Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Susan Watson Karakterprofilja | |
|
+5Evan Darian Hua Xiangfeng Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon Kaen el Jericho 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Aug. 26, 2011 9:32 am | |
| First topic message reminder :Karakterek:- Susan Watson - Sophia Nightwing - Lauren A. Fox - William Gartner - Michelle Blossom - April Quenell - Samara Redrick - Felicity EastwoodUseres infó Na hát rólam annyit kell tudni, hogy elég régóta vagyok az oldalon. Voltam már Diákképviselőtől IT-tag meg mindenféle posztoban, viszont most diák vagyok. Szerintem ez még egy jó hosszú ideig így is fog maradni. Mint fentebb lehet látni ők a karaktereim, nellondit nem írtam bele, sem az ex Dalmágia oktatót sem. Róluk fogok majd ide írkálni, legalábbis azt hiszem. Egyébként 96' tavaszán születtem, méghozzá Márciusban így horoszkópomat tekintve Kos vagyok... Nem tudom kinek mennyit mond. Sokan azt mondják nehéz természetem van, hát nem tudom. igazából én mindenkivel közvetlen vagyok, lehet ez a baj. Hamar a barátomnak tekintem az embereket és rohadt könnyű manipulálni... Alapjáraton kedves vagyok, szeretek pörögni egyszerűen nem tudok úgy létezni, hogy ne csináljak valamiből viccet. Ettől függetlenül lehet velem komolyan is kommunikálni. Elég sokan kedvelnek pont a nagyszám miatt, de vannak akik pont ezért utálnak. Néha túlságosan is őszinte vagyok, ami nem tetszik azt egyenesen az illető képébe mondom. Sajnáálom én ilyen vagyok, ha valami meg nem tetszik akkor nem kell velem beszélni ennyi. Kitérve a család meg egyéb baromságokra... Most megyek középiskolába, amit már nagyon várok kicsit félek is tőle, de... Hobbim a lovaglás, bár az utóbbi időben eléggé eltávolodtam tőle (úgyahogy a Nezától is, de ez majd talán idővel változni fog, vagy nem.) 3-4 évig jártam táncolni, kosoraztam is 2 évet, most azt tervezem hogy újra elkezdek táncolni, meg talán a lovaglásból is lesz valami. Származásomat tekintve magyar vagyok, azon belül is győri lakos, bár a vezetéknevem miatt sokan hiszik, hogy Veszprémből jöttem, bár nem tudom miért... A gépem az tele van befejezetlen vagy épp befejezett novelákkal. Igen azírásban nincs nagy önbizalmam, valahogy a jó ötleteim mindig akkor jönnek, amikor nem vagyok gépközelben. Legtöbbször talán az a baj, hogy túl hamar véghez akarom vinni a dolgokat elkapkodom, aminek az lesz a vége minőségileg elég gyengét mutatok. Amúgy nem tudom még mit írhatnék magamról, ja igen. Bosszúálló személyiség vagyok, ami ugye nem éppen jó dolog... Volt ebből már gondom az Életben... Szóval igen... Egyébként a kedvenc karakterem az természetesen Susan. : )
A hozzászólást Susan Watson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 29, 2011 1:34 pm-kor. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Aurora Valanthe Mediaris Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 10520 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Nov. 04, 2011 11:59 am | |
| Akkor kezded megismerni a stílusomat : D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Nov. 27, 2011 1:20 pm | |
| ~What Can I Do?~
A helyzet az, hogy elég sok karakterem van és... igazából egyikkel sem játszok. Még Susannel sem tudok mostanában játszani. A karijaimnak egyszerűen nincsenek kapcsolataik, nem vesznek részt semmiben. Tudom, hogy ez az én hibám, nem is panaszkodni akarok, csak egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak velük. Az előbb pörgettem végig őket és igazából azt sem tudom, hogy melyiktől tudnék megszabadulni. Nincs szívem leváltani őket... Gondolkodtam, hogy kéne valami főkari váltás, de az sem menne, mert Susan a kedvenc karim, és szerettem vele játszani. De egyszerűen már neki is alig vannak kapcsolatai. Azt meg nem tudom megcsinálni, hogy hirtelen új barátokat szerez mg stb... A legrosszabb pedig az, hogy mindig jön egy kari ötlet behozom, hogy "Majd úgyis lesznek neki kapcsolatai...", de nem, nem lesz egyiknek se. A legszívesebben kitöröltetném az összeset, és újraindítanám a "rendszert". Nem tudom mit csináljak... =/
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Nov. 27, 2011 1:25 pm | |
| Értem, miről beszélsz, mert én is így érzek a legtöbb karakteremmel. >< Még Ari is eltávolodott egy csomó barátjától, meg minden, szóval... De ha újra szeretnéd indítani, azt úgy lehet, hogy szépen játszol velük, és újra kiépítgeted a kapcsolatokat *-* Nekem is a legtöbb karim felesleges, mert nem játszok velük, de mégis maradnak, meg minden... Nem muszáj mindig mindegyikkel játszani. >< Majd játszol velem ha behozom Jamalt és lesz egy jó barátja valamelyik karidnak. XD |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Nov. 27, 2011 2:49 pm | |
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Nov. 27, 2011 2:51 pm | |
| Na, de tényleg. Nekem is a legtöbb karinál nincs annyira közeli ismerős. Ariana is eléggé eltávolodott Christől, Jacktől, igazából mindenkitől, a rokonaival is alig találkozik, most van Zaki, és kb. ennyi. Lawrence-nek meg Susan és Chris valamennyire, de szintén nem játszunk velük, szóóóval... >< Na jó, nem sorolgatom itt. o.o |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Nov. 27, 2011 2:54 pm | |
| Sorolhatod...>.< De...nekem egyedül Susannél voltak normális kapcsolatok és...>< |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Nov. 27, 2011 2:56 pm | |
| Akkor csinálunk neki megint o.o Arival barátnők, elvégre szobatársak is, hé. >< Ari szereti *-* És Lawrence is, neki Susan az egyetlen rendes barátja. Chris külön kategória. Szevér is. |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Nov. 27, 2011 3:04 pm | |
| Nekem szimpik a karijaid, szivesen lépnék kapcsolatba is velük, majd szólj, és egyeztetünk játékot^^ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Nov. 27, 2011 3:12 pm | |
| Ari: <3 Kaen: Köszi, majd valamelyik hétvégére leszervezzük vagy pl most úgyis jön majd a téli szünet : ) |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Nov. 27, 2011 3:28 pm | |
| Ez szerintem ugyanolyan, mint az élet. Ha az életben valakivel nem beszélsz két hónapig, akkor kikopik, és ha még tovább, akkor még visszaépíteni is nehéz. Ez a Nezán is így van, ha nem játszol, akkor a karijaid kapcsolatai is ritkulnak, mert aki viszont játszik új kapcsolatokat épít, hiszen nem tud rád várni örökké. Ez szerintem logikus. ^^
Annyit tehetsz, hogy a karijaidat szépen átgondolod, és újra kezded. Nem a karikkal van alapvetően baj, hanem azzal, hogy nem játszol, vagy nincs kedved játszani stb.
Nekem a karijaim 90 %-ának semmilyen kapcsolata nincs, max. Kaen karijaival, vagy 1-1 Rosetta karival, ettől függetlenül előveszem őket, és így azért felületesen de fejlődnek a kapcsolataik, sőt van pár karim, akinek nem is szánok igazán kapcsolatokat, mert nem arra születtek elsődlegesen. Bár igazság szerint én nem is vagyok karisan annyira kapcsolatépítő, pont azért, mert a karik folyton elmennek, cserélődnek, és akkor szegény én karikám meg pórul jár, no meg én továbbra is jobban szeretem a meséket, mint a szia, hogy vagy-ot, ám mesékben is lehet jó kapcsolatot kiépíteni. Ld. Sper és Cecile, vagy Rosetta és Vaszilij, akik szerintem kifejezetten jóban vannak, mert sok mesén voltak együtt, és összedolgozva egymásra hangolódtak. | |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Nov. 27, 2011 3:34 pm | |
| Nekem nem lesz őszi szünet, dec 26 és 28 kivételével végig dolgozom, már ha lesz ügyfél, ha nem akkor úgyis hazajövök^^ Bizony ahogy Cir mondja, építs az aktívakra, mert azok nem mennek el. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Nov. 27, 2011 3:53 pm | |
| Igen, de én azért nem is igen játszottam, mert akikkel jóban vannak a karijaim nem játszanak. Pl Arinál ott van Love, vagy Chrisnél Dorian, vagy... És igen ez valamennyire az én hibám, mert ugye nekem kéne lépni... De mondjuk engem nem is hívtak ilyen rokon karikhoz vagy ilyesmi. (Most amúgy nem Révönvúdékra gondolok) És öhm jaaa..>.< Mindegy majd szünetben megpróbálom átdolgozni meg feleleveníteni őket, háátha a kedvem is visszajön.
Ja hát őszi szünet már nekem se lesz, de ööö valahogy csak megoldjuk Kaen o.o |
| | | Penelope Waylan
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 145 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az indianred.
| | | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Nov. 28, 2011 10:45 am | |
| Én Noellel határozott szándékkal próbáltam nyitni Susan felé, csak hát töröltem, mert rühellem a névegyezéseket, főként emiatt, meg elég sok fizikai harcos karim van. Amúgy ha játszanánk néhányszor, bármelyik karimat kérnéd, tök szívesen csinálnék kötődéseket veled, mindegy, hogy ki kivel, és igen, Penny úgy került a családba, hogy Cir azt mondta, hogy hasonlít Rosettára (még az angyalos kép volt, azt hiszem ^^), és akkor legyenek rokonok, akkor lett az uncsitesó és most itt van. : D Ravenwood karim sokszor előjön, (még ha most azzal is, hogy nem rá van gondolva) az ő kötődése nincs kijátszva Arival, hogyha csak annyi lenne, mint amit kijtszunk, akkor Ari lenne tőle a legtávolabb, ugyanis alig játszunk. Még is van kapcsolata Nikorinával, Isobellel, Lisával, Vanessával valami furcsa alárendeltségi viszony, minthogy elfogadja a "parancsait", és így tovább. De mint tudjuk, azért a favorit az Rosetta, akinek igazából rossz kapcsolata bárkinek is van...? : D Akár Rosetta-Susan is lehetne jóba, hogyha játszanánk, összedolgoznánk órán, aztán mondjuk óra után együtt mennének el valahová, éssatöbbi éssatöbbi. ^^ Csak szólj. : D
Ja és sajnálom, hogy tegnap a net közbeszólt és kimaradtál a játék feléből : / | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Nov. 28, 2011 5:09 pm | |
| De én nem merem megkérdezni, hogy jöhetek-e családtagnak vagy legjobb barátnak vagy ilyennek. >< Hát na mindegy... majd megpróbálok én is többet lenni. Amúgy Noelt bírtam, kár hogy törölted :S
Amúgy meg most tudtam megcsinálni a netet, mert délután nem is volt:S |
| | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Nov. 28, 2011 5:15 pm | |
| Hát, majd remélem azt is bírni fogod, aki belőle lesz, ilyen dalnok jellegű srác, profilomon már ott volt valamikor Scott Marshall néven. | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Nov. 28, 2011 8:35 pm | |
| Sue ilyenkor nagylevegő, és ha van valami kari, aki tetszik neked (akár az én karijaim közül is) akkor katt rám MSN-en, vagy írj a karakterprofilomba, vagy firkants rám MSN-en, max azt mondom, hogy most nem érek rá játszani, legyen ekkor meg ekkor. Vagy azt mondom, simán, legyen gyerekkori szerelem, vagy legjobb haver akár! (: | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Nov. 28, 2011 8:44 pm | |
| Oh, köszi Jack... : )
(Lehetvelemvan,baj,hogyarégijátékaimatakaromújrajátszani...) |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Nov. 28, 2011 9:20 pm | |
| (Ezvelemismegszokotttörténni,nincezzelsemmibajsem.)
| |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Kedd Nov. 29, 2011 6:51 am | |
| Ha mindig a régihez ragaszkodsz, akkor sose tudsz megújulni, és az nem hasznos.
Viszont még annyit akartam tegnap hozzáfűzni, de elfelejtődött, hogy én bár nem ismerem minden karidat, de nálam pl. nehézkes, ha egy kari hozzáállása olyan, amilyen. Pl. a mostani mesében ugye megölelted Penny-t, én vettem a lapot, utána oda ment hozzád meg stb. Viszont aztán ugye csillagok között lényegében azt írtad, hogy nem segítene neki valszeg, ha bajban lenne, mert nem az a fajta, meg sok mesében ugye Susant én nem túl közvetlen, vagy ismeretségre hajlandó karinak ismertem meg, így meg végeredményében nagyon nehéz karik közötti kapcsolatot kialakítani. :S Lehet, hogy az ilyesmi épp az aktuális hangulatodtól is függ mondjuk, csak sajna a karik viszont "nem felejtenek". Tehát, ha mondjuk megöleled Penny-t, de utána mondjuk hűvösebb vagy vele, mert olyan a kedved, vagy a karid jelleme ingadozó, akkor következő alkalommal nem biztos, hogy Penny mondjuk ugyanúgy tud próbálkozni. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Kedd Nov. 29, 2011 4:10 pm | |
| Ööö.. Pedig én azt írtam, hogy segítene neki O_O Vagy akkor valamit félre írtam, nem tudom, de ilyet tuti nem írtam, mert Susan végülis akiket kedvel azoknak alap, hogy segít O_O Meg Susan bírja Penny-t, mert ugye általában együtt keverednek ilyen mesés balhékba>.<
Susan alapjáraton nem ellenséges kari, szall akkor valszeg szarul játszom ki vagy nem tudom... Mondjuk Susan senkihez nem megy oda mesén, néha kijátszom, hogy oda megy meg bla bla, de én meséken szarul játszok, szóval... nem is igen szeretek erre alapozni. Szóval mesén nem azért nem megy oda senkihez, mert nem akar nyitni, hanem az én baromságom, hogy nem szeretek meg nem is tudok mesén rendesen játszani. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Dec. 18, 2011 2:40 pm | |
| Közvélemény-kutatás...
Öhm már jó ideje azon gondolkodom, hogy felakarom oldalt nyíratni a hajam. Pár embernek már említettem is, eddig csak Chris mondta, hogy jól állna meg talán még Ari. Itthon is megkaptam, hogy úgy néznék ki, mint egy bohóc meg hogy már régóta növesztem a hajam és bla bla... Mindegy én már eldöntöttem, hogy mit akarok, de azért érdekel a nép szava is : D Meg igazából unatkozom és még a film sem töltött be szóval, valamivel el kell ütni az időt... ^^"
[Only admins are allowed to see this link]
Valami ilyesmire gondoltam csak ugye nekem hosszabb maradna, meg itt a másik... : )
[Only admins are allowed to see this link]
És itt van Cassie akinek nagyon bután ki van nyírva, mondjuk én ennyire nem szeretném... [Only admins are allowed to see this link]
Vélemény? : D |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Dec. 18, 2011 2:46 pm | |
| Szerintem nem állna jól. ^^ Még talán úgy sem, ahogy nekem van megoldva, hogy nem teljesen van lenyírva, hanem hagyva lett kb. három centisnek. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Dec. 18, 2011 2:48 pm | |
| Tőlem még nem is kérdezted, de nekem nem tetszik az ötlet. ^^" |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Dec. 18, 2011 2:53 pm | |
| Pedig úgy emlékeztem, hogy neked már mondtam, de lehet akkor nem te voltál o.o XD Na mindegy : DD |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja | |
| |
| | | | Susan Watson Karakterprofilja | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |