Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Susan Watson Karakterprofilja | |
|
+5Evan Darian Hua Xiangfeng Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon Kaen el Jericho 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Aug. 26, 2011 9:32 am | |
| Karakterek:- Susan Watson - Sophia Nightwing - Lauren A. Fox - William Gartner - Michelle Blossom - April Quenell - Samara Redrick - Felicity EastwoodUseres infó Na hát rólam annyit kell tudni, hogy elég régóta vagyok az oldalon. Voltam már Diákképviselőtől IT-tag meg mindenféle posztoban, viszont most diák vagyok. Szerintem ez még egy jó hosszú ideig így is fog maradni. Mint fentebb lehet látni ők a karaktereim, nellondit nem írtam bele, sem az ex Dalmágia oktatót sem. Róluk fogok majd ide írkálni, legalábbis azt hiszem. Egyébként 96' tavaszán születtem, méghozzá Márciusban így horoszkópomat tekintve Kos vagyok... Nem tudom kinek mennyit mond. Sokan azt mondják nehéz természetem van, hát nem tudom. igazából én mindenkivel közvetlen vagyok, lehet ez a baj. Hamar a barátomnak tekintem az embereket és rohadt könnyű manipulálni... Alapjáraton kedves vagyok, szeretek pörögni egyszerűen nem tudok úgy létezni, hogy ne csináljak valamiből viccet. Ettől függetlenül lehet velem komolyan is kommunikálni. Elég sokan kedvelnek pont a nagyszám miatt, de vannak akik pont ezért utálnak. Néha túlságosan is őszinte vagyok, ami nem tetszik azt egyenesen az illető képébe mondom. Sajnáálom én ilyen vagyok, ha valami meg nem tetszik akkor nem kell velem beszélni ennyi. Kitérve a család meg egyéb baromságokra... Most megyek középiskolába, amit már nagyon várok kicsit félek is tőle, de... Hobbim a lovaglás, bár az utóbbi időben eléggé eltávolodtam tőle (úgyahogy a Nezától is, de ez majd talán idővel változni fog, vagy nem.) 3-4 évig jártam táncolni, kosoraztam is 2 évet, most azt tervezem hogy újra elkezdek táncolni, meg talán a lovaglásból is lesz valami. Származásomat tekintve magyar vagyok, azon belül is győri lakos, bár a vezetéknevem miatt sokan hiszik, hogy Veszprémből jöttem, bár nem tudom miért... A gépem az tele van befejezetlen vagy épp befejezett novelákkal. Igen azírásban nincs nagy önbizalmam, valahogy a jó ötleteim mindig akkor jönnek, amikor nem vagyok gépközelben. Legtöbbször talán az a baj, hogy túl hamar véghez akarom vinni a dolgokat elkapkodom, aminek az lesz a vége minőségileg elég gyengét mutatok. Amúgy nem tudom még mit írhatnék magamról, ja igen. Bosszúálló személyiség vagyok, ami ugye nem éppen jó dolog... Volt ebből már gondom az Életben... Szóval igen... Egyébként a kedvenc karakterem az természetesen Susan. : )
A hozzászólást Susan Watson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 29, 2011 1:34 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Aug. 26, 2011 11:47 am | |
| Könnyű manipulálni? Tényleg? O.o Nekem nem tűnt fel. Basszus, nem is tudtam, hogy kosaraztál. XD |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Aug. 26, 2011 12:19 pm | |
| |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Aug. 26, 2011 12:39 pm | |
| Hát Sus drága, tényleg kos vagy, fejjel a falnak^^ Te is író babérokra törsz? Valami novellával kapcsolatos dolgot most már ki kéne találni, valami minimerengőt, vagy nem tudom, mert sokadik ember mondja az írást. Amúgy tényleg manipulálható vagy, elhiszed a gonoszok véleményét, aztán vissza kell téged manipulálni a világos oldalra^^
| |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Aug. 26, 2011 12:43 pm | |
| Nincs az az Isten, hogy én novellát adjak ki O_O Amúgy igen, szóval hallgatok másokra meg mindent elhiszek és a végén már összezavarodok és nem tudom, hogy kinek higgyek. Na, viszont este megpróbálom megírni a karikat : ) |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Aug. 26, 2011 12:44 pm | |
| Mit mondtam a novelláról? *fejbevág* Write, write, write. Még ha szar is, írj, mert úgy fejlődsz. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Aug. 26, 2011 12:49 pm | |
| Már amúgy is fájt a fejem...^^" De a fejemben mindig jobbnak tűnik, aztán amikor leírom akkor meg rájövök, hogy nem is olyan jó : S |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Aug. 26, 2011 1:25 pm | |
| Egyszerű: nekem higgy, mert én a közösségért teszek, mások pedig rombolják a közösséget, ha manipulálnak^^ | |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Szomb. Aug. 27, 2011 8:16 am | |
| Ne félj a középiskolától, Susie, népszerű leszel. A másik, hogy valszeg azért gondolják, hogy Veszprémből jöttél, mert általában helységneves családnevek ténylegesen azt mutatják, honnan származik az illető. Valószínűleg valamelyik felmenőd, persze apai ágról Veszprémből költözött el, és, hogy megkülönböztessék a másik Józsitól, vagy Bélától, vagy bárhogyan is hívták, egy rá - csak rá - jellemző dolgot toldottak a neve mellé, vagy elé. Ebből lett később a "vezetéknév", vagy "családnév". Pl. Kövér, Gazdag, Kovács, Veszprémi, Szabó, Szombati... stb. Na, ennyit a fejtágításról. XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Aug. 29, 2011 8:08 am | |
| Gólyatáborban nagy volt a pofám szóval... XD Ööö oké... Köszi az infót>.<"" Este vagy lehet akár most elkezdem összeírogatni a karikat^^ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Aug. 29, 2011 11:16 am | |
| Első felvonás... Susan Dorothy Watson - Egy szép szerelmes angol kisasszony Taylor Momsen/Amanda Seyfried [Only admins are allowed to see this image]
A legelső karakterem, így hát elég sok bakit követtem el vele, mire végre kialakult a jelleme. Bármelyik karimat is kell leírnom, hogy milyen mindig Susan tart a legtovább... Alapjáraton egy kedves lányról beszélünk az idegenekkel mosolyog esetleg még beszélget is velük, de ez csak amolyan "illem". Igazából alig van pár ember, aki közel tudott hozzá kerülni. Mivel trükkmester és illuzionista, könnyű szerrel fel tudja venni bárki alakját, így sokszor van, hogy nem is a saját testében mutatkozik a szőkeség. Nem mellesleg véla ebből adódik, hogy elég szép lány és ezt a szépségét sokszor ki is használja. Előszeretettel manipulálja az embereket, legtöbbször úgy hogy mindegyik félnek jó legyen. Ha pedig ez nem jön be, akkor önző módon csak a saját elveit nézi. Elég hamar felkapja a vizet, valamint nem gondolkodik azon, hogy megüssön-e valakit vagy sem. Pedig aztán nem nézné ki belőle az ember, ugyanis ha ránézel az jön le, hogy egy törékeny porcelánbaba. Mondhatni sok dolgot a vonzerejével, valamint az illúziókkal ér el. Hihetetlenül tud szeretni és sokszor talán álomvilágban él... Múltját nézve, angol származású úri hölgy, apuci keze pedig olyan dolgokban is benne van, amiről a kis Susie nem is tud, de hát nem is igen kell hiszen Ő úgy is csak a vagyont fogja megörökölni. Családi állapot: kapcsolatbanSophia Nightwing - A jégzubbonyba zárt balett táncos Ashley Greene [Only admins are allowed to see this image]
A második legrégebbi karakterem a Nezán... Az egész karakter könnyedén jött, én megláttam a képet, aztán csak úgy a semmiből előugrott ez a leányzó. Becsvágyó, gonosz érzelmei nem igen vannak. Susannel ellentétben ő teljesen szerelem ellenes, ettől függetlenül igen tehetséges balett táncos. Családi története elég érdekes ennek a Skót leányzónak. Elsőszülött gyermek, ám az apuci mégsem az akit annak hisz. Anyuka anno félrelépett és így jött a kis Sophia... A lány nem tud erről, egyedül az anyuka aki egyébként nem százas. Sophiával a kapcsolata igencsak rossz, jelenleg diliházban van a néni. A kislányt anno nem egyszer kínozta meg, így hát érthető hogy miért is ilyen a lány. Egyedül "apját" valamint a kisebbik húgát szereti valamennyire. Idősebbik húgát viszont legszívesebben megölné... A lány egyébként aranyvér mániás, nem túlzottan szereti a mugli vagy épp félvér születésű mágusokat, pedig ha tudná, hogy ő is félvér... Sophiát érdekli az idő manipulálása, valamint a jósmágia. Nem bánt Ő senkit - ok nélkül-, szimplán csak hideg, de ha kell akkor eldumál az emberekkel. Viszont az biztos, hogy senkihez sem került közel az itt léte alatt, ám annál több ellensége van. Aztán persze ki tudja, lehet egyszer megtörik a jég, bár aligha... De azért próbálkozni szabad. Családi állapot: EgyedülállóSamara Redrick - A hisztis harcos Daveigh Chase [Only admins are allowed to see this image]
Miss Redrick, hogy róla mit kell tudni? Hát ugyebár az köztudott, hogy Redrickéknél, nincs kinn mind a négy kerék, de nincs is ezzel semmi gond. Samara az egyetlen lány a mostani generációban, ráadásul a legkisebb is így, szépen szereti azt hinni, hogy ő a kis királylány, aki bármit megtehet. Imád mások orra alá borsot törni, persze ezek csak aprócska kis tréfák. Szeret még felvágni azzal, hogy ő veszi át majd a családfő helyét, de ez persze nem igaz. Sokszor hantázik, valamint már egy Oscar díjra is jelölhették volna a kisasszonyt, ugyanis olyan tehetséges a hazudozásban meg a krokodilkönnyek gyártásában. Család tagjait ugyan nem tudja átvágni, viszont aki nem ismeri azt igen... Egyébként Samuel ikertestvére, valamint Kyle húga, tiszteli és szereti is a bátyait, ám ezt nem igazán szereti kimutatni. (Persze a többi család tagot is szereti.) A hisztis lány egyébként él-hal a pókokért, valamint a békákért. Mániája, hogy ezekkel kísérletezzen, pálcája helyett egyébként mások elméjét vagy épp kardokkal és tőrökkel támadja az embert. Nő létére egészen izmos, kifejezetten jól néz ki, bár őt még a fiúk eddig nem nagyon érdekelték. Hiszen egész idáig velük élt... Amúgy könnyen barátkozik, csak viseld el a hisztijét és ne merj neki beszólni, akkor nem lesz semmi baj. Egyébként kaptam már meg, hogy jól játszom ki a karit, hát nem tudom. : ) Családi állapot: Egyedülálló |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Aug. 29, 2011 11:21 am | |
| Jófélék a pb-k ^^ Susannél szerintem inkább Taylor mint Amanda, de nehééz.
Ritkán játszom veled O.o Kéne valamikor Samara-Justin. Vagy Samara-Sylvester. |
| | | Hua Xiangfeng
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2613 Kaszt : Üzenőláda :
Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Aug. 29, 2011 11:37 am | |
| Ari: Nem tudok dönteni>.<"" Hát igen , pedig régen sokat játszottunk azért... Jaja majd valamikor össze hozunk egy játékot^^ Hua: Köszi...^^ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Aug. 29, 2011 11:49 am | |
| Basszuskulcs Daveigh Chase nagyon durván tiszta Samara O_O
Amúgy nekem ő a kedvenc karim tőled, de a többieket is bírom^^ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Aug. 29, 2011 11:51 am | |
| Kb fél órája kerestem PB-t... XD Amúgy ezen most határozottan meglepődtem. Mármint, hogy Sam a kedvenced tőlem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Aug. 29, 2011 11:54 am | |
| [Only admins are allowed to see this link] Ezen a képen durván
Pedig tényleg ő^^ Szerintem őt játszod ki a legjobban, persze a többieket is jól, de na |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Aug. 29, 2011 11:57 am | |
| ]Tudom.>.<""
Hááát, ha Te mondod... : D O_O" Bár nekem akkor is Sus a kedvencem<33 |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Kedd Aug. 30, 2011 4:49 pm | |
| Második felvonás... Shiloh Madsen- A pokolból jött nyugalom
[Only admins are allowed to see this image] Shiloh megint csak egy olyan karakter, aki hirtelen előugrott a fejemből. Azt igazat megvallva, szeretem az ilyen véletlen karikat, szerintem sokkal jobban tudok azokkal játszani velük, mint amiket előre megtervezek. Na hát akkor, hol is kezdjem... Egy fél - démon fiúról van szó, eddig anyukával élt együtt, aki nem mellesleg démon. Úgy látszik anyu a halandókra bukik... Mindenesetre az apja már réges rég nem él a srácnak, nem is ismerte. Na ennyit a családi dolgokról... Shiloh-t talán úgy lehetne a legegyszerűbben jellemezni, hogy közömbös. Valamint hihetetlenül nyugodt, nagyon nagyon ritkán lehet felhúzni, de akkor előtörnek belőle a démoni erők. Nem különösebben foglalkozik másokkal, általában a saját érdekeit nézi. Ha valamilyen célt kitűz akkor azt szereti szépen lassan elérni, megfontolt és soha nem hoz elhamarkodott döntéseket. Meg aztán minek siessen? Van elég ideje... Családi állapot: EgyedülállóFelicity Eastwood - Macskanő
[Only admins are allowed to see this image] Huh az egyik kedvenc karakterem, akivel nem tudom miért de keveset játszok. O.o Felicity egy angol származású leányzó, családja hírneve mondhatni elég nagy Angliában. Ám ő ezzel mit sem törődve próbál kitörni a "rabságból", Ő nem akar nemesi lány lenni. Épp ezért, ha ránézel meg nem mondod, hogy Anglia egyik legnemesebb családjából származik. Szőkés barna haját lilásra festette, valamint a goth stílust tartja előnyben. Ezen kívül imádja a macskákat, otthon van is neki jópár darab... Nem mellesleg Ő maga is feltudja venni egy mau alakját, legtöbbször így járkál az iskolaterületén. Szinte alig látni emberi alakban, egyébként ezt mindenki elöl titkolja, hogy animágus. Néha már teljesen azt hiszi, hogy egy macska így amikor emberi alakot ölt, még akkor is úgy viselkedik, mint egy cica. Családjával nem valami jó a viszonya, apját pedig ki nem állhatja. A férfi anno molesztálni próbálta a leányzót, ám erről senki sem tud, esetleg a szolgák, de hát azok meg... Nem mellesleg Nate Sonet házikedvence. A helyzet pedig az, hogy lassan kezdi ténylegesen az hinni, hogy a fiú a gazdája. Családi állapot: EgyedülállóWilliam Gartner - A szétszórt aurortanonc
[Only admins are allowed to see this image] William egy nemrégiben behozott karakterem, ami azt illeti túl sokat még nem játszottam vele. Jellemét tekintve... Szókimondó, akaratos ifjú aki nem egyszer keveredett már nagyszája miatt konfliktusokba. Minél jobban tiltott valami ő annál inkább véghez akarja vinni, ritkán ért a nem szócskából. Hiába próbálsz neki segíteni nem fogja hagyni, makacs ám hihetetlenül önzetlen tud lenni másokkal szemben. Utána persze letagadja vagy a fejedhez vágja, hogy nem kell a nyálas köszönetnyilvánító duma... William próbálja mutatni a "fasza" gyereket, nem szereti a csöpögős dumákat. Egyébként aurornak készül, mint már említettem eléggé akaratos személyiség, amit elhatároz azt általában véghez is viszi. Utálja, ha segíteni próbálnak neki, ám ő előszeretettel akar segíteni másoknak. Múltját tekintve csak az apját ismeri, az anyja elhagyta még amikor kisgyerek volt. Egyébként félvér származású, eléggé közvetlen gyerek, így a barátkozással nincs neki gondja. Családi állapot: Egyedülálló
A hozzászólást Susan Watson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 04, 2011 9:03 am-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Kedd Aug. 30, 2011 9:05 pm | |
| Harmadik felvonás... April Quenell - Aki Holtak közt keresi az Életet
[Only admins are allowed to see this image] April egy mugli származású leányzó, aki mindig is hitt a mágiában és lám egy idő után meg is találta. A kis vöröske albínó, erről pedig vöröslő szemei árulkodnak, haját vörös festették, hogy ne legyen annyira ijesztő. Kiskorában sokat szekálták a lányt, ezért eléggé visszahúzódó, szinte soha nem kezdeményez beszélgetést. Már magam sem tudom mikor hoztam be a Nezabarba, mindenesetre egy Nekormantáról van, szó aki szinte már betegesen érdeklődik a túlvilág és a Holtak iránt. Mint már említettem visszahúzódó, viszont ha holtakról van szó, akkor megered a nyelve. Szüleinek Kuratóriuma van, szóval nem újdonság a lánynak ez a dolog. Legtöbbször bamba és elmerül a gondolataiba, ha beszélgetésre kerül a szó, akkor azért kedves. Egyáltalán nem az a "gonosz nekromanta", talán még pár barátja is akad az iskolában. Ellenségei nem igazán, hiszen nem nagyon árt senkinek sem. Családi állapot: EgyedülállóMichelle Blossom - A különc fotós
[Only admins are allowed to see this image] Öhm mégse Lauren a legfrisebb karim...^^" Michelle kb. egy hete van meg vagy talán még annyi ideje sem, szóval eléggé friss kari. Meglepésszerűen tőr rá az emberre, ugye kasztját tekintve Illuzionista, ebből adódóan megtéveszt másokat. Jellemileg kedves, legalábbis ezt mutatja, mániája, hogy másokat fotóz, az előhívatott képeket pedig egy könyvben tárolja. Senki ne kérdezze, hogy ez miért jó neki, egyszerűen csak jó neki és kész. Lehetetlen kiismerni, elhiteti az emberrel, hogy ismeri meg minden, aztán közben mégsem. Hát nem tudom még mi sül ki ebből a kariból... Igazából játszani sokkal egyszerűbb vele, mint most leírni, hogy milyen is. Érdekesség, hogy a családjáról mindenkinek mást mond. Na, mindegy, zárószóul itt az aláírása. "Békésen ücsörögsz egy fa alatt, aztán egy vaku villanás... Valaki lefotózott, de mire a kattanás irányába néznél az illető már előtted áll. Arán mosoly ül, meleg barna szemei csillognak, vöröses barnás tincsei pedig lágyan omlanak a hátára. Nyakában egy kulcsot pillanthatsz meg... Pár óra beszélgetés után már úgy érzed, hogy tökéletesen kiismered, de tévedsz. Őt soha nem lehet kiismerni, olyan akár az időjárás, folyamatosan változik, titokzatos, ha megkérded miért fotózott le nem árulja el. Különösnek találod, de nem gondolsz semmi rosszra vele kapcsolatban, de hát nem is kell, hisz Ő csak egy egyszerű lány..." Családi állapot: Egyedülálló |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Kedd Aug. 30, 2011 9:09 pm | |
| Adel-t be sem írom, mert szerintem leváltom, szóóóval ennyi lett volna. Még nem tudom mit fogok ide írni, de eddig ennyi. : ) |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Kedd Aug. 30, 2011 9:12 pm | |
| Michelle-nek jó a képe. o.o Vele szívesen játszanék majd, érdekesnek tűnik. *-* April képe is nagyonjóóóó~ Felicityt bírom, hogy Nate macskája. XD (Khm ^^") De tetszik, hogy már szinte azt hiszi hogy macska, meg minden. Willnek... hát a képét azt szintén imádom. XD Még nem nagyon játszottam vele.
Lauren meg... hát ne haragudj, de az aláírása alapján no comment, most nem bántásból, de szerintem te is tudod, mire gondolok. ^^ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Kedd Aug. 30, 2011 9:14 pm | |
| Samara a kedvencem tőled, még mindig, bár Felicity aranyos, Williamnek jó a képe Michelle meg... érdekeeees^^ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Kedd Aug. 30, 2011 9:18 pm | |
| Ühm, hát ja érdekes. : ) Viszont én meg nem értem mit eszel Samarán O.O (Basszus már megint Gaga megy...Khm...) Felicity az meg ja, olyan amilyen.
|
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja | |
| |
| | | | Susan Watson Karakterprofilja | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |