Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 77 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 77 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Nov. 20, 2007 3:16 pm | |
| *Anaze szobájában ajtóból visszafordul, és a teleportot használva érkezik meg a főhadiszállásra. Bemegy a köynvelspolchoz, amelyről le is kap egy kyönvetmés a szökőkút mellé megy. Lenéz benne.* ~Vajon látni fogjuk még?~ *Gondolkodik el, majd leül a szökűkút szélére, és olvasni kezdi a könyvet az elemi mágiáról. Jó idedig olvasgatja a könyvet, majd vissazteszi helyére, és elsétál a kijárat felé, és közben azon gondolkozik, hogy elmenjen-e a tölgyesbe.* | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Nov. 23, 2007 2:32 pm | |
| *ANaze ismét az ajtón tér be, pedig általában a főhadiszállásra a teleporton keresztül érkezik. Csak remélni tudja, ha vár itt pár percet, jön valaki beszélgetni, nincs sok kedve egyedül lenni, de hát ha ez van... akkor ez van. Belép a gyakorló terembe, és előveszi pálcáját. Kicsit gondolkozik, melyik bűbájt is gyakorolja, nem nagyon szokott gyakorolni. Végül elhatározza, hogy a Svintanát gyakorolja egy kicsit, így felkészül a megidézésére.* -Svintana! *Mondja ki a szivárvány igézés varázsigéjét, melynek hatására, egy kicsi szivárvány jelenik meg a közelben.* ~nah.. látszik, hogy még ezt sem gyakoroltam.~ *Szégyenkezik kissé maga előtt. Újra varázslásra emeli pálcáját, és az ekkorra már kihalt kis szivárvány helyére céloz ismét.* -Svintana! *Ismétli meg, mire egy hasonló méretű szivárvány jelent meg. Ha nőtt is, akkor csak akkorát, hogy az a mennyiség nem észrevehető.* ~Jó munkához sokat kell gyakorolni.~ *Nyugtatja meg magát, és ismételten kimondja a varázslatot.* -Svintana! *Ekkorra egy kicsivel megnőtt a szivárvány, ám ez a mennyiség is elenyésző.* ~Nem is tudom miért várok sokkal többet...~ *Gondolja, de feladni, nem adja fel. Ekkora negyedszerre is megimétli az igét.* -Svintana! *A szivárvány előbbinél kissebb lett.* ~Nah jól van ám..~ *Nincs túl jó kedve, talán pont ezért nem sikerül neki a kis szivárványból egy nagyot csinálni.* ~Akkor gyakoroljunk mást.~ -Karnas! *Mondja ki ezúttal a víz igézésének bűbáját, emlynek hatására, pálcájából víz töri ki, és észbekap. Pálcáját gyorsan egy vödör felé fordítja és a víz épphogy, abba megy bele.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Nov. 23, 2007 2:42 pm | |
| *Anaze az vödörhöz sétál, felkapja és az ablakhoz sétál vele, majd egyből ki is önti. Pálcáját ezúttal ablak felé emeli, hisza növényeknek nem árt a víz, ha csak nem szúr el anynira valamit, hogy szennyvíz jön majd pálcájából, de Anaze bízik eléggé magában ahhoz, hogy az abalkon keresztül lőjje a vizet.* -Karnas! *Azzal pálcájából egy vízsugár tör ki, amelyre egyáltalán nem mondható még hogy vastag. Majd hetedik végére biztosan jvastag lesz.* ~Vajon melyik lesz az én elemem? ~ *Gondolkodik el magában.* ~Sok gyakorlás, jobb varázslat. ~ *Ez az utolsó gondolatmenete, mielőtt ismét egy karnast idézne, melynek hatására talán egy kicsivel több víz lövell ki pálcájából mint előbb, de Anaze nem nagyon tudja ezt megállíptani. Talán ha a vödörbe lőné megtudná állapítani, hogy mennyire fejlődik, de semmi kedve még a vizet is öntögetni egy vödörből. Ebben a pillanatban ráun a gyakorlásra, és kisétála gyakorlóteremből, és a főhadiszállásról is.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Nov. 25, 2007 7:41 pm | |
| *Kissé bizonytalanul sétál be a társalgóba, majd leteszi a cókmókját. Nem látszik rajta, hogy ijedt lenne, inkább csak nagyon kíváncsi. Körbe-körbe kezd járkálni, kellemes barna haját borzolgatva. Valami mocorgást vél hallani, így hát jó gólya módjára megszólal:* - Hahó... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Nov. 25, 2007 7:45 pm | |
| *Arnuil érkezik a főhadiszállásra, épp a kutat célozná meg, mikor egy ismeretlen, látszólag új fiút pillant meg.* Szervusz! A nevem Arnuil Olórea! Új vagy?*kérdezi a féltünde egy barátságosnak mondható mosollyal.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 25, 2007 7:54 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Nov. 25, 2007 7:54 pm | |
| *Hát ő éppenséggel fiú, és eléggé meg is látszik rajta. Méghozzá ő is féltünde, csak épp emberibb a külseje, mint azt egy tündétől várnánk. A kezét nyújtja a lány felé.* - Szia... Dengizék Vingka vagyok. Szólíthatsz mindkettő néven. Az egyik magyar, a másik tibeti... *Meglóbálja a kezeit, aztán lazán zsebre teszi őket.* - Nem igazán tudom, mihez kezdjek magammal... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Nov. 25, 2007 8:02 pm | |
| Semmi vész!*mondja biztatóan.* Ahol msot vagy, eza főhadiszállásunk, ide cska az elemsiták jutnak el*magyarázza el közben a termeket.* Mivel most érkeztél, gondolom még nincsen helyed, na várj csak...*kotorászik a belső zzebében majd végül előhúz egy kulcsot.* Tessék. Ez a Gyilkos Bálna kulcsa, itt lesz a helyed!*mondja és átadja a fiúnak a kulcsot, majd feljegyzi, hogy be lett írva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Nov. 25, 2007 8:12 pm | |
| - Hú, köszi! *Átveszi a kulcsot, és bőrkabátja zsebébe mélyeszti.* - Csak el ne hagyjam. Apám mindig azért szivatott, mert elhagyom a dolgaimat. Egyszer... *El is neveti magát az emlékre.* - Egyszer a Kalahári sivatagban elhagytam a vezetőnk datolyaborát. Fú, de mérges volt... *Nagyon mulatságos arcot vág visszaemlékezés közben, ugyanis egy kiadós verés emléke is feltűnik rajta.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Nov. 25, 2007 8:17 pm | |
| A Kalahári sivatagban?*nagyot néz. Jó kérdés, minek császált ott, pláen egy üveg datolyaborral.* Hm.. én sose jártam arra, amolyan északi figura vagyok, látszik is.*mutat ezüstös hajára és kék szemeire.* Én a Fekete-erdőből származom, nem messze, ahonnan a Duna is ered. Viszont anyám családjában, aki tünde, vannak itteni rokonaim is, így kerültem a Nezabarba.*magyarázza a fiúnak.* |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Nov. 25, 2007 8:20 pm | |
| *Anaze fáradtkásan nyit be a főhadiszállásuk ajtaján. Jól körbenéz az előtermi részben, ám nem talál ott senkit.* ~Talán majd valahol máshol a toronyban.~ *Ennyivel nyugtázza le, majd benyit a gyakorló terembe, ám ott sincs senki, teljesen kihalt.* ~Nah.. Már megint üres a főhadink? Mivé leszünk így, elemisták?! ~*Ezek az utolsó gondolatmenetei, mielőtt a társalgó részbe nyitna be, ahol meglát egy ismerős lányt, és egy még ismerelten fiút.* ~Oh, igen! Élet!~ *Belép, és hangosan köszön.* -Sziasztok. *Majd a fiú felé fordul.* -Anaze White. *Rámosolyog, szakját nem mondja el, hisz, az elemisták főhadijában van, így csak tanár vagy elemista tartózkodhat itt, és Anazen eléggé látszik, hogy nem tanár.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Nov. 25, 2007 8:30 pm | |
| *Széles vigyort villant a lányra.* - Én, mint már mondtam, tibeti vagyok. De amúgy világutazó szüleim vannak, így én is folyton velük utaztam. Északi? Jártam már arra, gyönyörű, lenyűgöző vidék. *Belép ekkor egy új arc, és Dengizék férfimódra felé nyújtja a kezét, majd erélyesen megszorítja.* - Dengizék Vingka. Amelyik tetszik. Nagyon örülök... *Fel van villanyozva, bár ez csak csillogó erdőzöld szemeiből látszik. Leveszi a bőrkabátját, és egy fotelre hajintja.* - Nem ülünk le? *Invitálja a többieket, mintha már itthon is érezné magát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Nov. 25, 2007 8:34 pm | |
| Szervusz Anaze!*fordul prefektus társa fele egy mosollyal.* Épp egy új taggal gyarapodtunk, remek! *mondja, majd elnézi ahogy a két fiú parolázik, aztán a bőrkabát a fotelre kerül.* Hm, nem köszönöm, személy szerint én a kinti, központi kút szélén szeretek üldögélni.*mondja egy mosollyal és némi fejcsóválással.* Mi újság Anaze? Képzeld! Ma tlaálkoztam Alassar Mesterrel! |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Nov. 25, 2007 8:47 pm | |
| -Én csak benéztem, kíváncsi votlam, van-e itt valaki. *Mondja, sejtelmes mosollyal arcán.* -Szóval, viszlát. *Majd biccent is, és megindul kifelé, a teleportot használva egyenesen hálószobájába teleportál.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Nov. 25, 2007 8:53 pm | |
| *Elköszön Anazetől, aztán a szökőkutat hallva elmosolyodik.* - Ahogyan óhajtod! Úgyis kíváncsi vagyok az egész helyre, úgyhogy mehetünk. *Felkapja a kabátját, és indulásra készen nyújtja a kezét. Egy úriember veszett el benne, nem kétséges...XD* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Nov. 25, 2007 8:57 pm | |
| Ne haragudj, de most rd kell bízzam, hogy egyedül fedezd fel a FH-t. Ha végeztél, használd a teleport rendszert, mely elvisz téged a Gyilkos Bálnába. Remélem még találkozunk! Ja és, 10 után ha lehet, ne bóklász kinn. Nem a pontrendzser miatt, az nem fontos, hanem magad miatt. Sajnos... történtek már tragikus dolgok.*mondja kissé komoran mosolyog rá még egyszer , majd ő is a teleporttal eltűnik, fel a Hiúzba.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Nov. 25, 2007 9:05 pm | |
| *Kissé csalódott, de persze nem gond a számára. Ő is eléggé kifáradt. Követi hát a lányt a cókmókjával együtt, és némi szöszölés után fel is jut a Gyilkos Bálnába, ahol lepakolászik szépen és aludni tér.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Dec. 05, 2007 7:04 pm | |
| * Mihail kicsit feljön körülnézni, hátha találkozik valakivel, aki tud segíteni neki *
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 05, 2007 7:16 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Dec. 05, 2007 7:15 pm | |
| *Arnuil téved a főhadira. Mint msotanában, msot is talpig feketében. Ezüstös haja lágyna kibontva omlik a hátára, zafírkék szemeiben komolyság csillog. Eredetileg a szökőkúthoz indult, hogy megmossa az arcát, de egy új embert pillant meg a tünde.* Szervusz! Még nem találkoztunk! Új vagy? A nevem Arnuil Olórea, főprefektus!*nyújt kezet a fiúnak-* Segíthetek esetleg? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Dec. 05, 2007 7:18 pm | |
| -Szia*köszön vissza Mihail.*- Mihail Radoslav vagyok és szükségem lenne a segítségedre.*Összeszedi a gondolatait és belekezd*-Még új vagyok itt és nincs szobám. Szeretnék beszélni valakivel, aki ezen tud segíteni. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Dec. 05, 2007 7:23 pm | |
| Ooo, örvednek Mihail. Szerencséd van. Nálam vannak kulcsok és egy lsita, várj csak...* előkotor egy füzetet zakója zsebéből és átböngészi.* Ahha, meg is van. A Parlagi Sas hálóban még van egy hely, az egyik szaktársunk Igor Volonyev is ott alszik! *mondja, majd elrakja a füzetet és egy apró kulcsot vesz elő, amit átnyújt a fiúnak.* Parancsolj. Remélem kényelmes lesz! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Dec. 05, 2007 7:25 pm | |
| -Köszönöm. *Izgatottan átveszi a kulcsot* - Megyek is. Szia.*Azzal elindul új szobája felé. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Dec. 05, 2007 8:10 pm | |
| Szia!*köszön el a fiútól majd ő maga némi kitérőt téve a szökőkúthoz, a Hiúzba indul.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 1:11 pm | |
| *Irego érkezik a toronyba újra, ezuttal teleporttal. Ma már járt egyszer itt, de akkor épp, hogy csak benézett. Most helyet foglal a szökőkút peremén, és onnan nézi a plafont. Gndolatai (mint mindig) bátyja körül járnak* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 1:12 pm | |
| *Egy elemista lány sétál fel a lépcsőkön és ahogy fellép az utolsó fokra is megpillantja Iregot. Egy kis fintor jelenik meg arcán, de hamar eltűnteti. Elindul felé, majd mikor a közelébe ért köszön neki, de nem a legkedvesebb hangnemben.* -Szia.*Majd tovább sétál a társalgóba, ahol le is ül és a falat bambulva mereng.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |