Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Betegszoba | |
|
+42Elendil Falassion Cloe Noybe Wanda Dorcas Gloria Hanna Oksanen Seth Svarog Nargile Ljubjana Evangeline Elovics Nicol Bennet Jessica Dream Eligio Lance Jens Tichaon Peter Krumholtz Vaszilij Potrevszkij Jane Scott Jozef Bomontov Ayla Madyzyn Takeshi Shinobu Elisaveta Grozda Moraru-A Ashlie Brogar Glevor Dante Sparda Alexandra Sirov Celadine Leatherweed Atanas Iordan Jack Darkfield Sheila Leays Felaern Yhendorn Igor Volonyev Amaril Gwyneth Arabella Jagusia Anna Ivanov Olga Snezhana Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Leonard Wyatt Rupert Rankle Silmera Elanor Spelle Kalandmester Katharina A. Lukevszky Teodor Angel Cirelin de Sovalon Nadin Screwburry Roxanne Hanzel Kaen el Jericho 46 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Vas. Nov. 18, 2007 11:19 am | |
| First topic message reminder :A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!
A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Dec. 19, 2007 6:47 pm | |
| -Jóestét.leestem a fárom és szerintem eltört a kezem. *majd meglátja a két fiút* -ti mit csináltatok???? *kérdezi aggódva,de mikor meglátja Kristófot elcsuklik a hangja* -na ne...mi történt?
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 19, 2007 6:56 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Dec. 19, 2007 6:50 pm | |
| *Kristóf látja hogy Laylanak valami baja van és ahogy hallja lehet hogy eltörött a keze.Most felugrana de ahhoz még túl le van merülve.* -Hát Tony szerintem a másik lehetőség jobb lett volna.*mondja majd inkább ő is visszafekszik de nem alszik el mert hirtelen olyan migrénje támad hogy csak na.* |
| | | Nadin Screwburry Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 62 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Dec. 19, 2007 6:58 pm | |
| *A fiúkra most nem figyel, ők keresték maguknak a bajt.* -A fiatalemberek a titalmat megszegve az életükkel játszottak a mocsárban, ezért vannak itt. *Majd megnézi Layla karját.* -Nem tört el szerencsére, de elég erősen megrándult, máskor jobb, ha nem nagyon mászik fára. *Óvatosan fogja meg a lány kezét, és finoman húzza végig rajta az ujjait. A fájdalom valamelyest enyhül a nő természetes gyógyítói tudásának hála.* -Igya meg ezt. *Ad neki egy kis fiolát, átlátszó lötyivel.* -A karját lehetőleg ne nagyon mozgassa holnap reggelig, és rendben lesz. Komolyabb baj szerencsére nem történt. Viszont, ha nincs más, én most távoznék. *Kipillant az ablakon...nem soká' telihold, nem jó jel, nem is csoda, ha sápadtabb a megszokottnál.* ~Keannel jelentkeznem kell a napokban az e havi adagért.~ -Viszlát! *Azzal ha nincs semmi egyéb távozik is.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Dec. 19, 2007 7:03 pm | |
| -köszönöm *azzal megissza a fiola tartalmát* -viszontlátásra *azzal odaszalad Kristófhoz* -hogy vagy?és mi történt? *kérdezi aggódva,és majdnem elsírja magát,mert így látja a fiút* -mit csináltatok? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Dec. 19, 2007 7:05 pm | |
| *Kristóf látja hogy a lány már jól van.Hát jó neki.* -Szia.*köszön majd már egy nagyon kicsi kell hogy elaludjon de a lány újat kérdez.* -Hát a mocsár...*ő mondaná tovább de hirtelen elaludt vagy esetleg elájult azt nem tudni.Így csak ott fekszik mozdulatlanul és szeme le vannak csukva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Dec. 19, 2007 7:13 pm | |
| -aludj jól *azzal ad egy puszit a fiú fejére* -sziasztok *azzal kimegy a szobából* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Dec. 19, 2007 10:47 pm | |
| *Forgolódik az ágyban. Rosszat álmodik, Állmában valami sötét helyen van és nem tud kimenni. Dobálja magát az ágyban de pár perc mulva megnyugszik és arcizmai is kisimulnak* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 6:04 am | |
| *Kristóf ébred fel mert kicsit hányingere van ezért felül éselmegy a betegszobában lévő vécére.Miután végzett megmossa a fogát mert azért mégis csak hányt.Aztán szép lassa visszamegy ágyához.Ott leül és nézi a bajtársait.* -Hát tömény unalom.*mondja magának mert ő már nem tud vissza aludni.Így csak mászkál körbe-körbe a szobában hogy elfáradjon és eltudjon aludni.De ez sem segít neki.Már kezd egy kicsit ideges lenni.Így visszafekszik az ágyába és elkezdi olvasgatni a jegyzeteit.~Legalább tanulokegy kicsit~gondolja majd mikor a Stuporhoz ér akkor felcsillan a szeme.Egy kicsit vár hogy meggyőzödjön róle hogy nincs itt más a fiúkonm kivül.Amikor ez is megvolt akkor lefekszik az ágyában és előkeresgéli a pálcáját.Tudja hogy nincs annyi ereje most hogy legalább 2-ig aludjon de azért megpróbálja ezzel elindítani.Magára szegezi a pálcáját és megcsinálja a mozdulatot majd kimondja az átkot.* -Stupor.*mondja ki de semmi nem történik.Kicsit felhúzza magát ezen majd mikor lenyugszik újra próbálkozik.Megint megcsinálja a mozdulatot majd kimondja a varázslatot.* -Stupor!*mondja most már kicsit hangosabban.Most azon pillanatban meg is merevedik és elkábul.~Király~gondolja legbelül.Majd keze ott vanak a mellkasán de nem mozdulnak.A szemei le vannak hunyva.Így hát el tudott aludni.Ez már valami.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 11:30 am | |
| *Kristóf ébred fel a kábulatból.A feje majd szétrobban de őt ez most nem nagyon tudja izgatni.A fejében most is szakja ját az eszében.Szép lassan felül majd beszélni kezd magához.* -Vajon hol lehetnek most a szaktársak.Csodálom hogy még Kaen mester nem jött el és nem harapta le a fejem.*mondja majd feláll és hoz magának egy kis vizet amit szép lassan kortyolgatni kezd.* |
| | | Silmera Elanor Spelle Diák
Főkarakter : anikopusztai@hotmail.com Hozzászólások száma : 778
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 11:37 am | |
| *Silmera lép be betegszoba ajtaján. Kissé forrong magában, dühös is a történtek miatt, nem csak azért mert két prefit vesztettek pár napra, hanem az egész szak jóhírét tesziik tönkre az ilyen húzásaikkal. Amint belépett látta az ágyakon fekvő diákokat, pár pillanatig csak állt és nézte őket, nem voltak jó színben, ebben a pillnatban kicsit háttérbe szorult a dühe. Kristóf megmozdult.* Szia. *köszönt csenben, hogy ne ébressze fela többieket, é sodalépett az ágya mellé, de mást most még nagyon nem tudott mondani.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 11:41 am | |
| *Ahogy megemlítette a szaktársakat akkor be is toppant egy aki Silmera volt.Látszott a lányon hogy dühös ezért a fiú is köszönt neki.* -Szia.*mondja majd folytatja is.* -Csak nem a mester küldött hogy harapd le a fejemet?*kérdezi mert a mester úgy se jönne ide hogy leüvöltse a fejét.Inkább valaki mást küld maga helyett.* |
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 11:46 am | |
| Elég csúnyán nézel ki... *jegyezte meg egy enyhe mosollyal.* Nem, nem a Mester küldött. Hallottam, hogy mi történt... és... *most, látva srác falfehér arcát, és érezhatő gyengeségét, valahogy már nem volt kedve orditozni a hülyeségük miatt.* Gondoltam meglátogatlak benneteket. Látom Tony alszik. *sandítoptt az ő ágya felé, majd vissza, Kristófra.* Hogy érzed magad? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 11:51 am | |
| -Hát ennek örülök.*mondja majd még mindig beszél de elég halkan.* -Vagy alszik vagy kómában van még mindig de szerintem csak alszik.* -Amúgy köszi hogy meglátogattál.*mondja halvány mosolyal az arcán.* -Ahhoz képest hogy nem rég keltem fel a kómából ahhoz képest jól vagyok.Köszönm.És te hogy smint vagy?*kérdezi majd lerakja a vizet az asztalra.* |
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 11:55 am | |
| *Egyre növekvő aggodalommal hallgatta a fiú elhaló szavait.* ~Tényleg nagyon gyenge...~ Mi történt egyáltalán? *kérdezte, s odahúzva egy széket az ágy mellé, leült.* Segítek, várj... *szólt, s elvéve a poharat a fiú remegő kezéből, letette a szekrényre.* Én megvagyok... bár elég sok melót akasztottatok a nyakunkba most...*válaszolt, kissé szemrehányóan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 12:02 pm | |
| -Hát az történ thogy kedvünk volt egy kicsit kalandozni.Nem lett volna akkora túra csak kicsit levegőzni akartunk a mocsárnál.Aztán Leenek támadt egy ötlete.Ami nem volt más mint az hogy párbajozzunk egyet.Engem sem kelett sokat győzködni már vettem is elő a kardom.*mondja mjad el pillanatra mert megcsuklik a hangja.* -Nem néztük már hogy mióta vagyunk ott de nagyon élveztük.Aztán jött Herbert aki el akart minket kapni de nem sikerült mert össze estünk a mérgező gázok miatt.*mondja és folytatja.* -Hát tudom és bocsi.Ja és az ajtón nem mehetünk ki egészen szombat estig mert ha valamelyikünk is kitezsi a lábát akkor mind hárman elvészünk.*mondja és lefekszik majd oldalára fordul és úgy nézi a lányt.* |
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 12:10 pm | |
| Hm... hát ez szép. Te már elég régóta vagy prefektus, tudnod kellett volna, hogy ez nem helyes. *nézett a fiúra szigorúan, de ismét elszorult a torka a beteg Kristófot látva.* Azért jöttem, igazából, hogy tartsak egy alapos fejmosást... de úgy gondolom, elég okos vagy ahhoz, hopgy tudd, nagyon nagy butaságot csináltál, te is, és ők is. De perefektusként neked kellene, hogy több eszed legyen. Mindegy... a lényeg, hogy gyógyuljatok meg. Azthiszem, mindhármótoknak jó lecke volt. És ahogy elnézelk, egy jódarabig nem fogtok virgonckodni... *Silmera elhúzta száját. Kettős érzelmek dúltak benne, egyrészről, mint főprefektus, teljesen elítélte a fiúk botlását, másrészt viszont sajnálta őket.* Akár meg is halhattatok volna... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 12:14 pm | |
| -De még élünk.*mondja mosolyogva.*-Mondjuk ha most választanom kéne inkább a halált választanám.*mondja ezt már cseppet sem mosolyogva.* -És tudom hogy mi lett volna ha...*mondja és folytatja is.*-De az a ha most is ott van.És tudom mint prefektus több eszem lehetett volna.De mielött prefektus lettem az elött is ilyen voltam.És a prefektusi jelvény ezen nem változtat.*mondja és felül az ágyán.* |
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 12:24 pm | |
| *Bólintott.* Szerencsére éltek, igen. Halált választanád...? *mosolygott.* Ugyan. Neked azért még jó adag vissza van az életből, remek nekromanta leszel, nem lenne jó a cél előtt elvérezni... nemde? *ekkor Kristóf kis erőlködés után felült és a pohar felés sandított. Silmera látta, hogy még ez is nagyon nehezen megy neki.* Szerintem inkább feküdnöd kellene...*azzal fogta a kancsót, majd vizet töltött, és a poharat odanyújtotta Kristófnak.* Persze igazad van, a prefi jelvény nem változtat meg, de felelősség, ezt jegyezd meg. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 12:27 pm | |
| -Igen ezt is tudom.*mondja majd iszik egy kicsit a vizből és elfekszik.Nem kell sokáig várni.Egy pillanatra lecsukja a szemét és ennyi elég is volt arra hogy elaludjon.*
//Bocsi Silmera de mennem kell.// |
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 12:39 pm | |
| *Kristóf kortyolgatott a vízből, majd alig tette le afejét apárnára, már el is aludt. Silmera elvette a srác kezéből a poharat, még mielőtt az kiborulna az ágyra, és az asztalra tette.* ~Szegény... de mi a fenének kell mindig hülyeséget csinálni??M~ *Elővette kis füzetkéjét és tollát, firkanott pár sort egy üres lapra. A papíron ez állt:*
Látom, nagyon gyenge vagy még, elaludtál, remélem hamarosan jobban lesztek mindhárman, csak gyógyulgass! Később még benézek. Tonyt üdvözlöm.
Silmera
*Kitépte, és Kristóf pohara alá csúsztatta, majd csandben felállt, és hagyta pihenni a betegeket.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 1:25 pm | |
| *Tony ébredezik. Lassan felnyilnak a szemei, majd lassan körbenéz,és látja hogy a többiek alszanak. Felül és állmatag szemmel néz maga elé. A feje eléggé fáj de nem zavarja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 1:31 pm | |
| *Alex sétál a folyosón, majd halkan benyit a betegszobába. Mikor meglátja, hogy Tony fent van, elmosolyodik.* - Szép jó reggelt.*mondja, majd az ágyhoz lép és egy puszit nyom Tony arcára. Nagyon hiányzott neki, reméli, hogy jól van.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 1:38 pm | |
| *Tony lassan felnéz a lányra és elmosolyodik, örül hogy meglátogatta.Ad neki egy puszit majd megfogja a kezét* -Szia. Én jobban vagyok bár a történtek után inkább kívánnám a halált,de mindeggy. Jól vagyok.Sajnálom hogy tegnap el kellett menned.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 1:40 pm | |
| *Megsimogatja a fiú kezét, majd leül az ágya szélére.* -Mi történt? Én csak annyit láttam, hogy valakik felhoznak..nem akartam hinni a szememnek.. *Szomorúan néz Tonyra, nagyon aggódott érte. El sem tudja képzelni, mi történhetett vele.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Dec. 20, 2007 1:46 pm | |
| *Tony arca komor maradt, ugy nézett a lányra.Nem tudott mire gondolni csak azt tudj nagyon szereti a lányt* -Roszkor voltunk rosz és tiltott helyen. Lényegében ennyi. Aztán a tanár ur ránk talált. Ha nem lett volna ott, valószínü hogy meghaltunk volna. *Szomoúan vissza csúszik az ágyba. És azon gondolkozik lehet hogy jobb lett volna ha ottmarad. Elég rosszul érzi magát* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betegszoba | |
| |
| | | | Betegszoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |