Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Erkély | |
|
+34Nakota Shreya Sandhya Noah Karl Pavel Melusine Sorentyl Merilien Marsillea Kitiara Ferellion Kyle Peters Charlie Black Dominic Mildor Isabella Newton Munashi Kataku Clína Aoife Nessa Lirina Sunrose Maria Thekla Kade Wulandari Boris Casimir Pavlov Samantha Radoslava Theodor Anastas Scott André Hikaru Tudor Patrik Shuang Zhen Evangeline Elovics Lumiére Etoiles Natalia Tatiana Ridolf Sophie Wendaline Aaron Colins Artemis Taylor Cat R. Morgan Eiron Arwel Jaden Parker Isobel O'Shennon Mila Zelenkova Alfons Gerard Nicolas Demerest Penelope Waylan 38 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Penelope Waylan
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 145 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az indianred.
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Nov. 29, 2011 4:26 pm | |
| First topic message reminder :
-Oh, így már értem. *Pillant a gyűrűre. Mondjuk tényleg nem a megszokott formájú darab, manapság nem sok fiú visel gyűrűt, főleg nem ilyen régies kinézetben. A fokhagyma kérdésre picit azért behúzza a nyakát. Végülis tényleg buta kérdés volt, de mit tudhat egy sima ember ezekről a dolgokról, főleg ha az amúgy egyáltalán nem ért a sötét dolgokhoz.* -Napirend...és étrendbeli változás ugye? *Próbál a helyzettel viccelődni picit, de még egyelőre saját maga számára nem teljesen vicces a helyzet. A többire figyel nagyon és hallgatja a beszámolót. Erről nem tudott, de akkor nem valószínű, hogy sikeres lesz a téli nagy karácsonyozás.* -Oh, értem, akkor jó eséllyel nem lesz esély nyugodt ünneplésre. Kár. *Szontyolodik el egy kicsit, de amikor a srác megfogja a kezét mosolyra vált a kissé legörbült szájszeglet. Közelebb húzódik, és belesimul az ölelésbe.* -Akit? *Áh, nem akar ő kierőszakolni semmit, meg amúgy is lehet, hogy pont nem is tudna mit kezdeni egy szemtől szembe megkapott információval. Végül aztán kicsit újfent elbizonytalanodik.* -Én tényleg nem tudom mit kezdjek veled...annyira mások vagyunk nem? *Kibontakozik az ölelésből.* -Veled túl sok rossz történt, velem pedig túl kevés, és ez gátat verhet közénk. Én nem tudnám végignézni azt, hogy te valakit... *Sejthető, hogy a befejező szó a "megölsz".* -Sőt még, ha tudok róla se biztos, hogy tudnám kezelni. *Teszi még hozzá.* -Vagy talán idővel? Vagy szerinted van, ami áthidalhat ilyen különbségeket? Azt se gondolnám, hogy jó kedvvel jönnél el velem bevásárolni, én pedig nem tudom magamat meghazudtolni. Sok minden fontos nekem, ami a te értékrendet szerint biztosan csak...butaság és jelentéktelenség. *Oldalra dönti a fejét picit. Talán, amit Nicolas lát benne nem több csak szimpla vonzalom, netán valami olyat, ami a saját sötét múltjából időnként visszarántja, de lehet hogy soha nem tudna azonosulni ezzel.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Isabella Newton
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1518 Kaszt : Üzenőláda :
Titulus: Az Év Diákja 2012.
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Ápr. 23, 2013 7:24 pm | |
| *A gonosz kérdésre inkább csak halkan dorombolni kezdem, és hümmögök, lehunyva a szememet. Beszívom Noah édes illatát és igyekszem minél közelebb férkőzni hozzá, hogy minél jobban simuljon össze a testünk. Hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a kapcsolatunk a bál és a csodálatos vacsora óta. Lassan közelebb húz magához, én pedig vigyorogva rakom feljebb a kezét a fenekemről, majd mikor a kezemet irányítani kezdi, lágyan simogatni kezdem itt, s ott, majd a hasát is megsimítom párszor. Hallom, hogy Noah kicsit hevesebben lélegzik és egy gonosz vigyorral adok egy puszit a hasára, majd ismét kiegyenesedek és a korlátra támaszkodom. Mesélni kezdek a napomról és hogy felkísértem két új diákot is, akik közül az egyik srác volt.* - Dehogynem. Mondtam neki, hogy a Nagy Noah-val járok, meg is szeppent és be is zárkózott a vendégszobába. Akárhogy kérleltem, nem nyitotta ki. *nézek szomorúan a fiúra, de közben a szemem jó kedvtől csillog. A fiú kicsit közelebb lép hozzám és lágyan simogatni kezdi a hátamat, miközben ő is valami nőről beszél. Kíváncsian, és kissé idegesen nézek fel rá és felvonom az egyik szemöldökömet.* - Napi kapcsolatban? Megcsalsz, te kis gonosz? *boxszolok a vállába a fiúnak vigyorogva, de azért egy kis idegesség is végigfut az arcomon.* | |
| | | Noah Karl Pavel
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 310 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Ápr. 23, 2013 7:14 pm | |
| - Mit csinálok? * kérdezem vissza gonoszul, majd vigyorgom bele a lány bőrébe. Érezheti ahogy a fogaim hozzáérnek, majd mikor elveszi a kezemet a fenekéről, meglepetten felmorranok. A feneke az enyém, tehát akkor fogdosom és simogatom, amikor csak akarom! (xD) * - Még te beszélsz? * nyögöm, mikor keze fel s alá jár a testemen, és annak igencsak kényes pontjain. Szemem lecsukódik, és ha nem egy folyosón lennénk, tuti átadnám magam az élvezetnek. De hát hogy nézne ki, ha itt hanyatt vetném magam és dorombolnék, netalán nyögdécselnék? Bárki meghallhatja, erről pedig inkább nem szeretnék semmit sem látni a "falon" ahová mindenki felkerül legalább egyszer... * - Két új diák? Hogy mi? És ki volt az a szerencsétlen, aki még nem tudja, hogy a nagy Noah-val nem versenyezhet? * próbálok poénkodni, bár azért egy másodperc erejéig a gyomrom fájó görcsbe rándul. A féltékenység lassan felüti bennem a fejét, és ezt nem akarom. Sosem voltam kifejezetten ez a típus, és pont nem Bellánál kellene ezt elkezdeni. Hiszen tudom, hogy sok emberrel van kapcsolata, fiúkkal is... és hát fő a bizalom! Kezemet lassan végighúzom a hátán, majd lágyan simogatni kezdem. Ujjaim néha tincseivel játszanak, majd egy nagy sóhajjal megadom magam és inkább a távolba kezdek nézni. * - Akkor én is bevallhatom ezek után, hogy hiányzik valaki, akivel egyébként napi kapcsolatban vagyok... és ez egy nő... * mondom komoly arccal a lányra nézve *
| |
| | | Isabella Newton
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Ápr. 23, 2013 6:58 pm | |
| *Noah közel hajol hozzám és szinte hátulról ölel át és húz magához egyre szorosabban. Élvezem ezt az egész helyzetet, és tényleg fantasztikusan alakul a kapcsolatunk. Azt hiszem, hogy tényleg kezdünk egyenesbe jönni és talán az együttlét, a csodálatos együtt töltött intim pillanatok volt a kapocs, hogy kiegyensúlyozottak legyünk és bizony, ne legyen felesleges energiánk.* - Hát még ha ezt csinálod.. *suttogom lehunyt szemmel és belesimulok a fiú karjaiba, melyek szorosan fogják át a testem. A pusziba belemosolyog a fiú, én pedig lágyan a hajába túrok és én is elkuncogom magam, mikor ajkaink elválnak. Mikor a srác a fenekemre teszi a kezét, elvigyorodom és látványosan fogom meg a kezét és teszem fel a derekamra.* - Ejnye Uram! Itt bárki megláthat, hogy ilyen illetlenül bánik egy hölggyel. *dorgálom meg csábosan vigyorogva.* - Bár ebben az apró fényben, nem biztos, hogy bárki is meglátná, hogy mit csinálunk! *hajolok a fiú nyakához közelebb és suttogom-lehelem a szavakat, majd ismét csábos, pajkos mosollyal, csillogó szemmel nézek fel rá. Hihetetlen, hogy mennyire fel tud tüzelni ez a férfi egy pillantásával, egy érintésével.* - Majd igyekszem többet mutogatni Önnek Uram! *vigyorodom el, majd mikor a kezemet kezdi el irányítani, lágyan közelebb suhanok hozzá és mozgatni kezdem a kezemet, lágyan körözve vele, és benyúlok a pólója alá, megsimítva izmos hasát.* - Örülök, hogy ennyire tetszenek majd a nyári ruháim. *kacsintok a fiúra.* - Érkezett két új diák a suliba, úgyhogy őket kísértem fel a várószobákba. Az egyik egy igen helyes srác volt... *vigyorodom el pimaszul, húzva kicsit Noah agyát.* - De sajnos közöltem vele, hogy foglalt vagyok. | |
| | | Noah Karl Pavel
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 310 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Ápr. 23, 2013 6:47 pm | |
| - Igen, kellemes! * suttogom a lány fülébe, majd kezemet lágyan a derekára kulcsolom, és magamhoz rántom, szenvedélyesen - és a már - már elmaradhatatlan félmosollyal a szám sarkában. Tekintetemet végigfuttatom a lobogó szoknyán, majd hümmögve búgok a fülébe pajzán gondolatokat, melyek természetesen a szoknyájával és a kellemes időjárással vannak összefüggésben. A bál éjszakája óta hálistennek jól alakult a kapcsolatunk, mostanában még vitatkozni is elfelejtettünk. Persze ez lehet csak azért van, mert a feles energiát valami másban vezetjük le! Kellettek a lopott csókok, az összenézések, a titkos érintések, és az az izgalom, hogy bármelyik szünetben simán beránthatom valamelyik lépcsőfordulóba, hogy ezáltal is elmeneküljünk a kíváncsi tekintetek elől. Ajkamat szájára szorítom, belemosolygok ajkaiba, majd félig lehunyt pilláim mögül kipirult arcát szemlélem. A csók végén kezemet fenekére csúsztatom, úgy húzom magamhoz még közelebb és szám már a füle mellett, nyakán kalandozik. * - Igen, a jó idő jó! A csillagok világítanak, és már nincs olyan hideg, hogy sok ruha kelljen rád! Na meg persze nem elhanyagolható az sem, hogy lassan már egyre kevesebb ruhában foglak látni, ez pedig mindig "felvillanyoz". * Vigyorgom, majd kapom el a kezét, és teszem olyan testtájamra, melyből azonnal láthatja, mennyire is "felvillanyozó" a helyzet. * - És milyen napod volt? * kérdezem még mindig a fülébe szuszogva, és vigyorogva. Imádom húzni a nőket... *
| |
| | | Isabella Newton
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Ápr. 23, 2013 6:36 pm | |
| - Nagyon kellemes az este, nem igaz? *pislogok fel Noah arcára és egy apró puszira nyújtom a számat. Kint ácsorgunk az erkélyen és szemléljük a birtokot. Gyönyörű ilyenkor, hiszen sötét van, mégis a Hold és a csillagok fénye lágyan megcsillan a vízesésen és a fürge patakon, ahogy még mindig, ilyenkor este is szalad, meg nem áll. Egy egyszerű sárgás-fehér szoknya van rajtam, egy egy topánka, szárnyaim lágyan rezegnek, ahogy lassan átkarolom a fiú karját és hozzábújok.* - Szeretem az ilyen időt, amikor este már kellemes idő van és lehet sétálni, vagy éppen csak kiülni. Tök jó, nem? Neked melyik a kedvenc évszakod? *nézek ismét fel a fiúra és kíváncsian csillan meg a szemem, ahogy legeltetem a tekintetem a fiú csodálatos, szép vágású arcán.* | |
| | | Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
Ha érdekel akkor tudod hol találsz.
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Márc. 24, 2013 5:31 pm | |
| * Eme beszélgetés több jó dolgot szült mint az várhatta volna, szerzett egy erős szövetségest, szemmel tarthatja Natit és továbbra is mesterkedhet kénye kedve szerint. A következő lépések még messze vannak, a valódi bizalom csak a jövő formálódó képében sejlik fel mindkettejük számára. Evangeline nem akar titkolózni Exan előtt, hiszem úgy is rá fog jönni mindenre amennyiben egyszer visszatér. Nati nehezen rejtheti el azt a tényt, hogy mással is hetyegett, a tényeken nem tud változtatni senki sem. Beszélgetésük ezennel rövidre zárul és ezzel meg is van alapozva a bizalmuk első pillére. * -Ahogy mondod. * Ev még nem akar távozni, emlékeket akar előhívni az elméjéből és fel akarja idézni elméjéből kedvese arcát. A távozó Cat még mond pár szót, ami felkelti a figyelmét. * -Inkább Te szólj, hogy ki a prédád. * Ezeket a szavakat jó lehet nem hallotta, de jól esett kimondani. Még percekig ott állt és nézte az égbolt sötétkék csillagokkal megvilágított messzeségét. Visszaemlékszik egy mondatra amit még Exan mondott neki, pont itt. ~Érdemes rád várnom?~ Eva fejében már megvan a válasz, igen érdemes várni és fog is, de addig nem marad tétlen. * | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Márc. 24, 2013 4:47 pm | |
| * Részéről már teljesen eldőlt a dolog, s láthatólag ezzel nincs egyedül, tehát most, ebben a pillanatban a jelek szerinte megalakult kettőjük ideiglenes szövetsége. Ideiglenes, mert még közel sem biztos hogy teljes bizalommal tudnak majd egymáshoz fordulni, ezért részéről afféle próbaidő szerű a dolog, egészen addig, amíg nem élvezik egymás osztatlan bizalmát. Anélkül ez az egész dolog nem működik, márpedig nagyon jó lenne ha működne. Exan mindig is az egyik legjobb barátja volt - és még most is az - ezért neki is belül nagyon fáj, amikor róla beszélnek, de ezalatt a pár hónap alatt igen csak megedződött érzelmek terén, már megtanulta hogyan kell elrejteni azokat ha épp nem akarjuk kimutatni őket. Szó mi szó, van amikor neki sem sikerül a dolog, de egyre gyakrabban nyugtázhatja el magában, hogy igen, sikerült. Bólint, miszerint egyetért, ő is várni fogja, és sok mindent megtesz majd annak érdekében, hogy ne kerüljön a tudtára az a rengeteg baklövés, félrelépés, ami a távollétében történt. Ezt akár küldetésként is felfoghatja. A kérése - jobban mondva feltétele - igazán várható volt, ezért nem csoda hogyha Eva meg sem lepődött rajta, de komolyan gondolja, nem szeretne még egy olyan embert elveszíteni, akiben megbízik, és aki rengeteg titkát őrzi. A körözésben már rég megálltak, ám a hatás nem lankadt. * - Akkor ezt megbeszéltük. * Elégedetten nyugtázza magában az információt, majd megfordul, és elindul a folyosó felé. Már éppen lépne be, ám úgy érzi még egyszer vissza kell fordulnia. * - Ha valami van, üzenj. * Elereszt egy mosolyt, majd hangosan tipegve elindul a szobája felé. Lesz min gondolkodni az este, ez tuti... * | |
| | | Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Márc. 24, 2013 4:22 pm | |
| * Figyelmesen hallgatja végig a lány minden egyes válaszát. Láthatólag jól megértette a dolgot és ezt a helyén is tudja kezelni minden ellenérzésén túl. Ezek az adottságok igen csak jól kamatoztathatóak a jövőben Eva meglátása szerint, ezért is fűz nagy reményeket ehhez a kapcsolathoz. A tünde fiú elég kényes téma Eva számára de még így is hajlandó beszélni róla. * -Ez bizony így van, de ha visszatér én várni fogom. * Jelenti ki határozottan a vélalány a mondottakra és remény tölti el a saját szavaira, mintha csak az említése is elősegítenék a Vitéz úr eljövetelét. Azonban most fontos dolgokról van szó, olyanokról amiket nem szabad félvállról vennie vagy pedig alig meghallania. Érzelmeit gyorsan el kell nyomnia és a tündével kapcsolatos gondolatait háttérbe szorítania. A kérés valahogy nem tudta váratlanul érni, szinte számított rá és ezért is örül annak, hogy az előbbiekben megkérte Catet a tiszta "játékra" azonban ezt soha nem elég elégszer hangoztatni. * -Rendben van, de mint mondtam ha csak egy apróságon is rajtakapom, hogy áskálódik nem bánok vele kesztyűs kézzel. | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Márc. 24, 2013 3:56 pm | |
| * Az ismerkedés mostanság nem az erőssége, valamiért sokkal nehezebben nyit mások felé, sokkal nehezebben mint ahogy azt gondolná. Ez jelenlegi viselkedésén is meglátszik, sokkal kevesebbet kérdez, és csak rövid, sejtelmes válaszokat ad, csak itt-ott fejt ki bővebben egy-két dolgot. De a szövetség érdekében igyekszik ezt kicsit másképp mutatni, csak hogy ez nem olyan könnyű. * - Természetesen nem is várom el. * Mosolyog, de jókora kalapja olykor eltakarja fekete ajkait, s csak pár pillanat múlva bukkan elő ismét, akkor már kifejezéstelenül. Nagy különbség kettejük között, hogy Eva igen burkolva fogalmaz, lehet hogy csak mert vele beszél, és a szövetség érdekében, de ami azt illeti még nem hallotta úgy igazán kiakadni valakire. Persze ez nem zavarja, sőt mi több, kifejezetten célravezetőnek véli a dolgot. Olykor sokkal hasznosabbnak bizonyulhat, mint az, amit ő csinál. Hogy a másik képébe röhög, és kertelés nélkül mondja a magáét, nem érdekelve hogy az mennyire lehet sértő vagy bántó... Talán ezért is vesztek össze Artival, de arra már nem is emlékszik. Neki annyira nem volt egyértelmű, hogy Eva féltékenységből cselekedte mindezt, túl sok lehetőség megfordult a fejében ahhoz, hogy kapásból megtudja állapítani. De mind közül ez volt a legvalószínűbb, ezért is kérdezte pont ezt, s ezért is találta el kapásból. * - Bárcsak, de a szomorú az, hogy ki tudja hány csalódást éri majd szegényt, mikor megérkezik. * A két legjobb barátja ki nem állhatja egymást, a barátnője talált magának egy másik fiút, és így tovább... Ha ez mind a tudtára jut... Biccent, miszerint igen, tiszta neki a dolog, majd nyitja is a száját, hogy elmondja azt a bizonyos feltételt. * - A kérésem annyi, hogy hagyd békén Natit. Szerintem már eleget tettél a bosszú érdekében, és még rengeteg préda van ebben az iskolában, akik tárt karokkal várják, hogy történjen velük valami izgalmas. Fog is, csak sajnos nem úgy ahogy azt gondolták. No meg felesleges egyetlen személyre áldozni az összes zseniális tervedet, nemde? * Azon, hogy a lány széttárja a karjait, igen csak meglepődik, kissé furcsa gesztusnak véli, de sebaj, most a beszéden van a lényeg, és kíváncsian várja mi lesz a folytatás. * | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Márc. 24, 2013 3:35 pm | |
| * Az hogy pár morzsányi dolgot megosztott vele, még nem jelenti azt, hogy teljességgel megbízna a lányban de valahol el kell kezdeni. Ha nem kezdeményezne kicsit se a másik felé, akkor a kettejük között kialakult viszonynak semmi értelme nem lenne, akkor pedig igen csak nehézkesen alakulna ki a szövetségük. * -Igen, így is lehet mondani, de nem áll szándékomban jó pofizni vele még a Te kedvedért se, már megbocsáss. * Próbálta diplomatikusan megfogalmazni és burkolva kifejezni heves ellenérzéseit, de a mélyen gyökeredző haragot nehéz véka alá rejteni. Ha Evangelinén múlna nem is kellene egy légtérben lenniük és le merné fogadni, hogy az érzés kölcsönös. Pár pillanatra némiképp meglepte az hogy Cat így visszakérdezett, azt hitte egyértelmű.* -Mondhatni, nagyon is közel kerültünk egymással Exannal és ebbe Nati bekavart. Igen, határozottan féltékenység az oka ennek az egésznek. Bár már rég nem láttam a tündét egy számomra is különös szentimentalista érzelem miatt várom és hiszem, hogy visszatér. * Nos ezzel egy picikét többet is felfedett az érzelmeiből mint azt tervezte, de még mindig határokon belül mozog a dolog ezért koránt sem aggódik a kiejtett szavain. Nem mondta ki, mégis ennyiből bárki számára nyilvánvaló, hogy szereti Exant, még akkor is ha nincs a közelében, ha már rég nem látta. * -Az a helyzet, miszerint Natival is jóban vagy meg is könnyítheti a helyzetemet, szemmel tudom tartani ha a helyzet úgy kívánja. Viszont elvárom azt, ha tudod, hogy készül valamire és kettőnk között őrlődsz akkor határozd el magad, vagy mondjunk egymásnak búcsút. Azt hiszem ez a legtisztább. * Figyelmesen hallgatta az egyébként elég szűkszavú lányt, talán az egész szituáció miatt ennyire fukar a szavakkal. Utolsó szavainak hallatán végre megtöri a körtáncot, megáll majd egy kis lépést tesz Cat felé. Széttárja karjait és az arcát fürkészve válaszol.* -Mi volna az? | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Márc. 24, 2013 3:13 pm | |
| * Nem, esze ágában sincs kinevetni, néha hasonlóan érez. Néha szeret a bosszúvágyban fürdeni, és felkészülni arra, hogy hogyan fog kitolni a kiszemelt áldozattal. De igen, jómaga is könnyen válhat prédává egyetlen aprócska figyelmetlenség csak botlás miatt, ezért szemét mindig nyitva kell tartania, nem bízhat vakon senkiben és semmiben. És ez a nagy dilemma, vajon Evában bízhat-e... Szóban már kijelentette, hogy benne bizony lehet bízni, de ezt csak kíváncsisága miatt tette, belül még egyáltalán nem döntötte el. * - Tehát fegyverszünetet tartotok. * Jelenti ki váratlanul, miután végighallgatta a lányt. A 'boszorka' szó ugyan zavarja a fülét, de jelen pillanatban nem tulajdonít neki nagyobb jelentőséget, elvégre nem lehet mindenki mindenkivel jóban. Egy valamit viszont még mindig nem ért. * - Egyébként... Nati mi olyat tett, amivel kiérdemelte a haragodat? Egyszerűen ráesett a választásod...vagy netán a féltékenység diktálta? * Arcán ravasz mosoly csücsül, nagyon kíváncsi a válasszal, vajon mivel érdemelte ki Nati Eva haragját... Az is lehet, hogy Exan a hunyó, és rajta akar bosszút állni, könnyen lehet, hogy a fiú valamivel megbántotta őt, és Natin keresztül akar bosszút állni, de a fiú eltűnt mint a kámfor, nyomát sem látni már legalább fél éve... Ez a gondolat facsart citromot tudna csinálni Cat szívéből, hogyha hagyná neki, de nem hagyja, az ő szíve lassacskán kemény mint a kő. * - Ha azt vesszük, hogy Natival teljesen megbízunk egymásban, és téged alig ismerlek... Akkor igen, eléggé korai. Viszont ezen a délutánon olyan dolgokba avattál be, amiről fogalmam sem volt ki áll a hátterében. * Töpreng hangosan, s lassan ő is kezd beleszédülni a körözésbe, de nem akarja megszakítani a dolgot, így kifejezetten izgalmas. * - Részemről igen. * Jelenti ki igen határozottan, ám még nem fejezte be. * - Egyetlen aprócska feltétellel. * Teszi hozzá sejtelmes mosollyal, de igazából sejthető hogy mire is akar kilyukadni. A feltételt még nem mondja ki, majd hogyha Eva válaszolt a kérdéseire, addig is sétálgatnak tovább. * | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Márc. 24, 2013 2:52 pm | |
| * Kíváncsian várta vajon mit fog lépni ezekre a szavakra Cat, fel volt készülve arra is, hogy akár kineveti vagy Natit veszi védelmébe. Tudta, hogy remek kapcsolatot ápolnak a lányok és ezzel valamilyen szinten akár vissza is élhetne, de jelenleg úgy látja, hogy Cat nagyon is értékes szövetséges lehet. Bizony, mindketten olyanok akik inkább vadásznak, persze megeshet az is, hogy természetüknél fogva prédává válnak. Egyetlen vadat sem szabad alábecsülni. * -Mondjuk van még egy s más a tarsolyomban, de a lényeg az, ha Nati esetleg ártana nekem mindenképpen van rá válaszom. Meglehet elővigyázatlan vagyok, de cseppet se félek attól a kis boszorkától, még akkor se ha a körmeivel akarná kikaparni a szememet. * Valahol sejti a szőkeség, hogy a könyvtárban nagyon is közel járt ahhoz, hogy a szemétkedéseivel elszakítsa azt a bizonyos cérnát. Nati még mindig epekedve vágyódik Exan után, más kérdés az a tény, hogy közben talált egy pótkereket. * -Nem, azt azért nem mondanám, hogy rendben van. Jelenleg ennyiben hagyom a dolgot, hisz nem egyszer pletykákat terjesztettem róla. * Mondja nevetéssel a hangjában.* -De Te melyikünkhöz húznál inkább, ha választanod kéne? * Hagy némi szünetet, de alig csak egy pillanatnyit.* -Bár korai még ilyet kérdeznem, ugye? * Körözésük kezd kissé szédítő lenni, de túlságosan tetszik neki ez a fokozott hangulat. * -Akárkire aki csak az utadban vagy az enyémben van. Artit továbbra is a saját gyalogomként mozgathatom a sakktáblán. Pusztán annyi itt a kérdés, tudunk-e együtt játszani, anélkül hogy ebből bármelyikünknek baja származna? * Némi fenyegető él csendül a hangjában, éreztetve a másikkal, ha elárulja abból semmi jó nem sülhet ki. Ev tisztában van azzal, hogy fordított helyzetben is ugyan ezzel kell számolnia, de hát ilyen a tökéletes barátság? Vagy elnéznék egymás hibáit várva a másik mikor tesz keresztbe? Megeshet, a történelem lapjain találkozhatnánk is ilyenekkel, de most a jelenben vagyunk, és Catnek mérlegelnie kell. * | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Márc. 24, 2013 2:26 pm | |
| * Azt hinné az ember, hogy valamely éhes vad akarja becsempészni a zsákmányát, legalábbis erről a helyzetről sokaknak az jutna eszébe. De vajon ki a vad, és ki az áldozat? Netán mind a kettő vad, és keresi az áldozatát? Igen, ez legmegfelelőbb hasonlat. A bizalom mostanában nem tartozik épp az erősségei közé, de ami azt illeti igen felcsigázta a dolog, vajon mire készül a szőke leányzó? Ez itt a nagy kérdés és pillanatokon belül ki is fog derülni. A divat téma már egyáltalán nem érdekli, sokkal fontosabb ponthoz érkezett a beszélgetés. A körözés egy pillanatra megállt, de ismét elkezdődött, s közben békésen csevegnek, nem is akármiről. Farkasszemet néz a lánnyal, tekintetét belefúrja a másikéba. Nagy, fekete szemei mögött ott lappang az izgatottság és a kíváncsiság, hogy vajon mit akar mondani Evangeline, és milyen titokba akarja beavatni. * - Ismerős. * Halk kuncogás hagyja el fekete ajkait, amin legbelül még maga is meglepődik, majd feszülten figyel tovább, és nem enged figyelmen kívül hagyni egyetlen szót sem. De nem hogy szót, egy árva betűt, hangot sem. A szó Exanra terelődik, s valami kellemetlen, és eddig ismeretlen érzés hasít bele a lelkébe, s rádöbben, hiányzik neki a fiú. Ezt eddig is tudta, de csak most, hogy említve lett az a bizonyos név, csak így jött rá teljes egészében. Önkéntelenül is mosolyra húzódik a szája a kis történeten, de nem nézi jó szemmel, hogy Natival is ki akart tolni. * - Zseniális. * Felemeli hosszú körmökkel díszített kezét, s megtapsolja a brilliáns gondolatmenetet. * - Le a kalappal, csak legközelebb olyasvalakit válassz, aki kevésbé...határozott. Ahogy Natit ismerem, a torkodnak ugrik ha megtudja, de ezek szerint minden rendben van. * A hangsúlyból valamennyire sejti, hogy mégsem, de egyelőre nem tulajdonít neki nagyobb jelentőséget, no meg azért is mondta, mert nem akarja hogy ismételten az egyik legjobb barátnője legyen Eva áldozata. * - Kire gondolsz? * Kérdezi, s magában már eldöntötte, hogy elfogadja az ajánlatot, de nem akarja olyan könnyen beadni a derekát, még egy kicsikét vár. *
// Olvaad. // | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Márc. 23, 2013 8:23 pm | |
| // Fagyasztás //
* Evangeline egyre jobban fontolgatja a dolgot, hogy beavatja egy-két ügyes bajos dolgába a felfordulásairól ismeretes lányt. Kiváló szövetséges válhatna belőle, de ehhez az kellene, hogy tényleges bizalmat tudjanak egymásba fektetni. Amennyiben képesek összefogni, bárkit elsöpörhetnének az útjukból együttes erővel. Igaz van még egy lány akit bevenne ebbe a kis szövetségbe, de az a vonal még mindig bizonytalan. Egyszer látta és keveset tud róla, Catet talán könnyebben megismerheti ismételten, de ez még a jövő zenéje. A külső megjelenésről alkotott kis bájcsevegésüket nem akarta tovább folytatni, egyszerűen figyelmen kívül hagyja a dolgot. Elfogadja a másik véleményét, hisz mindenki a saját eszközeivel éri el a céljait. Abban a pillanatban ahogy Cat megtorpan Eva is megáll és farkasszemet néznek. Élvezi, hogy meglepődik a Belsirionos lány, ahogy előcsalja belőle a különböző érzelmeket s mi egyéb más. Sőt ez a körözés is egyre jobban emlékezteti valamiféle rituáléra. * -Az a helyzet, hogy rettenetesen unatkozom a kastélyban. Nincs botrány, vagy más felkavaró esemény, amit a fotelből hátradőlve nézhetnék mosolyogva, mert az én munkám. * Kezdett bele élvezettel és vágyakozással teli hangon. * -Szerintem emlékszel még Exanra, nos még mielőtt minden szó nélkül itt hagyta volna az iskolát kavart Natalia Ridolfal. A lányka születésnapi buliján is be szerettem volna kavarni, de az elmaradt. Exannal pedig szerelmi bájitalt akartam megitatni, hogy ismét szerelmes legyen Artiba, de ehhez az kellett, hogy Artemisa készítse el. Másrészt meg egyszerű bábként kezelni. * Teszi hozzá mellékesen. * -Ám, mivel se buli se parti nem tudta visszafizetni a kölcsönt, igaz a napokban "kibékültem Natival" * Ezen a szavakat jelentőségteljesen megnyomja * most már csak a háttérből támadhatok. * Némi szünetet tart mielőtt folytatná. * -De amikor megláttalak azt gondoltam ha mi ketten összefognánk, akkor nagyobb vadra is pályázhatnánk akár. Mi a véleményed? * Lehet kicsinyesnek találja a helyzetet és ezt az egész dolgot. Benne van a pakliban, s nem sértődne meg, hiszen ő maga is látja mennyire elvakult és gyermeteg. Mégis, ha úgy érzi sértve van a büszkesége akkor addig nem tágít míg nem tett kárt a másikban valamilyen módon. * | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Márc. 23, 2013 7:51 pm | |
| * Igen, annyi szent, hogy még nem hagyta abba a változást, még van mit újítania, hogy személye ne merüljön a feledésbe, és igenis ismert legyen, még ha ehhez az iskola legnagyobb szarkavarójának vagy épp legfeltűnőbb diákjának is kell lennie, amit egyébként már párszor megforgatott a fejében, de nem, egyelőre még hagyja a dolgot, csupán egy kósza gondolat volt ami átsiklott éles elméjén. Na de térjünk is vissza Evához, akivel körkörösen sétálgatnak az erkélyen, mintha csatázni készülődnének. Valamiért lappang a lelkében az az érzés, hogy a következő pillanatban a lány a torkának ugrik, és letaszítja őt az erkélyről, ám ez egyelőre még nem következett be. A téma igen érdekes, és Evának teljes mértékben igaza van, ám ezt nem hajlandó olyan könnyen elfogadni. * - Hidd el, tudom mit csinálok. Ha valamit, akkor az ilyen göncökben való párbajt és mozgást kitanultam. Ami a másik dolgot illeti... Mindent a szemnek, hisz mint mondtad, fontos az első benyomás, és szeretem ha az olykor negatív. * Kacsint egyet hatalmas szempilláival, ezt ilyen nyíltan még soha senki előtt nem jelentette ki, hogy élvezi, amikor valakiben negatív érzést kelt a megjelenése. Hát erre is fény derült. * - Hoppá. * Eva szavaira hirtelen megáll a körözésben, és feszülten figyeli a lányt. Erre igazán nem számított, de ravasz, nagyon ravasz. Önkéntelenül is mosolyra húzódik a szája, pedig tudja, hogy nem kéne. A bizalom mostanság neki sem az erőssége, ámde kíváncsisága ezen felülkerekedik. Hallani akarja a továbbiakat. * - Kétségkívül. * Válaszol ravaszul mosolyogva, s már alig várja, vajon mire készülhet Eva, s közben ismételten elkezd lassan körbe-körbe járkálni. * | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Márc. 23, 2013 7:35 pm | |
| * Talán pont az a baj, hogy a még mindig átalakulóban lévő Cattel találkozott most itt, persze lehet már nem sokat fog változni mégis az a tény, hogy másként kell kezelnie új nézőpontba helyezi a lányt. Végigméri alaposan, mintha csak most látná először, s latolgatja az esélyeket a lehetőségekhez mérve. Cat bókolási kísérletén felkacagott egy pillanatra. * -Nos igen, mert mint tudod az első benyomás fontos. Ha egyszerű ruhákban járok, nem tűnők ki a tömegből, nem látszom annyira veszélyesnek, azonban ha egy figyelemreméltó és roppant magabiztos ember sétál el melletted attól akár tarthatsz is. Mindamellett, tegyük fel ténylegesen ki akarod csinosítani magad, de senki nem veszi észre mert mindig így nézel ki. Akár egy iskolai napról vagy pompás estélyről legyen szó és a végső indok, amennyiben most párbajoznánk, lehet orra esnél abban a hatalmas sálban vagy cipőben. * A hangja fokozatosan komolyodott, az utolsó mondatánál pedig már sötét felhangot hordozott magában, mint aki valóban harcra készül. Eva belekezdett valamibe, ami láthatólag érdekli Catet, ám kétségei vannak. Nos, igen nem az erőssége a bizalom, de ezen akár még segíteni is lehet, ha arról van szó. * -Arra volt szükségem, hogy elnyerjem Arti bizalmát, akit aztán felhasználhatok a céljaimhoz, de többet is mesélhetek. * Bár ezt mondta mégsem tette, tetszett neki a körtánc amibe kezdtek, akárcsak csata előtt, s mégis milyen érdekesen elbeszélgetnek. Zöld szemeivel a másikét kutatja s ajkait csupán egy kérdés hagyja el.* -Bízhatok-e benned, úgy hogy soha nem árulnál el? | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Márc. 23, 2013 7:14 pm | |
| * Neki is különböző gondolatok százai lepték el az agyát, amint meglátta a szőke leányzót, ám terv egy sincsen közte. Vagy ha van is, akkor azt nagyon elnyomja a többi, számára jelenleg sokkal fontosabb gondolat. Egyrészt, vajon miért méregetik egymást ilyen gyanúsan? Másrészt, Eva mióta öltözködik ilyen egyszerűen? Valójában mindig is így öltözködött, legalábbis ahogy ő megismerte, valahogy egy ilyen kerek archoz, ilyen hosszú szőke fürtökhöz sokkalta szebb és díszesebb ruhát tud társítani. Ez csak most tűnt fel neki, hogy ránézett a saját szettjére, majd a vele szemben álló lányéra. Hatalmas a kettő között a különbség, s ezekkel a hatalmas magassarkúval lassacskán vetélkedik a lány magasságával. A dicséretre mosolyra húzza fekete ajkait, s kedvesen biccent. * - Köszönöm. A te ruhád is igen... egyszerű. * Hát igen, bókolni nem is olyan könnyű mint ahogy az ember azt előre gondolná. Sőt mi több, számára pokolian nehéz, ugyanis az utóbbi időben igen csak nagyra tartja magát. Ezt bizonyítja az előbbi mondata is, miszerint határozottan jó irányba halad, s ezt Eva is megerősítette. Ő is hasonlóan cselekszik mint a lány, így ketten, egymással szemben köröznek, mintha párbajra készülnének, mintha támadni akarnának. Felvonja a szemöldökét, majd meglepetten kérdez vissza. * - Ez állt az érdekedben? Ezt meg hogy értsem? * Ami azt illeti meglepődött, erre biztosan nem számított, azt hitte sokkal másabb választ fog kapni a kérdésére. * - Ugyan, semmiség. * Fogadja el a bocsánatkérést, de arcán egy izom se rezdül, mintha nem őszintén beszélne. Valóban nem veszélyes Evára, de igyekszik minél inkább ezt az érzést kelteni a másikban, több-kevesebb sikerrel. Ennek okát homály fedi, talán csak erősebbnek akar tűnni... * | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Márc. 23, 2013 7:02 pm | |
| * A véla elméjében már tervek százai szövődtek meg mire a lány épp csak közelebb lépett. Eljátszadozott mindenféle lehetőséggel, amit csak el tudott képzelni azokra az eshetőségekre, hogy mi is fog itt történni. Érdekesnek tartja Cat divat iránti vonzalmát vagy esetleges ellenérzéseit, de úgy dönt nem kritizálja az alkotást, hiszen nem neki szánták. Ev kicsit el is gondolkodott a dolgain, hogy az utóbbi időben ő is több ruhadarabot beszerzett, amiket aztán a szekrény és az ágy alá hajított. Ennyit az öltözködésről. * -Felettébb figyelemfelkeltő darab, gratulálok hozzá. * Minden egyes mondatában sejtelmesség cseng, a másik felé fordul és nem kerüli el a figyelmét a félmosoly se a száján. A kérdésére adott válasz pedig kifejezetten tetszésére van, így Eva mosolya is ismételten megjelenik. * -Igen, jómagam is ezen a véleményen vagyok. * Némi szünetet tart és elkezd sétálni, lassan lépkedve félkör alakban a lány másik oldalára. * -Mikor legutóbb találkoztunk nem volt valami meghitt a légkör, ezért elnézésedet kérem, de akkor ez állt az érdekemben. * Többször Cat arcára pillant figyelmesen fürkészi a rezdüléseit, érzelmeinek árulkodó jeleit, bármint amit csak el tud csípni a viselkedéséből. Nem hinné, hogy veszélyes lehet rá a hölgy, de soha se lehet tudni. * | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Márc. 23, 2013 6:48 pm | |
| * Valószínűleg ha Eva és ő most fordított helyzetben lennének - azaz ő hajolna ki az erkély korlátján és veszne el a táj szépségében - és mondjuk felbukkanna egy Deyan... Annyi szent, hogy ép csontokkal nem úszná meg az esést, de utolsó erejével is bemutatna a tettesnek. Na tehát, kimért és óvatos léptekkel halad, majd fel egy aprócska kis lépcsőn, mígnem kiköt az erkélyen. Nem fűződik túl sok emlék ehhez a helyhez, sőt mi több, szinte semmi olyan nem történt ezen a helyen, ami úgy igazán említésre méltó volna a számára. Járt már itt, ez biztos, de nem maradt meg benne hogy kivel és mikor, de most nem is fog elméjében kutakodni, hisz egy igen emlékezetes személlyel futott össze, akivel legutóbb pár hónappal ezelőtt találkoztak, s akkor nem túl békésen váltak el. Hogy ennek mi volt az oka, a mai napig nem sikerült megfejtenie, így csalódott ebben a képességében, de sebaj, már homályba veszett az a gondolat, s lám, most újra előjött. Ridegen "köszönti" jobban monda megjegyzést tesz, mire a lány mosolyogva válaszol neki. Ezen kissé meglepődik, de magabiztosan megy közelebb egy lépést. * - Magam tervezem a ruháimat, nem bízom idegen kéz tervezésében... legalábbis ilyen téren. * Szavait egy halvány félmosoly kíséri, hangja elég erősen cseng a maga kissé rekedtes hangzásával. A következő mondatokat emészti egy darabig, majd utána nyögi ki a választ. * - Határozottan a jó irányba. * Jelenti ki igen magabiztosan, s megigazgatja kalapját. * - És téged mi szél fújt erre? * Kérdez vissza, s közben gyanúsan méregeti a lányt, egy percre sem veszi le róla a tekintetét. * | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Márc. 23, 2013 6:31 pm | |
| * Eleinte bele se gondol abba, ha így kihajol akkor az első eshetőség az, hogy kiesik akár magától a második pedig az amikor kilökik. Előfordulhat bármelyik, hiszen akad egy két ember aki talán szívesen látná a boncasztalon. Sőt, jobban belegondolva eddig csak két embert tekintett igazán barátjának és jelenleg is csak egyetlen személy van a kastély falai között, aki fontos neki. Rátámaszkodik a korlátra és az éjszakai égboltot kémleli, a Hold és a csillagok szépen megvilágítják a környéket és az erkélyt is. Eszébe jut egy roppant érzelgős jelenet, amit valamelyik mugli könyvben olvasott, de csak arra emlékszik belőle hogy: "Oh Rómeó" Kalandozó gondolatait a cipő koppanása és az ismerős személy hangja téríti vissza a jelenbe. Evangeline is emlékszik rá, hogy igencsak rossz hangulatban váltak el egymástól, de mintha az azért lett volna, hogy Eva még inkább elnyerje Artemisa bizalmát. Arti kedves meg miegymás, de rettenetesen naiv, ami a szőkeség hasznára van. * -Szép jó estét. Számomra is meglepetés, főleg az új stylisztod munkája. * Mondja mosolyogva, de ez amolyan sejtelmes, se jót se rosszat nem ígérő mosoly. Már korábban is észre vette a lányban és ruházatában végbement változásokat, s úgy vélte kifejezetten jó irányba halad. * -Látom egyre jobban fejlődsz, de milyen irányba? * Kérdésében kíváncsiság csendült és Evnek megvan az az előérzete, hogy ebből a találkozásból valami nagyon jó vagy nagyon rossz dolog fog kikerekedni. Az is lehet, hogy mindkettő.* | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Márc. 23, 2013 6:12 pm | |
| * El kell ismerni, ezúttal kitett magáért feltűnés terén. Pedig minden úgy indult, mint egy teljesen átlagos, megszokott napon. Rosszkedv ébredéskor, rosszkedv reggelinél és a nap hátrelévő részében. Egyszerűen belesavanyodott a tudatba, hogy az elmúlt hónapban minimum három legjobb barátját vesztette el, de már magában sem hívja őket annak, sokkal inkább hím vagy nőnemű idegenként futnak át az agyán, mert teljesen megvan győződve arról, hogy igaza volt a két vitában... A harmadik pedig nem vita volt, egyszerű eltűnés, egyik pillanatban itt van, a másikban már nincs. Így hát baráti köre leszűkült kemény három főre. Három olyan emerre, akikkel ha akarna se tudna összeveszni.... Hogy ki ez a három? Elég ha ő tudja. Visszatérve az öltözködéséhez, ma igen csak szokatlan összeállítást választott. A szokásos habos-babos húde nagyon neonszínű és csicsás holmikat most dobta, egy sokkalta sötétebb szett miatt. Nopersze ebben is ott díszeleg az élénk türkiz, de csak az alsó részében, ami lágyan a felsőtestére simul. Ebből hatalmas, fekete tollas szoknya nyílik, ami alatt meseszép magassarkú díszeleg. Nyakán szintén éjszínű sál súrolja a padlót, csoda hogy fel nem bukik benne. Fején jókora karéjjal megáldott tollas kalap díszeleg, s szája koromfeketére van festve, míg szeme vastagon ki van kenve türkizzel. Elég bizarr látványt nyújt, de tökéletesen megvan elégedve az ízlésével. Lassan és kimérten rója a folyosókat, az erkélyre igyekszik, kicsit kiszellőztetni a fejét, mert ma inkább hanyagolja a nellondi sétát. Kilépve az erkélyre, éppen nézne körbe, amikor szőke fürtöket, majd a hozzá tartozó női testet pillantja meg. Eva. Bevillannak neki a korábbi események, és az, hogy nem túl kedvesen köszöntek el egymástól legutóbb. * - Ó, micsoda...kellemes meglepetés. * Mondja kissé gőgös arckifejezéssel, így a lánynak is feltűnhet: Cat már nem a régi. * | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Márc. 23, 2013 6:00 pm | |
| * Egyre jobban unalmasabbnak találja a kastélyban eltöltött időt. A Ridolf lánnyal való "kibékülése" némi érdekességet hozott az estéjébe de azóta semmi. Ha ez így megy tovább még a végén piti kis csínyeket fog elkövetni annak érdekében, hogy legyen min szórakoznia. Persze nem múlik el nap, hogy ne gondolna arra milyen is volna összefutni Exannal, hiszen valahol még mindig reménykedik a visszatérésében. Másfelől van még egy személy akinek a jelenléte koránt sem hagyja hidegen. Evának be kell látnia a tényt, bonyolultabb az érzelmi világa, mint azt pár évvel ezelőtt gondolta volna. Nosztalgiából vagy csak azért mert pont erre járt lépett ki az első emeleti erkélyre, ahogy körbenézett rögtön látta nincs is itt más. Kilép és egyből belekap a hajába a szél, zászlóként lobog és táncol a sötétségben. Még mindig korán sötétedik és hideg is van, persze nem fázik mivel sötétlila pulóvert visel, hozzá farmernadrággal. A korláthoz sétál és kissé áthajol rajta, úgy tekint le a mélybe. * | |
| | | Merilien Marsillea
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 153 Kaszt :
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Jan. 20, 2013 6:04 pm | |
| *Mikor Melnek végül beugrik Merilien neve és ezt meg is osztja a lánnyal, a vörös szélesen elmosolyodik és határozottan bólint egyet.* - Helyes! Azért reméltem, hogy vagyok annyira maradandó, hogy megjegyzel. *mosolyodik el a lány, habár van még benne egy kicsi az előbbi sértődésből. Furcsa, hogy mennyire megbántotta ezzel Melusine. Mindegy is, a lényeg, hogy most már tisztázták a dolgokat és tovább ugorhatnak a neves dolgokról.* - Csak pár számukat? Uramisten, hol laktál? Valami erdő közepén? Na mindegy. *legyint nevetvea lány és a szeme is barátságossan csillan meg. Úgy tűnik, hogy túltette magát mind a búskomorságon, mind az előbbi sértődésen, amit Melusine okozott neki azzal, hogy nem emlékezett rá.* - De nem hiszem, hogy ezt a zenekart bárki is ismerné itt, ebben a világban. A mi világunkba pedig egyszerűennem lehet átjutni. Már próbálkoztam teleportokkal meg minden, de úgy tűnik, hogy valaki nagyon nem akarja, hogy visszajussunk. Pedig hiányoznak az otthoniak. *biggyeszti le az ajkait a lány és szomorkásan pillant ki a birtokra.* - Persze ez a hely is tök jó és rengetegúj dolgot tanultam. Varázslatokat, az emberi fajról egy csomó érdekességet. Sőt, az utolsó Hatalommágián még valamiféle fény-lénnyel, úgynevezett robottal is találkoztak. Totál érdekes volt. Nicolas... *itt kicsit elpirul, de igyekszi kezzel nem foglalkozni és folytatja tovább:* - ... valamiféle chippel irányította a robotot. Tényleg baromi érdekes volt. Neked hogy van a családod? Mármint... Átkerült ide valakid?*csacsog lelkesen a lány, majd az utolsó kérdést kissé halkabb hangon, együtt érzőbb pillantásal teszi fel.*
//Fagy!// | |
| | | Melusine Sorentyl
Főkarakter : Natalia Tatiana Ridolf Hozzászólások száma : 67 Kaszt : Üzenőláda :
//Clínának hálás köszönet. ^^//
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Jan. 20, 2013 5:54 pm | |
| *Tegnap éjjel farkasordító hideg volt a birtokon, - nem mintha ez megakadályozta volna az órákig tartó kóborlásban - de úgy tűnik, mára kicsit megenyhült a zord időjárás. Élvezettel szívja be a friss téli levegőt, ami egy kis energialöketet ad fáradt agyának.* - Igen, most már beugrott. *Kap a fejéhez.* Bocsánat, de egyszerűen rémes a névmemóriám. *Magyarázkodik. Merilien még egész jól járt, mert a farncoskalány az emberi nevek közül egyet sem volt képes megjegyezni, pedig nem tegnap pottyant át a másik síkról.* Igen, én vagyok Melusine. *Bólint. Már amikor otthon élt, akkor is jobban érdekelték az erdők és a tengerek, mint a könnyű - vagy ha már itt tartunk, bármilyen másféle - zene, de azért a [híres francoka zenekar]-ról még ő is hallott.* - Nem igazán, egy pár számukat hallottam csak. Ahol én éltem, nem voltak túl népszerűek. *Rázza meg a fejét. Igazából, ahova ő élt, nem is nagyon jutottak el a szórakoztatóipar különböző termékei, - ellentétben a háborúval - de jobb is volt ez így.* - Szerintem biztosan meg lehet őket valahogy szerezni, végül is ez egy mágusikola. *Mondja bíztatóan, és az agya már a probláma megoldásán kattog. Annyira azért nem köti le a feladat, hogy észre ne vegye a másik lány kutató pillantását, de nem sértődik meg rajta.* ~Én jól érzem magam a ruháimban, és ez a lényeg.~ | |
| | | Merilien Marsillea
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 153 Kaszt :
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Jan. 20, 2013 5:33 pm | |
| *Az erkélyen kellemes az idő, lehet, hogy valami mágia folytán, vagy odakint sincs nagyon hideg, ki tudja? Minden esetre Merilien élvezi a helyzetet, kellemesen dúdolgat és a gondoaltaiba merülve idézi fel a tegnapi gyakorlati óra eseményeit. Egyre gyakrabban jelenik meg fejében Nicolas arca, és mikor rá gondol, valahogy mosolyohatnékja támad. Így történik az, hogy mikor Melusine besétál, Merilien mosolyogva pillant francoska társára. A mosoly azonban kicsit eltűnik az arcáról, mikor érzékeli, hogy fajtársával van dolga, majd mikor mel francoskául szólítja meg, határozottan néz a másik lány szemébe.* - Szia! Merilien, és igen, emlékszem. Melusine, ha nem tévedek. *szólal meg a lány kimért hangon. Látszik rajta, hogy annyira nincs jó kedve, de ez könnyen változhat. Viszont az kissé sérti az önbecsülését, hogy nem emlékeznek a nevére, így hát kissé sértetten fordul vissza a korlát felé.* ~Ugyan már! Szerinted hány diákkal találkozik naponta??~*korhollja magát, és igyekszik meglágyítani a szívét etéren.* - Nem, nem zavarsz. Kicsit gondolkoztam, meg dúdolgattam. Ismered a [híres francoska zenekar xD] számait? Kicsit hiányoznak azok a zenék, de nem hiszem, hogy itt meg lehet őket találni... *fordítja oldalra a fejét Merilien, és észrevétlenül igyekszik felmérni a lány szegényes, kissé divatjamúlt ruházatát.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Erkély | |
| |
| | | | Erkély | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |