Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Erkély | |
|
+34Nakota Shreya Sandhya Noah Karl Pavel Melusine Sorentyl Merilien Marsillea Kitiara Ferellion Kyle Peters Charlie Black Dominic Mildor Isabella Newton Munashi Kataku Clína Aoife Nessa Lirina Sunrose Maria Thekla Kade Wulandari Boris Casimir Pavlov Samantha Radoslava Theodor Anastas Scott André Hikaru Tudor Patrik Shuang Zhen Evangeline Elovics Lumiére Etoiles Natalia Tatiana Ridolf Sophie Wendaline Aaron Colins Artemis Taylor Cat R. Morgan Eiron Arwel Jaden Parker Isobel O'Shennon Mila Zelenkova Alfons Gerard Nicolas Demerest Penelope Waylan 38 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Hiroshi Haku
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 573 Kaszt : Üzenőláda : "Nem ér semmit a világ barátok nélkül."
Bárkivel játszom, ha rám ír.
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 8:09 pm | |
| *Nem akarom őket zavarni, és amúgy sem tudnék most hozzászólni a témához, ezért csak repülök hosszú percekig a széllel együtt. Már ránk sötétedett, ennek ellenére még mindig meleg van, bár a mostani szél kicsit enyhít rajta. Felébreszt, úgy érzem. Miután kiélvezem a szárnyalást, megállok egy a kúriához közeli fánál, hogy egy ágára telepedve csodáljam tovább a tájat. Gyönyörű, bár sajnos nem sokat látni belőle. Sosem láttam jól ilyenkor, ellenben Sophie előnyt élvez, mert neki élesebb a látása ilyen téren is. Kecsesen ugrom le legmagasabb ágáról, majd lassan visszaszállok hozzájuk, bár csak óvatosan és csendesen, nehogy megzavarjam őket. Már nem hiszem, hogy sokáig maradok velük, hisz ahogy hallom, elbeszélgetnek.* | |
| | | Sophie Lee
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 718 Kaszt : Üzenőláda : Linc ha erre jársz keress meg Skypeon, vagy facebookon. Hakuval hiányolunk.
Vagy itt megtalálsz minket
http://magisk.hungarianforum.com/
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 8:07 pm | |
| *Mosolygok azon amit mond.*-Tűz? Nem is tudom. Csodálatos tud lenni a tűz mint egy kis élet, de ha hadjuk elburjánzni semmi nem állíthatja meg. *nézek bal karomra de a sötéttől még én se látom az égési sebet. Kuncogok azon amit arról mond hogy Hakunak így nem kell lépcsőznie. Van benne valami. *-Nem megyünk be a társalgóba? *kérdezem mert egy erősebb szélnél kicsit megremegek mivel mezítláb vagyok rövidnadrágban és ujjatlan pólóban, ami napközben jó este már kevésbé.*-Vagy ha vann jobb ötleted mond nyugodtan.*mosolygok rá.* | |
| | | Lincoln Lawrence
Főkarakter : Exan Frostburn Hozzászólások száma : 231 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 7:57 pm | |
| - Úgy úgy! * Komoly arcot tettet, és hallgatja a választ kérdésére, mire meglepődik.* - Szél.. * Ismétli amit a lány mondott. Érdekes a válasz, sokkal komplexebb Sophie mint azt azelőtt gondolta.* - Jó választás, én is lennék szél. Néha nekem is kedvem lenne elbújni. Akkor ez közös pont. * Mondja egy félmosollyal aztán ismét előveszi az öngyújtót és kattintgatni kezdi.* - Vagy inkább tűz! * Kacsint egyet, de aztán inkább elteszi, még a végén megégeti a kezét. Bár azt egyszer már sikerült neki, a jobb keze tiszta heges. A füstkarikáktól azonban köhögnie kellett, mire a hátán érezte a lány érintését. Nem nagyon szoktak hozzáérni, legalább is nincs olyan kapcsolatban senkivel (nem is volt) hogy valaki hozzáért/hozzábújt/ volna soha ezért meglepődött.* - Igen.. igen.. asszem. * Vágta rá meglepetten.* - Így már biztos. * Igazította meg ingujját, hogy összeszedettebbnek tűnjön.* - Hát.. legalább neki nem kell a lépcsőt használnia.. * Nézett maga elé, mintha csupán ez lenne az egyetlen előnye az angyaloknak.* | |
| | | Sophie Lee
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 718 Kaszt : Üzenőláda : Linc ha erre jársz keress meg Skypeon, vagy facebookon. Hakuval hiányolunk.
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 7:40 pm | |
| -Bocsi, bocsi! Tudom hogy komolyan mondtad.*mondom ahogy összeteszem a kezem arcomelőtt és szélesen rámosolygok. Kicsit elgondolkodom mikor megkérdezi mi akartam lenni kiskoromban. *-Szél! *mondom komolyan. *-Mindíg meg akartam szabadulni a családom befolyásától. És arra gondoltam hogy ha szél lehetnék akkor elmenekülhetek és oda megyek ahova akarok. *mondom és rámosolygok. *-Jól vagy? *kérdezem ahogy hátára simítom tenyerem mikor köhögni kezd. Majd hirtelen észbe kapva arrébb megyek, mert nem mindenki szereti ha hozzáérnek. Egyszer csak azt veszem észre hogy Haku egy széllöket kíséretében eltűnik. *-Nem lesz baja. Könnyű annak akinek szárnya van. *mondom hallkan mosolyogva és a sötét égre nézek. Majd mosolyogva Linc felé nézek.* | |
| | | Lincoln Lawrence
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 7:27 pm | |
| * Kifejezéstelen arccal mondott poén szokott a legjobban sikerülni, ha csak a mondója maga is megbírja állni, hogy ne nevesse el magát a végéig.* - Hé, ez nem is vicces. Komolyan gondoltam. * Mondja amikor látja a lányon, hogy nevet, neki is muszáj lesz nevetni. Pedig igazat mondott a fiú, valóságos Eistein volt már kiskorában is, csak hát a körülmények korlátozták őt a kiteljesedésében.* - Na miért és kegyed mi akart lenni? * Kérdi és próbál füstkarikát fújni a szivarral, de az csak csak nem jön össze, sőt még köhögésre is készteti a félresikerült kísérlet. Hmm kínos, de azért tovább próbálkozik, és mire egy összejött büszkén nézi ahogy az tovaszáll a sötétedő fellegek közé, mert közben bizony rájuk sötétedett és a szél is feltámadt.Egészen meghitt és csendes az erkélyen dohányozgatni, amikor egy nagyobb szellővel a mögöttük álló Haku ki nem tárja szárnyait és leugrik az erkélyről. Linc először azt hiszi a lány leugrott, de aztán látja a szárnyait. Pontosabban először lát ilyesmit ilyen közelről. Tudja, hogy az iskolában vannak angyalok, de még nem beszélgetett egyikkel sem úgyhogy ez nagy élmény volt neki.* -Jézus, nem esett baja? Ja, hogy ő ... igen.. ebbe az iskolába nem csak emberek járnak. * Fordult Sophie felé miután ketten maradtak.* | |
| | | Hiroshi Haku
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 573 Kaszt : Üzenőláda : "Nem ér semmit a világ barátok nélkül."
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 7:22 pm | |
| *Mosolyogva fordítom fejem barátnőm felé. Látom hogy nevet, rázkódnak a vállai, s ő maga is. Örülök, hogy megismerhettem és hogy látom, vidám. Keserű sóhajjal nézek le az előttem álló mélységbe. Soha nem volt senkim, akihez annyira kötődnék, mint ő. Húgomként szeretem. Azért egy fiú barát sem jönne rosszul. Eddigi próbálkozásaim kudarcba fulladtak, bár örülök, ha nem is úgy, de Sophie partnerére akadt. Halkan felnevetek azon, amit a fiú mesél. Magam is elképzelem lelki szemeim előtt köpenyben, fekete vastagkeretes szemüveggel... Ezután felegyenesedem és elrugaszkodva a korláttól leugrom. Persze közben leveszem magamról az ingem és kitárom szárnyaimat.*
//10 perc és jövök! ^^// | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 7:11 pm | |
| *Mikor Haku felül mellettem a korlátra valamien szinten megnyugtatt az hogy tudom rá mindíg számíthatok. Majd Linc-re nézek mikor azt mondja tudós akart lenni. Nagyon vizuális típus vagyok ezért lelki szemeim előtt látom fehérköpenyben vastagkeretes szemüvegben. Lehajtod a fejem és egyik kezem arcomra szorítom és eléggé rászkódnak vállaim. Nem, nem sírok ha csak a nevetéstől nem. Próbálom visszafolytani nevetétem kevés sikerrel. *-Ne haragudj. Csak elképzeltelek tudósként.*momdom és inkább a korlátra támasztom kezeim és kicsit előre hajolok. *-Tényleg bocsi.*tesem hozzá.*~Életemben nem nevetetett meg még senki. De Linc-nek sikerült. ~*gondolkodom és rámosolygok.* | |
| | | Lincoln Lawrence
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 6:59 pm | |
| * Hallva Sophie szavaiból nem önszántából töltötte az idejét tanulással, hanem rákényszeríthették ami hát nem kellemes, ha az ember mást csinálna helyette.* - Érthető. A gyerekkort én sem töltöttem valami kellemesen. De hogy mondjak valami vicceset, tudós akartam lenni. * Mondta, s arcán megjelentek kis mosolygödröcskéi ahogy visszaemlékezett a jó részekre. ( A rossz részekből sokkal több volt, és ezekről csak nagyon nagyon nehezen hajlandó beszélni bárkinek is.) Látta a másikon, hogy nyugtalan, ezért próbálta valamivel feloldani. Ehhez mindig is jól értett. Csak éppen magát is fel kéne oldania, amire nem képes egyedül.* - Hát.. mondanom sem kell, a tudós dolog nem jött össze.. Viszont az iskola segített abban, hogy rájöjjek saját képességeimre. * Nem hiába jó hírnevű az iskola, itt előbb utóbb (talán) mindenki magára talál. Lincoln is próbál* | |
| | | Hiroshi Haku
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 6:48 pm | |
| *Vállat vonok. Valóban van egy pár jegyzetem, de amúgy ha tehetném és sem tanulnék. Csak hát azt tanultam meg az élettől hogy tanulnom kell, ha lenni akarok bárki is, így keményen bele vetettem magam. Szerencse, hogy itt a nyár, így mindenki lazíthat, nem kell a tankönyvek felett görnyedni, órákra járni. Érdeklődve hallgatom Sophiet, majd mellé lépek és felugrom a korlátra. Ráülök, a levegőbe lógatva lábaimat. Kissé magasan vagyunk fent, de nem vészes. Ha leesnék, nem zuhannék és túl sokat, és egyébként is vannak szárnyaim, amiket épp egy fehér ing takar. Egyébként ma egy vörös toppot és kék farmert viselek, az inghez illő tornacsukával.* | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 6:41 pm | |
| -Köszi.*mondom mosolyogva ahogy veszek egy szálat a felém nyújtott szivarból majd rágyujtok. *-Én sem vagyok épp a tanulás híve. *Mondom ahogy kifújom a füstött. *-Egész gyerekkoromat a tanulás töltötte ki. És bele untam a dologba. *mondom ahogy egyik kezem a korlátra támasztom és megszorítom hogy nyugodt maradjak. Úgy vagyok vele mióta Hakut ismerem, ha kérdezi valaki mi történt velem elmondom mert utánna sokkal könnyebb a lelkem. És nem fogok semmibe beletörődni.* | |
| | | Lincoln Lawrence
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 6:30 pm | |
| * Linc szemében a két lány határozottan hasonlít, de most nem nyert volna ezzel a tippjével.* - Néhány hónapja? Akkor még annyira nem is vittem túlzásba a lógást. Azt hittem már régi lovasok vagytok. * Viccelődök miközben rágyújt még egy szálra és Sophie felé nyújtotta a dobozt, egy kérdő pillantással, ha akar nyugodtan vegyen belőle. Nem nézett oldalra mégis észrevette, hogy Sophie valamiért mégis zavarban érzi magát. Jó mentalistának az ilyet észre kell vennie, még ha nincs is tudatában képességeivel.* - Jól érzem te sem szívesen ülsz az órákon? * Biccentett egy kicsit Sophie felé, de nem nézett rá, hanem elkezdett játszani az öngyújtójával. Fránya pirománia és egyéb rossz szokások halmaza a mai napon Lincoln. Elismeréssel hallgatja Haku-t, máris lepipálta tanulás ügyben.* - Nem baj az, legalább elmondhatod magadról, hogy vannak jegyzeteid az órákról. Nekem még az sincs. * Vallja be büszkén, de legalább az őszinteséget a számlájára írhatjuk a fiúnak.* | |
| | | Hiroshi Haku
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 6:21 pm | |
| *Viszonozom Sophie pillantását, amikor azt mondják, hasonlítunk, majd a fiúra nézek. Hátradől a korláton, mintha csak ki akarna ugrani. Elég veszélyesnek tűnik így számomra, de úgy tűnik Őt nem zavarja a dolog. Ezek szerint ő merész és nem érdekli a testi épsége, ahogy a tanulás sem, mint ahogy kiveszem szavaiból. Sejtem, hogy Sophie sem az, bár ez már az öltözködésből és a fegyvermániából lerí róla.* -Én március óta. * vonok vállat egyszerűen * -Bár a tanulás sincs nagyon ínyemre. Igaz, én nem vagyok lógós és nem kerülöm a könyvek társaságát, de nem is olvasom mindennap a szobaágyon görnyedve. *teszem hozzá, sóhajtva. Remélem drága barátnőmnek leesett, amit egyszer a szemébe nézve mondtam ki. Hogy nem kell és nem is szabad mindenbe beletörődnie, mert ő irányítja a maga sorsát és nem más.* | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 6:10 pm | |
| *Hakura nézek mikor azt mondja hasonlítunk. Valamilyen szinten igaza van. Majd Linc-re nézek mert úgy veszem észre Ő se félti úgy az életét.*-Én csak néhány hónapja vagyok itt. *válaszolom és Haku előtt nem akarom mondani hogy én sem épp a jókislányos viselkedésemről vagyok híres. Nem szeretek tanulni mert az vette el a gyerekkorom meg egy s más. Mikor bevalja hogy szokott lógni kicsit felkapom a fejem. Majd el is fordítom a fejem mikor elmosolyodik. Nem szeretném felfedni zavaromat előttük.*~Bár csak előbb ismertem volna hozzájuk hasonlókat. Nem kellett volna annyi mindenbe beletörődnöm.~* | |
| | | Lincoln Lawrence
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 5:59 pm | |
| * A szivar úgy égett le, hogy szinte alig szívott belőle valamennyit a fekete hajú fiú, a gyors történések miatt. A leégett csikket lepöcköli a korlátról. Majd nekitámaszkodik háttal a korlátnak. A két lány észreveheti, hogy a fiú nem nagyon foglalkozik a saját testi épségével, hiszen olyan bátran dől neki, hogy már már azt hinné az ember hátra akar esni.* - Akkor annyira nem fogtam mellé, kicsit hasonlítotok egymásra. *Mondta és kicsit jobban szemügyre vette a két lány arcát most először.* - És mióta jártok ide? Még nem láttalak titeket a suliban. Bár az is igaz, hogy elég sokat lógok. * Vonta meg a vállát a fiú, és egy kis csibészes mosolyt is eleresztett mellé. Meg sem próbálja titkolni, hogy ő néha bizony rossz. Miért állítsa be magát strébernek, hogy jobb színben tűnjön fel? Így legalább őszinte.* | |
| | | Hiroshi Haku
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 5:44 pm | |
| -Rendben, de ha tényleg zavarnék, csak szóljatok! *mosolygok mindkettejükre, továbbra is kicsit hátrébb állva. Igazából nem zavarja az hogy Sophie bagózik, nem is fordul el, bár már kicsit ki van akadva. Egyrészt nem tudta, másrészt ha ez már a sokadik szivarja amit életében szív el, sok évet nem jósolok neki. Aggódom, mert ezzel az egészségének árt. Elgondolkodva meredek a tájra, csak akkor eszmélek fel, amikor Linc azt kérdezi, testvérek vagyunk -e.* -Vér szerint valóban nem, de én úgy érzem, mintha csak a húgom lenne! *vigyorodok el jókedvűen.*
A hozzászólást Haku Hiroshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 04, 2013 6:00 pm-kor. | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 5:39 pm | |
| *Nyugodtan mosolygok azon amit Linc mond. *-Tényleg nem zavarsz Haku.*mosolygok tovbbra is majd mikor meghallom a magyarázatát az ismeratségünk idejét iletően kicsit felnevetek. De hirtelen abba is hagyom a nevetést.*-Khm... Bocsánat.* mondom és kicsit elfordítom a fejem. Nem szokásom fiúk társaságában nevetni, vagy egyáltalán jól érezni mert az otthoni dolgok élénken élnek bennem. *- Nem vagyunk testvérek legalább is vérszerint nem. Mióta ide kerültem azóta lett a fogadott nővérem. *magyarázom és Hakura nézek. *-És Haku! Tudom most ki fogsz akadni max fordulj el.*mondom nyugodtan majd előveszek egy szál szivarkát és rágyújtok ahogy távolabb húzódom Hakutól hogy ne zavarja a füst.* | |
| | | Lincoln Lawrence
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 5:27 pm | |
| * Nem kell ahhoz mentalistának lenni, hogy kitalálja mi nem tetszik a másiknak. A két lány első ránézésre elég hasonlónak tűnik a fiúnak, talán testvérek lehetnek, gondolja magában, de nem nagyon foglalkozik ezzel, inkább tovább nézegeti a szállingózó madarakat, ő nem kap senkitől soha semmilyen levelet, sem mást, mindent magának szerez meg. Kicsit elbambult ezen gondolatain, de azért ő is bemutatkozik amikor leesik neki a tantusz.* - Lincoln... de inkább Linc, ha kérhetem. * Mondom nyugodtan, majd meglepődöm azon, hogy azt hiszi zavar.* - Ó nem, dehogy zavarsz. Mi nem ismerjük egymást... Illetve már igen, de csak .. * Ránéz az órájára. A pontosság mindenek felett lehetne akár a jeligéje is a fiúnak.* - Pontosan 10 perce. * Mosolyog mindkettőjükre.* - Ellenben ti testvérek vagytok? * Tippelget.. Általában be szokott jönni neki, szerencsejátékozhatna is akár, de most nagy valószínűséggel téved.* | |
| | | Hiroshi Haku
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 5:20 pm | |
| -Sziasztok! *köszönök mosolyogva, aztán bemutatkozom a fiúnak. Még nem láttam erre felé. De mindegy is, figyelmem most Sophie köti le. Halál nyugodt, legalább is próbál az maradni, de biztosan kiszúrta, hogy nem vagyok túl jó kedvemben a szivarka láttán* -Unatkoztam és nem találtam normális elfoglaltságot. Gondoltam ki jövök friss levegőt szívni, mert bent meg lehet pusztulni a melegtől. *sóhajtok fel, le nem véve a szememet róla. Nem akartam zavarni, ha esetleg zavarok, elmegyek és körülnézek más hely után, de egyelőre csak állok tovább karba tett kézzel, majd közelebb lépek mindkettejükhöz.* | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 5:12 pm | |
| -Az már igaz. *mosolygok én is majd hallgatom amit mond, és nagyot nyelek mikor megemlíti hogy egy lány áll mögöttem.*~Nagy Shen-lon! Könyörgöm hozzád csak ne Haku legyen.~*Fohászkodom a sárkányok istenéhez majd megfordulok és csalódottan veszem észre hogy a sárkányisten nem kegyes ma hozzám. *~Fesd az ördögöt jelen esetben az angyalt a falra és megjelenik.~*-Szia Haku mi járatban? *kérdezdm nyugodtan mintha mi sem történt volna és figyelmen kívül hagyom gyilkos pillantásait.* | |
| | | Lincoln Lawrence
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 5:04 pm | |
| * A lányt nem zavarja, úgyhogy nyugodtan tovább hódolhat rossz szokásának, örült a válasznak, mert nem lett volna kedve lemászni annyi lépcsőt, hogy az udvaron folytassa. Rögtön szimpatikusabb is lesz a másik, amikor szintén elővesz egy dobozt a farzsebéből. Félszemmel pillantott csak oldalra. Nem üti ő bele az orrát más dolgába.* -Mondanám, hogy helyes, de hát mind ketten tudjuk, hogy hazudnék. * Mosolyodik el a fiú, és ő is bemutatkozik, kezet nyújtva a másiknak.* - Lincoln. és megkínálnálak egy jobb minőségű szivarral, ha a mögöttünk álló lány, nem meresztené annyira a szemét a kezedben lévőre. * Mondja viccelődve ahogy féloldalasan hátrafordul az újonnan érkező Haku felé.* - Szia. * Mondja neki, majd várja a folytatást, mert, hogy itt lesz valami nemtetszés nyilvánítás az biztos. Talán jobb is lenne háttérbe húzódni? Gondolja magában a fiú.* | |
| | | Hiroshi Haku
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 4:57 pm | |
| *Unottan sétálgatok a kúria falai közt. Próbálok valami jó elfoglaltságot találni, de nem sikerül. A szobában rossz ülni, mert bár lassan lemenni készül a Nap, füllesztő meleg van, akár csak a a folyosókon, így úgy döntök, kisétálok az erkélyre. Rögtön megpillantom Sophiet egy idegen fiúval, ami még aranyos lenne, ha nem szivaroznának. Soha életemben nem szerettem az ilyet és hasznát se láttam. Ha ők jónak látják, csinálják csak, bár a lánynak aranyos és rövid meglepetést tervezek. Odasétálok mögé, karba tett kézzel. Végig őt nézem, egy pislogás nélkül, igen csak szúrós tekintettel. Bár még nem gyújtotta meg, kicsit szúrja a szemem. Főleg, hogy nemrég láttam a kezében.* | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 4:46 pm | |
| *Ahogy a korlátnak támaszkodom kicsit lejebb hajtom a fejem és szemem sarkából végig mérem. *-Nem zavar. *válaszolom és kicsit elgondolkodom a kérdésén. *-Szokásom. *válaszolom és farzsebemből előhúzok egy doboz szivarkát. *-Bár egy ideje próbálok leszokni. *mondom és visszateszem a dobozt farzsebembe. *~Ezt tudja meg Haku a fejem letekeri. ~*gondolkodom és nagyon halványan elmosolyodom. Majd újra a fiúra pillantok. *-Amúgy Sophie vagyok.*Mutatkozom be. Mert azt már tudjuk hogy mindketten káros szenvedélyeknek élünk.* | |
| | | Lincoln Lawrence
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 4:36 pm | |
| * Éppen a szivarját gyújtja meg, amikor hallja az ajtónyílást. Nem fordul hátra, inkább csak mélyen a tüdejébe szívja a füstöt és kifújja az alant elterülő mélységbe. Az egyedül érkező lányt akkor veszi észre amikor az kicsit távolabb tőle a korláthoz támaszkodik, s meg is szólítja a fiút. Ritkán szokott beszélgetni bárkivel is, persze ez nem azt jelenti, hogy antiszociális lenne, egyszerűen csak nem szeret a társaságok középpontja lenni. Inkább szeret elbújni egy sarokban és távolról nézni az eseményeket* . Helló, és nem. * Válaszolja könnyedén és szív még egyet a szivarba.* - És téged a füst? * Kérdi a szokásos megszokott udvarias hangnemben.* - Vagy esetleg te is káros szenvedélyeket űzöl? * Kezdeményez egy könnyed csevejt és a távolba pillant. Nyugtató nézni, ahogy a messzebb lévő toronyba beszállingóznak a postagalambok kis csomagjaikkal, aztán dolguk végeztével elröppennek.* * | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 4:26 pm | |
| *Nyugalmat sehogy sem találok. Felalá rohangálok a suliban. Persze annyira elgondolkodok hogy szobámból mezítláb fekete rövidnadrágban és fekete ujjatlan pólóban indultam el a nyugtató sétára. Hajamat kiengedve hagytam. Most még a tetoválások és a bal karomon lévő, félig begyógyult égés sem izgat. Egyszerűen nem találom a helyem és vala hogy az erkélynél kötök ki. Beletelik pár percbe mire észre veszem hol is vagyok és hogy van még valaki ott.*-Helló. Remélem nem zavarlak.*mondom halkan és tőle kicsit távolabb a korlátnak támaszkodom.* | |
| | | Lincoln Lawrence
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 04, 2013 4:18 pm | |
| * Ha már egész nyáron a suliban kell lennie akkor legalább valami szórakozást ki kéne találnia magának, vagy éljen egészségtelenül ahogy eddig. Most kapta meg a fizetését, úgyhogy megengedte magának, hogy egy drágább szivart vegyen, ha már nyaralni úgy sem megy sehova, rokonai, szülei nincsenek, de legalább munkahelye van, no meg magához való esze. Zsebre vágta legújabb szerzeményét, magára kapott egy fekete inget. ( Nincs sok választék a színek közül, ha Linc szekrényét vizsgáljuk) Az erkélyre indult, hogy ott károsítsa magát. Ilyen magasságban az erkélyre jócskán befújt a szél, ami egy idő után már kellemetlen volt, de ez cseppet sem zavarta, csak úgy mint a magasság. Sosem volt tériszonya ezért vészesen közel állt a korláthoz aminek neki is dőlt. A belépő azt is hihetné, hogy megpróbál leugrani, de szó sincsen ilyesmiről.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Erkély | |
| |
| | | | Erkély | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |