Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 58 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 58 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Déli Torony - Zachary D. Reed terasza | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Flame Torchwood
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 229 Kaszt :
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Szomb. Jún. 15, 2013 8:36 pm | |
| *Ahogy a férfi elveszik a tekintetében, egy cseppet még élvezi is a dolgot, de nem. Nincs mögött semmi komolyabb, nagyon perzselő, vágyakkal teli, vagy egyéb érzelem, ő nem szerető, nem francoska, nincsen semmilyen hátsó szándéka sem. Ez pusztán demonstráció. Persze egy cseppet mégiscsak élvezi a helyzetet, majd elkapja a tekintetét. A szavakra, hogy túl komolyan veszi a dolgokat, felsandít a férfira.* -Tudod, ezt nevelték belém. Nem adhatok mást, csak mi lényem lényege. *sóhajt, majd csak gubbaszt az ágyon, úgy hallgatva a férfi további szavait, amikre nem tud mit mondani. Valaki, aki irányítja? De ki tudna irányítani egy ifritet, ráadásul úgy, hogy a lánynak fogalma sincs arról, hogy igazából ifrit? Csak annyit tud, hogy van benne valami, ami tűz, ami elementál, talán.. De a családja, a szülei, az, hogy ő dzsinn is valahol.. senki sem mondja meg. Ráadásul az ifritek cseppet sem könnyen kezelhető valamik, az anyját sem tudta más megszelidíteni, csak egy elementál. Már, ha sikerült megszelidítenie. Mert Flame valahogy bekerült Fellahba, és valahogy magára maradt, ki tudja, hogyan és miért. Éppen ezért csak hallgatja a férfi szavait. Nem, nagyon nem megy neki ez a teljes mértékű önelfogadásos dolog.* -Nehéz Zach.. nagyon nehéz.. *beletúr a hajába, majd csak bámul maga elé.* -A heves érzelmek alatt nem nagyon van az embernek kontrollja, és én nem csak egyszerű tűzmágus vagyok, aki lángot csihol. Én meg tudom idézni a Lángoló Tűzoszlopot, amit a zsidók követtek a sivatagban, saját magamból. Ami felperzsel mindent, és mindenkit. Aki nem immunis a tűzre, esélye sincs.. | |
| | | Zachary D. Reed Tanár
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 132 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Szomb. Jún. 15, 2013 8:12 pm | |
| *Mikor folytatja a perzselő tekintetet Zachary-n valójában az látszik, mintha teljesen elveszne a tekintetében, de főként fürkészi érdeklődve, azon gondolkozva, hogy a lánynak vajon vannak e igazi okai arra, hogy így tekint rá, vagy csak... Csak demonstrálja azt a bizonyos tüzességet. Aztán megszakad a "szemezés" és a lány el is fordul, de úgy tűnik inkább beszél a képességéről, mint a tényleges problémáiról. Csak másodsorban tér rá.* - Talán túlságosan... komolyan veszel mindent. Minden fejlődést, minden ismerkedést, minden új információt erről az iskoláról egy elvégzendő feladatként pipálod ki és a szeszélyességtől pedig félsz. Pedig lényedből fakad és a szerelem... még hogy szélsőséges érzéseket válthat ki az emberből, szükséges, társas lénye vagyunk. Lehet, hogy olyan társra van szükséged, aki biztos pont lehet, aki tudja kezelni ezt a szeszélyességet, bár úgy hiszem, hogy a képességed hozzád tartozik, és hogyha fejlődtél a használatában, nem fog tenni ellened azzal, hogy olyankor tör ki, amikor nem kéne. Én bízom benne, hogy már tudod uralni ennyire. *Egy bátorító, kedves mosoly, ahogy mellé ül az ágyra és a könyvet elteszi a fiókba közben könnyedén, ne legyen elöl. Tényleg úgy gondolja, ahogy mondja is, nem csak egyszerűen ferdít, hogy a lány jobban érezze magát.*
| |
| | | Flame Torchwood
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Szomb. Jún. 15, 2013 7:44 pm | |
| -Azt én is remélem. *mondja halvány félmosollyal. Az, hogy ő mennyire és hogyan van a fél-démonnal, az egy remek kérdés, amit még ő sem tud magában teljesen tisztázni. Inkább, ha elküldik, elmegy, ha hívják, jön. Engedelmes, gyakorlott, jólnevelt, udvarias, és hűséges valaki, aki teljesíti a parancsokat, és az egyéb dolgokat is. Meg lett nevelve az Akadémián, és éppen ezért van benne valami furcsa merevség is, amit még itt is nehezen vetkőzik le, a tegeződés se áll mindig a szájára. Zachary szavaira, hogy mrá nem a sivatagban van, csak felsóhajt.* ~Nekem is ez a bajom.~ *fut át az agyán a gondolat, hogy bizony, mennyire rossz, hogy nem ott vannak. Hiányzik a klíma, az emberek, a hely, a fegyelem, a szigor, a klíma. Aztán a szavakra, hogy feladná, csak nézi azokkal a bizonyos, perzselő tekintetekkel a férfit, minth akarna is tőle valamit, pedig nem. Nem? Nem. Végül elfordítja tekintetét, és egy cseppet megrántja a vállait.* -Persze. Minden nappal egyre jobban és jobban fejlődök, és egyre jobb és jobb leszek, és egyre jobban ismerem ki magamat, és határozom meg azokat a helyzeteket, amikből ki kell, hogy maradjak. Ezeket mind tudom. De az a baj a szerelemmel, és a hozzá tartozó érzelmekkel, hogy.. eléggé szeszélyessé tudnak tenni. És maga.. te is pontosan tudod.. *felsóhajt, és elfordítja a fejét, miközben ellöki magát a korláttól, és besiet a szobába, majd lerogy az ágyra, és kezeibe temeti az arcát.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Szomb. Jún. 15, 2013 7:26 pm | |
| *Hallgatja a szavakat Elijah-ról, kissé bólint, bár valahogy furcsának találja az esetet. Természetesen lehetséges, hogy valaki jobban ismerje a másikat, mint a másik őt, még is furcsa, hogy úgy fest Flame sokkalta jobban kötődik a fiúhoz és bántja ez a nagy eltávolodás, még ha sosem álltak egymáshoz olyan közel. Talán ez a fiú is egy lehetséges herceg lett volna, ami nem jött össze? Nem kéne kombinálnia nagyon, sőt a fiatalok olyan bonyolultak, hogy az agyalásba még belefájdulna a feje. A köhögésen gyorsan túl van és az aggodalomra kissé el is mosolyodik.* - Nagyon remélem, hogy nem ilyesféle halálnem fog elvinni, de köszönöm az érdeklődést. *A negatív hozzáállásra, hogy a sivatagban még is milyen történetek vannak a hercegekről kissé rosszallóan pillant a lányra.* - Olyan, mintha feladnád. Emlékeztetnélek, hogy már nem vagy a sivatagban, nem azok a szabályok élnek itt. És az, hogy veszélyes lennél, botorság. Te magad mondtad, hogy egyre jobban tudod kontrollálni, ráadásul ebben az iskolában ki nem jelent veszélyt? Még egyetlen férfit sem hallottam, aki azért lépne vissza és vesztené el az érdeklődését egy lány iránt, mert túlságosan... tüzes. *A tekintet egy pillanatra elvonja a figyelmét, de egy kis mosollyal legyint egyet.* - Butaság, csak különlegessé tesz, nem vagy egy átlagos lány, de még is kinek kell az átlag? *Költői kérdés természetesen, és ezzel nem az átlagos lányokat minősíti, főleg, mert nem is nagyon tekint senkit átlagosnak, hiszen mindenkiben lehet valami különleges, De a lényeg az, hogy szerinte semmi probléma nincs Flame-ben, ami miatt aggódnia kéne.*
| |
| | | Flame Torchwood
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Szomb. Jún. 15, 2013 7:12 pm | |
| *Flame-t az se zavarta volna, ha esetleg olyan célzatból vannak együtt, hiszen nem az ő élete, csak ugye ha személyesen szeretne beszélni a férfival, akkor jobb meggyőződni arról, hogy tényleg személyesen, négyszemközt vannak-e. Arra, hogy nincs semmi fontos dolga, csak biccent, és sétál tovább, majd megáll a korlátnál és Zachary felé fordul. Finoman megrázza a fejét, néhány szikra-szerűség még lepattan a szeméből, de csak mintha könnycseppek lennének, a levegőben el is tűnnek.* -Nem, Elijah soha nem keresett volna meg. Nem az a fajta, aki be akarna illeszkedni, hidd el.. én tudom. Jobban láttam, jobban ismerem, mint ő engem. Valahogy.. sohasem kerültünk túl közel egymáshoz, mert ő mindig is magának való volt. Fellah pusztulása óta pedig egyáltalán nem tudom, mi van vele, velünk. Túl.. távol kerültünk egymástól. *kissé elmeregn, egy cseppet a semmibe néz, és valahogy ismét furcsa, szomorú gondolatok suhannak át a lelkén, meg a szemein. Ő már Thaliával van, boldogok, megvannak. De talán lenéz majd megint a fiúhoz. Amikor Zachary félrenyel, egy cseppet megijed, azonnal odaugrik, és a férfi hátára teszi a kezét.* -Megmaradsz? *kérdezi, enyhén aggodalmas tekintettel, majd finoman elmosolyodik.* -Minden bizonnyal még sokan vannak, de nem nagyon vagyok jóban a vízzel. Szólj, ha ismersz rendes férfiakat, és szívesen bemutatnál nekik. *ismételten emgrázza a fejét.* -Nem, nem hiszem, hogy eljönne a herceg. Nálunk, a sivatagban ez nem így működik. Ahonnan én jövök, nem jön el érted a herceg, a mi meséinkben más dolgok szerepelnek. Ráadásul.. nem vagyok a legjobb partner sem. Túl tüzes, túl szeszélyes, túl veszélyes. Nem hinném, hogy sokan állnának sorban.. tudod, nehéz dolog a tűzzel játszani.. *dönti kissé oldalra a fejét, majd megvillantja a szemeit, olyan tüzesen, perzselően, csábítóan, aztán néhány pillanat múlva elmosolyodik, és megcsóválja a fejét.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Szomb. Jún. 15, 2013 6:59 pm | |
| - Semmi életbevágót nem csináltam, csak olvastam, igazán ne törődj ezzel. *Feleli könnyedén, megnyugtató hangon. Igen, a vörösnek nyoma sincsen, hiszen nem szerelmi indíttatásból költöztek össze, hanem azért, hogy vigyázzon a lányra, környezetére és önmagára is veszélyt jelenthetett. És mivel mára már nem él ez a veszély a lány nem is kérte egy ideje a segítségét, Zachary pedig úgy érezte, hogy nem kell utána mennie. Bár lehet, hogy tévedett?... Figyeli ahogy Flame végighalad a szobán, halk léptekkel követi őt és a korlátnál mellé áll.* - Sajnálattal hallom, hogy Elijah hálátlanságot mutat, de emiatt ne érezd megbántva magadat, bizonyára meg vannak az indokai, talán csak nem akar másra utalva lenni, ezért nem tetszik neki, hogy más mentette meg az életét. Az a fiú soha nem keresett meg, hogy problémái lennének a beilleszkedéssel, tehát keveset tudok róla. *Mondja, kissé azért nem értve, hogy mi lehet abban a gond, hogy Flame megmentette az életét. Nem ismeri, így nem vonhat le nagy következtetést, sőt, tévedhet is. Rashnny említésére szomorúan biccent, sajnálja, hogy nem lesz semmi, aztán ahogy meghallja, hogy egy másik Fiú a kiszemeltnek a párja, egy kicsit elkerekedik a szeme, félre is nyel, köhint is egyet, majd szégyenkezve fordul el a lány felől, hogy ennyire kiakasztotta az a tény, hogy melegekről - vagy egyéb nem hetero szexualitásúakról - van szó. * - Sajnálom, de még annyi hal úszik a vízben, csak hogy közhellyel éljek. És hogyha... a férfiakhoz vonzódik... *Elfúl a hangja a hitetlenkedéstől, nincs ehhez szokva, de megembereli magát.* - Akkor egyáltalán nem is könyvelheted el, hogy benned van a hiba, ha csak nem akarod azt mondani, hogy a te hibád, hogy nem fiúnak születtél. Eljön az a herceg, hogyha nyitva tartod a szemed. *A tűzre nem is reagál először semmit, elpillant a kilátás felé, majd egy halvány mosollyal fordul vissza a lányhoz.* - Ennek azért örülök.
| |
| | | Flame Torchwood
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Szomb. Jún. 15, 2013 6:40 pm | |
| *Csak jön, majd megáll, kopog, vár egy cseppet, és az ajtó nyílik is, így elengedi a kilincset, és egy cseppet még hátrább is lép. Végignéz Zacharyn, majd halkan sóhajt fel, fejet csóvál és beljebb lépdel.* -Remélem nem zavartam meg. Ha igen, szóljon nyugodtan, és távozom. *mondja, bár ennek ellenére erősen a belsőbb részek felé veszi az irányt. Finoman körbepillant, és amikor látja, hogy a lánynak nyoma sincs, tehát már kiköltözött, vissza se nagyon jött, és most sincs itt, akkor egy cseppet megnyugszik, és csak békésen indul meg a terasz felé. Ha szabad, kilépdel rá, és a korláton támaszkodik meg* -Nem kérek semmit. Csak.. erre vitt a léptem. *nézi egy kicsit a kinti világot, majd megfordul, és Zacharyra pillant.* -Zavaros minden, nem is tudom, merre kezdjem. Volt egy nem túl kellemes beszélgetésem Elijah-val, meg még néhány. Nem akar látni, mert megmentettem az életét, és.. *keserű félmosoly suhan át arcán, miközben csak megtámasztja magát.* -És azt hiszem Rashnnyval sem lesz semmi. Egyelőre herceg nélkül vagyok. Kellőképp magányosan. *egy kicsit eltöpreng, hogy is mondja.* -Ma tudtam meg, hogy egy másik sráccal van együtt. De mostanában egész jól megy a tüzezés! *mondja, halvány, nem túl meggyőző félmosollyal, kissé féloldalasan nézve fel a férfira.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Szomb. Jún. 15, 2013 6:29 pm | |
| *A szobájában egy könyvvel üldögél az ágyán, lezser farmerban és fekete pólóban, kócos fekete kefe hajjal és könnyű sóhajokkal. Valami regényt olvasgathat, az arcára kiül, hogy teljesen beleéli magát, valami gondolkozós, érdekes jelenet lehet. Ahogy megérzi a lány közeledtét, egy pillanattal a kopogás előtt, ledobja a könyvet az ágyra, átsétál a teraszról az ajtóhoz és egy könnyű hajba túrás után ajtót is nyit. Mezítláb van, gyűrött a ruhája, kicsit ábrándos a tekintete, de amikor meglátja Flame arcát valahogy olyan, mintha kijózanodna.* - Kerülj beljebb. Valami... valamivel szolgálhatok? *Kérdezi, ellépve az ajtótól, hogy a lány nyugodtan jöjjön be. Egyáltalán nincsen ahhoz szokva, hogy a konyhában sertepertéljen, de arrafelé int a lánynak, hogyha akar kávét vagy teát, valamivel megküzd. Becsukja az ajtót a lány mögött és a konyhapulthoz lép, leülni egy bárszékhez - tipikus legénylakás, praktikus, egyszerű, de még így se használja soha a konyha részt. Néhány pillanatig figyeli a lányt, majd rákérdez.* - Történt valami az elmúlt időszakban? *Nem úgy teszi fel, hogy közvetlenül most, mert egy jó ideje azért nem találkoztak ennyi idő alatt sok minden történhetett.*
| |
| | | Flame Torchwood
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Szomb. Jún. 15, 2013 6:08 pm | |
| *Éppen Noeltől jön, és kellőképpen morcogós a hangulat, meg egy cseppet mintha szipogott is volna, bár ez rá annyira nem jellemző. Tény, ami tény, az arca még parázslik, furcsa, izzás-szerű tetoválás húzódik a bal szeme alatt, mintha sírt volna, de tüzet.. Vagy az arca izzott volna fel valamiféle kacskaringós mintába, ami még enyhe izzásban van. Maga sem tudja, miért éppen erre veszi az útját, de mégis, szinte ösztönösen jön errefelé, vesz pár mélyebb levegőt, megigazgatja a vállán az inget, egyébként világosbarna, homokszínű leninget visel, barna ujjatlant, és barna rövidnadrágot, emg persze sarut, és az oldalán ott a tüzes meteor, ami most éppen nem izzik, csak békésen pihen. A főnix most nincs vele, otthagyta az erdőben, mondta neki, hogy kicsit szeretne egyedül lenni, és gondolkozni, a madár pedig kellőképpen okos, most éppen öreg, úgyis át kell alakulnia ős újjászületnie, úgyhogy elvonult. Flame pedig egyenesen ide jött, és határozot mozdulattal kopogtat be a tanárhoz, majd még a kilincset is lenyomja, hátha nyílik, és be tud menni.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Hétf. Jan. 21, 2013 4:57 pm | |
| *egészen biztos benne, hogy Scarletta van olyan közvetlen, atraktív leányzó, hogy egy szülőpárost elbűvöljön, ráadásul a gyereket is, a lényeg, hogy az apát kevésbé tegye... Elidorra és a bűvészségre kicsit felvonja a szemöldöklét, azért ritka a nekromanta-illuzionista, bár csak a sötéttel is lehet bűvésziesen machinálni, végül is. Nem akar ellenérzéseket táplálni a srác iránt, hiszen nem ismeri, csak miután azzal kezdődött ez a kapcsolat közte és Scarletta között, hogy a fiú megbántotta és el akart menni, egészen rossz alap ez a rokonszenvre. De most segített... Akárhogyan is, segített.* - Rendben, majd adok valami papírt, hogy igazolja az "ajánlásomat", vagy ha nem mennél egyedül, szólj. *Lassan bólint a szerelmek emlékére, ez pontosan így van, csak hát lehet jó is, hogyha mástól is hallja.* - A sakk? Hát... *Röptében végigpillant a lányon, szinte látszik a szemén, hogy egész ismerettségüket végigpörgeti.* - Szerintem inkább hagyjuk a sakkot, majd valami más társasjátékot játszhatunk, már ha társasjáték lehet hobbi. Végül is, az időt elviszi és jól lehet szórakozni közben. És köszönöm, de ennyire ne láss engem hófehérnek. Szóltam volna, hogyha zavarsz. *Kicsit elmosolyodik a puszira, egy pilanat erejéig barátságosan átöleli a lányt, átkarolja, aztán természetesen elengedi.* - Rendben, sok szerencsét a munkához, az ágyhoz, és a szobatársaidhoz. Szép napot! *Köszön el, habár szóval nem mondja, de tuti, hogy hamarosan találkozni fognak, hogyha nem is bekopog a lány hálójába, összefutnak majd valamerre. A hobbilistán pedig majd gondolkozik szépen. Miután elment a lány megigazítja a dolgokat otthon, felmérve, hogy változott e valami, míg itt volt... Hát, nem sok minden, és most újra üres mint a terasz, mind a benti rész.* | |
| | | Scarletta Ferellion Diák
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 140 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az orangered.
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Hétf. Jan. 21, 2013 4:35 pm | |
| *Mondjuk ez tény, hogy ha egy itteni tanár vállal felelősséget érte, hogy nem őrült sorozatgyilkos, aki gyerekeket eszik reggelire, bizonyára könnyebben talál majd olyan helyet, ahol egy kis pénzt kereshet, az iskola mellett azért egészen sok szabadidejük van, nincsenek annyira vészesen betáblázva a napok.* -Köszönöm, így jól hangzik, lemegyek majd a napokban Nellondba körülnézni, hogy egyáltalán hogyan lehet megoldani ezt, vagy kinél érdeklődjek. Nem sok mindenkit ismerek, bár Elidor igen, fel szokott lépni bűvészként. Lehet, hogy neki több a kapcsolata. *Igen ez is egy lehetőség, csak megint az árnyfosszát kérje meg? Így is lássuk be elég nagy segítség volt számára. Oldalra dönti picit a fejét, ahogy hallgatja a férfit.* -Persze, hogy hiányzik, ez így is van jól, talán sose múlik el igazán, de idővel jobb lesz, és majd lesz helyette más, de végülis az emlékek azért emlékek, mert nem lehet őket kitörölni. Én...sosem felejtem el Duarint, hiába, hogy meghalt. *Teszi még hozzá, egy pillanatra a távolba réved, az ablak felé pillant. Végülis ki tudja, talán a sors kegyes volt hozzá, hiszen azzal, hogy másik világba került, valamivel könnyebb elfogadnia, hogy a fiú elment, mintha napi szinten közös barátokat, közös helyeket kellene látnia.* -De attól még szívesen kipróbálom, maximum elsőre valamilyen biztonságosabb verziót próbáljunk ki. A sakk az milyen? *Sejtelme sincs róla az egyszer szent igaz, de esélyes, hogy ha unalmasabb játék, akkor nem fogja élvezni, hiszen igazából azt szereti, ami mozgalmas. Hálás mosollyal fogadja el a segítséget, de tényleg csak az ajtóig. A kedves szavakra megtorpan megint kicsit, és cseppet lábujjhegyre emelkedve közelebb hajolva puszit ad Zachary arcára.* -Köszönöm, tényleg! Én is jól éreztem magam! *Aztán csak megrázza a fejét.* -Nem hiszem, úgy látom, hogy igazából túlságosan jótét lélek vagy, ha zavarnék, akkor se mondanád meg. No meg ki kell pakolnom, és mielőbb keresni valami munkát, ha kényelmes, nagy ágyat akarok. Hobbi listát is kell írni, annyi a dolog! *Átveszi mostmár a bőröndöt, egy pillanatra még megáll az ajtóban egy mosoly erejéig, aztán kilibben. Küzd rendesen a súllyal, de mondjuk gurulós bőrönd, max. a lépcsőn lesz nehézkes.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Hétf. Jan. 21, 2013 4:21 pm | |
| *Kicsit elmosolyodik a szeretnék gyereket-en, de valahogy ez a férfi, hogyha éppen valami nagyon nagy baj nincsen úgy is mindig valamin kedvesen elmosolyodik, szóval már leírni is talán felesleges. Szóval most is mosolyog, és beszúr egy kis feleletet.* - Kevesen nem szeretnének, és őket se értem. Szerintem jól kijönnél velük, persze minden gyerkőc más és olyannyira nem ismerem a Nellondiakat, de egy segítő kéz csak jól jön. Majd elmondod, hogy ide jársz, tapasztalatod nincs, de lelkesedésed igen és kezeskedek érte, hogy lelkiismeretesen végzed a munkát. *Mondja, reményt adóan, segítőkészen, aztán ugye a saját gondjainál... Jó, itt kevésbé mosolyog, akkor is inkább ilyen elmélázósan, fájdalmasan, múltba tekintően. Vagy csak fájdalmasan.* - Igen, perszónának mondják. Annyi mindent vágott hozzám, de még is hiányzik, minden veszekedéssel együtt is. Azt hiszem én jobban szerettem, mint őt, de nem hiszem el, hogy sose szeretett... Nem lehetett olyan kétszínű, miért állt volna érdekében? Hülyeség. *Kicsit felsóhajt, elhallgat, jól esik neki, hogyha most már a téma kicsit terelődik.* - Repülni? Mágiával, mugli eszközökkel, egészen sokféle módon lehet. De hogyha félsz, akkor nem muszáj, kzdhetjük tőlem a sakkal is. Bár világ életemben untam a játékot, de szívesen megtanítom neked. Aztán az is lehet, hogy öt perc alatt félretesszük. *Mikor a lány feláll, ő is feláll, a bőröndben azonnal segít, hogyha a lány nem akarja, hogy szobáig kísérje, akkor legalább az ajtóig elviszi majd.* - Egyáltalán nem voltál terhemre, igen, nagyon kényelmes az ágyam, de a társaságod kárpótolt. És ne minősítsd magad kis fiatal fruskának, kész nő vagy, bár ezt a gondolatmenetet jobb, ha nem folytatom, hogy az ágyamban aludtál. *Kis mosoly, súlycsökkentés neki se jut eszébe speciel, de nem éppen gyenge, hát simán tudja vinni a bőröndöt, hogyha indulni készül.* - Eltekintve a kellemetlen okok miatt, örülök, hogy nálam töltötted ezt a pár napot, Scarletta. *Őszinte, kedves mosoly, szüksége volt már társaságra, még hogyha nem is olyan minősítésben volt vele a lány, mint mondjuk egy exmenyasszony volt, valaha, mert hát közöttük igazán nem történt semmi.* - Biztosan nem maradsz még egy teára? | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Hétf. Jan. 21, 2013 4:09 pm | |
| *Jó, de attól még alapjáraton egy nagy ágy elfoglalja a fél szobát, és kissé szűk helyet biztosít minden másra, mint pl. közlekedés, vagy bármi. De az első lépés úgyis az, hogy egyáltalán pénzt szerezzen rá. Az ötletre azért felkapja a fejét.* -Végülis jól, szeretnék gyereket...izé szeretem a gyerekeket. Aranyosak. *Igen, az lehet hogy tényleg menne neki, csak így ismeretlenül kérdés, hogy ki engedné be a házába, csak úgy Nellondban. A hirtelen kijelentésre azért elmosolyodik, hát fene tudja, ismeri a húgát aki e téren nem igazán válogat, ki tudja hogy ezen a világon mi a szokás.* -Jól van, nem azért mondtam. *Emeli fel védekezően a kezét, mert azért tényleg olyan nagyon hirtelen jött a válasz. Aztán már visszafogottabb, szóval nem mosolygós tekintettel figyeli a választ. Nem hangzik túl jól, bizonyára elég nagy űrt hagyott hátra az illető hölgy, főleg ilyen szavakkal. Együtt érző félmosollyal rázza meg a fejét.* -Ilyen valakire nem érdemes az érzéseket pazarolni. Persze tudom, hogy könnyű mondani, de hát...szörnyű egy perszó...hogy mondjátok? Perszóna ugye? Szóval szörnyű nő lehet, hogy ilyet mondjon. *Na igen, miért is nem lehetett egyszerűen csak szakítani, nem pedig még jól a másik lelkébe is gázolni pluszban, azért az lássuk be elég durva dolog. A cucca kész, de valahogy nehezen akaródzik elindulnia, pedig már nem igazán van más, amivel foglalatoskodhatna.* -Repülni? Mármint hogyan? Egy kicsit félek a magasságtól. *Teszi azért hozzá, de ha erről van szó, akkor bátorságot erőltet magára, és nem egyből ejtőernyőzni kell...bár az nem is repülés, inkább zuhanásnak minősül.* -Én valami egyszerűbbre gondoltam kezdésnek, de hát...végülis... *Feláll mostmár az ágy széléről és a bőröndhöz lép.* -Igazán nem akarok tovább zavarni, biztosan örülsz, hogy végre meg lesz a saját szobád, és nem zavar itt valami kis fiatal fruska. *Apró mosolyt tesz hozzá, és lerángatja a bőröndöt az ágyról. Nem annyira menő még az itteni mágiákban, hogy azonnal eszébe jusson nyomni rá valami súlycsökkentő bűbájt.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Vas. Jan. 20, 2013 1:08 pm | |
| *A szobatársakkal jól össze kell haverkodni és hogyha jóban vannak vele néha felajánlani, hogy na jóó, jöhetnek mellé aludni, és ár is elfelejtik, hogy milyen nagy is az az ágy. Kissé elgondolkozik a leányzót nézve, hogy milyen munka is lenne jó neki, mindenképpen valami mágiamentes kell.* - Hogy állsz a kisgyerekekkel? Olyan 5-10 évesekkel? *Kérdezi, mert mindenképpen valami emberközeli munkánál tudná elképzelni a lányt és a babysittelés például nem egy rossz ötlet. Kifejezetten nem gondol most a Waylan-csemetékre, mert nem ismeri őket, de azt tudja, hogy Nellondban azért vannak kis lurkók és be lehet náluk segíteni biztosan. Mikor jön a nehezebb téma és a leányzó megfogja a kezét bús kiskutya tekintettel pillant rá, de a férfire kicsit elképed, jó hogy a száját nem tátja el.* - Nő! *Mondja gyorsan, kicsit jól ki is zökkentette ez a dolog, teljesen meglepi, hát istenem, sztereotípiák között élő férfi, azonnal agyal, hogy mi az isten lehet rajta olyan, ami másságra utal. Igyekzik nem hangosan felmordulni, hogy "jézusom, miért feltételez férfit?", csak nagy szemekkel néz, de persze eljut hozzá a sok kedves szó is. Picit megrázza a fejét, hogy elhessegesse ezeket a gondolatokat, aztán kedvesen elmosolyodik, jól esik neki a törődés néha, főleg, hogyha ilyen kedves szavakkal teszik.* - Ő szakított velem. És úgy tűnik neki nem voltam elég így. Rengeteg időt voltam vele, de természetesen nem hagytam magára azokat se, akik itt számítottak rám, és úgy érezte nem vagyok vele eleget... Pedig már együtt laktunk egy éve, még is... És "megunta" az életünket. Egy lendületesebb vitánkba még a "sose szerettelek igazán" is elhangzott... Tudod milyen jó ezt hallani? *Nyel egyet, nem folytatja, túl sokat is mondott már, bőrönd bezár, aztán a hobbikra terelődik a szó.* - Rendben, benne vagyok, hogy neki vágjunk a hobbik listájának. Az egyetlen időtöltésem most a repülés, de hát... Szeretnél repülni velem? *Kérdez rá, kis mosollyal, habár még nem pontosan tudja, hogy mugliként sárkányrepülőzve, vagykiugorva egy repülőből, vagy mágiával megbűvölve, vagy éppen a férfi animágiával főnix alakot vesz fel és úgy. A főnixek nagy terhet bírnak el, de lehet azért Scarletta közben nem érezné magát valami nagy biztonságba és nem élvezné.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Vas. Jan. 20, 2013 11:55 am | |
| *A kijelentésen picit elgondolkodik, hát igen, lehet hogy ezt kéne, csak kérdés, hogy a szobatársak örülnek-e majd neki, ha elfoglalja vele a fél szobát.* -De szerinted hogyan tudnék pénzt szerezni itt...hogy is fogalmazzak rendesen? *Valamit muszáj volt tennie, mielőtt az iskolába jött, abban a pár hónapban, meg a kezdő tandíjat is összeszedni, afféle hosstessnek igazán megfelelő volt, de valahogy fene tudja, hogy Nellondban erre van-e lehetőség, nem járt még utána.* -Szerinted mire lennék alkalmas? Még az itteni mágiákat sem ismerem teljesen. *Elhúzza picit a száját. Hát igen, nem egyszerű egy teljesen új világba beilleszkedni, ha az embert nem a szülei támogatják, és nincs lehetősége arra se, hogy ne adj isten valami gazdag nagybácsi támogassa. A bizonytalanságot látva megáll a pakolásban picit és erőteljes bólogatásba kezd.* -Dehogy nem, engem érdekel és biztos neked is jó, ha kiadod magadból. Nekem segítettél, illik, hogy viszonozzam, nem? *Bátorító mosolyt mellékel, majd amikor meghallja a lényeget egyszerűen csak elképedve pillant rá. Nem nagyon teketóriázik lehuppan a férfi mellé az ágyra, még a bőröndbezárós jelenet előtt persze, és gondolkodás nélkül a kezéért nyúl, hogy megfogja, és mélyen a szemébe néz.* -Az a nő...vagy férfi... *Hát ki tudhatja?* ...valami nagyon buta illető lehet. Mármint ha ő szakított veled, és nem te vele. De akkor gondolom nem lenne ennyire rossz érzés neked. Kedves vagy, és megértő, figyelmes, nem is tudom, hogy dobhat el valaki egy ilyen embert...érthetetlen! *Igyekszik bátorítóan beszélni, végülis ha a másik rosszul érzi magát, netán ki tudja magát hibáztatja, akkor talán ez segít valamit. Aztán bőrönd becsukás, amiért hálásan néz fel immár az ágyon ücsörögve Zachary-ra.* -Köszönöm ezt is! *A hobbi említésére picit elgondolkodik, annyira nem ismeri még ezt a világot.* -Nem tudom, biztos van olyasmi, ami tetszene, keresünk valamit, és akkor nem fogsz unatkozni. Még úgysem ismerem igazán az itteni dolgokat, kipróbálunk sok mindent és meglátjuk mi tetszik a legjobban neked, lehet hogy közben én is találok valami izgalmasat. Mit szólsz? *Tudja jól milyen az, ha az ember totálisan nem tud mit kezdeni magával. Talán még jó is, hogy volt ez a Ruby-s dolog, hiszen lehetőséget adott rá, hogy addig is tudjon mit kezdeni az idejével, ne Duarin képét nézegesse naphosszat.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Vas. Jan. 20, 2013 10:33 am | |
| *Mosolyog a lelkességre, neki igazán nincs szüksége a tükörre, amennyire nézni szokta magát, annyira még egy kanál visszatükröződése is jó, még ha abban fejjel lefelé is "van benne". És egyáltalán nincsen letudandó problémának véve a lány, nagyon is kellemes vele beszélgetni, még ha eddig számolni kellett azzal, hogy Ruby előbukkan és fojtogatni kezdi. Most, hogy ez a "kis" probléma nincs, még kellemesebb lesz. Lassan bólint a visszautasított ágy-használatra, végül is egyértelmű és ő maga is nagyon furcsán ejtette ki a szavakat, mintha nem hinné el, hogy ezt mondja.* - Akkor nem maradt más választásod, mint szerezni egy nagy, kényelmes ágyat a szobádba. *Feleli, de hát ahhoz a lánynak szépen dolgoznia kell a suli mellett és gyűjtögetni. Mondjuk lehet, hogyha elmenne munkát keresni, azzal is jobban beépülne ebbe az itteni világba és megismerne egy-két ember. A sok kérdés hallatán csak a lány tekintetét nézi, egy ideig hallgat, fontolgatva, hogy végül is akar e hazudni, majd csak-csak megszólal.* - Igen, volt problémám. De nem vagyok biztos benne, hogy el akarlak árasztani a bajaimmal... *Kissé vonakodik, de hogyha a leányzó továbbra is kérdezi, biztatja, akkor folytatja.* - Körülbelül két hónapja... *Keresi a szavakat, hogy mit is használjon.* - ... szakítottunk a jegyesemmel. *A hangja mély, kicsit érződik benne a rossz érzés, hát ez azért nem egy kellemes emlék. Eléggé pofán vágta a dolog.* ~ A tanár, aki a szerelmi életével traktálja azt, aki éppen most próbálja felépítgetni az új életét. Remek. ~ *Mikor látja, hogy Scar elszántan nyomkodja le a bőröndöt, vagy éppen most már kevésbé, mert rá figyel, feláll az ágyról és átveszi a bőröndöt, hogy lecsukja, még is csak sokkal erősebb a lánynál. Hogyha a bőröndöt össze lehet zárni, akkor összepattintja, majd mellette állva folytatja.* - Nem igazán van hobbim, és jól sejted, a vásárlás nem az én világom. De biztosan találok majd valamit, ami kitölti a megüresedett időmet. *Kevésbé vidám mosoly. Nem csak a kevés óraleadás miatt van olyan sok szabad ideje, hanem a kapcsolat felbomlása miatt is nagyon sok idő felszabadult, amivel nem tud mit kezdeni és így inkább picit nyomasztó üresség marad utána.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Vas. Jan. 20, 2013 10:18 am | |
| *Lelkes mosollyal bólint.* -Szívesen használom, a szobámban amúgy is csak kis tükrök vannak, ami azért nem az igazi, imádom az ilyen nagyokat, amiben rendesen megnézhetem magam. *Hát igen szerető fossza, akinek szüksége van rá, hogy lássa, hogy jól néz ki. És természetesen tényleg történhetett volna sokkal rosszabb is, ebbe így igazából bele sem gondol, talán jobb is. Veszélyes játékot űzött Elidor. Azért annak örül, hogy fognak még találkozni, Zachary sem egy letudandó problémának kezelte őt. Ebben igazából bele sem gondolt, hogy olyasmit is pakolhat, ami esetleg nem illdomos, szóval csak teszegeti be a cuccait. A felajánlásra elmosolyodik, végülis így tényleg érdekesen hangzik.* -Oh kedves tőled, de nem akarok zavarni, meg az tényleg furának tűnne. Amúgy is a te ágyad, elleszek a sajátommal, akkor is, ha kisebb és nem ennyire kényelmes, azért kibírható. *Nem akarna betolakodni, az tényleg furán jönne ki, ha itt aludna, a férfi pedig a saját ágyából a kanapéra lenne száműzve. Azért azon is megakad a figyelme, hogy az utóbbi egy-két hónapban, hiszen ez azt jelenti logikusan, hogy előtte volt, nem? A gyűrű helyét nem is vette észre eddig, elég jól elrejtette a férfi, meg amúgy sem olyan nagyon jó megfigyelő és ritkán nézi direktbe mások kezét.* -Akkor előtte voltak? És megoldódtak? Mert azért egy-két hónap nem túl hosszú idő nem, de? Ennyit már azért tudok. De amúgy akkor találj ki valami elfoglaltságot, nincs valami hobbid, amit csinálhatnál? Nem is tudom, mik vannak egyáltalán itt, amiket lehet? Otthon én szerettem vásárolni, de gondolom az nem lenne a kedvenced. *A tetrisre tényleg csak tanácstalanul rázza meg a fejét, és nagy nehezen azért sikerül elérnie a végére a dolognak. Rácsukja a tetejét, és nekiáll küzdeni, naná, hogy az istennek se sikerül rendesen rápasszintani a tetejét.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Vas. Jan. 20, 2013 9:54 am | |
| *Kénytelen kicsit felnevetni a lány próbálkozásán, hogy hogyan is akar segíteni az üvegben.* - Rendben, akkor segítesz megrendelni és ha erre jársz használod, mert én például azt hiszem életemben kétszer álltam előtte. Segítség lenne, hogyha nem hiába állna itt, amíg itt voltál csak addig volt kinek mutatni a tükörképét. *Mosolyodik el, bolondság, hogy ennyire segíteni akar egy tükörben, hát ennél sokkal rosszabb is lehetne, hogyha mondjuk rosszul sikerül Elidor machinálása. Az kellett volna még, hogy a fiú holttestére érjen vissza és arra, hogy Ruby végleg átvette Scarletta helyét... Szóval egy tükör igazán semmiség.* - Igen, mindenképpen, nem szeghetjük meg az újév törvényét. *Válaszol, húdenagyon misztikusan, mintha tényleg valami hatalmas szabály lenne, hogy ami első nap történik, az várható egész évben, persze képletesen. Mikor Scarletta feldobja az ágyra a bőröndöt leül a végébe, úgy fordulva, hogy ne nagyon lássa, hogy a lány mit pakolgat, nem illik talán a női holmikba bámulni, ki tudja milyen ruhadarabok kerülnek a látómezejébe, na.* - Kicsit furcsa lenne, hogyha felajánlanám, hogy aludj néhányszor nálam, csak az ágy miatt, mert kényelmes, de... Hogyha gondolod, és ennyire csábító az ágyam mérete, néhányszor a kanapéra száműzhetem magam. *Kicsit abszurd, már a hangján is, ahogy kimondja, hallatszik, hogy bizonytalan és az egész eléggé hülyén fest.* - Gondjaim? Igazából az utóbbi egy-két hónapban semmi sincsen, amit megoszthatnék veled, igazán. Néhány diáknak segítek, nagy ritkán helyettesítek, a legnagyobb gondom talán az, hogy kevés a munkám és túl sok a szabadidőm. *Mosolyodik el, bár valahogy, hogyha Scar szemfüles érződik, hogy azért volt gondja az előtt, és észrevétlen össze is kulcsolja a férfi a kezét, a halványabb karikát az ujján érintve.* - Mondanám, hogy biztosan gyakorlatlan tetrisező vagy, de azt hiszem nem is tudod, hogy mi az a tetris. *Mosolyodik el picit, a bepakolászáson.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Vas. Jan. 20, 2013 9:39 am | |
| *Azért annyira nem erősködik a kifizetés terén, mert hát nem nagyon van rá érdemben sok kerete.* -Jól van, de szívesen segítek beszerelni...na jó nem, nem járnál jól velem e téren, akkor visszahozni, vagy...azt meg gondolom elintézik mások, akkor megrendelni. *Más már nem jut eszébe, ehhez meg nem nagyon kell segítség, de azért valamit akkor is akarna tenni. Közben mozdul is, a szoba felé, hogy valamennyire összepakolja a cuccát, vagy legalább elkezdje. Egészen megszokta az ittlétet pár nap alatt, fura lesz megint a szobájában, hiszen alig ismeri a szobatársakat.* -Persze, természetesen és tudod az újévi hagyomány, mindenképpen találkoznunk kell, mert újév első napján együtt reggeliztünk, ugye? Én örülnék. *Teszi még hozzá egy mosollyal, miközben a bőröndjét feldobja az ágyra és pakolászni kezd.* -Kényelmes az ágyad, olyan...nagy! *Hát igen, azért a diákok sima egyszemélyes ágyai elég egyszerűek a tanárok kidolgozott szobáinak berendezéseihez képest.* -De nem fárasztó mindenkinek meghallgatni a gondjait? Neked is biztosan vannak, vagy nincsenek? Szívesen meghallgatom ám viszonzás képpen, ha valami van. *Hát igen, attól hogy valaki váll, amin sírni lehet, attól még lehetséges, hogy neki is vannak gondjai, amit azért szívesen megosztana másokkal, csak persze nem terhelne vele olyat, akinek önmagában is van elég gondja. Tovább pakolgat a táskába.* -Ez olyan fura, látom nálatok is így van. Valahogy, amikor valahova megyek és bepakolok, akkor kevesebbnek tűnik a cuccom, most meg alig férnek be, pedig nem lett több ruhám. Kisebb lett a táska? Fura. *Apró mosollyal rázza meg hitetlenkedve a fejét, miközben igyekszik gyömöszölni a dolgokat, pedig isten bizony nem tette el semmit sem, ami nem az övé.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Vas. Jan. 20, 2013 9:28 am | |
| *Scarletta eléggé magabiztosnak tűnik, ahogy újra és újra biztosítja arról, hogy Elidornak sikerült, de azért a férfi eléggé lassan fogadja el ezt, már ha elfogadja. Figyelgeti, meghallgatja, aztán próbál bízni bennük. Próbál. Mikor a lány a kifizetéshez ér, akkor hitetlenkedve bámul rá, kiskutya szemekkel.* - Kifizetni? Egyáltalán nem szükséges, ne rágódj ezen. Tényleg, nem kell. *Ismétli meg, de a végén még az lesz, hogy Scar ebben konok, Zach pedig abban, hogy továbbra is aggódik Ruby miatt.* - Rendben, akkor feloldom a védővarázslatokat, de bármi baj van, kérlek szólj. És hogyha nincsen, akkor is felkereshetsz. *Toldja hozzá, majd a hivatalos jótevőre kissé elgondolkozik. Hát igen, tényleg igyekszik afféle őrzője lenni a diákoknak, elméletben az iskolának is van őrszeme, hát a diákoknak egy segítő sose árt. Lassan végül is bólint, de azért igazít rajta.* - Szívesen segítettem, egyáltalán nem volt terhes a társaságod, Scarletta. Hogyha hivatalos nem is, de igyekszek segíteni azoknak, akiknek tudok. Legtöbbeknek a beilleszkedéssel van problémájuk, de valahogy mindenki egyenesbe jön, csak idő kell és bátorítás, aminek én próbálok eleget tenni. Annyi minden történik az iskolában, legyen az apróság, vagy akár szörnyű ellenségek, hogy nem árt, hogyha van kivel beszélgetni, kire támaszkodni. De azért olyan sokat persze én se tudok segíteni, inkább csak rövidebb-hosszabb beszélgetések. *Mondja a leányzónak, miközben kissé megdönti a fejét, és újra a szemébe néz. Megnyugszik, hogy nem látja benne egy villanás erejéig se Ruby-t, de azért... Figyelni fog a dologra, biztosan.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Vas. Jan. 20, 2013 9:15 am | |
| *Jó persze teljesen logikusak a férfi félelmei ezzel kapcsolatban, hogy fura, hogy egy diák oldotta meg a helyzetet, érzi is a hangjából, hogy miről van szó. Picit azért mégis elmosolyodik, hiszen habár beszélt már a világáról, attól még sok mindenről nem tudhat Zachary, hogy a fajuk mennyire erős, vagy mire képes. Bólogat.* -Igen, azt mondta és nagyon biztosnak éreztem a hangját, nem kételkedem benne. *Hát jah, jó hogy Elidor biztos volt magában, mert pontosan tudja, hogy Ruby nincs benne, mert nem lehet...mert máshol van.* -Tudod ő ért ehhez, én is értek a magam dolgaihoz, érzem, hogy más mit érez, tudom, hogy teljesen biztos volt magában, amikor mondta, hogy vége. Az árnyak képesek irányítani az árnyakat és Ruby is az...szóval...* -Jól igen, de szívesen kifizetem az üveget, vagy nem tudom. Nincs sok pénzem, mert ugye az itteni világban ez bonyolult, de... *Elhúzza picit a száját. Jó a de után nem tud mit mondani, hiszen lássuk be nem nagyon tudná kifizetni a tükröt, vagy ha igen, akkor a tandíját kockáztatná vele, de attól még segíteni akar. Elmosolyodik, ahogy érzi a férfi aggódását, nem biztos benne, hogy ez felé irányul, lehet hogy a helyzet felé, de attól még érzi. Picit közelebb lép megint és bólint.* -Biztos, ha mégsem...hát megkereslek megint. Ha úgy érzem kiesnek időszakok, vagy bármi furcsa lenne. És köszönök mindent, azt hiszem, ha nem segítesz, akkor már itt sem lennék az iskolában, vagy ki tudja, hogy Ruby mit művel. Te vagy az iskola hivatalos jótevője? Láttam nem rég egy másik lány is volt itt, pont akkor ment el, amikor ébredeztem. *Flame-re céloz ugye, aki pár napja járt Zachary-nál.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Vas. Jan. 20, 2013 9:03 am | |
| *Gyorsan felméri a terepet, de amikor a lány felé vetődik valahogy már nem törődik a tükör keretével, inkább elkapja és megöleli, ugyanúgy reflexszerűen. Végül is egy csinos lány rávetődik, akkor nem arra gondol azonnal, hogy jézusom, ezt nem illik, főleg, hogyha már egy-két napja nála raboskodik a lány és volt idejük beszélgetni, nem fogja ellökni. Aztán persze elengedi, figyelve, hogy ez öröm vagy félelem ugrás volt, de egyértelmű, hogy öröm.* - Elidor? Elűzte? Egyedül? *Kérdezi, meglepetten, a tényeket természetesen megérti, a pontos hogyanokat ő sem, de kicsit talán bizalmatlan, hogy egy diáknak egyedül sikerült, és még rá se kérdezett az igazgatónál, hogy ez hogyan lehetséges, ő meg már is megoldotta. Nem, nem sérti a büszkeségét, hogy más oldotta meg helyette, csak... valami olyasmi. Figyeli a lányt, a tekintetét, aztán félmosollyal rázza meg a fejét.* - Ne butáskodj, az a tükör régi volt és ócska, semmit se számít. Biztosan jól érzed magad? *Kérdi újra, miközben azért a szavain futó gondolatai tovább gyűrűzne.* ~ Régi, ócska, csak úgy egy-két ezer éves lehetett Egyiptomból.. ~ *Gondolja tovább, de igazából nagyon nem érdekli az értéke, nem egy tárgyias ember.* - Majd újra tetetek bele tükörlapot. Hogyha Ruby valóban nincsen már... benned, akkor a házi őrizetemnek is vége. Biztos vagy benne, hogy nem csak visszavonult, és "eljátssza", hogy Elidor végzett vele? *Kérdez újra, egy kicsit látszik rajta, hogy nem békélt meg a dologgal, hogy elég volt kiűzni rá egyetlen egy ember, akinek még a képességeit se ismeri, mert hogy Elidor eléggé új diák és még nem is ebből a világból való, ki tudja mikre képesek az árnyak.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Vas. Jan. 20, 2013 8:50 am | |
| *Hát igen ott a törött üvegkeret is, szóval tény és való, hogy erőteljesen látszik, mi történt, de leányzónkon nincs egy karcolás sem. Amikor hallja, hogy az erkély felől közelít a tanár, felpillant, hiszen akár más is jöhetne, na persze ki és miért? Viszont mikor már megbizonyosodik a tényről, hogy ki az, és a hang is eléggé árulkodó, akkor egyszerűen eldobja a lapátot és a seprűt és egy lendületes ugrással a férfi nyakába veti magát. Egyszerű reflex, hiszen sok minden van most benne, amit valamennyire így vezet le, hiszen azért lássuk be Elidor általában eléggé tartózkodó tud lenni. Aztán hátrébb is rebben egy szolid mosollyal.* -Bocsánat csak..szóval Ruby nincs többé. Elidor segített, nem nagyon emlékszem, vagyis hát semmire sem emlékszem, de ő mondta, hogy mindketten az Árny leszármazottai és megpróbált hatni rá, de nem sikerült. Aztán valahogy kirántotta és bedobta a tükörbe. Én sem értem, bonyolultak ezek a mágiák. Aztán a tükör eltört és amikor magamhoz tértem azt mondta vége. Remélem tényleg, de...de nem is érzek most semmi furát. Azt hiszem tényleg vége. *Hadarja el az infokat. Ő sem egy sötét varázsló, viszont Elidor igen és bízik benne annyira, hogy ha azt mondta, hogy nincs már benne Ruby, akkor bizonyára ez így is van.* -Csak ugye a tükör, annak annyi, azt sajnálom, hogy tönkretettük, igazán szép a kerete. *Teszi hozzá óvatosan, hiszen no kissé átrendezték a berendezést és nem akart volna kárt tenni a tanár szobájában.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Vas. Jan. 20, 2013 8:36 am | |
| *Zachary illendő távolságban járt, hallótávon kívül, mert ha hallotta volna a dolgokat, akkor lehet, hogy nem bírja ki, hogy benézzen, hogy még is mi folyik itt, és mit kísérel meg egy diák úgy egymagában, aztán amikor távozik a fiú néhány percre rá, úgy tíz perc múlva Zachary megjelenik a teraszon, majd besétál a fedett részre, ahol Scarletta söprögeti a szilánkokat. Igen, vannak erre egyszerű eszközök, hiába tanár, ő is inkább söprögetni szokott, mint varázsolni, az ilyen bűbájok annyira... lealacsonyítják a mágiát, konyha-mágiát nem használ. Szóval kissé felvonja a szemöldökét, nagy káosz már nincs, de azért néhány üvegcserép, a törött üveg keretével még ott leledzik.* - Mi történt, Scarletta? *Kérdez rá, abszolút nem értve a tükrös-halottas dolgokhoz, az she-hez is csak visszafogottan konyít, így az sem jut feltétlen eszébe. Azért a törött tükör mindenképpen jelzi, hogy valami dulakodás történhetett, magától nem törik el, hát azonnal végigpillant a lányon, van e rajta vágás, van e vér, kellene e gyógyítani.* - Elidor rád támadt, vagy... Ruby támadt rá? *Borzolja össze a szemöldökét, ahogy összevonja őket, és közelebb lép, mert hát azért tudni akarja, hogy mi volt, míg nem volt itt.* | |
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza Vas. Jan. 20, 2013 8:29 am | |
| [Visszaugrás az időben]
*Szóval Elidor távozott, viszont a széttört tükör még mindig ott van a padlón. Felhajtja a maradék vizet, mostmár jól van, összekapta magát, szóval érdemes lenne egy kicsit összeszedni a törmeléket, hogy szegény Zachary ne arra térjen vissza, hogy darabokban van a szoba. Az itteni varázslatok még mindig nem a legnagyobb erősségei, így hát egyszerűen lapátot keres, meg egy kis kézi seprűt, csak van ilyesmi, ha más nem akkor azért, mert azt bűbájjal lehessen irányítani, csak nem csinálnak ebben a világban mindent eltüntetéssel, de csak nem. Szóval kutat egy kicsit a konyhában, és remélhetőleg talál végül megfelelő eszközt, majd szépen neki is áll sepregetni. Nem a legprofibb benne, mert hát lássuk be nem kifejezetten az a nagy kétkezi munkás, de azért igyekszik rendet rakni és felszedni a legelszórtabb szilánkokat is szépen a szobából. Időnként visszatér a konyhába, hogy ami már meg van, azt a kukába szórja és persze az ajtó/erkély felé pillant, hogy mikor ér vissza a tanárúr.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza | |
| |
| | | | Déli Torony - Zachary D. Reed terasza | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |