésére aztán hirtelen ellöki magát a faltól és egy szárnyrezzenés múlva már ott is áll közvetlenül Lotti előtt, kb. csak pár centire tőle, aztán elhajol mellette és a hajához ér, na persze ha nincs ellenállás.* -Mert olyan hosszú lenne? *A kérdésre kicsit oldalt dönti a fejét.* -Aidan Hamilton? Ilyen nagy lenne a hírem máris?

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeVas. Ápr. 14, 2013 12:42 pm

*Békésen rajzolgat, és csak arra figyel fel, hogy egy árnyék suhan el a nap előtt. Lehet, hogy csak egy felhő volt, de nem, mintha szárnysuhogás lenne... felpillant, és rögtön szembesül és Aidannel, teljes valójában. Nyel egyet, hiszen valljuk be, a kisugárzás azért kapásból eléggé letaglózó, pláne a rendezetlen hajjal, ami inkább csak hozzáad a dologhoz. A szája elé kapja a rajzfüzetet, és kerek szemekkel pislog.* - Nem sülsz meg ennyi feketében? *Ez az első mondat, ami kicsúszik a száján, majd a rajzfüzetére pillant. Egy afféle toronyszerűség, amit rajzolt, talán a kilátó, bár nem egészen úgy néz ki, mintha egy nagyobb épülethez tartozna. Nem néz fel, úgy válaszol a kérdésre.* - Miért akarná bárki is lelökni? De szárnyakat növesztenék, gondolom. Vagy kibontanám a hajamat zuhanás közben, hogy ejtőernyőt csináljak belőle. *Nem veszi túl komolyan a dolgot láthatóan. A haja be van fonva éppenséggel, virágok díszítik, pontosabban virágos hajcsatok, de látszik, hogy kibontva elég hosszú lenne.* - Te vagy... Aidan? *Colette valamennyit már hadart neki azokról, akiket össze akar szedni ebbe a körbe, de még nem nagyon találkozott mással személyesen.*
Aidan Hamilton

Aidan Hamilton

Az én színem a silver.

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeVas. Ápr. 14, 2013 12:32 pm

*Ebéd utáni mozgás? Mondjuk, hogy végülis valami olyasmi, igen. Az, hogy a kilátót a lépcsőkön keresztül közelítse meg... nem erre akkor lenne csak esély, ha a szárnyai nem funkcionálnának, de ha ez így lenne, akkor amúgy is vagy azon dolgozna, hogy ez változzon, vagy pedig ha nem lehetne rajta változtatni akkor mély búskomorságba burkolózva járná a labirintust, netán bosszút forralna az ellen, aki elérte a dolgot. Szerencsére viszont ilyesmiről szó sincs, tehát repülve közelíti meg a kilátót, mint valami fekete árny, úgy közeledik a napsütésben. Az a helyzet, hogy jobban szeret napnyugta után repülni, de valahogy most nem volt kedve kivárni a kései időt, majd maximum akkor is felszáll. Utolsó néhány szárnycsapásával lendít még, majd fékez és épp a szőkeség mellett toppan le az erkélyszerűségen. A ruházata mint mindig most is teljesen fekete, bár azért a napsütés miatt a garbótól eltekintett, egyszerű testhezálló póló van rajta, fekete farmer, ugyanilyen edzőcipő. A haja kissé zilált, de mindez nem sokat vesz el abból a kisugárzásból, amitől általában a hölgyek padlót szoktak fogni, kivéve persze az érzéketlenebb, vak, vagy lányok felé vonzódóakat. Vél-angyal ugye, ami úgy elég rendesen megdobja a kisugárzását lássuk be. A leányzóra pillant.* -Nem félsz, hogy leesel...vagy hogy valaki netán lelök?

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeVas. Ápr. 14, 2013 12:25 pm

*Szerencsére az idő már melegszik azért, de a rózsaszín, kapucnis kardigán még azért nem árt. A farmerje is rózsaszín, gondolt rá, hogy szoknyát vesz fel, de ahhoz meg harisnya kellett volna, amit meg nem igazán szeret, így inkább lemondott róla. Békésen ül a kilátó szélén, lógatja a lábát, persze befelé, annyira nem bátor, hogy kifelé tegye. A törzsével félig fordul a kilátás irányába, és a rajzfüzetébe vázlatolgat. Innen gyönyörűen belátja a birtok nagyrészét, ki tudja szúrni az érdekesnek tűnő területeket, amiket talán később meg kellene majd nézni. A bálon remekül érezte magát, és mióta elmúlt, hiányzik is neki a táncos-zenés mulatság. A bulik Nellondban valahogy mégsem ugyanolyanok, az alkoholos társaság nem tetszik neki kifejezetten, na meg a ruhák, a hangulat is teljesen más, így hát... csak várja, hogy legyen egy újabb bál. Lehet, hogy szerveznie kellene egy kisebbet, de alig ismer valakit... Melinda a húsvétira is alig akart lejönni. Ilyesmin jár az esze, és nem is nagyon veszi észre, mit firkálgat, inkább csak a tudatalattija dolgozik.*
Deyan Serenity

Deyan Serenity

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 825
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 4 Vandor
Üzenőláda : Északi torony - Kilátó - Page 4 Tek51560cab272c57391090
//Köszönet Evának. Smile//

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 08, 2013 8:04 pm

-Én nem tudok róla, hogy olyan jóban lennének Evával, de nem kizárt, hogy meg tudja csinálni. Sokféle sötét praktikában jártas az a lány, és ha felajánl valamit a szolgálataiért, valószínűleg megcsinálja neki. Tudtommal rosszban sincsenek. *Mondja Deyan, és a homlokát ráncolva révedez el a messzibe. Kell lennie valami egyszerűbbnek, valami frappánsabbnak. Nem lehetnek ennyire bénák, hogy ilyen sok varázslatot ismernek, mégse jut eszükbe egyetlen használható sem Cat ellen...* -Nem, nem jó. Biztos van jobb. *Mondja Deyan, most csak félig odafigyelve a lány szavaira. A kedvenc tantárgyait futtatja át az elméjében, de azok inkább csak közvetlen harcokban használatosak vagy egyéb okokból kivitelezhetetlenek. Hacsak... Egy jelenet villan be a szemei elé, ahogy Catet belökik egy tükörbe, és ott hagyják gondolkodni. Átgondolja, hogy kivitelezhető-e, és felderül az arca, szembefordul Alise-zel.* -Van egy még jobb ötletem. Nem használunk voodoot. Sokkal jobb jutott eszembe. Téged annyira nem ismer Cat, csak legfeljebb annyit tud rólad, hogy a barátom vagy. Ettől függetlenül szerintem még szóba áll veled meg elmegy veled bárhova... Na már most. Valahogyan rá kellene venned, hogy a Csodák Palotájában a Tükörterembe menjetek ketten, valami jó indokkal. Addig én felállítok neki egy Tükörcsapdát, és innentől már csak annyi a dolgunk, hogy belelökjük a tükörbe, és egyszerűen ott hagyjuk. Az utolsó pillanatig nem tudna semmit az egészről, és bármit felteszek rá, hogy egy életre elmegy a kedve az összeesküvésektől. Egy vagy két nap múlva érte mennénk, és kiszabadítanám meg elbeszélgetnénk vele. Na, mit szólsz hozzá? Ennél jobb ötlet úgy se fog eszembe jutni, legalábbis most.
Alise Ellwood

Alise Ellwood

Hozzászólások száma : 316
Üzenőláda : Északi torony - Kilátó - Page 4 Tek5176c68617b252251550
Köszönet érte Felicitynek ^^

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 08, 2013 7:53 pm

-Szóval neki sem megy. De bizony bizony megkérhet valakit. Azaz Eva. Ő? Lehet, hogy neki menne. Mondjuk talán talán tudnánk védekezni ellene valahogy, de nem tudom, hogyn. Lehetséges, hogy a könyvtárban van róla valami, esetleg egy tanárt megkérdezhetnénk? És időzített varázslatok...Alkalmas nem jut eszembe.Nekem rémlik pár, de azokat fuu jó pár éve tanították azokat. Mondjuk álomvarázslatok. Bár én nem kelek fel azért, hogy Cat-et gyötörjem. Jól van akkor majd küldök egy elevelet, és talán pár nap után elkészülne.*Majd Deyanra néz hátha meg tudják úszni ezt voodoo nélkül. Nem tudja miért, de Aliset a hideg rázza ki a voodoo-tól. Alattomos módszer. Főleg, ha ellene fordítják.*
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 08, 2013 7:34 pm

-Eh, köszi, inkább kihagynám. *Mondja egy horkantás és egy nevetés kíséretében a fejét tekergetve, majd Alise komolyabb válaszaira odafigyel, és issza a szavait.* -É... értem. Köszi a jótanácsokat. *Mondja a mondottakat feldolgozva, memorizálva.* ~Szóval nem kell zavarba jönni és Ági legyen az első. Kihívás elfogadva!~ *Nyugtázza magában, és immár megint mosolyog.* -Igen, értem. Köszi még egyszer. *Meghallgatja Alise érveit és ellenérveit a bosszúállás módjaival kapcsolatban, és elmélkedik rajta egy sort.* -Ami azt illeti, nem láttam Catet szuperálni a lélekszimpátia órákon... Bár persze ő is megcsináltathatja valakivel, aki ért hozzá, ahogy mi is. A betöréses módszer pediiig.... Az oké, hogy be tudunk jutni, de hogy helyezzük el a varázslatokat? Meg akkor azt nem csak a szobájába kellene tenni, hanem random helyekre is, ahol meg szokott fordulni, természetesen úgy, hogy csak neki süljön el. De tanultunk egyáltalán ilyen varázslatot? Nekem nem rémlik... *Mondja elmerengve, és lassan bólint kettőt, ahogy a lehetőségeket átgondolja magában.* -Én még mindig a voodoo mellett vagyok. Mindegyiknek van rizikója, és az időzített varázslattal pedig esetleg rosszat is csinálhatunk, olyannak sül el, akinek nem kellene. Szóval... Hacsak nem tudsz erre megoldást, akkor kezdhetjük a voodoot megtervezni.
Alise Ellwood

Alise Ellwood

Hozzászólások száma : 316
Üzenőláda : Északi torony - Kilátó - Page 4 Tek5176c68617b252251550
Köszönet érte Felicitynek ^^

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 08, 2013 7:01 pm

//Olvad//
*Alise felnevet amikor Deyan tanácsot kér az Ágis ügyben*-Hát, a felejtést megoldhatjuk egy féltéglával. Egyébként meg ne vedd ennyire szó szerint amit mondott. Nem amnéziára gondolt természetesen. Csak ha már úgy érzed, hogy képes vagy Őt úgy szeretni, mint Bellát de úgy hogy nem gondolsz rá. Ha a folyosón találkozol vele vagy máshol akkor nem leszel szomorú miatta, és nem jössz tőle zavarba. Persze elhiszem, hogy szeretnél vele maradni és továbbra is Bella életének része lenni, de erre ne görcsölj rá. Próbáld meg minden féle képpen és minden értelemben Ágit Bella elé helyezni.*Alise nem biztos benne, hogy sikerül kifejtenie azt amit mondani akar, valamint, hogy az előbbi pár mondatából megértette a tanácsot. Majd büszkén hallgatj, hogy Deyan megdicséri, és felhozza érveit illetve ellenérveit ötletei után.*~Oh reméltem, hogy nem ezt választja*Kissé lebiggyent szájjal gondolja magában.*-Kiszúrtad a legrosszabbat. A voodoo-tól mindig is a hideg rázott. Valamint, ha megtudja akkor Cat is tudna készíteni egyet és akkor, hát ráfázhatunk, mert ő biztosan a legbtutálisabbat készítené el. De, ha ragaszkodsz hozzá akkor csináltathatok valakive. A betörést pedig megoldhatjuk elvégre abban mindkettőnknek nagy gyakorlatunk van. Valamint relikvia óráról van egy láthatatlanná tévő köpenyem ami elég jól szuperál, már használtam párszor szóval le van tesztelve. Valamint ki tudom deríteni, hogy éppen bent van-e valaki a szobába. Na és a délceg lovag hát. Azzal az a baj, hogy szerintem Cat nem egy olyan könnyen meghódítható, érzelmes típus így ez sok időbe telne és könnyen a visszájára fordulhat, valamint ez jár a legtöbb rizikóval.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitimeVas. Ápr. 07, 2013 7:47 pm

-Hát, ez már biztos, ő nagyon is az, főleg újabban. *Ért egyet a lány szavaival egy vállvonással, ami annak szól, hogy nagyon nem tudja, hova tenni ezt a jelenséget, de minél hamarabb fel kéne belőle ébreszteni és észhez téríteni. A korlátnak támaszkodik, és kuncogva hagyja, hogy Alise meglökdösse a fejét az ujjával.* -Igen, így lesz, már tanultam belőle. Hülyeség volt nem hallgatnom Hesterre, pedig teljes erőből ordított a fejemben. Visszagondolva, nem is értem az egészet. -Jól van, gazdám, ne emészd magad. Legközelebb, ha véletlen előfordulna, okosabb leszel. Én csak a jót akarom neked. De már ezt megbeszéltük. -Fűzi tovább Hester Alise gondolatait, mire Deyan már csak fásultan bólogat. Mikor szóba kerül az ágis téma, segítségkérően szembefordul Alise-zel, remélve, hogy azért tud jó tanácsot adni, mint mindig.* -Mit gondolsz, helyre lehet hozni még? Én nem sok esélyt látok azok után, amit mondott, de nagyon szeretném. Az utolsó mondatait szó szerint tudom. "Felejtsd el Bellát, utána keress meg!" Dehát ő maga is nagyon jól tudja, hogy ez nem ennyire egyszerű. Teljesen soha nem fogom elfelejteni, az emléke mindig velem marad. Meghatározó része volt az életemnek. És az igazat megvallva nem is akarom, hogy elfelejtsem teljesen. Ott akarok lenni az esküvőjén, mikor... mikor hozzámegy Noah-hoz. *Mondja, és gyorsan elmorzsol egy könnycseppet. Rémes belegondolnia, hogy egy másik férfivel lesz boldog és szül neki gyerekeket, de a boldogságának mindenképp tanuja akar lenni, még ha a pokolba is kívánja a választottját. Alise hamarosan felhoz néhány tervet, ami magától soha nem jutott volna az eszébe, így egyből fel is derül az arca, mikor hallja őket, ráadásul egyből hármat is.* -Te egy zseni vagy, Alise. És... én a voodoora szavazok, szerintem azt a legkönnyebb kivitelezni... Már amennyiben értesz hozzá. Én sajnos nem vagyok túl jó lélekszimpátiából, elég gyengén szoktak sikerülni a varázslataim. Abban se vagyok biztos benne, hogy ha én használnám, akkor nekem működne, de készíteni sajnos biztosan nem fogok tudni... De az időzített varázslat sem hangzik rosszul, amennyiben be tudunk lopakodni hozzá, hogy a varázslatokat megcsináljuk. Bár... a betörésben nekem van gyakorlatom, mint tapasztalhattad. *Viccelődik egy sort, és a lovagos dolgon is elgondolkodik.* -A délceg lovag ötlete sem hangzik rosszul, de azt hamar kiszúrná, mivel pont ugyanez volt az ő ötlete is. De próbálkozni lehet... A másik kettő viszont gyakorlatilag kideríthetetlen. *Mondja elgondolkodva, és közben a lehetséges kivitelezési módokról gondolkodik.*
//fagy//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 4 Icon_minitime

Északi torony - Kilátó
Vissza az elejére 
4 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Északi- és Déli Torony-
Ugrás: