Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Harmadik emeleti folyosók | |
|
+135Brittine Olinlaf Felicity Artmenson Lyra Baker Lilia Radoslava Alodia Hylle Liam Ramsay Hermina Eavens Jasmine Müller Tessa Leone Alise Ellwood Selena Alassar Elyse Rollins Rachel Flormurray James Ravenwood Shana Hannah Savitri Samantha Radoslava Nessie di Alsiera Artemis Taylor Cat R. Morgan Daisy Roberts Valeriel Ravenwood Lismine Lockwood Eldunary Aysa Penelope Waylan Nicolas Demerest Isabella Newton Ann Harvard Ruzha Violeta Krasimira Seldrit El Perimd Rosetta Waylan Io Finiarel Onya Birri Ruka Nightwine Regina Ruosin Sehrezat Dorime Ravenna Evernight Milena Lyudmia Jenna Shot Sophia Zenovia Lila Whyet Martina Stravich Keezheekoni Ehawee Anne Wulner Alice Wantroose Adanien Ilfirin Kelly Fender Aramis Morrigan Rory L. Milborrow-Quenell Lavena Theia Hua Xiangfeng Teodora Yana Magdalena Kristina Yolanda Perkins Charlotte Heaven Lina Wierro Parti Nancy Lina Constance Thanatos Megan Sweet Asberoth Venator Mason Peers Irina Yuliana Kate Monroe Yosif Zhivko Liloo W. McNamara David Robert Beawer Sarah Wood Vilen S. Vyacheslav Serenity Charisma Godwin Torina Foster Arwen Epessëje Ada Westlive Zaina Viktória Tilda Elanor Wasilkow Belnis Undomiel Daniel Dragos Lizbeth Westlive Samuel J. Colwell Aimée Dorothea Brown Bianca Phelps-Blamely Kitty C. Miller Estera Linnet Christofer Reinhold Selene Ashley Northingham Katherine Mary Black Samantha Troops Emily Kyra Beawer Dana Leathermoon Senilla Rachel Roseberg Pierre Bontavier Kelsey Edison Zac Leaving Martin Silent Elisaveta Mira Corinne Franziska Weis Teca Moon Hersilia Luz Scarlett Emerald Isabella Clerence Steven Grivalt Katerina Shezhana Varvara Kevin Rott Robin Star Berker Mikolaj Jared Frost-archív Arabella Jagusia Chiyori Kiryuu - archiv Anne Holiday Andrea Tabassum Han Jaejoong Varvara Mira Rose Barbie L. Noelle Pinkie Nagy Klaudia Anna Ivanov Sylvia Ramondova Brittany Wells Elizabet Kingston Leona Arts Rose Emily Scott Joe M. Renaldo Laima O'relle George Darkrain - archiv Cerridwen Paderau Afon Anabella Stepp Nadin Senoil Lionel Estrax - arhiv Esmée Diane Gervaise Natalie Depp Julien de Pompadour Jasna Novarro Medison Kreehl Lilyana Yordana Ann-Tabitha Serenity Edward Freeze Marina Raya Cirelin de Sovalon 139 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Harmadik emeleti folyosók Vas. Júl. 12, 2009 3:48 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriát számos zegzugos, kanyargós folyosó szeli át, melyet azonban nehéz kiismerni. Nagyon sok helyen van, hogy egy titkos ajtóra, vagy bemélyedésre bukkansz, amely akár olyan helyekre is vezethet, melyeket nem biztos, hogy jó, ha megismersz.
A második emelet folyosói is hasonlóan kanyargósak, mint az iskola többi részében levők. Balra, és jobbra is sorra nyílnak a négy fős fiú-hálók, és ha már jól kiismered magad ebben a rengetegben, tudhatod, hogy hol van a fiúk közös fürdője. A fiúk várószobáját nem nehéz megtalálni, közvetlenül a lépcsővel szemben van.
A falakat sorban szegélyezik festmények is, ritka az olyan hely, ahol ne lennének egymás alatt, fölött felfüggesztve a beszélő, festett portrék, csoportképek. Jobb vigyázni, hogy ne bosszantsd föl a festmények lakóit, mert elég nagy lármát tudnak csapni, és ha ők kimondanak valamit, hamar eljut a kúria minden zeg-zugába, hiszen a lefestett alakok tudnak járkálni a különböző festmények közt. írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 31, 2010 6:08 pm-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Senilla Rachel Roseberg
Hozzászólások száma : 360 Kaszt : Üzenőláda : "A szerelem megfoszt a gyermeki tündérvilágtól, megismertet a múlandóság élményével.. felnőtté tesz! : ) "
I could really use a wish right now ... <3
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Feb. 02, 2010 6:20 pm | |
| - Ha egy az apánk, akkor bizonyára azok vagyunk. Féltestvérek .. * motyogta halkan, miközben felpillantott a lányra. Látszott rajta, hogy teljesen ledöbbent. Na igen, Sen örökké is jól kezelte a változásokat, nem úgy, mint esetleg Avril. Egy olyan lány, mint ő, aki azt képzeli, hogy az élete tökéletes, nagyon ledöbbenthet, ha megtudja, hogy ez nem így van. *- Marine és Anthon? Szóval ők a testvéreid .. ? A testvéreim .. !? * az utolsó szavakat kiejtve már nem tudja visszatartani a sírást, és hagyja, hogy a könnyek eláztassák hófehér bőrét. Idegesen alsó ajkába harap, majd beletúr fekete hajába. Időközben Stray, látva, hogy Avril ölébe úgysem fog felkerülni, visszakocogott gazdájához, és felnézett a lányra. * ~ Ezt te sem így képzelted, gondolom .. Menj oda, és öleld meg. Elvégre a testvéred. Látod, hogy mennyire kiborult. ~ * ~ Igen, ebből is látszik, mennyire nem örül nekem. ~ * jelentette ki daimonjának, persze csak magát is hitegetve ezzel. Sohasem gondolta, hogy van egy testvére, sőt, nem is egy. Avril kérdésére ismételten felpillant, és látja, hogy ő sem tudta visszatartani könnyeit. * - Hogy ez lesz? Vagyis, hogy eljövök ide, és nyomban szembetalálom magam a féltesómmal? Hogy megtudom, hogy van három testvérem? Hogy megtudom, hogy az apámak van egy teljesen más élete, mint amilyent én eddig elképzeltem neki? Szerinted? Nem, semmit sem tudtam. Fogalmam sem volt mindenről. Nem is tudom, hogy itt lennék-e egyáltalán, ha tudtam volna mindezt. Nem tudom. Annyira .. Annyira abszurd mindez. Lehetetlen. * motyogta az utolsó szavakat maga elé, miközben érezte, hogy Stray megböki a lábát, de nem érdekelte. Most nem.*
A hozzászólást Senilla Rachel Roseberg összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 02, 2010 6:39 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Feb. 02, 2010 6:03 pm | |
| - F-féltestvér? *A lélegzete is elakad, mikor meghallja a szót, amely rokoni kapcsolatot feltételez Senilla és őközte. Szemei tágra nyílnak a rémülettől, és teljesen ledermed. Elképzeli, ahogy eltűnik körülötte minden, és Stray helyén apja áll. Ő zokogva nekiront, és ütögetni kezdi őt, majd felordít: "Hazudtál!" * - Lehetetlen. Nekem... Nekem csak Marine és Anthon. *Mondja egyre nagyobb intenzitással véve a levegőt, és eltakarja a szemeit, egyik karjával pedig átfogja a csípőjét. Feje előredől, ő maga pedig próbálja ugyanazt az illúziót kelteni magában, mint amit a húga. Azt, hogy ez csak egy rémálom... Egy látomás. Egy kép, egy egyszerű jelenés. Csak képzelet, az agy munkálatának mellékterméke. De nem sikerül - érzi, hogy valami összeköti a lánnyal, mintha rég ismerné. Könnyeit immáron nem takarja, hanem megtörve pillant Senillára.* - Te tudtad, hogy ez lesz? |
| | | Senilla Rachel Roseberg
Hozzászólások száma : 360 Kaszt : Üzenőláda : "A szerelem megfoszt a gyermeki tündérvilágtól, megismertet a múlandóság élményével.. felnőtté tesz! : ) "
I could really use a wish right now ... <3
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Feb. 02, 2010 5:35 pm | |
| *Fintorogva figyeli, ahogy Avril valami hisztiroham féleséget kap. Nem, jó, persze, megérti, hisz kábé most ő is ezek a szinten van. Csak az a helyzet, hogy nem Senillát kellene felelősségre vonja mindezért, hanem az apját.*- Hogy ki a franc vagyok? Egy átlagos, 16 éves lány, aki most jött át ebbe az iskolába, és nyomban szembetalálkozik a féltesójával, akiről mindeddig semmit sem tudott. * jelentette ki durcásan, s közben fel sem fogta, mit mondott. Azt, hogy mindez igaz - azt meg végképp nem hitte el. Régebben szeretett álmodozni, biztos visszatért abba a korszakába, vagy valami, valaki csak trükközik vele - mert mindez egy álom, az biztos. *- Figyelj. Az én apám az én apám. Én sem tudtam, hogy létezel te. Hogy vannak rokonaim apa felől. Anya mindig azt mondta, hogy apa árva volt, így neki nincsenek rokonai, tehát nekem sem. Fogalmam sem volt, hogy van egy felesége, és gyereke .. i .. * motyogta, miközben szemei kissé elfátyolosodtak, és elfordult Avriltől. Stray azonban odafutott a vörös hajú lányhoz, és megállt a lány előtt, apró szemeivel felnézve a szakmegbízottra, miközben várta, hogy a lány felvegye. Eközben Senilla karbafont kézzel nézte a falon lógó festményt, és próbált abban reménykedni, hogy még mindig csak álmodik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Feb. 02, 2010 5:13 pm | |
| //Olvad//
- Michelle Marceline pedig az anyám, ahogyan neked Marc-Onesíme Roseberg az apád. De ne haragudj, te ki a franc vagy...? Tizenhat év alatt hogy nem hallottam az állítólagos testvéremről? *Pislog a lányra, és csípőre tett kézzel megáll a folyosón. Hátraveti vörös haját, és kérdőn tekint a lányra és daimónjára, akit egyébként itt és most a karjába venne, és addig ölelgetne, amíg a boldogsághormonjai szívleállást okoznának nála.* - Tehát? Hallgatlak. Csak mert furcsa, hogy a te állítólagos apád több, mint tizenhét éve az anyámmal, Michelle-lel él, és három közös gyerekük van. *Mondja szinte az idegességtől már sírva, hiszen kezd benne egyre jobban derengeni, hogy mikor megszületett, nem volt épp felhőtlen a viszony a két szülő között, csak akkor váltak tökéletesen kiegyensúlyozottá, amikor nagyjából hatéves lehetett.* ~Ez nem lehet igaz, nem igaz. Apa sosem tenne ilyet...~ *Amint ez elhangzik odabent, eszébe jut a tavalyi tanév, mikor apja képes volt a kislányát eszközként használni, csak hogy előrébb jusson a munkájában. Kihasználta a képességét, mondhatni az egész lényét. Ha képes volt erre, akkor ugyan miért maradt volna hű a feleségéhez?* |
| | | Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Jan. 18, 2010 8:06 pm | |
| * Pierre hamarosan megtudja az igazságot. ~Szóval ez a lányokat is ilyen boldoggá teszi? * Kérdezi meg magától kicsit meglepődve. Elmosolyodik majd Mirára néz. Egy picit a szemeibe merül ahonnan szinte kiolvasható a boldogság. - Hát ez fantasztikus. No és kinek ilyen jó az ízlése? Kérdezi kedvesen a lánykától. Egy kicsit viccelődik vele. Szereti húzni ebben a témában mások idegeit. - Hát persze, hogy futottam másképp nem veszem rá ezeket a lusta energiabombákat a testmozgásra. No meg aztán nekem sem árt. * Nem kell ahhoz, nagy fantázia, hogy Pierrét elképzeljék futni. Lelke még mindig az a boldog gyermeklélek sportos, de jól nevelt előkelő alakban. - remélem is, mert már nagyon rég láttam a kisasszonyt és hiányzik. * Mondja mosolyogva. Tudja, hogy találkozni fog vele, így nem aggódik. Nincsen rá oka. - Igen egy hétvége kellemesebb lenne. Amikor kevesebb az időhöz való kötöttség és szabadabbak lehetünk. Mit szólnál vasárnaphoz? * Kérdi a lánytól reménykedve. Pierre órájára pillant és rájön indulnia kell. Elbúcsúzik a lánytól és lemegy a második emeletre hálójába. Mira saját szobája felé veszi az irányt. | |
| | | Mira Rose Diák
Főkarakter : bognarkaroly@t-online.hu Hozzászólások száma : 219 Kaszt : Üzenőláda : Mindenütt akadnak kis zökkenők és csalódások, és mindnyájan hajlamosak vagyunk arra, hogy túl sokat reméljünk; de ha az egyik úton nem sikerül eljutni a boldogsághoz, az emberi természet másikat keres; ha az első számításunk téves, csinálunk egy másodikat; valahol mindig találunk kárpótlást.
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Jan. 18, 2010 7:57 pm | |
| *Megfogta a kérdés.Hogy miért boldog-e? Elmondja a fiúnak az igazat? de nem akarja elkiabálni az ügyet.Végül úgy dönt hogy nem fog hárítani, az igazat mondja. *- Ez is, az is. *Mosolyodik el.* -Jó napjaim is vannak meg...lehet hogy tetszek egy fiúnak.* Ennél a mondatnál felcsavar az ujjára egy hajtincset és játszik vele egy darabig elgondolkozva.* - De nem akarom mindenesetre elkiabálni a dolgot.* Mosolyog.* -Ah, és te is futottál vagy csak ők?* Mosolyog, el se tudja képzelni a fiút kocogás közben.Ahhoz túl előkelő, bár Pierrnél már nem lepődik meg semmin.* - Az nem jó, biztos összefutsz majd vele* Mosolyog biztatóan a fiúra majd válaszolgat a kérdésekre.*- Hát csak kijöttem egy kicsit levegőzni, még túl korán van lefeküdni és nem akarom zavarni a szobatársaimat. *Egy félmosoly bujkál a lány szája szélén.* -Pompásan, csak kicsit túl sok néha az energiája.Ah,már ennyire várod? Nekem mindegy..bármelyik nap ráérek de gondolom neked is kellemesebb lenne egy hétvége nem? *Mosolyog a fiúra és várja a válaszokat.* | |
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Jan. 18, 2010 7:46 pm | |
| * Pierre örül neki, hogy a lánykát nem zavarja a társasága. Leül mellé a padra és figyeli, de persze nem feledkezik el a farkasról sem. Egy kicsit megsimogatja a fejét miközben a lánykára figyel. - Akkor jó, ha boldog vagy. Van valami különleges oka vagy csak jó napod van? * Kérdezte mosolyogva a lánykától és várja a választ. Eközben valószínű feltűnik Mirának Tappancs és Dínó hiánya és utánuk érdeklődik. - Kutyusokat ma jól megfuttattam és kidőltek. Most elszunnyadtak a drágák. * Mondja mosolyogva és elképzeli vajon tényleg alszanak-e vagy csak lusták voltak. valószínű már ugrándozás van a szobában, de hát nem baj úgyis lebuknak. - Én a barátnőmmel akartam volna beszélni, de nincs a szobájában. * Mondja szomorúan a lánykának aztán kérdésekkel árasztja el. - Na és Te mit keresel itt a folyosón egyedül? Hogy van a lovad? Mikor megyünk terepre? | |
| | | Mira Rose Diák
Főkarakter : bognarkaroly@t-online.hu Hozzászólások száma : 219 Kaszt : Üzenőláda : Mindenütt akadnak kis zökkenők és csalódások, és mindnyájan hajlamosak vagyunk arra, hogy túl sokat reméljünk; de ha az egyik úton nem sikerül eljutni a boldogsághoz, az emberi természet másikat keres; ha az első számításunk téves, csinálunk egy másodikat; valahol mindig találunk kárpótlást.
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Jan. 18, 2010 7:38 pm | |
| *Ahogy a lány gondolataiba mered Ranger egyszer csak megereszt egy halk csaholást.Mira rögtön a farkasa által jelzett irányba pillant és meglát egy sziluettet.Nézi a közeledő alakot.Nem bánja a társaságot, még örül is neki.Mikor felismeri benne Pierret megnyugszik.Egyrészt örül a fiúnak, másrészt megúszott egy újabb ismerkedést.Az utóbbi időben nem szeret ismerkedni a lány. Ranger is fark csóválva várja a közeledő fiút mivel ő már messzebbről megérezte őt.Mikor a fiú puszit ad a lánynak kicsit megrökönyödik de viszonozza.A lány már leszokott arról hogy zavarba jöjjön így csak az érzés járja át, de már nem látszik rajta a legkisebb jele sem. *- Szia Pierr. Köszönöm kérdésed, jól..boldogan* Mosolyodik el a lány.Az utóbbi időben tényleg boldog volt.*-Mi járatban errefelé? *Viszi tovább a beszélgetés fonalát.* - Hogy vannak az állatkáid? *Kérdezi mosolyogva a fiútól.Persze a lánynak ez a legkedveltebb témája.* | |
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Jan. 18, 2010 7:30 pm | |
| * A folyosó csendjét finom halk lépések törik meg. Egy alak mászkált fel és alá a folyosón. Az alak Pierre volt. Ezúttal magányosan volt látható. Ritka, hogy kutyusai nélkül menjen valahova, de hát fárasztó futásban volt részük a kis jószágoknak, így most elszunnyadtak. Pierre, hogy ne zavarja őket elindult, hogy egy picit megmozgassa magát. Úgy dönt megpróbál beszélni barátnőjével, de nem találja a szobában, így visszafele indul. Útközben Mirát pillantja meg aki magányosan ücsörgött egy padon. Elindul a lányka felé. - Szia. Hogy vagy? * Kérdezi tőle és leül mellé. Persze csak, ha nem zavar, de ezt a lány biztos a tudtára adja. A köszöntést két puszival egészíti ki. Ezen nem kell meglepődni a fiúnál teljesen természetes. | |
| | | Mira Rose Diák
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Jan. 18, 2010 7:21 pm | |
| *Mira lépked ki a folyosóra.Elég késő van már így a lány csak itt kódorog egy picit.Nem nagyon ismerte még ki a folyosó kacskaringós labirintusát, igaz sokat ismer már belőle.Így kilép a jaguár Háló ajtaján és csendben visszacsukja maga mögött az ajtót.Nem szeretne zajt kelteni, felhívni magára a figyelmet.Ranger is hangtalanul oson a lány után, igaz ő amúgy sem csap nagy zajt puha mancsaival.A lány elindul és megy egykét métert majd leül az egyik padra ami a folyosóra van kirakva.Az agya kattog bár nem ideges a lány és nincs is felzaklatva.Csak elmélkedik a mai nap eseményeiről, az óráról.A lány kicsit fáradt a mai nap után, de ez mindennapos nála, nem sokat tudott pihenni a múlthéten és a hétvégén sem bár nem is volt annyi dolga hogy panaszkodjon érte.Az egyik lábát átkeresztezi a másik felett és hátradől, fejét nekitámasztja a falnak és bámulja az egyik háló ajtaját.Egyenlőre csönd honol a folyosón..csak a lány az egyetlen lélek itt.* | |
| | | Mira Rose Diák
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Jan. 03, 2010 3:54 pm | |
| *Farnnal a lány még soha nem találkozott,sem folyosón,talán órán távolból látta,de csak egyszer, vagy többször? meglehet.Hallgatja a lányt és.majd viszonozza a kis gúnyos félmosolyával ami szinte mindig az arcán bujkál.Még a lány szeme is vidám gúnyt sugároz ha valaki jobban megnézi magának.Sejti Mira,nagyon sejti hogy a lány most nem a traccsparti kedvéért jött ide, hisz úgy lopakodott mint aki rosszban sántikál.Lehet hogy épp most tapintott rá az igazságra de ezt nem tudja biztosan.Mindenesetre gyanakodik,egyre jobban gyanakodik,bár jobb mintha messziről kerülné,ennyire nem fajult még el benne ez az új hóbort.De mindenesetre nem szeretne pofára esni a dolgot illetőleg, így folytatja hallgatag módját.Őt aztán a lány nem fogja elbódítani.Nem, Mirát még egyszer sem tévesztették meg ily módon,és erre a lány kicsit büszke is.Ő nem az a típus akit csak úgy az ember ujja köré lehet csavarni.Igaz, vannak olyan dolgok aminek nem tud ellen állni,de ezeket 7 pecsétes titokként őrzi,és nem engedi senki emberfiának hogy rájöjjenek.Olyan nagyon barátja soha nem volt.Mindenki előtt vannak és a lány számítása szerint mindig is lesznek titkai.Majd a lány szavaira elköhenti magát,de jól leplezi mintha tényleg a torkára ment volna valami.Nem hisz a lánynak, és tényleg sikerült felkelteni az érdeklődését mindkét irányba,de legjobban inkább a negatív irányba.A lánynak ebben is igaza van.Az utóbbi időben, főleg miután a Nezabarba került tényleg magányos volt.Sokat levelezett minden nap szinte a családjával,de ez nem kárpótolta.Hiányoztak neki a barátok,az igazi barátok.Lehet hogy most ez ment a lány agyára? ő is kezd magába fordulni? Nem, ezt nem akarja,ezt nem engedheti meg magának.Mikor a lány mentegetőzni kezd nem tud megállni egy gunyoros vigyort majd feláll ő is.* -Aha értem.Akkor én is megyek szia* Int a lánynak majd fejébe csapja csuklyáját és elindul az udvar felé.Nem, még nem megy a szobájába inkább szív egy kis friss levegőt.Útközben megvitatják Rangerrel hogy mit is gondolnak Francescáról.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Jan. 03, 2010 3:34 pm | |
| *Úgy látja, Mira nem az a beszédes típus, pedig annak nézte. Cserfes kis libának. De tévedett, és ez csak jót jelenthet, legalábbis Mira számára, hiszen ezzel felkeltette Francesca érdeklődését. Eddig nem igazán foglalkozott volna a lánnyal, lehet párszor el is ment mellette a folyosón, egy biccentés vagy egy közsönés nélkül meglehet. Kis senkinek nézte, pont az miatt, mert olyan beszédesnek gondolta. Ezzel viszont, hogy nem szól annyit kiérdemelte, hogy a lány még ha nem is nagyon, de picit felnézzen rá. Lehet, hogy Fran szavai nem a meggyőzőbbek, de abban biztos lehet Mira, hogy ebből a lányból egyetlen információt sem fog kiszedni. Legalábbis arról nem, hogy épp miben mesterkedett. Figyelmesen hallgatja a lány szavait, legalábbis megpróbál figyelni, bár még mindig a farkason tartja a tekintetét, egy percre se veszi le róla* -Igen, valóban megtaláltad a társaságot. Nem mondom, hogy épp a legjobbat*Itt egy picit gúnyosan elmosolyodik. Tudja, hogy még MIra nem ismeri, és ez talán még a hasznára is válhat. Hiszen könnyen a markában tudná tartani a lányt, behízelegni nála magát, és ezzel együtt gonosz is lenne vele, hiszen kihasználná. De nem, most inkább nem gondol erre, sokkal inkább azon töpreng, hogy megfogadja apja tanácsát, és megpróbál beilleszkedni a társadalomba, ami tudja, hogy számára nem könnyű feladat. Mindig is egyedül volt, még a varázslóoviban is mindig egyedül játszott. Utálta a társaságot, de titkon irigyelte is őket, hogy olyan jól elvannak. És hát igen a magány tette olyanná, amilyen most . Rideggé és meglehetősen gonosszá. Talán még bunkó is. Ez is elmondható róla* -Sietni? Hát izé...Én nem...Dehogyis...Hová sietnék? *Kérdezi. Tudja, hogy itt már talán elbukott, és felkelthette a lány érdeklődését negatív irányba, ha eddig még nem keltette fel. Mira is téved, hiszen Fran tényleg nem barátságos, soha nem is volt az. Talán igen, abban igaza van, hogy ma más mint szokott. De ezt honnan is tudhatná, hiszen régebben még nem is találkoztak. Bár lehet, hogy hallott már róla Mira, hiszen Francesca volt már főprefektus is az iskolában a diákok rémálma. Hamar le is váltották posztjáról. Hát igen, nem neki való feladat a prefiskedés, és semmi ilyesmi, hiszen eléggé mogorva és bunkó leányzó. A megállapításra, hogy a frakas valóban daimon, csak biccent. Ő valahogy sosem szeretett volna daimont, sem pedig állatot. Minek azt? Csak a baj van velük. * -Sajnálom, de nem ülök le. Most jutott eszembe, hogy holnap órám lesz, és még nem tanultam rá semmit. Pedig nem ártana átnézni még a jegyzeteimet. Úgyhogy ha nem bánod, akkor én most távozom. Szia!*Köszön el a lánytól, majd a 6. számú várószoba felé veszi az irányt. Nah persze, Francesca meg a tanulás. Két különböző dolog. Valahogy sehogy se fér össze, de Fran, hogy kerülje a lebukást csak ezt az egyetlen dolgot tudta felhozni, hogy gyorsan meg tudjon szabadulni a lány társaságától. Nem mintha nem élvezte volna a beszélgetést, élvezte, viszont a lebukást szerette volna elkerülni. Ezért hagyta ott a lányt* |
| | | Mira Rose Diák
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Jan. 03, 2010 3:14 pm | |
| *Egyenlőre semmi különöset nem vesz észre a lányon,bár megnézi magának.Figyeli Ranger és a lány minden mozdulatát elég bizalmat,még talán nem tért vissza a jelenbe a sokkhatás alól amit múltkor rázúdította.Azóta a lány már nem az aki volt,bár próbál régi énje lenni,egyenlőre nem sok sikerrel.Kezd kicsit felengedni feszült helyzetéből mikor látja a lányon hogy egyenlőre nem bánja Ranger barátkozási kísérleteit.Igaz,daimón a kis farkas de már több ezerszer megsimogatták,és a lány már megszokta hogy hozzáérnek lelki társához,kiskora óta erre lett szoktatva,már immúnis állatkáját ért simogatásokra.De most inkább a lánnyal törölődik,bár még mindig sokat elmélkedik magában.* -Hm..értem *Biccent mikor a lány elmondja mit keres itt.Szavai nem meggyőzőek,s ez csak még jobban felébreszti Mirában a gyanakvást.Eddig vakon megbízott mindenkiben,ez a tulajdonsága a mai napon szertefoszlani látszik.Nem hiába ragasztották rá a szeszélyes jelzőt,egyik napról a másikra-mintha kicserélték volna a lányt.Majd szépen válaszolgat a kérdésekre.* -Én éppen itt sétálgattam,különösebb célom nincs,most jöttem a szobámból,egy kis társaságot kerestem,de gondolom ezt megtaláltam,ha csak nem sietsz valahová. *Mondja nyugodtan a lánynak.Ma nem érdeklődik dolgok iránt mint általában tenné,ma nem vidám,inkább magába van fordulva tudj isten miért.Hangja meggyőző és kemény,ez se jellemző Mirára.Majd válaszol a nemsokkal ezután jött kérdésre.Mira még mindig barátságosnak találja szaktársát, de lehet hogy ma olyan napja van a lánynak.* -Igen,ő Daimon *mondja majd a lányt nézi, kifürkészhetetlen tekintetével.Nem igazán viszi előbbre a beszélgetést,talán várja hogy Francesca oldódjon fel egy kicsit.* -Nem ülsz le? * Veti fel az igen egyszerű kérdést,ám Mirának ez meghatározó.Ha a lány elfogadja,akkor ezzel azt is kimutatja, nem bánja hogy Mira a társasága,ám ha mégse akkor jobb ha Mira folytatja tartózkodó stílusát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Jan. 03, 2010 2:55 pm | |
| *Francesca gonosz is, jól gondolja Mira, ám jelen helyzetben a sötét allidonos ezt nem mutatja ki. Ma valahogy még nem volt kedve gonoszkodni és beszólogatni, de majd talán most. Persze csak ha talál Mirán valami olyan dolgot, amibe beleköthet. Szóval csak egyelőre csalódhatott kellemesen, Frannél nem igaz az, hogy elsőre ismerszik meg az ember igazán. Őt csak később lehet megismerni igazán, már ha meglehet. *-Örvendek*Csak ennyit mond a lánynak, majd ő is biccent. A farkassal egy ideig nem foglalkozik, ám mikor az elindul felé, egy lépést hátrálna, de jobbnak látja ha marad ott, ahol van. Aztán rájön, nincs mitől félnie, a farkas úgy látszik békés állat, így hagyja hogy hozzáérjen a kezéhez, bár köztudott róla, hogy nem szereti az állatokat.* -Épp csak.. erre jártam...*Hazudja. Igazság szerint meg akart valakit tréfálni, esetleg beszólni valakinek, de így, hogy lebukott, erre más semmi esélye. Legalábbis hátbatámadás szerűen nem igazán. * -És te? Mi járatban erre? *Persze gondolja, vagyis sejti, hogy nyílván a szobája felé siet a lány, vagy épp onnan jön, de nem baj, hagy beszéljen csak Mira, az nem árthat neki. Aztán ismét egy kérdést intéz szaktársa felé, mégpedig a következőt* -Daimon, vagy igazi?* Érdeklődik Ranger "kiléte" felől, miközbe sötét szemeivel az állatot fürkészi* |
| | | Mira Rose Diák
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Jan. 03, 2010 2:45 pm | |
| *Mira meglepődik,igaz nem ismeri de nem ezt várta a lánytól,öltözékét tekintve gonoszabb jellemnek gondolta,de most kellemeset csalódhatott,ha csalódhatott.Gondolatban figyelmezteti Rangert hogy nehogy egy lépést is közeledjen felé,mert látja a lányon hogy tart egy kicsit a farkasától,bár ebben nem biztos,de ismeri farkasa ugribugri természetét és félti Rangert a lány reakciójától.Majd feleszmél és ő is bemutatkozik.* -Én Mira Rose vagyok,Allidon 3.évfolyam ő pedig itt Ranger,de ne félj tőle nagyon barátságos jószág. *Mosolyodik el halványan,pár pillanatra majd biccent a lány felé.Mégse olyan bunkó mint amilyennek képzelte de ő sem fogja rögtön a legbarátságosabb oldalát mutatni,főleg a tegnapi esete után ami mély nyomott hagyott a lányban,úgy látszik.Különben Mira nagyon barátságos és ha egyszer megered a nyelve,hát akkor nem lehet leállítani egyhamar.Ez a tulajdonsága néha elég visszás érzéseket kelt az emberekben,főleg a fehér farkas hirtelen barátságos közeledése,viszont van akinek pont ez tetszik a lányban.Mira most már engedi Rangert aki persze rögtön megindul farkát csóválva a lány felé,de nagyon óvatosan és lassan közelít,és amint látja a lányon a félelem legkisebb jelét visszatér a gazdájához és leül engedelmesen mellé.Ha nem így alakulnak a dolgok akkor pedig óvatosan odamegy a lányhoz és hideg orrával finoman megbökdösi a lány kezét.* -És mi járatban errefelé?* Veti fel az újabb kérdését Mira.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Jan. 03, 2010 2:18 pm | |
| *Talán jobb is ha nem mosolyog, Francesca nem igazán kedveli a kedves, mosolyogós, cserfes lányokat. Valóban, eddig nem vette észre szaktársát, de most, hogy az megszólítja, biccent felé, de aztán szavakkal is kifejezi köszönését* -Szia! *Egyszerű sziázás, semmi " hogy vagy" vagy valami ilyesmi. Nem is ismeri a lányt. Úgy dönt, szaktárs ide vagy oda, de bemutatkozik. Vagyis akkor, mikor már teljesen közel ért a lányhoz és farkasához. Az utóbbitól kissé megijed, de nem szándékozik kimutatni* -Francesca L. di Piave, Allidon, Harmadik évfolyam. És benned kit tisztelhetek?*kérdezi udvariasan a lánytól. Megpróbálja nem a legbunkóbb arcát mutatni. Még...* |
| | | Mira Rose Diák
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Jan. 03, 2010 2:11 pm | |
| *Mira lép ki a folyosóra,nyomában Rangerrel.A barna hajú lány most egy fekete farmerban és egy szürke pólóban,valamit fekete köpenyében látható,ami ritkaság,nem szokta viselni.Varázspálcáját a kúrián belül mindig magánál tartja,szinte már mániája.Most a lány megpördül és észreveszi a másik alakot,aki szép csendben lopakodik feléje,úgy látszik még nem vette észre.Mirának ma úgy látszik ízlésficama támadt,eléggé elfintorodik amikor végignéz magán.Majd vállat von és leül egy padra.Nézi a lányt egy darabig majd megszólal tiszta,dallamosan csengő hangján.*-Szia* köszön a lányra,de úgy látszik ezt abban a pillanatban meg fogja bánni,amint kimondja és a lány észreveszi őt.Ranger leül a lány mellé,Mira pedig végigsimít a farkas fején.A lány ma tényleg nem az igazi hisz komor,nem mosolyog rögtön az újonnan érkezőre mint szokott.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Jan. 03, 2010 1:56 pm | |
| *A harmadik emelet egyik várószobáján egy fekete hajú allidonos leányzó pillant ki, majd miután meggyőződik róla, hogy senki sincs a folyosón, szép lassan kilép, halkan bezárja az ajtót, majd elindul a folyosón. Bizonyára lefelé indul, de nincs sok kedve beszédbe elegyednie senkivel, ezért óvatosan lépked, nehogy észrevegye valaki. Egy piros kötött, meleg felsőt, és farmert visel. Szép lassan lépked, ügyelve arra, hogy ne csapjon zajt. Pálcája is nála van, szokásosan a tallárja zsebében, hiszen azt is visel. Csuklyáját most nem tette fel, nem tartotta fontosnak* |
| | | Jasna Novarro
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 355 Kaszt : Üzenőláda : Jasna "Jazz" Novarro és daimónja Blues a mosómedve.
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Csüt. Dec. 03, 2009 7:00 pm | |
| *A fiú szépen lépked felfelé, ő nem fárad el, annyira, mlég a cuccokkal se, bár azért kicsit sok a harmadikra felmászni. Hogyha bízna a mgikus tudásában, inkább a pálcájával lebegtette volna fel a bőröndökkel, de jobban bízik a fizikai erejében. Ugyanis irtó béna a varázslásban. Ritkán sikerül neki bármi is. * - Járják a világot? Kereskedők? Vagy csak eljött az életükben az utazós időszak? Mit dolgoznak? *Kérdezi a fiú, érdeklődve, miközben felérnek ide, a harmadik emeleti folyosókra.* - Ott van a várószoba. Az első ajtó balra. De bekisérlek.* Mondja a fiú, kedvesen, s lassan a lányra tekint, végigmérve őt.* - Haragszol a szüleidre, hogy elküdltek téged ebbe az iskolába? *Őszinte kérdés, őszinte szavakkal, csak arról kérdez, amit lát a lány arcáról. Aztán lassan beérnek a várószobába, ami egy egyszerű ágyakkal teli szoba. Ideiglenes szállás.* | |
| | | Kelsey Edison Diák
Hozzászólások száma : 10 Kaszt :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Csüt. Dec. 03, 2009 6:55 pm | |
| *Szorosan Noel után lépked, közben mindenhol bámészkodik, hogy szoktassa magát a helyhez, hiszen jó ideig úgy tűnik, hogy ez lesz az otthona. Nem olyan lelkes, de azért megadja az esélyt a helynek, nem akar minden elől azonnal elzárkózni.* - Hát... a szüleim mostanság járják a világot, és úgy gondolták, ez az iskola a közelben van épp, ráadásul az iskola küldött levelet, mikor kiderült, hogy van varázserőm. ~Ahhoz képest, tényleg közel van, hogy ők közben a világ végén vannak... ghr.~ *Morog magában, de ez utóbbit nem mondja ki hangosan. Ő is látna világot, de talán majd idővel ez is elkövetkezik az életében. Aztán még ezt a varázsló-boszorkány dolgot is meg kell szoknia és bele kell tanulnia, itt van az ideje.* | |
| | | Martin Silent Diák
Főkarakter : sallai.martinez@hotmail.com Hozzászólások száma : 284 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szomb. Nov. 21, 2009 8:36 pm | |
| -Gyerekes,értem..ÖÖ,persze,menjünk az udvarra.*Majd megfogta kezét Emirának,és kihúzta az udvarra futva. | |
| | | Anne Holiday Diák
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 243 Kaszt : Üzenőláda : Ami Anne gondolkodásmódjának leginkább jellemző idézete:
"Aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az nem érdemli meg a jókat sem."
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szomb. Nov. 21, 2009 8:32 pm | |
| -15 éves.Azért hívom öcsinek, mert olyan gyerekesen viselkedik...*majd néz, Martinra...* -Nem megyünk ki az udvarra?*most már mosolyog, és egyet ellép az ablaktól* | |
| | | Martin Silent Diák
Főkarakter : sallai.martinez@hotmail.com Hozzászólások száma : 284 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Nov. 20, 2009 8:39 pm | |
| -Tényleg nem vagyok?köszi.*Majd Martin járkál fel alá,mert bánta hogy az a hang megszakította a ...*-Nem-nem számít hogy az öcséd mit mond.Egyébként milyen idős?*Majd lassan átöleli Emirát,és bambán néz a falra,és várja hogy válaszoljon Emira.-Egy kicsit goromba az öcséd...Sőt nagyon. | |
| | | Anne Holiday Diák
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 243 Kaszt : Üzenőláda : Ami Anne gondolkodásmódjának leginkább jellemző idézete:
"Aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az nem érdemli meg a jókat sem."
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Nov. 20, 2009 8:35 pm | |
| *Emira odasétál Martinhoz, aki éppen az ablakból tekint kifelé talán, megint a holdra....Emira félig hallotta meg, amint Martin szája elhagyott.Az a mondat, amit az ő kis öcsikéje hajtogatott....* -Te nem vagy lúzer....Az öcsémet csak az bántja, hogy ő még nem talált senkit.....*majd mosolyog Martinra* -És neked az számít mit mond az öcsém???*néz kicsit furcsán, majd mosolyogva szerelmére...* | |
| | | Martin Silent Diák
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Nov. 20, 2009 8:26 pm | |
| *Miután Emira öccse Zac mogorván belé kötött,akkor rosszul érezte magát.Mindegy.Emira megkérdezte hogy szereti e Martin.Erre felelt is.-Igen.*Szép lassan egy ablakhoz sétál és friss levegőt szív.~Te vagy az első kit szívből szeretek~*Majd halvány rózsaszín színben elpirul,és nézi a fél medált.-Lúzer lennék?*Majd tenyerébe összeszorítsa a medált gyengén,úgy hogy ne törjön szét. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók | |
| |
| | | | Harmadik emeleti folyosók | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |