Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Betegszoba - Page 38 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Betegszoba - Page 38 I_vote_lcapBetegszoba - Page 38 I_voting_barBetegszoba - Page 38 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Betegszoba - Page 38 I_vote_lcapBetegszoba - Page 38 I_voting_barBetegszoba - Page 38 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Betegszoba

Go down 
+42
Elendil Falassion
Cloe Noybe
Wanda Dorcas Gloria
Hanna Oksanen
Seth Svarog
Nargile Ljubjana
Evangeline Elovics
Nicol Bennet
Jessica Dream
Eligio Lance Jens Tichaon
Peter Krumholtz
Vaszilij Potrevszkij
Jane Scott
Jozef Bomontov
Ayla Madyzyn
Takeshi Shinobu
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ashlie Brogar Glevor
Dante Sparda
Alexandra Sirov
Celadine Leatherweed
Atanas Iordan
Jack Darkfield
Sheila Leays
Felaern Yhendorn
Igor Volonyev
Amaril Gwyneth
Arabella Jagusia
Anna Ivanov
Olga Snezhana
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Leonard Wyatt
Rupert Rankle
Silmera Elanor Spelle
Kalandmester
Katharina A. Lukevszky
Teodor Angel
Cirelin de Sovalon
Nadin Screwburry
Roxanne Hanzel
Kaen el Jericho
46 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Betegszoba - Page 38 Nekromanta
Üzenőláda : Betegszoba - Page 38 Tek4e285117af53d6454199

Betegszoba - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeVas. Nov. 18, 2007 11:19 am

First topic message reminder :

A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!

A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Roxanne Hanzel
Diák
Roxanne Hanzel

Főkarakter : puli@freemail.hu
Hozzászólások száma : 272
Kaszt : Betegszoba - Page 38 Mutatvanyos
Üzenőláda : Szóljon aki játszani szeretne! Kicsit bolond vagyok de nagy szívem van!^^

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 2:57 pm

*A gyengélkedő nem túl biztato látvány azért Ashton követi Alexist. Szedi a lábait. Mígnem a magas srác belép az ajtón és megpillantja a fekvő lányt.*
- Hello Lya!* köszön de aztán nem sokat beszél inkább csöndben marad és nézi jobban van -e már a barátnő.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 3:03 pm

*Lya kinyitja a szemét,és elmosolyodik amikor meglátja,hogy hozzá jöttek.*
-Sziasztok!-*köszön,majd Alexisre pillant.*-Nem tudom mi történhetett...egyszerűen rosszul lettem...aztán jöttek az emlékek,és a sebeim felszakadtak,nem értem...-*sóhajtott fáradtan.*-De volt valami más is...nem csak emlékek...valami új...nem tudom én sem pontosan...de nem volt szívderítő...-*suttogja az utolsó mondatot,és megpróbál felülni,de egyelőre nem sikerül neki.*-Már pár napja rosszul vagyok...azt hittem csak beteg leszek,vagy valami...de úgy néz ki mégsem.Nem értem...furcsa képeket láttam,de nem tudom mit is jelenthetnek ezek...de az biztos,hogy...semmi jót nem,ha...ha tényleg igazak...de nem értem...semmit nem értek...-*Gragorah halkan felmordult.Most tűnt csak fel,hogy az ágy mellett fekszik a hatalmas oroszlán,csak eddig majdhogynem beleolvadt a fehér környezetbe.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 3:08 pm

-Értem.Á szia Gregorah.*Köszön a hófehér oroszlánnak.*-De mégis milyen milyen képek?És mért nem mondtad hogy rosszul érzed magad?Most hogy vagy?Nem ittál bájitalt?Bocs ha sokat kérdezek, de érdekel mi van veled.Remélem hamarosan meggyógyult.Ha elfogyott a bájital csinálok neked szívesen.Jah ömmm bocs, ő itt Ashton.*Most jött csak rá hogy nem mutatta be Ashtont a lánynak.*
Lilia Radoslava

Lilia Radoslava

Főkarakter : Noah Karl Pavel
Hozzászólások száma : 1314
Kaszt : Betegszoba - Page 38 Illuzionista
Üzenőláda : Betegszoba - Page 38 Tek50fc4707a85027381561
Este 10 után is bárhol játszhatok!

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 3:08 pm

* A folyosóról hatalmas kopogás hallatszik. Mintha valakik épp az iskola kőpadlóját próbálnák felverni valami nagy kalapács félével. Hirtelen csend lesz, majd nyílik az ajtó.. kissé nyikorogva. Először egy vörös hajzuhatag látszik, majd Lilia arca, amit épp csak bedug a kis résen, hogy kikémlelje alkalmas e a pillanat a látogatásra. Mikor meglátja Lya-t teljesen elszörnyed.. a lány sápadt, talán a fal sötétebb mint a lány bőre. Valamint az apró vágások sem valami biztatóak a lány testén. Miután Lya-n kiszörnyülködte magát, Lilia végre észreveszi Alexist, valamint az ismeretlen fiút. Egy megkönnyebbült sóhaj hagyja el ajkait, hiszen ha már látogatni lehet, akkor a helyzet jó.. Lya lassan felépül. Gyorsan belép térdig érő, vasalt élű, szürke szövet nadrágjában, fekete magassarkú cipőjében, narancssárga blúzában, majd egyből Lyához rohan. A nyakába ugrik, megölelgeti, megpuszilgatja.. majd mikor rájön hogy teljesen összenyomja, és hogy ez a szeretet kimutatás kissé tulzás leül az ágy szélére. *
- Most hallottam mi történt és rohantam ide.. remélem már jobban vagy.. * mosolyog a halovány lányra, majd zavartan a többiekre néz. *
- öhhm.. sziasztok.. bocsi.. hogy igy viselkedtem.. de .. áhh mindegy.. * gyorsan ad egy puszit Alexis-nek, majd a fiú elé lép. *
- szia! Lilia vagyok!
Roxanne Hanzel
Diák
Roxanne Hanzel

Üzenőláda : Szóljon aki játszani szeretne! Kicsit bolond vagyok de nagy szívem van!^^

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 3:13 pm

*Az oroszlán neki is feltűnik. De a bemutatkozásra már odafigyel.*
- Igen...Ashton vagyok.*Nem sokat tud hozzáfűzni a bemutatkozáshoz. Még nem is találkozott olyannal akivel ilyesmi történt mint Lyaval. Már amit hallott az emlékekről meg a sebek felszakadásáról. Hát tényleg nem lehetett jó*
- Szép oroszlán.* jegyzi meg, de rögtön jön egy másik lány is. Huh tiszta lány, lehet hogy zavar?*
- Szia , Ashton Krowell!* fog kezet vele aztán visszapillant Alexisre és odasúgja neki * - Még van egy kis dolgom ..lehet hogy nemsoká megyek!*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 3:24 pm

*Lya bemutatkozik Ashtonnak is.*
-Nedelya vagyok.Már láttalak párszor.Örülök,hogy megismertelek,és,hogy te is eljöttél.-*mosolyog,majd nyílik az ajtó,és egy vörös hajzuhatag kerül az arcába.Lya mosolyogva nyugtázza,hogy Lilia érkezett meg hozzá,és ennek szintén nagyon örül.Négy nagyon jó barátnőjéből kettő máris itt van,és itt ez a kedves fiú is.Szívében melegség árad szét,ami talán hála,talán szeretet,de ő sem tudja igazán,csak azt,hogy most nagyon boldog.*
-Rossz képeket láttam...-*suttogja Lya Alexnek egyszerre.*-Kegyencekről...de ezek nem emlékek...készülnek valami ellen...a Nezabar ellen...nem tudom biztosra...lehet csak álom volt...-*felsóhajt-*Elfogyott a véralvasztóm...-*majd tétován Ashtonra néz.De úgy dönt,hogy megbízik a fiúban,és mer beszélni előtte.*-Az átok hegeim kinyílnak ha erős fájdalom ér,és szükségem van ilyenkor rá.Máskor is volt már ilyen de akkor ura voltam a helyzetnek,de most,hogy nem tudtam bevenni a bájitalt...minden más lett.azok a képek is...-*néhány percig hallgatott majd mosolyogva rájuk nézett.*-Annyira örülök,hogy itt vagytok!-*mondta csillogó szemmel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 3:31 pm

-Értem.Hát ha menned kell menj csak, majd talizunk.*Mondja Ashtonnak , közben bejön Lilia is.*-Szia Lilia.Hogy vagy?*Kérdi és Lyara figyel ismét.Ezüstfog oda megy Gregorahhoz.*-Értem!Lehet hogy terveznek valamit, de úgy is tudni fogunk róla, amint elkezdik kivitelezni.És akkor csinálok majd neked olyan bájitalt oké.És én örülök hogy jobban vagy.*Mondja és mosolyog, nem lenne jó ha ismét szomorú lenne, de az emlékek benne is tisztán élnek.*
Roxanne Hanzel
Diák
Roxanne Hanzel

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 3:34 pm

*Bólint egyet aztán megvárja míg beszélhet és el is köszön.*
- No hölgyek én nekem elintézni valóm van, de remélem meggyógyulsz Lya. Örültem Lilia. Hello!* int egyet még az ajtóban aztán eltűnik. Jobb ha magukra hagyja a lányokat, de azért reméli még hogy Alexissel összefut.*
Lilia Radoslava

Lilia Radoslava

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 3:41 pm

* Lilia ledöbbenten hallgatja a lány meséjét a véralvasztóról, a kegyencek támadásáról.. csendesen elmélkedik. Nagyon örül hogy Lya már jól van, hiszen nem olyan rég hallt meg az édesapja, szóval a betegágy melletti dolog kissé megviseli. Ezért nem volt az elején valami nyitott az emberek felé.. és még most is van benne egy kis félsz. Hiszen az apukáját imádta és elvesztette, nem akar valakit olyan közel engedni magához, hogy a későbbiekben az elvesztése miatt aggódjon. Ahogy a gondolatok cikáznak az agyán hirtelen egy kép villan be neki. *
- Hé.. hiszen vasárnap bál lesz... nem az összes szaknak ugyan.. de mi van ha egy ilyen dolog elég ahhoz hogy feltünés mentesen beszivárogjanak?? * kérdés elhangzása után a fiú gyorsan elhagyja a terepet. *
- Szia! * köszön el tőle Lilia, majd egy kósza gondolat fordul meg az agyában *
~ Hogy mostanában minden fiút kényelmetlenül érint a lány társaság? ~
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 3:48 pm

-Igazad van.-helyesel a lány Alexisnek.Lya is elköszön a sráctól,és megköszöni a látogatást,majd felkapja a fejét Lilia gondolatára.*
-Bál?-*kérdezi meglepetten.*-Miféle bál?Mikor?Hol?Miért?-*teljesen megzavarodik.Bál.Ez most jó vagy rossz jel?Vagyis...mi van ha a kegyencek épp erre céloznak?De ez ostobaság,hiszen nem kéne elhinnie egy buta álmot...de jogos a félelme,mert Alexist,és őt magát is keresik...ugyanakkor viszont...Takeshi...az édes Takeshi...milyen csodás lenne,ha elmehetne a fiúval a bálba,és egész este együtt lehetnének...táncolnának...összebújnának...Lya teljesen elkalandozott gondolatai erdejében.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 3:52 pm

*Alex is elköszön Ashtontól, majd a lányok felé forddul.*-Igen, milyen bál?És mikor?És ha tényleg ezt célozzák meg a kegyencek.Mert szerintem elképzelhető.*Alex teljesen össze van zavarodva, már nem tudja mit érez Tom iránt, mert Ashton és a mai nap mindent össze kuszállt.*-De mit tegyünk?Ha terveznek valamit, még ha nem is biztos akkor is fel kell készülnünk rájuk.Nem?*Gondolkodik, és daimonjára néz aki békésen fekszik Gregorah mellett.*
Lilia Radoslava

Lilia Radoslava

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 3:56 pm

* Lilia csodálkozó tekintettel néz a lányokra. *
- a vezetőség vasárnap este bált szervezett az allisoknak és a nexásoknak.. de ne haragudjatok mennem kell... még jövök vissza.. * azzal kisiet a szobából *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 4:16 pm

-Akkor én nem is mehetek?-*tér magához Lya,és elszomorodik,de Lilia máris elrohan.*-Hát ketten maradtunk.-*mosolyog Alexre.*-És ki volt ez a srác,Alex?-*kérdezi pajkosan kacsintva a lányra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 4:19 pm

*Alex nézi ahogy Lilia elrohan.*-Hát igen, ketten.Hát ő csak Ashton.Ari nem?*mondja és egyre jobban összezavarodik.*~Most mit csináljak.Tom kiakad.~*gondolja, de nem tud mit tenni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 4:24 pm

*Lya látja,hogy Alexis zavarban van.*
-Tényleg nagyon aranyos.De ezt neked kell tudni,nem?-*kacsint újból.*-Remélem mindenképpen megtalálod majd azt a srácot aki mellett képesnek érzed magad a kitartásra.Még fiatalok vagyunk a kötöttségekhez...nekem is csak mázlim volt...-*nevet,azzal felsóhajt.*-Istenem de hiányzik Takeshi...-*majd hátrahajtja a fejét,és becsukja a szemét.Urrá lesz rajta az álmosság újból.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 4:31 pm

-Igen.Tudod Tom aranyos meg minden, de túl kötött vele.Meg nem biztos hogy azt érzem iránta amit ő irántam.Érted?És hát Ashton háát ő meg olyan, nem is tudom.Érted.*Mondja kissé zavartan.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 4:34 pm

-Hát persze,hogy értem.-*mosolyog a lány,és nagyot ásít.*-Szerintem hallgass a szívedre Alex.Én is tapadhattam volna továbbra is arra a Peterre,mert még mindig nagyon tettszik...de a szívem mást diktált,még akkor is amikor Takeshi kikosarazott.És látod mi lett a vége.Boldog lettem,mert ő is rájött,hogy talán elhamarkodottan döntött,és most minden rendben.Még a rossz álmaim is megszűntek!Eddig...de már rég nem láttam...-*ásít egyet újra.Gragorah már horkolni is elkezdett az ágya mellett.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 4:37 pm

-Igazad van.Látom álmos vagy, szóval én megyek, de majd még találkozunk.Gyógyulj meg, leszel holnapra annyira jól, hogy elgyere a tölgyesbe?Csinálok akkor bájitalt.*Majd Lya válasza után kimegy a szobából Ezüstfoggal.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 4:42 pm

-Ohh,nem vagyok álmos!-*mondja Lya gyorsan elnyomva egy ásítást.Túlságosan is örül a látogatásnak ahhoz,hogy most ilyen hamar elmenjen a lány.*-Az estét meg megoldjuk,mindenképpen ott kell lennünk a tölgyesben.Hagyd a bájitalt,még nekem se sikerül mindig,pedig már sajnos évek óta megkellett tanulnom az elkészítését.Azt hiszem van itt valahol pár üveggel...majd kérek...és Franciaországban majd együtt megcsináljuk.-*mondja Lya,ám Alexis a válsz után mégiscsak elköszön,és magára hagyja.Egy ideig szomorú a magányban,oldalvást fekszik...s pár perc elteltével máris jó mélyen húzza a lóbőrt!*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 7:49 pm

*Már késő van,amikor Lya felébred.Hangosan megkordul a gyomra,s nincs mit tenni.Senki nincs a gyengélkedőn,így hát papucsba bújtatja lábait,és sötétkék köntöst vesz fel,majd magára tekeri.Nehezen jár még,s bizonytalan léptekkel elindul az ajtó felé.Harapnia kell valamit,mert éhen hal.Ugyan kapott csokit,de az most nem elég neki.Amikor nyikordul az ajtó,Gragorah is felpattan,és utána szalad.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Szept. 18, 2008 8:11 pm

*Kisvártatva a lány visszabiceg a szobába,gyorsan bebújik az ágyba,mielőtt egy ápoló észrevenné a szökését,és azonmód el is nyomja az álom.Gragorah gyorsan befekszik mellé,és hatalmas fejét a lány hajába fúrja...ő is tudja,hogy valami közeleg.Valami ami nem sok jót ígér.*
Seth Svarog
Diák
Seth Svarog

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 589
Kaszt : Betegszoba - Page 38 Druida
Üzenőláda : !

" Megszeretni valakit egypillanat elég,
de elfeledni egy élet is kevés..."

Betegszoba - Page 38 Tek4e5deb822d83d7986468

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimePént. Szept. 19, 2008 12:37 pm

* Seth és Dana érkezik a betegszobába, mindketten betegek lettek. Egy gyógyitó jön oda hozzájuk, megvizsgálja először Seth-et, akinek bead valamit, amitől rögtön el is alszik, hogy onnan mi történt nem tudja sajnos, mert Seth mélyen alszik *
Dana Priroda
Diák
Dana Priroda

Főkarakter : emmacska@vipmail.hu
Hozzászólások száma : 32
Üzenőláda : „A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitűzés. A barátság oka egyedül a barátság maga.”
/Wass Albert/

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimePént. Szept. 19, 2008 12:49 pm

*Dana csak nézi, ahogy a fiú elalszik, majd a gyógyítótól kap valamit, amit nem tud beazonosítani, és azt az utasítást, hogy pihenjen, és igyon sokat, ahogy azt gondolta. A valamit bekapja, a kapott vizzel leviszi, majd ahogy az utasítás szólt, elmegy pihenni, de előtte még azért iszik egy teát. Az előzőt nem tudta befejezni! Very Happy *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimePént. Szept. 19, 2008 5:47 pm

*Svetlana érkezik a betegszobába, elég érdekes állapotban. Bal vállán a hátizsákja, félig kinyitva, jobbjában pedig a pálca - apropó, jobbkéz, egy méretes jégtömb húzza le, és szenved kissé a súlya alatt. Hiába, izomzatilag nem valami erős.* Egy életre elegem van ebből a nőből... biztos az a problémája van, és a görcsöket ez oldja. *Húzza el a száját, azzal körbenéz, megtalálja-e a gyógyítót, vagy keressen valakit, aki segítene neki. Bár ebben a pillanatban csak egy ilyen ember lehet, mert ahogy elnézte, a másodikosok, akikkel órán volt, egy jó időre meggyűlölték. Tehet róla? Tehet. De a büszkesége az övé, és abba senki sem tiporhat bele.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Betegszoba - Page 38 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitimePént. Szept. 19, 2008 5:57 pm

*Jack bekopog, majd belép a betegszobára.* -Jónapot, úgy hallottam, hogy... *de be sem fejezi a mondatot, mert meglátja a lányt.* -Svet? Hát veled meg mi történt? *lépked Odron pár szökkenéssel közelebb a lányhoz, majd megvizslatja annak jégtömbös kezét, amit aztán le is kezd nyalogatni. Jack emgrázza a fejét, nem nagyon érti a dolgokat. Megigazítja a vállán a táskát, miközben közelebb lép az albínóhoz, aki láthatólag nincs jó állapotban.* -Megmondanád, mégis mit keres az ott a karodon? *kérdezi félig felvont szemöldökkel, a lány kezén lévő jégre bökve, majd halovány, alig látható, gúnyos mosoly suhan át a száján.* -Csak nem egy tanár volt..? *sunyi kérdés, de ez igazolná az összeesküvés elméletét.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 38 Icon_minitime

Betegszoba
Vissza az elejére 
38 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Betegszoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: