Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 4 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 4 I_vote_lcapUdvar - Page 4 I_voting_barUdvar - Page 4 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+76
Mika Virginia Brightmore
Nicolas Demerest
Wanda Dorcas Gloria
Ryan Whitman
Aeryn Baker
Rosetta Waylan
Bianca Phelps-Blamely
Sylvia Grozda
Camryn Lilleyman
Ademia Cyrtulos
Oliver Andrei Petrova
Bojidar Radomir
Noah Kerphina
Mirabell Jeveaux
Alvery Moreau
Cheinory Wen-Sorbenn
Juan Miguel Santiares
Aleksandar Grozda
Tom Smart
Teodora Yana
Teodora Zhaklina
Jenna Shot
Alex Kerphina
Jack Darkfield
Rory L. Milborrow-Quenell
Milena Lyudmia
Salomé de Rosettanni
Briannah V. Fletcher
Evelia Ismere
Monk Lyorn
Demian Emil Deyan
Dmitriy Alvang
Gwilim Jan
Leonardo Desto
Elizabeth Dara
Lorraine Betranche
Emett Neofit
Nemir Growal
Prudence Arina Cornwell
Lillian Nariah
Jessica Dream
Viktorya Rada
Keezheekoni Ehawee
Maria Thekla
Zlatan Hristo
Liziuzayani Nkhotakota
Emily Kyra Beawer
Laura Wylee
Isidor Tibor
Loretta Q. Alvord
Aleksandar K. K. Deyan
Marisela Penthesilea
Effy Siggers
Lina Wierro
Lismine Lockwood
David Robert Beawer
Denny Sefton
Adelaida Hope Silver
Eiron Arwel
Kalandmester
Hamon Joulice-Melange
Hunyadvári Szevér
Shawn Griffin
Yeo Jung-hwa
Liloo W. McNamara
Hua Xiangfeng
Miley Hortingberg
Katherine Mary Black
Regina Ruosin
Lavena Theia
Daniel Dragos
Játékmester Naxeldir
Seldrit El Perimd
Sarah Lairs
Andrea Tabassum
Molly Grozda
80 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Molly Grozda

Molly Grozda

Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris
Hozzászólások száma : 302
Kaszt : Udvar - Page 4 Mutatvanyos
Üzenőláda : Udvar - Page 4 Tek50670950709f47.78021947

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 7:13 pm

First topic message reminder :

*Egy leányzó sétálgat, a szemét az elpusztult növények látványa vonzza, és lépten-nyomon igyekszik őket feléleszteni, segíteni nekik, különféle Természetmágiás varázslatokkal, mint Természetes körülmény teremtésével, gyógyításokkal, amikhez ért. Vagy dalol nekik valami gyógyító dalt, hátha... Csak jönne össze. Nem véletlen sétálgat itt, ugyanis amikor megtudta, hogy Andi jön, azonnal előterjesztette az egész vezetőségnek, hogy ez a diák az övé, bármelyik szakra is kerül. Mikor észreveszi, illetve, mikor Tria észreveszi, azonnal felkapja a fejét. Akármennyire fájós-lábú, és akármennyire anti-mozgékony, azonnal a lány felé veti magát, vagy inkább rá? Igyekszik azért úgy vetődni, hogy el ne essenek, akárhogy kétszer akkora mint a leányzó.* - Andiiii! *Jön a szájából a csata kiáltásszerű megszólítás és szépen öleli, szorítja, hisz olyan rég nem találkoztak. A macska nagy zöld szemeivel pislog rájuk és kicsit mintha mosolyogna... Bár a macskaszájával mindig olyan, mintha mosolyogna.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Liloo W. McNamara

Liloo W. McNamara

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 119
Üzenőláda : Soha ne hajts gyorsabban, mint amilyen gyorsan az őrangyalod repülni tud!
Udvar - Page 4 Tek4ff367a2615946345058

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 3:31 pm

- Isten nem létezik. Máskülönben nem hagyna szenvedni, nemde? *Mosolyodik el jéghidegen. Amikor a fiú a kalapjához nyúl, reflexből ő is így tesz; meg is igazítja a kicsit elcsúszott kőr ászt, ami a kalap fehér selyemszalagjába van tűzve. A költőinek vélt kérdésekre csak felvonja a szemöldökét, de nem válaszol. Mármint, azt illetően, hogy Máté-e, avagy valami Őrül kalapos. Csak az utóbbiakon gondolkodik el kissé.* - Minek éljek Álomvilágban, ha ezt is pontosan olyanná tudom tenni, amilyenné akarom? *Vonja meg a vállát.* ~Varázsló vagy, ember...!~ - És hogy mi vagyok én? Egy egyszerű vándormutatványos, akinek nincsenek barátai vagy családja, ámbár az van, de csak elvétve lelhető fel. Egy lány, aki a macskájával él közeli viszonyban, és imádja az őrületbe kergetni az embereket. Egy lány, akiről gyakran állítják, hogy pszichopata. Egy lány, aki bakancsban jár hóban-fagyban, de plusz harminc fokban is. *Elhallgat, mintha csak hatásszünetet tartana.* - Ugyan, kell ennél több...? *Kérdezi elégedetten. Teljes mértékben boldog, jól el van a bőrében.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 3:39 pm

*A fiú fájdalmasan felsóhajt.* -Tudtam hogy senki sem tud választ adni. Csodaország elbukott. A kalapos is elbukott. Elbukott minden ami a számomra létezett. Én már csak egy lélek nélküli test vagyok. Egy zombi. Valakinek sikerül széppé varázsolni az életet, valakinek nem. Számomra ez a nap, piros betűs nap. Itt bukott el, ezen a napon Czilley Máté...Az őrült kalapos. Mindennek vége már. Pedig ha visszaemlékszek, nem ilyen voltam egykoron. De rég volt már. Szinte nem is emlékszem. *Kicsit elhallgat, majd a lányra emeli a tekintetét.* -És te hogyhogy errefelé kószálsz?
Liloo W. McNamara

Liloo W. McNamara

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 119
Üzenőláda : Soha ne hajts gyorsabban, mint amilyen gyorsan az őrangyalod repülni tud!
Udvar - Page 4 Tek4ff367a2615946345058

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 3:50 pm

*Igazából nem is nagyon érti, mit mond a fiú, szóval csak hallgat, majd, ha Máté abbahagyja, végül visszakérdez.* - Hogy mi? *Meg kell hagyni, tényleg elég zavaros, amit a srác magyaráz, így talán érthető, hogy nem vágja a témát a lány. A kérdésre csak megvonja a vállát.* - Macskát sétáltatok. *Körbepillant, de ismét nem látja semerre a négylábú jószágot.* - A franc essen már beléd, Arthur...! *Sziszegi a fogai között, és a fiúra néz.* - Nos, úgy tűnik megint elszelelt. Szóval megkeresem, mielőtt még valami nagyobbacska bajt csinál. Szokás szerint... *Húzza el a száját, az égre fintorog, és a kabátját összehúzva magán elindul. A hó ropog bakancsa alatt. Egy pillanatra még visszafordul.* - Sok szerencsét önmagad kereséséhez! *Búcsúzik a lány, és végül a sötét alak eltűnik a hófehér tájban.*

//Bocsi, de vissza kell érnem hatra és addig még van egy kis dolgom. Sad Mindenesetre köszi ezt a rövid kis játékot.//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 6:42 pm

*Megnyikordul az iskola hatalmas kapuja, először egy méretes bőrönd kerül be az udvarra, majd megjelenik a kapuban egy fekete árny, szorosan mögötte egy leopárd szedi a lábát. Újra nyikorgás, majd kisebb robajjal becsukódik a kapu az árny mögött. A fekete köpeny a földet súrolja miközben az alak sietős léptekkel indul a kúria felé. Közben többször körülnéz, vajon változott-e valami, mióta nem járt itt? Nem tűnik fel semmi változás, ám arról csak halvány információi vannak, hogy valami nagy dolog történt itt. Sajnos erről lemaradt, mondhatni fontosabb dolga volt máshol, mint hogy decemberben az iskola kapuin belül tartózkodhasson. Hirtelen elég nagy zajjal lehuppan a bőrönd a földre, mire a lány felriad gondolataiból. Hirtelen zsebébe nyúl és azonnal megnyugszik. Vajon mi lehet benne? Mi az ami ennyire megnyugtatja? Semmi nagy dolog, ám Estellának jelenleg nagyon fontos, hogy ne veszítse el. A leopárd megtorpan a bőrönd gyors földetérésén és kérdőn néz gazdájára. Mire a lány csak vállat von, pálcáját újra a bőröndre irányítja és gyors léptekkel a kúria felé siet. Belép a hatalmas kapun és eltűnik a hálók irányában.*
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1329
Kaszt : Udvar - Page 4 Mentalista
Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
Udvar - Page 4 Tek4e197942589353288437

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 3:24 pm

*Az udvaron hamarosan fel lehet fedezni Susant.Sárga pulcsiban és barna selyemnadrágban.A barna csizmája van a lábán és a nyakában lóg kedvenc nyaklánca.A táskáját is magával hozta.Letelepedett egy padon is tanulni kezdett.Többek között a mai órára tanult.De tanult másra is.Mosolyogva olvasta és tanulmányozta a tudnivalókat.Semmi baja nem volt a tanulással mert régebben a nap legtöbb részét tanulással töltötte.Már megszokta, hogy folyton a könyveket kell bújni.*
Yeo Jung-hwa

Yeo Jung-hwa

Főkarakter : Hua Xiangfeng
Hozzászólások száma : 160
Kaszt : Udvar - Page 4 Harcos
Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija

Cheonnyeon bawi

Udvar - Page 4 Tek303d199

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 3:30 pm

*Őt nem a tanulás vonzotta az udvarra, csak egy kis friss levegőre van szüksége. A benti száraz levegő nem tesz jót az egészségének, ezért jobb, ha nem kockáztat. A harcos lány harcban nagyon bátor, nem fél semmitől, de az egészségével nem játszik. Pláne nem, ha olyan betegsége van, amely eléggé sok gondot okoz neki. Rajta farmernadrág van, lila pulcsi, és hosszú kabát. Mikor kiér, észreveszi Susant. Órákon talán már látta, de még nem ismeri. Odamegy hozzá, és leül mellé.*
-Szia. Tanulsz?
*Kérdezi. Ha zavar, akkor legfeljebb elküldi a másik lány.*
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 3:37 pm

-Igen tanulok.Nem zavarsz, már úgyis megtanultam mindent.De egyébként Susan Wulner vagyok.*Mondja szokásos mondókáját.Miután ezt kimondta visszateszi a könyveit a táskájába és a másik lányhoz fordul.Kiváncsian mint mindig.Majd ezt mondja.*-És te mi járatban vagy erre?*Ezután elővesz a táskájából egy csomag cukrot és megkínálja iskolatársát.*-Kérsz?*Összekulcsolja a kezét is várja, hogy a lány feleljen neki.*
Yeo Jung-hwa

Yeo Jung-hwa

Cheonnyeon bawi

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 3:44 pm

[color=mistyrose]-Szeretsz tanulni?
*Kérdezi kíváncsian. Rápillant Susan könyvére, hogy mit is tanul, de végül feladja. Sötétben nem lát ilyeneket. Kicsit összébbfogja a kabátját, mert kezd egyre hidegebb lenni.*
-Én Yeo Jung-hwa vagyok. Nyugodtan hívj Jung-hwának. Általában senki sem tudja megjegyezni, hogy egybetartozik.
*Mondja mosoly nélkül. Még mindig nem szokott mosolyogni. Valamiért nem sikerül olyan hangulatba kerülnie, bár ha valami vicceset hall, jó eséllyel nem nevetne rajta.*
-Csak kijöttem a friss levegőre. Eléggé száraz odabent.
*Válaszolja. A cukorból most nem kér, ezt egy kézmozdulattal jelzi.*
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 3:53 pm

-Igazából már azt is lehetne mondani, hogy szeretek tanulni.De inkább csak megszoktam, hogy sokat kell tanulni is ezért sokat is tanulok.*Válaszol a kérdésre.Mikor a lány jelzi, hogy nem kér a cukorból ezt kérdi.*-És valami mást.Biztos van valmi olyasmi ami neked kell.Mert ebben a táskában rengeteg dolog van.A testvéreim feneketlen táskának is szokták mondani..*Mosolyog még mindig de észre veszi, hogy Jung-hwán nem viszonozza ezt.*
Yeo Jung-hwa

Yeo Jung-hwa

Cheonnyeon bawi

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 4:00 pm

-Tényleg? Én a harcot szeretem. A tanuláshoz sosem volt türelmem. Csak a történelmet szeretem.
*Válaszol. Mostmár tényleg kezd elég hideg lenni, ezért feláll, és járkálni kezd. Persze nem megy meszire, mert továbbra is beszélgetni szeretne. Az újabb ajánlást megint kénytelen elutasítni.*
-Köszönöm, de most nem kérek semmit. Nemrég ettem.
*Válaszol. De mostmár ő is kérdez valamit.*
-Te hogy viszonyulsz a harcművészetekhez?
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 4:07 pm

-Háát.Nem is tudom nem igen foglalkozom vele.*Válaszolta a lánynak.Majd kikort a ,,feneketlen táskájából" egy sütit és ezt mondta.*-Én viszont egész nap tanultam és csak néha ettem ezért most enni fogok.*Ezután beleharapott a sütibe és ezt mondta, miután lenyelte a falatot.*-Nekem most fel kell mennem a hálómba.De ha akarsz velem tarthatsz.A fehér tigrisbe lakom.*Mondta is összepakolt mindent és a lány válaszát várta.*
Yeo Jung-hwa

Yeo Jung-hwa

Cheonnyeon bawi

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 4:13 pm

-Jaj, nem egyértelműen tettem fel a kérdést.
*Szabadkozott. Elég gyakran előfordul vele, hogy nem egyértelműen tesz fel kérdést vagy válaszol.*
-Arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan érzel a harcművészetekkel kapcsolatban. Érdekel? Esetleg elriaszt? Vagy valami más?
*Próbálja konkretizálni a kérdést. Susan kérdésre elgondolkozik. Majd beleegyezően válaszol.*
-Szívesen elkísérlek.
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 4:19 pm

//Én már a fehér tigris hálóba irok//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 3:53 pm

*Máté sétál az udvaron, beesett szemekkel. Arca sokkal fakóbb, mint szokott lenni. Rajta még mindig az Őrült kalapos felszerelés, tele zsebórákkal. Álmosan körbenéz, két kézre áll, majd úgy szemlélődik tovább. Mikor megunja, visszaáll 2 talpra, és a távolba tekint.* -Milyen egy unalmas nap. Mennyire szörnyű...*Morog, és csak szemléli a tájat.*
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 4:02 pm

*Kezében teli tankönyvvel lép ki az udvarra Susan.Mellette dacosan egy macska lépked.A lány leül az egyik padra és a macskája mellé ugrik.Egészen jól összebarátkoztak.Pedig nem rég találkoztak először.Susan körbetekint észre veszi Mátét.A sárga pulcsiba és kék farmernadrágba öltözött leány.Hamar megteszi a fiú felé az első lépést egy barna cipőben.A macska követi minden lépését.Majd a lány megszólal.*-Szia Susan Wulner vagyok.És te?*Kérdezi majd alaposan szemügyre veszi a fiút.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 4:14 pm

*A fiú meg sem fordul, csak kémleli a tájat.* -Én vagyok a Kalapos. Az Őrült Kalapos.* Hátrafordul, és karikás, beesett szemeivel ránéz.* -Ugye mostantól te is gyűlölni fogsz? *Néz rá pislogás nélkül, majd visszafordul.* -Így lenne a legjobb, és a legszerencsésebb. Nem gondolod? lehet hogy nem ismersz, de hamarosan ismerni fogsz. Az Őrült Kalapos sosem szerencsés jel. Csak azok beszélnek velem, akik nem féltik a lelkiismeretüket...vagy saját magukat. *Nagyot sóhajt.* -Kitaszított vagyok. Elűzött...Egy vad...száműzött...*Kuncogni kezd.* -Így volt megírva.
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 4:21 pm

-Nem hiszem, hogy amiatt, hogy ilyennek irtak meg, nem beszélhetek veled.De mi az igazi neved?Nem hiszem, hogy úgy hivnak, ahogyan bemutatkoztál.*Mondja.Majd hátralökje a szemébe eső hajszálakat.Kezébe veszi a cicáját és simogatni kezdi.A macska dorombolással jelzi, hogy ez tetszik neki.Majd a szél egy kicsit felfrissíti a levegőt.És Susan megszólal:-De ha mégis nem akarsz beszélni.Visszamehetek tanulni hisz van mit.*Ennél a mondatnál kicsit szégyelli magát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 4:28 pm

*Máté csak felsóhajt* -Miért lenne nevem, ha már azt mindenki elfelejtette, és teljesen felesleges? *Kuncogni kezd.* -Máté vagyok...Czilley Máté. De már annak is vége. Én az Őrült Kalapos vagyok most már. Büszke vagyok erre a névre. Mindenkiben gyanú, és kétely fogalmazódik meg. *Kuncog ismét.* -És téged hogy hívnak? És ki a macskád? Érdekes egy állat. Nekem is van egy barátom, de éppen...valószínűleg láthatatlan üzemmódban van. Érdekes...furcsa dolgokat művel néha. Úgy ahogy az anyám...róla ne is beszéljünk.
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 4:37 pm

-Susan Wulnernek.*Mondja.*~Mintha ezt nem mondtam volna el.~*Teszi hozzá gondolatban.*-A macskámat még nem neveztem el.Nem tudom mi legyen a neve.Ő is művel furcsa dolgokat.Például beszél vagy ír.*Mondja a fiúnak.Majd a zsebéből elővesz egy tábla csokit.*-Kérsz?*Kérdezi a fiútól.Azután a zsebéből valami ételt ledobja a földre.És nézi amint a macska kiugrik a kezéből.És majszolni kezdi az ennivalót.Majd visszafordul a fiú felé és vár a válaszára.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 4:42 pm

-Író macska! Beszélő! Kész lángész! Ebből író lesz. Vagy politikus! Ebben a mocskos világban kell valaki, aki épeszű. Lehet hogy ő lesz egyszer az iskola igazgatója! *Suttogni kezd.* -Ide is el kell egy vezetés. Mondjuk a Vörös Királynő! Érdekes lenne. legyőzi a fehéret, és a szívet. Én lennék a királyi...szabó! *Nevetgél.* Az anyám... a szív! Egyszer legyőzte a Vöröset. Börtönbe záratta. De! A Vörös kitört onnan. Az az idióta öngyilkos király, odaadta neki a kulcsot. A Szívnek sikerült megszöknie, így a Vörös királynő került a hatalomra. *Vigyorog. Tiszta Alice csodaországról beszél a fiú.* -Éééés...Nem kérek csokit köszönöm.
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 4:49 pm

-Köszi az elismerést.*Mondja a macska mikor végzett az evéssel.Felugrott Susan kezébe.Aki ezt mondta.*-Ha nem kell csoki nyugodtan kérhetsz mást is.Valószínű van nálam.Vagyis a táskámban.*Ennél a mondatnál elmosolyodott.Majd folytatta.*-Hát nem igazán tudom ezt az igazgatóst történetet felfogni.Mert novemberben jöttem.*Furcsálta a fiú viselkedését de ezt nem mutatta ki.Hanem csak a szemébe nézett.Majd ezt mondta.*-Nekem mennem kell.Szia!*Összeszedte a cuccait és már ment is.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 4:56 pm

*Máté biccent, majd hevesen körbenéz.* -Mindjárt óra van. Bocs hogy így elviharzom, deee...nem szabad késni. Viszlát! *Sietősre veszi a lépteit, majd futni kezd, a távolban eltűnve*

/Köszi a játékot/
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Jan. 15, 2011 3:53 pm

- Van szerelem, bolondos mosolyod úgy ég szívemen, még a világot is átölelem... *Énekli egy gitárral a kezében miközben az Udvaron sétálgat. Mostanában nagyon elkapta a gitározás hangulata. Mondjuk néha a szobájában is szokott gitározgatni. Van egy dal is amit ő írt. Bár az nem ér fel a híresebb énekesekéhez. Ruhája, fekete-lila skótkockás [Only admins are allowed to see this link], fekete cicanadrág, lila [Only admins are allowed to see this link], fekete cipő lila halálfejekkel díszitve, fekete kabát, félholdas nyaklánca nyakában, oldalán tőrei és pálcája. Jól el van az énekelgetéssel. Ezzel tudja leginkább lefoglalni a gondolatait.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Jan. 15, 2011 3:54 pm

*Egy fekete csuklyás alak szeli át az udvart nyomában egy barna színű fosszával. Haja, mint mindig most is hullámosan omlik a hátára, egyébként egy fekete harisnya, combfix valamint egy miniszoknya van a lányon. Dögösnek is mondható, ha úgy tetszik a lényeg, hogy most az udvaron sétálgat. Mindenesetre fogja magát és beáll egy fa alá, úgy néz ki a csuklya rejtekéből. Várja azt a bizonyos hat órát...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Jan. 15, 2011 3:56 pm

*Ráérősen sétál ki az udvarra. Pontosabban... ő ráér. Újdonsült daimónja már nem ennyire. A dingó megbolondulva rohangál a tíz méteren belül, lelkesen, mintha most járna először az udvaron. Pedig nem, de minden alkalommal ezt csinálja. Imád a szabadban lenni. Lawrence most szándékosan ignorálja másik felét, és elgondolkozva forgatja a kezében a dínófogat, amit még nyáron kapott. Valahol a szobában hánykolódott, és ma véletlen akadt a kezei közé. Maga sem tudja, miért hozta le, és miért éppen erre mászkál. Nem szokott faliújságot olvasni, az Ariana stílusa, hogy mindennel képben van. Szóval békésen sétál, miközben egy dingó rohangászik a közelében vidáman, néha meg-megállva, és beleszagolva a levegőbe. Aztán kiszúrja Susant, mire lelkesen szalad oda hozzá, és rohanja körbe. Lawrence egy halvány félmosollyal int a lánynak, és arrafelé veszi a lépteit.* - Te hogy nem fagysz meg, jányom? *Szól oda néhány méterről.*

A hozzászólást Lawrence Ravenwood összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 15, 2011 3:57 pm-kor.
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
4 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: