Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 I_vote_lcapSusan Watson Karakterprofilja - Page 4 I_voting_barSusan Watson Karakterprofilja - Page 4 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 I_vote_lcapSusan Watson Karakterprofilja - Page 4 I_voting_barSusan Watson Karakterprofilja - Page 4 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Susan Watson Karakterprofilja

Go down 
+5
Evan Darian
Hua Xiangfeng
Emily Kyra Beawer
Cirelin de Sovalon
Kaen el Jericho
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimePént. Aug. 26, 2011 9:32 am

First topic message reminder :

Karakterek:
- Susan Watson
- Sophia Nightwing
- Lauren A. Fox
- William Gartner
- Michelle Blossom
- April Quenell
- Samara Redrick
- Felicity Eastwood

Useres infó

Na hát rólam annyit kell tudni, hogy elég régóta vagyok az oldalon. Voltam már Diákképviselőtől IT-tag meg mindenféle posztoban, viszont most diák vagyok. Szerintem ez még egy jó hosszú ideig így is fog maradni. Mint fentebb lehet látni ők a karaktereim, nellondit nem írtam bele, sem az ex Dalmágia oktatót sem. Róluk fogok majd ide írkálni, legalábbis azt hiszem. Egyébként 96' tavaszán születtem, méghozzá Márciusban így horoszkópomat tekintve Kos vagyok... Nem tudom kinek mennyit mond. Sokan azt mondják nehéz természetem van, hát nem tudom. igazából én mindenkivel közvetlen vagyok, lehet ez a baj. Hamar a barátomnak tekintem az embereket és rohadt könnyű manipulálni... Alapjáraton kedves vagyok, szeretek pörögni egyszerűen nem tudok úgy létezni, hogy ne csináljak valamiből viccet. Ettől függetlenül lehet velem komolyan is kommunikálni. Elég sokan kedvelnek pont a nagyszám miatt, de vannak akik pont ezért utálnak. Néha túlságosan is őszinte vagyok, ami nem tetszik azt egyenesen az illető képébe mondom. Sajnáálom én ilyen vagyok, ha valami meg nem tetszik akkor nem kell velem beszélni ennyi.
Kitérve a család meg egyéb baromságokra... Most megyek középiskolába, amit már nagyon várok kicsit félek is tőle, de... Hobbim a lovaglás, bár az utóbbi időben eléggé eltávolodtam tőle (úgyahogy a Nezától is, de ez majd talán idővel változni fog, vagy nem.) 3-4 évig jártam táncolni, kosoraztam is 2 évet, most azt tervezem hogy újra elkezdek táncolni, meg talán a lovaglásból is lesz valami. Származásomat tekintve magyar vagyok, azon belül is győri lakos, bár a vezetéknevem miatt sokan hiszik, hogy Veszprémből jöttem, bár nem tudom miért... A gépem az tele van befejezetlen vagy épp befejezett novelákkal. Igen azírásban nincs nagy önbizalmam, valahogy a jó ötleteim mindig akkor jönnek, amikor nem vagyok gépközelben. Legtöbbször talán az a baj, hogy túl hamar véghez akarom vinni a dolgokat elkapkodom, aminek az lesz a vége minőségileg elég gyengét mutatok. Amúgy nem tudom még mit írhatnék magamról, ja igen. Bosszúálló személyiség vagyok, ami ugye nem éppen jó dolog... Volt ebből már gondom az Életben... Szóval igen... Egyébként a kedvenc karakterem az természetesen Susan. : )

A hozzászólást Susan Watson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 29, 2011 1:34 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Illuzionista
Üzenőláda : Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeVas. Dec. 18, 2011 3:02 pm

Ha finoman válaszoljak, akkor nem állna jól, ha nem finoman, akkor szerintem ez a haj ocsmány, teljesen minden, hogy ki csináltatná meg magának így. ^^
http://www.nezabar.hu
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 6113
Kaszt : Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Illuzionista_mutatvanyos
Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Tek51929104bc04c3747685

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeVas. Dec. 18, 2011 4:47 pm

Az első és az utolsó szerintem is undorító. ^^ Nem bírom, amikor félig kopasz a csaj... Ha anyám engedi, akkor sem nyírattam volna úgy le. Mint akin átment egy fűnyíró...
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

Hozzászólások száma : 10520
Kaszt : Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Mutatvanyos
Üzenőláda : Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Tek8a2b851

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeVas. Dec. 18, 2011 9:43 pm

Szörnyű ^^U Cir indoklásával értek egyet, ez szerintem mindenkin csúf, akármelyik képet nézem sokkal szebb lenne más hajjal ^^U
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeVas. Dec. 18, 2011 10:57 pm

Nekem az első még tetszik is, annak a csajnak jól áll szerintem, de Susannek nem. ^^"
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeHétf. Dec. 19, 2011 7:28 am

Sierra Kusterbeck szerintem tiltakozna azellen, hogy mindenkinek csúf Razz Vagy ha ő nem, akkor az ő nevében én. Énnekem tetszik az ilyen haj, csak az én fejemre tudom, hogy nem állna jól x3

[Only admins are allowed to see this link]
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Illuzionista
Üzenőláda : Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeHétf. Dec. 19, 2011 7:49 am

Tiltakozhat, attól még az én ízlésvilágomon nem változtat. ^^ Hiába mondja nekem valaki, hogy tök finom a gomba, ha én már a szagát se bírom. ^^
Ettől persze bárkinek lehet ilyen haja, olyan is van, aki tök kopasz. ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeHétf. Dec. 19, 2011 1:27 pm

Hát akkor jövőre nekem is "ocsmány" fejem lesz. Bár ezt a megfogalmazást kérlek ne használjátok előttem, mert nekem nem is az, hogy rosszul esik csak na ... : D Ezt most komolyan mondom Smile Köszi a véleményeket amúgy^^
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeHétf. Dec. 19, 2011 10:22 pm

Jövök ellenvéleménynek. Smile Nekem az egyik cserkésztársam rendszeresen nyírja vissza oldalt a haját, és neki rohadt jól áll. Amúgy nullás géppel szokta letolni, de nem teljesen, hanem vagy csak az egyik, vagy mindkét oldalon, de csak finoman egy csíkban és az tök jó, emg amúgy sincs nagyon hosszú haja, olyan kellemesen rövid, és neki kifejezetten jól áll.
A képek közül nekem az első amúgy fura, nagyon eláll a füle a kopasz oldalon, azért néz ki úgy, ahogy, emg rosszul, szerintem. A másik kettő nem rossz, az utolsó szerintem is cseppet túlzás.

Susan, neked fogalmm sincsen, hogyan állna. o_O Igazából zért, mert nem tudom, hogyan illik a stílusodhoz, vagy a hajadhoz, de próbálom elképzelni, hátha sikerül...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeKedd Dec. 20, 2011 1:07 pm

Nekem pici a fülem._.
Amúgy meg látszik, hogy már jó ideje egyikőtök sem látott : DD Majd valamikor szolgálok képekkel facebookra... :DD
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Nekromanta
Üzenőláda : Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Tek4e285117af53d6454199

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeKedd Dec. 20, 2011 1:56 pm

Bár már fbn mondtam, hogy anyuddal értek egyet, én biztosan nem örülnék neki, de te tudod, onnantól jó pár embernek kevésbé leszel külsőleg szimpatikus, de a te döntésed. Szerintem ember nincs akinek jól áll.
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

Hozzászólások száma : 10520
Kaszt : Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Mutatvanyos
Üzenőláda : Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Tek8a2b851

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeKedd Dec. 20, 2011 4:00 pm

Én nem ítélem el kapásból, akinek ilyen haja van, (maximum legalább kicsit sem döntő érv valakinek a szépsége : P) inkább szurkolok, hogy jól álljon, oké? XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeKedd Dec. 20, 2011 4:06 pm

Hehe... Nem hiszem, hogy bárki is azért állt volna szóba velem, mert "szép" vagyok, szóval... : DD Köszi Aurora ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeSzer. Dec. 28, 2011 3:30 pm

Ma voltam fodrásznál és... ilyen lett^^
Csak a hajamat nézzétek, mert a fejtartásom meg a többi az borzalmas... :"D
Vélemény? : ) (Azért ez mégsem kopasz : D)

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeSzer. Dec. 28, 2011 3:53 pm

közben csináltam normálisakat : DD

naaa? : DDD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeSzer. Dec. 28, 2011 4:10 pm

Az mennyire gáz ha én abszolút nem látom rajta azt a kivágást amit mondtál...? xD Melyik oldalon kell nézni? xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeSzer. Dec. 28, 2011 4:14 pm

NEM vágattam ki (Mert anyám valszeg kidobna itthonról), hanem csak frufru-t nyírattam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeSzer. Dec. 28, 2011 4:17 pm

Akkor nem én vagyok a hülye! XD Egyébként tetszik így a hajad, szerintem jó lett Smile
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 6113
Kaszt : Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Illuzionista_mutatvanyos
Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Tek51929104bc04c3747685

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitimeSzer. Dec. 28, 2011 7:35 pm

Nekem tetszik, mindig is csipáztam az ilyen frufrut. ^^

(Megmondtam, megmondtam, meheheheheg-megmondtaaam...)
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja   Susan Watson Karakterprofilja - Page 4 Icon_minitime

Susan Watson Karakterprofilja
Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Susan Watson, Mentora: Elendil

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: