Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 5 I_vote_lcapUdvar - Page 5 I_voting_barUdvar - Page 5 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Fylsonien Celderionis
Nagy R. Anita
Angela Jones
Tanja Tereskova
Gerlice Éva
Shiwo Altolos
Ivet Bisera
Amaril Gwyneth
Leonard de Wandom
Játékmester
Lorelei Gloria Dobrah
Scarlett Emerald
Cirelin de Sovalon
Vaszilij Potrevszkij
Estera Linnet
Isabella Clerence
Celadine Leatherweed
Lisette Anhel
Jack Darkfield
Kalandmester
Claire Relge
Driana Stardew
Rupert Rankle
Felaern Yhendorn
Sofija Darina M. Snjezana
Justine Belmond-allidon
Atanas Iordan
Rosetta Waylan
Timothy Waylan
Alexandra Sirov
Victoria Dewey
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Mira Todorka
Sheila Leays
Luna Lynch
Aali White
Mélissa Lisette Élise
Irina Yoana
Jane Scott
Toomas Vladislav
Anaze White
Arabella Jagusia
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 5 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm

First topic message reminder :

*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Luna Lynch
Diák
Luna Lynch

Főkarakter : kaligandakabha@live.com
Hozzászólások száma : 61

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Márc. 31, 2008 1:38 pm

*Megérkezett, majd találkozott egy vadőrrel. A neve Jozef volt. Beszélgettek majd átkísérte a mocsáron. Az enyhe szellőben egy pár szomorúfűz ági hajladozott. Lunának dobogott a szíve az izgalomtól vajon hova kerül. Kiszált a hintóból, majd a vadőr elment. Az iskolának hatalmas kapui voltak. Nem nyílt ki, majd íriszeivel megpillantotta a sors kereket. Oda lépett. *

~ No, és most, hogyan indítom el? ~

* De gondolata hamar elillant. Észrevett egy követ, amely a bal oldali oszlopból állt ki. Benyomta és ennek hatására elkezdett a kerék forogni.*

~Jajj, de ideges vagyok~…*Majd kézfejét elkezdte szorongatni. Pár – perc múlva megállt*

-Holtak őrei * Suttogta, s kinyílt az iskola bejárata. Belépett, majd még egyszer visszatekintett. Mikor előre fordult, hollója szállt a vállára.*

- Szia Garv! *Megsimogatta, majd egy lány alakját pillantotta meg*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Márc. 31, 2008 1:43 pm

*A kúriából egy lányka lépked ki, fekete szoknyában és egy hozzá illő, fekete színű bluzban, Raina az, a Holtak őreis prefektus és éppen egy új diák elé jött ki ezen a mai, napsütötte délutánon. A lány mellett ott sétálgat fekete párduc daimonja is, Svíra. Ahogy sétálgat az udvaron, megpilllant egy lányt, méghozzá azt az új lányt, akiért most kijött. Rögtön felé is veszi az útját. Amikor odaér hozzá, akkor egy barátságos mosoly kíséretében jobb kezét nyútja az új diák felé.*
- Üdvözöllek a Holtak őrei között. Raina Gergana vagyok, a szakod egyik prefektusa és azért vagyok itt, hogy segítsek neked. *mondja és ha kezet fogtak - vagy nem - akkor a zsebébe nyúl és egy kicsinyke kulcsot nyújt át a lánynak.*
- Tessék. Ez a Medúza háló kulcsa, mely mostantól a te szobád lesz. Ha szeretnéd, felkísérlek és a holmijaidat is segítem felvinni. *ajánlja fel segítőkészen a lánynak és közben Svíra is megszaglássza a jövevényt, de vigyáz arra, hogy a lány még csak véletlenül se érhessen hozzá.*
Luna Lynch
Diák
Luna Lynch

Főkarakter : kaligandakabha@live.com
Hozzászólások száma : 61

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Márc. 31, 2008 1:56 pm

A lány akit megpillantott közeledeik hozzá.*
- Ö..öö Szia ! * Köszön vissza Rainanak egy bályos mosollyal, majd kezet fog vele.
Elvette a lány kezéből a kulcsot.*
-Köszönöm. Igen elfogadom a segítséget. Aranyos a párducod. Gondolom daimon… Jól sejtem? Nekem Garv az. *Majd elteszi zsebébe a kulcsot. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Márc. 31, 2008 2:01 pm

*Amikor a lány kezet fog vele, akkor mosolya őszíntébb lesz, hiszen vannak itt olyan emberek, akik nem valami barátságosak. Na persze Raina se mindig az, de most igyekszik a legjobb formáját hozni. A csomagokra pillant, majd előveszi szépen faragott pálcáját és a lány bőröndjére mutat vele.*
- Vingardium Leviosa. *mondja ki a varászigét és természetesen a huss és pöcc pálcamozdulatot is elvégzi és lány csomagja felemelkedik, de miközben elindítja ezeket a kúria felé, szaktársát sem hagyja figyelmen kívül.*
- Igen, daimon. Amúgy megtudhatnám a nevedet? *érdeklődik most már lassan vigyorogva, hiszen a lány bemutatta neki a daimonját is, de saját magát nem. *
- De közben azért menjünk be a kúriába. A harmadik emeleten vannak a lány hálók. *mondja és remélhetőleg mindketten elindulnak az udvar felé és Raina is megtudja közben a még mindig ismeretlen új diák nevét.*
Aali White
Diák
Aali White

Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2258
Kaszt : Udvar - Page 5 Jos
Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Márc. 31, 2008 4:01 pm

//Bocsi a köszönés nélküli lelépésért, hortelen felbonlott az internetkapcsolat, és én meg nem tudtam mit tenni. azóta már visszajött. Biztos elszakadt a vezeték. Vagy nem tudom.//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Márc. 31, 2008 5:54 pm

*Megérkezik az udvarra hatalmas bőröndöket húzva vonva maga után*-Micsoda fogadtatás...-*Dünnyög magában, s közben kiesik a kezéből az egyik csomag aztán a másik és ígytovább, mígnem az összes bőrönd és csomag földetért így szól*-Csodás- ~Már most bénázok pedig alig tettem be a lábam...~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Márc. 31, 2008 5:59 pm

*És ismét az udvar felé veszi az útját egy fekete hajó lányka, daimonjával együtt, a fekete párduc Svírával. Már nyílik is a kúria ajtaja és kilép rajta Raina. Most nem ugyanabban a ruhában van, mint amiben eddig volt, hanem azóta már átöltözött, így most egy hosszú farmernadrágot és kedvenc, fekete színű kötött pulcsiját viseli. Rögtön elindul az új diák felé, akiért ismét csak elhagyta szobáját. Amikora odaér hozzá, kezét nyújtja a srác felé.*
- Üdvözöllek a Nekromanták között. Raina Gergana vagyok, Holtak őreis prefektus és szívesen segítek neked mindenben. *mondja mosolyogva és megpillantja az össze-vissza ejtett bőröndöket is.*
- Azt hiszem, hogy egy szobára is szükséged lesz, mindjárt adom is a kulcsot. *mondja és elkezd kutakodni a zsebében, hogy megtalálja, de mivel még nem leli, így nem adja fel az eddigi próbálkozást. Addig meg, hogy a fiú ne unatkozzon, megkérdi tőle.*
- Amúgy milyen utad volt? Fárasztó? És honnan jöttél? *érdeklődik néha fel-fel pillantva szaktársára.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Márc. 31, 2008 6:21 pm

//fagy, mert Thomas usere eltűnt...//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 3:14 pm

*Miután felébred és elintézi a dolgait kimegy az udvarra, kis nézelődés és a szokásos séta után leül egy padra elővesz egy könyvet és olvasni kezd*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 3:35 pm

*Lee örömteli arcal sétál az Udvarra. Bernádtot kivételesen nem hozta magával. Imádja ezt a napoot hiszen ez az ő napja. Bolondok napja van. Lee úgydöntött hogy ma körbejárja az iskola valamennyi területét és senkinek nem kegyelmez ki arra jár. Az első prédáját próbálja most kiszemelni. Egy padon ücsörgő fiút lát meg. Ő nem más mint Tony. Épp egy környvet olvasgat*~Tökéletes~*Gondolja magában majd tesz egy jó nagy kerülőt. Megpróbálja megkerüni Tonyt. Nagí ívben ment hogy ne lássa meg a fiú bár valószínüleg a könyvel van inkább elfoglalva. Amikor végre a fiú vagyis a pad mögé ér onanntól már settenkedve hangtalan lépésekkel halad előre. Amikor márcsak egy méterre volt tőle lassan odahajol a fülébe majd beleordít*-Április bolondja!*Mondja a fiúnak a fülébe ordítva majd nagy széles mosoly húzódik el a száján*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 3:41 pm

*Eléggé el van foglalva a könyvel igy eséj sincs rá hogy észre vegye az érkező Lee-t, csak bujja a könyvet, amit igazábol már ki olvasott de most megint csak kedve szottyant rá, amikor a fiu hátulrol rá ordít megugrik bár meg is ilyedt de a füle viszont úgy sipít mint a gőzmozdony sípja*-Meg vagy huzatva Lee?*kérdezi de azért el is mosolyodik*-Nem zseretem a bolondok napját*mondja*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 3:48 pm

*Lee mosolyogva látja ahogy a fiú felugrik. Aztán pedig vág egy fintort*-Basszus Tony! Igazán felhúzhatnád a slicced!*Mondja a fiúnak egy fintort vágva majd reméli hogy ezt is beveszi ha igen akkor ez már kettőből kettő. Na de miértnem nézne oda? Hisz Lee még rá is mutat. Oda ahol a slicc van.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 3:52 pm

*Kicsit fáradt így simán lenéz, majd mindjárt ő vágja a fintort.*-Bakker Lee, abba hagyhatnád már a baromkodást, megkaptam a részem*mondja nevetve, majd közelebb megy és megveregeti a fiu vállát majd kicsit elsápad, vagyis ugy csinál, arcán undor jelenik meg*-Hé ember valamit kéne csinálnod akkora pattanás van a nyakadon amekkorát még nem láttam. Megmutassam?*kérdezi, majd kivárja a várakozási időt és megpaskolja a fejét a fiunak*-Itt ni
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 3:58 pm

*Lee már felkacag azon hogy Tony kettőből kettőt bevett. Ezután avlami pattanásos trükk jön. Lee összehúzza a szemöldökét majd a nyakára tapint*-Hm? Hol?*Kérdez vissza még mindig öszehúzott szemöldökkel majd megpaskolják a fejét.*~Ajj bedőltem~*Gondolja magában majd elmosolyodik.*-Na jó azthiszem hogy én megyek tova! Még sok mindenkit kell megszivassak!*Mondja mosolyogva majd int egyet a fiúnak és elviharzik. Ki tudja hova?*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 4:00 pm

*ELmosolyodik*-Okés, sok szerencsét hozzá*mondja mosolyogva, majd integet az elviharzó fiunak és ő maga szépen vissza süpped a padra és tovább olvasgatja a könyvet*~eh mik meg nem történnek~*gondolja és elmosolyodik*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 4:08 pm

*Leonza mosolyogva lépked a fűben, örül a jó időnek és a tavasznak. Ez az egyik kedvenc évszakja, főleg mert szereti a szoknyákat és most nyugodtan hordhatja őket. Körbeforgatja szemét az udvaron, valahogy most mégsem a verőfényes napsütésre vágyik. Talán inkább a fák árnyai közé húzódna, ezért tuvább is indul, távolabb a Kúriától.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 4:17 pm

*Bár olvas de közbe figyeli az udvart és észre veszi Leonza-t és int is neki, majd vissza süpped a könyvbe és tovább olvas*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 4:34 pm

*Aisa csak épp lekukant levegözni egy kicsit. Mivel ma bolondok napja van nem szeretne alami izetlen tréfába botlani és amilyen mázlista beleis botlik de nyakig.Látja hogy csak ketten vannak és hogy az egyik Tony ahogy nézzi bele merült a könyvébe. Nem akkarja zavarni de azért még is ezért oda megy reméli a srác nem sértödik meg deahyogy eddig ismerte ne egy sértödös.*
-Szia! Zavralak?*Kérdezi miközben oda lépp tony elé.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 4:39 pm

Az olvasásbol egy hanbg téríti fel, lassan felnéz és meglátja Aisa-t, megrázza a fejét*-Áh dehogy zavarsz, ha akarsz ülj csak le*mondja majd félre ül a padon hogy ő is oda férjen*-Régen találkoztunk, mi van veled?*kérdezi, közbe szép lassan lerakja a könyvet majd inkább be is rakja a zsebébe ugyse fog már olvasni és nem is nagyon szeretne*-Miwako-val nem tudod mi van? már régen nem láttam, azt hiszem a bál óta hogy pontos legyek*mondja kicsit elszomorodva majd felkapja a fejét*-Jah kellemes április elsejét*mondja*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 4:50 pm

*Tony invitálása elmosolyodik*-Köszi.Meg vagyok tanulgatok. És te? Na és mitolvasol?*kérdezi a könyvre utalva ami már Tony zsébeben van. Kiváncsi hogy a fiút milyen könyv köti le úgy gondlja hogy a könyv sok mindent elárul az olvasojáról.*-Én egy két napja láttam a bál után. Bár ö mesélt róla de azért kiváncsi vagyok neked hogy tetszet?*Teszi fel a kérdést van még valami amit meg akkarna kérdezni de túl tolakodonak gondolja de azért tesz egy probát.*-Mesélte Miwa hát hogy együt vagytok na mesélj mert ö elrohant mi ellöt mesélhetet volna bocsi kiváncsi vagyok csak ha nemakkarsz nem kell.*Mondja és reméli Tony nem veszi tolakodásnak ö csak kiváncsi.*-Ja ne is mond félve merészkedtem le nemszeretnék semmijen nagyobb tréfába belebotleni.*Mondja és körbe nézz a biztonság kedvéért.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 4:57 pm

*Elmosolyodik*-Hogy ez*-Csap rá a kabát zsebre,*Ez csak pár dokumentáció sötét varázslókrol amolyan könnyű olvasmány*mondja majd hátra dől*-Nekem nagyon tetszett a bál, főleg hogy vele voltam*mondja mosolyogva, majd bólint*-Igen eggyütt vagyunk és hogy hogy történt? hát először elcsattant egy csók aztán egyre közelebb kerültünk és rájöttem hogy mennyire szeretem*mondja mosolyogva*-Azt hiszem ennyire még senkit nem szerettem
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 5:09 pm

*Érzi a srác hangjából hogy nagyon szerti örül hogy barátai így egymásra találtak.*-Szép pár vagytok.*mondja mosolyogva és így is gondolja.*-Na és téged már meg vicceltek? Engem hál isten még nem és remélem nem is fognak szerte a viccet de néha túlzásba viszik.*Mondja és lehet nem normálisnak nézzi Tony mert mindig körbe nézz nem e leselkedik e rá veszély vagy is poén.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 5:12 pm

*ELmosolyodik*-Köszi, nekem csak az a fontos hogy itt legyen, remélem megvan már rég nem láttam*ismétli magát*-Amugy engem már megvicceltek a bestiás Lee Hansang, mindegy de csak kis hülyeség volt, mondjuk jót nevettem,*mondja mosolyogva*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 5:17 pm

-Az jó a jó poénokkal mimcsbajom de amik már durvábbak azokat nagyon nem szeretem.*mondja és úgy érzi inkább vissza megy a szobájába ott biztonságosabb legalább is reméli.*-Na jó én inkább vissza megyek a szobámba. Szerintem írj neki egy levelet biztos örülne neki de ha láttom majd szólok neki.*Mondja vissza térve Miwára. Majd fel áll és int cseresznyének hogy jöjön.*-Na mentünk további szép napot. Szia!*Köszön el azzal távozik hófehér pumája társaságában.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 5:19 pm

*Elmosolyodik*-Szia*mondja majd int is neki majd feláll és ő is ugy gondolja nem árt egy kis séta*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
5 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: