Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Fogadó - Page 10 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Fogadó - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Fogadó - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Fogadó - Page 10 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Fogadó - Page 10 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Fogadó - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Fogadó - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Fogadó - Page 10 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Fogadó - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Fogadó - Page 10 I_vote_lcapFogadó - Page 10 I_voting_barFogadó - Page 10 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Fogadó - Page 10 I_vote_lcapFogadó - Page 10 I_voting_barFogadó - Page 10 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Fogadó

Go down 
+45
Aeryn Baker
Hamon Joulice-Melange
Anelie Mei Xi
Claire Fairchild
Nicolas Demerest
Kyle Peters
Szentesi Amélia
Blagoy Ivo Lazar
Marco Mimieaux
Mikhael Knyaz
Yvonne Chaconne
Axel J. Hitchcock
Joshua Phoenix
Bonnie Tornow
Cat R. Morgan
Liziuzayani Nkhotakota
Oyasumi Setsuna
Caleb Dawson
Angel O'Ross
Demian Emil Deyan
Emily Kyra Beawer
Beatrice el Esposito
Casimiro Odalis
Riel Eruthalion
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Miley Hortingberg
Senilla Rachel Roseberg
Krasimir Waylan
Erik Ryscher
Marta Albena Todorka
Alexandra Sirov
Shelly Dawson
Duncan Cornell
Zeph Owen
Patrisha Blake
Pandora Chaconne
Miranda Moon
Morgane Devan
Jessa McFarland
Moyra McFarland
Sheena McFarland
Variam Altolos
Heikigou Kouriryuu
Clémence Aurora Moonbeam
Toma Grigor Anton
49 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Next
SzerzőÜzenet
Toma Grigor Anton
Diák
Toma Grigor Anton

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 108
Kaszt : Fogadó - Page 10 Druida

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeVas. Nov. 08, 2009 2:28 pm

First topic message reminder :

*Toma és Amidala érkeznek meg Nellondba, ezer éve nem jártak erre, és ideje volt már, hogy kimozduljon egy kicsit a négy fal közül. Bár nincs miért csodálkozni, a tündesrác nagyon le van törve. Sőt, ez még talán enyhe kifejezés is. Mindenesetre most jön kiszellőztetni a fejét. Jó ideig sétálgat a negyedek között, gondosan elkerülve a sötét, sikátorokkal teli utcákat. Szokásos tünderuháját öltötte ma is magára, de ez most nem kékben, hanem zöldben és barnában pompázik. Haját kiengedve hagyta, soha nem kötötte össze, így most sem teszi meg. A hosszú, kék tincsekkel csak némán játszadozik a hűvös szellő, de ez egyáltalán nem zavarja* ~Ideje lenne, ha túllépnél rajta és foglalkoznál egy kicsit magaddal is. Nem hiába rángatlak mindenhová, vissza kellene végre térned a valós életbe~ *hallja gondolatban a nőstény tigris szavait, de nem mond rá semmit, nem tud rá mit mondani, így csak némán ballag tovább* - Üljünk be valahová *veti fel az ötletet a daimón, Toma pedig csak bólint és a Fogadó felé veszi az irányt, hiszen ez van a legközelebb hozzájuk, jelen pillanatban. Amikor belép az ajtón körülnéz, de tekintete azon nyomban a tündelányon állapodik meg* ~Ajjaj, mégsem volt túl jó ötlet~ *sóhajt Amidala, de most már nem mehetnek ki, biztosan észrevették már páran* - Szép délutánt! *köszön, majd elindul a lány felé* - Üdvözlöm kisasszony! *hajol meg cseppet a lány előtt* - Hogy telnek a napjai? *na igen, a magázódás, ez most már örökre megmarad, ez is azt a távolságot szimbolizálja, ami kettejük között van. Nem ül le, meg sem kérdezi, hogy leülhet-e, lehet, hogy a tündelány nem is akar társalogni vele* - Üdvözletem Clémence, Savonn! *hajol meg a daimón is, aztán leül társa mellé és onnan figyelget mindenfelé*

Ha belépsz a masszív fa ajtón, jobbra egy nagyobb teret pillantasz meg, 20 kör alakú asztallal.. A bejárattól balra mágikus biliárd asztal, hogy ha kedved tartja játszhass. És egy mágikus flippert is találsz, ami szintén arra vár, hogy játssz vele.
A bejárattal szemben a pult, ahol a fogadós tananyázik. Mögötte üvegszekrény, benne italokat látsz. A pult előtt sorban 10 bárszék, mindegyik előtt egy kis tál, benne sós ropogtatnivalóval.
A pult baloldalán egy ajtót pillantasz meg, a mögött van az iroda, ott találod a főnököt, Björköt.
A pult jobb oldalán, az asztalok mögött egy lépcső húzódik. Odafent szépen megvetett szobákat találsz, hívogatóan egy fárasztó utazás után.
A terem fa burkolású, a barna szín dominál, de az asztalok teteje vörös márványból készült, a székeken bíbor bőrhuzat. A falakon képek lógnak, és fényképek egy-egy nagy játszmáról, ünnepségről. Minden asztalon találsz egy itallapot.
Az ajtó mögött húzódik a házirend, és a tábla az árakról.

Áru:
Alkohol mentes italok:
Jaffa sör, Mézbor, Vajsör: 55 bronz
Alkoholmentes koktélok:
Tengerszemkoktél, Mámoros éjjel, Északi szél : 70 bronz
Bólék:
Keleti egzotikum, Részeg hajnal: 77 bronz
Alkoholos italok alkoholmentes fajtái, koktéltól, (bólétól) függően más ár. 80 bronztól - 3 ezüstig
Alkoholos italok: (csak felnőtteknek):
vérnarancs pálinka, Lángnyelv whisky, Szíverősítő , Paraszt - torok, Igazgyöngy pezsgő + az előbb felsorolt koktélok valamilyen alkoholos kiegészítővel : 86 bronz

Rostos üdítők :
barack, narancs, répa, sütőtök 43 bronz
Teák:
Citromos, barackos, piócás, felhő ízű, napfény ízű: 50 bronz
Rendelhető csemegék:
Medveszem keksz, szivárvány ízű cukorka, búzadara –szelet, édeslekváros-sós bóhócos chips: 62 bronz
Kérhető reggeli :
rántotta + 3féle feltét (kolbász, sonka, lecsó)
Kenyér + vaj, felvágott, vagy méz, vagy lekvár: 1 ezüst
Mindegyikhez jár tea vagy rostos üdítő
Vacsora:
egy tál leves + valamilyen üdítő , vagy kenyér feltéttel. 1 ezüst
[/color]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Elisabeth Ellen Torchwood
Nellondi polgár

Főkarakter : Sophie Ellen Lee
Hozzászólások száma : 471
Kaszt : Fogadó - Page 10 Boszorkany
Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeKedd Júl. 23, 2013 11:56 am

*Annyira elgondolkodtam hogy először észre se veszem a kopogást. Majd Steven hangja társzul a kopogáshoz. Gyorsan felkelek és egy szatén köntöst hátamra kapva az ajtóhoz lépek. Kinyitom az ajtót és először egy nagy vörös virág kerül a látóterembe. Majd a növény mögül előkerül szerelmem is. *-Szia. Gyere be. *Mondom mosolyogva és arrébb állok az ajtóból. *-Mond csak kertészkedésbe fogtál? *-Kérdezem vigyorogva. *- Neharagudj hogy nem vagyok épp szalonképes. *Mondom mosolyogva.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Főkarakter : Haku Hiroshi
Hozzászólások száma : 658
Kaszt : Fogadó - Page 10 Nekromanta
Üzenőláda : Fogadó - Page 10 6vx6

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeKedd Júl. 23, 2013 11:44 am

*Végigmegy a folyosó egy részét, végül megáll a szobaajtó előtt. Nagy levegőt vesz, majd bekopog. Egész könnyen megy neki, ahhoz képest egy egy közepes cserépben ülő nagyobb növényt tartogat a karjai közt, ami hamarosan gazdát cserél.*
-Elisa, nyisd ki az ajtót! *kopog hangosabban, amikor már pár perce ott áll és nem hall választ, de még apróbb mozgásokat sem a közelben. Lehet hogy az utóbbit most meghallja kedvese. Mosolyogva tekint a "kis" vadócra.* ~Remélem örülni fog neki! Szerintem nagyon szép és illene Hozzá. Igazi ragadozó, ártatlan külsővel.~
Nellondi polgár

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeKedd Júl. 23, 2013 11:33 am

*Még mindíg az ágyban feksem az elsötített ablakot bámulom. Elég fura álmaim voltak az éjjel és nem bírtam rendesen aludni. *~Miért van az hogy ha furcsaságokat álmodok mindíg történik valami? És nem mindíg a jó értelemben.~*gondolkodom ahogy összehúzom magam. Inkább a Steven-el eltöltött időre gondolok hogy tereljem a figyelmemet. Még mindíg magam előtt látom ahogy az ablak előtt áll. ''Azt szeretném, ha te velem lehetnél halálom napjáig.'' Valahogy ez az egy mondata nagyon megragadt elmémben. És jól esett ezt hallani. Lassan felülök az ágyban és a telefonomat kezembe véve az órára pillantok. *~Jól el lustálkodtam az időt.~*gondoltam és észre vettem hogy több nemfogadott hívásom van. Megnéztem a számokat és vállat vonva visszaraktam a telefonomat az éjjeli szekrényre. *
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeKedd Júl. 23, 2013 11:15 am

*Másnap, pontosabban ma jókedvűen ébred fel. Nyújtózik egyet, majd kikászálódik az ágyból. Nem sokkal ezután csipkedi magát, hogy minél előbb elkészüljön. Szeretné minél hamarabb kedvesét egy igazi meglepetéssel. Még órákkal ezelőtt korán felkelt, hogy elrohanjon egy közeli boltba és beszerezzen egy igazi ritkaságét. Egy gyönyörű húsevő virágot, ami egy ártalmatlan, vörös liliomnak néz ki. A becsapós külső egy olyan növényt rejt, ami hát... elég vad és harapós, de nem bánt boszorkányokat vagy varázslókat. Inkább csak azokra veszélyes, akik nem értenek egy ilyenhez. Sok olyan esetről hallott már, hogy valakinek belemart a kezébe a saját Húsevője, mert nem figyelt, vagy nem tudta, hogyan kell gondozni....
Magára vesz egy kék farmert, egy sárga rövid ujjút, meg a barna edzőcipőjét, és már el is indul szerelme szobájához, kezében a termetes csodával.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeKedd Júl. 23, 2013 12:19 am

*Boldog vagyok mikor megcsókol. Karjaimat nyakaköré fonom hogy elmélyítsem csókunkat. Mikor megszakítjuk csókunkat, mondja hogy ideje aludni térni. Kicsit csalódott vagyok hogy menni készül. *-Rendben jóéjszakát. *mondom neki ahogy az ajtófelé kísérem. Miután becsuktam az ajtót az ágyamhoz mentem és ledöltem. Boldog mosollyal az arcomon aludtam el.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 11:58 pm

*Minden szavára figyel. Az első mondatot nagyon aranyosnak találja, a második már komolyabb és hiába nehéz, egyet kell értsen velem, mert így igaz.*
-Valóban. *sóhajt. Tetszik neki, hogy Elisa mindvégig őt fürkészi, egy percre sem emeli le róla barna szemeit. Így pont olyan, akár egy őz suta bőrébe bújt nagymacska. Szép, mégis kiszámíthatatlan, rafinált, merész. Mikor arra kéri, csókolja meg és még lábujjhegyre is áll értem, széles vigyorra húzza száját, majd kissé behajlítja térdeit, hogy ne legyen olyan magas, és kedvesen megcsókolja őt.*
-Most már megyek. * ajkaik elválása után mondja ezt. * -Aludni térek, szerintem te is tedd azt, de ha nem jönne álom a szemedre, csak hívj fel, vagy ugorj át! Az én szobám innen jobbra van, nem messze a tiédtől. *vigyorodik el, majd még egy puszit nyom a homlokára és megissza a maradék kis bort. * -A bort meg köszönöm finom volt, az itt töltött időt meg nagyon élveztem. *mosolyog rá, majd jó éjszakát kíván és még egy forró csókot lehet ajkaira. Nem sokkal ezután kilép az ajtón és a saját szobájába vonul, hogy aztán kialudja magát.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 11:48 pm

-Én onnan tudtam hogy szerelmes vagyok hogy a dolgok végre értelmet nyertek. *mondom és felnézek rá. ''Hogy szeretném
elérni? Mondjuk úgy, hogy már elértem...'' Sejtem mire célzott. De nem mondok semmit. *- Tudod mit szeretnék? *Kérdezem és a szemét figyelem. Látom rajta hogy komolyan gondolja amit mondott. *- Veled maradni, örökre de sajnos az élet képlékeny dolog. Hamar tovatűnik mielőtt észbe kapnánk. *mondom halkan de egy percre sem veszem le róla a tekintetem. Kisé lábujjhegyre állok.*- Csókolj meg kérlek.* suttogom végül és várom hogy mit tesz.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 11:35 pm

*Az utcák üresek. Sehol egy járókelő, errefelé, úgy látszik az emberek manapság inkább keresik a város nyüzsgőbb pontjait, mint az ilyen részeket. Elisa ölelése rázza fel a mély elmélkedésből. Egyik kezét az Ő kezeire teszi, míg a másikban továbbra is ott fogja az italt, amelyből most újabb kortyokat fogyaszt el.*
-Azt szeretném, ha te velem lehetnél halálom napjáig. * tanakodik el. * -Hogy szeretném elérni? Mondjuk úgy, hogy már elértem, de hogy hogyan, az még titok. * vigyorodik el sejtelmesen, a tájat fürkészve, miközben tovább jön a kérdés áradat. Örül, hogy így érdeklődik. * -Azt hiszem onnan, hogy a gyomrom mindjárt szétrobban a benne repdeső denevérhordától. * nevet fel halkan, majd hátra pillant Rá, újból, de már nem veszi le róla a szemét. * -Az utolsó kérdésre meg meg is mondtad a választ. Van még kérdésed? Ha igen, tedd fel bátran! Bármire szívesen válaszolok.
Nellondi polgár

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 11:17 pm

*Rá mosolygok mikor azt mondja hogy jobb szereti a sötétséget. Odasétál az ablakhoz és az üres utcát figyeli. *-Igen. Igazad van. A sok ember ellenére is nyugodt volt az este. *mondom majd megdöbbenek mikor hátra pillant és az örökéletről beszél. ''Nincs mindenre mód
ugyan, de erre még lenne is, ami normális...'' vízhangzik fejemben a mondat. *~Biztos a vámpírokról beszél.~*gondolkodom és elmosolyodom. Halkan leteszem a poharat, hátamögé sétáltam, és átöleltem. *- Mit szeretnél? Hogy szeretnéd elérni az örök életet?* kérdezem halkan.*- Mond csak honnan tudod hogy szerelmes vagy? És azért akarsz örökké élni mert szerelmes vagy?*Teszem föl a kérdést de nem engedem el.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 10:58 pm

*Átveszi a poharat és belekortyol a borba. Nagyon finom, selymes ízű.*
-Én is. A nappalok mostanában túl fényesek, elárulom hogy a sötétet jobban bírom. * mosolyog lánya, aztán témát vált.* -Igazáán szép ez a pillanat, kár, hogy nem tart örökké, és nem örök az élet sem! * az ablakhoz sétál, miközben félig leengedi a poharat kezében. Kinéz, de csak a sötétség fogadja. * -Ha a hajnal örökké tartana, többet nem látnánk napfényt, cserébe mindennap olyan szépségében tündökölne Nellond, mint a vidámparknál is. Annak ellenére, hogy sokan voltak kint, nagyon nyugodt volt és békés. Ha az élet tartana örökké, nem kéne attól rettegnem, hogy esetleg elveszítelek téged. * egy pillatra hátra fordítja fejét, pillantása komolyabb, mint eddig bármikor. * -Nincs mindenre mód ugyan, de erre még lenne is, ami normális... *néz vissza, töprengve.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 10:46 pm

-Én jobb szeretem a sötétsépet mondom és visszasétálok a poharakhoz. Felveszem őket majd át myújtom a poharát. *- Valahogy megnyugtat a sötétség tesem hozzá, majd felnézek rá. A gyér fényben olyan a szeme mintha ragyogna. A pillantásával mindent el tud velem feledtettni. *~Bár csak örökre vele maradhatnék. De vajon mennyi idö az az örökké?~*Kérdezem és hiába mosolygok rá. A szívembe és lelkemben fájdalom mar.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 10:36 pm

//Olvad.//
*Hamar rájuk hull az éj, vagyis inkább a hajnal leple. Sötét van, egy átlag ember az orráig sem látna, de ő kivételesen jól lát, így neki nem kell aggódnia, hogy esetleg bárminek nekimegy. Most van elemében, pedig még telihold sincs, ami plusz erőt adna. Ah, a Hold! Mindenkire hatással van, csodálatos ereje van, pedig máig rejtély fedi, miből fakad az az erő, amivel például felerősíti mások ösztöneit.*
-Nem kell, köszi! Látok így is és így jobb, de ha te szeretnéd, felkapcsolhatod a lámpát. *mosolyodik el.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 9:40 pm

*Figyelem ahogy felkel és kinyújtóztatja a lábát. Én is felkelek és az asztalhoz lépek hogy mindkettőnknek töltsek még egy pohár bort. Kinézek az ablakon és akkor veszem észre hogy teljesen besötétedett. Annyira hozzávagyok szokva a sötétségre hogy fel se tűnt. Csak az ablakon beszűrődő utca lámpa fénye világította be a szobámat. *~Milyen jó lenne ha lenne néhány gyertya Romantikus lenne. Romantikus? Tényleg elszédített ez a férfi. ~*gondolkodom mosolyogva majd megcsóválom a fejem, hogy kiűzzem a furcsa gondolatot elmémből. Az ágy melletti éjeli szekrényhez lépek amin egy éjeli lámpa van.* -Zavar a sötét, kapcsoljak villanyt? *kérdezem és várom a válaszát mert nekem mindegy hogy a sötétben ülünk vagy sem.*
//fagy//
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 9:19 pm

-Csak egy picit, bár a nyújtózás sosem árt! * egyenesedik fel. * -Igen, és köszönöm. *mosolyogja. Ő is érzi, hogy a levegő most más a szobában. Vibrál. Izzik. Szinte már szikrázik és ez bejön Stevennek. Ez az első, hogy ilyet érez egy nő közelében. Az útja során sosem ismerkedett. Sosem próbált meg barátokat szerezni, még egy macskával sem állt le játszani, pedig látott már egy-két kóbor jószágot. Olyan kóbor volt ő is régen, de már nem az.* ~Végre itt van az az személy, akiben megbízhatok és ha egyszer módom lesz rá, talán még... Talán még el is veszem feleségül.~
Nellondi polgár

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 9:01 pm

-Köszönöm. *mosolygok rá. *- Nem zsibbadsz még? Hisz már egy ideje itt guggolsz mellettem. * mosolygok rá. Kicsit mókás a helyzet mert a székem mellett guggol már egy ideje. *- Kérsz még egy kis bort? *kérdezem csak hogy a csöndet megtörjem. Nem az a tipikus kínos csend van köztünk. Ez valami más. Szikrázik köztünk a feszültség amit soha nem éreztem még. *~ Vajon mi ez az érzés? Kellemes még is borzongató ez az érzés.~*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 8:50 pm

-Igen, el, ha már lesz elég erőm hozzá. *mosolyodik el a heves, mégis édes és lágy csók után.  A denevérek vad keringőt járnak gyomrában, a meleg bizsergés pedig csak erősödik. Ez a hatás azután is megmarad benne, hogy abbahagyják. Olyan titkot őriz, amit egyelőre még nem szeretne rázúdítani. Igaz, nem olyan hú de nagy dolog, de lehet, Elisat valamennyire mégis meglepné. Nem tudja, mire is számítson, ha egyszer megszólal és elmondja, ami pluszban nyomja a lelkét. A szülei halála egyébként már nem nyomasztja annyira, mert ezt meg tudta osztani valakivel, aki fontos számára.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 8:16 pm

//olvad//
-Örülök. *válaszolom mosolyogva és az arcát cirógatom. *~ Valami zavarja. Ez biztos. De ha készenáll rá elmondja. ~*gondokodom és a szemébe nézek. Örvényként ránt magába a tekintete és nem ereszt. Lassan nagyon lassan közelebbhajolok hogy lágyan megcsókoljam. Szívem majd ki ugrik a helyéről. És légzésem önkéntelenül is felgyorsult, az érintésétől. * - Remélem egy nap elmondod mi az amitől feszült vagy. És én megvárom még kész leszel rá.*mondom miután megszakítottam a csókot. És mosolyogva figyelem őt.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 7:57 pm

*Meleg bizsergés járja át teste minden porcikáját. A gyomrában most is lepkék, vagyis inkább apró denevérek röpködnek. Menten el is szállna, ha kedvese kérdése nem rángatná vissza a valóvilágba. Nem is kéne elrepülnie, hisz akkor csak nehezen tudna visszatérni a valóságba.*
-Nincs semmi bajom, mert itt vagy velem te. *válaszolja higgadtan, hogy megnyugtassa Őt.*
~Hogy én mennyire szeretem őt!~

//Fagy//

A hozzászólást Steven Blackfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 22, 2013 8:27 pm-kor.
Nellondi polgár

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 7:26 pm

*Nevetve ölelem át nyakát és bújok hozzá. Érzem hogy olyan személyre találtam akiben megbízhatok és akit szeretek. Ahogy átölelem egyik kezemmel lágyan túrok a hajába, és másikkal simogatom a hátát. Furcsa ez a helyzet még is élvezem. Minden egyes érintésénél mintha áram cikázna végig rajtam. De érzem hogy valamiért feszült. *- Mi a baj szerelmem? *kérdezem hallkan de nem engedem el.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 7:16 pm

*A csók meglepetésként éri, ahogy az utána következő vigyor is. Úgy vigyorog rá Elisa, mint egy vérbeli ragadozó. Bizony, ez egy édes kislány arca, hanem egy igazi, belevaló nőé, aki lassan kiereszti karmait és körülöleli vele Stevent, hogy aztán magához szorítsa és többé ne engedje el.*
-Miért érzem úgy, hogy igazad van? *teszi fel a kérdést, viszonozva a vigyort. Bizony, az ő sem az az ártatlan, jópofizós, hanem egy valódi férfi valódi vigyora, ami minden eddig benne rejlő érzését visszatükrözi szerelme felé. Minden megtalálható benne, de legfőképp a boldogság. *
Nellondi polgár

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 7:06 pm

*Hátra vetem fejem kacagás közben, mert mulatatt a válasza. Igaza van hisz mindkettőnkben egy ragadozó rejlik. Soha senki nem keltette fel az érdeklődésemet. De ő rögtön az első pillanatban. Mindketten vadászok vagyunk. És mindketten egymást szemeltünk ki prédának. *Most én hajolok közelebb és szenvedélyesen megcsókolom. *~Lehet hogy ragadozó, de én se hagyom magam. ~*mosolygok bele a csókba. Majd mikor elválnak ajkaink homlokának döntöttem homlokom. *- Lehet igazad van de a vadászat csak most kezdődik.*vigyorgok rá.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 6:53 pm

*Tetszik neki hogy heccelni próbálják. Sosem voltak még ilyen jó pillanatai. Mindig menekülni kényszerült, vagy legalább is ő így gondolja mindmáig. Úgy érezte,, sosem maradhat tovább pár hetet a városban, így gyakran, talán 2-3 hetente állt tovább. Később országokba is kiutazott, annak köszönheti, hogy itt van Bulgáriában és annak is ebben a városában. Bizony, a hír ott varázslók, boszorkányok élnek, hívogató volt a számára. Végre egy olyan helyet találhatott, ahonnan nem lóg ki a sorból. Tökéletesen beleillik a képbe, főleg azután, hogy egy gonosz, de csodás nőre talált rá.*
-Már nem tudom. Szerintem mindketten azok vagyunk! *neveti el magát, azokba a gyönyörű, barna szemekbe vetve magát.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 6:36 pm

*Mosolyogva hallgatom amit mond. *-Akkor kölcsönösen megmentettük egymást. *mondom és hagyom hogy megcsókoljon. Valamivel vadabb a csókja mint eddig, de még is jólesik. Ugyanolyan hevesen viszonzom csókját majd zihálva nézek a jég kék szemébe, ami álandóan rabul ejt. Teljesen elveszek a tekintetében. *- Melyikünk is a ragadozó? * kérdezem egy egy vadmaska vigyorral. Nem birtam megállni hogy ne hecceljem. *~Senki nem volt még rám ilyen hatással.~*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 6:25 pm

-Hmm, ezt eddig még senki sem mondta. * kacag fel, majd örömmel hallgatja a kis suttogást. Megnyugtatja. * -Én is téged, és én is így érzem. Ha te nem lennél, elvesznék. *mondja, majd lágyan előrébb hajol, hogy aztán megcsókolja őt. Ez a csókja most kicsivel keményebb, ugyanakkor gyengéd és lágy egyszerre. Hosszú perceg csókolja, végül elhúzza fejét és szerelme barna szemeibe fúrja az ő sima, jég kék szemeit.*
~Bizony, ideális társra találtam!~
Nellondi polgár

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 6:07 pm

*Egyet értően bólintok, mert tényleg nem átlagos a múltunk. Hirtelen felkel és átölel. Szélesen elvigyorodom mikor azt mondja hogy az ő ragadozó macskája vagyok. *- Ragadozó ösztönből te sem szenvedsz hiányt. *mondom vigyorogva és viszonzom az ölelését majd én is adok neki egy apró puszit. *Szeretlek. Nélküled még mindíg a sötétségben bolyonganék. *suttogom fülébe. Behunyt szemmel élvezem biztonságot nyújtó ölelését. *~Nagyon szeretem és meghalnék érte. ~*gondolkodom mosolyogva.*
Ajánlott tartalom

Fogadó - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 10 Icon_minitime

Fogadó
Vissza az elejére 
10 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Kereskedőnegyed-
Ugrás: