Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 I_vote_lcapDéli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 I_voting_barDéli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 I_vote_lcapDéli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 I_voting_barDéli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 103 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 103 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Déli Torony - Zachary D. Reed terasza

Go down 
4 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Zachary D. Reed
Tanár
Tanár
Zachary D. Reed

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 132
Kaszt : Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Mentalista
Üzenőláda : Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Tek50e2e93384d8b1974271

Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 23, 2011 11:01 am

First topic message reminder :

A szoba berendezését nagy részben az ezeréves tölgytől hozta át, hiszen az ott megszokott bútorzat már a szívéhez nőtt. Valójában nem egészében terasz ez a hely, de több, mint a fele az. A konyha, a mellékhelyiség, ezek vannak fedett helyiségekként, a többi az a szabad ég alatt feszül. A lakosztály belülről egy kicsit talán ódivatú, de épp így felel meg Zachary elvárásainak. Amik nem túl nagyok. Természetesen szereti a luxust, és a kényelmet is, de jobban az extrémséget. Egyszerű berendezés, de nem szegényes, csupán pár évszázadot lemaradt a korral. A ház csupán négy részből áll, egy nagy előszoba, egy hálószoba - ezek vannak a szabad ég alatt -, egy konyha, és egy fürdőszoba. Mindegyik teremben ugyanaz a stílus uralkodik, régies, nyugodt, bár van néhány tárgy, ami megbontja a hangulatot. Néhány Buddha szobor, néhány katana, néhány fegyver, néhány pergamentekercs a falra felfűzve, és néhány tárgy egy vitrin alatt. Na meg van még egy madaraknak való rúd, ám madarat közel s távol nem látni. Semmilyen állat nincs itt, legalább is első ránézésre nem. A hálószobában nincs semmi furcsa, azon kívül, hogy a szabad ég alatt van berendezve: Egy asztal, egy szék, egy ágy, egy könyvespolc, ilyesmi. Ami itt a falra ki van téve, festmény gyanánt, az konkrétan a kúria külső falára van kitérve. Azért olyasféle bűbájok élnek itt, hogy az eső ne eshessen be, és a hőfok ne menjen túl alacsonyra, szóval olyan, mint a Roxfort nagyterme.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Scarletta Ferellion
Diák
Scarletta Ferellion

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 140
Kaszt : Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Mutatvanyos
Üzenőláda : Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 H2pc
Az én színem az orangered.

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2013 10:53 am

*Igen persze, az lesz az első, amúgy sincs más választása.* -Persze beszélek vele, amúgy sem mehetek ki, amíg nem enged. A védővarázslatok tudod. *Magyarázza, mert így azért önmagában hülyén hangzott. A terasz felé pillant, arra tűnt el a férfi, mindenképpen el kell majd mondania, biztosan ő is örülni fog. Elidorra pillant immár állva, a konyha felé indulva.* -Duarin hálás lenne, látod sokkal több értelme van annak, hogy így teszel érte, mint a bosszúval. De hidd el nem kell vigyázni rám, folyton mindenki vigyázni akar. *De hogy is nem! Azért jól esik neki és végülis szüksége is van rá, hogy valaki vigyázza a lépteit, maximum nem fogja beismerni, hogy elkél a dolog. Azért azzal azt mondaná, hogy gyenge és óvni kell. Az elharapott mondat vége már nem jut el a füléig, mert a konyhába jut, és el is van picit varázsolva, hogy ne kérdezzen vissza rá. Jó a kedve no, hiszen úgy fest valamivel jobban alakult a helyzet, mint ahogy számított rá. Félt, hogy Elidornak baja esik, de erre nem került sor.* -Jól van. Nem is tudom, hogy mi van itt. *Saját magának vizet tölt, és egy pohár valamit még Elidornak, amit kér. Bizonyára van alkohol is, ha ilyesmire gondolna. Visszaindul, leül mellé, felhajtja a vizet.* -Akkor is hálás vagyok, és jól vagyok igen, mostmár jól. *Apró mosoly. Még bizonyára picit beszélnek, aztán Elidor nem sokára távozik, ő pedig megvárja szépen Zacharyt.*
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

Főkarakter : Kaen el Jericho
Hozzászólások száma : 103
Kaszt : Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Illuzionista_nekromanta
Üzenőláda : Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Tek5072fa8a0afb45585765

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2013 10:33 am

*Megsimogatja Scarletta haját, és belesimul az ölelésbe. Jó most így lenni, ha csak pár pillanatig is. Fáradtan biccent, valóban nem volt egyszerű, de a hatékonyság sosem könnyű.* Beszélj a tanárral, hiszen most már megpihenhetsz a saját szobádban, hacsak nem szoktad ezt meg túlságosan. *Mosolyodik el most már kissé felszabadultabban.* Én mindig is melletted álltam, még akkor is, ha nagyon úgy tűnt, hogy nem, tehát ne hálálkodj kérlek. A fivérem szeretett téged, és tartozom annyival az emlékének, hogy segítem az ő szerelmét. *Aztán kicsit elhallgat, mert úgy véli, hogy magyarázata nem túl kielégítő, ennyit egy barátért nem tesz az ember.* Hiszen te vagy az akit én nagyon.. *Aztán Scarletta már fel is áll, és vízért indul.* szeretek... *Suttogja a végét immár hangtalanul, hiszen a szeretőfossza már elfordult tőle.* Megköszönöm. *Bólint torokköszörülve.* Valami erős az most nem ártana. Remélem te is jól vagy. *Áll fel az ülő helyzetből. Lesöpri magáról a tükör szilánjait. Az egyikre rávetül az arca, a tükörben pedig Ruby arca látszik. Elidor immár mosolyogva követi Scarlettát. Zachary át fogja vizsgálni a lányt, de őt nem...*
Scarletta Ferellion
Diák
Scarletta Ferellion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2013 10:18 am

*Hát igen benne van a pakliban, hogy Zachary nem a sötét mágiák beható ismerője, no meg azért egy árny egy másik árnyat jobban ki tud ismerni, jobban felmérheti a trükkjeit stb.* -Talán? Azt mondod, lehet, hogy elment? Lehet, hogy vége? *Még mindig kicsit fáradt és gyenge, de azért feljebb tud ülni, amikor Elidor segít neki. Mosoly jelenik meg az arcán, átkarolja Elidor vállát, jól megöleli.* -Annyira köszönöm! Biztosan nem volt könnyű, sőt nagyon is veszélyes. *Csendesen figyel a magyarázatra elengedve a fiú nyakát. Még mindig mosoly játszik az arcán, felszabadult kicsit, azért ez elég jó. Elmehet? De még mindenképpen beszélnie kell Zachary-val is, hiszen a mágiák úgyis bent tartják, amíg a férfi nem jön vissza. És még utána persze le is kel ellenőrizni valami módon, hogy Ruby tényleg elment-e, hiszen minden bizonnyal a tanár nem fogja kiengedni csak úgy, ha még mindig meg van rá az esély, hogy netán a nővér megint előkerül.* -Tényleg nagyon hálás vagyok, de nem értelek Elidor. Pár hete még...az az igazság, hogy el akartam menni innen, amilyen voltál velem...fura. *Megrázza picit a fejét, és mostmár tényleg igyekszik felállni, hogy az ágyra üljön át, azért ott mégis csak kényelmesebb. És kifejezetten szomjas is kezd lenni, azért lássuk be az efféle szelleműzés fárasztó tud lenni.* -Tényleg nem kérsz valamit inni? *Pillant rá, miközben a konyha felé indul. Egy pohár víz, az most bőven elég lesz, de hátha elkél Elidornak is valami több, valami szíverősítő.*
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

Üzenőláda : Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Tek5072fa8a0afb45585765

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2013 9:57 am

*Hát nem tudta, hogy bármi is sikerülhet a dologból, főleg, ha Zacharynak nem sikerült, de hát ő mégis egy árny, egy nekromanta, aki nem tegnap kezdte a szakmát, ezen felül még illuzionista is, ami kivételes párosítás, mert még az élőholtak elűzésének tudománya is a sajátja. A dobás mindenesetre sikeres, és a szellemlény a tükörbe költözik, ami rögtön utána össze is törik a csapástól. Nos igen, a tükrök a túlvilági lények csapdái, ám meg is semmisíthetőek általuk. Talán Ruby mégsem volt annyira erős? Azért elbízni nem szabad magukat, mert olyanokor szokott jönni a meglepetés, meg a pofáraesés. Fújtatva nézi végig, amíg Ruby szellemteste darabokra szakad a tükör pusztulásával. Hát ezt majd meg kell magyarázni a tanárnak. De most már ott van Scarletta fölött, és végre a vöröske magához tér, miközben ő óvatosan kiszedegeti a szilánokat, és ócsúdásra bírja őt.* Talán sikerült. *Feljebb segíti a lányt, hogy legalább ülni tudjon, de átkarolja a hóna alatt, hogy alá tudjon támasztani, és picit ringatja őt. Furcsán meghitt dolog ez, akár még alakulhatna is belőle valami, ám ő nem az a tipus aki kihasználja a helyzetet.* A tükörbe löktem. Nem akart egyezkedni, és már mindannyiunk halálát akarta. Ezt nem engedhettem. Remélem végleg száműztem, és sosem tér vissza. Akár el is pusztulhatott. *Halványan mosolyog, és megrázza a fejét.* Nem tudott bántani. Azt hiszem. Vége a rémálmodnak.
Scarletta Ferellion
Diák
Scarletta Ferellion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2013 9:23 am

*Teljesen úgy érzi, hogy a kezében van a győzelem. Mindig is elvakult volt, ez tehát egyáltalán nem meglepő, nem csoda, ha kicsit elszámítja magát. Az ujjai Elidor nyakára fonódnak, az arca őrült mosolyba torzul, ahogy érzi a kezei között a fiút. Nem érdekli, hogy a saját nyakát, azaz Scarletta nyakát is birokra fogja a másik, hiszen úgyis ő tart ki majd tovább, nem fogja hagyni magát az egyszer tuti. Aztán a rántás, amin viszont már erőteljesen meglepődik, hangos sikoly szakad ki a vörös leányzó torkából, aztán mintha két hang különülne el egymástól és már csak Ruby-é hallatszik, ahogy szellemteste kiszakad és a tükörben állapodik meg.* -Mit tettél? *Kiált, sikít, ordít, fene se tudja már, hogy pontosan melyik ez, de annyi biztos, hogy a tükör darabokra törik, aztán el is hal Ruby hangja, talán végleg?
Lassacskán kezd magához térni, a pofozgatás hatására. Néhány vágás biztosan van azért rajta, de nem vészesek, majd hamar rendbe jönnek. Kissé kába, és mint mindig most sem emlékszik az ég világon semmire Ruby jelenlétéből. Nem hallotta, nem látta, nem érzékelte az külvilágot.* -Mi történt? *Kicsit még szét van zuhanva, igyekszik feltornászni magát ülő helyzetbe a földön.* -Bántani akart téged ugye? De ugye nem sikerült neki? *Egyelőre még nem tudja, hogy talán sikerült elűzni, talán vége van és nem kell folyamatosan attól félnie, hogy mi történik, ha nem a maga ura.*
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2013 8:59 am

*Teljesen nyugodtan hallgatja Rubyt, immár biztos abban, hogy mit is kell tennie.* Sejtettem, hogy így lesz, de reméltem, hogy legalább szövetségesként tudunk együtt létezni. *Sóhajt fel, és megrázza a fejét.* Túlságosan sokat küzdöttem már a jövő ellen, de vannak dolgok, amik elkerülhetetlenek. Igen, te vagy az erősebb, mindannyiunknál. Ahogy mondod, mindig is az voltál. *Mormolja, és látja, hogy a rém már hozzá lép, nem hátrál, sőt ő maga is közelebb lép, szemében nem csillan félelem, inkább belép a sötét lény aurájába, eggyé válik vele, hiszen tudja, hogy csak ez történthet.* Gyengék vagyunk külön, ám együtt nem bírnál velünk, és ezzel nem számoltál. Sajnálom, mert más is lehetett volna a sorsod, mint az örökös félelem. A saját sötétséged zár téged rabigába, de ha segíteni nem tudok, akkor Ruby valóban halott, Scarlettát viszont nem hagyom. *Bólint, és belesiklik a lány kezébe, hogy az ráfonhassa ujjait a torkára. Még utoljára szolídan elmosolyodik, rákulcsolja ujjait Rubyéra, aztán fejében szinte automatikusan kattan vérmágusi képességének blokkoló hatása, amivel mások specializációit tudja kikapcsolni, ez ellen még védelem sincsen.* ~Most lökd ki Scar!~ *Lövi ki magából a gondolati robbanást, és tiszta erőből áthajítja a válla fölött a Scarletta testét birtokló Rubyt, egyenesen az ovális tükörbe, amit az előbb nézett. Aztán ha a dolog sikeres volt, akkor a tükör vélhetően ripityára tört a becsapódó testtől. Gyorsan odasiet, és kisöpri a lány arcából az üvegszilánokat, és óvatos pofozgatásba kezd.* Scar?
Scarletta Ferellion
Diák
Scarletta Ferellion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2013 1:38 pm

*Összehúzza kicsit a szemét, úgy méregeti Elidort. Nem tudja eldönteni, hogy igazat mondd-e. Végülis igen, elvileg nem tehetne ellene semmit, de ki tudja, hogy milyen mágiákat sajátított el azóta, hogy erre a világra került, amivel esetleg mégis.* -Nem bízom benned... *Szűri a szavakat a fogai között, aztán a válaszra csak felhúzza kicsit a szemöldökét. Egyszerűen erre nem gondolt, mármint hogy Scarletta legyen boldog. Úgy van vele, hogy a lány nem tudja eldönteni, hogy mikor lehet boldog, így erről neki kell gondoskodnia. Vagy lehetséges, hogy már nem is akarja igazán, hogy a testvére tényleg boldog legyen? Remek kérdés.* -Nem érdekel az ajánlatod, nem tudsz iránytani, nekem jó így, nem akarok rajta változtatni. Tudom, hogy fél, és megpróbál majd kiűzni, de úgysem teheti meg, mert én vagyok az erősebb, mindig is én voltam. Te pedig ha más dolgod van, akkor nem fogsz rá figyelni, vigyázni. *Megrázza a fejét, aztán közelebb lép a sráchoz. Igen, hasonlítanak, sötét a lelkük, éppen ezért nem lehet Ruby-ra logikus érvekkel hatni.* -Majd lehet, hogy meggondolom...de minek akarnék veled szövetkezni, ha a drága húgom ki akar űzni magából? Ezzel maximum időt nyernél nekik... *Újra harag gyúl a tekintetében, és ugyanúgy, ahogy legutóbb Zacharynál is tette szimpla fizikai erőt vet be, Elidor torka felé nyúl. Nem az a célja, hogy megsimogassa, hanem az, hogy lehetőség szerint meg is fojtsa. Így mutathatja meg Scarlettának, hogy ő az erősebb és ne próbálkozzon azzal, hogy ellene tör.*
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2013 1:26 pm

*Karbafont kézzel hallgatja a holt lélek szavait, és nehéz mögötte elvonatkoztatni attól, hogy a szépséges Scarletta arcához beszél, de nem ő válaszol. Ő nem fog szelleműzéssel próbálkozni, hiszen mint kiderült, nem ő lenne az első, olyat pedig nem kockáztat, ami egy képzett varázslónak is kudarccal zárult.* Tudom, hát hogyne tudnám, de akkor neked is tudnod kell, hogy ha vállalnám, hogy átköltözz belém, akkor önként tenném, így már nem is lenne esélyem elpusztítani téged, míg te ezt megtehetnéd, és meg is tennéd. *A kérdésre, hogy miért tenné, nem tud, nem is biztos, hogy akar pontos választ adni, ezért pontosan azt mondja ki, ami a valóság.* Nem tudom. Már az is valami, hogy ha Scarletta dolgai rendeződnek. A fivérem halott. A nővére halott. Hozzám nem kötődik, amiért nem is kárhoztathatom. De ő az egyetlen, akiért még tehetek valamit. Akkor miért ne legyen boldog? *Aztán csak vállat von, és bólint.* Egykor szerettem őt, és én úgy tűnik, annyira mégsem vagyok hirtelen, hogy ez az érzés csak úgy elmúljon. Ha nem vállalod, hogy engem használsz, legalább segíts nekem. Ha mi ketten összefogunk, akkor egészen biztosan megtalálja a helyét, és boldogulhat. *Nem tudja, hogy mit várhat Rubytól, hiszen ha őrült is, láthat dogokat reálisan, és felfogadhatja, hogy Elidor nem akar ellene törni. Mert hát az Árny leszármazottja hogyan is törthetne egy hasonlóan sötét teremtmény ellen?*
Scarletta Ferellion
Diák
Scarletta Ferellion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2013 1:11 pm

*Elidor szavaira csak sejtelmes mosoly jelenik meg az arcán, igen ő is úgy gondolja, hogy a fiú nem győzhet, ami persze nem jelenti azt, hogy tényleg így is van, talán kissé beképzeltnek is mondhatjuk, és a racionalitása is elszállt azzal, hogy meghalt, vagy legalábbis kiszállt a testéből.* -Öreg hiba Elidor! *Jegyzi azért meg egy félmosollyal. Karbafont kézzel áll meg a srác előtt, mindketten az Árny leszármazottai, tisztában vannak tehát egymás erősségeivel és gyengeségeivel, szó se róla. Aztán a következő szavakra már kissé elcsodálkozik, nem ilyesmit várt, valami nagy ördögűzést, vagy győzködést, mint amivel az a balga tanár is próbálkozott.* -Miért tennél ilyet? Tudod, hogy ha benned leszek, akkor te nem leszel többé ugye? Miért tennél ilyet...érte? *Nem, tényleg nem érti a dolgot. Elidorból annyit látott eddig, hogy csupán távolról figyelt, vagy hogy egyszerűen csak támadó volt, heves, maga sem tudta pontosan mit is akar, vagy ha tudta, akkor direkt az ellenkezőjét tette. Szeszélyes, talán ez a megfelelő szó.* -De nem, nem akarok mást, így nekem teljesen megfelel és egyébként sem kell egy férfi teste. *Finoman megrántja a vállát, majd visszaül az ágyra.* -Egyébként sem tudnék, nem én döntöttem úgy, hogy ez legyen, de ha ez lett, akkor alkalmazkodom, nem tudok csak úgy testből-testbe szállni. Nem is bízom benned, lehetséges, hogy félúton megpróbálnál kilökni, így nem maradna semmi, ahova mehetnék. Ez a terved ugye? *Újra feláll, mostmár jóval haragosabban újra. Csapongó, és nem kifejezetten gondolkodik reálisan, ez nem meglepő, főleg az alapján, amit Scarletta mondott, tényleg kissé az őrület környékezi a holt lelket.*
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2013 11:32 am

*Miután már Scarletta is előadta a rémültet, nagyon nincs mit beszélni a dologról, ő a saját sorsának kovácsa. Amit eldönt, az úgy van. Megvan a kockázata, hogy ha előhívja a rémet, akkor már nincsen visszaút, ám kétséges, hogy az aranytünde igazgató egyátalán időt szán egy diákja ügyére. Akkor inkább kockáztat, és talán lesz értelme, ha sikerül bármit is elérnie. Tehát odasétál a tükörhöz, és behunyja a szemét. Csak akkor nyitja ki, amikor már érzékeli, hogy nem Scaletta áll mögötte, hanem Ruby. Ekkor megteszi, írisze vörösen játszik, mintha a pokol szülötte lenne. Erre van szüksége, hogy valóban lássa árnyként a lelket, amely a testet birtokola. Ám saját fekete szeme végül ismét feldereng, és a vöröslő fény eltűnik. Nem fordul meg, hanem a tükörképhez beszél. Határozzan, mégis lágyan* Te nem vagy halott, és nem félek tőled Ruby. A halál nem mindenkit ér el, aki átlép a kapun, te pedig visszafordultál. *Hallgat el, pedig ez nem igaz, mégiscsak fél, de annyira nem, hogy ne kockáztasson.* Ha az a sorsunk, hogy te győzz, akkor hiába is harcolnánk, de mégis... nem kell őt tovább védelmezned. Én itt vagyok, hogy megtegyem. Talán össze voltam zavarodva, de te tetted ezt, hogy óvd mindentől. *Most már szembefordul a lánnyal, vagyis a védelmező nővérrel, és odalép hozzá.* Duarin nem akart neki ártani. Bevallom, egy fiatal, meggondolatlan szerelmes volt, de sosem akarta kihasználni. Amennyire én tudom, a kezét akarta megkérni. *Aztán felsóhajt, és a kezét nyújtja a lánynak.* De ha nincs más út, válassz engem. Befogadlak hogy őrizhesd általam Scarlettát. Ha kell, akkor teljes mértékben... *Tudja, hogy ez mit jelent. Akkor az ő lelke elhamvadna a nemlétben, és Ruby uralná Elidor testét, végleg. Mégis vállalja.*
Scarletta Ferellion
Diák
Scarletta Ferellion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2013 11:13 am

*Lebiggyeszti az ajkait, hát azért ez nem hangzik túl jól az egyszer biztos. De Elidornak kell eldöntenie a dolgokat, az is igaz, és nem szólhat bele, az ő élete.* -Értem, és te tudod, én majd...drukkolok, vagy ilyesmi a háttérből. *Megereszt egy apró mosolyt és bólint a javaslatra. Végülis lehetnek Mulder és Scully.* -Jól van, legyünk barátok, szövetségesek, én örülnék neki. És majd minden megoldódik és rendbe jön, biztos vagyok benne. *A javaslatra viszont már picit megrémül. Előhívni Ruby-t, önként? Az is kellemetlen, amikor magától jön elő, nem pedig még kísérletezni is az egésszel, az annyira...félelmetes. Nagyon nyel, aztán végül lassan, de bólint.* -És, ha nem tudod visszaküldeni? Ha ő marad...bennem? *Igen, ez is benne van a pakliban, és azért az eléggé nagy problémát jelentene lássuk be.* -Jól van, próbáljuk meg. *Elidor elsétál a tükörhöz, félő, hogy olyan erőteljesen nem is kell koncentrálni, hogy Ruby előkerüljön, amúgy is lehet, hogy szembe akar nézni Elidorral, nem lenne meglepő. Sötét fény gyullad a leányzó szemében, és amikor a fiú megint hátrapillant, akkor már nem az ágyon ül, hanem vele szemben áll.* -Nos minek akartál velem beszélni Elidor? Nem félsz tőle, hogy a pici Scarletta nem kerül elő többé? És amúgy is mit akarsz tőle? Kihasználni, mint a drágalátos Duarin? Tűnj el innen! *Haragos, olyan vonások látszanak most a lány arcán, ami egyébként még sosem ,hiszen ő inkább szomorú, vagy riadt, és nem igazán szokott mérges, vagy netán haragos lenni, ez nagyon távol áll tőle.*
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2013 10:53 am

*Bólint a vörös hajú lány szavaira, most már be kell látnia, hogy így van, viszont a Nayelit érintő kérdésben már nem ért egyet* Kétlem. Nem tudom, és most már nem is akarom megtagadni magam. Nem az ősöm miatt. Ez vagyok én, ez tesz boldoggá, ami őt megrémíti, akkor pedig nincsen közös jövőnk. *Picit elhallgat, aztán lebiggyeszti az ajkát, mert nem tudja, hogy mi fog majd történni vele.* Talán majd egy napon igen. De addig engem nem zavar a jelenlegi állapot. *Aztán a lányra pillant, főleg, hogy az folytatja a megkezdett témát.* Talán sosem voltunk jóban, de ez most változhat. *Nagyon is komolyan beszél, főleg, hogy hallja Scarletta rémisztő szavait Rubyról.* Fonjuk szorosabbra. Nem ismerős akarok lenni az életedben, hanem tényleg a barátod. Most már mindketten megtapasztaltuk a szenvedés mocsarát, akkor legyünk együtt erősek. Mulder és Scully. *Már itt vannak egy ideje, Scarlette biztosan hallott az X-akták párosáról. Nem szerelmi kapcsolat, hanem valami baráti, szövetség egymásra utaltság.* Nekem közel sincsen olyan erőm, mint az arantündének, de kiváncsi vagyok rá, hogy életre tudom e hívni. Én nem félek tőle. Megpróbáljuk? *Továbbra is hallgatja a vörös szeretőfosszát, ezek után már nem is csoda, ha letesz a bosszúról, főleg ha nem a nellondba áttelepült francoskák okozták fivére halálát, hanem az életében is borzasztóan féltékeny és bizonyára őrült nővér. Aki a halála után sem nyugodott meg, hanem őrülete kárhozattá változott, és mindenkit tönkretesz, aki a lány közelébe megy.* Talán itt az ideje, hogy szembenézzünk vele, ha lehet, akkor űzzük el végleg. *Fogja meg a lány kezét, és bólint.* Engedd, hogy szembenézzek vele. *Feláll, és a lakosztály közepén lévő ovális tükör elé sétál. Belepillant, hogy magát lássa, és a válla felett Scarlettát. Behunyja a szemét, és erősíti magában a mágikus eszenciákat, hogy megnyissa érzékeit a túlvilág felé.* Koncentrálj. *Ha Scarletta belemegy, és jelez neki, kinyitja a szemét.*
Scarletta Ferellion
Diák
Scarletta Ferellion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2013 10:30 am

*Bólint, hiszen pontosan így gondolja ő is. Egyáltalán nincs rá szükség, hogy a végtelenségig menjen valaki a bosszú után. Persze van, aki csak így tudja kezelni, de nem kell mindenkinek.* -Vagy talán...ha sikerülne is, akkor maradna utána a semmi, ugyanúgy nem tenne semmit könnyebbé, Duarint nem hozza vissza te is tudod. *Teszi még hozzá, hiszen lehet, hogy csak üresség maradna a bosszú után, jobb, ha megpróbálja elfogadni, továbblépni és egyszerűen élni az életét, vagy legalábbis megpróbálni kialakítani egy életet. Aztán a válaszra csak picit oldalra dönti a fejét, azért ezt rossz hallani. Örülne neki, ha Elidor boldog tudna lenni, hiszen az őse ugyan árny, de attól még joga van, hogy szerethessen, vagy szeressék.* -De talán pont a fény, az ami kell, mert a nélkül tényleg elveszel a sötétben. Talán találsz mást, aki jobban illik hozzád, nem tudom, olyan sokan járnak ebbe az iskolába, ne add fel. Az én szívem is meghasadt, de idővel majd jobb lesz és összeforr, a tiéd is, én tudom. Elidor végülis leül, pedig láthatóan már indulni készült. Elmosolyodik az aggódó szavakra. Nem tehet róla tényleg ismerősnek kezelte a fiút, hiszen lássuk be sosem volt köztük szoros kapcsolat, nem úgy alakult a sorsuk, hogy erre lehetőség legyen.* -Nem tudom, várok. Jericho elfoglalt, de Zachary szerint segíteni fog, ő tudja majd mit kell tenni. Csak egyszerűen...félek. *Bukik ki belőle egész halkan. Picit megremeg, hiszen lássuk be azért ez nem egy kellemes állapot.* -Ő mindent hall, de ha ő van elől, akkor én semmit sem tudok. Zachary-t is megpróbálta fojtogatni, és nem tehettem ellene semmit, és téged is fenyegetett. És fogalmam sincs, hogy...mi van, ha miatta halt meg Duarin? Furcsákat mondott, amennyire Zachary vissza tudta idézni. *Megrázza a fejét, túl sok már ez.* -Meg akar védeni mindentől és mindenkitől, egyszerűen nem is akar senkit sem a közelembe engedni...mintha nem lenne önmaga, megzavarta még jobban a halál.
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2013 10:18 am

*Na igen, ő nem mentalista, hogy észrevegye, hogy Scarletta itt csak vendég, és Zachary a kanapén alszik, viszont akkor is szíven ütötte, hogy ő csak egy ismerősnek lett titulálva. Mindegy, nem ez a lényeg.* Ahogy mondod. Nap mint nap, amikor tükörbe nézek, az ő arcát látom a sajátom helyett, és neki sem az lenne a célja, hogy még a halálba is kövessem, ha rosszul sülnek el a dolgok. *Tényleg nem szívesen akarna most maradni Scarlettával, végülis csak ezt akarta volna közölni, de azért folytatja.* A világokat átszeltem utánuk, de mi van ha tévedek? Mással is előfordult már, hogy az életét feltette a bosszúra, és a legvégén derült csak ki, amikor célhoz ért, hogy nem is az volt aki ártott neki, akit gondolt volna, sőt, ellenkezőleg, csak rosszul lett beállítva a dolog. *Megdönti a fejét, és felhúzza a kesztyűjét, menni akarna* Akkor inkább a sorsra bízom az igazságszolgáltatást. *A kérdésre azért még válaszol, bár meglepi alaposan.* Ah, hát fogjuk rá. Élem az életemet. Nos Nayelinek hívják, az idő úgy tűnik majd ezt is eldönti. Nem mintha el kéne mondanom, de... cseppet sem illik hozzám. A helyes pofi, az aranyos mosoly nem minden. Őt a háború foglalkoztatja, én köpök rá. Az ő harmatos kis lelke nem venné be gyomorral, amit én csinálok időnként. Talán az elején úgy véltem, hogy megtaláltam benne, egy elveszett felemet, de olyan kis darabokra szakadt már a szívem, hogy megfoltozni már nincs remény. *Valja be egész költőin.* Ha úgy alakul, akkor beszélni fogok vele, és lezárom a dolgot. A sötétség az én világom, nem az a fény, amit ő támaszt. Árny vagyok, ez éltet. *Aztán Scarlettán a sor, ezen már jó alaposan megdöbben, a sokszor visszafogott, színpadias ábrázat lehull, és lehuppan az ágyra.* Mi a... francoska...? *Jön ajkára a káromlat, és megrázza a fejét.* Én meg szerencsétlen Aithusát osztottam ki, de már akkor bebizonyosodott, hogy nem Nayeli testvére volt, de a tiédre nem is gondoltam. *A lányra pillant, mintha megpróbálta belelátni.* Benned... *Egyszerre feltámad benne a féltő férfi, ám a nekromanta is, és most viaskodnak, mint két személyiség.* Megértelek, sajnálom, ha rideg voltam, kissé félreérthető a helyzet, hogy csak ideköltöztél. *Rázza meg a fejét, nem tudja, hogy mit mondjon, a krumplilevest nyilván nem kell idehozni ételhordóban. De akkor mit tehetne.* És most mi lesz? *Mereszti a szemét, most totál nem a nagystílű bűvész, hanem tényleg egy barát. Nem csak egy ismerős!*
Scarletta Ferellion
Diák
Scarletta Ferellion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2013 9:58 am

*Jó hát na lássuk be, ahogy legutóbb elváltak, ami után az is felmerült benne, hogy elmegy az iskolából, csak hát fogalma sem volt, hova mehetne, nem nagyon tudja azt mondani, hogy ne adj isten egy jó barátról van szó, vagy ilyesmi. Ettől függetlenül úgy érzi, hogy illene magyarázattal szolgálnia, hiszen tényleg félreérthető a helyzet, bár azért az is látszik, hogy a kanapé is meg van vetve, magyarán Zachary ott alszik kit, ő pedig bent. Ő azért leül és eléggé meglepődik, amikor Elidor neki ad igazat, pedig legutóbb nagyon csúnya dolgokat mondott, hogy a bosszú a minden, és azt kell tenni mindenek felett.* -Oh! *Ennyi bukik ki belőle elsőre, át kell gondolni, hogy mit is mondjon.* -Értem, örülök neki, nem hiszem, hogy Duarin azt akarná, hogy akár megölesd magad miatta, azzal nem hozod vissza, és nem oldódik meg semmi sem. És amúgy minden rendben van Nellondban, meg...azzal a lánnyal? *Nem tudja a nevét, csak látta már jó eséllyel őket együtt, a bálon, vagy csak Nellondban. És nem úgy tűnt, hogy csak szimpla barátok. Aztán a konyhában ügyködő férfi felé pillant, aki egy biccentés után eltűnik valamerre a teraszon. Bizonyára nem akar zavarni, de nagyon lelépni sem, hiszen nem véletlenül válallta a felügyeletet.* -Én...ahogy írtam is neked, vagyis Kitty írt, mert megkértem, szóval nem nagyon mehetek el innen egy ideig. *Picit halkít a hangján, na nem mintha akkor Ruby nem hallaná.* -Ruby...ő írt neked az üzenőfalon, ő fenyegetett, mert valahogy bennem van a lelke, vagy ilyesmi. Én sem értem pontosan, de Zachary-nek is nekiesett, és ő segít. Beszélni fog el Jerichoval, hogy lehet Ruby-t kiűzni, mert veszélyes, és bármikor előjöhet...és...szörnyű! *A kezeibe temeti az arcát. Jó hát lássuk be baromira nem élvezi a bezártságot, de nincs más lehetőség, azt se élvezné, ha Ruby ártana valakinek.* -Addig viszont nem mehetek ki, vállaltam.
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2013 9:47 am

*Az ajtónyitásra elmosolyodik, Scarletta mindig úgy néz ki, mintha egy divatlapból lépett volna ki, amiben topmodellek vannak. De mivel már megszokta ezt a kinézetet, nem tátja el a szájtát nagyon. Csak kicsit, az pedig nem feltűnő. Kérdés nélkül lép át a küszöbön, hiszen most már bejöhet, na nem mintha vámpír lenne. Azon kissé meglepődik, amit a lány szájából hall, de bólint rá.* Ahogy mondod. Csak egy ismerős. *Körülnéz, és megkérdezhetné, hogy mit keres Scarletta egy vélhetően tanár magánlakosztályában, de ha ő csak egy ismerős, akkor úgysincsen hozzá semmi köze. Féltékeny pedig végképp nem lehet, hiszen ő a bosszút, és Nayelit választotta, még akkor is, ha közben szépen a saját élete értelmét veszti. Miután hellyel kínálták, leteszi a cilindert és a kesztyűjét az ágyra, de ő maga nem foglal helyet, nem is akarna sokáig maradni, hiszen ha a lány egy férfinél lakik, biztosan nem kívánatos személy ő most itt.* Nem sokról. Csak annyi, hogy neked van igazad. Egy lépést sem tudtam a nellondiak irányába tenni, és csak ürességet okoz, hogy ha a bosszúnak élek. *Biccent mosolytalanul.* Leteszek róla, mert nyilván a gyilkosok már nem is emlékeznek a fivéremre, emlékeztetni őket pedig nem is biztos, hogy az én tisztem. Annak fogok élni, amihez értek. A misztikumhoz, de neked sok sikert ahhoz... amit éppen csinálsz. Végülis csak ennyi. *A kávéra fejráz.*
Scarletta Ferellion
Diák
Scarletta Ferellion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2013 9:24 am

*Álmosan nyújtózik az ágyban. Azért rendes dolog Zachary-tól, hogy simán átadta neki, ő pedig addig a kanapén dekkol, biztosan nem lehet azért túl kényelmes. Eléggé fáradt, pedig sokáig aludt, mégis úgy fest, mint akit agyonvertek, egyszerűen csak nehezen és keveset alszik, túlságosan zűrös most minden. Nem meri lecsukni a szemét, nehogy arra keljen, hogy ne adj isten a másik szobában vérbe fagyva találja meg a tanárt. Azért akkor tuti nagyon kiakadna. Aztán kopogást hall meg.* -Pillanat! *Kiált ki. Zachary épp a konyhában tesz-vesz, biztosan valami kávét vagy ilyesmit üt épp össze, szóval felkap gyorsan egy egyszerűbb, de persze csini rucit, hiszen nem is nagyon vannak lezser cuccai. Gyors fésülködés, majd ajtót nyit. Ő úgysem tud kimenni, szóval ez még önmagában nem jelent semmit, amikor meglátja Elidort elcsodálkozik. Hát mégis csak eljött, akkor megkapta az üzenetet, amit Kitty-vel küldött neki, azaz a testvérét kérte meg, hogy írjon az üzenőfalra, hiszen ő már napok óta ki sem mozdult innen, csak a teraszról nézelődött. Rém unalmas!* -Csak egy ismerős, nem baj, ha bejön ugye? Elidor. *Teszi még a végén hozzá, hiszen így be tudja lőni a férfi, hogy ki jött. Biccent egyet, jó eséllyel a konyhában marad, így szépen beinvitálja a srácot és leülteti az ágyra, mert a kanapé foglalt még, nincs bevetve.* -Miről szeretnél beszélni? Kérsz esetleg valamit, azt hiszem kávé fő.
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2013 9:17 am

*A sötétlelkű bűvész mostanság nincsen a helyzet magaslatán, ezért aztán mókás, hogy pont egy magaslati építmény felé tart. Nayelivel elvan, ez tény, aranyos fosszalányról van szó, de tényleg csak úgy elvannak egymás mellett, ám az is lehet, hogy még csak kevés idő telt el ahhoz, hogy komolyabb bontakozzon ki belőle. Meglátjuk. Scarlettával úgysem erről akar beszélni. A találkozó után nellondban van dolga, ezért a haja tökéletesen áll, és a legszebb ünnepi ruháját vette fel, vadonatúj nadrág, díszes felöltő, rúnákkal átszőtt köpeny, a sétapálcája gombját pedig aranyszínre cserélte a korábbi vörös helyett. Kissé hivalkodó, de valahol ez a cél. Ezen a teraszon még nem járt, így óvatosan lépdel, nehogy elszédüljön innen, ha egy nem várt őrződémonba botlik. Nem látja sehol a vöröshajú szeretőfosszát, ezért nekidől az egyik falnak, bizonyára a belső lakosztályokban lesz majd fellelhető. Kopog, és várakozik. Elképzelése sincsen róla, hogy mit kereshet itt a lány, és miért nem a saját szobáját lakja.*
Zachary D. Reed
Tanár
Tanár
Zachary D. Reed

Üzenőláda : Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Tek50e2e93384d8b1974271

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 10, 2013 11:03 am

*Felemeli a kezét és a fejével is nemet int.* - Nem, köszönöm, a kávé elég. *A pirulást látva kissé elgondolkozik, hogy valóban a fiú az, akinek a gondolatába belepirul, vagy csak maga a téma volt kellően személyes, hogy zavarba hozza. Védekezően emeli fel a kezeit, majdnem kiköpi a kávét, de inkább szépen lenyeli.* - Nem-nem, nyugalom, hogyha nem akarsz róla beszélni nem kell, a kérdés ártatlanul lepattintható, attól még, hogy felteszem nem kell válaszolni. *Nem akarja nagyon zavarba hozni, vagy valami, de végül Flame csak válaszol. A szájához emeli a kávét, hogy ivás közben eltakarja a somolygását, ritka lassan issza azt a kávét, egy nagy bögre tejes lehet.* - Értem, de örülök, hogy ismerkedsz és nyitsz a többi diák felé. *Persze tudja, hogy az arabok mifélék, azt kevésbé tudja, hogy Fellah-sok mifélék. Akármennyire igyekezett korai éveiben mindent bejárni és megismerni, Fellah eléggé elzárkózott hely volt ahhoz, hogy feléjük ne járjon. Lassan eldönti a fejét, elgondolkozón, az utolsó szavak nem valami megnyugtatók, de a Nezabar iskolája se kevésbé veszélyes, az órákon is van egy csomó sérülés, az egyéb kalandokat és betörő szörnyetegeket, démonokat, bukott angyalokat, árnylidérceket, szellemeket, vérfarkasokat, vámpírokat, orkokat, trollokat, goblinokat, mélységi törpéket, gennymanókat, tündérmanókat, zombikat, csontvázakat, sötét mágusokat... Szóval és a többit nem is említve.* - Akkor a túlélési technikákat eléggé gyorsan elsajátíthattátok. *Lassan feláll a székéből, a kávé elfogyott, az erkély felé pillant, illetve erkélyen túlra, a havas csúcsok felé.* - Furcsa, hogy a Lélekölő-hegységben néha találni valami szépséget, még ha ilyen ködös is, a fehér havat nem fakítja el teljesen... Hogy bírod a havas hideget? *Fordul picit hátra a válla felett, de igazából csak a fülével figyel a lány felé, a szemével inkább a hegyeket nézi, éles, sas, illetve sólyom szemével.*
Flame Torchwood

Flame Torchwood

Főkarakter : Jack Darkfield
Hozzászólások száma : 229
Kaszt : Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Elemista

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 10, 2013 10:35 am

*Nem is figyel az esetleges sértődésekre, inkább a konyhára figyel, nehogy a végén valaminek baja legyen, és bizony kellőképpen szereti az erejét, eddig is szerette, csak nem éppen szerencsés, amikor valakinek spontán felébred az ereje. A teljes kontrolltól azért még messze van, de tény, hgy halad, egyre magabiztosabban. Ahogy Zachary helyet foglal nem messze tőle, ő maga egész gyorsan elvégzi ezt a remek teaforrális, főzési machinációt.* -Kávé után gondolom már nem kér, vagy töltsek? *pillant a férfi felé, és már látja azt a szemöldökvillanást, majd jön a kérdés, amibe finoman belevörösödik, és elfordul, bögre után kutatva, amit nagyjából egy mozdulattal vesz le a polcról, mehet bele a filter, majd rá a tea, már ha a férfi nem kér, mert akkor tölt neki is, aztán csak lehuppan az egyik székre, vagy felülrá, attól függően, miféle székek vannak, és a teája fölé mered, onnan sandít a férfire.* -Ezek egészen illetlen kérdések. Egyébiránt nyilván egy fiú a sokból, mivel nem csak ő létezik. Van rajta kívül még egész sok fiú, én is simerem Ilyát, Noelt, Elijah-t, meg rengeteg diákot óráról, és persze önt is. Ezek után persze, hogy csak egy fiú a sokból! És még csak egyszer találkoztunk, akkor is csak vacsorát csináltam neki, mert a konyhában futottunk össze. Nincs ebben semmi. *kissé morgósan adja elő, mintha tényleg semmi, de semmi nem lenne. Főleg nem rendes arcszíne, amikor Rashnyval beszél, mert bizony, hogy folyton pirul össze-vissza. A legutolsó kérdésre azonban hevesen bólogat, kissé kihúzva magát.* -Tudok. És volt konyha, de nálunk nem csak ez volt. Tudja, az arabok nomád népek, vándorolnak a sivatagban, és nekünk is sok gyakorlatunk volt, amikor több napra kinthagytak minket a sivatagban. Nem vittünk magunkkal főtt ételt, nekünk kellett főzni, és gondoskodni a túlélésünkről. Általában sikerült. *toldja hozzá az utolsó mondatot, kissé elmerengve, miközben megmozgtja a filtert a teában.*
Zachary D. Reed
Tanár
Tanár
Zachary D. Reed

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 10, 2013 10:11 am

*Hát igen, amikor valaki együtt kávézik teázik a tanár toronyszobájában, akkor már nehéz nem tegezni, de Flame nem igazán tegezhette otthon a mestereit, hát lehet, hogy neki könnyebb megmaradni itt. És tiszta presztizs romboló, hogy Zachary nem tud senkivel magázódni, szégyen. Na mindegy, mikor a lány átveszi az irányítást a konyhában akkor kicsit hátrébb lép.* - Csak... nyugodtan. *Felhúzza picit a szemöldökét, nem, nem sértődik meg, de ez még is csak az ő konyhája, az pedig hogy egy lány sürögjön az ő konyhájában kicsit fura, még akkor is, hogyha soha, egyszer sem tekintett úgy Flame-re, ahogy mások félreérthetnék. Szóval hagyja a lány, a tüzes dologra kicsit elmosolyodik, megnyugtató, hogy nem zárkózott el tőle, hanem szívesen használná, ezek szerint nagyon szépen tudja kontrollálni az erejét. A kávéjával leül az asztalhoz, hogyha már el let csaklizva előle a csodás teafőzés művészetének bemutatása. Az első mondatra a történésekből már felvonja a szemöldökét, érdeklődve.* ~ Nem, nem vagy diák se pletykás vénasszony, hogy a magánéletéről vallasd... ~
- Egy fiúval a sok közül, és az a fontos, hogy ismerkedtél, vagy egy fiúval, akivel jó, hogy ismerkedtél, de barátságot vagy többet is lehetne remélni az ismeretségből? *A hangja halál tanári, szóval nem olyan odapiszmogó, nagy csillogó szemekkel faggató, inkább olyan... A mentorod vagyok, jót tesz neked az ismerkedés, mesélj. * - A háziállat nagyon kedves dolog, a vacsorával viszont meglepsz. Azt hittem az akadémián is volt konyha, szakácsok, és te ott töltötted az idődet, tudsz főzni? *Vonja fel a szemöldökét kissé, de nem élne vissza azzal, hogy más főzzön rá, csak tényleg meglepi. Igen, tervezett egy kis sétát, utazást, de teljes mértékben elfelejtődött, de azért csak nem baj, hogyha egyszerűen beszélgetnek és teáznak.*
Flame Torchwood

Flame Torchwood

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 10, 2013 10:00 am

*Amikor hallja, hogy nem keltette fel, csak még jobban somolyog, de visszafojtja, mert ezek szerint minden reggel ilyen mókás-álmoskás arca van, ami Flame-nek nagyon tetszetős, ehát ez már csak ilyen. Zachary jól néz ki, most meg különösképpen aranyos és mosolyognivaló, azt hiszem, ebben még semmi rossz, vagy bűnös nincs. Flame pedig átsétál a konyhába, és lehuppan.* -Nem szándékoztam félreérteni, és nem tudom, mikor jött. Érkezhetett volna az üzenete.. után is. *hirtelen akad meg, mikor majdnem letegezi a férfit, de aztán észbekap, és tartja magát. Amikor mindent kipakolnak elé, akkor halkan hümmög, majd valami könnyed keleti rózsás, lótuszos teát húz ki, és bontoatja a filtert, majd, ltáva, hogy itt valaki nem a konyha ördöge, mosolyogva pattan le a székről, és veszi át Zacharytól a dolgokat, krédezés nélkül.* -Nekem amúgy elég az is, hogyha egy bögre hideg vizet adsz.. tudod.. *villant egy olyan tipikusan tüzes pillantást a férfira, majd a kérdésre, hogy mik történtek vele, eltöpreng. Arról volt szó, hogy elmennek valahova.. de jó, kezdjük így.* -Megismerkedtem egy fiúval. Még nem szedtem szét az iskolát, és a Mikulástól kaptam egy háziállatot, amit biztosan nem fogok tudni szétégetni, mert tűzből van. Egy tűzmacska. De nem Errafonth, csak egy tüzes cica. *meséli lelkesen, miközben könnyed mozdulatokkal veszi át az uralmat a konyha felett.* -Ha szeretne finomat vacsorázni, akkor szóljon, és átkopogok.
Zachary D. Reed
Tanár
Tanár
Zachary D. Reed

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 10, 2013 9:45 am

*Kicsit megrázza a fejét, habár az álmoskás arc azt jelzi, hogy felébresztette, de ez lehet, hogy csak a szokásos ábrándos arc. * - Nem, nem keltettél fel, már egy ideje fent vagyok. *Felel, és a konyha felé invitálja akkor, nyílt minden, szóval ilyen pultos-amerikai-szerű, bár mivel a berendezés nem valami korszerű, erről se süt a 21. század. Kicsit kínosan hat így a dolog, hogy Scarletta ott van a toronyban, de hát elvállalta, hogy segít neki, és fog is, de azt is megmondta a lánynak, hogy lehet kell mással is beszélgetnie. Jó, valószínűleg nem úgy értette, hogy reggel, mikor alszik, szobán belül.* - Kérlek ne értsd félre, én a kanapén alszom, segítséget kért tőlem. *Mondja a hümmögés és a pillantásokat figyelve, meg persze a kérdést.* - Hogyha zavarnál, nem hívtalak volna, Flame. *Mosolyog vissza rá, aztán a szekrény felé lép, lerakva a kávéját nyitogatja, sok helyen járt már, sok helyről hozott már ezt-azt, de tűzpillangós teával nem szolgálhat. Maximum ha a tetejére idéz egy tűzpillangót, de nem kéne felgyújtani a toronyt. Átlagosabb teák vannak, néhány keleti, japán tea, néhány angol tea, néhány perui tea, de csak elvétve. Minden zacskót és filtert kipakol, hogy válasszon.* - Míg vizet forralok, mesélj, mik történtek az elmúlt időkben? *Kérdezi, és hogyha a lány választott valamit, akkor ugye vizet forral és teát főz, bár látszik, hogy nem túl házias, de megoldja a helyzetet.*
Flame Torchwood

Flame Torchwood

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 10, 2013 9:39 am

*Ő pedig bizony vár, és amikor ajtót nyitnak neki, akkor a kávéra, meg az álmos félmosolyra önkéntelenül is valamiféle somolygás vesz erőt rajta, mert bizony ő ma is korán kelt, reggel meditált, kicsit sétált, aztán jött, amilyen hamar csak tudott, de nem akart nagyon korán érkezni. Ám itt valakinek hosszú éjszakája lehetett, vagy ha más a gond, akkor is megmosolyogtató az álmoskás arcés mosoly.* -Nem akartam felkelteni, és igen, olvastam. Azért mertem kopogni. Remélem, nem késtem le semmit. *mondja, majd, amikor beinvitálják, akkor nemes egyszerűséggel beljebb lépdel, majd tekintete körbesiklik a szobában, megakad Scarlettán, aki éppen a tanárúr ágyán alszik, amire nem szól semmit, csak halkan hümmög, mintha tényleg nem értené ezt a világot, majd tovább siklik a tekintete a tanárúr bevetett ágyára, amire aztán végképp nem tud hova lenni. Inkább megáll, és kissé határozatlanul szólal meg.* -Ugye.. nem zavarok? *pislog fel, majd halvány félmosoly suhan át arcán.* -Pedig a diákok használják, és a diákok elérésére szerintem hasznos. Milyen tea van? *csillannak fel a szemei, mert egy igazi arab, tűzpillangós teát most szívesen inna, csak kérdés, mi a kínálat. Meg hát, ez nem az arab sivatag, és nem a Fellah.*
Zachary D. Reed
Tanár
Tanár
Zachary D. Reed

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 10, 2013 9:31 am

*Nem tudja pontosan, hogy Flame mikor toppan be, de azt igen, hogy Scarletta még simán aludhat, amikor érkezik, szóval nagyon halkan a kanapéról felkelve felöltözött, jelenleg kávét iszogat, hogy kellően felpörögjön, ne haszontalan álmos képpel nézzen a diákra, ha jön. Póló, nadrág, eszközei, semmi különleges nem látszik nála. Mikor meghallja a kopogást az ágy felé pillant, körülbelül mindenhonnan mindenre rálátni, kivéve a fürdő szobát, de az ágyban alvó lány nem ébred fel - vagy csak nem mutatja. A ház szépen szökés-biztos lett, a teraszról se lehet kiugrani, csak hogyha Zachary "engedélyt ad rá". Szóval az ajtóhoz lép és kinyitja, kávéval a kezében, azért még egy kicsit álmos mosollyal... Mondjuk fél tizenegy, nem kéne álmosnak lennie.* - Jó reggelt, Flame. Olvastad az üzenetem? Azt hiszem talán én vagyok az egyetlen tanár, aki használja azt az üzenőfalat... *Gondolkozik el kissé, majd kinyitja az ajtót, beinvitálni a lány miközben hangmágiás varázslattal "szigeteli" a teret, hogy az esetlegesen alvó Scarletta semmit se halljon, ne kelljen fel rájuk.* - Kávét, teát?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Zachary D. Reed terasza   Déli Torony - Zachary D. Reed terasza - Page 2 Icon_minitime

Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Északi- és Déli Torony-
Ugrás: