Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Susan Watson Karakterprofilja | |
|
+5Evan Darian Hua Xiangfeng Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon Kaen el Jericho 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Susan Watson Karakterprofilja Pént. Aug. 26, 2011 9:32 am | |
| First topic message reminder :Karakterek:- Susan Watson - Sophia Nightwing - Lauren A. Fox - William Gartner - Michelle Blossom - April Quenell - Samara Redrick - Felicity EastwoodUseres infó Na hát rólam annyit kell tudni, hogy elég régóta vagyok az oldalon. Voltam már Diákképviselőtől IT-tag meg mindenféle posztoban, viszont most diák vagyok. Szerintem ez még egy jó hosszú ideig így is fog maradni. Mint fentebb lehet látni ők a karaktereim, nellondit nem írtam bele, sem az ex Dalmágia oktatót sem. Róluk fogok majd ide írkálni, legalábbis azt hiszem. Egyébként 96' tavaszán születtem, méghozzá Márciusban így horoszkópomat tekintve Kos vagyok... Nem tudom kinek mennyit mond. Sokan azt mondják nehéz természetem van, hát nem tudom. igazából én mindenkivel közvetlen vagyok, lehet ez a baj. Hamar a barátomnak tekintem az embereket és rohadt könnyű manipulálni... Alapjáraton kedves vagyok, szeretek pörögni egyszerűen nem tudok úgy létezni, hogy ne csináljak valamiből viccet. Ettől függetlenül lehet velem komolyan is kommunikálni. Elég sokan kedvelnek pont a nagyszám miatt, de vannak akik pont ezért utálnak. Néha túlságosan is őszinte vagyok, ami nem tetszik azt egyenesen az illető képébe mondom. Sajnáálom én ilyen vagyok, ha valami meg nem tetszik akkor nem kell velem beszélni ennyi. Kitérve a család meg egyéb baromságokra... Most megyek középiskolába, amit már nagyon várok kicsit félek is tőle, de... Hobbim a lovaglás, bár az utóbbi időben eléggé eltávolodtam tőle (úgyahogy a Nezától is, de ez majd talán idővel változni fog, vagy nem.) 3-4 évig jártam táncolni, kosoraztam is 2 évet, most azt tervezem hogy újra elkezdek táncolni, meg talán a lovaglásból is lesz valami. Származásomat tekintve magyar vagyok, azon belül is győri lakos, bár a vezetéknevem miatt sokan hiszik, hogy Veszprémből jöttem, bár nem tudom miért... A gépem az tele van befejezetlen vagy épp befejezett novelákkal. Igen azírásban nincs nagy önbizalmam, valahogy a jó ötleteim mindig akkor jönnek, amikor nem vagyok gépközelben. Legtöbbször talán az a baj, hogy túl hamar véghez akarom vinni a dolgokat elkapkodom, aminek az lesz a vége minőségileg elég gyengét mutatok. Amúgy nem tudom még mit írhatnék magamról, ja igen. Bosszúálló személyiség vagyok, ami ugye nem éppen jó dolog... Volt ebből már gondom az Életben... Szóval igen... Egyébként a kedvenc karakterem az természetesen Susan. : )
A hozzászólást Susan Watson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 29, 2011 1:34 pm-kor. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Dec. 18, 2011 3:02 pm | |
| Ha finoman válaszoljak, akkor nem állna jól, ha nem finoman, akkor szerintem ez a haj ocsmány, teljesen minden, hogy ki csináltatná meg magának így. ^^ | |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Dec. 18, 2011 4:47 pm | |
| Az első és az utolsó szerintem is undorító. ^^ Nem bírom, amikor félig kopasz a csaj... Ha anyám engedi, akkor sem nyírattam volna úgy le. Mint akin átment egy fűnyíró... | |
| | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 10520 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Dec. 18, 2011 9:43 pm | |
| Szörnyű ^^U Cir indoklásával értek egyet, ez szerintem mindenkin csúf, akármelyik képet nézem sokkal szebb lenne más hajjal ^^U | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Vas. Dec. 18, 2011 10:57 pm | |
| Nekem az első még tetszik is, annak a csajnak jól áll szerintem, de Susannek nem. ^^" |
| | | Vendég Vendég
| | | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Dec. 19, 2011 7:49 am | |
| Tiltakozhat, attól még az én ízlésvilágomon nem változtat. ^^ Hiába mondja nekem valaki, hogy tök finom a gomba, ha én már a szagát se bírom. ^^ Ettől persze bárkinek lehet ilyen haja, olyan is van, aki tök kopasz. ^^ | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Hétf. Dec. 19, 2011 10:22 pm | |
| Jövök ellenvéleménynek. Nekem az egyik cserkésztársam rendszeresen nyírja vissza oldalt a haját, és neki rohadt jól áll. Amúgy nullás géppel szokta letolni, de nem teljesen, hanem vagy csak az egyik, vagy mindkét oldalon, de csak finoman egy csíkban és az tök jó, emg amúgy sincs nagyon hosszú haja, olyan kellemesen rövid, és neki kifejezetten jól áll. A képek közül nekem az első amúgy fura, nagyon eláll a füle a kopasz oldalon, azért néz ki úgy, ahogy, emg rosszul, szerintem. A másik kettő nem rossz, az utolsó szerintem is cseppet túlzás.
Susan, neked fogalmm sincsen, hogyan állna. o_O Igazából zért, mert nem tudom, hogyan illik a stílusodhoz, vagy a hajadhoz, de próbálom elképzelni, hátha sikerül... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Kedd Dec. 20, 2011 1:07 pm | |
| Nekem pici a fülem._. Amúgy meg látszik, hogy már jó ideje egyikőtök sem látott : DD Majd valamikor szolgálok képekkel facebookra... :DD |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Kedd Dec. 20, 2011 1:56 pm | |
| Bár már fbn mondtam, hogy anyuddal értek egyet, én biztosan nem örülnék neki, de te tudod, onnantól jó pár embernek kevésbé leszel külsőleg szimpatikus, de a te döntésed. Szerintem ember nincs akinek jól áll. | |
| | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 10520 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Kedd Dec. 20, 2011 4:00 pm | |
| Én nem ítélem el kapásból, akinek ilyen haja van, (maximum legalább kicsit sem döntő érv valakinek a szépsége : P) inkább szurkolok, hogy jól álljon, oké? XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Kedd Dec. 20, 2011 4:06 pm | |
| Hehe... Nem hiszem, hogy bárki is azért állt volna szóba velem, mert "szép" vagyok, szóval... : DD Köszi Aurora ^^ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Szer. Dec. 28, 2011 3:30 pm | |
| Ma voltam fodrásznál és... ilyen lett^^ Csak a hajamat nézzétek, mert a fejtartásom meg a többi az borzalmas... :"D Vélemény? : ) (Azért ez mégsem kopasz : D)
[Only admins are allowed to see this link] |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Szer. Dec. 28, 2011 3:53 pm | |
| közben csináltam normálisakat : DD
[Only admins are allowed to see this link]
naaa? : DDD
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Szer. Dec. 28, 2011 4:10 pm | |
| Az mennyire gáz ha én abszolút nem látom rajta azt a kivágást amit mondtál...? xD Melyik oldalon kell nézni? xD |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Szer. Dec. 28, 2011 4:14 pm | |
| NEM vágattam ki (Mert anyám valszeg kidobna itthonról), hanem csak frufru-t nyírattam. |
| | | Vendég Vendég
| | | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja Szer. Dec. 28, 2011 7:35 pm | |
| Nekem tetszik, mindig is csipáztam az ilyen frufrut. ^^
(Megmondtam, megmondtam, meheheheheg-megmondtaaam...) | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Susan Watson Karakterprofilja | |
| |
| | | | Susan Watson Karakterprofilja | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |