Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Susan Watson Karakterprofilja | |
|
+5Evan Darian Hua Xiangfeng Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon Kaen el Jericho 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Aug. 26, 2011 9:32 am | |
| First topic message reminder :Karakterek:- Susan Watson - Sophia Nightwing - Lauren A. Fox - William Gartner - Michelle Blossom - April Quenell - Samara Redrick - Felicity EastwoodUseres infó Na hát rólam annyit kell tudni, hogy elég régóta vagyok az oldalon. Voltam már Diákképviselőtől IT-tag meg mindenféle posztoban, viszont most diák vagyok. Szerintem ez még egy jó hosszú ideig így is fog maradni. Mint fentebb lehet látni ők a karaktereim, nellondit nem írtam bele, sem az ex Dalmágia oktatót sem. Róluk fogok majd ide írkálni, legalábbis azt hiszem. Egyébként 96' tavaszán születtem, méghozzá Márciusban így horoszkópomat tekintve Kos vagyok... Nem tudom kinek mennyit mond. Sokan azt mondják nehéz természetem van, hát nem tudom. igazából én mindenkivel közvetlen vagyok, lehet ez a baj. Hamar a barátomnak tekintem az embereket és rohadt könnyű manipulálni... Alapjáraton kedves vagyok, szeretek pörögni egyszerűen nem tudok úgy létezni, hogy ne csináljak valamiből viccet. Ettől függetlenül lehet velem komolyan is kommunikálni. Elég sokan kedvelnek pont a nagyszám miatt, de vannak akik pont ezért utálnak. Néha túlságosan is őszinte vagyok, ami nem tetszik azt egyenesen az illető képébe mondom. Sajnáálom én ilyen vagyok, ha valami meg nem tetszik akkor nem kell velem beszélni ennyi. Kitérve a család meg egyéb baromságokra... Most megyek középiskolába, amit már nagyon várok kicsit félek is tőle, de... Hobbim a lovaglás, bár az utóbbi időben eléggé eltávolodtam tőle (úgyahogy a Nezától is, de ez majd talán idővel változni fog, vagy nem.) 3-4 évig jártam táncolni, kosoraztam is 2 évet, most azt tervezem hogy újra elkezdek táncolni, meg talán a lovaglásból is lesz valami. Származásomat tekintve magyar vagyok, azon belül is győri lakos, bár a vezetéknevem miatt sokan hiszik, hogy Veszprémből jöttem, bár nem tudom miért... A gépem az tele van befejezetlen vagy épp befejezett novelákkal. Igen azírásban nincs nagy önbizalmam, valahogy a jó ötleteim mindig akkor jönnek, amikor nem vagyok gépközelben. Legtöbbször talán az a baj, hogy túl hamar véghez akarom vinni a dolgokat elkapkodom, aminek az lesz a vége minőségileg elég gyengét mutatok. Amúgy nem tudom még mit írhatnék magamról, ja igen. Bosszúálló személyiség vagyok, ami ugye nem éppen jó dolog... Volt ebből már gondom az Életben... Szóval igen... Egyébként a kedvenc karakterem az természetesen Susan. : )
A hozzászólást Susan Watson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 29, 2011 1:34 pm-kor. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Kedd Aug. 30, 2011 9:33 pm | |
| Akik játékra hívhatóak:
Susan Dorothy Watson - Egy szép szerelmes angol kisasszony Taylor Momsen/Amanda Seyfried[Only admins are allowed to see this image]Samara Redrick - A hisztis harcos Daveigh Chase[Only admins are allowed to see this image]William Gartner - A szétszórt aurortanonc [Only admins are allowed to see this image]Felicity Eastwood - Macskanő [Only admins are allowed to see this image]Michelle Blossom - A különc fotós [Only admins are allowed to see this image]................................................................................................... |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Szept. 04, 2011 8:55 am | |
| Na szóval: Sophia képe nekem eléggé bejövős. Mi az a pb? Az aki szinészként játszaná? Hm... ilyet én is fogok csinálni, ha ellophatom az ötletet. Hm...nem is tudtam, hogy neked is van albínó karid, mint nekem Alvery^^ Jó kis kép mindenesetre. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Szept. 04, 2011 9:02 am | |
| Igen Sophia képe az awh*-* Amúgy igen az, aki eljátszaná : ) Az ötlete pedig nem kell ellopnod, mert használhatod anélkül is. : D Amúgy frissítettem, beraktam Lauren helyére Shiloh-t^^ Ha valakit esetleg érdekel... : D |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Szept. 09, 2011 7:38 pm | |
| Szeretnék egy véleményt kérni erről a képről: ))
[Only admins are allowed to see this link] |
| | | Vendég Vendég
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Szept. 09, 2011 7:58 pm | |
| Nem tudom, az igazi kép elforgatva van>< Na, mindegy igazából én sem tudok dönteni...>< Többiek?._. |
| | | Evan Darian Tanár
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4053 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Szept. 09, 2011 8:11 pm | |
| Nekem túl csinált, túl mű kép... ugyanúgy vagyok vele, mint Liliya... jó, jó, de nem az igazi. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Szept. 09, 2011 8:19 pm | |
| Igazából a haja meg a szem színe tetszik, szóóval azt hiszem ezt menesztem^^ Köszönöm : ) |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Szomb. Szept. 10, 2011 4:40 am | |
| Így utólag, de én is egyetértek. Ez általam ismert rajzoló, asszem azért is nem mentettem le anno, mert nekem sem tetszik igazán. ^^ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Nov. 04, 2011 9:30 am | |
| Miss Redricknél gondolkodom egy képváltáson. Hm...? : ))
[Only admins are allowed to see this link] |
| | | Vendég Vendég
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Nov. 04, 2011 9:38 am | |
| Ha az elsőt választom akkor mindenképpen kell egy szemszínezés, mert ugye Samara szeme kék/szürke... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Nov. 04, 2011 9:39 am | |
| Egyetértek Arival, a mostani, de ha váltani akarsz, akkor az első - a harmadikhoz meg kérhetünk új linket? XD |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Nov. 04, 2011 9:46 am | |
| [Only admins are allowed to see this link] |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Nov. 04, 2011 9:46 am | |
| Beállok a sorba. ^^ Mostani, de ha választani kell, első vagy harmadik. | |
| | | Zac Leaving
Főkarakter : torta11@freemail.hu Hozzászólások száma : 521 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel játszom csak írjon.( Üzi vagy MSN)
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Nov. 04, 2011 9:48 am | |
| Szerintem is a mostani a legjobb de ha váltani akarsz akkor inkább az első. | |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Nov. 04, 2011 9:49 am | |
| Nekem az a bajom, hogy szerintem egyik sem igazán illik a karihoz, csak a mostani, szóval én még azt sem tudom mondani, hogy az első. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Nov. 04, 2011 9:51 am | |
| Ühm...hát nem tudom. Még agyalok rajta meg keresgélek akkor... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Nov. 04, 2011 11:41 am | |
| Hmm... Na nézzük.... Nem lesz sok, meg kicsit összevisszaság lesz, de azért na.
[Only admins are allowed to see this image]
Adeline egy nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg, hogy milyen is ő... Kissé zárkózott és igazából nem egy társasági "lény" de ettől függetlenül el lehet vele beszélgetni, sőt talán majd akadnak olyan egyedek is, akik közel tudnak hozzá majd kerülni. Egyébként bizalmatlan másokkal szemben, szóval nagyon nehezen nyílik meg. Amúgy hihetetlenül szép és bárkit meg kaphatna, ha nagyon akarná, sőt a fiúk kedvence is lehetne a bibi csak az, hogy Adeline nem becsüli a férfiakat. Talán ez még csak a kisebb "gond" lenne, de Adel még csak nem is vonzódik hozzájuk... Öhm egyébként meg rohadt agresszív tud lenni olyankor üt vág tép. Azt hiszem a druidákból a sötétebb fajta.
|
| | | Vendég Vendég
| | | | Vendég Vendég
| | | | Vendég Vendég
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Nov. 04, 2011 11:53 am | |
| Kifogááás : P Vaaagy akkor gyere velem játszani. : D |
| | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 10520 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Nov. 04, 2011 11:55 am | |
| Na akkor most jövök én ellenpólusnak, aki bármelyik képet szívesebben látná kariképnek, mint a jelenlegi Samara kép ^^U | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Nov. 04, 2011 11:58 am | |
| Róz ezt annyira éreztem, nem tudom miért de valahogy éreztem, hogy neked nem tetszik Samara képe és hogyha írsz ide akkor ezt fogod mondani. : D |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja | |
| |
| | | | Susan Watson Karakterprofilja | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |